Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Grote twijfels over belangrijkste beschuldiger Kavanaugh na getuigenis ex-partner

Officier van Justitie / zedenmisdrijven expert: Getuigenis Blasey Ford te zwak, tegenstrijdig en ongeloofwaardig voor zelfs maar een aanklacht

 
Christine Blasey Ford lijkt zo goed als zeker onder ede te hebben gelogen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Het is al vreemd dat iemand die zegt als tiener te zijn aangerand en daar een groot trauma aan heeft overgehouden tegelijkertijd beweert niet meer te weten waar en wanneer dat precies is gebeurd, en dat drie anderen die in hetzelfde huis aanwezig zouden zijn geweest –inclusief haar beste vriendin- zich helemaal niets meer van dat feestje herinneren. Nu heeft ook een voormalige vriend van Christine Blasey Ford, de belangrijkste beschuldiger van de Amerikaanse rechter Brett Kavanaugh, grote delen van haar onder ede afgelegde getuigenis weersproken. De voorzitter van het senaatscomité voor Justitie eist nu dat Fords complete leugendetector test wordt overhandigd, omdat het er sterk op lijkt dat ze op diverse punten glashard heeft gelogen.

 

De voormalige partner van Ford heeft zijn handtekening gezet onder een verklaring waarin hij zegt dat hij persoonlijk aanwezig was toen zij als psycholoog een vriendin tips gaf hoe ze het beste een officiële leugendetector test kon ondergaan. Tijdens haar recente verklaring onder ede had ze nog geantwoord dat ze dit ‘nooit’ heeft gedaan. Daarnaast weigeren haar advocaten nog altijd om belangrijke delen van Fords eigen leugendetector test vrij te geven, terwijl ze deze wèl als bewijs aanvoeren.

Hoewel hij haar wat dit betreft wel gelooft, zegt Fords ex-vriend dat ze hem in de 10 jaar dat ze elkaar kenden, en in de 6 jaar dat ze tussen 1992 en 1998 een relatie hadden, nog nooit iets verteld heeft over een aanranding of iets dergelijks. Ook vertoonde ze in die jaren geen enkele vorm van vliegangst of angst voor kleine en/of gesloten ruimtes, een andere bewering van Kavanaughs belangrijkste beschuldiger. Op Hawaii reisden ze zelfs zonder problemen aan boord van een klein vliegtuigje met één propeller, en blijkt ze ook de afgelopen jaren regelmatig op het vliegtuig te zijn gestapt.

Bovendien bleek ze na het verbreken van hun relatie door hem –ze was hem namelijk ontrouw geworden- destijds ook te hebben gelogen over het gebruik van zijn creditcard na die datum. Haar vriend had haar weliswaar laten blokkeren, maar toch had ze nog voor $ 600 aan spullen gekocht. Aanvankelijk loog ze hierover, maar toen hij dreigde er een aanklacht wegens fraude over in te dienen gaf ze alsnog toe. (1)

Ford blijkt wel heel erg veel vergeten te zijn

‘Schuldig totdat het tegendeel blijkt, dat is heel gevaarlijk voor ons land,’ reageerde president Trump vorige week na Fords getuigenis tegen Kavanaugh. Deze week wees hij tijdens een campagne bijeenkomt in Mississippi op het vreemde feit dat Ford niet meer weet wanneer de aanranding heeft plaatsgevonden, en ook niet meer waar dat gebeurde, noch wie haar had uitgenodigd, noch hoe ze daar gekomen was of hoe ze weer naar huis was gegaan, maar wel met grote stelligheid beweerde dat ze die bewuste avond maar één biertje op had, en in die tijd geen medicijnen gebruikte. (2)(4)

Eveneens eigenaardig is dat Ford tegenover het comité verklaarde niet meer te weten of de genoemde leugendetector test, die nog maar 2 maanden geleden werd afgenomen, nu wel of niet op de dag van haar oma’s begrafenis plaatsvond. Tevens kon ze zich niet herinneren of er tijdens die test ook een audio- of video opname werd gemaakt. (3)

Officier justitie / zedenmisdrijven expert: Getuigenis te zwak voor zelfs maar een aanklacht

Officier van Justitie en zedenmisdrijven expert Rachel Mitchell stelde na afloop een memo op waarin ze op basis van bijna 25 jaar ervaring concludeerde dat Fords getuigenis zó zwak onderbouwd en ongeloofwaardig is, dat ze er niet eens een aanklacht mee zou kunnen indienen, laat staan een rechtszaak over zou kunnen beginnen.

Zo wordt Fords verhaal door niemand die volgens haar op dat feestje aanwezig was onderschreven, inclusief haar levenslange beste vriendin Leland Keyser. Zij kon zich helemaal niets van het feestje herinneren, en ook niet van andere feestjes waar Kavanaugh eventueel aanwezig zou zijn geweest. Ook heeft Ford tegenstrijdige verklaringen afgelegd over het aantal jongens dat aanwezig was in de kamer toen ze zou zijn aangerand.

Mitchell constateerde mede hierom dat Fords verklaring beïnvloed moet zijn door Democratische Congresleden en haar advocaten. (4)

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Daily Mail via Infowars
(3) Breitbart
(4) Zero Hedge
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

27-09: Democraten hopen met 4 ongeloofwaardige getuigen benoeming conservatieve rechter te stoppen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Doordenker op 03-10-2018 15:34

Na Barack Housein Obama als de zwarte messias te hebben opgevoerd, probeert de linkse kerk nu Christine Ford af te schilderen als de heilige maagd Maria v2. Het Latijnse woord voor 'links' is 'sinister'.

Mevrouw Ford 'liegt dat ze het zelf gelooft'. Mevrouw Ford heeft zich heel deskundig juridisch ingedekt door zich zogezegd geen enkel relevant detail te herinneren, dat zou kunnen gebruikt worden om haar bewering te verifiëren en te weerleggen waardoor ze zou kunnen betrapt worden op strafbare meineed.

willy op 03-10-2018 15:44

Het is eigenlijk fake nieuws opgezet door linkse democraten om hem niet te benoemen. Een vriend van van rechter Brett  Kavanaugn getuigde zelfs voor CNN dat de rechter toen hij jong was en student veel dronk maar daar bleef het bij , van een orgie wist hij niets, dus bij CNN was men snel om de man af te voeren en over een ander onderwerp te beginnen. Mevr.Ford is misschien veel vergeten om dat ze toen zo zat was als een kanon en het ook al zeer lang geleden is ! Nu beweren nog een paar vrouwen lastig te zijn gevallen door de rechter , hoe smerig vooral bij de democraten speelt men het spel?  Een rechter wordt voor zijn leven benoemd en daar hebben de democraten schrik van heel schrik! trump heeft al tegen zoveel schenen gestapt FBI en CIA dat het mij niet zou verbazen dat het ook uit die hoek komt , een vorm van wraakactie tegen Trump ! Shalom

van buiten op 03-10-2018 15:55

Links Amerika heeft nog een afrekening lopen, tegenover rechts spit maar in het verleden van Mark Felt, waren er maar meer van deze personen,maar wie weet wat trump nog meer uit zijn hoed kan toveren.

svirmus op 03-10-2018 16:04

Trump zegt hierover heel zelfverzekerd: "they treated him [Kavanaugh] very, very unfair, but w'll see how it works out'. En: 'They [de Demo(n)craten] don't want him because he will defend the constitution and the first amendment'.

Peter op 03-10-2018 16:06

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dat geldt voor heel het linkse blok. Wie dit nog niet ziet is of volkomen ontoerekeningsvatbaar (en dat is vergeeflijk) of maakt deel uit van dat blok. 

speiker op 03-10-2018 16:43

een heel zielig persoon is Christine om je zo te laten gebruiken door eht linkse zooitje om zelf een verhaal te verzinnen, triest een vrouw van dat niveau en die leeftijd, echt heeeeeeeeel triest. Maar recht zal zegenvieren.

Tabris op 03-10-2018 16:44

Mevrouw Ford is typisch een psychopaat. Ze liegt alsof het gedrukt staat en heeft helemaal geen emphaty voor de misere die haar leugens op Kavanaugh's familie heeft. Dat kan haar niks schelen zolang ze maar zelf in de belangstelling staat.

Pure evil is dat mens.

Cefas op 03-10-2018 17:07

Doorgestoken kaart van de democratische mega-hypokrieten.

j v/d valk op 03-10-2018 17:17

 

2016, Obama's America.  Dinech D'Souza....Goede documentaire film...

Link tijdelijk verwijderd vanwege risico op virus. Mod.

Tegenstander op 03-10-2018 17:38

Beste j v/d valk,

Wat voor link heeft u geplaatst? Ik krijg van Norton de een na de andere virusmelding!

Eelke Piers op 03-10-2018 17:49

......voormalige vriend van Christine Blasey Ford, de belangrijkste beschuldiger van de Amerikaanse rechter Brett Kavanaugh, grote delen van haar onder ede afgelegde getuigenis weersproken.........Vriend of vriendin?  Beschuldiger of beschuldigster?  Haar of zijn?

Wel erg verwarrend of het nu een man is of een vrouw.

Tom Hendrix op 03-10-2018 18:10

De "deep State", met de socialistische democraten, spelen een wel heel vuil spel!

Hoeder op 03-10-2018 18:11

Het landverraad van de Democraten zal spoedig duidelijk worden. Ze zijn zo in paniek omdat ze Trump geen pootje kunnen lichten, dat ze fouten gaan maken. Hopelijk wordt vervolgens de hele Deep State daarna in rap tempo opgerold en krijgen Obama en Hillary ook de hen toekomende straf. De linkse MSM in NL zullen uiteraard wel een ander verhaal gaan vertellen. 

Guardianofretro op 03-10-2018 19:42

Denken dat Ford zomaar een doorsnee vrouw is met een hoge opleiding doen er goed aan zich te verdiepen in de methoden van de Deep State en de achtergronden van Ford die zeer verdacht en opzienbarend zijn.

Zie: https://www.naturalnews.com/2018-10-01-kavanaugh-accuser-christine-blasey-ford-ran-mass-hypnotic-inductions-of-psychiatric-subjects.html

Mark S. op 03-10-2018 23:18

Dat enge mens Ford is een zieke leugenaarster die gedreven wordt door haat. Haat jegens de Republikeinen en alles wat Waar is en van God komt. Want Democraten zijn voor abortus, homohuwelijk, gendertirannie, feminisme, islam en alles wat verder slecht en ziek is.

Kavanaugh daarentegen spreekt de waarheid, is onschuldig en komt op voor alles wat Waar is en wat van God komt.

Het een verdraagt het ander niet.

Rienus op 04-10-2018 00:19

@ Tegenstander op 03-10-2018 17:38

Norton is zelf een virus.

OT: ik moet eerlijk bekenen steeds minder te begrijpen van de wereld om me heen. Zowel hier als elders lopen er discussies over deze zaak. Ik ken niemand die in het verhaal voor komt. Ik heb het te druk om mijn tijd te besteden aan de verrekijk. Verder kom ik steeds meer tot de conclusie dat de deskundigheid in Nederland enorm dik gezaaid is over elk denkbaar onderwerp. Mij boeit die hele affaire niets en wat er in Amerika gebeurd ook steeds minder. Ik begin in te zien dat er een storm op komst is. Die storm ga je niet overleven als je denkt iets van invloed te hebben. Beweeg mee en pas je aan is mijn devies.

Het leven is ondanks de aankomende storm voorlopig mooi en laat het niet verpesten door invloeden waar je dik je gal over kan spuwen, maar verder ben je machteloos.

AngelB op 04-10-2018 00:25

@Guardianofretro. Wat ook heel verdacht is, is dat het pas weer naar boven kwam nadat ze in therapie was met haar echtgenoot. Dat kan ook al wijzen op ingeplante herinneringen door hypnose. Voor die tijd had ze dus nergens last van en nu is ze ineens een getraumatiseerd wrak. Mijn persoonlijke ervaring is dat alles in je geheugen gegrift staat, en ik was veel jonger dan zij. Dus ik geloof eigenlijk niet dat je dit niet meer weet. Ik hoop dat we niet vergeten ook voor haar te bidden, want ze wordt gewoon gebruikt door de democraten om de benoeming te voorkomen. En als er wel zoiets heeft plaatsgevonden waardoor ze zo in de knoop zit, wens ik haar een ontmoeting met onze Heer en Heiland toe. Die is in staat te genezen, zodat je verder kunt. Gelukkig is ook dat mijn persoonlijke ervaring!

Bundy op 04-10-2018 01:26

Mevrouw Ford is blijkbaar betrokken geweest bij MK Ultra projecten van de CIA en leidt nu jonge FBI agenten op , etc

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13378:wereld-via-mind-control-meegesleurd-in-amerikaanse-verdeel-en-heers&catid=20:het-complot&Itemid=33 

Hubo op 04-10-2018 02:06

Van wat ik gezien heb van de verklaring van Kavanaugh heb ik ernstige twijfels overgehouden of deze man wel mentaal geschikt is voor de functie waarvoor hij isvoorgedragen.

Emanuel op 04-10-2018 03:09

Nu zwijgt nos nieuws over deze onthullingen. Merkwaardig!

Doordenker op 04-10-2018 10:40

Het Witte Huis heeft nu ook de resultaten van het bijkomende FBI onderzoek ontvangen en heeft er het volste vertrouwen in dat hij zal worden benoemd. Brett Kavanaugh is de meest onderzochte kandidaat voor de Supreme Court ooit in de geschiedenis van de VS.

White House receives FBI report on Kavanaugh, 'fully confident' he'll be confirmed

https://www.foxnews.com/politics/white-house-receives-fbi-report-on-kavanaugh-fully-confident-hell-be-confirmed

Hubert Luns op 04-10-2018 11:40

Wat mij in deze affaire verbaast is dat niemand ter sprake brengt dat een net meisje niet met twee ladderzatte jongens naar een slaapkamer zal gaan. Dat is vragen om problemen. En dan later klagen (tientallen jaren later) dat ze aan je hebben zitten friemelen… En zelf zal ze ook onder 'de olie' (alcohol) hebben gezeten. Dit is een soap opera en zoals het een soap opera betaamt geheel verzonnen.

Hubert Luns op 04-10-2018 11:43

Trump zei laatst: "It is part of my job description to be denegrated, but please don't target other people."

Tegenstander op 04-10-2018 12:30

Beste Rienus op 04-10-2018 00:19

Hartelijk dank voor de nutteloze informatie zoals door u beschreven m.b.t. Norton!

Tom Hendrix op 04-10-2018 15:34

@AngelB: 00.25. uur. Daar stem ik volledig mee in!  

blauwvoet op 05-10-2018 11:41

De dag nadat President Trump de hele situatie voor onmogelijk heeft verklaart, is Barbara Streisand al klaar met een lied met kritiek op Trunp over dez zaak en met de opname van een CD album. Als dat zo is, is het wel een supersnelle productie!

Dick op 06-10-2018 14:03

Mevrouw liegt niet.

Mevrouw is geholpen een bizar verleden te hebben.

Dat je met hersenspoeling That Mind.

Mevrouws mind is gehersenspoeld, in dit land gaat het niet veel anders.

 

Tis maar dat je het weet, enja De Clinton kliek gaat voor schut.

HorKor op 08-10-2018 09:25

iemand die getuigt met gesloten ogen is een leugenaar

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl