Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘VS en EU lokken met anti-Russische koers preventieve nucleaire aanval uit’

 
De Amerikaanse Nationale Veiligheid Adviseur John Bolton (L) kijkt op 24 augustus samen met de Oekraïnese premier Gorysman naar een militaire parade in Kiev, waaraan ook Amerikaanse en Britse militairen deelnamen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Analist Eric Zuesse schrijft voor The Strategic Culture Foundation dat de aanhoudende oorlog die het door het Westen gesteunde fascistische neonazi-regime van Oekraïne voert tegen de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land het voorwendsel dreigt te worden voor een Amerikaanse / NAVO aanval op Rusland. Aanvankelijk was de Derde Wereldoorlog tegen Rusland gepland om in Syrië te beginnen, maar nadat Rusland en Syrië de controle over het laatste door de jihadisten beheerste gebied onlangs aan NAVO lid Turkije overgaven, is de focus van de plannenmakers in Washington en Brussel noodgedwongen verschoven naar Oekraïne, dat door de Amerikaanse regering feitelijk als NAVO lid wordt behandeld.

 

Lees meer...   (27 reacties)

Verkapte pro-islam indoctrinatie in Nederlandse media zoals vandaag in Financiële Dagblad en recent in tv-serie ‘Flikken Rotterdam’

 
De militante Oeigoeren voeren een blauwe Turkse vlag, en streven met Turkse steun naar afscheiding van China en de oprichting van hun eigen islamitische staat (Afbeelding: Wikimedia Commons (2)).

Het is niet toevallig dat er vandaag een artikel in het Financiële Dagblad staat waarin op tamelijk tendentieuze wijze wordt bericht over de ‘onderdrukking’ van de Turks-islamitische Oeigoeren in China. De Chinezen hebben na een aantal zeer bloedige terreuraanslagen echter de conclusie getrokken dat zodra je de militante en agressieve religieuze ideologie van de islam ruimte biedt, dat automatisch voor de hele bevolking steeds meer geweld, terreur, vervolgingen en armoede tot gevolg heeft. Om dezelfde reden laten Japan en ook Zuid Korea geen moslims meer immigreren. Europa doet het echter het tegendeel: dat dwingt met massa immigratie de eigen bevolking en samenleving stapsgewijs te islamiseren. ‘Baizuo’, noemen de Chinezen ons daarom: arrogante, maar domme blanken, die hun ooit hoogstaande cultuur vrijwillig en zonder verzet lijken over te geven aan het barbarendom.

 

Lees meer...   (29 reacties)

Absurd: VS beschuldigt Rusland zonder bewijs van schenden raketverdrag, terwijl het dat allang zelf doet - VS geeft zichzelf het recht Russische en Chinese havens te inspecteren

 
Hoe slim is het om openlijk te dreigen met een aanval op een van de twee grootste kernmachten ter wereld. (Afbeelding: Russische mobiele Topol-M kernraketten, WikiMedia (3)).

Het schijnt allemaal normaal te zijn anno 2018, Rusland verketteren, automatisch op voorhand van alles de schuld geven, en nu ook openlijk dreigen met een militaire aanval, en dus de Derde Wereldoorlog. Immers, er is geen enkele ophef over gekomen, niet in de politiek en ook niet in de media. Toch heeft de Amerikaanse NAVO ambassadeur Kay Bailey Hutchison wel degelijk op 2 oktober letterlijk gedreigd met een militaire aanval op Russische raketten die IN Rusland zouden worden opgesteld. Laat dit goed tot u doordringen: een NAVO aanval op Rusland zelf, waar we al jaren voor waarschuwen, maar wat nog steeds door maar heel weinig mensen serieus wordt genomen.

 

Lees meer...   (42 reacties)

Ex-moslima waarschuwt in ‘Alleen een slechte moslim is een goede moslim’ voor het groeiende gevaar van de islam en de Sharia voor de Europeanen

 
Vrouw met hoofddoekje, symbool van de stapsgewijze invoering van de Sharia. (Afbeelding: Pixabay (2)).

De Syrische migrant Laila Mirzo, die als 11 jarig meisje naar Europa kwam, heeft een boek geschreven waarin ze uitlegt waarom de integratie van moslims in onze samenleving nooit is gelukt en ook nooit kan slagen, en het dankzij massa immigratie snel toenemende aantal islamitische gelovigen daarom een steeds grotere bedreiging vormt voor onze vrijheid en democratie.

 

Lees meer...   (25 reacties)

Officier van Justitie / zedenmisdrijven expert: Getuigenis Blasey Ford te zwak, tegenstrijdig en ongeloofwaardig voor zelfs maar een aanklacht

 
Christine Blasey Ford lijkt zo goed als zeker onder ede te hebben gelogen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Het is al vreemd dat iemand die zegt als tiener te zijn aangerand en daar een groot trauma aan heeft overgehouden tegelijkertijd beweert niet meer te weten waar en wanneer dat precies is gebeurd, en dat drie anderen die in hetzelfde huis aanwezig zouden zijn geweest –inclusief haar beste vriendin- zich helemaal niets meer van dat feestje herinneren. Nu heeft ook een voormalige vriend van Christine Blasey Ford, de belangrijkste beschuldiger van de Amerikaanse rechter Brett Kavanaugh, grote delen van haar onder ede afgelegde getuigenis weersproken. De voorzitter van het senaatscomité voor Justitie eist nu dat Fords complete leugendetector test wordt overhandigd, omdat het er sterk op lijkt dat ze op diverse punten glashard heeft gelogen.

 

Lees meer...   (28 reacties)

Woordvoerder Belgische justitie: Iedere Iraanse diplomaat is feitelijk terroristische slaapcel

 
Maryam Rajavi, de leider van de Iraanse oppositie organisatie NCRI, die vorig jaar maar net aan een grote terreuraanslag ontsnapte. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Europese Unie wil hoe dan ook blijven handelen met Iran. Ook wil Brussel per se de door president Obama gesloten nucleaire overeenkomst, dat de mullahs in Teheran alle ruimte heeft gegeven om kernwapens en langeafstandsraketten te blijven ontwikkelen, overeind houden, al was het alleen maar vanwege de enorme afkeer van de eurocraten van de Amerikaanse president Donald Trump. De harde realiteit is echter dat Iran er alles aan doet om Europa te ondermijnen. Een Iraanse diplomaat in Oostenrijk reed vorig jaar met een professionele bom naar Luxemburg, bedoeld voor een grote terreuraanslag met honderden slachtoffers in Parijs. Hij en zijn handlangers konden tijdig worden opgepakt, maar het kan niet anders dan dat het een volgende keer wèl raak is. Misschien zelfs wel in Nederland.

 

Lees meer...   (22 reacties)

Merkels en Obama’s globalisme en islamisering lijnrecht tegenover Trumps vrijheid en patriottisme

 
Twee wereldleiders met een totaal andere kijk op de toekomst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

De Duitse kanselier Angela Merkel heeft gisteren de Amerikaanse president Donald Trump gewaarschuwd niet de Verenigde Naties te vernietigen, omdat dit volgens haar ‘zeer gevaarlijk’ is. Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is. Tijdens zijn VN-toespraak afgelopen week had Trump juist nog verklaard dat een wereldregering ‘een vorm van dwang en dominantie is waar verantwoordelijke landen zich tegen moeten verdedigen.’

 

Lees meer...   (33 reacties)

Islamisering Nederland: Na voorkomen grote terreuraanslag Rotterdam arresteert politie in Hattem enkele Syrische ‘baardmannen’ die een boswachter met een vuurwapen verwondden – Islamofascistische partij DENK stijgt in peilingen van 3 naar 7 zetels

 
De islamisering van het christendom als basis voor het samenvoegen van de grote wereldreligies is volgens sommigen de sleutel tot wereldvrede. (Afbeelding: Getty Images (4)).

De islamisering van Europa heeft bij onze Oosterburen nu ook de godsdienstlessen op scholen bereikt. Op het stadgymnasium in Dortmund is hiervoor een pilotproject gestart dat bedoeld is om straks in heel Duitsland in te voeren. Protestantse, katholieke en moslimleerlingen gaan gezamenlijke godsdienstlessen volgen. Hoe dat er in de praktijk uit gaat zien is ‘anyone’s guess’, aangezien het kerngeloof van christendom de grootst mogelijke godslastering in de islam is, en omgekeerd. Vermoedelijk zal het christelijke geloof flink verwaterd worden om tegemoet te komen aan de islamitische overtuigingen.

 

Lees meer...   (33 reacties)

Rechten gewelddadige moslimmisdadigers net als in Duitsland en Nederland belangrijker dan veiligheid van autochtone inwoners:  Zweedse autoriteiten lieten vorig jaar 75% van tot gevangenisstraf en deportatie veroordeelde migranten weer vrij, 9 van de 10 misdadigers worden sowieso nooit uitgezet

 
De synagoge van Göteborg was vorig jaar het doelwit van een groep van ca. 10 tot 15 migranten. (Afbeelding: WikiMedia Commons (2)).

Links laat vooral in Zweden hoe langer hoe meer zijn ware kleuren zien. De uitgewoonde nepmaskers van humaniteit, diversiteit en multiculti vallen af nu Jodenhaat er inmiddels een geldige reden is om moslimmigranten juist asiel te verlenen. Ja, u leest het goed, want een afgewezen illegale asielzoeker, tevens een veroordeelde misdadiger, werd het toegestaan om in Zweden te blijven omdat hij een gewelddadige haatmisdaad tegen Zweedse Joden had begaan. Joden beginnen dus wederom vogelvrij te worden verklaard in progressief-socialistisch Europa, net zoals dat onder de Duitse nationaal-socialisten zo’n 80 jaar geleden het geval was.

 

Lees meer...   (20 reacties)

Britse kranten noemen EU-leiders ‘smerige ratten’ – EU-commissaris van Justitie pleit voor ‘slimme regulering van media’ = censuur van alle kritiek op Brussel

 
Deze rascommunist kan niet wachten totdat de eurozone is omgevormd tot een Sovjet-achtige dictatuur. (Afbeelding: Getty Images (4)).

De commissaris van Economische Zaken van het Europese Politburo, de Fransman Pierre Moscovici (foto) –die zijn carrière begon bij de Franse Revolutionaire Communisten- heeft gezegd dat het populisme in Europa voor eens en voor altijd moet worden bestreden door de invoering van een gemeenschappelijke minister van Financiën voor de eurozone. Dat houdt in dat Nederland straks jaarlijks nog meer miljarden kwijt zal zijn voor het overeind houden van landen die op veel te grote voet leven, en inmiddels betere sociale voorzieningen hebben dan wij. In dit kader voorspellen de recente woorden van premier Mark Rutte dat hij inmiddels een groot voorstander van de EU is weinig goeds voor ons land.

 

Lees meer...   (26 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl