Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Hillary Clintons oproep tot geweld betekent einde Amerikaanse democratie’

Beroemd computermodel topeconoom Martin Armstrong voorspelt steeds meer geweld en nieuwe burgeroorlog VS in 2032 – ‘We zijn een grens overgegaan, er is geen weg terug meer’

 
Armstrong is er zeker van: vanaf nu gaan we het snelle verval en uiteindelijk de ondergang van de Verenigde Staten meemaken (afbeelding: Getty Images (2)).

‘Je kunt niet beschaafd blijven tegen een politieke partij die alles wil verwoesten waar je voor staat,’ betoogde Hillary Clinton tegen CNN. De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, wiens computermodel beroemd is geworden vanwege de vaak accurate voorspellingen, reageert dat ‘de Democraten geweld propageren, zoals Hillary duidelijk stelt. Er is absoluut geen oplossing voor de grote politieke kloof die is ontstaan. Ze zegt dat beschaafdheid ALLEEN kan terugkeren als de Democraten het weer voor het zeggen krijgen. Met andere woorden: het moet op hun manier, of helemaal niet. Dit is het einde van de democratie.’ Gisteren hadden we in Duitsland al een andere linkse politicus die er serieus voor pleit om rechtse tegenstanders maar in concentratiekampen op te sluiten. Kortom: gaan we in zowel Europa als Amerika een herhaling krijgen van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal?

 

Al in 1985 waarschuwde Armstrong in een artikel (waar hij als bewijs een kopie van plaatste) op basis van zijn model voor een in de maak zijn crisis in de democratie, die zou beginnen met het verlies van macht van de overheid over de economie en het volk. De voorspelbare reactie daarop zou het stapsgewijs afbreken van de inspraak van de gewone man zijn door een overheid die zichzelf onevenredig veel invloed en controle zou gaan geven. Dat is exact wat er sindsdien op grote schaal in zowel Amerika als Europa is gebeurd.

‘Geweld leidt in 2032 tot burgeroorlog’

‘De volgende stap is geweld,’ vervolgt Armstrong. ‘Dit zal ons leiden naar een piek in 2032. Tegen die tijd heeft de haat die we nu langs de politieke lijnen zien geleidt tot het verdwijnen van alle beschaafdheid, wat het geweld zal doen toenemen en zal eindigen in een burgeroorlog. Helaas is dit niet mijn opinie, maar een simpel samenspel van trends die zich in de geschiedenis herhalen.’

‘Hillary pleit feitelijk voor de vernietiging van de Verenigde Staten. Ze heeft gewoon openlijk verklaard dat de democratie niet langer zal worden getolereerd tenzij de Democraten winnen en vervolgens de oppositie onderwerpen. Ze kan simpelweg niet inzien wat ze aan het doen is. Dus welkom in de nieuwe realiteit van waar deze krankzinnigheid naartoe gaat.’

Armstrong wijst op de instemming van de Senaat met de benoeming van de conservatieve rechter Brett Kavanaugh tot het Hooggerechtshof, en vooral op de ‘schandalige, dramatische confrontatie’ die de Democraten tegen hem organiseerden. ‘Het was allemaal geënsceneerd, en zal helemaal tot in 2020 doorgaan. Mijn bronnen zeggen me dat ze met deze strategie van Kavanaugh een voorbeeld willen maken, en hem vanaf nu als een verkrachter zullen blijven neerzetten.’

‘We zijn een grens overgegaan van waar geen weg terug meer is.’

‘We zullen nu het verval en de ondergang van de Verenigde Staten gaan meemaken. Dit maakt deel uit van de verschuiving van het financiële centrum van de wereld naar China na 2032.’

De econoom geeft ter illustratie een voorbeeld wat hij in zijn eigen omgeving meemaakte met een stel dat in een scheiding lag, waarvan de vrouw simpelweg weigerde om ook maar ergens mee akkoord te gaan of iets te tekenen, puur uit wrok tegen haar man. Het gevolg was dat ze alles kwijtraakte. ‘Haar bitterheid vaagde haar eigen toekomst weg. Dit is wat er nu op nationaal niveau gebeurt.’

En gezien de vrijwel kritiekloze voorliefde van de EU elite –ook de Nederlandse- voor Hillary en de Democraten, en de al eerder genoemde uitspraken van linkse politici waaruit een groeiende, niets ontziende haat tegen conservatief en rechts blijkt, zou Europa binnen nu en maximaal 14 jaar wel eens hetzelfde lot tegemoet kunnen gaan.

 

Xander

(1) ArmstrongEconomics via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Gabriel op 11-10-2018 08:30

2032:    Wie dan leeft, wie dan zorgt!

Roger op 11-10-2018 09:54

Het was al maanden geleden voorspeld dat geweld de laatste fase zou zijn als de rest tegen pres. Trump niet zou pakken. De democraten blijken niet zo democratisch te zijn als hun nazm doet vermoeden. 

j v/d valk op 11-10-2018 11:30

Duizenden verlaten Democratische Partij in #Walkaway Movement...  En Fox News is beter bekeken dan Fake CNN. Hillary's schip is zinking en daarom zaait zij meer angst.

De komende tijd wordt belangrijk in November de midterm verkiezingen, dus laten wij nog even afwachten meneer Armstrong als de Republikeinen veel staten winnen ziet het er heel anders uit voor de Amerikanen. Europa is een ander verhaal, zolang de leugens via de reguliere media blijven bestaan is er geen andere uitweg dan ghaos en geweld..... 

Europa wordt een puinhoop daar ben ik van overtuigt, maar Amerika, die hebben tenminste hun wapens nog...

Cefas op 11-10-2018 12:14

Want volk zal opstaan tegen volk, en koninkrijk tegen koninkrijk, etc etc. Rede over de laatste dingen, 2000 jaar geleden voorzegd, die lijken nu uit te komen.

Jean op 11-10-2018 13:40

De linkse rode maar vooral groene troep moet opgeruimd worden, laten we onkruid ongestraft doorwoekeren dan zullen we door onkruid verstikt worden. Meer rood en groen staat gelijk met meer moslims en veel doden.

Cale op 11-10-2018 14:31

Goed artikel. De polarisatie openbaart zich niet alleen in de politiek maar ook onder de bevolking. Neem Nederland. De tweede grootste parij van NL, de PVV wordt op regeringsniveau buitengesloten. Kijk eens naar Marokkanen, Turken en andere gekleurde groeperingen tegenover de NL bevolking. Geval Zwarte Piet en de Blokkeer Friezen snijdt heel diep in de Nederlandse samenleving. Neem dan de zorgelijke financiele situatie waarin met name de zuid Europese landen zich bevinden. Griekenland was er een kinderfeestje bij. Nou ja feestje, grote armoede op straat in dat land, waarover je bijna niets leest in de media. Steeds meer landen zien een gigantische devaluatie van hun geld; Venezuela, Argentinië, Brazilië, Indonesië, India, een aantal Arikaanse landen inclusief Zuid Afrika. De sneeuwbal is al aan het rollen. Ik denk dat Armstrong´s jaar 2030 reeds is begonnen.. 

Tom Hendrix op 11-10-2018 15:05

Geheel eens met het artikel. En de Democraten zijn de "roden", in Amerika. Links heeft miljoenen doden op het geweten. Denk maar aan: Stalin, Mao, Pol Pot en Che Guevara. Het zijn duivelse helpers van Soros en de NWO.

Janszn op 11-10-2018 15:41

Kijk ook naar zwarte Piet.

Links heeft  en zal alles verpesten: Mao, Stalin en Hitler.

Peter op 11-10-2018 15:48

Links zou zich eens moeten afvragen ,waarom gaan steeds meer mensen afstand nemen van hun achterlijke ideeen .

rescue op 11-10-2018 16:35

"Lock her up" hoorden we tijdens de verkiezingscampagen. Loze beloften van Trump. En die muur komt er ook niet. Uiteindelijk is het allemaal elitepolitiek en de massa stinkt er in voor volk en vaderland, haha.

Bundy op 11-10-2018 17:14

Waarom is er dan helemaal niemand een rechtszaak begonnen wegens haatzaaien tegen Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen .   Wanneer een andere politicus het omgekeerde had gezegd zat die nu al vast  in afwachting van zijn politieke proces ! .          Duitslands enige rechtvaardige journalist Udo Ulfkotte  zou hier minimaal over geschreven  hebben , maar is overleden aan een hatinfarct ?

speiker op 11-10-2018 18:37

Rescue ik kreeg vandaag een bericht van Trump via mijn email dat hij alle amerikanen vraagt een een petitie te tekenen voor the Wall, dus hij is er echt mee bezig en ik geloof dat the wall er komt, hij houd zich zoveel mogelijk aan zijn beloften, maar ook hier wordt hij enorm tegen gewerkt.

Robert v.K op 11-10-2018 20:22

rescue op 11-10-2018 16:35

Focus jij jezelf maar op de belofte van Hillary en de muur, dan kijk ik wel naar de beloftes die hij wel is nagekomen. Wat dacht je nou werkelijk, dat hij meteen Hillary achter slot en grendel zou gooien? Zelfmoord missie noemen ze dat. Haha. Tuurlijk niet, hij pak het harstikke slim aan. Hij rookt ze netjes allemaal uit van A tot hopelijk Z, hij zorgt ervoor dat ze zichzelf kapot maken (MasterTrollTrump4DChess at work).

En waar jij je op focus kan na de benoeming van Kavanaugh wel eens snel werkelijkheid worden. (Waarom dacht je anders dat ze zich zo verzet hebben (Tegen alles)) Plus die muur, daar wordt ook nog steeds serieus aan gewerkt, er is opnieuw een rekening ingediend door Rep. McCarty (Ook al is het een RINO) om de muur volledig te bekostigen.

Die komt er gewoon. Tenzij ze zetels verliezen in November, waar ik voorlopig nog niet vanuit ga, na al die Drama die de demoncraten hebben geuit afgelopen weken. #WalkAway baby ; ) Mits eerlijk gespeeld (Hoogstwaarschijnlijk niet, Soros, Antifags, enz..) wordt het een dikke RedWave. Buh-Bye lying hilldebeast, Hello Wall, hello 3de benoeming van waarschijnlijk vervanger Ruth Bader Ginsburg die amper nog bekwaam is om te lopen.

Die gast krijg letterlijk geen genoeg van winnen inderdaad.. Prachtig! En eindelijk...En hoop dat tie in de tussentijd de NAVO en de Europeese Unie ook nog ff met de grond gelijk maakt. Links politiek gezien dan natuurlijk. 

emile op 11-10-2018 21:22

Hillary: gedraagd zich als... De hartenkoningin in Alice in wonderland

Shadow1100 op 11-10-2018 21:54

Hoe onderscheid je linkse en rechtse demonstranten:

Links:

Gezichtsbedekking - Helmdragend - Zijn in het zwart gekleed - 

Mishandelen mensen  - Gooien met stenen etc. naar de politie - 

Vernielen auto’s en gebouwen -  Stichten branden - Plunderen -

Stinken en zijn vies - Geen respect voor de opponent - 

Geen respect voor het gezag - Dragen zwarte vlaggen - 

Vaak geen vergunning voor de (tegen)demonstratie -

Blokkeren/saboteren/verstoren de demonstratie van de opponent -

Voelen zich altijd de beledigde partij - Worden niet aangehouden -

Worden niet vervolgd door OM - Hebben hun eigen advocaten - 

Worden meestal door de D66-rechters vrijgesproken - 

Worden ondersteunt en bijgestaan door de politieca’s - 

Worden op handen gedragen door de media - 

Worden linkse demonstranten of actievoerders genoemd -

Worden betaald door Soros -

https://nl.sott.net/article/3971-George-Soros-betaalt-Anti-Trump-demonstratie-in-Den-Haag

Rechts:

Hebben altijd een demo-vergunning - Luisteren naar het gezag -

Worden desondanks vaak geweigerd door de burgemeester - 

Worden vaak tijdens de legale demonstratie weggestuurd - 

Laten de opponent met rust ondanks de illegale tegendemonstratie -

Dragen geen gezichtsbedekking - Soms een varkensmutsje - stinken niet -

Verkondigen hun mening door leuzen en/of spandoeken -

Worden altijd aangehouden - Worden altijd vervolgd door het OM - 

Worden altijd veroordeeld door de D66-rechters —

Worden verguisd door de politiek en de media -

Worden altijd rechts-extremisten genoemd -

Moeten alles zelf bekostigen -

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3644095/Pegida-mag-niet-demonstreren-bij-Haagse-moskee

Bundy op 12-10-2018 01:39

@Shadow1100 op 11-10-2018 21:54

Een meesterlijke omschrijving van je !

Tom Hendrix op 12-10-2018 06:53

@Shadow1100: 21.54. uur, op 11/10. Dat klopt van A tot Z.

Ahava op 12-10-2018 08:10

Shadow, terechte opsomming. Rescue: het komt echt goed, zelf Obomba gaat de bak in. Webmaster: geef beiden mijn mailadres maar, kan ik ze documenten (in Duits en Engels) sturen die e.e.a. bewijzen.

Maak een tijdelijk nieuw emailadres en zet dit op het forum. Mod.

willy op 12-10-2018 12:48

Inderdaad de poralisatie tussen links en rechts is ook in de VS aan het toenemen en kan niet alleen tot burgeroorlog leiden maar zich ook uitbreiden buiten de VS ! Shalom

Hubo op 13-10-2018 14:56

Ik zie eigenlijk geen zwaarwegende redenen om Obama en Clinton gevangen te zetten in de VS.Ik zou ze zelf eigenlijk wel internationaal willen laten berechten voor hun verantwoordelijkheid voor de oorlog in Libië en vooral de escalatie van de burgeroorlog in Syrië.

Ik heb overigens niet de indruk dat Clinton en Obama er op uit zijn geweest zo chaos in de wereld te veroorzaken.Het lag gewoon in de lijn van de amerikaanse politiek.Ze waren in zekere zin wat dat betreft gewoon meelopers en hadden te weinig inzicht en politieke kracht om daartegen in te gaan.

Het is verder meestal zo dat binnenlands recht toch beter georganiseerd is en dat de politieke leiding in eerste instantie de situatie naar zijn hand weet te zetten met het inperken van burgerlijke vrijheden.Amerika probeert al bijna 50 jaar zijn heersende positie in de wereld te handhaven.

Het is ideologisch de bedoeling een nieuw soort anoniem wereldkapitalisme zonder duidelijk centrum,waaronder een ontwikkeling naar een brede welvaart in de wereld moet kunnen plaatsvinden,maar ik zie dat als een ideologie waarop we ons blindstaren,omdat de basis daarvan vals is.

Ik verwacht toch eigenlijk wel dat de rechtse repressie aanvankelijk door zal zetten,totdat de verloedering zover gaat dat de ratten zich genoodzaakt zullen zien elkaar op te vreten.Als het zover komt,kan je waarschijnlijk niet alleen spreken van een amerikaanse burgeroorlog ,maar van een  mondiale burgeroorlog.

Je hebt daar echt geen linkse onruststokers voor nodig.Het is gewoon eigen aan de dynamiek van de dictatuur van de satan van het kapitaal in de wereld in de vorm van de heersende neo darwinistische liberale politieke en economische ideologie,waarbinnen uiteindelijk de heersende macht haar eigen doodgravers creëert.

En die is natuurlijk al veel langer gaande.Voor sommigen misschien al vanaf de als zodanig ervaren stichting van de staat Israël,de Koreaanse oorlog,de staatsgreep in Indonesië en ik leg het breekpunt bij de putsch in Chili van 1973.En stap voor stap zie je de kansen op een positieve en vreedzame ontwikkeling afnemen en het sociaal klimaat verharden.

Ultimate op 13-10-2018 21:15

Xander, 

Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen van het zogenaamde webbot voorhanden?

We moeten de politici verplichten om AI compleet te verbieden of we gaan wat meemaken..

Ruuds Steunassen op 14-10-2018 07:50

Ze zegt dat beschaafdheid Alleen kan terugkeren als de Democraten het weer voor het zeggen krijgen.

Foei Hillary. We hebben hier afgesproken dat er niet geschreeuwd wordt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl