Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen

Zweedse miljardair, producent video games: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

 
Bepaalde extreemlinkse dictaturen wisten wel raad met mensen die bleven weigeren zich te onderwerpen aan de enige juiste politiek-correcte ideologie. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Zo’n 80 jaar nadat de nationaalsocialistische dictatuur in Hitler-Duitsland er vele tientallen opende om daar uiteindelijk miljoenen in af te slachten, is er in onze tijd opnieuw sprake van: concentratiekampen voor niet politiek-correcte mensen. En opnieuw komt de wens om andersdenkenden op te sluiten en definitief de mond te snoeren van links. Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, pleit namelijk openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’. Voor de duidelijkheid: in de ogen van steeds meer extreemlinksen zoals Himpenmacher is iedereen die zich verzet tegen open grenzen, massa immigratie en islamisering automatisch een ‘neonazi’ waar tegen keihard opgetreden moet worden.

 

Het kernprobleem van de samenleving is in de ogen van Himpenmacher een gebrek aan transparantie en duidelijkheid in de politiek, waardoor ‘integratie weigerende rechtsextremen’ met hun ideologie deze ‘leegte’ kunnen ‘bezetten’ om ‘onze democratie aan te vallen’.

Daar heeft de 42 jarige linksgroene politicus een typisch socialistische oplossing voor: de overheid en de media moeten de ‘angsten bij het volk wegnemen’ en samen de ‘rechtse hetze’ de kop indrukken. Tegelijkertijd moeten migranten betere spraakcursussen, opleidingen en integratielessen krijgen.

En zoals linkse dictators zoals Mao, Stalin en Hitler het al deden heeft Himpenmacher ook een oplossing voor mensen die hier weigeren aan mee te werken: sluit iedereen die een bedreiging vormt voor het realiseren van jouw denkbeelden op in kampen (die ongetwijfeld opnieuw het predicaat ‘heropvoedingscentra’ o.i.d. zullen krijgen). Zo blijven in zijn ogen enkel degenen over die ‘in vrede en tolerantie’ met elkaar willen leven. (1)

Zweedse miljardair: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

De Zweedse miljardair Markus Persson, succesvol bedenker van wereldwijd populaire games zoals Minecraft, reageerde op Twitter op dit soort angstwekkende ontwikkelingen die zijn land en West Europa opnieuw in zijn greep beginnen te krijgen. Aan zijn 3,7 miljoen volgelingen schreef hij dat ‘ik weet dat mensen het niet leuk zullen vinden dat ik hier op wijs, maar links is overgenomen door het kwaad. En ik bedoel dat letterlijk.’

Een andere gebruiker gaf als voorbeeld de feministische beweging, die actief bezig is met het ontkennen en afpakken van de rechten van andere mensen. De miljardair reageerde dat dit in zijn ogen ‘egoïstische, hebzuchtige, liegende mensen zijn die bereid zijn om lijden te veroorzaken’ om hun extremistische ideeën aan de samenleving op te leggen.

Persson heeft vaker politieke statements gemaakt die niet goed vallen bij de gevestigde orde, zoals ‘het is oké om blank te zijn’, en de stelling dat het zogenaamde ‘witte privilege’ een puur verzinsel is. Ook twitterde hij eens dat er naast een homoseksuele ook een ‘heteroseksuele Pride’ zou moeten komen, maar toen kreeg hij zoveel vuil over zich heen, dat hij die opmerking maar weer introk. (2)

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Paul Joseph Watson via Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Bundy op 10-10-2018 17:53

Wanneer Tobius Himpenmacher dit werkelijk heeft gezegd , moet de man ogenblikkelijk voor het Gerecht worden gedaagd .   Hij is immers een publieke persoon .    Het is te extreem voor woorden !!

Cefas op 10-10-2018 18:09

De geschiedenis herhaalt zich maar nu op mondiaal niveau.

mol op 10-10-2018 18:09

Links zijn gewoon ------- Mod.

ohje op 10-10-2018 18:46

Pruts....

Tom Hendrix op 10-10-2018 19:10

Ik kan steeds meer begrijpen, dat Generaal Franco ingreep in Spanje, toen de goddeloze communistische Republiek Spanje dreigde te veranderen in een Sowjet-Unie 2, in de zomer van 1936. Links is met de islam het grootste gevaar voor iedere vrije samenleving. 

Kruisridder op 10-10-2018 19:36

De geallieerden en de Russen zijn iets vergeten direct na de Tweede Wereldoorlog. Het socialisme uit te roeien via dezelfde vernietigingskampen.

Pieter A Meijer. op 10-10-2018 19:42

AH was ook Links

Rienus op 10-10-2018 20:07

Politiek correcten bestaan niet. In het tijdsgewricht waarin wij leven is een politicus bij uitstek een gehaaide egoïst. En als er per ongeluk iemand in de politiek verzeild raakt zoals een Emiel Roemer wordt er bij dreigend succes ingegrepen door de pers. Binnen 6 weken had de leugenachtige manipulerende pers de SP terug in de kansloze regionen. Schoolmeestertje Emiel had het niet werd er gesteld. Nou veel succes met het vullis wat nu over dit land uitgestort wordt want de mensen verdienen het dubbel en dwars.

mol op 10-10-2018 21:23

Nu Timmermans de .....  je je borst wel nat maken.

Als we ons niet verzetten in Maart dan is het gedaan.

dus stem op ......... D

Shadow1100 op 10-10-2018 21:40

Ze zijn er allang:

https://de-ware-wereld.nl/2016/11/21/nu-ook-fema-camp-in-nederland-bij-zaanstad/

Google ook op FEMAcamps in Amerika

Pier op 10-10-2018 22:40

Ach, een Himp is in het Maleis een souteneur. Dus veel kun je van zo'n man ook niet verwachten...

Johannes op 10-10-2018 23:36

Laten we niet vergeten dat het de Engelsen waren die de eerste concentratiekampen bouwden. Tijdens de boerenoorlog werden de grootouders, ouders, vrouwen en kinderen van de boeren die weigerden zich over te geven aan de zichzelf superieur achtende Engelsen opgesloten in concentratiekampen in erbarmelijke omstandigen en velen kwamen om wegens ondervoeding en en de slechte omstandigheden. Tienduizenden. zie boek geschreven door Fré Morel met de titel Alle oorlog is misleiding en bedrog

Na de tweede wereldoorlog werden op bevel van Eisenhower concentratiekampen langs de Rijn opgesteld. Er was geen onderdak, nauwelijks voeding en water. De verslagen Duitsers werden uitgehongerd door de Amerikanen. Het land dat nu de wereld in de greep van de Pax Americana houdt, zoals de Romeinen dat 2000 jaar geleden al deden.  Zie documentaire over de Rheinwiesenlager.

In 1932 werden door de communisten 7 miljoen mensen van de Oekraine uitgehongerd in de zogenaamde Holodrom. In 1933 knoopte Amerika de diplomatieke betrekkingen aan met de Sovjet Unie en gaf veel hulp aan Stalin. Zonder die hulp was de Sovjet Unie niet in 1989, maar veel eerder gevallen. Het gevolg was miljoenen doden over heel de wereld dankzij deze hulp die Stalin van Amerika ontving.

Laten we Europa vrijhouden en voorkomen wat er eerder al gebeurd is. Geen oorlog, geen beperking van de vrijheid van meningsuiting en geen Eurabia.

Richard op 11-10-2018 01:36

En dat in een land dat multimediaal foto's afdrukt van een idioot met de rechterarm omhoog (het was er e e n, maar de kranten schreven over 'vele'...). Die - ik moest even teruglezen hoe die gast eigenlijk heet - Himpenmacher, moet op dezelfde manier aan de schandpaal. Hoe krijg je het in je hoofd om dit met name in Duitsland te roepen? Met twee maten meten is een kwalijke eigenschap van linksdenkers.

mientje op 11-10-2018 03:03

Duisterland

Hubert Luns op 11-10-2018 09:03

Vanuit de diepte roep ik tot U, o Heer, red ons van de steeds weerkerende bloedwraakorgieën, nu deze ons in onze tijd dreigen te verslinden. Kom met uw verzoenend bloed, het laatste redmiddel - ja "Het is Volbracht" - om deze wereld te verzoenen die uit duizend wonden bloedt.

Tom Hendrix op 11-10-2018 15:01

@Hubert Luns: 09.03. uur. Amen! 

Guardianofretro op 11-10-2018 16:43

Steeds als je denkt dat het bijna niet meer erger kan worden in deze "beschaving" wordt het toch weer nog een stuk erger.

Hubo op 13-10-2018 14:20

Ach,zo'n dertig jaar geleden pleitte ik er al voor om de VS onder toezicht van de VN te stellen en kreeg ik van  een meer rechtse huisgenoot die er prat op ging dat hij op een school in Gouda had gezeten,waar Janmaat nog maatschappijleer had gegeven,te horen,dat mensen als ik in kampen thuis horen.Dat soort types werden met een opvallende  regelmaat in huis gedropt en uiteindelijk konden ze zo ook de selectie van nieuwe bewoners domineren.Het was wel leerzaam om mee te maken hoe ze makkelijk een stempel op de sfeer in huis konden drukken,terwijl ik mezelf altijd lliever wat afzijdig hield.

Shadow1100 op 13-10-2018 17:06

Hoe onderscheid je linkse en rechtse demonstranten:

Links:

Worden linkse demonstranten of actievoerders genoemd -

Gezichtsbedekking - Helmdragend - Zijn in het zwart gekleed - 

Mishandelen mensen  - Gooien met stenen etc. naar de politie - 

Vernielen auto’s en gebouwen -  Stichten branden - Plunderen -

Stinken en zijn vies - Geen respect voor de opponent - 

Geen respect voor het gezag - Dragen zwarte vlaggen - 

Vaak geen vergunning voor de (tegen)demonstratie -

Blokkeren/saboteren/verstoren de demonstratie van de opponent -

Voelen zich altijd de beledigde partij - Worden niet aangehouden -

Worden niet vervolgd door OM - Hebben hun eigen advocaten - 

Worden meestal door de D66-rechters vrijgesproken - 

Worden ondersteunt en bijgestaan door de politieca’s - 

Worden op handen gedragen door de media - 

Worden betaald door Soros -

https://nl.sott.net/article/3971-George-Soros-betaalt-Anti-Trump-demonstratie-in-Den-Haag

Rechts:

Worden altijd rechts-extremisten genoemd -

Hebben altijd een demo-vergunning - Luisteren naar het gezag -

Worden desondanks vaak geweigerd door de burgemeester - 

Worden vaak tijdens de legale demonstratie weggestuurd - 

Laten de opponent met rust ondanks de illegale tegendemonstratie -

Dragen geen gezichtsbedekking - Soms een varkensmutsje - stinken niet -

Verkondigen hun mening door leuzen en/of spandoeken -

Worden altijd aangehouden - Worden altijd vervolgd door het OM - 

Worden altijd veroordeeld door de D66-rechters —

Worden verguisd door de politiek en de media -

Moeten alles zelf bekostigen -

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3644095/Pegida-mag-niet-demonstreren-bij-Haagse-moskee

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl