HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Waarom kwamen afgelopen week vijf vliegtuigen met zieke mensen in het nieuws?

Bill Gates: Volgende pandemie gaat in 6 maanden tijd 30 miljoen slachtoffers maken – In Mecca ging onlangs agressief virus rond onder moslims, die dit na de hajj mogelijk terug naar huis hebben genomen

 
Afbeelding (illustratief): Getty Images (2).

Mensen die ziek worden tijdens een vlucht is ongetwijfeld niets bijzonders. De afgelopen week kwamen echter vijf vliegtuigen in het nieuws met aan boord ziek geworden mensen. Officials vreesden voor een ernstige besmettelijke aandoening, waardoor één vliegtuig zelfs even in quarantaine werd geplaatst. Het was een scenario dat deed denken aan science-fiction/horror films en tv-series zoals 12 Monkeys en The Strain. Heeft die plotselinge aandacht iets te maken met de ernstige waarschuwing van Bill Gates eerder dit jaar over de volgende wereldwijde pandemie die volgens hem in een half jaar tijd 30 miljoen dodelijke slachtoffers gaat maken?

 

Onbekend virus meegenomen uit Mecca?

Op het eerste vliegtuig, van Dubai naar New York, werden zo’n 100 passagiers en bemanningsleden ziek. Ze kregen koorts en waren aan het hoesten. Het toestel ging in quarantaine en het CDC (Centers for Disease Control) ging aan boord en liet 10 of 11 mensen in het ziekenhuis opnemen. De andere ruim 500 passagiers konden na controle hun weg vervolgen.

Volgens luchtvaartmaatschappij Emirates was het voedselvergiftiging, maar de passagiers zelf dachten aan een vervelende griep, omdat ‘al ruim voordat we aan boord gingen waren mensen overduidelijk erg ziek waren. Die hadden helemaal niet aan boord gelaten moeten worden,’ aldus passagier Erin Sykes.

Sommigen wezen op het feit dat er in Mecca onlangs een agressief virus rondging, en enkele passagiers aan boord van het vliegtuig daar recent geweest waren. Maar ‘fake news’ zender CNN berichtte dat het toch echt een verkoudheidje of griepje moest zijn, en mensen zich nergens zorgen over hoefden te maken.

Frankrijk: Bang voor kind uit Algerije met cholera

Vliegtuig twee vloog van Algerije naar Perpignan in Zuid Frankrijk. De passagiers werden daar een uur lang in het toestel gehouden omdat men bang was dat een kind ziek was geworden door cholera. ‘Het is waarschijnlijk dat het kind cholera heeft en naar het ziekenhuis wordt geëvacueerd voor onderzoek,’ verklaarde de brandweer. In het Algerijnse Oran, waar het toestel was opgestegen, was namelijk net een cholera uitbraak geweest, waar 70 mensen mee besmet waren en 3 mensen aan waren overleden.

Na onderzoek in het ziekenhuis bleek het jongetje volgens de berichten toch geen cholera te hebben. De overige passagiers mochten na het desinfecteren van hun handen gewoon van boord.

Twee vliegtuigen met zieke moslims van Europa naar Amerika

De volgende dag ging het om twee vliegtuigen naar Philadelphia in de VS, een uit Parijs en een uit München. Een aantal passagiers waren dermate ziek geworden dat ook in deze gevallen het CDC werd ingeschakeld. Volgens de douane waren er 12 moslims aan boord die deel hadden genomen aan de hajj, de pelgrimsreis naar Mecca. Ook zij klaagden over zere kelen en moesten hoesten. Mensen die geen verschijnselen toonden mochten van het CDC de toestellen verlaten en hun reis vervolgen.

Man met pokken op vlucht Nigeria-Londen

Het vijfde toestel is een geval apart. Dat vloog van Nigeria naar Londen. Pas achteraf, dus toen iedereen al lang weer verder was gereisd, werd bekend dat een Nigeriaanse marine officier monkeypox, een vorm van de pokken, had gekregen. Monkeypox wordt vooral overgedragen van wilde dieren op mensen, en minder makkelijk van mens op mens. Bij uitbraken overlijdt tussen de 1% en 10%, vooral kinderen.

De Britse autoriteiten namen contact op met 50 passagiers en andere mensen die het grootste risico hadden gelopen om besmet te zijn geraakt. Niemand zou symptomen –zoals koorts, hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, gezwollen lymfeklieren, uitputting, of pijnlijke zweren- hebben gekregen. Dr. Michael Jacobs verklaarde dat ‘monkeypox in de meeste gevallen mild is, waar je al na enkele weken van herstelt.’

Bill Gates waarschuwt voor 30 miljoen doden tijdens volgende pandemie

Vliegtuigen met zieke mensen zijn waarschijnlijk heel normaal, zo stelt ook auteur Daisy Luther op The Organic Prepper Blog. Wat er wel vreemd aan is, is dat vijf vliegtuigen met zieke mensen in één week tijd in het nieuws komen. Het zet mensen er in ieder geval bij stil hoe makkelijk en snel een infectieziekte zich over de hele wereld kan verspreiden. ‘En als dit constant gebeurt, waarom horen we nu pas over al deze gevallen? Is het soms een subtiele hint dat er een massale pandemie aankomt?’

Luther wijst in dit verband op een publieke discussie die eerder dit jaar die werd georganiseerd door de Massachusetts Medical Society en het New England Journal of Medicine. Miljardair en oud Microsoft topman Bill Gates waarschuwde daar dat de wereld niet is voorbereid op een pandemie. Een nieuwe ernstige griep die in 1918 zo’n 50 miljoen mensen het leven kostte, zou in onze tijd in slechts 6 maanden tijd 30 miljoen slachtoffers maken.

‘De wereld moet zich op dezelfde serieuze manier op een pandemie voorbereiden als op oorlog,’ zo vond Gates. De enige keer dat het Amerikaanse leger een oorlogssimulatie rond een pokkenpandemie hield, was het resultaat ‘pokken 1, mensheid 0.’

‘Geen paniek, wel in de gaten houden’

‘Hoewel het niet nodig is om jezelf nu al op te sluiten voor een pandemie, is deze trend van vliegtuigen vol zieke mensen absoluut wel iets om in de gaten te houden,’ besluit Luther. Complottheorieën stellen al jaren dat de globalistische ‘Bilderberg’ elite uiteindelijk 2/3 van de mensheid wil laten verdwijnen, en daar zowel pandemieën als vaccins voor gaat gebruiken.

De laatste pandemie, de Mexicaanse griep in 2009, bleek na alle heisa en miljoenen spoedinentingen echter een storm in een glas water, die bij elkaar opgeteld minder slachtoffers maakte dan de jaarlijkse terugkerende gewone griep. Tientallen miljoen ongebruikte vaccins werden vervolgens in de Derde Wereld gedumpt.

In 2014 was er de angst dat ebola, dat in Afrika nog regelmatig de kop opsteekt, zich over de rest van de wereld zou verspreiden. Ook dat gebeurde (nog?) niet.Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 12-09-2018 14:32

hoe meer vliegtuigen die overal in de wereld naartoe reizen hoe meer kans op ziektes, dat geldt ook voor de vele transmigranten, interessant artikel ! Shalom

Ken op 12-09-2018 14:50

Lijkt wel of ze iets meer weten....

maria op 12-09-2018 15:41

Alles komt bij elkaar voor de grote eindstrijd ( eindtijd )

Doordenker op 12-09-2018 16:19

In de DRC (Democratic Republic of Congo) heeft het gevaarlijke Ebola virus ook weer terug de kop opgestoken.

Er zijn al minstens 91 doden gevallen en de besmetting is nu ook vastgesteld in dichtbevolkte stedelijke gebieden (Beni en Butembo) waar de besmetting zich veel sneller kan gaan verspreiden...

http://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2018/09/drc-reports-second-ebola-case-urban-hub

Jantje op 12-09-2018 17:25

Gates gaat in Nederland toch ook al het klimaat initiatief leiden?

Die man heeft ook overal verstand van.

Hopelijk betaald hij het wel uit eigen zak, maar dat zal wel niet. Anders blijf ik niet rijk.

Guardianofretro op 12-09-2018 17:29

Als Bill Gates spreekt en iets wil; wees dan op je hoede.

Cale op 12-09-2018 17:46

Massa ¨immigratie¨ uit Afrika en het Midden Oosten heeft heel wat vervelende of erger gevaarlijke ziektes mee gebracht. Elke reiziger uit risico gebieden moet op z´n minst gescant worden. Maar ja, open grenzen he? En het toelaten en op de gemeenschap loslaten van gasten zonder paspoort uit die risico gebieden. De verantwoordelijken hiervoor begaan een misdaad tegen eigen volk.

Tom Hendrix op 12-09-2018 18:15

@Maria: 15.41. uur. Dat zou zeer wel eens de waarheid kunnen zijn, Maria.

Doordenker op 12-09-2018 19:36

@Cale

Voor de 'babelse' globalisering, die de grote linkse (dwaal)lichten ons zo nodig moesten opdringen, was de wereldbevolking veel meer écht gediversifieerd en gecompartimeerd (te vergelijken met waterdichte schotten op schepen) waardoor ziektes zich vroeger ook veel minder snel konden verspreiden.

Ieder volk op Aarde had zijn eigen herkenbare way of life en leefde en werkte op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen culturele waarden en normen en had zijn eigen typische karakteristieken ontwikkeld.

Met de komst van de door linkse mensen 'verafgode' globalisering dreigt deze grote menselijke diversiteit te verdwijnen en is de hele mensheid op sociaal, cultureel en genetisch vlak in een grote mix van dolgedraaide multicul eenheidsworst aan het veranderen.

FinalCountDown op 12-09-2018 21:50

Wel Mr. Bill Gates, dat is nog altijd niet zo erg als die honderden miljoenen slachtoffers van Windows...

Kees op 12-09-2018 23:01

@ cafe .

Dit heb je goed gezegd .  Maar   de Hollander blijft zeggen .. Ik maak me niet druk voor de dag van morgen , het zal wel mee vallen .

Ik woon niet meer in Holland , ben nu op vacantie in Holland , nu al voor het 5de jaar  . En elke jaar zie ik dat de mensen zwakker worden in wat ze geloofd hebben  .

Ik vind het 1 minuut voor 12 voor Europa , maar de mensen kunnen het niet of willen het niet zien ..

Bundy op 13-09-2018 01:43

Bill Gates vliegt in zijn eentje in een Boeing 747 de wereld over .    

Ron op 13-09-2018 09:02

@Kees

Waar woon je nu dan? Waar is het nog wel goed?

Tom Hendrix op 13-09-2018 15:39

@ Kees: 23.01. uur, op 12/9. De grote massa Kees, gelooft alle leugens die de socialistische NPO en de kranten hen voorhouden.

Oma op 13-09-2018 15:59

De mensheid wordt langs alle kanten bestookt door dat clubje elitairen/eu om de wereldbevolking terug te dringen tot amper 500 miljoen mensen....vaccins, medicatie, chemtrails, opzettelijk dodelijke virussen uit labo's loslaten, synthetische drugs gemixt met cannabis en kruiden (om cannabis en kruiden in slecht daglicht te stellen want geneeskrachtige planten moeten ten alle prijze gedemoniseerd en liefst wettelijk geweerd worden want er kan genezing door bekomen worden, dus: mixen maar!) om het synthetisch vergif aantrekkelijk te maken: "spice", dat losgelaten werd in vs en nu in UK massaal verspreidt wordt en van junkies 'zombies' maakt.... En vanuit afrika hoeft er maar ene illegale vluchteling drager te zijn van het ebola virus en het hek is van de dam door de misdadige politiek die weigert eigen bevolking te beschermen tegen ziekten (ook die hier reeds lang uitgeroeid waren zoals ook TBC ea ) die meegebracht worden door de immigrantenstroom waarvoor geen enkele, degelijke screening of controle bij binnenkomst wordt in acht genomen. (schandelijk: in australië wordt elke reiziger minutieus gescreend voor elk zaadje of voedsel dat ze meebrengen om de binnenlandse flora en fauna te beschermen, hier krijgen ménsen diezelfde bescherming niet eens!)

Europeanen worden welbewust blootgesteld aan dodelijke ziekten uit mo en afrika door misdadige nalatigheid van hun overheden in de hoop zoveel mogelijk doden te veroorzaken terwijl de politieke hypocrieten hun handen in onschuld wassen. gates werkt daar ook aan mee, door inside informatie ballonnetje op te laten meent hij de verdenking van zijn medewerking aan deze gruwel van zich af te kunnen wentelen. Vaccins die hier verboden werden (omdat ze dodelijk zijn of zware gezondheidsschade veroorzaken) deelt hij toch uit in afrika onder het mom van weldoener, uiteraard voor de miljardenwinsten...

vlokje op 13-09-2018 16:14

Reken maar dat bill gates in het grote plan van het nwo voorkomt, als je de wereld beheersen wil, wil je zo iemand aan jou kant, toch?

Reken maar dan dat ie ook van het naadje van de kous weet.

+ het feit dat het nwo hun zieke plannetjes altijd op slinkse wijze aan het publiek bekent maken, 

krijg ik koude rillingen van dit bericht,  zal wel griep zijn ;-)

Fran op 14-09-2018 11:36

Waarom steeds een schuldige willen aanwijzen ? Als ik denk aan de pest in de middeleeuwen , veroorzaakt door ratten en onhygienische toestanden bij de armen . Of de dodelijke spaanse griep in 1918-1919 , veroorzaakt door het

type H1N1 volgens wikipedia .

Miljoenen mensen zijn gestorven .Waaronder ook hooggeplaatsen .

Vandaag in Belgie zitten kinderen thuis wegens griep die verspreid zijn omwille van de start van het nieuwe schooljaar .

Hoe erg ook , maar er sterven dagelijks , groot en klein aan de vreselijke ziekte kanker .

Heeft niets met vliegtuigen te maken of met de personen die meereizen .

Wie angst heeft om een vliegticket te nemen , blijft toch gewoon thuis in eigen land .Toch ?

Oma op 14-09-2018 11:53

"+ het feit dat het nwo hun zieke plannetjes altijd op slinkse wijze aan het publiek bekent maken, "

Inderdaad, vlokje! "Hide in plain sight" noemen ze dat, dan kan dat misdadig --- niet schelden. Mod. zich nog wat verkneukelen dat de massa het niet oppikt of begrijpt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl