Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Saudi Arabië dreigt VS impliciet met olieprijs van $ 200,- - Turkse media: Journalist mogelijk toch niet in stukken gehakt, maar lichaam in zuur opgelost

 
Bronnen maken gewag van een interne machtsstrijd tussen koning Salman bin Abdulaziz (R) en kroonprins Muhammad bin Salman (L). (Afbeelding: Getty Images (3)).

Een derde theorie over het noodlot van de Saudische journalist Jamal Khashoggi stelt dat hij inderdaad door dissidente agenten werd vermoord, zoals president Trump al suggereerde, om daarmee de Saudische kroonprins Muhammad bin Salman dermate in verlegenheid te brengen, dat de koning geen andere keus zou hebben dan hem te ontslaan. Of begint de kroonprins zelf een soort paleisrevolutie, waar hij als winnaar en de facto alleenheerser tevoorschijn uit hoopt te komen?

Lees meer...   (0 reacties)


Afbeelding: Getty Images (4). 

Waren het dan toch Saudische agenten die journalist Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul vermoordden? Het lijkt in ieder geval de officiële versie te worden, nadat de Saudische koning Salman en de Turkse president Erdogan deze na telefonisch crisisberaad zouden zijn overeengekomen (2). Wat er echt is gebeurd zal vermoedelijk nooit helemaal duidelijk worden, al zijn er berichten in Amerikaanse media zoals de Washington Post dat de CIA van tevoren wist wat de Saudi’s met Khashoggi van plan waren. Grepen de Amerikanen opzettelijk niet in omdat de journalist zeer gevoelige informatie had over de betrokkenheid van zowel Saudi Arabië als de CIA bij de aanslagen van 9/11?

Lees meer...   (0 reacties)

Pro-Russisch standpunt moet volgens Deens parlement bestraft worden met 12 jaar gevangenisstraf

 
De NAVO informatie- en cyberoorlog tegen Rusland dreigt op zeker moment in een ‘hete’ (kern?)oorlog te ontaarden. Afbeelding: Getty Images (3).

Gisteren zei minister van Defensie Bijleveld letterlijk dat we in een ‘cyberoorlog’ verwikkeld zijn met Rusland, en Nederland niet meer zo ‘naïef’ moet zijn. Een woordvoerder verklaarde later op de dag dat haar ‘oorlogstaal’ niet letterlijk bedoeld was, maar dat was het wel degelijk gezien het feit dat de NAVO deze oorlog tegen Rusland is begonnen en coördineert, zo stelt ook The Strategic Culture Foundation. We moeten dus inderdaad niet naïef zijn, echter niet zozeer voor de kwade bedoelingen van Moskou, maar veel meer voor die van het Westerse bondgenootschap, dat hoe dan ook een echte ‘hete’ oorlog lijkt te willen veroorzaken.

 

Lees meer...   (9 reacties)


Afbeelding: Getty Images (6).

Brett Kavanaughs benoeming tot het Hooggerechtshof is weliswaar goedgekeurd, maar zijn vijanden laten het er niet bij zitten. Diverse Democraten kondigden al aan hem bij iedere gelegenheid dwars te zullen zitten en hem zullen proberen af te zetten zodra ze het in Washington weer voor het zeggen krijgen. Zij krijgen nu steun vanuit spirituele hoek, want Amerikaanse heksen gaan Kavanaugh op 20 oktober letterlijk met ‘toverspreuken’ vervloeken, wat ze al eerder deden met president Donald Trump. In 2008 kwamen ‘wiccans’ in Washington ook al eens bij elkaar, volgens hun eigen zeggen juist om het Witte Huis te ‘reinigen’ voor de zojuist gekozen president Barack Obama, die hun volmondige steun had. Kort voor de verkiezingen in dat jaar had Obama’s familie in Kenia zijn tegenstander John McCain al eens door heksen en andere occultisten laten vervloeken, klaarblijkelijk met succes.

 

Lees meer...   (43 reacties)


Muhammad bin Salman en Recep Tayyip Erdogan bij een ontmoeting in 2016 in China. (afbeelding: Getty Images (2)).

Het Westen lijkt er automatisch vanuit te gaan dat de Turkse versie van wat er op 2 oktober gebeurde in het Saudische consulaat in Istanbul de waarheid is. De prominente Saudische journalist Jamal Kashoggi zou daar op die dag door 15 speciale agenten zijn vermoord, in stukken gehakt, en terug zijn gevlogen naar Riyadh, omdat hij te kritisch over het koningshuis zou hebben geschreven. De Turken beweren beelden van de moord te hebben, maar weigeren die vrij te geven. Er kan echter ook iets heel anders achter zitten, namelijk een Turks complot om de goede betrekkingen tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Saudische prins Muhammad bin Salman te doen ontsporen, waardoor ook het in de maak zijnde vredesverdrag tussen de Arabische landen en Israël in gevaar komt.

 

Lees meer...   (17 reacties)

Electronic Frontier Foundation waarschuwt dat grote tech bedrijven nieuwe EU uploadfilter en linktaks eenvoudig kunnen misbruiken om politiek incorrecte websites te weren

 
Mark Zuckerberg gaat onderverminder verder met het politiek ‘zuiveren’ van zijn Facebook van rechtse, conservatieve en populistische meningen. (Afbeelding: Getty Images (4)).

De extreemlinkse ‘Purge’ van het internet gaat onverminderd verder nu Facebook 559 pagina’s en 251 accounts heeft verwijderd omdat deze ‘desinformatie’ en ‘spam’ zouden verspreiden. De meeste van deze accounts zijn van conservatieven, waarvan sommige miljoenen volgers hadden. Om niet al te politiek gekleurd over te komen werden ook enkele linkse pagina’s verwijderd.

 

Lees meer...   (18 reacties)

Beroemd computermodel topeconoom Martin Armstrong voorspelt steeds meer geweld en nieuwe burgeroorlog VS in 2032 – ‘We zijn een grens overgegaan, er is geen weg terug meer’

 
Armstrong is er zeker van: vanaf nu gaan we het snelle verval en uiteindelijk de ondergang van de Verenigde Staten meemaken (afbeelding: Getty Images (2)).

‘Je kunt niet beschaafd blijven tegen een politieke partij die alles wil verwoesten waar je voor staat,’ betoogde Hillary Clinton tegen CNN. De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, wiens computermodel beroemd is geworden vanwege de vaak accurate voorspellingen, reageert dat ‘de Democraten geweld propageren, zoals Hillary duidelijk stelt. Er is absoluut geen oplossing voor de grote politieke kloof die is ontstaan. Ze zegt dat beschaafdheid ALLEEN kan terugkeren als de Democraten het weer voor het zeggen krijgen. Met andere woorden: het moet op hun manier, of helemaal niet. Dit is het einde van de democratie.’ Gisteren hadden we in Duitsland al een andere linkse politicus die er serieus voor pleit om rechtse tegenstanders maar in concentratiekampen op te sluiten. Kortom: gaan we in zowel Europa als Amerika een herhaling krijgen van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal?

 

Lees meer...   (22 reacties)

Zweedse miljardair, producent video games: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

 
Bepaalde extreemlinkse dictaturen wisten wel raad met mensen die bleven weigeren zich te onderwerpen aan de enige juiste politiek-correcte ideologie. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Zo’n 80 jaar nadat de nationaalsocialistische dictatuur in Hitler-Duitsland er vele tientallen opende om daar uiteindelijk miljoenen in af te slachten, is er in onze tijd opnieuw sprake van: concentratiekampen voor niet politiek-correcte mensen. En opnieuw komt de wens om andersdenkenden op te sluiten en definitief de mond te snoeren van links. Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, pleit namelijk openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’. Voor de duidelijkheid: in de ogen van steeds meer extreemlinksen zoals Himpenmacher is iedereen die zich verzet tegen open grenzen, massa immigratie en islamisering automatisch een ‘neonazi’ waar tegen keihard opgetreden moet worden.

 

Lees meer...   (19 reacties)

Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen 

 
Het IPCC is vooral een linkse ideologische club die met quasiwetenschappelijke rapporten probeert om de hele planeet onder controle van een klein eliteclubje te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (2)). 

Buiten de EU ligt niemand er wakker meer van, vooral omdat van alle eerdere doemdenkvoorspellingen niets terecht is gekomen. Maar in Europa smult de gevestigde orde, inclusief de linksgroene milieu- en energielobby, van het nieuwste rapport van het IPCC, het politiek-ideologische klimaatpanel van de VN. De hysterie rond de volkomen normale, al eeuwen aan de gang zijnde zeespiegelstijging en de geringe temperatuurstijging die volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers niets met menselijke CO2 uitstoot te maken heeft, wordt verder aangewakkerd om van de naïeve Europese burgers nog eens € 2,4 biljoen los te peuteren – geld dat in een bodemloze put van klimaatpropaganda en een handjevol profiteurs verdwijnt, in plaats van dat het wordt geïnvesteerd in zaken zoals de zorg, het onderwijs en de sociale zekerheid. 

 

Lees meer...   (46 reacties)

27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits probeerde te leren – Ook Denemarken wijst EU verdeelplan af omdat migranten ‘niet genoeg bijdragen aan Deense samenleving’ – Hongarije: EU in oorlog met eigen cultuur, wij hebben culturele vrede

 
Viktor Orbán en Matteo Salvini, twee kopstukken van de nieuwe vrijheidsbeweging in Europa die onze samenleving en cultuur wil beschermen tegen massa immigratie en islamisering. (Afbeelding: Getty Images (5)).

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, leider van de rechtse vrijheidspartij Lega, heeft gedreigd de Italiaanse vliegvelden te sluiten als Duitsland besluit om migranten naar Italië terug te sturen. In dat Duitsland vond het zoveelste door migranten veroorzaakte drama plaats: een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits wilde leren, werd door hem verkracht. Mogelijk zijn dit soort dagelijkse ‘incidenten’ mede de reden dat nu ook Denemarken het EU migranten verdeel(=islamisering)plan afwijst.

 

Lees meer...   (28 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl