HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Volken willen hun landen terug: EU versnelt met aanval op Hongarije eigen ondergang

Oost Europese landen weigeren mee te werken met Merkel/Soros immigratieplan om islam, chaos en onrust in alle uithoeken van de EU te importeren

 
De ‘Opperste Sovjet’ van de EU heeft zonder het te beseffen een grote stap gezet naar zijn eigen uiteindelijke ontmanteling. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Met de politieke aanval op Hongarije, dat weigert zijn grenzen te openen voor massa immigratie en islam, heeft de EU een grote stap gezet naar zijn eigen ondergang, schrijft journalist-analist Tom Luongo. Hij vergelijkt het Europese Parlement met een ouder die de bekende cruciale fout maakt door volledig door het lint te gaan tegen een ongehoorzaam en opstandig kind. De schade die zo’n woede uitbarsting veroorzaakt –door Luongo de ‘nucleaire optie’ genoemd- is vaak permanent en veroorzaakt littekens die achteraf niet met ‘sorry’s’ kunnen worden gerepareerd. En dat moet je al helemaal niet doen met een volk dat nog maar kort geleden decennialang onder een ander totalitair regime heeft gezucht en gekreund.

 

‘De EU heeft nu tegen Hongarije zijn eigen versie van de nucleaire optie in gang gezet, omdat het land weigert migranten te accepteren als onderdeel van het Soros/Merkel plan om chaos en onrust in alle uithoeken van de Europese Unie te importeren,’ schrijft Luongo. De Hongaarse premier Viktor Orban ‘is politiek direct achter George Soros aangegaan door een krachtige anti-NGO wet aan te nemen die vergelijkbaar is met president Putins in Rusland aangenomen wet.’

‘EU is fundamenteel anti-democratisch’

Orbans weigering om migranten op te nemen is ‘waar het rubber van nationale soevereiniteit de weg van het globalisme tegenkomt,’ vervolgt de analist. Orban weet precies wat hij doet en waarom. De reactie van Brussel is dan ook ‘een symptoom van een veel dieper en hardnekkig probleem dat wordt veroorzaakt door de fundamenteel anti-democratische structuur van de EU. Met een vernisje van democratie werd besloten over een tendentieus rapport (van een extreemlinkse Nederlandse GL politicus, die letterlijk op de beruchte ‘loon’lijst van miljardair-globalist George Soros staat), en stemden 487 parlementariërs voor het afpakken van het stemrecht van Hongarije, het uiteindelijke gevolg van een artikel-7 procedure.’

Dit is allemaal het gevolg van een anti-democratisch besluit van de Duitse kanselier Angela Merkel, die het Duitse parlement oversloeg en de wil van Brussel uitvoerde door de grenzen van haar land en Europa wagenwijd open te zetten voor miljoenen moslimmigranten.

‘Met andere woorden: deze nucleaire optie zat er altijd al aan te komen. Vanaf het moment dat Orban ‘nee’ zei en er tegen in verzet kwam werd artikel-7 in de pers genoemd. Dus vergis u niet, dit was altijd al het plan. Het probleem van de EU technocraten is alleen dat de volken hun landen terug willen, zoals met het Brexit en met de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging is gebleken.’

Europese burgers hebben nergens een stem in gehad, en dat wreekt zich

De Europeanen hebben nooit een stem gehad in het opzetten van het monstrueuze bureaucratische systeem in Brussel, dat zich bemoeit met zelfs de kleinste en futielste nationale wetten en gebruiken. De Europese burgers werd eveneens niets gevraagd toen hun nationale munten werden ingeruild voor de euro, noch over de honderden miljarden euro’s kostende welvaartsverplaatsing van Noord naar Zuid. Viktor Orban en zijn Italiaanse collega Matteo Salvini doorzien dat Duitsland de voor hen veel te zwakke euro misbruikt om nog rijker te worden, en tegelijkertijd de zuidelijke schuldenlanden onder druk zet om zich vanwege de transferbetalingen aan de strenge begrotingsregels te houden.

Daarom willen Salvini en Orban een ‘Liga van liga’s’ van populistische (dus volks-)partijen die weer gaat uitvoeren wat de burgers willen, en niet zoals het Europese (schijn)parlement enkel de belangen van een machtig clubje globalisten en financiers en hun politieke spreekpoppen zoals Angela Merkel, Emanuel Macron en Jean-Claude Juncker behartigt.

In de media wordt het beeld geschetst alsof Hongarije, Polen en Italië ‘wel de lusten maar niet de lasten’ willen, en veel mensen trappen daar in. ‘Maar dat is exact het beoogde effect: mensen verdelen over geld dat onder dwang wordt afgepakt (de welvaartsverplaatsingen van Noord naar Zuid), en vervolgens wordt gebruikt als politiek wapen.’ Volgens Luongo zijn beide systemen fout, zowel de transferbetalingen als de unilaterale bevelen van een Duitse kanselier die inmiddels van amper 30% van haar eigen volk de goedkeuring kan wegdragen, maar de facto wel de scepter zwaait in heel de EU.

Een kleine 80 jaar geleden probeerde een beruchte voorganger van haar met militaire middelen te doen wat Merkel met financiële en politieke chantage nu wel gelukt is, namelijk dictator worden van bijna heel Europa.

‘Dit wordt een nachtmerrie voor Merkel en al die huichelachtige EP’ers’

De nucleaire Artikel-7 optie gaat echter een nachtmerrie voor haar en haar kompanen Macron, Juncker en ‘de rest van alle 226 huichelachtige, zelfingenomen onderkruipers op Soros’ loonlijst in het Europese Parlement’ worden, zo stelt de journalist. En op die lijst staat namens GroenLinks ook Judith Sargentini, die het genoemde leugenachtige rapport over Hongarije opstelde.

‘Want niet de Franse poedel Emmanuel Macron of Angela Merkel, wier ‘dierlijke kracht’ een kakkerlak is, maar Orban en Salvini zijn de toekomst van Europa,’ vervolgt Luongo. ‘Zij weten wie hun vijanden zijn, en noemen hen bij hun naam. Beide mannen weten dat ze ‘nee!’ moeten blijven zeggen en iedereen die hun nationale soevereiniteit wil afbreken op een afstand moeten houden.’

Het Europese Parlement heeft de leiders van Hongarije, Polen en Italië juist nieuwe munitie gegeven. Ze kunnen nu tegen hun kiezers zeggen: zie je wel dat we gelijk hadden? Artikel-7 maatregelen zullen Orban en Salvini in eigen land vermoedelijk alleen maar populairder en krachtiger maken.

Ondertussen wordt Merkel in eigen land door steeds meer mensen, ook bekende en hoog geplaatste, zelfs van haar eigen partij, letterlijk een verrader genoemd, en is de anti-immigratie partij AfD aan een opmars bezig die, indien deze in hetzelfde tempo doorgaat, Merkels CDU al in 2021 kan achterhalen.

EP heeft onwetend grote stap gezet naar einde EU

Het zwaar door links gedomineerde EP (immers, de christendemocraten en ook veel liberalen zijn er nauwelijks meer te onderscheiden van de linksgroenen, en zeker niet van de sociaaldemocraten) heeft zichzelf daarom in de voet geschoten met de aanval op Hongarije, ook al wordt het in Brussel nu gevierd als een overwinning. Je kunt leiders die door hun eigen volk zijn gekozen namelijk niet zo vernederen en schandalig behandelen als nu wordt gedaan, zonder dat dit ernstige en blijvende schade veroorzaakt.

Wat wordt de volgende stap? Hongarije, Polen en misschien wel Italië uit de EU zetten? Dat zal nooit worden gedaan, want dat zal de ‘populisten’ nog meer voer geven, waarop zal de hele Unie uit elkaar spatten. En misschien is dat ook wel de minst slechte optie, gelet op het feit dat het EP en de EU anno 2018 als twee druppels water lijken op de voormalige Opperste Sovjet en het dictatoriale Politbureau, en de maatregelen die alle lidstaten in één grote grenzen-loze en geïslamiseerde dwangbuis moeten persen, almaar harder en dwingender worden.

‘Deze berisping is als een ouder die zegt: ‘Niet zolang jij onder mijn dak woont!’ Waarop het kind op zijn 18e verjaardag wegloopt en daarna zelden nog iets van zich laat horen,’ besluit Luongo.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

13-09: EP neemt twee catastrofale besluiten: Aanval op Hongaarse democratie en invoering uploadfilter

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 15-09-2018 15:08

Sinds de EU is ontstaan is de soevereiniteit van vele landen beperkt, zelfs over het zomer of winteruur zal uiteindelijk de EU beslissen het zou beter zijn dat men in heel de EU gewoon de wintertijd terug invoert maar zelfs daarover heeft een land niet meer het laatste woord uiteindelijk zal de meerderheid beslissen democratisch? Wel in een land , niet op een continent. de EU wil zijn als de VS een verenigt continent maar daarvoor zijn, taal,cultuur, en etnische verschillen te groot, voor de VS zou dat wel op militair gemakkelijker zijn daarom wil men ook een Europees leger, een Europese voetbalcompetitie dus alle landen gaan met de tijd op in de EU en dit op alle gebied bangelijk gewoon! dus buitenlands beleid en grenzen zullen niet meer stoppen aan landsgrenzen maar aan de buitengrenzen en er zal waarschijnlijk een Europees regering komen met een president aan het hoofd en of het allemaal zover komt is nog niet zeker vooral omdat de Oostbloklanden dwars blijven!! Shalom

Scepticus op 15-09-2018 15:18

Ondertussen ontvangt Erdogan nog steeds bakken met geld van de EU om het land zogenaamd voor te bereiden op toetreding tot de EU. Over meten met twee maten gesproken.

Tom Hendrix op 15-09-2018 15:43

Prima artikel Xander, niets aan toe te voegen.

Dago op 15-09-2018 16:05

Denk niet dat het echt grote problemen gaat geven. De stemprocedure moet nog worden goedgekeurd door Alle lidstaten. Dat zie ik niet gebeuren. Waar ik wel problemen voorzie is bij de verkiezingen voor het EP parlement in mei a.s. Er zullen wederom zeer weinig en vooral linkse mensen gaan stemmen. Als we dit nu eens wisten te doorbreken door massaal op te komen dagen met de verkiezingen, dan kan er echt een andere koers ontstaan, eentje van wederzijds respect. Met meer autonomie of zelfstandige landen zoals de vroegere EEG

Eelke Piers op 15-09-2018 16:35

Naar mijn idee kan artikel 7 nooit van kracht worden omdat alle EU-landen er mee moeten instemmen en Polen al gezegt heeft om haar veto uit te spreken. Hoeven we nog niet te praten over de Visegrad landen.

Ik geloof ook niet dat het de bedoeling is om Hongarije het stemrecht af te nemen maar het gaat hierom dat het EU parlement af wil van het vetorecht en dat een 2/3de meerderheid of zelfs een gewone meerderheid voldoende moet zijn om hun zin door te drijven.

Bedenk maar hoe via slinkse wijzen onze vrijheid, tegen de EU grondwet in, toch doorgedrukt wordt. Denk maar aan de buitengrenzen van de EU die die landen zelf moeten verdedigen. Een verdeling van deze migranten over de EU is tegen deze grondwet. Niet een ander EUland is verplicht deze op te vangen.

Bob Fleumer op 15-09-2018 16:43

Wat een heerlijk visioen een Europa zonder EU, als ik dat nog mag meemaken!

Vrijheid op 15-09-2018 17:42

Waar om gaan de ogen van de Hongaren wel open .en de meeste Nederlanders lopen achter ruiten aan.

Mensen het is een en al ellende en bedroch mee de VVD.

Top van merkel

Ramshoorn op 15-09-2018 17:55

De Duitse Kanselier Angela Merkel die nog nauwelijks 30% gelijkgezinden telt en de EU komen in zwaar weer, dat is duidelijk. Maar ik zou ook niet graag mijn stem/vertrouwen geven aan... 

"Salvini en Orban een ‘Liga van populistische volks partijen die weer gaat uitvoeren wat de burgers willen, en niet zoals het Europese (schijn)parlement enkel de belangen van een machtig clubje globalisten en financiers en hun politieke spreekpoppen zoals Angela Merkel, Emanuel Macron en Jean-Claude Juncker behartigt." [Goed geschreven Xander]

Ik zie eerlijk gezegd geen enkele toekoms voor de oorlogszuchtige, leugenachtige en bemoeizuchtige VN en EU. Ik vraag me af of ik nog wel een keer ga stemmen voor al die Ja-Knikkers in het Europarlement.

Wat wil u hier nu mee zeggen? Ik kijk veel verder dan mijn neus lang is. Je hoeft geen Willie Wortel te zijn om te zien dat ons en eigenlijk het hele wereldwijde politieke bestel zo rot als een mispel is. Wie heeft er nog visie en goede antwoorden?

Laat ik mijn verhaal samenvatten: De wereld gaat totaal ten onder aan dieven op allelei gebied, hebzucht, oorlogen, branden, watervloeden, aardbevingen, lucht/water/bodemvervuiling leugen, geweld, bedrog, echtscheidingen waarvan enorme groepen jongeren de dupe zijn en wraak nemen op deze ellendige maatschappij waar het recht van de sterke geldt. Behoeftigen ouderen worden in ellendige toestand zelfs uit verpleeghuizen gezet. Zoek het maar uit!

lies op 15-09-2018 19:35

Mooi stuk Xander . Helemaal mee eens 

Gerda op 15-09-2018 20:10

ik vond het maar een buitengewoon schaamteloze vertoning hoe deze Judith Sargentini als een held werd toegejuigd. Geen greintje respect voor Orban. En nu blijkt zij zelfs op de loonlijst van Soros te staan, is iedereen nu echt helemaal gek geworden? Is er dan niemand die op het idee komt te onderzoeken of deze mevrouw niet een beetje erg partijdig is? 

rescue op 15-09-2018 20:59

Hongarexit, Polexit, Tjechiexit, Slowakiexit. Alleen Hollandiakuddevolk heeft geen moraal meer.

Qvic op 15-09-2018 22:38

De linkse zijn hier in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, en België aan de macht enkel door massale verkiezingsfraude. Links gebruikt constant alle middelen om hun macht te kunnen behouden, list en bedrog is hun handelsmerk geworden. Door hun arrogantie denken ze dat ze alles kunnen maken en breken en met alles in hun recht staan wat zij doen. Ieder die niet hun beleid eens is, wordt aangevallen en beschuldigd van alles en nog wat. Al komt die ander met de waarheid of harde feiten aan, enkel de linkse menig telt bij de linkse rechters.

Cefas op 16-09-2018 00:03

De linkse moraalridders in de EU zijn op oorlogspad. Alleen het linkse gelijk is de waarheid. Kritiek daarop is haatzaaien. Europa is in snel tempo door de EU een dictatoriaal werelddeel geworden. Hitler heeft hiervan gedroomd en het begin is er. Censuur. Einde feitelijke democratie die eindigt in een verschrikkelijke dictatuur straks onder leiding van de antichrist en de valse profeet gedurende de grote verdrukking. Middelen: vermenging van volkeren, vermenging van geloven en opheffen van grenzen met als doel: Een leider, een geloof, een wereld. Bij Hitler ging het rechtsom, bij de EU gaat het linksom. Desastreus resultaat: hetzelfde. Even terzijde, in Israel is een perfecte rode vaars geboren een teken dat volgens de Joden spoedig de Tempel wordt herbouwd.

Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Ray op 16-09-2018 00:24

Gewoon alles naar Oost Europa sturen laat hen maar iets doen om bij Europa te mogen blijven.. 

Hubo op 16-09-2018 08:33

Ik zal blij zijn als we de zomertijd blijven aanhouden,al verwacht ik niet dat ik daar nog veel baat bij zal hebben.Ik had de indruk dat velen in Duitsland ook voor het aanhouden van de zomertijd zijn en dan kunnen we ons daar het beste bij aansluiten.Het is toch wel mooi dat de EU daar nu een opening in gemaakt heeft.

Met volken heb ik altijd al een beetje moeite gehad.Al op de lagere school.Op de kleuterschool dacht ik daar nog niet zo over na.Ik vond het daar alleen niet van deze tijd als de juffrouw ons voorhield dat de joodse stammen omgeven waren door vijandige volkeren.

En waar houdt dit op?Moeten we nou voor de friezen ook een eigen staat in het leven roepen?

DGT op 16-09-2018 09:47

Ach, zij kunnen alleen hun stemrecht verliezen. Verder kunnen zij gewoon hun gaan gaan. Is dit wel een straf?

Jean op 16-09-2018 10:30

In Amerika hebben we de vernietigende orkaan Florence, op de Filipijnen hebben we de vernietigende orkaan Mangkhut en in Europa hebben we de verschrikkelijke vernietigende orkaan EU.

Er moet toch een methode zijn om die orkanen te vernietigen voor ze schade kunnen toebrengen?

Die verschrikkelijke vernietigende orkaan EU heeft al veel te lang schade toegebracht het is nu tijd om in te grijpen zo niet bestaat Europa niet meer en wordt het Noord Afrika, ik mag er niet aan denken, brrrrr. walgelijk, beangstigend, desastreus.

T.D. op 16-09-2018 13:13

Wat mij betreft mag die hele Europese gemenschap worden opgeblazen. Laat ieder land maar haar eigen regels maken. Brussel bemoeit zich te veel met de interne zaken van de diverse europese landen. 

Bundy op 16-09-2018 13:45

@Ramshoorn op 15-09-2018 17:55

Heel mooi gesproken , ben het volledig met u eens .

Tom Hendrix op 16-09-2018 14:14

@Gerda: 20.10. uur, op 15/9. Het bewijs, dat dat hele EP vol zit met marxisten, die zich voordoen als christendemocraten en liberalen. "Wolven in schaapsklederen", dat zijn het.

Lysamarie op 16-09-2018 16:03

Het hele rapport van Judith Sargentini slaat nergens op. Het rapport is bij elkaar geknipt en geplakt van onderwerpen die nog vóór de tijd van de Fidesz gebeurde, een groot deel waarvan al door de jaren heen een officiële overeenstemming met verschillende instanties van Brussel al was bereiktl en bevatte 37 onderwerpen die berustten op leugens. 

Mevrouw Sargentini heeft nagenoeg alleen maar de partijdige links liberalen en met de Soros NGO's gesproken om het rapport samen te stellen. Zij is maar een paar uur in Hongarije geweest, waar ze ook weer alleen maar met de Soros NGO's heeft bezocht terwijl de Fidesz, waar het eigenlijjk om ging totaal niet geraadpleegd. Zij hebben verzuimd om een delegatie naar Hongarije te sturen om het e.e.a. grondig uit te zoeken. Daarnaast vraag ik me af, hoe kunnen zij iemand aanstellen die niet eens over een diploma beschikt, laat staan verstand heeft van dit soort binnenlandse aangelegenheden van een land, waar ze alleen maar wel eens een wijntje ging drinken.. Hoe is het mogelijk dat op basis van bovenstaande een land kunnen veroordelen. Of Hongarije echt veroordeeld wordt is nog een vraag, maar dat mogelijk is dat zij een compleet land wereldwijd op deze manier te kijk zetten, daar zouden wij met zijn alle toch over na moeten denken. Iedereen weet, dat dezeze hele circus om de migranten crisis draait.

Overigens, zoals ik het vanuit de Hongaarse nieuwsberichten kon vernemen, zij moesten ook nog vals spelen om de 2/3 van de stemmen te kunnen beehalen. Er waren 148 ja stemmers, 197 nee stemmers en 48 onthoudingen. Zoals in de contracten staat, bij het beoordelen van de stemresultaten moeten ook de onthoudingen worden meegeteld. Zij wisten precies dat dat niet haalbaar was, dus 2 dagen voor het stemmen hebben zij achter gesloten deuren de regels veranderd, met andere worden, Brussel heeft de Wetten aan zijn laars gelapt. Zij telden alleen de Ja en de Nee stemmen en zo hebben zij de 2/3  kunnen binnenhalen. Hierover wordt morgen in het Hongaarse Parlament een besluit genomen om juridische stappen te ondernemen. 

En natuurlijk staat mevrouw Sargentini op de Soros loonlijst. Daar is ze ook nog bijzonder trots op bleek uit haar facebook berichten, wmet foto en al samen et haar Soros kameraden.. Maar denk maar niet  dat daartegen in Brussel een bezwaar is, want de overige 225 parlamentsleden horen toch ook daar bij? Of misscchien is het aantal inmiddels ook gegroeid. Hier werd een politieke spel gespeeld om Orban zo wie zo een kopje kleiner te maken, zeker nu in mei de verkiezingen aankomen. 

Persoonlijk hoop ik van harte dat dit keer er iedereen de moeite doet om hieraan mee te doen. Het is onze allerlaatste kans om de democratie in het Brusselse parlament weer in leven te roepen. 

Jean op 16-09-2018 16:39

Lysamarie, democratie is iets totaal vreemds voor die bende EU leeglopers resp. zakkenvullers.

De bende opsluiten is het enige positieve voor die troep dictators.

steady op 16-09-2018 18:35

Lysa

Democratie kapitalisme facisme

Kan er iemand mij het verschil uitleggen??

Lysamarie op 16-09-2018 19:21

Zover wilde ik niet gaan, want ik wilde graag mijn verhaal geplaatst hebben, maar ik ben blij dat mensen zoals jij Jean de durf hebben om het uit te spreken. Ik wou dat er meer waren die uit hun schulp kruipen een zeggen, tot hier en niet verder.. Alles wat je schrijft is waar, een bende dictators, waarvan de gevolgen, als wij ze in het parlament laten, de weerga niet kennen. Wij worden steeds kleiner en steeds meer monddood gemaakt en jammer genoeg bijna edereen gehoorzaamt, zwijgt en loopt mee in het gareel om maar niet op te vallen. Zoals ik al zei, in mei is onze allerlaatste verkiezing waarmee wij nog iets kunnen veranderen.

Als wij deze verliezen, laten ze heel Europa vollopen met migranten en dan kunnen wij good tot ziens zeggen tegen alles wat wij tot nu toe lief gehad hebben. Het is nu overduiddelijk dat Europa zich in twee delen opdeelt, met name de de Macron part en de Orban Salvini part. Ik hoop dat mensen in heel Europa wakker zijn geworden en iets ondernemen om nog te redden wat te redden valt. Het lijkt nu al dat het een onomkeerbaar toestand is aan het worden, maar als wij niets doen met ze alle, zijn wij verloren voor nu en voor altijd.

Het kan niet waar zijn, dat zo'n Soros bende gaat bepalen hoe de toekomst van ons en van onze kinderen uit gaat zien. Het is onacceptabel, dat zo'n parlamentslid als type Sargentini, op basis van valse voorwendselen een Heel Land aan de schandpaal nagelt, en daarna via facebook laat weten dat ze zich niet meer verkiesbaar gaat stellen. Terwijl nu Orban voor een groot deel van de internationale pers word min of meer wordt afgemaakt, denk zij voortaan haar werk in het parlament neer te leggen en bioscopen gaan bezoeken. het is weerzinwekkend hoe blij zij was dat zij een land ging bestempelen. Zij zal voor dit stijloze prutwerk zeker ruimschoots beloond worden, zodat ze voortaan rustig bioscopen kan bezoeken.

Het wordt met de dag erger, je wordt er moedeloos van. Je wordt van al deze toestand gewoon ziek. En misschien is dat juist de bedoeling. De Europeesche bevolking gewoon doodziek maken. Dat bespaart de hoeveelheid mensen die ze willen omruilen.

Tycho op 16-09-2018 23:08

Lysa: Democratie is de dictatuur van het grauw. Tegen democraten helpen alleen soldaten. 

Doordenker op 17-09-2018 18:07

De mainstream media, de mainstream entertainment business en de bureaucratie houden de meeste mensen zodanig druk bezig met futiliteiten dat ze geen tijd (of zin) meer over hebben om na te denken over dingen die echt belangrijk zijn.

Menselijke zombies die meer tijd zouden over hebben om na te denken en dingen zouden kunnen gaan beseffen, is natuurlijk iets wat 'the powers that be' kost wat kost willen vermijden.

Doordenker op 17-09-2018 18:16

@Qvic. De linksen blijven inderdaad aan de macht door door het 'frauduleus' manipuleren van het nieuws en bijgevolg de verkiezingen.

De maatschappelijke en economische gevolgen van deze jarenlange 'informatie fraude' zijn zelfs bij benadering niet in te schatten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl