Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Merkel waarschuwt Trump de VN niet te vernietigen, zegt dat multiculti de oplossing is

Merkels en Obama’s globalisme en islamisering lijnrecht tegenover Trumps vrijheid en patriottisme

 
Twee wereldleiders met een totaal andere kijk op de toekomst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

De Duitse kanselier Angela Merkel heeft gisteren de Amerikaanse president Donald Trump gewaarschuwd niet de Verenigde Naties te vernietigen, omdat dit volgens haar ‘zeer gevaarlijk’ is. Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is. Tijdens zijn VN-toespraak afgelopen week had Trump juist nog verklaard dat een wereldregering ‘een vorm van dwang en dominantie is waar verantwoordelijke landen zich tegen moeten verdedigen.’

 

Merkel en oud president Obama hebben in elkaar een trouwe bondgenoot in het promoten van het globalisme en het opstaan tegen Trump en tegen populistische vrijheidspartijen. Tevens zijn ze beiden grote voorstanders van massa immigratie en islamisering, wat in de media misleidend ‘diversiteit’ en ‘multiculti’ wordt genoemd om de autochtone bevolking de valse indruk te geven dat er in de toekomst voor hen niets zal veranderen.

Trump staat lijnrecht tegenover dit ‘één-wereld’ socialisme. Tegen de Algemene Vergadering van de VN zei hij juist dat zijn regering ‘de ideologie van het globalisme verwerpt, en de doctrine van het patriottisme omarmt.’

Halverwege juni twitterde Trump over Merkel dat ‘het volk van Duitsland zich tegen haar leiderschap keert nu migratie de toch al onbeduidende Berlijnse coalitie doet wankelen. De misdaad in Duitsland stijgt fors. In heel Europa werd de grote fout gemaakt om miljoenen mensen binnen te laten, die op een zo heftige en gewelddadige manier hun cultuur hebben veranderd.’ (1)

Vrijheid verdwijnt waar islam de ruimte krijgt

Historisch gezien is er niet één volledige ‘multiculti’ samenleving aan te wijzen die ook op de langere termijn de vrijheid en welvaart van alle mensen kon garanderen. Altijd en overal staat er één dominante ideologie op die de anderen gaat onderwerpen. In bijna alle landen waar de islam werd binnengelaten en werd toegestaan onbeperkt te groeien heeft deze discriminerende, militante, haatzaaiende en onderdrukkende religieuze ideologie de overhand gekregen, met het verdwijnen van de vrijheid als gevolg.

VN wapen in handen van pact links/islam

De VN is met uitzondering van de Veiligheidsraad al tientallen jarenlang een wapen in de handen van het wereldwijde pact tussen links en islam, wat een van de belangrijkste redenen is dat de vele misdaden tegen de menselijkheid in de islamitische wereld zelden of nooit worden veroordeeld, en de pijlen vrijwel uitsluitend op de kleine Joodse staat Israël worden gericht. Dit openlijke antisemitische globalisme wordt ook nog eens door de meeste Europese landen ondersteund.

Europa verandert snel in Derde Wereld achtig Eurafrika / Eurabië

De VN is als pijler van het globalisme een groot pleitbezorger van de massa immigratie van honderden miljoenen moslims naar Europa, omdat dit ons continent volledig zal islamiseren en al binnen enkele tientallen jaren onherkenbaar in een Derde Wereld achtig ‘Eurafrika’ of ‘Eurabië’ zal veranderen.

Trump wees in de VN nog op de gevolgen van het omarmen van het socialisme in bijvoorbeeld Venezuela, wat dankzij olie ooit een van de rijkste landen van Zuid Amerika was, maar al jaren in de greep is van wijd verspreide armoede, honger, chaos en criminaliteit, wat al 2,3 miljoen Venezolanen op de vlucht deed slaan. Trump riep de wereld op om een coalitie te vormen om de bevolking van Venezuela uit dit socialistische moeras te trekken. (2)

 

Xander

(1) Breitbart via Infowars
(2) Epoch Times
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 01-10-2018 14:00

Weer gaat de domineesvrouw te verkeerde kant op en als dochter van een dominee zou ze ergens toch beter moeten weten, de toren van Babel wat de VN is geeft alleen maar verwarring en geen vrede . Jeruzalem is de vredestad en daar en daar alleen zal het vrederijk doorbreken. Ik geef president Trump meer dan gelijk een wereldregering, een wereldgodsdienst,eenwereldeconomie en het verdwijnen van natiestaten zal geen oplossing laat staan vrede brengen. De autochtoon zal dan veranderen in een identiteitsloos wezen een kosmoliet die zich nergens thuis voelt,vaderlandsliefde zal dan en scheldwoord zijn.Globalisatie zal niets brengen dan alleen maar ellende . Shalom

Pieter A Meijer. op 01-10-2018 14:18

Shalom Willy;

Deze kwestie kan niet beter en eenvoudiger worden uitgelegd; dan u hier hebt gedaan.

Goede week.

Kernreactor op 01-10-2018 14:18

Frau Sauer ziet de bui al hangen en de tribunalen, volks of militair, al komen.

speiker op 01-10-2018 15:07

Willy: helemaal mee eens VN is grensloos en dat is niet de bedoeling. Shalom

Jean op 01-10-2018 15:09

"de multiculturele samenleving is in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen "???

Nogal logisch dat die fuhrerin totaal gestoord is want multiculturele samenlevingen 'zijn' de oorzaak van alle wereldproblemen.

Het is onze taak onze identiteit, nationaliteit én onafhankelijkheid met alle middelen te beschermen en dat doen we door de grenzen te sluiten en alle illegalen én criminelen van vreemde origine, dus ± 95%, te verdrijven van ons grondgebied.

Ik geef mijn stem voor 100% aan het Vlaams Belang want dat is de enig partij die opkomt voor onze identiteit, nationaliteit, onafhankelijkheid én veiligheid. Hopelijk doen dat meer Vlamingen zodat er snel 51% achter VB staat wat goed is voor onze veiligheid.

Ik heb kinderen en kleinkinderen en daar denk ik 24u op 24u aan en dat is beangstigend en maakt mij heel ongerust voor hun toekomst door die aanwezige troep allochtonen die voor ± 99% uit Afrikaanse islamieten bestaat die niet op de vlucht zijn maar naar komen om te parasiteren en gewelddaden te plegen, dagelijkse kost.

Dat Moet Stoppen.

jottum op 01-10-2018 16:04

Multiculti of niet, de vraag is wie als eerste de laagdrempelige emp-wapens inzet en moderne samenlevingen die afhankelijk zijn van electriciteit, computers en machines voor produktie, transport en in huishoudelijk leven weer doet terugwerpen naar de 18/19de eeuw?

De ontwikkelingen daarin gaan snel, de wapens worden kleiner en zelfs voor een terrorist is het straks mogelijk om een deeltje van de wereld in tijd terug te werpen. Tenzij het de economische bedoeling is dat het de indirecte gevolgen overlevende berooide volk en bedrijven straks weer opnieuw moet beginnen met het aanschaffen van nieuwe smartphones, computers, tv's en andere electrische apparatuur als koffiezetmachines, electrische boren en zagen, of fornuizen omdat de oude kapot zijn gegaan door de puls. 

Gijsbert op 01-10-2018 16:15

willy op 01-10-2018 14:00

Willy, er komt spoedig een wereldregering, dat is wel juist, een duizendjarige. Maar de "Leider" zal geen Merkel of Trump heten. Velen zullen echter achter de aardse goden aanhuppelen, helaas voor hen.

Martin de Koning op 01-10-2018 16:40

Wat kan je anders verwachten van iemand wiens hersenen zo zijn vernietigd met ddr propaganda!

Zelf medewerker aan het honnecker handje!

De gedachten molen van socialisme , of het nu internationaal ( honnecker , stalin , lenin , marx , trotski en ga zo maar door) of nationaal ( hitler , islam(handschar en kama divisies)) zijn.

Het linkse principe is socialisme en tesamen met de islam heeft het tientallen miljoenen doden tot gevolg gehad.

Laat dat linkse elitaire moorddadige werkgroepje , de verenigde nazi's , maar zo snel mogelijk opgeheven worden.

Dion op 01-10-2018 16:48

denk niet dat Trump niet echt veel op uit doen wat merkel zegt

willy op 01-10-2018 17:48

Aan allen die op mijn schrijven reageerden bedankt ! Ik leer er ook steeds van, en ook van de artikelen op deze goede website ! Shalom

Eduard op 01-10-2018 18:12

Nu snap ik wat er aan de hand is. Ik wist niet dat Merkel een domine's dochter was. maar nu wordt alles ineens duidelijk! Want hier zie je dus het uitbreek gedrag van iemand die jaren lang is onderdrukt door pappie en zijn religie. Merkel gaat nu volledig tegendraads omdat pappie haar niet meer tegenhoud met allerhandse religie gebonden regeltjes. Het komt er op neer dat alle religie overal een probleem is! Als je een veiligere wereld wilt? Moet je alle openbare religie verbieden! Wil je bidden? prima! maar doe dat thuis in je slaapkamer ofzo. Wie kan dit ontkennen? Overal ter wereld zorgt religie voor ellende! Het hele middenoosten is 1 grote bende! En nu ook hier in Europa begint er een 2 strijd over wie wat moet geloven en waarom... Ik ben het werkelijk spuug zat! Zelfs binnen het Christendom is er niet eens 1 lijn! Hoeveel verschillende soorten geloof zijn er eigenlijk?? Dat bewijst al genoeg! 

Cefas op 01-10-2018 18:30

We gaan met de linkse EU en hun bondgenoten van de islam naar een totalitaire socialistisch/islamitische dictatuur, erger dan Hitler, Stalin, Mao en Mohammed bijelkaar.

Kfir op 01-10-2018 18:35

Ja, de speech van Trump was recht in de roos! Hij komt op voor volk en vaderland! Dat steekt bij die dwaze volksverraders hier in Europa! Trump gooit met zijn patriotisme hun hele duistere agenda overhoop! Dat mens Merkel is echt totaal van het padje! Trump is de juiste persoon op de juiste tijd! Hij zal zich door die ellendelingen hier niets laten gezeggen of wijsmaken! Mensen benut elke gelegenheid om zo rechts mogelijk te stemmen!

Pier op 01-10-2018 19:16

Xander, goed dat je het weer zegt. Blijf het zeggen, geef niet op. Blijf je keren tegen de blinde leugenaars die hun eigen cultuur verraden en te grabbel gooien. Die geen respect hebben voor onze geschiedenis, voor onze vrijheid, voor het christendom. Die hun eigen bevolking bloot stellen aan terreur, haat en gevaar. Die niet opkomen voor hun eigen volk. Waardeloze zwakkelingen. 

En die het wèl aan de kaak stellen, die het wèl zien en zich er tegen keren, die worden door deze waardeloze politiek correcte leugenachtige laffaards weggezet als oud vuil en voortdurend belachelijk gemaakt en belasterd.

Tijd dat ze het zwijgen wordt opgelegd. Dat hun macht en invloed hen ontnomen wordt. Dat hun leugens aan het licht komen. Dat de waarheid overwint.

Dat zal ook gebeuren, dat is beloofd, gelukkig. Wees er trots op Xander, dat je in deze moeilijke tijden voor de waarheid opkomt. Je staat aan de goede kant.

Qvic op 01-10-2018 19:24

Merkel begint steeds meer de hete adem van Trump te voelen, want vergeet niet dat Duitsland nog steeds een bezetgebied is van Amerika. Dit is van waarom Duitsland toen na de 2e wereldoorlog zo snel geholpen werd door Amerika met de weder opbouw. En dat Nederland veel later pas de Marshall plan project toegewezen werd. Wat ook vele mensen niet weten dat Nederland eigenlijk een soevereine deelstaat is van Duitsland. Dit werd veroorzaakt door koningin Wilhelmina die vrijwillig afstand deed van haar koningschap op 10-05-1940 om te kunnen vluchten naar Engeland (In de toenmalige Nederlandse grondwet stond dat het koningschap niet in ballingschap voort gezet kan worden) en dat overdroeg aan de Duitse bezetters in de 2e wereldoorlog. Nederland is sindsdien geen koningrijk meer, maar prins Bernard heeft van Hitler persoonlijk nog het regentschap over Nederland verkregen. Dus eigenlijk niet meer dan een voorzitterschap, om het volk te misleiden heeft de toenmalige koningin Wilhelmina haar privilegies weer op geëist na de oorlog. Maar sindsdien wordt Nederland niet meer als een koningschap geleid, maar met meerdere personen. Die in de Bilderberggroep een vaste plaats hebben en daar is onze zogenaamde koning de voorzitter van. De Nederlandse regering moet de opdrachten van deze groep dan ook uitvoeren. Terug naar het bezette gebied Duitsland. Merkel probeert Trump nu nog te corrigeren, maar zodra Trump het moeras van de Democraten gedempt heeft. Is Merkel aan de beurt en dat weet zij dondersgoed, vandaar dat zij haast maakt om Duitsland naar de knoppen te helpen en het totaal geïslamiseerd achter wil laten. Want de linkse progressieve en de socialisten gunnen niemand iets, ze maken het nog liever stuk/kapot dan het iemand anders het te gunnen.

Kees op 01-10-2018 20:00

Ze had toch al eerder gezegd dat de multiculturele samenleving mislukt was?

 

Beste Kees, uw naam is al in gebruik, wilt u een andere naam kiezen. Mvg. Mod.

Gerda op 01-10-2018 20:36

Hoezo, we leren van onze geschiedenis? Ik las pas over de geschiedenis van het Oostenrijks-Hongaarse rijk. Dit viel o.a. Uit elkaar omdat er geen onderlinge band was, een samenraapsel van volken. Terwijl hier geen sprake was van verschillende godsdiensten of geimporteerde vreemde bevolkingsgroepen. Waarschijnlijk zijn er meer voorbeelden te vinden in de geschiedenis waaruit blijkt dat een multi-culti samenleving een ideefix is.

vlokje op 01-10-2018 21:09

Merkel is net als trump een vm-er, en het idee van trump en merkel en vele andere leiders zijn uitprobeersels met de evolutie als uitgangspunt , recht van de sterkste en het planvan de meeste aanhang heeft de meeste overlevingskans en is het beste idee en wordt doorgevoerd

En zo kies de elite de richtlijnen welke kant we op gaan in deze wereld, door oorlogen en stress en verschillen te creëren,

laten we eerlijk zijn , dan is de mens wel op zijn inventiefst, maar dat gegeven is al duizenden jaren bekent  ;-)

Jean op 01-10-2018 21:25

Religie is opium voor het volk en veel opium is dodelijk.

Biblespace op 01-10-2018 21:32

Een goed artikel!

gust op 01-10-2018 22:38

jean 01 10 18  15u09 .   beste vlaams genoot  geheel met u akkoord    ik beleef ; voel het net als u zo aan  op 14 okt zijn er hier zoals u weet verkiezingen wel dat iedereen het wete   er is nu al een akkoord gemaakt door de politiek korrecte lafaards dat het vb word gebooikot     wel waar staan we dan   ook dat is europa . !!!   shalom

Semper paratus op 01-10-2018 23:08

Dit islamiseren is niets anders dan de grote verdrukking!

Mark S. op 02-10-2018 00:09

De islam wordt nu nog door links omarmt maar ik denk dat de islam uiteindelijk niets of niemand tolereert, ook links niet. Als de islam eenmaal is gevestigd in de EU dan wordt links ook vernietigd omdat de islam alleen zichzelf tolereert.  En omdat de islam zelf ook gespleten is in een richtingenstrijd zal het ook met zichzelf in oorlog blijven.

Maar ook links haalt het paard van troje binnen. De sukkels.

mientje op 02-10-2018 00:39

@Eduard er is wel één lijn in het christendom : Jezus

Sla de Bijbel eens dicht en laat uw hart verwarmen door Jezus

Kees op 02-10-2018 03:26

Xander er is een andere Kees , zie op 1-10 .  Hoe kan dat . Ik heb niets geschreven in October .

Zie opmerking van het beheer bij uw naamgenoot. Mod.

Tom Hendrix op 02-10-2018 05:56

Prima artikel. En goede reacties.

Koolmees op 02-10-2018 07:23

Ook de Islam zal moeten inbinden satan tolereerd niemand naast zich. Uiteindelijk zal hij het voor het zeggen hebben. Nu al alle religies samen op scholen? Dat wordt wat, want niemand zal toegeven of denken ze dat de leerlingen het eens zullen worden en elkaar accepteren? Uiteindelijk wil hij dat iedereen zich voor Baal buigt. Een wereld religie. Elkaar gewoon accepteren is al moeilijk, laat staan de religie van een ander. Ons geloof moet sterker worden, wij hebben geen religie, maar geloof, onze Here Jezus Christus, de Heilige Geest, Abba vader.

U post onder 4 verschillende namen. Houd één naam aan. Mod.

maria op 02-10-2018 10:46

Eduard op 18.12

ik noet toegeven, sommige christenen vallen vies tegen, maar van mensen moet je het niet verwachten, alleen van Jezus !

Eens gaat het hier op aarde goedkomen

Raimond V. op 02-10-2018 13:38

@Qvic op 01-10-2018 19:24

Het gaat in waarheid om  "the instrument of surrender " zoals getekend op 7 mei , en in werking getreden op 8 mei 1945 om 23:01 te Reims ( Frankrijk ) , en lees goed art. 4 , en bovenal de term " without prejustice " , en de daarop volgende rechtspersonen.

Aan wie geeft het Duitse rijk zich over , en mocht Generaal ( leger functie , geen regerings bevoegdheid ) Jodel dit doen ?

Oma op 02-10-2018 14:15

@Kees: inderdaad!!! Behalve merkel waren er nog meer staatshoofden en regeringen die openlijk verklaarden dat de multikul mislukt was!

https://fenixx.org/2018/07/07/migrant-onthoofdt-1-jarig-meisje-in-duitsland-merkel-verbiedt-media-rapportering/

Zo erg is het reeds gesteld in Duitsland....

Guardianofretro op 02-10-2018 17:40

Hoezo Trump en Merkel voeren beiden het Kalergi plan uit.

Martijn op 02-10-2018 22:17

@Eduard  in de bijbel staat in handelingen 4-12 dat er maar 1 naam is in wie behoudenis is. (Dan gaat het over het leven hier en hierna)

Mientje & Maria hebben gelijk je kan je het beste op die naam (Jezus) richten, want alle andere mensen inclusief ik hebben Hem ook nodig, dus zijn van tijd tot tijd een slecht voorbeeld door de invloed van zonden.

Bestudeer het leven van Jezus en je zult ontdekken dat Hij de ware is die de wereld heeft verlost (de rode draad waar jij over sprak die in geen enkel ander geloof te vinden is dan het christendom), maar helaas wil de wereld vaak liever in gebondenheid/wettischisme blijven leven.

Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

pluto op 03-10-2018 13:39

De VN is een antisemitisch orgaan , waar SA de voorzitter is van de mensenrechten. Moslim"s erkennen overingens niet de universele rechten van de mens. Islam erkent alleen de sharia waar de mensenrechten door allah zijn gegeven. 

M.a.w je moet wel helemaal van het padje af zijn om deel te willen uitmaken van z'n club.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl