Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport

Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen 

 
Het IPCC is vooral een linkse ideologische club die met quasiwetenschappelijke rapporten probeert om de hele planeet onder controle van een klein eliteclubje te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (2)). 

Buiten de EU ligt niemand er wakker meer van, vooral omdat van alle eerdere doemdenkvoorspellingen niets terecht is gekomen. Maar in Europa smult de gevestigde orde, inclusief de linksgroene milieu- en energielobby, van het nieuwste rapport van het IPCC, het politiek-ideologische klimaatpanel van de VN. De hysterie rond de volkomen normale, al eeuwen aan de gang zijnde zeespiegelstijging en de geringe temperatuurstijging die volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers niets met menselijke CO2 uitstoot te maken heeft, wordt verder aangewakkerd om van de naïeve Europese burgers nog eens € 2,4 biljoen los te peuteren – geld dat in een bodemloze put van klimaatpropaganda en een handjevol profiteurs verdwijnt, in plaats van dat het wordt geïnvesteerd in zaken zoals de zorg, het onderwijs en de sociale zekerheid. 

 

Benny Peiser van de Global Warming Policy Foundation omschrijft het nieuwe rapport als het ‘Hail Mary’, een laatste schietgebedje, van het IPCC, een wanhopige poging om de wereld alsnog zoveel angst aan te jagen, dat het meer macht en vooral meer geld overhandigt aan ecofascistische beleidsbepalers. 

Alleen Europa trapt nog in ‘laatste kans om de planeet te redden’ 

Klimaatverslaggever James Delingpole schrijft dat de reden dat steeds minder mensen dit ‘laatste kans om de planeet te redden’ doembeeld geloven is dat we het al zo vaak hebben gehoord en er nooit iets van terecht kwam. Daarnaast is er simpelweg geen hard wetenschappelijk bewijs voor, een ongemakkelijke waarheid waar steeds meer mensen inmiddels dankzij het internet van op de hoogte zijn. 

Desondanks probeert het IPCC de wereld wijs te maken dat (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering verantwoordelijk is voor de verspreiding van allerlei ziekten en virussen. Expert Paul Reiter verklaarde echter al in 1998 tijdens een lezing dat ‘alle pogingen om specifieke recente uitbraken aan klimaatverandering te koppelen de toets der feiten niet kunnen doorstaan. In alle gevallen zijn het lokale omstandigheden (zoals een verbod op DDT, verandering in landgebruik) die zorgen voor een toename van infecties.’ 

Met een flinke omhaal van woorden zegt het IPCC nu dat het –sowieso tot mislukken gedoemde- Klimaatakkoord van Parijs inderdaad is mislukt, en de gewenste reductie van CO2 veel eerder dan 2030 moet plaatsvinden om de planeet niet verder dan 1,5 graden Celsius te doen opwarmen. 

1,5 graden ten opzichte van het ‘pre-industriële niveau’, maar dat vastgestelde niveau is niet gebaseerd op gezond wetenschappelijk onderzoek, maar afkomstig van klimaatalarmisten die er uit puur eigenbelang enkel baat bij hebben de zaken zo somber mogelijk voor te stellen. Die 1,5 graden is overigens ook een volkomen uit de lucht gegrepen getal, en werd verzonnen door de extreemlinks-groene klimaatactivist Joachim Schellnhuber. 

Ecofascistische tirannie gaat ons monstrueus veel geld kosten 

Rupert Darwall schrijft in zijn boek ‘Groene Tirannie’ dat het schaamteloos promoten van ‘duurzame’ energie(producenten) de werkelijke reden is van de Westerse CO2/opwarming hoax. De zogenaamde ‘wetenschappelijke’ feiten die dit moesten ‘bewijzen’ werden opgesteld door ideologische ‘Euro Greenies’, zoals Delingpole ze spottend noemt, die pertinent de fossiele brandstoffen (en de daaraan gekoppelde hoge welvaart) willen uitbannen, en aan de hele wereld een eurocentrische ‘duurzame energie’ tirannie willen opleggen. 

Voor die ecofascistische tirannie moet $ 2,4 biljoen op tafel worden gelegd, zo eist het IPCC. Onafhankelijk bewijs voor het CO2/klimaatprobleem is er nog steeds niet, maar het gaat tegenwoordig om ‘geloof’, feitelijk een nieuwe religie dus, die vooral onder de elite in Europa een groot aantal volgelingen heeft gekregen. En dus staan nu ook de voornamelijk door links beheerste Nederlandse media er weer vol van, zodat de overheid het weer kan gebruiken om de toch al fors stijgende brandstof- en energielasten straks nog veel verder te verhogen. 

Hoe lang gaat u daar nog in mee door bij de verkiezingen steeds maar weer op partijen te stemmen die dit groene klimaatsprookje propageren om u een vals schuldgevoel aan te praten, zodat u stapsgewijs vrijwillig uw welvaart, vrijheid en toekomst –en zeker die van uw kinderen- laat afbreken, ten gunste van een klein clubje extremistische machtswellustelingen, om nog maar niet te spreken van multinationals die enorm profiteren van de honderden miljarden die alleen al Nederland kwijt is aan deze kostbaarste hoax aller tijden? 

Klimaatverandering is normaal 

Klimaatverandering is normaal en is er altijd al geweest. In de Middeleeuwen groeiden er subtropische planten in Nederland die nu alleen nog maar ten zuiden van de Alpen zijn te vinden. Daarna volgde een kleine mini ijstijd die de Noordzeekust deed dichtvriezen. Van enige menselijke uitstoot c.q. invloed was geen enkele sprake, en ook nu vallen alle temperatuurswisselingen en de zeespiegelstijging ruim binnen alle normale klimaatfluctuaties. Voor een fractie van de geëiste $ 2,4 biljoen kan de wereld zich veel beter en eenvoudiger gaan instellen op deze veranderingen, die er hoe dan ook gaan komen, ook al zou de wereldwijde CO2 uitstoot nog vandaag naar nul worden teruggebracht. 

 

Xander 

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Bundy op 09-10-2018 02:05

@kim op 06-10-2018 12:08

Hallo , loop je nog vrij rond ?

Bundy op 09-10-2018 02:20

De echte titel van de NOS propaganda -avond had moeten zijn : Hoe een dictatuur te stichten onder de noemer opwarming .

Er zijn ongeveer 3000 echte wetenschappers die zich verenigd hebben ( Prof. Dr. Drs, Ing ,en Ir ) die van de argumenten zijn en het opwarmingsgezwets naar het land der fabelen verwijzen .           De broodschrijvers van het IPCC ontbeert het aan een exacte opleiding en zijn dus van de sentimenten . Zij dienen de V.N dus hun gestoorde wil zal wet worden .

De zon heeft op dit moment geen zonnevlekken meer dus worden door de daardoor veranderde straalstroom onze lage drukgebieden wegggedrukt naar het Oosten  wat in de zomer hete zomers oplevert .Hoe mensen dezelfde  harde Oostenwind met Siberische lucht in de winter ervaren hoor ik dan wel !

Shadow1100 op 09-10-2018 07:31

De angst regeert. Weet u nog de millenniumbug? Alle computers zouden op hol slaan op 31.12.1999 om 24:00 uur. Vliegtuigen zouden neerstorten, ziekenhuizen plat enz. Helemaal niets gebeurde er. Wel miljoenen aan uitgegeven. Hoort u nog iets over zure regen? The inconvinient trues ging de werled rond. Potus Trump is één van de weinigen die zich niet gek laat maken. Opwarming en afkoeling van onze planeet is van alle tijden en dat zal ook altijd zo blijven. Eén vulkaanuitbarsting doet meer aan uitstoot dan alle auto's bij elkaar. Nee, als onze (r)overheid de burger maar geld kan afpakken. En dat is ook van alle tijden en zal ook altijd zo blijven.

hans op 09-10-2018 10:18

Wanneer wordt men eens wakker,deze berichten zijn fake!!! Als je een beetje kan nadenken dan weet je dat de aarde langzaam afkoelt i.p.v. opwarmt

hen3kus op 09-10-2018 10:19

Goed en kernachtig geschreven artikel. Sprookje Sint Nicolaas mag in de prullenbak en Sprookje Klima komt er voor in de plaats lijkt het wel.

Janszn op 09-10-2018 10:30

Wetenscappers?  Charlatans met verkeerde, linkse genen.

Trap er niet in, het klimaat verandert iedere minuut, heerlijk die afwisseling als je in NL woont

Tegenstander op 09-10-2018 10:36

Europese bevolking oproepen geen cent te betalen voor deze geplande diefstal..!!

Indien het in hogere prijzen van producten resulteert, massaal weigeren uw jaarlijkse belastingen te voldoen.

Moet je dan is kijken hoe de billen van onze stoere (Dus Niet!) beleidsmakers / angsthazen tegen elkaar worden geknepen.

Mensen Wordt Toch Eens Wakker......

mol op 09-10-2018 11:37

Smereige bloedzuigers

mol op 09-10-2018 11:37

Tuig uit de hoogste klass

willy op 09-10-2018 12:36

Inderdaad heel die klimaatkwestie wat nog niet voldoende bewezen is zal pakken geld kosten voor de regeringen over heel de wereld en die moeten het gaan halen bij de belastingbetaler! we maken nu een zeer uitzonderlijke periode van droogte en zonnig weer door , mar dat kan snel veranderen! Het klimaat is inderdaad aan het veranderen maar dat is en gebeuren sinds het ontstaan van de aarde, het zou zelfs kunnen dat we naar een nieuwe ijstijd evolueren . Het weer is steeds in evolutie en staat niet stil en het is waar de mens iis de natuur naar vernietiging aan het brengen, en wie gaat dat stoppen?? Goed artikel Shalom

Kfir op 09-10-2018 12:43

Ik zit er aan te denken om twee allesbranders aan te schaffen! Eèn beneden én èèn boven! Alles wat maar enigszins brandbaar is verbranden en zo min mogelijk “zeer vervuilend” aardgas verstoken! 

Doordenker op 09-10-2018 13:02

Er is helemaal geen antropogene (door mensen veroorzaakte) klimaatopwarming, enkel een natuurlijke fluctuatie van de gemiddelde temperatuur doorheen de eeuwen en millennia. De linkse bewering dat de Aarde zou opwarmen door menselijke CO2 uitstoot van 400 ppm of omgerekend 4 deeltjes per 1000, dient enkel om de ‘schuldige’ Westerse burgers (nog meer) geld uit hun zakken te kloppen om dat geld te kunnen transfereren naar derde wereld landen. Het is duidelijk de natte droom van links om de Westerse welvaart te laten zakken tot derde wereld niveau. Kortom de grote linkse wereldwijde egalisatie. 

Net zoals de handelsakkoorden, die nu door president Trump succesvol heronderhandeld werden, zijn de huidige klimaatakkoorden afgesloten door totaal onbekwame linkse politici en bureaucraten, die... de rekening nooit zelf betalen van de waanzinnige akkoorden die ze afsluiten. Het toont bovendien aan dat de journalisten van onze zelfverklaarde ‘betrouwbare, kwaliteitsvolle, onpartijdige, enz.’ mainstream media, ofwel mee in het linkse climategate complot zitten, ofwel totaal geen verstand hebben van deze materie. -----Hierbij een uittreksel uit een interview met Jean Meeus. Hoewel misschien niet zo bekend, is Jean Meeus wellicht het meest befaamde erelid van de vereniging SKEPP. Zijn sterrenkundige berekeningen en publicaties maakten hem bekend over de hele wereld.U staat erg kritisch tegenover het gedoe rond klimaatverandering.

Waarom?Klimaatverandering? Welke verandering? Als u doelt op de opwarming van de aarde, zeg dan gewoon opwarming van de aarde. Door het woord klimaatverandering te gebruiken, kunnen de alarmisten alle kanten uit. Als morgen een nieuwe ijstijd aanbreekt, dan is dat ook een klimaatverandering, nietwaar?Het klimaat is zeer complex, en het is onmogelijk in enkele zinnen tegenargumenten te bespreken. Het is wel jammer dat de media uitsluitend eenzijdige informatie geven. Hierdoor worden mensen, inclusief politici, geïndoctrineerd. Ze gaan er kritiekloos van uit dat de mens klimaatopwarming veroorzaakt.

Ze stellen die theorie zelfs niet in vraag.Skeptische berichten worden uit de pers geweerd. Zo is er het geval van de Britse kajakvaarder Lewis Gordon Pugh. Hij vertrok in augustus 2008 vanuit Spitsbergen, richting Noordpool. Sommige “klimaatexperts" hadden immers voorspeld dat het noordpoolgebied die zomer voor de eerste keer ijsvrij zou zijn (door de "opwarming van de aarde"). Pugh wou dat met eigen ogen zien en het vervolgens aan de wereld bekendmaken. De geplande trip bedroeg 1200 kilometer. Hij heeft echter zijn reis moeten afbreken op 800 km van de Noordpool: hij kon niet verder omdat hij vast zat in het ijs! Dit verhaal kwam echter nauwelijks in de media aan bod.Als rond het zuidpoolgebied het ijs aangroeit, dan zegt niemand iets, want dat is geen nieuws.

Als het ijs echter afneemt, dan is dat plots te wijten aan de "opwarming van de aarde" en het wordt wereldwijd rondgebazuind. Wie is er hier oneerlijk?Wat de media wél vertellen, zijn anekdotische verhaaltjes zoals dat van die zeekapitein die met zijn schip in een hevige storm was terechtgekomen en die beweerde dat die storm te wijten was aan de opwarming van de aarde ― alsof er vroeger nooit stormen waren.De redenering van de alarmisten lijkt eenvoudig en vanzelfsprekend: CO2 is een broeikasgas, de mens stoot CO2 uit (door de industrie, het gebruik van auto's, enzovoort), dus door de schuld van de mens stijgt de gemiddelde temperatuur en smelten de poolkappen. Maar zo eenvoudig liggen de zaken niet. De media hebben het steeds maar over CO2 en broeikasgassen. CO2 lijkt wel dé grote boosdoener te zijn geworden.

Men vergeet echter dat broeikasgassen absoluut noodzakelijk zijn. Zonder die gassen zou de gemiddelde temperatuur op onze planeet 10 of 15 graden onder nul zijn, en zou het leven hier onmogelijk zijn. Ook wordt over het hoofd gezien dat er een veel krachtiger broeikasgas bestaat dan CO2: waterdamp, waar we geen vat op hebben. En niet alleen is waterdamp een krachtiger broeikasgas; de atmosfeer bevat ook véél meer waterdamp dan CO2.Het is waarschijnlijk dat tijdens de 20ste eeuw de gemiddelde temperatuur van de onderste luchtlagen gestegen is. Men spreekt van een stijging van zowat een halve graad.

Ook de hoeveelheid CO2 in de dampkring is gestegen, tenminste sinds 1958 (vóór dat jaar waren er geen systematische metingen). Dat wil echter niet zeggen dat de stijging van de temperatuur te wijten is aan de toename van CO2, noch dat dat laatste te wijten is aan menselijke activiteiten. De gemiddelde, globale temperatuur steeg al in de 19de eeuw, en toen waren er géén auto's die CO2 uitstootten en de industrie was beduidend minder dan nu. Vermeldenswaard is nog de "Medieval Warm Period", duizend jaar geleden, toen het (tenminste in het noordelijk halfrond) minstens even warm was als nu.

Het zette de Vikings aan om naar Groenland te trekken. En ook toen waren er geen auto's.Er is trouwens een tijd geweest, miljoenen jaren geleden, waarin het gehalte aan CO2 meer dan tienmaal groter was dan nu. Blijkbaar heeft dit geen enorme temperatuurstijging tot gevolg gehad. Er was geen "runaway" broeikaseffect, zoals op de planeet Venus, en als dat toen niet is gebeurd, dan moeten we niet vrezen dat dit met de eerder povere CO2-stijging van nu wél het geval zal zijn.In vergelijking met die vroegere periode leven we nu in een periode met weinig CO2. Ik zou zeggen dat de huidige CO2 eerder aan de lage kant ligt.

In tegenstelling tot de gangbare ideeën zou er best wat méér CO2 mogen zijn. Men vergeet vaak dat planten niet zonder CO2 kunnen leven. Wat de media ook niet vertellen, is dat de "opwarming van de aarde" zowat acht jaar geleden is gestopt. Sinds 2001 is er geen temperatuurstijging meer waargenomen, en de laatste twee jaar is de globale temperatuur zelfs wat gedaald. En dit ondanks het feit dat de CO2 is blijven toenemen. Ook dat hadden de alarmisten niet voorspeld. Men zou kunnen opwerpen dat het klimaat gedefinieerd wordt als het gemiddelde weer in een tijdspanne van 30 jaar.

Jawel, maar na de temperatuurdaling van 1945-1970 (de alarmisten van die tijd voorspelden een nieuwe ijstijd!) hebben de huidige alarmisten geen 30 jaar gewacht om hun idee van opwarming van de aarde te lanceren.Het enige wat de klimaatwaanzin al heeft opgeleverd, zijn hogere belastingen. Indien onze alarmisten zo bang zijn voor de toename aan CO2, waarom doen ze dan niets tegen de kaalkap van het tropisch regenwoud? Dat is pas een echte schande.

Weblink naar interview: https://skepp.be/nl/levensbeschouwing-evolutie/skeptisch-kritisch-denken/interview-met-jean-meeus#.WG--tbGiGt_The Chill of Solar Minimum 

https://spaceweatherarchive.com/2018/09/27/the-chill-of-solar-minimum/ https://www.livescience.com/61716-sun-cooling-global-warming.html

Eli020 op 09-10-2018 13:07

Dit zal zich de komende jaren blijven herhalen. En de burger moetl blijven betalen en er zal onder deze noemer wetten worden doorgedrukt die vrijheden ernstig zullen beperken. Het zal nooit genoeg zijn, mocht de aandacht afzwakken dan zal er nieuw "bewijs" worden gefabriceerd. Ooit, in een verre toekomst, zal de roepende in de woestijn gevonden worden begraven onder een dik laag zand.

Cale op 09-10-2018 13:19

¨Klimaatverandering¨ begint op school, waar kinderen ingeprent krijgen er verantwoordelijk voor te zijn door links ideologische leerkrachten. Zonder dat er bij verteld wordt dat klimaatverandering van alle tijden is en was. Het woord Klimaatverandering is gestolen, net als het woord Europa, door de linkse goedmens die zonder het te beseffen hun hebben en houden overgeven aan een levensgevaarlijke bestuurlijke elite. Sneu voor al die domgehouden kinderen, erg gevaarlijk voor de vrije maatschappij.

hendrik legters op 09-10-2018 13:22

Ook de moeite waard om te bekijken: oude kaarten ver voor de officiële ontdekking van Antartica en....zonder ijs: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread935896/pg1

Jan op 09-10-2018 13:47

Ja mensen we zijn altijd al besodemieterd en voor gelogen door de 

Elite Club maar de wisseling van de aarde is altijd al geweest maar nu kunnen we betalen om dat wij slapen en ons alles wijs laten maken om dat wij God de rug toe hebben gekeerd en daar hangt alles aan vast

j v/d valk op 09-10-2018 14:22

Uw klacht aan verzekerings bederijf Univé.

Beschrijving van uw klacht: Hallo. Geachte medewerker Univé. Ik sta op het punt (dat punt is reeds bereikt) om een streep te trekken door mijn eigen bijdrage ziekenfonds te betalen, en wel hier om. Wij worden besproeid door vliegtuigen- en ik ben daar 100% van overtuigd. ( Ja bij de omroep liegen zij, dat doen zij wel bij meer onderwerpen, en Fake News van de NOS, daar wordt ook aan gewerkt.)

Hier het programma Wolken maken, Spelen met wolken, Wolken witter maken en Fietsen in zee gooien.

youtu.be/Km7SE2QjUF0 Van Professor Dr. Ir. Herman Russchenberg, Hoofd van het Delft Climate Institute. Veel stof deeltjes maken kleine regen druppeltjes ! (En ik zie Dat elke dag..)

Dus geen stof deeltjes in de Atmosfeer  zorgt voor regen. (Begrijpt U ? ) En vraag je maar af waar mee zij dat denken te bereiken....  Wat gaat een reactie aan met Water !  Aliminium, Lithium, magnesium enz.

In kerosine zitten vele zware metalen. Bekijk deze video,  Ocercast. die verteld daar meer over.

youtu.be/FUbP7dMVoww

Eis een onderzoek naar de samenstelling van Kerosine. Ik betaal vanaf November 2018 Geen Ziektekosten premie per maand meer. (Punt) 

Oplossing van uw klacht: Ha ! De oplossing, wat denken jullie zelf. Lekker doorgaan met sproeien betekent dat er meer mensen dement worden. Maar mevrouw of meneer kijk die lucht toch, die zit prop vol met Nano deeltjes, ik zie het overal aan, s´nachts helder en over dag bewolkt, ja ja , zelfs licht gevende wolken s´nachts ! horizontale bliksemflitsen ?

De glinstering van het water, maar het is zo klein, zien doe je het niet ook al zit je neus er vol van... En je loopt nu net als in de zomer onder een gigantisch vergroot glas.... Dus als ik weer een heldere zonsondergang zie, (die ik al zeker 6 jaar niet gezien heb, het viel mij pas echt op toen ik elke dag met een hondje ging lopen.) ga ik mijn premie weer voldoen................ (Of kom met een plan van acties tegen dit idiote programma.) PS. Bekijk op YouTube meer video´s. En verder nog een zonnige dag…..

Tom Hendrix op 09-10-2018 15:44

@Doordenker: 13.02. uur. Prima reactie, niets aan toe te voegen.

tycho op 09-10-2018 16:34

Als het weer je niet bevalt dan wacht je vijf minuten.

Cédric op 09-10-2018 17:20

De klimaathoax wordt uitgenast middels almaar hogere lasten voor de burgers. De EU hoopt dat de eu landen, met de hogere belastingopbrengsten, de giga schuldencrisis en daarmee het einde van de euro kunnen bezweren. Nasa meet al twee jaar achtereen een lagere gemiddelde temperatuur op aarde. Ook gaan veel geleerden uit van een aanstaande korte ijstijd als gevolg van de enorme daling van het aantal zonnevlekken, wat invloed heeft op het klimaat. De Co2-kul kan binnen een paar jaar naar de prullenbak.

visserman op 09-10-2018 17:21

klimaatverandering is een links sprookje net als wij als beroeps vissers met het sprookje "bodemberoering" geconfronteerd worden,terwijlde baggerschepen en de gasolie verslindende windmolen industrie onze hele noordzee volbouwen met die rotzooi ,oh wat milieu bewust die dingen vol met giftige zink anodes en ga zo maar door ze zijn van het padje de idioten en de wereld slikt het als zoete koek

M uit A op 09-10-2018 18:15

@Shadow, juist omdat er zoveel werk vooraf aan het milleniumprobleem is verricht is het probleem niet zo heftig gekomen, maar als er geen aandacht aan het probleem geschonken zou zijn dan was het leed veel erger geweest.

amehoela op 09-10-2018 18:32

het enige wat het milieu verziekt is HAARP en chemtrails... en onze zieke regering.

Benny op 09-10-2018 19:02

Ik heb indertijd  gekocht de 5 delen De lage landen in 1000 jaren van Jan Buisman[historicus en meteo-deskundige]Ja hij van de vroege en latere middeleeuwen in diverse bibliotheken en kloosters veel informatie gehaald .In de middeleeuwen werd er in veel kloosters weergegevens opgetekend Instrumenten waren er nog niet Het blijt dat in ca 1100-ca 1300 de temp +/-2 graden hoger was  dan nu Er waren zelfs wijnoogsten in Scandinavie.Waren er toen auto,s vliegtuigen enz.??Ja ca 1450-ca 1850 kwam de kleine ijstijd Daarna ging de temperatuur wat omhoog.

In het begin van de 20e eeuw waren de winters bijna nooit streng 1917 uitgezonderd.Eind jaren ,20 werd het weer kouder[bijv 1929.Vooral de oorlogswinters.1954,1956 streng zeker 1962-1963 Goed daarna begon het wat warmet te worden.Ik zag op tv dat Canada-noordEuropa en Rusland grotendeels begroeid zijn met bossen.Ja die hebben CO2 nodig ,toch?.Ja Xander weer een duidelijk artikel.

ohje op 09-10-2018 19:30

Als ze zo begaan zijn zouden ze het werk in de fabrieken meteen neer leggen.

Nope lafbekis

Jo op 09-10-2018 20:19

Vanmorgen Marjan Minnesma bij Sven Kockelmann die de Stichting Urgenda oprichtte met Jan Rotmans hoogleraar aan de Erasmus Universiteit die in 2010 beweren 50.000 zonnepanelen te hebben verkocht.

Daarvoor werkte ze voor NOVEM, Greenpeace, de Vrije Universiteit Amsterdam en het Dutch Research Institute For Transitions (DRIFT), van de Erasmus Universiteit, waar zij samenwerkte met Jan Rotmans - als je zijn gezicht ziet en vooral zijn ogen op Wikipedia, dan is het eerste wat bij mij opkomt is om hem toe te roepen: 'Jan, wakker worden' !!!

En om eerlijk te zijn viel er aan haar verhaal geen touw aan vast te knopen, en dat vond Sven Kockelmann ook, wat ook hij ook probeerde - ze zat trouwens niet in de studio in Hilversum met Sven Kockelmann, maar in haar auto in Den Haag, meldde hij nog !!!

Zij en al die klimaatgoeroes zijn los van de wereld en zweven met z'n allen in een cloud !!!

Dat mogen ze van mij, maar het ergste is dat zij invloed hebben, maar gelukking gaat het kabinet, bij monde van minister Eric Derk Wiebes, in cassatie tegen het arrest dat het meer aan CO2-reductie moet doen.

Jo op 09-10-2018 20:51

En zonder enige terughoudendheid beweerde Marjan Minnesma, dat een onzuinige CV-ketel of als een ketel kapot gaat, moet worden vervangen worden door een warmtepomp - met ander woorden, onder dwang.

Sven Kockelmann ging daar maar niet meer op in omdat het gewoon bij haar zinloos was en vroeg haar ook maar niet wie voor de 20.000 euro kostende operatie moet opdraaien.

Conclusie: Met deze klimaatgoeroes is praten is totaal zinloos !!!

Het moet gebeuren, zoals zij willen, en niet anders.

Shadow1100 op 09-10-2018 21:00

Wat dan M uit A 18:15? Vertel.....

Cefas op 09-10-2018 21:54

De klimaatgekte heeft als verborgen doel om op termijn een dictatoriale wereldregering op te richten. Dat verborgen doel is ware doel, de klimaatgekte is het middel en leidt af van het ware doel, dat verborgen moet blijven totdat er geen weg meer terug is.

Tegenstander op 09-10-2018 22:33

M uit A op 09-10-2018 18:15

Waar haal je die tegeltjes wijsheid vandaan?

Zit je zo diep in de linkse materie dat je rechts probeert af te serveren met simpele en nietszeggende teksten / reacties?

Deze teksten, welke altijd door linkse malloten geuit worden hebben wij reeds te veel en dus jarenlang aan moeten horen, en zijn in alle gevallen aan het eind van het liedje altijd nietszeggend. Daarom worden deze besmette kul-ideeën en reacties altijd met grote snelheid en smalend lachend verbannen naar de dichtsbijzijnde prullenbak!

Dan zal je toch met een betere argumentatie moeten komen, want voor mij  is jouw visie op dit ogenblijk een hele dikke Nul. waard.....

Met jou belachelijke bovenstaande reactie; "Maar als er geen aandacht aan het probleem geschonken zou zijn dan was het leed veel erger geweest".

 

Sweet Dreams......

Bundy op 10-10-2018 01:23

De NOS deed er op 09-10-2018 nog een schepje bovenop door een club extremisten te laten zien die elkaar huilend om de nek vielen na hun overwinning in de rechtszaal .    Zij hadden een eveneens linkse rechter zover gekregen dat deze de huidige regering gaat dwingen nóg zwaardere milieumaatregelen te nemen .             Dit kan blijkbaar :  extremisten winnen een rechtszaak en de regering moet die bevelen opvolgen .  Gevolg : de Nederlandse bevolking ( iets groter dan 30 extremisten ) moet de levenswijze van een kleine gestoorde kliek verplicht overnemen .          Zelfs al geloof je het CO2 opwarmingssprookje dan nog is het waanzinnig dat de wil van een absolute minderheid milieugekken de norm vormt voor al de zware ingrepen in miljoenen privélevens .      Ik noem dit een milieu- dictatuur .

Tom Hendrix op 10-10-2018 07:11

@Cefas: 21.54. uur, op 9/10. Tja, daar zegt U zo wat. Maar inderdaad, dat zou de verborgen agenda kunnen zijn, achter deze groenlinkse idiotie.

Rienus op 10-10-2018 08:07

Er bestaat altijd nog de mogenlijkheid dat de politiek weer verdeeld zal blijven. Natuurlijk ook vanwege het idee dat elk land het perfect weet voor de buurlanden, maar voor zichzelf uitzonderingen wil.

Verenigd Europa mijn neus.

Hubert Luns op 10-10-2018 08:39

Luisterde naar een radioprogramma waarin gezegd werd dat in 2030 40% minder auto's op de weg moeten zijn en dat er geïnvesteerd moet worden in wandel- en fietspaden. Het wordt zotter dan zot.

Ramshoorn op 10-10-2018 09:17

Ik doe niet mee met die groep van wereldvreemde, achterlijke linkse over het paard getilde klimaatgoeroes die alleen nog mindfull kunnen denken en daardoor wereldvreemd uit hun ogen kijken als ze op hun yogamatje aan het mediteren zijn.

Kijk ook eens goed rond in de tweede kamer, zelfs daar zie je kamerleden mediteren met hun blik op oneindig, het nirwana, dmv hun smart-phone.

Zelfstandig denken daar? Het zijn groepsmensen. Ze weten niet wat zelfstandig denken is en hoe dat moet. De Partijleider of die dronkenlap in Brussel zal het wel weten en nemen allemaal onder invloed van drank mindfull en yoga-minded besluiten.

Hedendaagse New Age filosofie heeft al vele eens rationeel denktende burgers volslagen krankzinnig gemaakt. Psychiaters draaien overuren. De NOS noemt ze verwarde mensen.

Ik koop nooit onder dwang van een geflopte overheid een onbetaalbare warmtepomp> Wat dan? Liever gewoon een betaalbare goede dymplex electrische kachel gevuld met olie met  thermostaat die tenminste een vertrek goed warm kan stoken. Onzin toch om heel je huis te verwarmen? Meer wijsheid lees ik in het boek Spreuken.

steady op 10-10-2018 09:29

Wee de  zienenden als een blinde de zienenden leidt.

En de zienenden zich blindelings laten leiden door de blinden

Dat is momenteel de situatie over de gehele wereld.

Proficiat

Shalom

Zolang de mensen een huis/auto/ spaargeld/reizen/ bier/ feesten hebben

zal er nooit niet iets veranderen

want alles is ver van Mijn bed hé

Gegroet

lieselot op 10-10-2018 09:34

Tja, het is dan ook enkel Europa, vnl Zuidoost Vlaanderen dat opwarmt, lijkt me. Gisteren was het 27 graden in de zon. Logisch toch dat mensen ervoor moeten betalen, 27 graden in oktober en dan nog wel gratis! Alleen extra geld kan de aarde redden van de ondergang en zijn vreselijke opwarming, zeg eens... wie heeft er anders een beter idee?  Ja Nasa heeft goeie ideeën. Alleen wordt het eens tijd dat ze in actie schieten, wat betreft dat gat daar in Yellowstone bijvoorbeeld... Hebben ze nu nog geen sponsor gevonden om die boring te betalen? Een gat van 10km diep boren, met uiterste precisie in een vulkanische laag, waarom moet dat weer miljoenen dollars gaan kosten, kan dat niet wat goedkoper? Het is intussen echt wel duidelijk dat Alleen geld en onvoorzichtige wetenschap ons uit deze ellende kan halen, toch?  

Rom op 10-10-2018 15:04

Ja,dat idee krijg ik ook!Lekker hun hobby`s er doordrukken en de rekenig leggen bij het volk!Cèst l`histoire cest sur repete!

van buiten op 10-10-2018 16:56

Komende 10 jaar elk jaar lange winters met elfstedentochten en lange zomers, mooi toch, alleen weet ik niet welke maanden het zal zijn.

Carpe Diem mensen.

Bundy op 10-10-2018 17:00

@lieselot op 10-10-2018 09:34

Het zijn zelfs Miljarden Dollars .  Ik vind het reuze boeiend om te zien wat er zal gebeuren wanneer men koud water onder in de magmakamer van de Yellow-stone vulkaan gaat spuiten !

mol op 10-10-2018 17:01

Zou zeggen wordt lid van mijn partij: de norm partij  Deel verwijderd, geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

kim op 10-10-2018 19:01

@Bundy, 

Ja, ik loop nog vrij rond.

Heb wel een vrij heftig gesprek gehad met de één of andere instantie, afgelopen week. Ik ben verbaal heel sterk en een lieve vrouw, de rechtzaak moet nog komen maar ik heb gezegd: ik ben niet bang voor de rechter. Trouwens ze hebben het ontzettend druk bij het OM, ik hoop dat ik rechter ---  Mod. krijg die ook flauw valt, dan fake ik ook om naast hem te gaan liggen. Mocht het mij lukken, ik blijf online.

Tom Hendrix op 10-10-2018 19:05

@Ramshoorn: 09.17. uur. Ik ben het geheel met uw reactie eens, Ramshoorn.

PJ op 10-10-2018 21:21

@Doordenker Kleine denkoefening: Vroeger leerden we op school in het 'interglaciaal' tijdperk te leven, waarop normaal alweer een nieuwe ijstijd zou volgen, maar die ijstijden zijn in geologische termen een vrij recent fenomeen. Misschien was de laatste ijstijd die 10.000 jaar geleden eindigde (een ogenblik geleden in geologische termen) wel echt de laatste en zijn we in het 'post-glaciaal' tijdperk terecht gekomen. Paleogeologen kunnen ons wel vertellen hoe de wereld er dan zal uitzien: net zoals tijdens het pre-glaciaal, met zelfs palmbomen in het poolgebied en mangroven aan de Ardeense kust. De Noord-West Europese laagvlakte wordt dan weer zee.

Ramshoorn op 10-10-2018 21:38

Bedankt Tom Hendrix. Ik houd altijd voor ogen wat Corrie Ten Boom leerde in haar boeken en toespraken nadat zij het concentratiekamp Ravensbruck overleefde: Het beste komt nog! Wij weten intussen wat/waar dat beste is. Shalom.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl