HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Precies volgens het script: VS zegt dat Assad chemische wapens gaat gebruiken en overweegt aanval op Russische troepen


Daar is nooit naar geluisterd – sterker nog, de VS dreigt uitgerekend voor Al Qaeda en andere islamitische jihadgroepen de wereld naar het randje van de Derde Wereldoorlog te duwen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De wereld is zojuist een reuzenstap dichter bij een gevreesde Derde Wereldoorlog gekomen. De Wall Street Journal heeft namelijk een artikel gepubliceerd waarin op basis van de inlichtingendiensten wordt gezegd dat de Syrische president Assad reeds het bevel heeft gegeven om chloorgas tegen de moslimrebellen in Idlib te gebruiken. President Trump zou al zo goed als besloten hebben tot een massale aanval op de strijdkrachten van Assad – en dat niet alleen, want hij zou voor het eerst overwegen om ook de Russische troepen en/of vliegtuigen aan te vallen. Het behoeft geen uitleg dat zo’n krankzinnig bevel extreem ernstige gevolgen voor de hele wereld kan hebben.

 

Donald Trump lijkt dan toch te zijn bezweken voor de enorme druk vanuit zijn eigen partij, het Pentagon en het Democratische establishment, dat aanvankelijk via Hillary Clinton rechtstreeks op een grote oorlog met Rusland wilde aansturen, maar die plannen in duigen zag vallen toen niet zij, maar Trump in het Witte Huis terecht kwam.

Doorsnee Westerse burger gelooft het toch wel

Bijna even zorgwekkend is de brutaliteit waarmee het vooraf door zogenaamde ‘rechtse complotsites’ voorspelde script letterlijk lijkt te worden uitgevoerd. Daarmee geeft de gevestigde orde in het Westen aan dat het zich niets meer hoeft aan te trekken van de mening en reactie van de doorsnee burger, omdat gebleken is dat die even willoos als onbenullig de propaganda en leugens van de massamedia blijft geloven.

Dus wordt nu al, voordat het überhaupt is gebeurd, beweerd dat Assad een aanval met chemische wapens gaat plegen, dat hij inderdaad zo dom is om, nu hem de overwinning niet meer kan ontgaan, alles op het spel te zetten door toch deze wapens te gebruiken tegen een vrijwel verslagen vijand, wetende dat hij daarmee vrijwel zeker massale Amerikaanse ‘vergelding’ over zich afroept.

De doorsnee Amerikaan, Europeaan en Nederlander zal daar geen seconde langer over nadenken, want het staat in de grote media, en ‘dus’ moet het wel kloppen.

Herhaling recept Irak 2003

Hoe dan ook, het bekende recept dat in 2003 leidde tot de invasie van Irak –dat helemaal niets met 9/11 te maken bleek te hebben, maar wie maalt daar, na vele honderdduizenden dode Irakezen, nog om?- wordt voor Syrië opnieuw uit de kast getrokken: ‘Anonieme, maar betrouwbare inlichtingenbronnen’ zeggen dat Assad met Russische en Iraanse hulp een bloedbad onder burgers in Idlib –het laatste bolwerk van zo’n 70.000 terroristische strijders van Al Qaeda en andere door het Westen gesteunde jihadgroepen- gaat aanrichten, sowieso met chloorgas, en mogelijk zelfs met saringas.

Een Amerikaanse aanval lijkt dan ook vrijwel onvermijdelijk. Volgens de WSJ ‘stelt het Pentagon militaire opties op, maar heeft Trump nog niet besloten wat precies een militaire reactie zal ontlokken, of dat de VS zich ook op Russische of Iraanse strijdkrachten die Assad in Syrië helpen zal richten.’

Rand van de afgrond

Alleen al het feit dat serieus wordt nagedacht over een aanval op Russische troepen, schepen en/of vliegtuigen, betekent een kolossale escalatie die de wereld op het randje van de Derde Wereldoorlog zal brengen. Zo’n aanval op Russische en Iraanse troepen werd al eerder dit jaar overwogen, zo schrijft de WSJ, maar toen nog als te riskant van de hand gewezen.

Afgelopen week verklaarde de ambassadeur van Frankrijk, dat eveneens al eerder zwoor Assad te zullen aanvallen als hij chemische wapens gebruikt, dat ‘Syrië opnieuw op het randje van de afgrond staat.’ Nu zelfs een aanval op Russische eenheden wordt nagedacht, kan rustig worden gesteld dat de hele wereld op het randje van de afgrond afstevent.

Krijgen John McCain vanuit zijn graf en de machtige kliek rond Hillary Clinton alsnog hun zin. Enkele alinea’s hierboven staat: De doorsnee Amerikaan, Europeaan en Nederlander zal daar geen seconde langer over nadenken, want het staat in de grote media, en ‘dus’ moet het wel kloppen. Waar we tot slot de hoop aan toevoegen dat die niet pas wakker worden geschud als paddenstoelwolken onze steden plotseling in giftige zwarte ashopen veranderen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pro-Israël op 10-09-2018 04:00

De kroniek van een aangekondigde false flag. Het is toch allemaal te triest voor woorden.

Scevean op 10-09-2018 09:49

Er is een strijd gaande.

Put in gaat er vol in , en geeft Iran de vrije hand en bescherming in Syrië. 

De strijders van Hezbollah zijn na rust weer opgeroepen uit Libanon. 

Assad is verworden tot een stro man van Iran.

Turkije maakt zich op voor miljoenen vluchtelingen uit Idlib en omgeving .

Deze mensen zullen Worden vervangen door sjiitische milities die door Iran gefinancierd worden.

Iran krijgt zijn landbouw naar Israël, om Israël te proberen te vernietigen ,onder een beschermende paraplu van Rusland.

Rusland heeft nog nooit zoveel oorlogschepen verzameld als nu voor de kust van Syrië, afgeladen met kruisraketten en ander oorlogstuig.

Zal Iran de twee zeestraten gaan blokkeren om zo de soennieten van hun olieinkomsten te beroven.

Het zijn spannende tijden .

Wanneer gaat het lont in het Kruidvat, en wordt er weer een bijbels profetie vervult.

cervantis op 10-09-2018 11:20

Misschien is het ook maar beter voor de mensheid om zichzelf te vernietigen want er is niet veel goeds uit voortgekomen

kim op 10-09-2018 11:45

De 'Giftige Pen' van de grootste allerbeste schrijfster, Agatha Christie, ever ooit, de een op na de best verkochte boek(en) op de Bijbel na, was de eerste titel die ik las. De rest volgde later.

willy op 10-09-2018 11:56

Syrie is een wespennest waar men beter kan weg blijven. Iraanse troepen zijn zich daar al een tijdje aan het instaleren en zijn niet van plan om er spoedig te vertrekken in Irak is er nu eindelijk protest erover! Rusland is het volgens mij kotsbeu aan het worden dat ze door het Westen overal van beschuldigd worden zonder keiharde bewijzen, en ook houdt Rusland rekening dat president Trump moesten de republikeinen in November de verkiezingen verliezen, de Democraten wel eens een afzettingsprocedure tegen Trump zouden opzetten, dus Rusland houdt gen rekening meer met de VS. als Assad terug verboden wapens gaat gebruiken dan zou er wel eens een conflict kunnen uitbreken dat heel de regio in vlammen zet, dus laat ons hopen dat het gezond verstand zegevierd in deze moeilijke regio!! Shalom

Hubo op 10-09-2018 14:01

Ik kijk er niet gek vanop.Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Assad en zijn generaals zo onnozel zijn om te denken dat een beperkte inzet van gisgas in zo'n groot gebied effectief zou zijn om de terroristen tot overgave te dwingen.Die gedachte alleen al lijkt meer te zijn ontsproten aan een slechte amerikaanse b-film,maar meer realiteitsgevoel lijkt daar ver te zoeken.

Goed,je zou een James Bond achtig scenario kunnen bedenken dat Putin een grote schurk is die zo de wereld wil veroveren,maar ik denk dat de russen intelligent genoeg zijn om in te zien,dat ze zo de wereld hun wil niet op kunnen leggen.Er wordt ook wel graag in de pers gesuggereerd,dat Putin zo langzamerhand ten einde raad is door de sancties en de protesten in eigen land.Zou hij zo de hele wereld in een wanhoopsdaad in zijn val mee willen slepen?Veeleer lijkt het omgekeerde het geval in mijn ogen.

Je zou ook nog kunnen bedenken dat dissidente russische officieren uit een James Bond film of een kleine groep Syrische generaals in sleutelposities met de Iraanse leiding en Hezbollah gemene zaak maken om versneld de wereld te ontwrichten.Je kan zo veel bedenken,maar het meest geloofwaardig vind ik dat de terroristen zelf een gasaanval ensceneren,eventueel met behulp van de CIA,zoals de russen daarvoor een paar weken geleden ook al gewaarschuwd hebben.

Roger op 10-09-2018 14:56

Iedereen zou moeten weten dat de chemishe wapens die Syrie had vernietigt zijn . Rusland kijkt toe dat er geen gebruikt worden. Zelf geloof ik nooit dat Assad zulke wapens zou gebruiken. Telkens Syrie ver van beschuldigd wordt zijn er tegenbewijzen gevonden met getuigenissen , video's enz. Het zijn telkens de terroristen die als ze in de penarie zitten onschuldige kinderen en burgers ermee doden en hen doodstrijd laten filmen. (Afschuwelijk) . Wie wel in het oog moeten gehouden worden zij de Amerikanen en het Westen. Zij zijn niet vies om munitie met verarmd uranium te gebruiken desnoods fosfor bommen en ander vuil spul dat ze in Vietnam gebruikt hebben. NU . De Russen hebben reeds weken gewaarschuwd dat er een aanslag met chemische wapens zit aan te komen. Ze hebben fotos en filmen laten zien van chloorvaten en waar ze opgeslagen zijn. Kinderen zijn reeds gekidnapt in bezet gebied . Hun molen draait door. De Amerikaanse woordvoerster in de VN, nl Haley, heeft al aangekondigd dat er een aanslag gaat gebeuren en dat zij (amerikanen) weten wie de schuldige is.Waar zijn zij en wij mee bezig , alle hoop is dat Poetin de situatie onder controle houdt ander is het prijs en hebben wij prijs.

vlokje op 10-09-2018 15:38

Zei ik toch, Clinton's-trump 1 pot nat, dus doorgestoken kaart dus het presidentschap en  even door rekenen, obama hoort dan ook bij de kliek, waar zijn acties ook weer in een  ander licht staan.

Pieter A Meijer. op 10-09-2018 16:02

Shalom;

Zou dus binnen af zienbare tijd de profetie aangaande Damascus worden uit gevoerd?

Gezien de "Hebreeuwse tijdrekening": Ja!

Waar het precies staat beschreven in ha Thorah of NT; weet ik niet......

Goede week.

 

Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Petra op 10-09-2018 16:09

Toeval dat juist nu de YouTube kanalen van de Syrische overheidsinstanties geblokkeerd werden ??

Petra op 10-09-2018 16:14

Assad kan geen gebruik maken van onze westerse media en wordt nu volledig monddood gemaakt door zijn Youtube kanalen te blokkeren!!

Tom Hendrix op 10-09-2018 16:24

De Wereldoorlog III, daar wil men naar toe. Opgezet door de socialistische Democraten, de " Deep State", en de NWO. En als Trump daarvoor zwicht, is het einde zoek.

Kfir op 10-09-2018 16:47

Oke......Rusland, Iran, Turkije en nog wat landen “zouden” zo stom kunnen zijn om Israël aan te vallen. Vervolgens “zouden” ze genadeloos op hun falie van Amerika en Israël “kunnen“ krijgen! Er “zou” dan een vacuum “kunnen“ ontstaan waar China gretig misbruik van denkt te “kunnen“ maken en trekt met een duizelingwekkend groot leger richting de navel der aarde (Israël)! Dit “zou” vervolgens “kunnen“ uitmonden in de grootste slachtpartij uit de geschiedenis........! Máááár.......het “zou“ net zo goed héééél anders “kunnen“ lopen......! Toch....!?

jottum op 10-09-2018 17:49

Ach ja, het orkaanseizoen is weer begonnen en gaat weer veel schade aanrichten in de vs en omstreken.

Overigens is een beetje afkoeling door een kleine nucleaire winter waarschijnlijk niet onaangenaam nu de weermodellen de winter +5 graden te warm inschatten, met name in het (zuid-)oosten van europa en westen van rusland. Lmao.

Wat tussentijdse verkiezingen en fbi-onderzoeken allemaal wel niet aan spierballentaal uitlokken door belanghebbenden.

enk op 10-09-2018 17:59

Als we weer in een WO verzeild raken dan zullen we het ook niet meer over 9-11 hebben.

enk op 10-09-2018 18:12

Kfir op 10-09-2018 16:47

China heeft de afgelopen jaren slechts 1x haar troepen ver van huis gestuurd. Dat was om Rusland te helpen in Syrië. 

Rusland heeft haar Dollars al gedumpt, China kan gewoon het zelfde doen en Amerika is failliet. 

Iets wat zo goed als onvermijdelijk is. Hoe lang kan Israël haar grenzen nog goed verdedigen zonder Amerikaanse steun, zowel financieel als militair.

Wat als Amerika een wet zou aannemen waarbij politici enkel nog trouw mogen zweren aan 1 land?

HRC en Obama hebben Amerika verkocht... China had real-time toegang tot HRC’s e-mails, Obama sloot de staalfabrieken en oliehandel zodat de USA afhankelijk zou worden van andere landen. HRC verkocht 20% van alle uranium aan Rusland, ect...

Israel leunt zwaar op Amerika, in alle gevallen stopt deze steun binnenkort.... of kan jij een scenario bedenken waarbij Amerika Israël kan blijven ondersteunen?

Arno op 10-09-2018 18:57

je website wordt geblokkeerd door McDonalds Lille (Frankrijk) vanwege de inhoud

Rienus op 10-09-2018 20:03

Het aandeel DB staat onder enorme druk en het is niet uitgesloten dat dit de black swan wordt.

http://nl.quoteweb.com/nl-nl/fonds-detail/koers/?id=480011659

Merkel geeft toe dat ze er een puinhoop van heeft gemaakt, ja ze zegt het natuurlijk niet op die manier.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/347082-merkel-multiculturele-samenleving-mislukt

De rek is eruit, de koek is op dus zal er weer naar wapens gegrepen worden.

AEO op 10-09-2018 21:03

Amerika steunt Israël nu, maar in de toekomst zal het anders zijn. Amir Tsarfati bespreekt regelmatig de toestand in het Midden Oosten. Hij is een Israëliër die ook het Nieuwe Testament erkent, dus hij is in feite een Messias belijdende Jood. Hij belicht de huidige toestand in het licht van de profetieën in de Bijbel. Amerika komt niet voor in de profetieën, en zal straks ook Israël niet te hulp komen. Het kan zijn dat er een andere regering is, die Israël niet wil steunen, maar het kan ook zijn, dat Amerika het niet kan door andere oorzaken, zoals een enorme ramp of zelfs een burgeroorlog. Israël zal in de komende grote oorlog er alleen voor staan. De oorlog van Gog en Magog, beschreven in Ezechiël 38 en 39, zal een oorlog zijn om buit te halen. Israël heeft een zeer goede economie, en het is inmiddels bekend, dat er grote hoeveelheden gas en olie zijn. Turkije kijkt nu al met begerige ogen naar deze bodemschatten, terwijl de economie er belabbert aan toe is. Hetzelfde geldt voor Iran en in iets mindere mate ook voor Rusland. De oorlog van Gog en Magog, die als een onweer vanuit het Noorden zal komen, de spelers zijn al ten tonele aan het verschijnen. Als we de Bijbel lezen, dan weten we, dat het met deze vijanden zeer slecht zal aflopen, want ze zullen in Israël ten onder gaan. Misschien zou dit bericht op het geloofsforum moeten staan, maar het zijn juist de ongelovigen, die dit moeten lezen, zodat ze dan als het gebeurt eindelijk tot de erkenning moeten komen dat die God, Die volgens hen niet bestaat, er toch echt wel is, omdat Hij het is, die rechtstreeks zal gaan ingrijpen!  

Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Pieter A Meijer. op 10-09-2018 21:10

Shalom Tom Hendrix  10-09-2018;

Die 3de WO is door ene Albert Pike al voor geprogrammeert.

Evenals de 2 eerdere.

Goede week.

Petra op 10-09-2018 21:45

Erdohitler zit zelf ook aan de crack

Bundy op 11-09-2018 02:40

Amerika wordt bestuurd door de orde der Illuminaten ( de Rockefellers -Rotschilds en andere families ) .   De ene maal laten ze een linkse president  de halve wereld in vlam zetten , de andere maal gebruiken ze hier een rechtse president voor .               Dit alles te samen zorgt ervoor dat de geheime agenda om de wereldheerschappij te verkrijgen een feit wordt .                 De Miljoenen slachtoffers interesseren hen niets want er zijn toch teveel mensen , zelf zitten ze al in hun ondergrondse steden .              Wanneer je dit weet loop je de kans dat er huurlingen die zelf ook geofferd worden achter je aankomen .                   Deze link geeft een zeer goed inzicht  :   http://franklinterhorst.nl/Nieuwe%20Wereldorde%20in%20opmars.htm

lodewijk12 op 11-09-2018 08:09

dit artikel stelt dat je het niet moet geloven als de media met het lijntje "betrouwbare bron binnen de inlichtingen dienst" komt en geen enkel ander bewijs toont, en ik ben het hier volkomen mee eens.hoe kan het dan dat er in dit zelfde artikel over een derde wereld oorlog paniek word gezaaid? begint dit artikel nou niet letterlijk met "de wallstreet journal heeft via een bron binnen de inlichtings dienst...." echt joh? heeft de wallstreet journal toevallig ook een naam gegeven aan deze bron? of is dit nou weer typisch een lijntje van de main steam. moeilijk hoor als je alternatieve nieuws bron er zelf zo'n moeite mee heeft concreet te blijven.

Tom Hendrix op 11-09-2018 08:28

@ Pieter A Meijer: 21.10. uur, op 10/9.

Dank U wel, Pieter.

Ook voor U een gezegende week.

Mhg: Tom.

Kfir op 11-09-2018 11:01

Enk 10-09-2018 18:12

Ja hoor, zo’n scenario weet ik wel te bedenken. Maar ook dít scenario zal net als de meeste artikelen en inzendingen in dit forum een erg hoog suggestief gehalte hebben! Vandaar de (met een knipoog), wat cynische beschrijving van bepaalde scenario’s in mijn eerdere reactie!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl