Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

NAVO ambassadeur dreigt Rusland openlijk met militaire aanval

Absurd: VS beschuldigt Rusland zonder bewijs van schenden raketverdrag, terwijl het dat allang zelf doet - VS geeft zichzelf het recht Russische en Chinese havens te inspecteren

 
Hoe slim is het om openlijk te dreigen met een aanval op een van de twee grootste kernmachten ter wereld. (Afbeelding: Russische mobiele Topol-M kernraketten, WikiMedia (3)).

Het schijnt allemaal normaal te zijn anno 2018, Rusland verketteren, automatisch op voorhand van alles de schuld geven, en nu ook openlijk dreigen met een militaire aanval, en dus de Derde Wereldoorlog. Immers, er is geen enkele ophef over gekomen, niet in de politiek en ook niet in de media. Toch heeft de Amerikaanse NAVO ambassadeur Kay Bailey Hutchison wel degelijk op 2 oktober letterlijk gedreigd met een militaire aanval op Russische raketten die IN Rusland zouden worden opgesteld. Laat dit goed tot u doordringen: een NAVO aanval op Rusland zelf, waar we al jaren voor waarschuwen, maar wat nog steeds door maar heel weinig mensen serieus wordt genomen.

 

NAVO ambassadeur dreigt met aanval op bases in Rusland

Hutchison vaardigde zelfs een soort ultimatum uit aan het Kremlin. Dat moet volgens de Amerikanen stoppen met de veronderstelde ontwikkeling van wapens die in strijd zouden zijn met het verdrag voor middellange nucleaire afstandsraketten (INF). Als die raketten toch worden opgesteld ‘dan moeten we kijken naar de mogelijkheid om een (Russische) raket die al onze landen kan raken uit te schakelen... Tegenmaatregelen zouden het elimineren van deze raketten zijn, die in strijd met het verdrag door Rusland worden ontwikkeld. Ze weten het nu.’

Kortom: een directe waarschuwing voor een preventieve militaire aanval, nota bene op militaire bases in Rusland zelf. En dat vanwege een wilde beschuldiging waar geen enkel bewijs voor is, want van de verboden middellange kruisraketten (met een bereik van 500 tot 5500 km.) die Rusland zou hebben is nog nooit ook maar één foto gemaakt. Het testen van dit soort wapens kan echter onmogelijk ongezien verricht worden, en zeker niet voor satellieten worden verborgen. Rusland stelt dan ook dat de bedoelde kruisraket, de 9M729, aan alle verdragsbepalingen voldoet. De VS heeft geen flintertje hard bewijs dat dit niet het geval is.

Amerikaans raketsysteem Polen en Roemenië in strijd met verdrag

Daarentegen is het een niet te ontkennen vastgesteld feit dat Amerika in Polen en Roemenië het Aegis Ashore afweersysteem heeft opgesteld en aan het uitbouwen is. Dit raketafweersysteem gebruikte dezelfde Mk-41 lanceerinstallatie die in staat is om Tomahawk kruisraketten voor de middellange afstand af te schieten, wat een flagrante schending van het INF verdrag is. Het Kremlin ziet dit systeem dan ook als een grote bedreiging voor de eigen veiligheid, omdat er een preventieve aanval op Rusland mee kan worden uitgevoerd – precies waar NAVO ambassadeur Hutchison nu openlijk mee dreigt.

Dat niet alleen. Op 28 september suggereerde de Amerikaanse minister van Binnenlandse Zaken Ryan Zinke dat de marine een blokkade kan opwerpen om het Russische olie- en gasexporten te blokkeren. Zo’n actie is grenst aan een regelrechte oorlogsverklaring. Het mag daarom worden aangenomen dat Rusland zich daar krachtig tegen zal verdedigen.

VS geeft zichzelf het recht op Russische en Chinese havens te inspecteren

De derde absurde stap werd genomen door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Dat keurde nieuwe sancties goed waarmee Iraanse, Syrische, Chinese en Russische havens zonder toestemming van het land zelf door de marine mogen worden geïnspecteerd, waaronder de Russische havens van Vladivostok, Vanino en Nakhodka. Ook dit is een openlijk vijandige daad en een schending van internationale wetten en verdragen. Mocht de wet ook de Senaat passeren, dan zal dat waarschijnlijk het begin zijn van een oorlog.

Eind oktober grootste NAVO oefening ooit nabij grenzen Rusland

Van 25 oktober tot 7 november houdt de NAVO zijn grootste militaire oefening ooit, ‘Trident Juncture’. Deze militaire manoeuvres worden in de buurt van de Russische grenzen uitgevoerd. Ja, Rusland organiseerde in september ook zijn grootste oefening ooit, maar die werd in het verre oosten gehouden, ver weg van de grenzen met de NAVO. Het is daarom de NAVO, en niet Rusland, die de toch al gespannen verhoudingen in Europa verder op scherp zet met deze provocerende militaire acties.

Meer anti-Russische nepnieuws bedoeld om het publiek voor te bereiden

Vanuit eigen land kunnen we daar nog een idiote anti-Russische actie bij optellen, namelijk het ‘nieuws’ dat Russische inlichtingenofficieren geprobeerd zouden hebben een hackaanval op het OPCW (de Organisatie op het Verbod op Chemische Wapens) in Den Haag uit te voeren. Of dat klopt valt niet te zeggen, maar van de doorsnee burger wordt wel verwacht zonder enige twijfel aan te nemen dat foto’s en privé informatie van de leden van een ‘uiterst geheime dienst’ gewoon op het internet zijn te vinden (2), en deze klaarblijkelijk extreem domme mannen verder geen enkele moeite hebben gedaan om hun acties buiten het oog van bewakingscamera’s te houden.

Dit zoveelste incident waarbij Rusland in een kwaad daglicht wordt gesteld valt zo op het oog in dezelfde categorie als het nepnieuws rond MH-17 en de in Groot Brittannië vergiftige ex-spion Skripal. Het lijkt allemaal bedoeld om de geplande NAVO oorlog tegen Rusland, waar –we herhalen het maar weer eens- nu openlijk mee wordt gedreigd, ‘aannemelijk’ te maken voor het nog altijd grotendeels onbenullige Westerse publiek.

Kremlin kan zich alleen nog maar voorbereiden op oorlog

Het enige wat Rusland nu nog rest is de pogingen om normale betrekkingen met Amerika en Europa te onderhouden op te geven, en zich voor te bereiden op de door Amerika en de NAVO gewenste oorlog. ‘Dit is de nieuwe realiteit, dus wen er maar aan,’ schrijft analist Peter Korzun voor The Strategic Culture Foundation. ‘(De Russen) moeten maar gewoon proberen zonder de VS verder te gaan, maar wel waakzaam blijven en klaar staan om een zeer waarschijnlijke aanval af te slaan.’

We onderstrepen nogmaals dat het Kremlin nooit Amerika of Europa rechtstreeks heeft gedreigd met een militaire aanval. Het heeft, met uitzondering van Cuba in het begin van de jaren ’60, nooit militaire bases of vloten pal voor de Amerikaanse kust gepositioneerd. Ook heeft Moskou nooit gesuggereerd dat oorlog een serieuze optie is als Amerika weer eens internationale verdragen aan zijn laars bleek te hebben gelapt. Integendeel, het zijn de Russen die al jarenlang proberen de dialoog gaande te houden, en die na de val van het IJzeren Gordijn meerdere keren vergeefs hebben geprobeerd lid te worden van de NAVO.

Rusland zal na in een hoek te zijn gedreven keihard uithalen

Het Kremlin wil echter een herhaling van het drama in de Tweede Wereldoorlog, toen Nazi Duitsland eenzijdig een verdrag brak en een grootscheepse invasie van Rusland lanceerde, wat aan 20 miljoen Russen het leven koste, voorkomen. President Vladimir Putin zei jaren geleden dat hij in zijn jeugd op straat geleerd heeft dat als je er eenmaal van overtuigd bent dat je vijand geweld tegen jou gaat gebruiken, je het beste als eerste keihard kunt toeslaan.

Kijk dus niet vreemd op dat als de VS, de NAVO en ook Nederland hun provocerende koers niet bijstellen, er misschien al binnen enkele jaren plotseling, bij volslagen verrassing, honderden Russische paddenstoelwolken boven onze landen verschijnen. Misschien dat u dan nog net de tijd heeft te realiseren hoe ongelooflijk dom we zijn geweest om ons lot in handen te leggen van politici en ‘bondgenoten’, die schijnbaar geen flauw benul hebben wat voor risico’s ze nu nemen, of erger nog, die dit wel degelijk beseffen, maar het simpelweg niets kan schelen, of er zelfs op uit zijn.

 


Xander

(1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
(2) NOS
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, Aleksey Toritsyn, CCA-Share Alike 3.0 Unported license

Zie ook o.a.:

20-09: ‘Frans fregat bij Syrië probeerde oorlog uit te lokken, maar Putin trapte niet in NAVO val’
18-09: ‘Russisch vliegtuig in Syrië neergeschoten tijdens Israëlische aanval’
17-09: Oekraïne stevent in Zee van Azov af op oorlog met Rusland
10-09: Precies volgens het script: VS zegt dat Assad chemische wapens gaat gebruiken en overweegt aanval op Russische troepen
18-07: Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika (/ Democratische parlementariër pleit voor cyberaanval op Russische banken en overheid)
16-07: Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan (/ Top ‘moet’ mislukken om Russofobische hysterie in Westen overeind te houden)
11-07: ‘Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

rescue op 05-10-2018 15:19

Degenen die de kreet "Ordo ab Chaos" op het eendollarbiljet hebben gedrukt, maakt het niets uit of dit door een miljoenen mensenlevens  kostende wereldoorlog met Rusland of China kan worden bereikt. Lees wat de zeven zegels allemaal in petto hebben en we zien dat het er komt.

Tieske666 op 05-10-2018 15:37

NAVO of helemaal niemand heeft het lef om daadwerkelijk een raket op Rusland af te vuren.

het blijft bij economische oorlogsvoering die het westen ook niet gaat winnen.

het westen zal lijdzaam toe moeten kijken dat het einde verhaal is.

veel dreigen en propoganda met fake nieuws verspreiden zijn ze hier goed in.

china en Rusland zijn de nieuwe wereldmachten.

Rene van Zalk op 05-10-2018 15:59

Ik vind dat er te positief over de Russen wordt geschreven. Ze deugen namelijk voor geen meter.

Gerard op 05-10-2018 16:03

Gisteren werd tijdens de 'onhullingen over de OPCW' ook duidelijk vermeld dat het de bedoeling is om middels de MIVD de 'publieke opninie' te beïnvloeden. Alléén al dat feit moet bij ieder een alarmbel doen gaan rinkelen. In eerste plaats het openlijk (voor zoder zij dat doen althans) naar buiten treden van deze dienst, die tot eerste taak heeft zich te richten op Vredesoperaties (invulling van het woord "vredes" is in dit verband: "beïnvloedings") en internationaal terrorisme. Gelinkt aan de beweerde onderwerpen als Skripal en Syrië komt het mij in eerste gebeurtenis zéér overdreven en bij de tweede gebeurtenis als veel te laat over. Bij deze laatste gebeurtenis(sen) dan nòg met de vraag: waarom militaire woordvoerders in militair uniform dat nieuws brengen en ook nog door de NOS aangekondigd alsof de Derde Wereldoorlog plots is uitgebroken? En daarná door verslaggevers van de NOS besproken als op onweerlegbare gronden aangetoonde sluitend bewezen feiten? Hier kan niet anders dan een bedoeling achter zitten, hetzij voor de kortere hetzij voor de langere termijn. M.a.w.: óók in dit opzicht worden "de geesten rijp gemaakt", zoals in het verleden al zoveel gebeurd is, bijv. i.v.m. racisme (de 'gedachtenpolitie') en de komst van horden islamitische asielzoekers. Let wel: ik ben niet een Rusland-kenner; daar in Rusland zullen ook veel dingen plaatsvinden die voortkomen uit leugen, bedrog en onrecht. Men dient echter te beseffen dat (zoals ik al vaker heb vermeld) geschreven is: "... de grote lieden z i j n leugen." (Ps. 62:10b). Dat is altijd nog wereldwijd in de geschiedenis bewezen.Dit zijn van politici de grootste en voor zichzelf meest geëerde deugden: liegen, bedriegen, stelen, misleiden, zelfverrijking, moorden (denk aan de vele ook in Nederland dagelijkse moorden op ongeboren kinderen waarover men ook nimmer de SGP (!!!) hoort) en volkeren, ja miljoenen onschuldige mannen, vrouwen en kinderen, storten in armoede, onderdrukking en de meeste afgrijselijke oorlogen, terwijl ze dan zelf vluchten en hun leven verder in weelde pogen af te wikkelen. Het zijn de wezens uit de afgrond, dienaren van de vorst dezer wereld: de duivel. 

Tom Hendrix op 05-10-2018 16:31

@rescue: 15.19. uur. Dat ben ik met U eens. Het is een grote duivelse bende.

Eduard op 05-10-2018 16:42

Je kunt het hele hack verhaal al naar de prullenmand verwijzen door alleen al het kenteken te checken van de auto waarmee "hackers" aan de slag gingen. Het kenteken is: PF-934-R

Kijk bij ovi.nl en kentekencheck. Bij ovi zie je dat die auto maar 1 eigenaar heeft gehad. Die eigenaar is motorhuis. Die auto is nieuw aangeschaft in 2017 en nooit in het bezit geweest van een verhuurbedrijf! Niet slim om in hun video het kenteken van de auto te laten zien. dat is namelijk na te kijken. 

Ike op 05-10-2018 16:46

Het doel is niet zozeer een oorlog met de BRICS landen en hun partners, maar het behoud van de dominante positie van de USD (en daarmee ook de daardoor gesteunde Euro) in de wereldhandel en het behoud van het ongelimiteerd drukken van deze valuta om daarmee de begrotingstekorten en handelstekorten te betalen. Dat is ook de reden van de oorlogen in Oekraïne en Syrië. en de geplande oorlogen in Venezuela, Iran en mogelijk Ncaragua en de andere landen die gepensioneerd generaal Wesley Clark opnoemde voor de Senaatscommissie.

Benny op 05-10-2018 17:37

Wat mij zo bevreemd is ,dat Donald Trump zo stom doet Hij is dan hetzelfde als zijn voorganger Obama.Hij werd eerst geprezen.Maar nu lijkt het tegendeel.Zowel Rusland als Amerika zijn niet gebaat bij een atoomoorlog Ik denk dat God het kan beletten,omdat het Zijn tijd nog niet is En de GogMagog-oorlog kan wel uitbreken,maar dat is meer op Israel gericht.Wat de toekomst brenge moge het is allemaal in Gods Hand.

ohje op 05-10-2018 17:45

Zieke mensen aan het roer en je krijgt een ziek lanf.

Qvic op 05-10-2018 18:00

Het domme hypocriete en arrogante van de westerse politici is een aangeboren hersenafwijking, die denken werkelijk dat zij alle wijsheden in pact hebben om andere te kunnen betuttelen en de wetten te kunnen voorschrijven. Zonder zelf te beseffen dat zij diegene zijn die andere constant beticht van oorlogsdreigingen, terwijl zij het zelf zijn die alle internationale verdragen aan hun laars lappen. Vroeg of laat lopen zij tegen de verkeerde aan en moeten zij in die andere hun meerdere gaan zien, die niet van deze ongein gediend is.

Linkse mensen zijn de domste mensen in de wereld, die zich laten omkopen. Om hun eigen land en landgenoten te verraden puur uit eigen gewin. Want domme mensen denken werkelijk dat zij wijs zijn. Terwijl slimme mensen beseffen dat zij nog heel veel te leren hebben.

De Vreemdeling op 05-10-2018 20:17

@ Rene van Zalk :  Ga even verhuizen naar Amerika

Enk op 05-10-2018 20:31

Rene van Zalk op 05-10-2018 15:59

 

... Ga je kapot schamen.

PJ op 05-10-2018 20:50

Russische Trollen? Sommige websites, mogelijk ook deze, vallen onder een op 12 september goedgekeurde regulering: https://ec.europa.eu/commission/sites/beta-political/files/soteu2018-preventing-terrorist-content-online-regulation-640_en.pdf

vlokje op 05-10-2018 22:24

jongens, jongens tis maar een elitair "spelletje"  

Kees op 05-10-2018 22:31

Rene van de Zalm op 5/10.   Daar wordt now precies in deze commentaren op gewezen , en terecht , dat de meeste mensen inclusief mijnheer van de Zalm zijn vergiftig door de media aangaande Rusland .  Waar is jullie verstand?   Erg dom , toch .

emile op 05-10-2018 22:34

Het maakt niet uit wie er gelijk had. We gaan allemaal die atoomoorlog winnen. Ik vertrouw in de wijsheid van Rutte en Trump :-) Wat doen we eigenlijk op het moment tegen de werkelijke invasie van Nederland die onder onze ogen plaats heeft?

Kees op 05-10-2018 23:18

Het schijnt dat Trump niets te zeggen heeft , of hij speeld een dubbele rol en is hij niet veel beter  dan Obama en al die andere presidenten .

Cefas op 05-10-2018 23:24

De NAVO heeft alleen zijn bestaansrecht bij de gratie van het hebben van een vijand. Als die vijand niet bestaat (en die bestaat niet) dan wordt er wel eentje gecreeerd en dat is Rusland, wel met het gevolg dat Rusland gaande weg wel een echte vijand wordt door al dat gemanipuleer, getreiter en geprovoceer van de NAVO.

Lamberto op 05-10-2018 23:30

René van Zalk op 05-10-2018 15:59

“Ik vind dat er te positief over de Russen wordt geschreven. Ze deugen namelijk voor geen meter”.

 

Dat de moderator deze bijdrage van u niet heeft verwijderd verbaasd mij erg.

Wat een hoogmoed en domheid!

U moet deze video maar eens bekijken om te ervaren hoe vriendelijk en zelfbewust de Russen zijn.

Het is gewoon walgelijk hoe deze mensen door velen om politieke redenen, onkunde en financieel gewin worden verketterd.

Als de volledig verziekte politieke elite in het westen haar zin krijgt, dan zullen net als in de jaren veertig van de vorige eeuw weer tientallen miljoenen Russen hun leven moeten geven om het Russische vaderland van de ondergang te redden.

En geloof me, ze gaan het vol overtuiging doen.

De inhoud zal voor veel van de decadente westerlingen die volledig gestrest en altijd maar bezig zijn met meer en meer, een wijze les kunnen zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=TZsj-SVDNb4

Sharkey op 05-10-2018 23:38

@ Rene van Zalk op 05-10-2018 15:59

Verdiep u in de activiteiten van de amerikanen a.u.b. en ga er wonen of langdurig rondreizen en u bent genezen van uw rusland kritiek.

Kees op 06-10-2018 00:45

Emile op 5-10

Meen je het wekelijk dat je op Rutte en Trump vertrouwd  ?  Of lees ik het verkeert ?  Als dat zo is ben je ook net zo dom als  95 % van de Hollanders ..

gust op 06-10-2018 01:13

denk dat we beter af zijn met mr poetin dan met die gepattenteerde ---- let op uw woordkeuze. Mod. van de eu en die hoogmoed yankees die menen de ganse wereld te mogen domineren. mr poetin ik groet u    aub bevrijd ons!!

Edje555 op 06-10-2018 02:06

Voor zoveer weer het potje "Bluf Poker" van de Nato landen met de nodige propaganda over Rusland.

Iedereen weet als de Nato maar ook één raket afschiet op een basis op rusische grond dat Rusland genadeloos terug zal slaan !

En geloof het of niet, de Russsiche beer loopt de Nato zo over de voet met een conventionele oorlog en dat weet Amerika en ook Europa dus wat uit eindelijk gaat uitdraaien op een Kern oorlog. 

Dus stop nu maar weer met doom denken dit gaat dus niet gebeuren omdat niemand een WOIII met Kernwapens wil riskeren, nee en inderdaad nee omdat het einde mensheid en dier  betekent.

Tom Hendrix op 06-10-2018 09:07

@Qvic: 18.00. uur, op 05/10. Precies zoals U het zegt.

Ken op 06-10-2018 10:03

Lamberto op 05-10-2018 23:30

Lamberto, wat u zegt is volkomen waar. Russen zijn trots op hun land en zijn tevreden met wat minder. Hier zijn we allen rotverwend en dan is het nog steeds niet genoeg.

Poetin mag misschien smerige spelletjes gespeeld hebben in het verleden maar het is wel iemand die voor zijn land en bevolking opkomt.

Naar mijn gevoel is Trump hetzelfde als Poetin, alleen dat Trump nog steeds hard wordt tegenwerkt.

De beschuldigingen aan het adres van Trump en al wie hij wil benoemen kan toch geen onderdeel zijn van een veel groter plan?

Menig man zou in de positie van Trump al lang het onderspit gedolven hebben want alle bagger dat die man over zich krijgt is niet te geloven.

Er worden, naar mijn gevoel, veel beslissingen om Trump heen genomen, ik zou zelfs durven zeggen  dat hij van sommige dingen niet op de hoogte is.

Poetin en Trump nemen beslissingen in de goede richting voor hun land, dat kan van die profiteurs hier in Brussel niet gezegd worden.

Kfir op 06-10-2018 10:50

Rene van Zalk.........jou opmerking viel bij een aantal niet in goede aarde! Ik ben het met je eens dat er soms te eenzijdig positief wordt geschreven over de russen. Van iedere bevolkingsgroep is wel iets positiefs én negatiefs te schrijven. Wat ik bijvoorbeeld positief vind aan de russische politiek is dat ze hun land en bevolking beschermen tegen de islamitisering van hun land en cultuur! Het dwaze beleid hier in het westen zal voor ons straks (nu ook al), rampzalige gevolgen hebben.......! Dát beleid deugt voor geen meter!!! ......Maar de russen houden hun grenzen potdicht voor de islam en dát getuigd van helder verstand, vaderlandsliefde en realiteitszin! ..........Toch moeten wij ook niet vergeten dat de russen vaak partij kiezen voor feodale schurkenstaten (bv Syrie, Iran)! Staten die vaak zuchten onder het juk van een dictatoriaal regime! Waar de “vrijheid“ van zijn inwoners zeer beperkt wordt! Waar mensen met een afwijkende mening plotseling spoorloos verdwijnen......! Hiervoor zullen óók zij ze vroeg of laat rekenschap moeten afleggen!

Tegenstander op 06-10-2018 10:51

Het meest laaghartige volk met een MEGA materialistische instelling en gootheidswaanzin zijn de Yankees!

Vertel mij niets over deze secreten, want het enigste dat telt in dat land is het geld dat je bezit.

Bezit je iets en heb je geld dan zijn het je grootste vrienden en een eindeloze "Love You" is je beloning, maar kom je in de problemen dan is "Love You" al heel snel verdwenen en gaat "De Yank" letterlijk over miljoenen lijken om zijn/haar geldlust te verkrijgen.

Het is niet voor niets dat van de 240 jaar dat de Verenigde Staten van Amerika bestaan, zij al 219 jaar in oorlog zijn. Slechts 21 van de 240 jaar voerden zij geen oorlog. Meer dan 91% van het bestaand zijn de Verenigde Staten in oorlog geweest.

Scevean op 06-10-2018 11:35

Waarom wordt Rene van Zalk zo afgeblaft.

Heeft hij geen recht van mening, 

Het maakt niet uit welk land het is. Of het nu Nederland,Duitsland ,Rusland , USA of Iran is.

Overal worden er vieze spelletjes gespeeld , en wordt de bevolking voorgelogen.

En niet alles is wat het lijkt , de media  in alle landen wordt gebruikt om 1 kant vant het gelijk te tonen.

Het is uiteindelijk wel de bevolking die gebruikt wordt als kannonnen voer.

Terwijl de rijken , vorsten ,of de dictators  een dikke sigaar roken met een glas wijn op een veilige plek ver van het slagveld.

Zo is het altijd al geweest. 

Mocht je er voor kiezen om kannonnen voer te zijn voor welk land dan ook.

Veel plezier .

Gerard op 06-10-2018 11:40

Cefas op 05-10-2018 23:24. Plaats achter uw beginwoorden "De NAVO" ook de woorden: "en de Amerikaanse militaire industrie". Vele jongeren zijn in het leger in de veronderstelling dat zij de 'vrijheid' in onze 'democratische rechtstaat' verdedigen. De vrijheid van ons heeft slechts beperkte speelruimte tussen nauw aangehaalde wettelijke grenzen onder bedreiging van geweld. De 'democratische rechtstaat' is een dubbele leugen. Degenen die in het leger zijn, dienen bijgebracht te worden dat zij vooral de Amerikaanse militaire industrie onder deze leugens dienen, op kosten van de belastingbetaler. En dan deze kennis hebbende, dienen zij te overwegen om de burgermaatschappij in te gaan. Natuurlijk moet een overheid (om dat zo even te omschrijven) de onderdanen desnoods met geweld te kunnen verdedigen, maar dat is in deze tijd niet meer tegen een andere grootmacht die herhaaldelijk toenadering schijnt te willen, maar des te meer tegen bedreigingen van binnen uit, zoals de opkomende islam. Een militaire politie naast de burger-politie zou wellicht een oplossing zijn. Maar omdat dit alles 'buiten beeld' van de regeerders is, weet u precies waar het wèl om gaat: ondersteuning van de amerikaanse militaire industrie, de EU-SSR en de islamisering van Europa. Met dit alles wil ik zeer beslist niet (!!!) de russische Federatie, China of welk ander land dan ook verheerlijken, integendeel en nogmaals overduidelijk: integendeel! Ik ga er van uit dat het óók in die landen en overigens alle landen, één stinkende corrupte rotzooi is, waar de regeerders even rot en even slecht zijn als hier in Europa, om redenen die ik hier boven ook heb omschreven onder Gerard op 05-10-2018 16:03. Groet van Gerard.

Gerard op 06-10-2018 11:47

@ Rene van Zalk op 05-10-2018 15:59. U schrijft: "Ik vind dat er te positief over de Russen wordt geschreven. Ze deugen namelijk voor geen meter." Vervangt u in uw eigen woorden het woord "Russen" door "zwarten", "Eskimo's" of "Joden" en u ziet hopelijk de domheid van deze uitlating maar bovenal het gevaar hiervan. U schrijft en waarschijnlijk denkt u precíes op de wijze zoals onze regeerders willen. Bij u en vele anderen die verder niet nadenken en klakkeloos op het nieuws van de links-liberale politiek-correcte gifslang middels hun spreekbuis de NOS afgaan, hebben ze heel veel succes.

Gerard op 06-10-2018 11:54

De Nederlandse 'welvaartstaat': de zoveelste leugen voor de kleine man: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/hard-werken-en-toch-leven-in-pure-armoede-werken-loont-gewoon-niet/

En daarom weet u ook waarom verreweg de meeste islamistische asielzoekers nóóit zullen werken en ik hen in mijn kleine dorpje ook dagelijks op de mooiste fietsen zie rondfietsen, of met de telefoons in de hand achter de mooiste kinderwagens lopen. terwijl anderen werken.

kim op 06-10-2018 12:08

Vanochtend buiten op mijn terras heerlijk koffie gedronken en met een blij gezicht de spreeuwen zien verzamelen om de overtocht te maken naar elders, de winter voorbij en dan weer terug.

Eddy op 06-10-2018 14:50

Eduard schrijft  op 05-10-2018 16:42: Je kunt het hele hack verhaal al naar de prullenmand verwijzen door alleen al het kenteken te checken van de auto waarmee "hackers" aan de slag gingen. Het kenteken is: PF-934-R

Kijk bij ovi.nl en kentekencheck. Bij ovi zie je dat die auto maar 1 eigenaar heeft gehad. Die eigenaar is motorhuis. Die auto is nieuw aangeschaft in 2017 en nooit in het bezit geweest van een verhuurbedrijf!

_____________________________________________________________________________________

Zal ik het "onderzoek"van Eduard maar naar de prullebak verwijzen?

Waarom? Hierom:

Motorhuis is de autodealertak van Spuigroep BV, waar bedrijven terecht kunnen voor de koop en onderhoud van (bestel-)auto’s. Motorhuis begeleidt bedrijven graag bij de op- en aanbouw van bedrijfswagens. Voor specifieke uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld een koelwagen, een bedrijfswagen met een laadbak of een gesloten bestelwagen met betimmering en imperiaal kunnen bedrijven bij Motorhuis terecht.

Spuigroep BV is een holding met meerdere werkmaatschappijen, actief in de automotive branche. Bedrijven die op zoek zijn naar de beste mobiliteitsoplossing, zijn bij deze bedrijven aan het goede adres. Spuigroep BV houdt zich bezig met het exploiteren van tankstations, autodealer activiteiten, het verhuren van auto’s en aanhangers alsmede autoleasing activiteiten. Voorbeelden van bekende onderdelen zijn: Europcar (autoverhuur), Motorhuis (autodealerbedrijven), Multilease (leasemaatschappij) en Achilles Brandstoffen Maatschappij (AVIA).

speiker op 06-10-2018 15:04

tegenstander, heb jij ooit in amerika gewoond? wat een kritiek zeg op the USA, elk land heeft zijn voor en nadelen ook Amerika, er zijn hele fijne mensen daar maar ook hele niet fijne mensen. Ga eerst in een land een tijdje wonen voordat je kritiek geeft. shalom

Tom Hendrix op 06-10-2018 17:03

@Gerard: 11.40. uur. Daar kan ik mij heel veel bij voorstellen.

Tegenstander op 06-10-2018 17:36

I beg your pardon Speiker..!! je slaat precies de spijker op z'n kop...........

Uiteraard onwetend als je bent, kan ik je mededelen dat ik vanaf 1969 tot het gekkenjaar 2001 aldaar heb gewerkt en gewoont.

Ik zag vanaf 9/11 de vuiligheid en vunzigheid met de dag aldaar steeds meer opkomen en dacht maar aan 1 ding...... wegwezen hier, want een land met zulke verrotte instellingen, geen waarde en normen t.a.v. de medemens zou ik t.z.t. als normaal en fatsoenlijk mens midden in de troep zitten.

En wat blijkt? Helemaal gelijk gehad, want de standaard "Yank" kent uitsluitend bezit en macht...............

Het land is de hoofdstad van "Satan" en hij boert al jarenlang goed aan de weg aldaar! "Shalom".

Hubo op 06-10-2018 19:13

Ik kan me hier in grote lijnen wel in vinden.

emile op 06-10-2018 23:39

@kees. Natuurlijk niet

 Een kernoorlog kent geen winnaars

speiker op 07-10-2018 16:18

Wow Tegenstander wat an angry about Amerika, zo te merken heb je precies in het verkeerde gedeelte van Amerika gezeten, ik ken de Amerikaan van een heel andere kant zoals jij het beschrijft en wat er nu in Amerika plaats vindt is alleen maar toe te juichen ze kiezen voor Israel en daar worden ze door gezegend, europa kiest precies voor de andere kant want wie tegen het volk van YHVH is zal de deksel op zijn neus krijgen.

ik wens Amerika God Bless misschien moet jij dat ook doen. shalom

Tegenstander op 07-10-2018 18:30

Beste Speiker,

Laten we stoppen om te proberen elkaar te bestrijden met woorden, zinsnedes en nietszeggende ja/nee uitspraken. Ik vind het tegenwoordig veel belangrijker waar we als mensheid met deze wereld op af stevenen en daar hebben we God en ons geloof keihard voor nodig, teneinde de komende tijden te kunnen doorstaan.

Laten we onze energie benutten om de mensheid er van te overtuigen dat er een God bestaat die altijd bereid is om in oplossingen te denken en hem daar in een persoonlijk gebed ook om te vragen.

Ik wens u het allerbeste toe en zal uw naam vanavond in mijn voorbede aan God positief benoemen! Shalom.....

Kfir op 07-10-2018 19:34

De @speiker......op de kop!!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl