HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oorlogshavik John McCain herdacht: ‘Vijanden van vrede en vrije wereld verliezen grote bondgenoot’

Oud presidentskandidaat Pat Buchanan:  ‘McCain was oorlogshavik en daar trots op. Bommen op Afghanistan, Irak, Syrië, Libië en Jemen zijn mede zijn nalatenschap’

 
Dood en verderf op de USS Forrestal in 1967, nadat John McCain met zijn vliegtuig door puur bravoure een dramatisch ongeluk had veroorzaakt (Afbeelding: WikiMedia Commons (4)).’ Het rampzalige incident bleek symptomatisch te zijn voor zijn hele politieke carrière.

Senator John McCain, de man die naam maakte omdat hij in Syrië vrolijk lachend met moorddadige ISIS jihadisten op de foto ging, en jarenlang –gelukkig vergeefs- probeerde om oorlog met Rusland te ontketenen, is dood en bijna begraven. Geëerd door George Bush, Barack Obama en Bill Clinton, en mede daardoor gehaat door iedereen die de leugens en bommen van Washington meer dan spuugzat is.  ‘Hij was geen vriend van de mensheid,’ schrijft analist Dmitry Orlov. ‘Hij was juist de vijand, maar wel een hele slechte. Zijn leven stond in het teken van de vernietiging van Amerika.’ Soms zelfs letterlijk, want hij verwoestte als piloot bij het grootste ongeluk ooit op een vliegdekschip in zijn eentje 26 gevechtsvliegtuigen, en veroorzaakte de dood van 134 bemanningsleden. En toch werd hij niet ontslagen, enkel omdat zijn vader destijds admiraal was.

 

Ondanks het feit dat hij door puur bravoure met zijn toestel die grote ramp had veroorzaakt, en een slechte piloot was die door zijn vlieg’kunsten’ diverse toestellen in de vernieling had geholpen, wordt McCain als ‘held’ herdacht, vooral omdat hij 5 jaar in Vietnam gevangen zat. Dat hij nooit gevangen werd genomen omdat hij zichzelf had overgegeven, en ook nog eens tal van medegevangenen aan de Noord Vietnamezen heeft verraden in ruil voor een beter leven in ‘Hilton Hanoi’ –de reden waarom hij zo ongeveer als enige POW niet één litteken aan die gevangenschap overhield-, werd op zijn herdenkingsdienst natuurlijk verzwegen.

McCain werkte zelfs mee met de Noord Vietnamese propaganda door tijdens een uitzending te verklaren dat hij met het afwerpen van bommen oorlogsmisdaden tegen het Vietnamese volk had gepleegd. Wel, daar sprak hij in ieder geval nog eens de waarheid, ook al was dat om puur egoïstische redenen.

McCain liet spoor van (burger)oorlogen achter zich

Daar waar echte Vietnam helden bij hun terugkeer in de VS massaal in de steek werden gelaten, gebeurde dat met verrader en door veel van zijn kameraden gehate McCain – na het veroorzaken van de dood van 134 collega’s moest hij in allerijl van het vliegdekschip USS Forrestal worden gehaald omdat de andere bemanningsleden hem wilden vermoorden- natuurlijk niet. Pappa McCain was immers admiraal, en dus was zijn overgang van het leger naar de politiek een geplaveid pad.

En daar ging hij gewoon door met het meewerken aan verraderlijke intriges en het (laten) aanrichten van grote ellende en verwoestingen, vooral in andere landen. Waar hij ook op bezoek ging, de kans dat daar na zijn vertrek een (burger)oorlog uitbrak, was levensgroot. Overal wilde McCain de Amerikaanse ‘democratische waarden’ brengen, en dat ging (en gaat) doorgaans gepaard met bommen en raketten als die bemoeienissen niet gewenst waren.

Terroristen en neonazi’s hadden speciaal plekje in zijn hart

Terroristen hadden van meet af aan een speciaal plekje in zijn hart, of dat nu de Oekraïense Russen-hatende neonazi’s waren, of de moorddadige jihadisten van ISIS in Syrië, waar hij zelfs pontificaal lachend mee op de foto ging.

De Republikeinse senator, door zijn vijanden spottend ‘Obama’s ass-kisser’ genoemd –en vermoedelijk alleen al om die reden nu zo bejubeld als ‘bruggenbouwer’ in de Nederlandse media-, was één van de belangrijkste architecten van de oorlog die het door de CIA geïnstalleerde Oekraïense regime in Kiev tegen de Russisch sprekende bevolking begon, en waarbij al vele duizenden burgers werden vermoord.

Een van zijn grootste ‘successen’ waren de Westerse sancties tegen Rusland, waar hij al tijden onophoudelijk op had aangedrongen. Voor defensie kon er geen geld genoeg worden uitgetrokken, want hij liet er weinig misverstand over bestaan dat de Russen voor hem de grootste vijanden waren, en Amerika zich moest voorbereiden op een grote oorlog tegen hen.

‘McCain had het geweldige talent om het niet alleen gewoon fout te hebben, maar zelfs totaal fout, dus het exact tegenovergestelde van goed,’ aldus Orlov. Zo bleken de sancties tegen Rusland het land niet op de knieën te dwingen, maar eerder het tegenovergestelde te doen, omdat de Russen genoodzaakt waren hun economie en financiën minder afhankelijk te maken van het Westen. En met succes. In de tussentijd kon het Kremlin de hernieuwde vijandigheid van het Westen aangrijpen om het leger in snel tempo te moderniseren en gevechtsklaar te maken.

‘Partij voor Liquidatie van Amerika heeft ware leider verloren’

‘Het is een droevig moment dat McCains voortijdige heengaan hem voor eeuwig naar de hel heeft gestuurd,’ spot Orlov. ‘Hij kreeg namelijk niet de tijd om zijn levenswerk te voleinden: de vernietiging van de Verenigde Staten. Niettemin kunnen we zeggen dat hij prima werk heeft geleverd, want de koers waar het land mede dankzij hem op zit is nu onomkeerbaar. Dus zelfs als hij in de Senaat wordt vervangen door iemand die wèl capabel is en in de belangen van het land handelt, zal dat die koers nauwelijks veranderen, en zeker niet omkeren.’

‘Laten we dus een minuut stilte in achtnemen ter ere van John McCain, want de Partij voor de Liquidatie van Amerika (Iett. ‘American Collapse Party) heeft een ware leider verloren.’ Zou dit de ware reden zijn dat oud president Barack Obama tijdens de herdenkingsdienst vandaag zei dat McCain ‘het land beter heeft gemaakt’?

Pat Buchanan: ‘McCain was oorlogshavik en daar trots op’

‘De interventionisten zijn hun grootste voorvechter kwijtgeraakt,’ schrijft ook Republikein en voormalig presidentskandidaat Pat Buchanan. In Washington liep geen grotere voorstander van militaire interventies tegen ‘dictatoriale regimes’ die zich weigerden te onderwerpen aan de Amerikaanse hegemonie rond.

Behalve het hierdoor mede veroorzaken van vele honderdduizenden burgerslachtoffers, was McCain ook een drijvende kracht achter de militaire opbouw van het nieuwe Oostfront van de NAVO, pal langs de grenzen met Rusland.

‘John McCain was een oorlogshavik, en was daar trots op.’ Volgens Buchanan zorgde dit er in 2008 voor dat het Amerikaanse volk niet hem, maar Obama het Witte Huis in hielp (maar uiteindelijk bleek dat geen enkel verschil te maken, want Obama liet 9 landen bombarderen, waarbij ongeveer 1 miljoen doden vielen). Buchanan: ‘We bombarderen en vechten in Afghanistan, Irak, Syrië, Libië en Jemen, wat deels John McCains nalatenschap is.’ (3)

McCain haatte Trump, want die wil juist géén oorlog met Rusland, en het liefst ook niet meer in het Midden Oosten. Tevens wil(de) Trump af van het ongemakkelijke bondgenootschap met de radicale islam. Daar is hij dankzij de grote invloed van neocons zoals McCain en de zijnen helaas (nog?) niet in geslaagd, overduidelijk tot grote vreugde van de gevestigde orde in de VS en Europa.

Trump kan daarom alleen maar blij en trots zijn dat McCain hem niet op zijn begrafenis wilde hebben.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Alles Schall und Rauch
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron: http://www.navy.mil/navydata/ships/carriers/images/cv59fire.jpg/ Auteur: United States Navy; licentie: Publiek Domein federale overheid VS

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

rescue op 01-09-2018 20:23

Gezien degenen die wel op de begrafenis van die oorlogsmisdadiger waren is Trump dus een roepende in de woestijn. Spoedig zal echter de ware aard van de USA gezien worden, als een hemels oordeel die grote stad Babylon in een uur zal vernietigen. Gelukkig zullen Gods kinderen daar dan zijn weggehaald.

JP op 01-09-2018 21:05

Volgens sommige berichten stond het tijdstip van overlijden 30 dagen tevoren al vast. En zou hij bij zijn (vrijwillige?) zelfmoord een handje geholpen zijn? Wie volgt?

Hubo op 01-09-2018 23:56

Mooi verhaal van die 126 vernietigde vliegtuigen.Triest van al die mensen die erbij om het leven zijn gekomen.Goed dat deze kant van McCain zo nader belicht wordt.Het valt overigens wel te respecteren,als hij besloten heeft het eind van zijn ziekte niet af te wachten.Het was me al wel opgevallen,dat het ineens heel snel voorbij was,na de aankondiging dat hij verdere behandeling zou staken.

Ik weet niet precies hoe ik de uitspraken van Orlov moet zien.Zelfdestructie,zeker individueel,maar ook collectief is sociaal een minder ongebruikelijk fenomeen dan je wel zou denken.We willen het liever niet zien,omdat het zo dicht bij onszelf staat.Je zou zelfs kunnen stellen dat de hele wereld geleid door haar elites daaraan lijdt.Dat is natuurlijk ook de quintessens van het pessimisme,het fatalisme in de Koran,wat overigens wel weer te herleiden is tot joods christelijke wortels.

Waarom kreeg ik hier nou de 5 daagse weersverwachting van buienradar gelinkt?

Dat fatalisme is in de Koran wel wat zwaarder aangezet,vooral doordat het maar één boek is in tegenstelling tot de Schrift en de Bijbel.Tegelijk biedt de Koran ook meer expliciet een uitweg.Als alle mensen het eens zouden worden op aarde......Maar die kans lijkt wel al meteen bijna uitgesloten.

Maar goed.Dat terzijde.

De ondergang van Amrika zonder dat de rest van de wereld zich in de val van Amerika laat meeslepen,lijkt min of meer noodzakelijk om de voorwaarden te creëren voor vooruitgang in de wereld.Zo denk ik er tenminste over.Het kan zijn dat er in Amerika een visionaire leider opstaat die zich gesteund weet door een brede beweging,die kan en wil breken met het verleden,maar ik zie dat nog niet gebeuren.

Ik zie in Trump en zijn electoraat niets van zo'n beweging.Hooguit wordt zo misschien duidelijk dat er geen weg terug meer is naar het verleden.Dat zou al heel wat zijn in de bewustwording van het amerikaanse volk en de westerse bondgenoten.Of Trump dat zelf nu zo voor ogen staat,betwijfel ik.En evenzeer of die daar zo dan de consequenties uit zal trekken.

Zo'n mannetje van Clingendael hoor je al weer spreken over het beschermen van communicatiekanalen en internationale ,vooral maritieme  handelswegen.Dus we zijn zo langzamerhand niet 100 jaar terug in de geschiedenis,maar zo'n 400 jaar.Dat kan alleen maar uitlopen op conflicten en oorlogen.Ik denk niet da het zin heeft waneer de leidende westerse naties en hun bondgenoten op die manier proberen hun tanende macht te redden.

Diane op 02-09-2018 03:24

pff nog eens wat anders hier als over oorlog ! Jaren geleden las ik hier stukken over van alles en nog wat ..jammer hoor.

willy op 02-09-2018 11:43

Hij is geprezen door ex presidenten die eigenlijk beter hun mond zouden houden! trump mocht niet aanwezig zijn op zijn begrafenis zo diep zat de haat bij deze man ! Hij was een patriot , maar van wie eigenlijk? Shalom

Tom Hendrix op 02-09-2018 16:24

@Willy: 11.43. uur. Dat is de juiste vraag, Willy.

kempenaer op 02-09-2018 23:12

John McCain was een oorlogshitser van het kwaadaardigste soort. Een bijzonder slecht mens met heel veel onschuldig bloed aan zijn griezelige klauwen.

Een schande dat deze man door ander dubieus volk nog enige eer wordt verleend.

Tom Hendrix op 03-09-2018 13:00

@kempenaer: 23.12. uur, op 02/09. Dat ben ik roerend met U eens. Deze McCain, was ook een volger van: " the Deep State".

Guardianofretro op 04-09-2018 20:50

Zeer goede samenvatting van de CV van McCain

VGer47 op 06-09-2018 02:34

Vreemd dat McCain in 2008 tegen Obama campagne voerde, aangezien hij verder zo goed met hem overweg kon. Ook interessant is dat er toen een hoop gedoe was over de vraag of hij wel president mocht worden omdat hij in de kanaalzone in Panama geboren was. Vreemd genoeg heeft zijn eigen partij alle vragen over Obama's geboorte genegeerd, hoewel Obama AL zijn papieren geheimhield. Je zou bijna gaan denken dat McCain een afleidings manoevre of zoiets was om Obama aan de macht te helpen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl