Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ondanks voorkomen Iraanse mega terreuraanslag Parijs wil EU deal met Teheran houden

Woordvoerder Belgische justitie: Iedere Iraanse diplomaat is feitelijk terroristische slaapcel

 
Maryam Rajavi, de leider van de Iraanse oppositie organisatie NCRI, die vorig jaar maar net aan een grote terreuraanslag ontsnapte. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Europese Unie wil hoe dan ook blijven handelen met Iran. Ook wil Brussel per se de door president Obama gesloten nucleaire overeenkomst, dat de mullahs in Teheran alle ruimte heeft gegeven om kernwapens en langeafstandsraketten te blijven ontwikkelen, overeind houden, al was het alleen maar vanwege de enorme afkeer van de eurocraten van de Amerikaanse president Donald Trump. De harde realiteit is echter dat Iran er alles aan doet om Europa te ondermijnen. Een Iraanse diplomaat in Oostenrijk reed vorig jaar met een professionele bom naar Luxemburg, bedoeld voor een grote terreuraanslag met honderden slachtoffers in Parijs. Hij en zijn handlangers konden tijdig worden opgepakt, maar het kan niet anders dan dat het een volgende keer wèl raak is. Misschien zelfs wel in Nederland.

 

In Luxemburg gaf de Iraanse diplomaat de bom aan en op het oog normaal getrouwd jong stel, dat in Parijs een aanslag wilde plegen op een politieke bijeenkomst in het grootste congresgebouw van Frankrijk. Als het hen gelukt was, dan waren een groot aantal van de tienduizenden bezoekers van dat congres, inclusief parlementariërs en andere afgevaardigden uit de VS, Europa en het Midden Oosten, omgekomen.

Het stel plaatstse de bom in de kofferbak van hun Mercedes, en de vrouw deed de ontsteker in haar handtas. Ze vertrokken richting Parijs...

Hoeveel meer doden en gewonden door massa immigratie en islamisering beleid?

Het klinkt als het plot van de zoveelste James Bond film, maar vorig jaar juni is dit echt gebeurd. De als diplomaat vermomde Iraanse explosievenexpert heet Assadollah Assadi, en zit op dit moment gevangen in Duitsland. Het jonge stel en nog een andere handlanger zijn vastgezet in België, dat hen aan de grens met Frankrijk wist op te pakken en de bom door een speciale legerheenheid onschadelijk liet maken.

Het was Assadi net niet gelukt naar Oostenrijk te vluchten, waar hij diplomatieke onschendbaarheid geniet vanwege zijn jarenlange werk in de Iraanse ambassade. Nu zal hij waarschijnlijk veroordeeld worden voor het plannen van een grote terreuraanslag op landgenoten van de Iraanse oppositie en hun Europese steunbetuigers.

Lord Keith Maginnis of Drumglass schrijft voor The Daily Caller dat dit ‘incident’ vermoedelijk nog maar een proloog is voor wat Europa te wachten staat. De vraag is alleen of de politiek werkelijk bereid is het gevaar te benoemen en er maatregelen tegen te nemen, of zich net als na de aanslag op het concert van Ariana Grande in Manchester en zoveel andere islamitische terreuraanslagen enkel geschokt zal voordoen, maar vervolgens zal blijven volhouden dat de vele doden en gewonden in het geheel niet werden veroorzaakt door het massa immigratie en islamisering beleid van de Europese Unie.

‘Iedere Iraanse diplomaat is terroristische slaapcel’

Een woordvoerder van de Belgische rechterlijke macht verklaarde na de arrestatie van Assadi dat bijna iedere Iraanse diplomaat in Europa een medewerker van de geheime dienst is, en daarmee een ‘terroristische slaapcel’ die op ieder willekeurig moment in actie kan komen tegen de Europese bevolking. Ook de Nationale Raad van het Iraanse Verzet (NCRI), het doelwit van de voorkomen aanslag, waarschuwde hiervoor.

Zo werden in maart in Albanië twee Iraniërs gearresteerd die een terreuraanslag op de PMOI/MEK wilden plegen, een islamistische groepering die lid is van de NCRI coalitie. Onmiddellijk na het onder supervisie van de VN verplaatsen van deze groep van Irak naar Albanië stuurde Iran plotseling een groot aantal extra ‘diplomaten’ naar de ambassade in het land, wat eens te meer duidelijk maakt waar de Iraanse ambassades in Europa in realiteit voor worden gebruikt.

De aanslag in Albanië zou weliswaar tegen dissidente landgenoten zijn gericht, maar de bom in Parijs zou tevens een groot aantal Europeanen en Amerikanen hebben getroffen. De VS heeft vorige week in de VN de internationale gemeenschap daarom om hulp gevraagd om de verspreiding van het terrorisme over de wereld door Teheran te stoppen.

‘Misdadig nalatig’ om niets te ondernemen tegen Iran

Lord Drumglass schrijft dat de Europese landen niet echt genegen zijn om hiernaar te luisteren, laat staan er actie op te ondernemen. Integendeel, de EU doet er alles aan om extremistische moslimdictators zoals de Turkse president Recep Erdogan en de Iraanse Ayatollah Khamenei te vriend te houden. De EU gaat zelfs een apart betalingssysteem in het leven roepen om de handel met Iran, dat opnieuw is getroffen door Amerikaanse sancties, overeind te houden.

Gezien de maar net voorkomen Iraanse terreuraanslagen in Europa zou het ‘absoluut misdadig nalatig zijn om de oproep voor adequate gecoördineerde druk op het Islamitische Republiek terzijde te schuiven,’ schrijft Drumglass. ‘Er staat simpelweg teveel op het spel.’ (1) Daarmee bedoelt hij ongetwijfeld de levens van de gewone Europese burgers.

De EU laat de afgelopen jaren met massa immigratie, islamisering en propaganda hiervoor in de media –inclusief het bagatelliseren van de fors gestegen dagelijkse migrantencriminaliteit- echter zien dat het beschermen van zijn eigen oorspronkelijke onderdanen nauwelijks prioriteit geniet. Deze ongeïnteresseerde houding lijkt vroeg of laat te worden afgestraft door de volgende grote terreuraanslag die niet voorkomen kon worden, met louter onschuldige mensen –of dat nu congres- en concertbezoekers, treinreizigers of winkelende passanten zijn- als nu nog nietsvermoedende slachtoffers.

 

Xander

(1) The Daily Caller via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Sharkey op 02-10-2018 16:05

Een aantal dagen geleden heeft Iran al laten zien dat het raketten kan lanceren die over een een afstand van 700km uiterst nauwkeurig doel treffen in Sirie direct naast een Amerikaanse basis.  http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/3222-iran-launches-missiles-toward-u-s-base-in-syria

willy op 02-10-2018 16:11

Iran is de grote sponser van terrorisme dat is algemeen geweten, maar niet alleen Iran is de schuldige ook Saoedi -Arabie is dat , vele landen in het M.O zijn kunstmatig ontstaan omwille van de olieindustrie en dat is weinig geweten het is dus een onnatuurlijk gegeven daarom de vele spanningen in dat gebied. Het nieuwe volk van Europa zijn niet bvb de Duitsers van " wir sind das volk" maar de islam en de moslims zulllen het nieuwe volk van Europa zijn. Dus het oude dat zich vernieuwd vind zal langzaam maar zeker vervangen worden door het nieuwe de moslimstaat! in Belgie is door de arrestatie van het Iraanse koppel een aanslag in Parijs voorkomen! Trouwens vele diplomaten in de EU van moslimlanden zijn in feite agenten van hun land een soort James Bond figuur maar dat geldt ook voor Rusland met hun gifaanval in Salesbury maar alles wordt dan in feite ontkent en dat deed Iran ook , men ontkende alles en men wist van niks !! Shalom

ohje op 02-10-2018 16:30

EU-Kommissar: „Monokulturelle Staaten ausradieren!“

Frans Timmermans, Erster Vizepräsident der EU-Kommission und EU-Kommissar forderte in einer Rede während des sogenannten „Grundrechte-Kolloquiums der EU“ im Oktober 2015 die Mitglieder des EU-Parlaments auf, ihre Anstrengungen zu verstärken, „monokulturelle Staaten auszuradieren“ und den Prozess der Umsetzung der „multikulturellen Diversität (Vielfalt)“ bei jeder Nation weltweit zu beschleunigen.

Die Zukunft der Menschen beruhe nicht länger auf einzelnen Nationen und Kulturen, sondern auf einer vermischten Superkultur. Kein Land solle der unvermeidlichen Vermischung entgehen, vielmehr sollen die Zuwanderer veranlasst werden, auch „die entferntesten Plätze des Planeten zu erreichen, um sicherzustellen, dass nirgends mehr homogene Gesellschaften bestehen bleiben“.

https://lichtnahrung2015.wordpress.com/2017/07/16/migrationskrise-als-verschwoerungstatsache/

 

na dan goede nacht frienden.

Vertaal naar Nederlands, zie siteregels. Mod.

Realist op 02-10-2018 17:16

Zelfs museum collecties gaan naar Iran (alleen mogelijk met flinke subsidies).

https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/137861/Collectie-Drents-Museum-naar-Teheran-veenlijk-reist-mee

Het mag allemaal wat kosten om Iran een betrouwbare partner te laten lijken. O we als je zaken met Rusland wil doen.

Bundy op 02-10-2018 17:27

Het is een occulte bron maar Nostradamus had voor voorjaar 2018 een enorme aanslag in Parijs voorspeld .   Deze zou voor alle moslims in de andere Europese landen het startsein zijn om hun oorlog tegen de Europeanen te beginnen .     En nu lees ik dit , het zal waarschijnlijk toch gebeuren maar op een ander tijdstip .      Wees waakzaam  .

Guardianofretro op 02-10-2018 17:39

Nou Nou je moet als je Iran hater bent toch wel alles in het perspektief neerzetten nietwaar??

Wat betreft asielzoekers en immigranten vraag ik..... wat volk komt hierheen overwegend en met welke achtergrond?? Zijn dat horden Iraniers??

Of zijn dat horden Syriers koerden en Irakezen/Somaliers (joegoslaven vroeger ook).  Willen jullie hier bij Xander dan ook nog eens dat er oorlog komt tegen Iran (via False Flags) zodat ook nog eens miljoenen Iraniers deze kant opkomen? Nou zo komt Der Untergang van Europa nog even in een hogere versnelling dan nu hoor dat kan ik je wel vertellen. Maar dat is wel wat Is(is) rael graag wil. Dat Iran aangevallen wordt en dat alles richting Europa gaat zoals gewoonlijk. Heel Afrika komt ook al deze kant op nadat we 1 van de wreedste diktators in Libie hebben laten ombrengen nietwaar?? Zijn we helemaal gek geworden? Hoe was Iran onder de Sjah dan? De democratisch gekozen socialistische regering werd door de CIA via een Coup afgezet. Vervolgens gingen de rijkdommen van Iran richting amerika. Vervloek die amerikanen!

https://www.youtube.com/watch?v=PjlNR09PY58

Leer verdorie een keer de achtergronden beter kennen en de motieven van de amerikanen die niet voor niets door Iran de Grote Satan wordt genoemd. Want dat is het inderdaad. Zie de door de CIA inmiddels toegegeven documenten en feiten. Het is de CIA zelf die het toegeeft!!!! Vele Iraniers weten het. Hoeveel nederlanders op fora als deze zullen het weten en tegelijkertijd schreeuwen om oorlog met Iran? Een land dat helemaal geen aanvalsoorlog heeft gevoerd? Ze helpt landen die om hulp vragen. Zoals Syrie ook Rusland gevraagd heeft.

Hier heb je een link over de aard van de Albanese basis. https://www.youtube.com/watch?v=HPI13VGEVsc

Het is een basis waar Mossad de dienst uitmaakt en fondsen uit de arabische landen trekt en is erop gericht om Iran te destabiliseren. Van daardaaruit worden aanslagen gepland en opstanden gefinanciert gecoordineerd. Vindt je het dan vreemd dat Iran dit centrum als doelwit heeft??? Haat je Iran dan ben je in hetzelfde Kamp als met die koppensnellers uot Saoedi Arabie.

Het enige wat Iran wil is met rust gelaten te worden. Het voert een nationalistische koers zoals ook wij dat graag hier op Xander willen toch???

ohje op 02-10-2018 17:48

Sorry

mol op 02-10-2018 18:37

Het ergste is je kan ze niet aandoreken heb geen mail adressen van de heren uit Brussel.

zou fijn zijn als er een site wordt gemaskt om onze ongenoegendps te kunnen uiten over de foute uslamisten en Brussel

emile op 02-10-2018 22:13

Trump haalde ook bakzeil over Nordstream 2. Europa laat haar tanden zien. Waarom iedereen sanctioneren? China, Rusland, Iran, Noord Korea, Venezuela, Turkije.... maar niet enkele andere niet democratische landen zoals Saoedi Arabie... Europa samctioneert straks zelf nog eigen staten als Hongarije, Polen, Italie, UK. Trumps ramkoers met iedereen zal ondergang van de US worden.

Eric op 03-10-2018 02:19

Persoonlijk lees ik graag Xandernieuws, niettemin kom je er wel eens een vreemde reactie tegen. Voorbeeldje ergens hierboven: "het enige wat Iran wil is met rust gelaten te worden". Mijn hemel, hoe verzint ie het ...

Hubo op 03-10-2018 03:27

Het lijkt me niet dat hieruit zomaar geconcludeerd kan worden dat Iran er op uit is West Europa te ondermijnen.Het gaat maar om 2 incidenten en er is geen sprake van meerdere geslaagde aanslagen die aan Iran toe te schrijven zijn.Beide pogingen zijn voortijdig onderschept en daarbij kan je je ook afvragen hoe dat mogelijk is.Persoonlijk vind ik de internationale rol van Saoedie Arabië kwalijker.Dat heet dan onze bondgenoot,maar daar zijn ze (indirect) wel sterk betrokken bij het faciliteren van primair tegen het westen gerichte terreurgroepen.Ik vind het een legitieme analyse om de VS te betitelen als de grote satan,maar waarom zou Iran zich dan zo op Europa richten?De VS zijn natuurlijk veel moeilijke te bereiken,maar zo drijven ze Europa alleen maar weer verder terug in de klauwen van de VS.Maar goed,er zullen vast wel heel wat medewerkers op Iraanse ambassades voor de veiligheidsdiensten werken,maar dat gaat ook op voor Israël,Rusland,China allicht en de VS.Dat zijn meestal wel mensne die loyaal zijn aan hun land,maar in het geval van Iran kan ik me heel goed voorstellen,dat daar wel wat rotte appels tussen zitten,lieden die minder loyaal zijn aan hun regering en er hun eigen ideeën op na houden of ervoor open staan hun diensten aan te bieden aan de tegenpartij.Er zijn natuurlijk vreemde dingen gaande.Zitten de russen achter die aanslag in Engeland of zijn er andere krachten bezig de verhouding tussen het westen en Rusland op de spits te drijven.Je kunt je voorstellen,dat Iran daarop uit zou kunnen zijn,maar er is tot nu toe geen concrete aanwijzing in die richting en er zijn tal van mogelijkheden,die meer voor de hand liggend zijn.Iran blaft wel hard,maar meer dan retoriek lijkt het me niet.

Tabris op 03-10-2018 03:35

Alleen door de harde realiteit van veel bommen en mes slachtoffers zal de Europeaan wakker worden. Ze zijn te stom om vooruit de denken. Dus zullen we deemoedig moeten toezien hoe veel van ons volk vermoord wordt voordat onze dwaze "staatslui" het ook door krijgen. Alhoewel er is zoveel bewijs dat ze in bed liggen met de islam en deze gruwelmoordenaars expres hun gang laten gaan, dat de conclusie niet anders kan zijn dat zij geen volksvertegenwoordigers zijn maar volks verraders.

Tabris op 03-10-2018 03:50

Iedere Nederlander die enige tolerantie en sympathy heeft voor islam en zijn volgelingen is een idioot. Een echte Nederlander staat voor vrijheid en tolerantie, maar niet voor vrijheid en tolerantie voor een intolerante cult zoals de islam. Dat is zelfmoord!

Tom Hendrix op 03-10-2018 07:58

De rotzooi wordt met de dag groter. We leven volgens mij in de tijden, die Johannes beschreven heeft in zijn boek: " De Openbaring van Johannes". Het laatste boek van de Bijbel. Inderdaad weest waakzaam!

lechaiem op 03-10-2018 08:26

sensuur komt eraan. ook in Nederland. Lees dit artikel in de Telegraaf. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2630464/rechtsradicaal-op-oorlogspad

Vooral het hoofdstuk "Zichtbaar" en "Haatzaaien" lezen.

Nieuw Begin op 03-10-2018 09:31

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/02/italiaanse-burgemeester-blijkt-linkse-crimineel-die-illegale-immigratie-stimuleerde/

Deze burgemeester regelde huwelijken om illegaal schuim aan een verblijfsvergunning te helpen. Gewoon linkse uitvreterij . Walgelijk. En niemand van de EU die er wat over schrijft of zegt! Misdadigers zijn het altegader!

Bundy op 03-10-2018 16:36

@lechaiem op 03-10-2018 08:26

Bedankt voor je steengoede link !

Guardianofretro op 03-10-2018 19:29
Quote:
 
"Eric op 03-10-2018 02:19

Persoonlijk lees ik graag Xandernieuws, niettemin kom je er wel eens een vreemde reactie tegen. Voorbeeldje ergens hierboven: "het enige wat Iran wil is met rust gelaten te worden". Mijn hemel, hoe verzint ie het ..."

Ik verzin hier niks. Ik stel hier dat Iran met rust gelaten moet worden en zich wil ontwikkelen. Ik denk dat jij veel te veel de amerikaanse en israelische propaganda serieus neemt. Over hoe het leven in Iran is laat de volgende documantaire zien.  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=12413

Dit alles willen de amerikanen graag in puin schieten zoals dat ook in Libie en Syrie is gelukt. Waarna de volksverhuizing richting EUropa begon. Dit is een feit waar je niet omheen lkan. Verder is je volstrekt oninhoudelijke reactie een oproep om in feite mij te laten bannen van Xandernieuws"puur omdat je dit een vreemde reactie vind". Als je niet tegen een andere mening kunt (want dat is het) nou dan ga je toch lekker op het CNN forum zitten man of ga naar JOOP.nl, want daar zitten de Iran haters ook in de redaktie. Dit wetende en JOOP.nl kennende (of de Volkskrant) dan weet je hoezeer jij op een dwaalspoor zit. Maar goed....dat recht heb je.

Tot slot....ik ben absoluut fel tegen een religie als de islam en alle andere religies. Hun invloed is zeer kwalijk en het moet echt treug worden gedrongen. Maar dat doe je dus niet door een islamitisch land met miljoenen moslims die daar tevreden zijn met hun leven en daar blijven plakken; maar plat te bombarderen zodat al die gasten hierheen zullen komen (wat de amerikanen/Deep state graag willen). Dus....ben je tegen verdere islamisering van Nederland dan ben je absoluut tegen de dreiging die nu Iran boven het hoofd hangt. I rest my case.

Koolmees op 04-10-2018 13:17

Ze zijn geschokt want rechts radicaal laat van zich horen. Je verzint het toch niet, maar die gasten die luk raak om zich heen mensen met een mes neersteken, daar zijn we niet van geschokt. Hoe lang gebeurd dat nou niet in Europa? Ze hebben al die gasten zelf hier binnengelaten alle waarschuwingen ten spijt. Vindt je het gek dat er andere groepen nu opstaan? Dat doet de politiek zelf. Die minister Kaag moeten ze maar samen met haar man naar GAZA sturen. Wat doet zij in ons kabinet? De heer Rutte heeft van die vreemde kennissen en die plukt hij overal vandaan en gaat 'regeren'. Hij heeft een borstbeeld van Baphomet in zijn werkkamer, dus waar hebben wij het hierover. Binnenkort komt in het centrum van Den Haag een deel van de tempel van Baal te staan. Hoezo moeten we waakzaam zijn. Doe je wapenrusting aan, want satan gaat als een brullende leeuw rond, , het enige dat helpt is gebed en ons richten op onze Here Jezus. Hij zal de wereld weer maken zoals het hoort te zijn. Laten we elkaar daarmee bemoedigen. Shalom

jottum op 04-10-2018 19:30

Europa het oude continent zonder grondstoffen met olie en gas op, zelfs zonder die voor kunstmest, zit op zwart zaad, kan geen kant meer op, en gaat knikken als een bedelaar voor een sigaret en een glas wijn.

Na brexit nog maar een kernmacht in europa over, een kleintje, maar waar de duitsers zich wellicht naar zullen moeten gaan schikken, terwijl europa de britten verder een zorg zal zijn, dus het buitenland van arabie en china tot de vs lacht zich een deuk om de leemen pitbull zonder klauwen en vlees meer. 

Afijn, gelukkig regelt de eu een uniforme benzinenaam van e 5 en e 10, of is het andersom volgens sommige kranten, en de zomer- en wintertijd. 

Uittreden blijft de enige optie.

Eric op 05-10-2018 02:38

@Guardianofretro op 03-10-2018 19:29

Goed, zal ik hier ook eens een reactie plaatsen. Ik herhaal eerst even wat je schrijft. Jij begint met "Iran hater" maar wie bedoel je precies? De schrijver en lezers misschien? Vervolgens: "Untergang Europa is wat Israël graag wil", en dan "vervloek de Amerikanen", en dan "leer verdorie de Amerikanen die niet voor niets de Grote Satan wordt genoemd, want dat is het inderdaad". Vervolgens krijgt Israël van jou de schuld van aanslagen en opstanden. Nou weet ik ook wel dat Israël en Iran bepaald geen vriendjes zijn, want Iran wil immers Israël van de kaart vegen. Dan eindig je met "het enige wat Iran wil is met rust gelaten te worden". Als ik een beetje moedeloos geworden een opmerking hierover plaats kom je vervolgens met allerlei onzinnige verwijten richting mij. Vervolgens voeg je nog toe "miljoenen moslims die daar (Iran) tevreden zijn". Kortom, dat Iran een dictatuur is waar op grote schaal onderdrukking plaatsvindt ontken je dus. Ik heb niets tegen gewone burgers van Iran, maar wel tegen het regiem van Iran. Dat onderscheid maakte jij helaas niet. Verder: het is bekend dat Iran het islamitische terrorisme steunt en dat het atoomwapens wil ontwikkelen. Iran wil de macht in het Midden-Oosten en zoals ik al zei Israël van de kaart vegen. Nee, Iran is echt geen fijn land!

ottoman op 05-10-2018 21:38

de deal staat al, dit is geen handelen maar voorkomen dat ze verder ontwikkelen.

het is bekend dat nationalist trump alles goed wil doordrukken maar uiteindelijk tegengestelde werking heeft en ook n blijvende werking.

dankzij hem gaat turkije bijv juist de macht pakken en islam juist blijvend symphatie krijgen ten nadelen van wie daartegen zijn.

want niets zal meer zijn wat t was steeds daarna.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl