Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Angst voor terreur en toekomst eigen cultuur: China en Japan laten geen moslims meer toe

Verkapte pro-islam indoctrinatie in Nederlandse media zoals vandaag in Financiële Dagblad en recent in tv-serie ‘Flikken Rotterdam’

 
De militante Oeigoeren voeren een blauwe Turkse vlag, en streven met Turkse steun naar afscheiding van China en de oprichting van hun eigen islamitische staat (Afbeelding: Wikimedia Commons (2)).

Het is niet toevallig dat er vandaag een artikel in het Financiële Dagblad staat waarin op tamelijk tendentieuze wijze wordt bericht over de ‘onderdrukking’ van de Turks-islamitische Oeigoeren in China. De Chinezen hebben na een aantal zeer bloedige terreuraanslagen echter de conclusie getrokken dat zodra je de militante en agressieve religieuze ideologie van de islam ruimte biedt, dat automatisch voor de hele bevolking steeds meer geweld, terreur, vervolgingen en armoede tot gevolg heeft. Om dezelfde reden laten Japan en ook Zuid Korea geen moslims meer immigreren. Europa doet het echter het tegendeel: dat dwingt met massa immigratie de eigen bevolking en samenleving stapsgewijs te islamiseren. ‘Baizuo’, noemen de Chinezen ons daarom: arrogante, maar domme blanken, die hun ooit hoogstaande cultuur vrijwillig en zonder verzet lijken over te geven aan het barbarendom.

 

In China leven ongeveer 20 miljoen moslims, die voornamelijk in de westelijke provincie Xinjiang wonen. Net als in Europa weigeren de meesten te integreren in de Chinese samenleving omdat hen dat door de Koran verboden wordt. Deze islamitische Oeigoeren zijn een Turks volk en streven naar afscheiding van China, wat vanuit Turkije wordt ondersteund, mede omdat de moslimdictator Recep Tayyip Erdogan openlijk streeft naar een hersteld Ottomaanse wereldrijk.

Duizenden Chinese slachtoffers door aanslagen en ander geweld

10 jaar geleden dreigden de Turks-Oeigoerische separatisten met massale aanslagen op de Olympische Spelen in Beijing, die door ongekende veiligheidsmaatregelen werden voorkomen. In de loop der jaren hebben deze separatisten echter duizenden Chinezen vermoord of verwond door terreuraanslagen, misdaden en ander geweld. De Chineze autoriteiten hebben al talloze aanslagen weten te verijdelen, maar konden in 2014 niet voorkomen dat er op een station 29 mensen willekeurig met messen werden doodgestoken, en er in Ürümqi, de hoofdstad van Xinjiang, auto’s op mensen inreden en diverse bommen ontploften. Eerder waren er bij een moslim aanslag op een station in Kunming al eens 34 doden gevallen.

China pakt basisoorzaak, de islam, wèl aan

Daar waar in Europa politici zich steeds opnieuw enkel eventjes ‘geschokt’ tonen na dit soort ‘incidenten’, en de bevolking bloemen en teddyberen op de plek waar onschuldige landgenoten zijn vermoord legt om vervolgens weer over gaan tot de orde van de dag, trokken de autoriteiten in China een heel andere conclusie, namelijk dat de ellende alleen maar erger zou worden als de achterliggende basisoorzaak van deze aanslagen, namelijk de militante islamitische religie, niet zou worden aangepakt.

En dat gebeurde dan ook. Er werden 15 wetten ingevoerd waarmee het openlijk uitvoeren van (islamitische) religieuze handelingen werden verboden. Daaronder viel bijvoorbeeld de weigering van Oeigoerische ouders om hun kinderen naar het openbare onderwijs te sturen, om te voorkomen dat ze daar met niet-islamitische ideeën in aanraking komen. Ook allerlei speciale eisen die leidden tot afscheiding van de rest van de bevolking, zoals halal voedsel in kantines en aparte zwem- en sportlessen voor jongens en meisjes, behoorden meteen tot het verleden.

Moskeeën zijn nog steeds wel toegestaan, maar mogen pas vanaf het 18e levensjaar worden bezocht. Ook moeten imams hun preken eerst ter goedkeuring aan de overheid voorleggen. Dat is om te voorkomen dat ze net als in West Europa in hun eigen taal onbeperkt tot afscheiding, agressie, terreur en geweld tegen de autochtone samenleving kunnen oproepen, met de bedoeling uiteindelijk alle niet-moslims te onderwerpen aan de islam.

‘Baizuo’: Naïeve blanken halen ‘achterlijke islamitische waarden’ binnen

De Chinezen hebben een speciaal scheldwoord voor de onwetende, arrogante Westerlingen, die zich in de rest van de wereld altijd menen te mogen opwerpen als de enige redders en verdedigers van de mensenrechten: ‘Baizuo’. De tijden dat China zich als een Derde Wereldland liet koeioneren zijn echter allang voorbij. Binnen 3 decennia groeide China uit tot de op één na grootste economie ter wereld, die de Verenigde Staten zo rond 2030 gaat inhalen.

Volgens het Mercator Institute for China Studies (MERICS) verwijten de Chinezen de ‘naïeve blanken’ dat zij met hun politiek correcte multiculti ideologie ‘achterlijke islamitische waarden’ hebben binnengehaald en toestaan dat deze worden ingevoerd. Als daar niet net als in China heel snel een halt toe wordt geroepen, dan behoort het vrije en welvarende Europa tegen de tijd dat China de VS aflost als supermacht nummer één definitief tot het verleden, omdat wij dan uit eigen beweging onderdeel zijn geworden van een tot chaos en armoede vervallen Eurabia of Eurafrika.

De rechtse Duitse blogger Michael Mannheimer pleit daarom voor een onmiddellijk inreis- en visumverbod voor moslims en het optrekken van een ‘Muur Europa’ voor de islam, ‘de gevaarlijkste religie ter wereld’. Ook moet Europa in zijn ogen zo snel mogelijk energie onafhankelijk van het Midden Oosten worden, zodat we daar niet langer mee kunnen worden gechanteerd om onze grenzen open te houden voor miljoenen moslimmigranten.

Indoctrinatie ook door Nederlandse media

Het artikel van vandaag in het Financiële Dagblad is dan ook een typisch voorbeeld van hedendaagse desinformatie, afkomstig van verslaggevers en redacteuren die in West Europa bijna zonder uitzondering linkse activisten zijn die volmondig de grenzen-loze ‘Umvolkung’ ideologie van de gevestigde orde steunen, zodat de oorspronkelijke Europese cultuur en samenleving geleidelijk wordt uitgewist en vernietigd, en vervangen door islam.

In de TV-media gaat deze misleidende extreemlinkse indoctrinatie al zover dat in een populaire politieserie als ‘Flikken Rotterdam’ onlangs een potentiële terreuraanslag door ‘alt right extremisten’ werd verijdeld, en werden de moslims die deze ‘rechtsen’ de schuld wilden geven voornamelijk afgeschilderd als onschuldige slachtoffers. Daarmee zetten de producenten op even schaamteloze als schandalige wijze de honderden Europese slachtoffers van vele honderden kleinere en tientallen grote islamitische terreuraanslagen in de afgelopen jaren achteloos opzij, en worden mensen die hier juist tegen waarschuwen verketterd als ‘extremistische terroristen’. Om met de Chinezen te spreken: typisch ‘Baizuo’.

 

Xander

(1) Michael Mannheimer Blog
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, Cantetik2, CC A- Share Alike 4.0 international license

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

ottoman op 06-10-2018 15:26

de oeigoeren zijn daar in hun thuisland, china viel in in de jaren 50 het gebied is zo groot als de Eu ong en zeer rijke gronden.

het is t gebied buiten de chinese muur waar de oeigoeren al duizenden jaren wonen en t recht zal er ook zegenvieren tegen de emperiale ingedekte communisten. china zal vallen ze staan op de pilaren van geld, geld blijft rollen.

xandernieuws is enkeld partijdig omdat oeigoeren moslims zijn, maar chinezen zijn ook gwn tegen evangelish christelijke invloeden dit zal later nog terug komen dan gaan de ogen open.

Arno op 06-10-2018 15:38

ottoman je begint weer te raaskallen

Bert op 06-10-2018 15:50

tja, ik heb al sinds twee jaar geen tv-abonnement meer, heb mijn tv rechtstreeks op internet aangesloten en kijk alleen nog maar netflix, als ik informatie of duiding nodig heb dan surf ik wel naar de nieuws-sites die ik nog enigszins vertrouw en voor de rest vertrouw ik op mijn blanke middelbare onderbuik:)

Josef op 06-10-2018 16:30

ottoman op 06-10-2018 15:26

@ottoman, gingen jouw ogen maar eens open over dat duivelse islam geweld wereldwijd.

Onschuldige mensen vermoorden daar is dat duivelse volk goed in maar voor de rest deugt dat tuig nergens voor!

De Vreemdeling op 06-10-2018 16:36

Ottoman wil een ottomaans rijk

Tom Hendrix op 06-10-2018 17:07

Die chinezen, zijn zo gek niet, om zich te laten overheersen door de islam. Prima artikel.

Cefas op 06-10-2018 17:24

De tijd is nabij, dat het branden van kaarsjes niet meer voldoende is om de slachtoffers van de islamitische aanslagen te herdenken, laat staan die aanslagen te stoppen. De stoppen zullen eens doorslaan. Dat is wat onze regering laat gebeuren door laf-en-wegkijk beleid en trouwens ook door alle regeringen van de westelijke EU.

Jan op 06-10-2018 17:42

Slaap slaap slaap doe je ogen eens open je verkoopt je land waarom blijven ze niet wonen waar ze vandaan komen ik zal Nederland niet verlaten waarom zij wel het heeft niets met armoede temakent maar ze willen alles overnemen denk toch eens na?

steady op 06-10-2018 17:50

hoezo baizuo   mijn vrouw (chinese) zegt "" baizuo is gewoon een bevolkingsgroep

zoals vlamingen-walen-etc.

En de oeigoeren (wievers- uitgesproken) hebben altijd al 2 kinderen mogen hebben

en de Han 95% van de bevolking slechts een kind.

Dus de overheid heeft de problemen zelf geschappen

vb om naar de unif te gaan moeten de han x aantal punten hebben

de oeigoeren slechts de helft. proficiat

einde unif-géén probleem (alle oeigoeren krijgen een job bij de overheid

politie- gemeente- e.a.

De ouders van miijn vrouw hebben de oeigoeren banen -waterleidingen-elektriciteid e.a.(gewoon alles) gebracht

zonder hen lopen de wievers nog in het slijk ja

ottoman  waarom is de muur er gekomen denk je

voor de muur er stond was en is dit gebied chinees ja

en de wievers zijn toch gekomen van turkmenisten ja

hoezo duizenden jaren   ??

Shalom shalom  ottoman

morgen in jeruzalem

willy op 06-10-2018 18:45

En gelijk hebben ze , als je ze toelaat zuigen ze je land leeg en dan beginen ze met terreur! Natuurlijk zijn er in China ook moslims maar die worden kort gehouden en de gevangenissen in dat land zijn verre van hotels! maar ik moet eerlijk vermelden ook Christenen worden in dat land zwaar vervolgd en dat mag ook eens geschreven worden, echte vrijheid bestaat niet in dat land !  Shalom

Hoeder op 06-10-2018 19:04

Tolerantie tov moslims is defacto zelfmoord. De koran  is duidelijk. Alle andersdenkenden mogen vermoord worden. Hans Jansen wees jaren geleden al op het gevaar van de islam. In eerste instantie vonden de media zijn kennis van de islam interessant. Maar linkse deugmensen vinden nog steeds dat we begrip moeten hebben voor mensen, die ons eigenlijk doodwensen. Hoe gestoord kun je zijn om zowel voor deze deugmensen, als voor de islam begrip te hebben.

Bob Fleumer op 06-10-2018 19:07

De islam is pure entropie, alles wordt minder en gaat ten gronde.

Gerard op 06-10-2018 19:20

vroeger noemden ze Nederlanders de "Chinezen van het Westen". Dat is dus voor altijd geschiedenis.

Tabris op 06-10-2018 20:23

@steady

"baizuo is gewoon een bevolkingsgroep"

Baizuo (pronounced "bye-tswaw) is a Chinese epithet meaning naive western educated person who advocates for peace and equality only to satisfy their own feeling of moral superiority.

Baizuo (/ˈbaɪˌtswɔː/; Chinese: 白左 báizuǒ, literally "white left" ) is a derogatory Chinese neologism used to refer to Western leftist liberal elites. It refers to the left faction in the culture wars in Western politics, implying support of multiculturalism, political correctness and positive discrimination.

Tabris op 06-10-2018 20:28

@ottoman op 06-10-2018 15:26

Nu dat je dagelijks de ellende en doodslag kan zien die de islam over de wereld verpreid, snap ik niet dat je nog met een zuiver hart of geweten moslim kan zijn en die verderfelijke cult nog verdedigt ook.

Foei ottoman.

AEO op 06-10-2018 20:35

Bovendien dient men niet te vergeten dat China in 1950 Tibet is binnengevallen en het gewoon geannexeerd heeft. Dat ze de invloed van de islam willen beperken vind ik wel goed. Nu alleen daar de christenen nog met rust laten, dan zou China nog wel een goed land kunnen worden. Christenen zullen voor China nooit een bedreiging vormen. Dat zou de regering daar eens goed moeten beseffen.

grote henk op 06-10-2018 22:38

Er is zeker hoop

 

We hebben kunnen zien dat  Kavanaugh nu eindelijk gekozen is. de zoveelste zege voor Trump.  Alle tekenen staan gunstig dat de republikeinen gaan winnen in november. Als dat zo is zal Trump dat sterken in zijn politiek naar Europa. Ik hoop en ik denk ook wel dat dit gaat gebeuren gaat hij Europa voor het blok zetten. M.a.w. je gaat  onze visie uitdragen of je wordt een moslim Europa.  De verandering komt dus niet van binnen uit maar wordt ons straks naar ik hoop door Trump opgedrongen.  Welke kant zal het straks op gaan in Europa?  Als Amerika ons niet redt zijn we gedoemd in een  catastrofe af te eindigen.  In Amerika zie je zeer beslist dat rechts weer aan het terug komen is en als die trein gaat dan is die niet meer te stoppen.

Leon op 06-10-2018 22:44

Even een vraag aan Ottoman:

Als de Oeigoeren daar volgens jou 'op eigen grond' staan zou het jou sieren als je als recht geaarde Bozkurt (grijze wolf) in exact dezelfde denkwijze dit ook erkend voor de Koerden. Dat zou ook een hoop zinloze slachtoffers aan beide zijden van dat eindeloze conflict schelen.

Ten 2de > 

Indoctrinazi via populaire tv series.

Ook in GTST speelt dit op een ander 'probleem-vlak'. Het fabel klimaat akkoord en de daarmee samenhangende CO2 uitstoot > het gespeelde rijkeluiszoontje is in zijn bar een vega rage begonnen. Energieverslinde apparaten zoals een vaatwasser en een wasdroger zijn verwijderd uit de woning.

De toekomst: de elite eet nog dagelijks vlees en leeft in goed verwarmde aangepaste huizen. Het gepeupel daaronder moet 'verplicht' (d.w.z. onbetaalbaar) vegetarisch knagen en mag blij zijn als de warmtepomp in hun koude flatje werkt bij -10 graden. Daarom is deze omvolking ook zo belangrijk voor de eurofielen: dan moet je een gepeupel onder je hebben dat over deze zaken niet kritisch is en het allemaal accepteerd omdat het de wil van Allah zou zijn.

Misschien wel vergezocht maar wat is er simpeler voor de top dan volgzame onderdanen ? Omdat je deze exact hebt gegeven wat ze wilden: een sharia maatschappij.

Patatje Oorlog op 06-10-2018 23:00

Ach ja, islam en links zijn bondgenoten omdat ze hetzelfde doel nastreven: onderwerping van het gewone volk. Of aan de imam of aan de partij, in beide gevallen een hypocriete elite.

tycho op 06-10-2018 23:12

Denk maar niet dat de Chinesen de twee opium-oorlogen vergeten zijn om het Chinese goud in handen te Krijgen waarvoor de joodse Sassoons  voor verantwoordelijk waren. De oorlogen werden door legers uit Engeland, Duitsland en nog een paar landen uitgevoerd.  Een groot deel van het Chinese volk werd daardoor verslaafd (gemaakt) aan opium die in India werdt verbouwd. Het Chinese en het Russische volk hebben een lang geheugen. Het westen moet zich maar eens wat wat bedeester gedragen en kan het zich niet meer veroorloven om in die en vele andere landen onbeschoft de beest uit te hangen; Alhoewel zij, het zelfbenoemde beschaafde volk, het nog steeds proberen. Dus niet meer in in de handjes klappen boy roepen en voor spleetoog uitschelden. Daar zijn hun bommen te groot voor.   

Nieuw Begin op 07-10-2018 00:13

@ottoman Netzomin als de Oeigoeren al duizenden jaren in West China wonen ( ze komen uit Turkmenistan) net zo min hebben de islamieten een historische clasim op AlQuds, Jerusalem.:

* ‘Claims van moslims over de al-Aqsa Moskee missen elke basis’Volgens de prominente Egyptische islamitische geleerde dr. Youssef Ziedan mist de claim van moslims betreffende de al-Aqsa Moskee in Jeruzalem elke basis. ‘Deze moskee bestond nog niet eens ten tijde van Mohammed. Er was geen stad met de naam al-Quds, zoals de moslims beweren over Jeruzalem. In plaats daarvan verwijst al-Aqsa naar de buitenwijken van Ta’if, ten westen van Mekka.’ Hij baseert deze informatie op geschriften van de moslim historicus Al-Waqidi, die honderd jaar na Mohammed werd geboren. (Bron: Jerusalem Post)

Jean op 07-10-2018 10:30

Er zijn dus toch nog mensen, in dit geval Chinezen en Japanners, met verstand én respect voor eigen volk.

Dergelijke mensen kom je nooit tegen in dat huichelaarskot EU genaamd, daar heeft de Jenever prioriteit.

Cale op 07-10-2018 11:16

We kunnen ons wel druk maken over wat de Chinezen allemaal binnen hun grenzen doen, voorlopig wonen er in Nederland 1,5 miljoen moslims waarvan velen openlijk de Nederlandse cultuur en maatschappij verwerpen. Problemen zijn er om opgelost te worden. Deze situatie in NL  is echter geen probleem meer maar een niet uit te vlakken feit.

Oma op 07-10-2018 14:17

Ottoman: "china zal vallen" man, man...geen enkel idee hoe groot, welvarend en machtig dat land wel is, zeker? Wat zou de turkse gek met zijn groepje inteelt achterlijken daar kunnen uitrichten? Hij zou met zijne allah onder de voet gelopen worden door een tsunami aan chinezen. Bespottelijk om maar te suggereren dat in china de islam voet aan de grond zou krijgen, zij beseffen het gevaar en voorkomen dat die kanker zich uitbreidt terwijl de misdadige europese politiek ons besmet met diezelfde kanker om ons uit te roeien.

Tom Hendrix op 07-10-2018 14:56

@Oma: 14.17. uur. Waar China en Japan, zeer wijs zijn, en de islam niet toestaan om te komen heersen over hun eigen grondgebied, worden ze door de communisten der eussr, verketterd. Juist deze genoemde landen, zijn en komen op voor hun eigen bevolking, de roden der eussr niet. Dat is het verschil.

Gorghel op 07-10-2018 17:35
De Chinezen steunen de moslimterroristen van Pakistan. Al meerdere jaren achter elkaar is China het enige land dat zijn vetorecht gebruikt om de Pakistaanse terrorist Masood Azhar - die India als zijn grote vijand ziet - te beschermen, zoals het artikel in de onderstaande link aangeeft. Ook steunt China de communistische rebelen, de Naxalieten, in India met wapens. Het land maakt zich zelf schuldig aan terrorisme. Met de toegenomen militaire macht en kracht is China bezig met een intimidatie- en inlijvingspolitiek waarbij zij hun landoppervlak en zeeoppervlak willen vergroten door grensgebieden in te pikken en ook eilandjes in de Zuid Chinese Zee in te pikken. Dat ook andere landen al eeuwen aanspraak maken op dat gebied zal China een zorg zijn. De Chinezen zijn agressief aan het worden en dat is zeker zorgelijk voor de rest van de wereld. Link: https://gulfnews.com/news/asia/india/china-blocks-move-to-declare-masood-azhar-a-terrorist-1.1954112
steady op 07-10-2018 18:09

AEO Steady

Hoe kan china nu tibet binnenvallen en bezetten??

Ja in de ogen van de westerlingen hé (voorgeprogrameerd)

Tibet is sinds mensenheugnis een Chinese provincie.

Maar het westen moet toch vuurtje kunnen stoken hé

Graag gedaan hoor.

Shalom

Gorghel op 07-10-2018 20:49
@Steady: Hoezo Tibet is sinds mengenheugenis een Chinese provincie? Delen van China hebben juist ooit tot Tibet gehoord. Uit Wikipedia: In de eerste helft van de achtste eeuw verplaatste de strijd tussen het Tibetaanse rijk en het China van de Tang-dynastie zich naar het westelijk gelegen deel van de Zijderoute en omringende gebieden. Vanaf 715 mengden zich ook andere groeperingen en partijen in die strijd, als de Arabieren, de Türgesh, een confederatie van Turkstalige volksstammen, de Karlukken en later de Oeigoeren. De Tibetanen behaalden enige militaire successen, maar over het algemeen was het Tibetaanse rijk in die periode in het defensief. Vanaf 738 tot 754 viel de Tang-dynastie Tibet op vele fronten aan. Even na 750 had Tibet vrijwel alle eerdere veroveringen in Centraal-Azië moeten opgeven. Feitelijk werd Tibet gered door de opstand van An Lushan tegen de Tang-dynastie in 755. Die opstand werd in 757 uiteindelijk bedwongen, maar de Tang-dynastie kwam ernstig verzwakt uit de strijd. Dit gaf Tibet de gelegenheid om enige orde op zaken te stellen. Omstreeks 800 bereikte het rijk zijn grootste omvang. In de regeerperiode van Trisong Detsen (742–800) bereikte het rijk de grootste omvang ooit. Khotan werd weer heroverd op de Chinezen, alsmede de omgeving van Lob Nuur en Dunhuang, een belangrijk entrepot aan de zijderoute en het centrum van het Chinese boeddhisme. Hiermee controleerde Tibet het grootste deel van de zuidelijke zijderoute en een belangrijk deel van de corridor van Gansu (corridor van Hexi).
Nieuw Begin op 09-10-2018 20:11

Flikken acteur Guy van der Sande bekent bekijken kinderporno

https://www.telegraaf.nl/entertainment/2658446/flikken-acteur-guy-van-sande-bekent-bekijken-kinderporno

Wie verbaast dit nog? Extreem linkse hersenspoelers vallen massaal zelf door de (ethische) mand....let op hun einde!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl