Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

‘VS en EU lokken met anti-Russische koers preventieve nucleaire aanval uit’

 
De Amerikaanse Nationale Veiligheid Adviseur John Bolton (L) kijkt op 24 augustus samen met de Oekraïnese premier Gorysman naar een militaire parade in Kiev, waaraan ook Amerikaanse en Britse militairen deelnamen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Analist Eric Zuesse schrijft voor The Strategic Culture Foundation dat de aanhoudende oorlog die het door het Westen gesteunde fascistische neonazi-regime van Oekraïne voert tegen de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land het voorwendsel dreigt te worden voor een Amerikaanse / NAVO aanval op Rusland. Aanvankelijk was de Derde Wereldoorlog tegen Rusland gepland om in Syrië te beginnen, maar nadat Rusland en Syrië de controle over het laatste door de jihadisten beheerste gebied onlangs aan NAVO lid Turkije overgaven, is de focus van de plannenmakers in Washington en Brussel noodgedwongen verschoven naar Oekraïne, dat door de Amerikaanse regering feitelijk als NAVO lid wordt behandeld.

 

De regering Trump dreigde vorige maand nog openlijk met een invasie van Syrië en een aanval op de Russen in het land. Dat militaire ingrijpen zou zijn bedoeld om het laatste bolwerk van de Al Qaeda jihadisten in Idlib te behoeden voor een zekere nederlaag, waarmee de jarenlange oorlog die de Amerikanen en hun NAVO bondgenoten voor het koninklijke huis van Saud -dus de oliebelangen van Saudi Arabië- tegen de Syrische president Assad voeren, definitief zou zijn mislukt.

Oekraïne vervangt Syrië als troefkaart voor aanval op Rusland

Een rechtstreekse conventionele militaire aanval op de Russen in Syrië zou hoogstwaarschijnlijk het begin zijn geweest van de Derde Wereldoorlog. Met het overgeven van de controle over Idlib door Rusland en Syrië aan Turkije werd deze Westerse invasie voorkomen, want anders had de VS ook een oorlog moeten beginnen tegen een NAVO lidstaat, wat het bondgenootschap onmiddellijk uit elkaar zou doen scheuren.

Een via Al Qaeda, ISIS en andere jihadgroepen bewerkte machtsovergave van Syrië aan Saudi Arabië is dus voor onbepaalde tijd geblokkeerd. De oorlogshitsers in Washington en Brussel hebben echter nog een andere troefkaart waarmee ze Rusland willen uitschakelen: Oekraïne, waar president Barack Obama in 2014 een illegale en bloedige staatsgreep liet plegen tegen een democratisch gekozen president waar 90% van de Russisch sprekende Oekraïense bevolking in de Donbass regio op gestemd had.

VS en EU steunen fascistisch Russen hatend neonazi regime

Wederom met steun van de EU installeerde de VS vervolgens een fascistisch, Russen hatend regime in Kiev, dat wortels heeft die teruggaan tot de Oekraïense Nazi organisaties die tijdens de Tweede Wereldoorlog Hitler steunden. Dat racistische regime startte vervolgens een niets ontziende oorlog tegen de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land. Op 1 oktober schreef de vermaarde onderzoeksjournalist George Eliason nogmaals over de vele oorlogsmisdaden die Kiev sinds 2014 met financiële steun van voornamelijk Amerikanen en Canadezen –en met stilzwijgende instemming van de EU- heeft begaan.

‘De Oekraïense strafbataljons en vrijwilligersbataljons zijn er trots op dat het niet nodig is hun misdaden voor de priemende ogen van het Westen te verbergen,’ schreef Eliason. ‘Zelfs nu, terwijl er een staakt-het-vuren zou zijn om de kinderen naar school te kunnen laten gaan, bestookt Kiev steden en dorpen in de Donbass. Op 29 september beschoten Oekraïense legereenheden in slechts 24 uur tijd de DNR (Volksrepubliek Donetsk), waarmee ze meer dan 300 keer het bestand schonden.’

Begint de Derde Wereldoorlog onverwachts in Oekraïne?

Om het vuur nog verder op te hitsen stelde de Amerikaanse minister van Binnenlandse Zaken Ryan Zinke zelfs een marine blokkade van Russische (en Iraanse) olie- en gasexporten voor. Hiervoor overhandigde de VS twee marineschepen aan het regime in Kiev. Achterliggende reden is het streven van Saudi Arabië om een monopolie te krijgen op de cruciale Europese energiemarkt, waarvoor het nodig is de Russische leveranties aan de EU (door o.a. Gazprom via pijpleidingen die door Oekraïne lopen) uit te schakelen.

In tegenstelling tot wat het Kremlin na de vreedzame Val van het IJzeren Gordijn hoopte heeft Amerika het streven naar het militair verslaan en overwinnen van Rusland nooit opgegeven. De hernieuwde invasie van de Donbass door Kiev zou volgens Zuess heel goed een voorwendsel kunnen worden voor de VS en de NAVO om een ‘bondgenoot’ te hulp te schieten tegen wat door de Westerse propaganda media ongetwijfeld ‘Russische agressie’  zal worden genoemd, en op deze wijze de Derde Wereldoorlog te ontketenen.

‘Dit zal vermoedelijk een nucleaire blitz aanval van Rusland uitlokken, bedoeld om zoveel mogelijk Amerikaanse vergeldingswapens (in zowel de VS als Europa) uit te schakelen,’ vervolgt de analist. ‘In militaire termen zal de partij die het minste schade lijdt ‘winnen’, ook al zal die kernoorlog de hele planeet verwoesten. Degene die in een kernoorlog als eerste toeslaat zal vrijwel zeker het minste schade oplopen, omdat de vergeldingswapens van de vijand met die aanval zullen zijn vernietigd. Trump speelt een nucleair kat-en-muis spel tegen Putin. Hij stelt Putins geduld in ieder geval danig op de proef.’

‘Overlevenden zullen Amerikanen als agressors zien’

Als de VS inderdaad in Oekraïne een blokkade van Russische havens steunt, en/of een conventionele aanval op Russische doelen lanceert –zo suggereerde de Amerikaanse NAVO ambassadeur afgelopen week al openlijk een aanval op raketbases IN Rusland-, dan kan het Kremlin wachten op een Amerikaanse nucleaire verrassingsaanval – iets waar al geruime tijd gedetailleerde Pentagon plannen voor bestaan.

Dat de overlevenden van de hierop volgende wereldwijde kernoorlog de Amerikanen en hun slaafse Europese vazallen als de agressors zullen zien, lijkt Washington en Brussel een zorg te zijn (net zoals de uitslag van het Nederlandse Oekraïne referendum, dat deze ontwikkelingen moest voorkomen, vrijwel meteen in de prullenbak werd gekieperd, en partijen zoals D66 ertoe noopten het referendum meteen maar weer af te schaffen).

Zuesse dringt er daarom bij het Amerikaanse volk op aan om de machtige elite in Washington, van beide politieke partijen, af te zetten en hen te vervangen door een authentieke democratie. ‘Als dat niet lukt, dan lijkt de Derde Wereldoorlog het waarschijnlijke gevolg. En dat zou voor de hele wereld vele malen erger zijn dan het afzetten van een overheid die door de hele wereld als de met afstand gevaarlijkste op onze planeet wordt beschouwd.’

 

Xander

(1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

05-10: NAVO ambassadeur dreigt Rusland openlijk met militaire aanval
20-09: ‘Frans fregat bij Syrië probeerde oorlog uit te lokken, maar Putin trapte niet in NAVO val’
18-09: ‘Russisch vliegtuig in Syrië neergeschoten tijdens Israëlische aanval’
17-09: Oekraïne stevent in Zee van Azov af op oorlog met Rusland
10-09: Precies volgens het script: VS zegt dat Assad chemische wapens gaat gebruiken en overweegt aanval op Russische troepen
18-07: Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika (/ Democratische parlementariër pleit voor cyberaanval op Russische banken en overheid)
16-07: Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan (/ Top ‘moet’ mislukken om Russofobische hysterie in Westen overeind te houden)
11-07: ‘Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er zijn hier geblockte posters die onder uw naam proberen te posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammers kunnen wel uw naam gebruiken maar hebben geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Dago op 07-10-2018 17:11

Er komt denk ik geen kernoorlog. Maar wellicht wel een conventionele. Ik verwacht dat Duitsland en Nederland vanwege Russische gas en olie leveranties veilig zullen zijn. We zullen ons wellicht neutraal houden. Duitsland onder Merkel is pro Russisch. We staan samen met Duitsland en Turkije al met een been buiten de NAVO. Ik denk dat Groot Brittanie en Frankrijk in de val zullen trappen. En zware verliezen conventionele verliezen zullen lijden. 

Of het is een nieuwe bluf van de twee kernmachten. In dat geval wordt de soep nooit zo heet gegeten als ie wordt opgedient. 

AEO op 07-10-2018 17:51

Lijkt mij niet geloofwaardig, een aanval op Rusland is zelfmoord, en dat weten ze in Brussel en Washington maar al te goed. Een kernoorlog is nooit te winnen omdat het M.A.D. principe nog altijd staat als een huis.

Tom Hendrix op 07-10-2018 18:26

Dan zal het cruciaal zijn wat de POTUS Trump, gaat doen. Het is voor mij duidelijk, dat zo'n oorlog niet te winnen valt! 

kim op 07-10-2018 19:19

Als er een kernoorlog komt, gaan de agressors er toch ook zelf aan, of willen ze voorgoed in een bunker leven, lijkt me niet. Het duister is al donker genoeg.

columbus op 07-10-2018 21:10

een emp en dan heb je een probleem......zoals er nog nooit geweest is.

je begint een oorlog als je weet dat je hem gewonnen hebt.

ottoman op 07-10-2018 21:25

misleid de mensen niet xandernieuws, armageddon begint niet in oekraine maar alles draaid om t heilige gebied israel en groot israel zone.

hierin zitten dus ook syrie/ jordanie/ irak/ arabie/ jemen/ libanon/ gaza/ egypte, dit word n brandhaard waarin alles word voorbereid van machten van buitenaf mogelijk de turkse stammen zakken af en iran komt ook erin oo de voorgrond zelfs plus vannuit zuiden afrika komen er vele groepen getraind en bewapend.

maar het heilige grond komt in bescherming van God en zal verlost worden van de wapens en haat.

ik bedoel niet de khazaar bekeer joden die daar runnen op corrupte en onjoodse wijze/ zeer seculier nationalistishe.

Rienus op 07-10-2018 23:09

Vanmorgen kwam ik een waarschuwing tegen dat er op 10 october een serieuze crash komt op de aandelen markt. En anders zal er wel een reset komen met SDR of zoiets. Gaat nog spannend worden volgende week. Maar het gaat heel mooi weer worden dus trek ik er graag op uit en zie het wel als ik thuiskom.

AEO op 07-10-2018 23:10

Ottoman, je zit weer onzin te vettellen met je "groot Israël zone"!

Israël is iets groter dan de helft van Nederland. En als je me niet gelooft, ga het dan maar na op Google. De volgende oorlog zal de grote oorlog van Gog en Magog zijn, waarbij o.a. Rusland, Iran en Turkije een inval in Israël zullen doen en daar hun ondergang tegemoet zullen gaan. Je kan dan de koran bij het oud papier doen, want deze oorlog werd ruim 2700 jaar geleden door God voorzegd in de Bijbel. Staat beschreven in Ezechiël 38 en 39.

De ondergang van Israëls vijanden zal bewrkstelligd worden door God, en dan zal niemand meer kunnen ontkennen dat er één God is, en dat is de God van Israël!

Nieuw Begin op 07-10-2018 23:31

Ja xander misleid ons mensen niet ( nav O'man 21.25)!

Ik lig in een deuk om O'man en wat mij betreft krijgt hij dit jaar de gouden kalf voor beste solo productie wartaal!

Cefas op 07-10-2018 23:59

Het door en door corrupte Oekraine is zetbaas van de VS/EU tegen de door hen zelfbedachte en denkbeeldige vijand Rusland, met het doel hun eigen subversieve en anti-democratische activiteiten te verbergen. Vuil spel dus, maar ja dat zijn we intussen gewend of moeten we het noemen een Rusland-fobie?

ottoman op 08-10-2018 00:18

met de groot israel zone bedoel het hele gebied tussen de eufraat en de nijl israel hoord veel groter te zijn dan dat het nu in deze fase is.

en ze zullen dit ook krijgen. ik zou niet weten welke wartaal, maar dat het in oekraine kan beginnen vind ik eerder wartaal.

de joden winnen niet met de wapens maar ze zullen t land krijgen eerlijk, jullie mogen de khazaren volgen, weet dat deze turken zijn die bekeerde naar t jodendom.

ik volg liever de echte israelieten, de zonen van Abraham die rond 70 na christus terug afrika in vluchten, de romeinen begonnen hen aan te vallen denk je dan echt dat ze vluchten in hun schoot naar het westen of noorden/ khazaren?

neem n kijkje in afrika en je zal hele joodse wijken tegenkomen zowel in noord afrika als negroide afrika.

Bundy op 08-10-2018 01:48

Ik ben van mening dat men ottoman niet belachelijk moet maken , behandel de man a.u.b net als de andere reageerders .

Het dreigen met een kernoorlog is eigenlijk net of ik een science-fictionboek lees .   Een conventionele oorlog zal door de Russen gewonnen worden omdat hun leger vele malen groter is en hun Spetznaz - elite eenheden de beste ter wereld zijn .             Dit geldt ook voor hun T 14 tank en bijna de hele luchtmacht .     Ze weten dat ze bedreigd worden en hebben daarom een leger dat niet in verhouding staat met hun economie .    Tevens heb je hier te maken met éen volk met éen taal en religie .   Ten tijde van Napoleon pakten Russische boeren de hooivork al voor de binnenvallende Hollanders/Fransen die afgemaakt werden   .    Nu wordt dat de Kalashnikov .

De Amerikaanse economie stelt op de Dollar-hegenomie na eigenlijk nog weing voor , ik vermoed dat Trump gedwongen wordt dit alles te doen om het militair-industrieel complex ( ook vrijmetselaars ) te behagen .      Ik ben het niet met Zuess eens dat Rusland met een nucleaire aanval zal beginnen om zich te verdedigen   .    De verliezer zal naar de atoomwapens grijpen .  De Amerikanen weten dat zij dit zullen zijn dus kunnen net zo goed een "first strike " uitvoeren .      In de Bijbel wordt inderdaad over de oorlog in het Midden-Oosten voorspeld , zou graag de profetiën over een Europese oorlog uitgelegd zien .  

Tabris op 08-10-2018 03:20

De eerste wereld oorlog begon in Europa en heeft het Ottomaanse rijk vernietigd

De tweede wereld begon in Europa en heeft Israel tot stand gebracht.

De derde wereld oorlog begint in Europa en leidt tot Armageddon en de vernietiging van het Kwaad.

jottum op 08-10-2018 09:13

De mondiale kernoorlog komt om de wereldbevolking drastisch te verminderen.

Volgens usgs is er nog ca. 68 miljard ton fosfor op de wereld. Bij gelijkblijvend huidig mondiaal gebruik voldoende voor 260 jaar voordat geen kunstmest voor landbouw meer kan worden geproduceerd, opbrengsten kelderen, mondiale hongersnood, oproer en oorlog volgen door voedselschaarste. Nog afgezienvan klimaatverandering en droogte, overstromingen. Plant, mens en dier kunnen nu eenmaal niet zonder fosfor voor groei en bloei. Zonder olie kan men leven.

Met de huidige wereldbevolking is de voorraad genoeg voor 260 jaar. Bij teruggang naar bijv. 1 miljard mensen op aarde echter voor ruim 2000 jaar.

Naar verwachting stijgt de bevolking op aarde volgende eeuw door naar 10 miljard en zou de voorraad nog voldoende zijn voor ongeveer 180 jaar.. Een moeder, dochter en kleinkind (in het westen) leven verwacht bij elkaar opgeteld al ruim 220 jaar.. 

Die mondiale kernoorlog komt noodgedwongen dus sneller dan gedacht.

Roger op 08-10-2018 09:30

Spijtig dat we tegen die oorlogsstokers van de Navo machteloos staan als burgers . Net als bij de Eurobestuurders zijn die mensen benoemd , hebben geen democratisch draagvlak en wij kunnen er enkel naar kijken en ondergaan. Oorlog maar niet in onze naam.

steady op 08-10-2018 09:59

Huge Ufo

" Gigantic objekt next to the sun?"

Is this the reasen for the evacuation of the solar obsevatory

"A huge UFO interacted with the sun to avoid a powerful solar storm directed to the earth"

Zijn wij al zo dicht bij de transitie?

Shalom iedereen

Steady: Geen hoofdletters en max 3 vetgedrukte woorden, aangepast. zie siteregels onder het artikel. Mod,

van buiten op 08-10-2018 10:26

Oekraine is het corrupste land van Europa. Let op xander curruptie en andere misstanden worden eindelijk wereldwijd aangepakt nu Trump het totaal voor het zeggen heb in Amerika, er zal een uittocht op gaan komen dat deze personen van het wereld toneel verdwijnen, of terecht komen te staan voor de rechtbanken wereldwijd, ik zelf hoop dat Trump hier ongeschonden uit zal komen.

Edje555 op 08-10-2018 10:50

En daar gaan we weer WOIII breekt uit ! oww wacht.. dat roepen we nou al 20jaar ofzo, en volgend jaar weer in 2019 nieuwe kans op een WOIII en wat verzinnen we dan dit keer als voorbode ?

Niemand gaat Kernwapens inzetten omdat het zelfmoord is en bij escalatie einde mensheid en dier, en niemand wint er ook maar iets mee ook al zou je als Kernmacht de minste verliezen lijden ga je alsnog kapot aan de straling dat in je voedselbronnen komt. 

Escaltie komt niet van de grootmachten, als ik zeg als er ooit een groot conflict komt en Kernwapens worden ingezet is het om een Terroristische aanslag met een Kernwapen en het land van herkomst van dit wapen krijgt de volle laag + terug vergelding van landjes die vriendjes zijn breekt de pleuris pas uit.

En dat zou eerder een land zijn die verrijkt Plutonium of Uranium heeft verkocht aan een extreme groepering die de aanslag heeft gepleegt, Andere mogelijkheid is als de Olie opraakt dan zullen de grootmachten moeten vechten voor hun bronnen maar zover is dat nog niet.

 

tycho op 08-10-2018 12:04

Als er dan toch Amerikaanse soldaten moeten sneuvelen laat dat dan gebeuren terwijl zij hun eigen straatje schoonmaken; dan heeft het tenminste nog nut. Al die troosteloze Amerikaanse erevelden over de hele wereld moet het Amerikaanse volk toch eens de ogen openen. Zij betalen en plengen het bloed voor oorlogen waar het volk alleen maar droefheid aan heeft. Volk van Amerika! Koop eens een goede bezem als jullie tenminsten nog weten wat dat is na al die Hollywood diarree van top "helden" icoons zoals John Wayne. 

Ike op 08-10-2018 13:09

De Nederlanders en Britten trainen daar altijd voor de ergste wintercondities, hoewel de top een spel speelt met het toewijzen van een budget voor de juiste kledij;

https://www.zerohedge.com/news/2018-10-07/uk-sending-800-troops-arctic-target-russia

Tom Hendrix op 08-10-2018 14:32

@Steady: 09.59. uur. Waar kan ik de informatie vinden m.b.t. deze giga UFO, Steady?

steady op 08-10-2018 15:03

Tom

zie hierboven om 9.59 uur

2 videos  gewoon intikken op google  "gigantic.....

groetjes

Tom Hendrix op 08-10-2018 16:53

@Steady: 15.03. uur. Bedankt voor de tip.

gijs meulenmeeesters op 08-10-2018 20:43

ik denk dat Trump op het moment nog mee moet gaan met dit spel. Maar als hij alles op een rij heeft dan komt de ware Trump te voor schijn.Dan zal je versteld staan wat er naar buiten komt. En ik acht de kans redelijk dat Trump en Putin dan samen spannen om heel veel kwaad op te ruimen. Maar daar voor moeten ze wel in leven blijven

groetjes Gijs Meulenmeesters 

Positivo op 10-10-2018 09:26

Ik denk nog steeds dat al die  islamieten de EU binnengehengeld worden om als kannonevoer te dienen in een conventionele oorlog tegen Rusland.

Rom op 10-10-2018 15:10

Hoe je het ook wend of keert,alles loopt volgens plan.Ook Ezechiel 38

Ivan Chapka op 11-10-2018 00:31

De Oekraïeners zelf zijn er al lang achter dat de fascistische corrupte ex communist Poroshenko een oplichter van het zuiverste water is. In de maand november zijn er weer verkiezingen en volgens de hier niet verschijnende pols zal hij niet herkozen worden. Maar de Amerikanen (Blackwater, Akademika snipers op het Maidan)en de EUSSR kennende, zal hij wel weer herkozen worden. Wat kan je anders van die hele corrupte bende verwachten. Hoeveel keer zijn wij al belazerd met verkiezingen en referenda ?? Denk daar maar eens over na. Vandaar de media stilte. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl