Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wilde complottheorieën nadat grote sterrenwacht VS door FBI werd ontruimd


Volgens sommigen foto’s van UFO’s, volgens anderen gewoon bewogen foto’s en vuil op de lens. (Afbeelding: (2)).

Het National Solar Observatory in Sunspot, New Mexico werd op 6 september plotseling door de FBI ontruimd en voor onbepaald tijd gesloten. Complotsites berichten dat over de hele wereld nog 6 andere observatoriums hetzelfde lot ondergingen, voer dus voor speculaties over een mogelijke gebeurtenis in het heelal die niet bekend zou mogen worden gemaakt aan de mensheid.

 

Sheriff Benny House verklaarde dat FBI agenten met een Blackhawk helikopter bij de sterrenwacht arriveerden, en hij er geen idee van heeft waarom hem niets werd verteld en hij geen toegang kreeg tot het complex. Ook de regionale TV-zender ABC-7 kreeg nul op het rekest van de FBI. ‘Ze weigeren ons iets te vertellen. Niemand wil enige uitleg geven waarom ze hier zo snel waren, en waarom ze er zo geheimzinnig over doen.’

Het observatorium bevindt zich vlakbij twee beruchte locaties, te weten White Sands Missile Range en vooral Roswell, waar volgens complotfanaten in 1947 een UFO zou zijn neergestort waar een of meerdere dode en/of gewonde buitenaardse wezens uit zouden zijn gehaald. De Amerikaanse overheid heeft deze theorie altijd naar het rijk der fabelen verwezen en gezegd dat het om een weerballon ging.

UFO’s of nieuwe ‘Carrington Event’

De speculaties zijn ook nu niet mals, en variëren van het opnieuw willen toedekken van een grote UFO, of zelfs een complete vloot buitenaardse ruimteschepen, tot een veel realistischere in de maak zijnde ‘Carrington Event’, een verwoestende zonnestorm die in het ergste geval de huidige technologische samenleving in één klap voor jaren naar het stenen tijdperk zou kunnen bombarderen.

Behalve het Zonne Observatorium is ook NASA’s Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) ‘enkele weken offline’ gehaald voor een software update, zo berichten de autoriteiten. Afgelopen maand lanceerde de NASA nog de allereerste satelliet die als het ware de zon gaat ‘aanraken’.

Moet er iets geheim worden gehouden?

Sommigen wijzen erop dat er wel degelijk iets gaande kan zijn, omdat de vele duizenden telescopen op de Aarde vooral gericht zijn op de ‘diepe ruimte’, en niet naar de zon of nog dichterbij kijken. Net als met een op de verte scherp gestelde fotocamera kunnen deze telescopen geen objecten waarnemen die zich –naar verhouding- vlak voor de lens bevinden.

Dat de FBI met vertoon van macht het NSO sloot lijkt een teken dat er plotseling iets op of bij de zon werd gezien dat beslist geheim moet blijven, en waarvan de opgeslagen data mogelijk zo snel mogelijk moeten worden gewist. Enkelen speculeren dat de antennes van het observatorium mogelijk zijn gehackt door een buitenlandse macht, bedoeld om de nabij geleden White Sands Missile Range te bespioneren.

Nieuw zonneminimun en/of verwoestende zonnestorm?

Iemand vraagt zich af of deze nieuwste waarnemingen mogelijk uitwijzen dat we, zoals astronomen al hebben voorspeld, een nieuw ‘Maunder Minimum’ ingaan, een mini ijstijd die tientallen jaren of nog langer kan gaan duren. Daarmee zou het gevoerde biljoenen kostende klimaatbeleid om de zogenaamde opwarming van de Aarde tegen te gaan in één klap totaal zinloos en zelfs averechts zijn. (1)

Enkele jaren geleden kwam een voormalig CIA ‘remote viewing’ team in het nieuws nadat de leden van deze experts in buitenzintuiglijke waarneming diverse toekomstige gebeurtenissen, waaronder de kernramp in het Japanse Fukushima, correct bleken te hebben voorspeld. Volgens dit team zou er een x-aantal jaar na Fukushima een plotselinge gebeurtenis op de zon een einde maken aan bijna al het leven op het Noordelijke Halfrond van onze planeet.

‘Nog 6 andere sterrenwachten gesloten’

Complotsite Pravda-TV meldt dat er wereldwijd in totaal 7 sterrenwachten zijn gesloten, waaronder een observatorium op het Spaanse eiland Tenerife. Er wordt verwezen naar onder meer de blog ‘UFO-Sightings-Spot’, waar iemand uit Indiana een foto plaatste waarop UFO voor de zon zou zijn te zien. Veel mensen zijn sceptisch, want het betreft zoals gebruikelijk een zeer vage opname die ook het gevolg kan zijn geweest van vuil op de lens.

Omdat ook webcams van observatoriums in Australië, Chili, Hawaii en in Pennsylvania offline werden gehaald, werd geconcludeerd dat deze telescopen eveneens werden gesloten. Daar is echter geen enkele bevestiging van. (2)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Pravda-TV, afbeelding: eigen werk Maria G.Hill         

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.                                        


Reacties

Tom Hendrix op 16-09-2018 17:02

Laten we maar afwachten. Wat gebeuren moet, zal toch gebeuren.

Dion op 16-09-2018 17:03

tja dit is niet zomaar,,   aan de andere kant er zouden best wel eens andere sterrenwacht waar ze niet bij konden die wat vast gelegd hebben,,, zoiets houden ze nooit compleet onder de pet

Pieternella op 16-09-2018 17:31

Ik denk misschien heel raar, maar dit artikel in combinatie met wat ik in de Telegraaf lees over een bruid (heel vaag verhaal), die haar gasten uitnodigt op Hawaii (Ring of Fire), krijg ik hier een gevoel bij van: zijn dit speciale tekenen? 

ohje op 16-09-2018 18:17

Waarom geheim als het toch gebeurt.

Doordenker op 16-09-2018 18:34

NEO (Near Earth Orbit) Astroide 2010 TK7 met een diameter van 300 meter werd in 2010 ontdekt en beweegt zich samen met een onbekend aantal kleinere astroiden voortdurend heen en weer 'gevangen' in een baan tussen de Zon-Aarde L3 en L4 punten.

Als de baan van één of meerdere van deze astroiden om een of andere reden (grote zonneuitbarsting, onderlinge botsing, enz.) zou wijzigen, zou een botsing met de Aarde van de 300 meter grote astroide een energie van 2.000 Megaton vrijmaken en zelfs een heel continent kunnen verwoesten.

Over de diameter van de kleinere astroiden in dezelfde baan tussen Zon-Aarde L3-L4 punten is weinig bekend (gemaakt) en er kan dus ook niet veel gezegd worden over de schade die ze eventueel zouden kunnen veroorzaken.

Ter vergelijking de astroide die op 15 februari 2013 neerstortte in de buurt van Chelyabinsk in Rusland had een geschatte diameter van 20 meter en de ontploffing gaf zo'n 500 Kiloton (= 0,5 Megaton) aan energie vrij. Dat is reeds 20 tot 30 keer meer dan de energie die vrijkwam van de atoombom op Hiroshima...

Bronnen:

2010 TK7 has a diameter of about 300 meters (1,000 ft).[4] Its path oscillates about the Sun–Earth L4 Lagrangian point (60 degrees ahead of Earth), shuttling between its closest approach to Earth and its closest approach to the L3 point (180 degrees from Earth).

https://en.wikipedia.org/wiki/2010_TK7

http://www.astronomy.com/bonus/asteroidday

HE op 16-09-2018 18:53

Wellicht hebben ze "Het Nieuwe Jeruzalem" al wel in de verte zien aankomen door hun telescopen en moest daarom de tent dicht want stel je voor, dan zou de bijbel toch gelijk hebben en dat wil deze wereld niet...

 

Allen: doorpraten op het Geloofsforum. Mod.

Lies op 16-09-2018 19:01

Ik dacht, dat de kom kommer tijd voorbij was 

JP op 16-09-2018 19:13

Veel mensen zijn sceptisch omdat het ook vuil op de lens kan zijn geweest. 'Of misschien opnieuw een weerballon?'

Rene van Zalk op 16-09-2018 19:58

Er zullen tekenen zijn aan zon en maan.

 

Allen: doorpraten op het Geloofsforum. Mod.

Cefas op 16-09-2018 21:31

Komen de Bijbelse eindtijdprofetieen in een stroomversnelling met de Bijbelse hoogtijdagen in het vooruitzicht?

Allen: doorpraten op het Geloofsforum. Mod.

tammy78 op 16-09-2018 22:22

het is en blijft vreemt en me gevoel zegt dat ze iets willen verbergen  wat wij niet mogen weten 

Rienus op 16-09-2018 22:40

Meer dan waarschijnlijk spionage van de Chinesen via het observatorium op een of andere manier. 

Pieter op 17-09-2018 03:07

Noordelijk halfrond dat zijn wij o.a. Zou wel fijn zijn als ik weet wanneer ik moet gaan vluchten.

Hier wonen zat illuminati figuren overal in NL, dus gewoon hun huizen in de gaten houden dan weet je of ze gaan vertrekken allemaal en dan weet je dus dat er iets aan zit te komen!

Kayfas op 17-09-2018 08:12

Het kan natuurlijk ook, dat ze geheime data hebben opgevangen, of materiaal in de lucht hebben waargenomen van het Amerikaanse leger. Dat is voor mij het meest logische antwoord.

Doordenker op 17-09-2018 10:28

Volgens het lokale tv station KVIA zou het observatorium vandaag, maandag, terug open gaan. Er wordt daarbij weinig geloofwaardige uitleg gegeven.

https://www.kvia.com/news/new-mexico/breaking-sunspot-solar-observatory-to-reopen-after-fbi-investigation/795918049

Hubert Luns op 17-09-2018 12:30

Er bestaat een draaiboek voor het bekendmaken van buitenaardse beschavingen aan de wereld dat ondere andere dient om het Christendom onderuit te halen, want onderdeel van die orkestratie zal zijn om de botten van Jezus aan de wereld te presenteren (in samenwerking met buitenaardsen). Buitenaardse beschavingen bestaan, maar er bestaan ook demonische verschijningen die zich voordoen als buitenaardsen. Het is met andere woorden een web van waarheid, leugen en bedrog - een waar mijnenveld. Houd daarom de ogen gericht op Jezus, die de weg, de waarheid en het leven is.

willy op 17-09-2018 12:33

Speculaties zijn gevaarlijk denk maar aan het nepnieuws, we zullen er wel iets van horen, of zouden ze iets belangrijk willen verbergen??? Shalom

Dommelectueel op 17-09-2018 14:56

Even helemaal out of the box denken. Dit is zeer slim gespeeld. Dat er iets met de zon aan de hand is weten we eigenlijk allang. Russiche wetenschappers roepen al jaren dat de opwarming onzin is en dat we een op zijn minst een nieuwe koude periode ingaan. In het westen zijn er ook al wetenschappers die dat ook bevestigen. Het spel hier is overigens zodanig opgezet dat we blijven roepen over complotten en zo. (hoe hou je aluhoedjes bezig). Ik denk dat dit ook zoiets is. Huppekee, de hele wereld valt erover, en we kunnen lekker ongestoord onze gang gaan. Er zijn meer dan genoeg observatoria die de boel in de gaten houden. Is er wat aan de hand dan komt dat echt wel naar buiten, er is altijd wel iemand die zijn/haar mond niet kan houden. Remote viewers spreken over een snelle verandering, Nostradamus spreekt over verlaten steden en er zijn meer voorspellingen hierover. Bij een komend minimum is het noordelijk halfrond niet ineens leeg. Komt gas uit Rusland, we zitten er nog wel eventjes warmpjes bij. Maar wat dan wel? Kunnen we nu even een paar dikke bommen op Rusland smijten! Als we dan uit onze bunkers komen hebben we geen economische tegenstanders meer. Kunnen we de schuld aan de zon geven, lekker makkelijk. Klinkt eigenlijk wel dom. Rusland smijt een kinetisch wapen op yellowstone en over is het verhaal. Hebben de russen ook ergens zo'n vulkaan waar de USA zoiets op kan gooien.? Of is er noch iets anders. Annunaki? niet mogelijk, die hebben met hun laatste oorlog zo veel slaag gekregen, die zijn voorgoed genezen.  Follow the money, klopt ook al niet. De rijken willen alleen maar rijker worden en onderlinge handel had ze zo rijk kunnen maken dat ze het hele universum op konden kopen. Hoe je het ook bekijkt we worden belazerd waar we bijstaan. Zitten de antwoorden misschien in de "echte" geschiedenis? Is iemand iets tegengekomen wat betrekking heeft op "echte" geschiedenis? Is er iets of iemand aan de verliezende hand die daar niet op gerekend had ?Dat mensen bijvoorbeeld al meer als 400 miljoen jaar hier zitten, overigens niet alleen hier. Ai, wat is dat nu weer voor aluhoedje praat. Jongens zorg voor afleiding. Hou de aluhoedjes dom. Zomaar even wat opkomende gedachten.

AEO op 17-09-2018 15:33

@Hubert Luns,

U schrijft dat we de ogen gericht moeten houden op Jezus. Daar ben ik het mee eens. Maar u schrijft ook dat buitenaardse beschavingen bestaan? Dat is toch in tegenapraak met wat we in de Bijbel lezen, omdat God bij het scheppen van de mens zeide, dat het zeer goed was! Er is nergens in de Bijbel sprake van buitenaardse wezens. Daarom geloof ik ook niet in die verhalen over aliens, die hier komen kijken. Bovendien, zelfs als we van het bestaan van verre bewoonde planeten zouden uitgaan, hetgeen ik dus voor niet bestaand acht, dan zouden die wezens nooit hier kunnen komen, omdat de afstanden te groot zouden zijn. Wat velen vergeten, er is een onvoorstelbare hoeveelheid energie voor nodig om zulke afstanden te overbruggen. De dichtsbijzijnde ster staat op 4 lichtjaren afstand van de aarde. Een ruimteschip zou, zelfs met de lichtsnelheid, daar veel langer over doen, omdat men vanaf zo'n veronderstelde bewoonde planeet eerst moet opstijgen, of vanaf een baan om die planeet vertrekken. Vervolgens moet men eerst versnellen naar de lichtsnelheid, maar men moet evenzo al weer gaan afremmen voor het bereiken van de aarde. Omdat een ruimteschip in het heelal in principe oneindig kan doorzweven zonder weerstand van een atmosfeer, is de hoeveelheid energie, nodig voor het bereiken van de snelheid van het licht, nogmaals nodig, om weer te vertragen bij aankomst. Ik vind het leuk hoor, om te kijken naar Startrek, maar dat is fictie. We zijn onderworpen aan natuurwetten, waaronder de snelheid van het licht. Derhalve is het niet mogelijk om naar andere sterrenstelsels te reizen. En met de factor tijd komt dan ook nog eens de enorme hoeveelheid energie, zuurstof en voedsel. Stel dat we een snelheid kunnen bereiken van 10 miljoen kilometer per uur, dan leggen we in een uur een afstand af, waarvoor het licht slecht 30 seconden nodig heeft. Dan leggen we per uur 1,2 miljard kilometer af. Dat is omhoog afgerond 30 miljard kilometer per etmaal, oftewel bijna 11.000 miljard kilometer per jaar! En dan hebben we in één uur slecht de afstand afgelegd waarover het licht 3 seconden doet. Oftewel, die 11.000 miljard moeten we dan nog eens vermenigvuldigen met 3597 voor een jaar, en dat nog eens maal 4! De versnelling tot de lichtsnelheid en de vertraging terug heb ik dan nog buiten beschouwing gelaten!

Perry op 17-09-2018 17:22

Ik lees hier het volgende,  Volgens dit team zou er een x-aantal jaar na Fukushima een plotselinge gebeurtenis op de zon een einde maken aan bijna al het leven op het Noordelijke Halfrond van onze planeet. Dat is natuurlijk onzin, want dat kan helemaal niet. Als er echt iets plaats vind op de zon wat invloed heeft op de aarde, zal dat de hele aarde treffen en echt niet alleen het noordelijk half rond. Wie verzint zulke onzin eigenlijk ?

Pieternella op 17-09-2018 20:28

Heel vreemd dit: ik las vanmiddag in de Telegraaf een artikel over het maken van een noodplan voor de regering. Voor het geval de gehele regering in 1 klap weggevaagd zou worden, door bijv. een terroristische aanval. Er zal een plan gemaakt worden waarin er iemand aangewezen zal worden om de leiding te nemen mocht er iets gebeuren. Misschien was het artikel te vroeg geplaatst, ik weet het niet, maar ik wilde nu het stukje nog even overlezen, maar het is niet meer te vinden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl