Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en totale digitale controle staat?

Google en Facebook werken samen met China voor afdwingen totaal gecensureerd  / politiek-correct internet – Google kan reeds zonder uw toestemming de instellingen van uw Android smartphone wijzigen

 
De grootste zoekmachine ter wereld begint hoe langer hoe meer linkstotalitaire trekjes te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

China is hard op weg om in 2020 de eerste totale digitale controle samenleving ter wereld te worden. Nu al worden honderden miljoenen Chinezen 24/7 in de gaten gehouden door ontelbare camera’s, zowel op straat als in gebouwen. Deze ‘Chicom’ Orwelliaanse bewakingsstaat omvat een sociale score van 0 tot 800 punten. Simpele zaken zoals verkeersovertredingen, roken in rookverbod zones, het kopen van teveel games, en zelfs het negeren van een zebrapad kosten je punten en daarmee ‘privileges’. De Chinese journalist Liu Hua schreef onlangs kritisch over de overheid en mag nu niet meer met de trein of het vliegtuig reizen. Ook werd zijn social media account, met miljoenen volgelingen, bevroren, en mag hij geen lening meer afsluiten of een woning kopen.

 

Iedere Chinees krijgt ‘sociale kredietstatus’

Iedere Chinees moet in 2020 een ‘sociale kredietstatus’ hebben, die geheel afhankelijk is van de mate waarin iemand sociaal (= door de communistische overheid) gewenst politiek-correct gedrag vertoont. Je keurig aan alle regels houden en geen enkele kritiek leveren is het veiligste. Ben je het echter openlijk niet eens met het gevoerde beleid, of ‘misdraag’ je je op een andere wijze door bijvoorbeeld je auto verkeerd te parkeren, dan kost je dat punten, en loopt uiteindelijk je hele bestaan gevaar omdat de overheid dan feitelijk alles van je kan afpakken.

In Amerika en Europa is het zover nog niet, maar we zitten wel op dezelfde koers om de Chinezen te volgen. In Brussel kijkt men ongetwijfeld verlekkerd naar deze totale controle en censuur, omdat daarmee voorgoed alle ‘rechts-populistische’ kritiek op de EU en het gevoerde beleid, met name op het gebied van immigratie, islamisering en de oprichting van een Europese Superstaat, definitief de mond kan worden gesnoerd. Het onlangs door het EP goedgekeurde uploadfilter is wat dit betreft een reuzenstap naar een Europese variant van ‘Chicom’.

Linkse tech giganten zetten controle- en censuur systeem op

In de Verenigde Staten zijn in de aanloop naar de mid-term verkiezingen begin november al een groot aantal social media accounts van conservatieve politici en commentatoren geblokkeerd of door een andere vorm van censuur getroffen. De grote ‘tech’ media zitten namelijk allemaal in het kamp van de extreemlinkse globalistische elite, die er alles aan doet om het presidentschap van Donald Trump te laten ontsporen.

Facebook geeft gebruikers reeds een score, en mag inmiddels ook bankgegevens van gebruikers opvragen. CEO Mark Zuckerberg werkt samen met de Chinese internetcensuur ‘tsaar’ en andere hooggeplaatste overheidspropaganda officials. Ook Google werkt in het project ‘Dragonfly’ samen met de Chinese overheid om een zoekmachine op te zetten die volledig kan worden gecontroleerd, zodat alle ongewenste resultaten kunnen worden gefilterd. Kritische geluiden zullen daarmee permanent worden geblokkeerd.

Zorgen politici en medewerkers Google over koers van het bedrijf

Een groep van 16 Republikeinse en Democratische parlementariërs eisten onlangs uitleg van Google over het meewerken aan het totaal afbreken van de vrijheid van meningsuiting en het onderdrukken en bestraffen van niet politiek-correcte stemmen. 1400 medewerkers van Google ondertekenden een brief aan de directie waarin zij hun grote zorgen uitspraken over de antidemocratische koers van het bedrijf, en het feit dat het ‘Dragonfly’ project zolang geheim gehouden werd. Vijf mensen zouden er zelfs ontslag om hebben genomen. (2)

Eerder werden de grote alternatieve nieuwssite Infowars en Alex Jones vrijwel compleet van het internet verbannen. Aangezien het Google/Facebook/YouTube complex al heel actief is bij het uitrollen van totale controle en censuur in China en de VS, zal Europa ongetwijfeld volgen.

Tijdens een verkiezingsbijeenkomst in West Virginia onderstreepte president Trump mordicus tegen censuur te zijn. ‘Ik heb dan nog liever nepnieuws dan dat er iemand, inclusief linksen, socialisten, wie dan ook, wordt gestopt of gecensureerd.’ (1)

Google kan ongevraagd instellingen Android smartphone wijzigen

Volgens de BBC heeft Google toegegeven dat het op afstand de instellingen van iedere op Android draaiende smartphone kan wijzigen. Het gaat vooralsnog enkel nog om een ‘experiment’ met het inschakelen van de batterij besparingsmodus, maar het feit dat Google ongevraagd toegang kan krijgen tot uw persoonlijke smartphone zou iedereen onrustig moeten maken. (3)

De Amerikaanse staat New Mexico sleept Google en Twitter voor het gerecht vanwege het zonder ouderlijke toestemming illegaal verzamelen van gegevens van kinderen onder de 13 jaar. Het gaat vooral om apps waarmee kinderen van seconde tot seconde ‘live’ kunnen worden gevolgd, of ze nu op school of een speelplaats zijn. Deze apps worden door de tech bedrijven misbruikt om zoveel mogelijk over deze kinderen te weten te komen, en hen vervolgens gerichte advertenties aan te bieden. (4)


Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

13-09: EP neemt twee catastrofale besluiten: Aanval op Hongaarse democratie en invoering uploadfilter
29-08: Trump waarschuwt Google tegen censuur, is bang voor nog meer haat en geweld door links
18-08: (/ Is de linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingscentra’ voor conservatieven?)
12-08: 'Internet censuur signaal van aanstaande false flag aanslag groter dan 9/11'
08-08: Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemen
07-08: Westerse internet censuur wordt actief: Eerste grote onafhankelijke media geblokkeerd

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.  

Reacties

Peter op 19-09-2018 15:17

David Rockefeller zei terecht dat China een 'sociaal experiment' is zoals de satanische globalisten zich dat zouden wensen. We moeten het dus ook als zodanig zien. Het is een experiment dat straks wereldwijd wordt uitgerold.

Lee op 19-09-2018 15:22

Ik heb ook een Android toestel die ik uitstekend beheer. Tot mijn verbazing zag ik vandaag dat een app (Chrome) die ik uitgeschakeld en verwijderd had opeens weer bij mijn actieve apps stond. Nu app dus opnieuw uitgeschakeld, icoon verdween spontaan. Ongelofelijk. 

Peter op 19-09-2018 15:28

Nog een toevoeging: alle grote multinationals zijn marxistische bolwerken evenals de media. Ook Trump en Jones worden gecontroleerd door deze boeven. Dat zij geschoffeerd worden is dus bedrog en is bedoeld om te zien hoe de burger reageert op de beperkingen die hem worden opgelegd. Zo gaat het altijd: 1. probleem, reactie, oplossing, 2. de methode van de dialectiek en 3. de toepassing van psy-ops. Er is nog een 4e, namelijk die van de 'agentuur', de laag van politici, acedemia en media die als smeermiddel werkt om dit alles mogelijk te maken.

willie-dl op 19-09-2018 16:08

China dit en China dat (en Rusland niet vergeten) maar hoe zit het bij ons, de goeden. Ik woon in Duitsland, nergends in de wereld wordt het internet zo gecontroleerd en bewaakt als hier. Alle antie Merkel beleid reacties worden binnen 24 uur verwijderd, er zijn de afgelopen jaar tientallen wetten aangenomen die dit mogelijk maken. Schrijf je iets over de multi kulti waanzin staat de staatsanwaltschaft voor je deur,hup in de knast,  kunnen ze je kinderen uit huis plaatsen, je baas mag je ontslaan,etc,etc. Zie wat er in de media en politiek na Chemnitz gebeurde. We leven hier in de DDR 2.0. Houd op met China en Rusland bashen, wij zijn dat waar we andere voor beschuldigen.

Ramshoorn op 19-09-2018 16:34

Wie een put graaft voor een ander valt er zelf in. Digitale controle richt zich namelijk ook op de verwaande machthebbers zelf die denken voor god te  spelen. Voorbeelden te over in de geschiedenis.

De geschiedenis herhaalt zich weer eens. In de tijden van misdadige Pausen, Lenin, Stalin, Hitler, Castro, Mao, Pol Pot, Nicolae Ceaușescu van Roemenië, Saddam Hoessein, Ghadaffy, en de Kim-UN-Kliek in N-Korea die nu nog honderdduizenden burgers in werkkampen laat creperen, was er nog geen sprake van internet en faceboek maar werden alle burgers dag en nacht scherp in de gaten gehouden door buren en buurtcommissies of door uw telefoon ook al lag de hoorn op de haak.

Een verkeerde opmerking en burgers verdwenen naar de goelag, concentratiekampen of werkkampen.

De keerzijde van deze draconische maatregelen die deze bloedhonden inplementeerden deed heel wat misdadige pausen in de Tiber belanden, en hoe zijn die andere bovengenoemde dictators/schurken plotseling tot zwijgen gebracht? Heerlijk om dat in bioscopen, geschiedenisboeken, kranten en documentaires op TV terug te lezen/zien. Ze werden allemaal als verslagen laffe sadisten beschreven die burgers geen enkele vrijheid gunden.

Je hoeft ook in 2018 geen profeet te zijn om te weten hoe het met de huidige verwaande figuren in de wereldpolitiek gaat aflopen. Just a matter of time...kwestie van tijd! 

De waarheid overwint altijd leert de geschiedenis. Wie het laatst lacht die lacht het best. Burgers weten/dromen nu al wie dat zijn! Smiley.

Ike op 19-09-2018 16:49

Big Data is alle data en deze kan op persoon worden gesorteerd. Dit heeft men zo ontwikkeld voor het veiligheidsapparaat. Alle grote softwarebedrijven doen dit en deze informatie word door zowel linkse als rechtse regimes en bedrijven en instanties gebruikt. Met deze informatie kan men iedereen ook gaan beïnvloeden als men de macht heeft.

Deze totalitaire sociale controle bestaat al vrij lang en kan ook worden toegepast als iemand zich niet zo gedraagt zoals dat gewenst is. Het gevaar is dat deze Big Data ook heel makkelijk beinvloed kan worden en men kan deze digitale informatie zo gaan opvragen en bewerken dat ieders harde schijf vol komt te staan met belastend materiaal.

Het probleem is dat het veiligheidsapparaat ons zou moeten beschermen en door de behoefte aan informatie een bedreiging is van onze veiligheid.

De op EU wetten gebaseerde privacywetgeving GDPR/AVG waardoor websites allemaal cookies installeren en clasules opnemen op hun websites waarmee accoord gegaan moet worden is door het bovenstaande een bedreiging geworden van onze veiligheid en vrijheid.

Al ons gedrag word al gevolgd en we kunnen ons ook niet beschermen met asynchrone encryptie(AES) en Virtual Private Networks omdat al deze informatie verplicht word gedeeld met het veiligheidsapparaat. De één noemt dit links en de ander noemt dit rechts, maar de structuur is gemaakt om elke gebruiker van systemen te controleren. Wat gemaakt is om ons te beschermen kan gemakkelijk misbruikt worden en is soms zelfs levensgevaarlijk.

Het word gebracht alsof deze informatie verkregen m.b.v. cookies of het uitlezen van onze berichten gericht is op het helpen om produkten te vinden, maar deze hulp is niet onafhankelijk. Hij kan ook leiden tot adviezen tot dure aankopen waar iemand hetzelfde goed ook 2,5 keer zo goedkoop lokaal had kunnen kopen.

Bundy op 19-09-2018 17:01

 Ook Faceboek is ontworpen door de CIA , de voormalige Stasi zou niet geloofd hebben dat mensen hier vrijwillig aan mee doen  .    China is een voorloper-systeem van de vrijmetselaars die de wereld regeren én dit systeem wereldwijd willen invoeren voor hun komende antiChrist .

http://franklinterhorst.nl/Facebook%20slippendrager%20van%20de%20CIA.htm 

Rick op 19-09-2018 17:25

Ik ben benieuwd wat er van deze informatie klopt. Google en YouTube werken niet in China. Geblokt door dezelfde overheid die Windows8 en 10 binnen overheidsinstellingen verboden hebben. Gelijk hebben ze. In China hebben gebruiken ze We-chat, beter dan Whats App. Ik ben meer dan 20 keer in China geweest en altijd met Chinezen omgegaan daar. Totaal ben ik meer dan een jaar daar geweest en ik denk dat de gemiddelde Chinees gelukkiger is dan de meeste westerlingen hier. Tuurlijk gebeuren en zaken die niet door de beugel kunnen maar er zijn meer Chinezen die Wang heten als dat er Hollanders zijn. Als je Google wilt gebruiken in China dan zal je VPN moeten gebruiken. Dat is al jaren zo.

Lysamarie op 19-09-2018 17:27

En de burger reageert jammerrrr genoeg niet, dus gaan ze iedere keer een stapje verder. Persoonlijk heb ik geen verstand van computers en sta ook machteloos wanneer onbekende machten met mijn systeem van afstand zitten te knoeien en niet alleen met mijn computer, maar ook met met mijn smartphone.

Vaak komen er apps bij, maar verdwijnen ook foto's en ineens moet ik anders met mijn camera omgaan, het telefonische bestand wordt met die van Whatsup samengevoeg enzovoort.

Het is gewoon misdadig hoe ze de mensheid in een groot deel van de wereld nu al in hun tang hebben. In China is het verschrikkelijk. Daar zijn de mensen met handen een voeten gebonden en moeten volgens de regels van deze criminele wereldbeheersers vastgestelde gareel lopen Gehoorzaam je niet, dan wordt je gestraft. Je kan niet meer naar je familie afreizen, je kan de metro niet meer gebruiken, je mag niet meer met vacantie enz. Ze zijn in een zeer vergevoorderde stadium in al deze beperkingen die beslist ook in Europa zullen worden toegepast. Kwestie van tijd. Het is niet voor niets dat zij na de reductie van de wereldpopulatie van plan zijn om het Chinese model toe t passen.

Dit kan je gewon niet meer tegenhouden. 

Gb op 19-09-2018 17:42
We zouden eens meer naar de sites moeten gaan voor de waarheid en feiten die hier in dit land niet aanwezig schijnen te zijn zoals: Warroom met Owen Shroyder Infowars met Alex Jones en Warrooms met Owen Shroyder en in UK: Paul joseph watson en ben shapiro + Michael Knowles + Andrew Klavan zij ontmantelen die hele google, apple en links gekkies kliek
Qvic op 19-09-2018 18:41

De achillespees van onze wereldwijde beschaving c.q. begluringen is elektriciteit, zodra de elektriciteit uitvalt voor langere tijd is er geen controle meer via het digitale mediums mogelijk. Maar zonder elektriciteit ligt alles plat in de moderne wereld. Dat is de keer zijde, als we ons vrij van al die digitale begluringen te willen maken. Als alternatief kun je altijd nog een boerka of iets dergelijks gaan dragen, om gezichtsherkenning via de vele camera's om ons heen te willen ontwijken. In het kader van dat de EU met alle geweld de islamisering wil doordrukken, kun je hier van een super klein lichtpuntje van pakken. Een totale digitale controle over iedereen geeft eigenlijk aan hoe paranoïde de machthebbers inmiddels zijn en doormiddel van een puntensysteem van elk mens een trekpop wil maken. Met zo'n gecontroleerde samenleving is nooit een lang leven mee geschoeid en zal dan met veel bloedgegieten uit elkaar klappen. Geen mens kan dit lang verduren om alles wat hij/zij doet min of meer goedkeuring voor moet hebben van het gezag. Dit gaat wreken op een dag en dan is de geest uit de fles.

kim op 19-09-2018 20:39

Laatst heb ik aandachtig geluisterd naar een aimabele man, mijn geduld werd op de proef gesteld, toen ik eindelijk na lang luisteren die persoon heb geïnteruppeerd en zei:  wat hebt u een tekts zonder woorden.

Hij zei: geen woorden maar daden. ??

Cale op 19-09-2018 21:09

Zolang je je aan de wet houdt en geen politiek commentaar levert heb je weinig te vrezen in China. Overigens het eerste land wat helemaal volgehangen werd met ¨veiligheids¨ cameras was het VK. Let maar eens op mocht je naar Engeland reizen. Overal hangen cameras, onvoorstelbaar veel. Voor Uw veiligheid, begrijpt U? Ahum.. 

Cefas op 19-09-2018 21:10

Censuur is het einde van democratie en het begin van dictatuur, eindigend in bloedvergieten en dan begint het weer opnieuw. De mens leert niets van de geschiedenis.

Arjaneke op 19-09-2018 21:13

De sovietunie was ook totalitair, uiteindelijk levert zo,n staat burgers op die , geen zin, of motivatie meer hebben, het initiatief valt weg, innovatie valt weg, mensen hebben nog minder voor elkaar over, je best doen heeft geen zin, een apathische samenleving die langzaam instort, waar overheden denken controle te hebben en sturing te hebben maar de burger heeft geen zin meer, zoiets wat op venezuela lijkt, de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.

Tav qvic, indien de stroom uitvalt voor langer dan een paar dagen, dan vervalt het land in anarchie, als de rem eraf is komt het meest dierlijke in de mens naar boven, tevens is de samenleving zo afhankelijk van chips, transistoren dat als deze het begeven door emp van de zon of kernbom de samenleving voorbij is

Cefas op 19-09-2018 21:13

Macht corrumpeert vroeg of laat altijd, gezag niet. 

vlokje op 19-09-2018 22:10

Eeuwen lang was de religie, de kerk, je werkomgeving, politieke medestanders, vereniging leden, ambacht gezelschappen en misschien onder bepalende omstandigheden zelfs het huweijk de sociale controle. elke groep met zijn eigen regeltjes

Dacht je anders, werd je in je eigen groep tot de orde geroepen

Stalin en Hitler mao en anderen waren onwillige instrumenten om die grote groepen te bundelen , indirect ook op wereld delen die niet onder hun macht vielen, 

En nu blijkt een computer dit beter te kunnen, al onze verschillen bundelen, dan alle dictators samen, en betrouwbaar ook, dictatoren volgen uiteindelijk ook hun eigen plan en moeten weer vervangen worden

Gerard op 19-09-2018 22:11

@ Cefas op 19-09-2018 21:13. Waarschijnlijk dat uzelf dit verzint, maar het gaat allerminst op. Macht = vermogen tot beheersen. Gezag = toezicht op de naleving van de schriftelijk vastgelegde, mondeling aangezegde of gevoelsmatig aanvaarde vastgestelde gedragingen en leefregels, met het vermogen om bij in gebreke blijven daarvan tot uitvoering en bij overtreding daarvan tot stoppen te dwingen, eventueel door bedreiging van straffen. Mocht u beweren dat alleen het eerste altijd ontwaardt en ontaardt, door u versimpeld samengevoegd door gebruikmaking van het oneigenlijke woord 'corrumperen' in t.t., maar het tweede niet, kent u niets van de geschiedenis en kent u ook niets de hedendaagse gebeurtenissen. Vriendelijke groet van Gerard.

 

Gerard: Matig uw toon. Mod.

vlokje op 19-09-2018 23:19

Dat bundelen van verenigingen, opleidingen, werkomgeving + religie heette in het derde rijk : gelijkschakelen = de neuzen de zelfde kant op, 

En daar is men vanaf de babelonische spraakverwarring dus al mee bezig : gelijkschakelen (neuzen de zelfde kant op),  van kennis , van ideeen, 1 wereldtaal , van koninkrijken tot keizerrijken tot superstaat, van religie ratjetoe tot 1 wereld religie en 1 wereldregering

En ons te bombaderen met als wat god en moeder verboden heeft,  proberen ze ons een totale sociale controle aan te smeren, zo van: van alle slechtste oplossingen is dit de beste minst slechte oplossingen

Zou je een kind bij geboorte nog aangeven op het gemeentehuis, account op Facebook en het zit in het systeem ;-) 

Rode Wouw op 20-09-2018 00:24

Het is al een flinke klus om de vele pagina's gebruiksvoorwaarden van een smartphone door te spitten. Gaat ook al best ver. Men wil het toestel toch gebruiken en klikt op akkoord. Akkoord met wat allemaal!

Tom Hendrix op 20-09-2018 06:25

Eens met het artikel. Orwell 1984, in werking!

piet bakker op 20-09-2018 07:50

dit kan google met zijn apps doen: http://privacygrade.org/apps/com.google.android.googlequicksearchbox.html

Fran op 20-09-2018 08:05

Dat men in een systeem zit , tot daar aan toe :  bijna iedereen heeft een smartphone , gps , pc .

En als je dat niet hebt is de overheid zeer toegankelijk  , zij stellen mensen aan die je helpen om je belastingen , acv enz  in te vullen via digitale weg , mits je al je gegevens aan hun mededeeld via je id . Niemand kan nog buiten het digitale gebeuren . Trouwens kan je nog anoniem stemmen via eleKtronische weg ?

Lijkt net zo gemakkelijker , minder papierwerk , toch wanneer je een slachtoffer bent van een natuurramp of zo : dan pas stapelt de papierhoop zich op bij je thuis  en financiele

hulp blijft lang achterwege .

 Kinderen begluren , bach ! Wat met slimme ( smarties ) digitale criminele individuen of groepen  ?

Dat men in het rijke westen vrij is , vergeet dat maar .Een schijnvrijheid is het .Men zit vast de dag van vandaag aan de digitale koord .

De negatieve wereld zal nooit veranderen , maar blijft niet eeuwig duren .

De overconsumptie zal vroeg of laat crashen , en van ons te begluren en te besturen ook .

Wat  nooit veranderd zijn de positieve machten en krachten ,  deze zijn voor de eeuwigheid en daar regeert een Liefdevolle Genadige Rechtvaardige K..

Hoop , ... en liefde !

kim op 20-09-2018 20:12

Hoop is Geloof en  Ik geloof in de liefde, wat je geeft krijg je terug

Mag ik Hopen

Gorghel op 20-09-2018 21:59
Dit is een systeem waarin iemand nog een keuze kan maken. Erg wordt het wanneer door medicatie in water en voedsel de ambitie en wil van de mensn wordt uitgeschakeld en z'n enige wens zal zijn om de staat te gehoorzamen. De Staatsslaven produceren nu al beleid dat het leven van de mens totaal keuzeloos maakt. Je moet je kinderen verplicht vaccineren, verplicht je organen afstaan, verplicht dit en dat. Alle vrijheden worden door de overheden beetje bij beetje afgepakt.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl