Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Italië sluit vliegvelden als Duitsland migranten terugstuurt’

27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits probeerde te leren – Ook Denemarken wijst EU verdeelplan af omdat migranten ‘niet genoeg bijdragen aan Deense samenleving’ – Hongarije: EU in oorlog met eigen cultuur, wij hebben culturele vrede

 
Viktor Orbán en Matteo Salvini, twee kopstukken van de nieuwe vrijheidsbeweging in Europa die onze samenleving en cultuur wil beschermen tegen massa immigratie en islamisering. (Afbeelding: Getty Images (5)).

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, leider van de rechtse vrijheidspartij Lega, heeft gedreigd de Italiaanse vliegvelden te sluiten als Duitsland besluit om migranten naar Italië terug te sturen. In dat Duitsland vond het zoveelste door migranten veroorzaakte drama plaats: een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits wilde leren, werd door hem verkracht. Mogelijk zijn dit soort dagelijkse ‘incidenten’ mede de reden dat nu ook Denemarken het EU migranten verdeel(=islamisering)plan afwijst.

 

‘We zullen de vliegvelden sluiten, net als de havens,’ twitterde Salvini gisteren, wiens partij in de peilingen almaar populairder wordt. Hij reageerde daarmee op onbevestigde nieuwsberichten dat Duitsland een aantal migranten op chartervluchten naar Italië wil zetten. (1)

In juni blokkeerde de Italiaanse regering enkele mensensmokkelschepen van Europese NGO’s, met honderden Afrikaanse migranten aan boord. De meeste smokkelschepen wijken nu uit naar Spanje, waar de nieuwe socialistische regering de grenzen heeft opengegooid, en ook weer naar Griekenland, dat maandelijks duizenden nieuwe migranten krijgt te verwerken.

Deense minister Immigratie: ‘Geen migranten meer, dragen te weinig bij’

Ook de Deense minister van Immigratie en Integratie, Inger Støjberg, heeft het EU verdeelplan, in werkelijkheid bedoeld om alle lidstaten in snel tempo te islamiseren, afgewezen omdat migranten in haar ogen te weinig bijdragen aan de Deense samenleving.

‘Hoewel we aanzienlijk meer controle over de instroom hebben gekregen, worstelen we nog steeds met het integreren van de vele migranten die de afgelopen jaren naar Denemarken zijn gekomen... Er zijn er nog teveel die zichzelf niet onderhouden, vooral vrouwen, waar er veel te weinig van bijdragen. Daarom heb ik besloten dat Denemarken in 2018 geen ‘quotum’ vluchtelingen opneemt,’ aldus de minister, die van de regering de bevoegdheid heeft gekregen om zelf te bepalen hoeveel migranten er jaarlijks worden toegelaten (2).

27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits leerde

Bij onze Oosterburen staan de grenzen nog altijd wagenwijd open, met dagelijkse nieuwe dramatische ‘incidenten’ als gevolg. Zo werd in Bückeburg (bij Bad Oeynhausen) een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits aan het leren was, door hem verkracht. Volgens de officier van justitie deed hij alsof hij de taal wilde leren, maar toen hij eenmaal alleen met haar was deed hij de deur op slot en dwong hij haar tot ‘volledige seksuele gemeenschap’.

De asielzoeker verklaarde na afloop dat hij ‘dacht dat ze 18 of 19 was’. Gezien de ervaringen met de ‘progressieve’ Duitse rechters zal hij er wel met een zeer lichte straf vanaf komen, zodat hij niet het land hoeft te worden uitgezet. (3)

Hongarije: Hier heerst vrede, maar Europa wijst eigen cultuur af en zal instorten

De Hongaarse premier Viktor Orbán wees er maar weer eens op dat dit soort toestanden in zijn land niet voorkomen. ‘Hier heerst culturele vrede, maar Europa geeft zijn cultuur sluipenderwijs op. Zodra de culturele fundamenten van het continent door deze pan-Europese zelfafwijzing verdwijnen, zal Europa als een kaartenhuis in elkaar storten.’

Orban herhaalde dat de Hongaren weigeren hieraan deel te nemen. ‘Wij komen voor onszelf op en verklaren ons geloof in God, het thuisland en het gezin, en de impact die dit volgens de Hongaren heeft op het Europese leven.’

De in eigen land immens populaire premier heeft een gezinsvriendelijk beleidsplan aangekondigd, bedoeld om het voor de autochtone Hongaren financieel weer mogelijk en aantrekkelijk te maken om meer kinderen te krijgen. Dat is in radicaal contrast met West Europa, dat juist al geruime tijd een gezinsonvriendelijk beleid voert, bedoeld om de opzettelijk gecreëerde ‘tekorten’ op te vullen met het binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten. (4)


Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Unser Tirol.com via Voice of Europe
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Nieuw Begin op 08-10-2018 14:36

In de Bijbel staat: weest goed voor allen, in het biezonder de geloofsgenoten. Orban is met nog een paar regeringsleiders in Europa zo een beetje de enige die dat blijkbaar heeft begrepen en het waar maakt i.t.t. de talloze politieke leiders van zeer vaak Christelijke huize ( Merrkel, domineesdochter) die dit Bijbelse liefdeblijk aan Christenen juist niet opvolgt en het kennelijk vervangen heeft door: wees niet lief voor de Christenen maar stel u ten dienste van afgoderij zoals de islam!

Tom Hendrix op 08-10-2018 14:36

Prima artikel, Xander!  En ik geef Italië en H0ongarije volkomen gelijk, dat ze weigeren heel Afrika toe te laten. De bron van alle ellende het gedrocht, zich noemende EU.

gust op 08-10-2018 14:46

prima artikel .geheel met je akkoord tom !

willy op 08-10-2018 14:49

De instorting van de EU staat vooor de deur!!  Italie heeft gelijk, nu het Merkel warm onder haar voeten is aan het worden moeten de migranten weg naar andere landen. En Hongarije is het slimste land houdt de migranten weg !! Goed artikel ! Shalom

pluto op 08-10-2018 14:49

Men moet zo doorgaan, de gehele EU zal uit elkaar vallen omwille van moslim vluchtelingen die ons niets brengen, klauwen met geld kosten. De schat rijke arabische staten nemen geen enkele moslim broeder op! Maar wel Europa vol bouwen met moskeeen incl haat iman"s.

Enfin, geen aardgas uit rusland, maar wel olie uit M.O met gratis/verplicht Islam!

gijs meulenmeeesters op 08-10-2018 15:25

we moeten de grenzen voortaan dicht houden hiervoor, maar vooral en grote stevige en ondoordringbare muur zetten om dat dibile gebouw in brussel zo dat ze er niet meer uit kunnen maar ook geen telefonisch en andere middelen hebben om te comuniseren.

kim op 08-10-2018 15:27

Iets begrijp ik niet, de EU heeft gezegd dat er een tekort is aan mensen,.. Dus wordt de hele wereld (islamieten) uitgenodigd op mijn kosten en die van andere hardwerkende mensen om mijn/ons continent te bevuilen, want ze krijgen direct al een pensioen. Het Plan is toch om de bevolking om zeep te helpen. Een grotere onzin kan ik niet meer verdragen van de cultuur omvolkers.

Orban mag en moet president van Europa worden.

DGT op 08-10-2018 15:38

Ofdat iemand 13 is of 18 tot er niet toe. Het is en blijf verkrachting die een maximaal straf beoeft. Duitsland en Zweden zijn hard op weg naar hun eigen ondergang, alleen ze sleuren velen landen mee. 

Mijn Mening op 08-10-2018 15:54

Salvini is op dit moment sterk, want zelfs als de coalitie met de 5 sterren een crisis tegemoet zou gaan, is Berlusconi altijd in de buurt om zichzelf aan te sluiten bij de regering. Het democratische links is nu gestorven in Italië.

Cefas op 08-10-2018 17:06

Illegale, veelal moslimimmigranten,veelal alleen mannen, die zonder visum massaal westelijk Europa veroveren, doen afbreuk aan en is een verarming van de westerse samenlevingen. Let wel: het is een veroveringsoorlog al sinds 1400 jaar maar nu met een salami-taktiek en de linkse klungels in de EU en in Nederland doen er niets aan. Mensen we worden overspoeld door hedendaags islamitisch barbarendom uit Afrika en het Midden-Oosten. Oost-europa en Italie staan op en wij? of knikken onze knieen en bibberen wij westerlingen van angst wat de toekomst brenge moge en laten het allemaal maar gebeuren. De botsing komt toch, vroeg of laat, beter vroeg dan te laat.

Cefas op 08-10-2018 17:10

De EU verraadt Europa en stort ons in het verderf.

vlokje op 08-10-2018 17:39

Dit eu stress puntje is uitermate geschikt om een "christelijk" ik bedoel dus geen moslim, nwo "messias a.c." voort te brengen, let ook eens op welke uitspraken de paus doet, die moet deze persoon straks in zegenen (godszegen jaja) om het legitiem te maken

Wat een verlossing als huid en haard weer veilig zijn, daar wil het volk dan wel achteraan lopen

Michaël ;-{> op 08-10-2018 18:06

Het begin van het eind is eindelijk in zicht.

ohje op 08-10-2018 18:23

Laat me raden.

Meer EU meer islam hahaha mensen zijn en blijven dom.

mol op 08-10-2018 18:43

De islam is een grote leugen en de zijnen die hierin geloven

profiteurs en darna zullen ze de macht willen grijpen ik zou zeggen volg heel snel Hongarijen en metsel alle heidense moskeen dicht daar word het vals verhaal verteld

lies op 08-10-2018 19:10

Ben het met het laatste gedeelte van dit stuk niet eens . Dat grote gezinnen niet of nauwelijks nog voorkomen heeft voor al met een kapitalistische systeem te maken , waar het hebben van geld en goederen het belangrijkste is ons leven is geworden boven het immateriële . Het geloof in God en zijn zoon Jezus Christus .We hebben God ingewisseld voor Geld goederen en de religie van de haat . de Islam

Rienus op 08-10-2018 19:17

Merkel nodigt iedereen uit en schrikt van de stroom niet nuttige, afwijkende types die daar op afkomen. Het gaat vanaf het begin niet om vluchtelingen, maar dat schijnt nog steeds niet belangrijk te zijn? Het levert zoveel problemen op dat op raadselachtige gronden het probleem gepromoveerd wordt tot een Europees probleem. Ja mensen, het is een gelukkige blije unie met een aantal mensen die bezwaar maken. De houding die daarop volgt is een houding die de Europese leiders graag een dictator verwijten. Juncker roept iets over grenzen van persvrijheid en de algemene pers probeert de kritische landen als profiteurs te framen. Nu is Italië een vele malen groter probleem voor Brussel dan Griekenland. Plus dat men in Italië zeer effectief een vuist maakt, vandaar de overdreven en hypocriete reacties uit Brussel. Dus nu gaat het financiële spul mee lopen klieren, zie hiervoor de beursuitslagen. Maar Italië is dus echt helemaal niet te vergelijken met Griekenland en staat er in tegenstelling tot wat de media ons wijs wil maken niet slecht voor. En Brussel wil Italië niet de kant van het VK op zien gaan. Een mooi voorbeeld van de chaos waar we mee opgescheept zitten. Positief is dat er toch voetje voor voetje meer landen het belang van hun burgers eindelijk boven het clubje in Brussel stellen.

klaas op 08-10-2018 19:21

Deze EU zorgt alleen maar voor ellende en het duurt maar voort.

net zolang dat tot de bom barst.

en als het zo ver is berg je dan maar.

Ivan Chapka op 08-10-2018 20:30

Dat ik 2 hele jaren van mijn kostbare leven en daarbij mijn gehoor heb moeten geven om de hier toen geldende militaire dienstplicht te vervullen ten behoeve van een stelletje lamzakken betaande uit snowflakes, fascisten en communisten die nu mijn land bevolken, dus de jongeren van de derde en vierde generatie van na WO II, doet mij nog het meeste pijn. Deze generaties verzieken ons land met het maar lief zijn tegen barbaren uit het M-O en Afrika, volop gesteund door de tweede generatie politici, die d.m.v. de islamisering en klimaatgekte op een ongelooflijke manier hun zakken hebben gevuld en nog steeds vullen. Dit soort volk heeft geen greintje fatsoen in huis, laat staan medeleven met de tot slaven veroordeelde 4e en 5e generatie. Dus hun eigen kleinkinderen. Sorry maar dan heb je toch geen hart meer in je donder. Wat ik al dit soort verraders toewens zal ik hier maar niet schrijven, maar een goed verstaander heeft etc.

amehoela op 08-10-2018 20:33

@cefas: *of knikken onze knieen en bibberen wij westerlingen van angst wat de toekomst brenge moge en laten het allemaal maar gebeuren. De botsing komt toch, vroeg of laat, beter vroeg dan te laat.*

wat dacht je nog te kunnen doen?

Eu-monster heeft zich ingedekt met eurogendfor...we zijn te laat...

Marnix op 08-10-2018 20:34

Bedankt voor de waarheid neer te schrijven. Arm Nobel meisje.

Ivan Chapka op 08-10-2018 21:01

@lies op 08-10-2018 19:10, 

ten dele waar @lies, maar vergeet niet dat in ons land al sinds het einde van WO II een kunstmatige woningnood bestaat, gecreëerd door een stelletje geldwolven en naderhand door politici van o.a. de linkse EU, die het nodig vonden dat zowel man als vrouw gingen werken, waardoor een huis kopen nu voor een alleenstaande bijna een onmogelijke opgave is geworden. Daarbij kwam het de EU goed uit, want nu konden ze de kinderen van de Europeanen al indoctrineren cq hersenspoelen vanaf hun geboorte, met als resultaat de nu onstane groenlinkse sneeuwvlokjes die kwijlend achter de asielzoekers aanlopen, daarbij vergetend dat dit hun toekomstige verkrachters en meesters zullen zijn, zie Duitsland met DDR domineesdochter Merkel. Zo is het haar dan toch gelukt om d.m.v. omvolking "das vierte Reich" onder het mom van EU, hier te vestigen. Hitler zou jaloers geweest zijn op zoveel communistisch/socialistisch vernuft. Ze hebben de armoedige Sovjet Unie ingeruild voor het rijke WestEuropa en niemand van de inwoners die het ziet, totdat het ook hier volkomen kaalgevreten is en ik kan u zeggen , ik was in 1992 1 van de eersten die de voormalige DDR en USSR binnenkwam, en mijn mond viel open van verbazing door de enorme verpaupering en verwaarlozing die ik zag. Maar dat laten ze de sneeuwvlokjes en AFA niet zien.

Arjaneke op 08-10-2018 21:50

Probleem ligt in het economisch denken van bestuurders (aangestuurd door multi nationals) de economie gaat uit van een groei model, er kan volgens deze elite aleen groei zijn als de groep consumenten groeit, daarom moeten er meer mensen komen in westerse landen, helaas betekent economische groei niet hetzelfde als een toenemen van welvaartsgevoel, een hogere welvaart, dit zien politici volkomen over het hoofd, tevens is de vergrijzing een tijdelijk probleem waar we een jaar of tien vijftien last van hebben, daarna is dat probleem van nature 'opgelost,' met de huidige bestuurders gaan we een ramp tegemoet

Oma op 08-10-2018 22:56
Ivan Chapka op 08-10-2018 21:01
Je bent mij net voor als antwoord op lies, perfecte analyse en helder verwoordt!
Herinner je nog de drogredenen en leugens, in het begin rondgestrooid in de leugenmedia, waarmee de politiek vervolgens de moslim hordes hebben binnengehaald tegen de wil van de bevolking?
Er waren te weinig geboorten onder de europese bevolking zodat er gevaar zou bestaan voor....inteelt nog wel! Daarvoor halen ze dan net hordes inteelt binnen en die laat de politiek gewoon verder inteelt kweken ondanks het wettelijke verbod....de vluchtelingen waren overigens ook allemaal nodig om te werken voor onze pensioenen....??
Tiens? Tijdens de hele beroepsloopbaan van 45 jaar betaalt immers elke werkmens reeds bijdragen in de vorm van (hoge) belastingen voor oa zijn pensioen? Dat heet sociale bijdragen.
Zover hadden ze de massa reeds gehersenspoeld dat ze zich lieten wijsmaken dat degenen die nu werken, onze pensioenen betalen ipv dat zij nu betalen voor hun eigen, latere pensioen.....en nu blijkt dat de meerderheid dat met bootjes hier binnengewaaid komt, analfabeten zijn, bovendien werkschuw en dus nooit een cent zullen bijdragen maar integendeel onze maatschappijen miljarden kosten en ons hele sociale systeem leegzuigen.
Wij moeten steeds meer inleveren, worden steeds zwaarder belast en worden steeds meer uitgesloten van al de sociale/medische/pensioen ea diensten die ons rechtmatig toekomen en waarvoor wij belastingen betalen om stromen moslims te onderhouden die in onze straten hun oorlogen komen verderzetten en ons willen onderwerpen aan de gesel sharia waarvoor ze gevlucht zijn.
@lies: "wij" hebben God niet ingeruild voor goederen en geld, "wij" werden gedwongen om met twee te gaan werken om economisch te kunnen overleven, om onze kinderen eten en een dak boven het hoofd te bieden, om hen onderwijs te geven.... en de 'dienaars' van God die met hun poten niet van kinderen konden/kunnen afblijven zijn de reden van afkeer en afschuw voor velen waardoor ze de kerk (niet God, je hebt de kerk niet nodig om in God te geloven) de rug toekeerden en terecht! De houdbaarheidsdatum van dat rotte instituut is reeds lang verlopen.
Jaantje op 09-10-2018 04:10

Tja met Syrië is het niet gelukt Rusland te pakken te nemen op een enkel vliegtuig na.

Dus komt het 2de paard van stal de Oekraïne gaan ze daar verder vernielen en provoceren false flag en nou ja we herkennen het stramien nu wel.

En ja daar doen we ook mee...helaas.

Tom Hendrix op 09-10-2018 08:17

@Ivan Chapka: 20.30. uur, op 8/10. Geheel met U eens, Ivan.

@Oma: 22.56. uur, op 8/10:  Ook dat is geheel waar, Oma.

Ivan Chapka op 09-10-2018 11:59

@Oma op 08-10-2018 22:56,

Dank voor je verdere commentaar, wat mij uit het hart gegrepen is,  ook ik heb dat "verrotte instituut" dus de RK kerk, de rug toegekeerd. Zeker niet alleen door dat criminele ziekelijke pedofiele gedrag [ikzelf was op mijn 12e jaar slachtoffer van een pedofiel (geen priester)en durfde dit pas op mijn 40 ste te vertellen] , maar ook door de in eerste instantie ontkennende priesters en leiding, die m.i. stuk voor stuk gevangenisstraf hadden moeten krijgen. Zal echter nooit doorgaan omdat ook bij onze elite nogal wat van dit soort viespeuken en schoften rondlopen, maar  dankzij ons tegenwoordige hersenspoelende onderwijssysteem worden dit soort misdaden in de welbekende Rutte doofpot gestopt, want ja die tegenwoordige Argentijnse paus is zo aardig tegen moslims en hij is zo sociaal voelend. 

Voor dit soort misdaden onder de pet houdende figuren voel ik niets dan walging. Misbruik maken van je positie (o.a. Pechtold!!!) schijnt de nieuwe gedragscode van de boven ons gestelden te zijn. Sorry maar nu heb ik dus een teiltje nodig, wat zeg ik? zeg maar teil.

En oma wat dacht je van die UWV strontput die nu is blootgelegd, onze met belastinggeld duur betaalde voorzieningen zoals de WW, worden al 14-15 jaar misbruikt door o.a. Turken, Marokkanen en de laatste tijd Polen, Bulgaren, Roemenen etc. En de UWV?? Doen niets. Wordt het niet eens tijd om met de stofkam door dat hele verziekte ambtelijke apparaat te gaan?? Zodat ze ook de ettelijke malafide uitzend- en zorg bureautjes eens daadwerkelijk gaan controleren. Ik weet b.v. hier in de Randstad Westland dat men werknemers uit Moldavië haalt en ze hier huisvesting verschaft in hun eigen aangekochte sociale woningen van 60-70 jaar oud, met 6-8 man/vrouw in een 4 kamer woning waarvoor ze dan tussen de € 350,-- en € 400,-- per persoon per maand dienen te betalen. Leuke huuropbrengst toch?? zo rond de € 3000,-- per maand voor een afgeleefde woning?  Dit kan allemaal in NL maar vooral in de EUSSR.

Jean op 09-10-2018 12:44

Beide "Heren" krijgen met steun voor 1.000% want zij zetten zich in voor onze veiligheid.

Ik walg van die "lafaards" in dat EU gedrocht want zij vernietigen onze veiligheid door barbaren te blijven importeren, wij willen export zien van dat barbaars tuig, nooit zullen wij die islamzwijnerij tolereren noch respecteren.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl