HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Minister Defensie Mattis noemt boek Democratische redacteur anti-Trump krant ‘pure fictie’

Eerder boek over Trumps Witte Huis, ‘Fire and Fury’, eveneens compleet gedebunked – Democratische minderheidsleider: ‘Als we mid-term verkiezingen winnen gaan we Trump afzetten’

 
Afbeelding: Getty Images (4).

Slechts een week nadat het zoveelste nepnieuws over Trump of zijn medewerkers breed werd ontkracht, namelijk de bewering dat de voormalige advocaat van de president bewijs zou hebben dat Trump van tevoren wist van de befaamde ‘Trump Tower’ ontmoeting, heeft de ‘Deep State’ elite de volgende aanval op het Witte Huis gelanceerd met het (binnenkort) uitbrengen van boek ‘Fear’ door Bob Woodward, hoofdredacteur van de Washington Post, één van de beruchte kranten die al jaren met enkel tendentieuze berichtgeving en leugenpropaganda alles doet om Trump zwart te maken. Een van de genoemde hoofdpersonen in het boek, minister van Defensie James Mattis, reageerde dan ook dat het boek ‘pure fictie’ is.

 

De Democraat Bob Woodward, beruchte Trump-hater, ‘lekte’ de inhoud van zijn eigen boek heel strategisch twee maanden voor de ‘mid term’ verkiezingen naar zijn eigen krant, de Washington Post, die de afgelopen jaren met de regelmaat van de klok werd betrapt op het publiceren van nepnieuws.

‘Idioot in een gekkenhuis’

Geheel voorspelbaar wordt Trump in het boek afgeschilderd als een idioot die door zijn naaste medewerkers in bedwang moet worden gehouden. Belangrijke papieren zouden ongezien van Trumps bureau worden gepakt, omdat hij niets van de werking van de regering zou begrijpen. Stafchef John F. Kelly zou Trump ‘onevenwichtig’ en ‘een idioot’ hebben genoemd. ‘Het is zinloos te proberen hem ergens van te overtuigen. Hij is ontspoord. We zitten in het gekkenhuis, en ik heb geen idee waarom wij hier nog zijn.’

Trump zou de leden van zijn regering voortdurend beledigen. Zo zou hij minister van Justitie Jeff Sessions ‘achterlijk’ en een ‘domme Zuiderling’ hebben genoemd, en zelfs een ‘verrader’.

Minister Mattis: ‘Pure fictie en totaal niet geloofwaardig’

Minister van Defensie James Mattis komt ook in het boek voor. Hij zou een bevel van Trump voor een militaire aanval op de Syrische president Bashar Assad (‘let’s fucking kill him!’) hebben genegeerd. Uiteindelijk gaf Trump het bevel voor een gelimiteerde luchtaanval met kruisraketten op één enkele Syrische basis.

Volgens Woodward zou Mattis tegen hem hebben gezegd dat Trump ‘het verstand van een vijfde of zesde klasser’ heeft. Daar is volgens de minister echter niets van waar. ‘De minachtende woorden over de president die aan mij worden toegeschreven zijn nooit door mij of in mijn bijzijn gezegd. Hoewel ik over het algemeen graag fictie lees, is dit een unieke vorm van Washington ‘literatuur’. Zijn anonieme bronnen geven er geen enkele geloofwaardigheid aan.’

Eerder dit jaar beschuldigde Mattis het eveneens fel anti-Trump berichtende NBC ook van het publiceren van ‘fictie’ toen werd bericht dat het Pentagon snel probeerde de scherven op te ruimen die Trump op de laatste NAVO top had achtergelaten. Volgens Mattis had hij zelf tegen senatoren gezegd dat die top ‘één van de meest productieve’ was waar hij ooit bij was geweest, en dat iedere suggestie dat men in het Pentagon geen respect voor Trump zou hebben ‘het product van iemands rijke fantasie is’.

Ook vorige boek over Trump compleet gedebunked

Woodward zou volgens eigen zeggen ook Trump zelf hebben benaderd voor medewerking aan het boek, maar dat zou de president hebben geweigerd. In een door de WaPo opgenomen en nu openbaar gemaakt telefoongesprek tussen beide heren blijkt dat Trump wel degelijk had willen meewerken, maar dat Woodwards verzoeken niet aan hem werden doorgegeven.

Het vorige boek over Trump, Michael Wolffs ‘Fire and Fury’, werd al snel compleet gedebunked. Dat kreeg van de media echter veel minder aandacht dan de originele claims die in het boek werden gemaakt. De schade was toen al aangericht, want dat boek leidde tot het ontslag van Steve Bannon.

Motieven Clinton-vertrouweling Woodward en andere media overduidelijk

Niemand hoeft worden uitgelegd waarom dit boek van een vertrouweling van de ‘Clinton-groep’ zo kort voor de ‘mid term’ verkiezingen wordt gepubliceerd, en dat ook in Nederland de media er gelijk als de kippen bij waren om ook deze fictie als feit te presenteren. De komende weken zullen anti-Trump koppen dus regelmatig de headlines blijven domineren.

Tevens kan worden verwacht dat Trump, met wie het voor de gevestigde orde inderdaad moeilijk samenwerken lijkt, er wéér iemand uitgooit. Dat zou wel eens minister Sessions kunnen zijn, met wie hij constant op gespannen voet leeft.

Trump noemt de media niet voor niets ‘de vijanden van het volk’. Getuige veel commentaren en de almaar lagere kijkcijfers voor bijvoorbeeld CNN lijkt een groot deel van het Amerikaanse volk er inmiddels precies zo over te denken. Ondanks een recente lastercampagne is het aantal lezers van Breitbart juist verder toegenomen, en trekt het gebande Infowars explosief meer app-verkeer.

Democratische minderheidsleider: ‘We gaan Trump afzetten’

Het doel van de Democraten is duidelijk: de verkiezingen op 6 november winnen, het Congres van de Republikeinen overnemen, en Trump vervolgens proberen af te zetten, zoals ook de Democratische minderheidsleider Chuck Schumer publiekelijk heeft aangekondigd. Daar heeft hij dan overigens ook de medewerking van een flink aantal Republikeinen voor nodig.

Schumers oproep zou wel eens een averechts effect kunnen hebben, want uit peilingen blijkt dat het Amerikaanse volk niet op een afzettingsprocedure zit te wachten. De kans is daarom aanwezig dat veel kiezers extra gemotiveerd zijn om in november naar de stembussen te gaan om de Republikeinen hun meerderheid te laten behouden. (3)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 05-09-2018 15:02

Zoals het artikel reeds laat doorschemeren willen de Democraten kost wat kost de verlkiezingen winnen!In het boek van Woodward staat dat Trump president Assad wilde vermoorden, ook dat blijkt nepnieuws te zijn van de vroeger Watergateschandaal schrijver ! Als je veel kijkt naar CNN en je weet weinig van politiek dan krijg je de indruk dat het Witte Huis is bewoond door een clown met een stel komieken als ministers . Men wil president Trump het land regeren eigenlijk onmogelijk maken en dit op vele manieren ! De democraten willen graag Trump afzetten en bij de linkse VRT was er een bericht dat er een meerderheid voor was, wat later weer niet bleek te zijn, wat een klucht van die democraten! Shalom

Tom Hendrix op 05-09-2018 15:15

Sluit mij volledig aan bij de strekking van dit artikel.

speiker op 05-09-2018 15:49

Dit is weer de zoveelste aanval op de man die door God gekozen is, de duivel probeert zoveel listen te bedenken om deze man in de val te laten lopen.

JP op 05-09-2018 16:13

De Trump trein is niet meer te stoppen

Pier op 05-09-2018 16:18

Leugens, leugens. Ze zijn bang voor Trump. Ze haten hem. Ze zijn in het nauw gedreven. Hun zonden zullen aan het licht worden gebracht en ze zullen worden geoordeeld. Ze weten het. Ze spugen gif. Het zal ze niet lukken, niet meer. De pedofielen en satanisten van de Deep State, hun tijd is om, hun spel is uit. 

Pier op 05-09-2018 16:24

Ook voor het Rooms katholieke religieuze machtsblok is het over en uit. Genoeg geweest. Hun zonden worden aan het licht gebracht. Hun spel is uit.

The times they are a-changing...

Qvic op 05-09-2018 18:07

De haat zit wel erg diep bij de Democraten, mede doordat zij zo corrupt zijn dat hun daden nooit publiekelijk aan het volk bekent mag worden. Want dan is het echt gedaan met hen. Nu zij de macht niet meer hebben, kunnen zij niet alles meer in de doofpotten proppen en iedereen proberen te chanteren uit eigen gewin. Dit resulteert in een enorme aderlating van hun financiën. Daarom moet de zullen de Democraten er alles aan gelegen zijn, om hun macht weer terug te krijgen. Zij gaan letterlijk over lijken, om hun doel te kunnen verwezenlijken. Deze tussen verkiezingen zullen dan ook weer grof gefraudeerd worden door de Democraten, waar zij dan de vruchten denken van te plukken. Want het moeras mag nooit en te nimmer droog gelegd worden door Trump.

Doordenker op 05-09-2018 18:20

Als de 'auteur' van dat roddelboek niet alles zwart op wit kan bewijzen wat hij schrijft, zou men hem bankroet moeten procederen.

Het zou moeten gedaan zijn met vrijblijvend roddel te verkondigen, zonder de prijs daarvoor te moeten betalen.

rescue op 05-09-2018 18:58

Als het boek leugens bevat dan zou Trump de schrijver gemakkelijk een proces kunnen aandoen, maar met het vorige boek gebeurde dat ook al niet. Misschien toch minder leugens dan velen denken.

Realist op 05-09-2018 19:12

CNN wordt door de Nederlandse MSM gezien als het nieuws uit de USA. Let maar op een webcam uit de studio. Er staat dan altijd CNN op.

In de USA heeft CNN dan wel steeds minder invloed. In Nederland is deze nog steeds zeer groot als de NOS, BNR etc de berichten blind overnemen.

P.Sisterons op 05-09-2018 19:53

Zoals bekend hebben de linksgekkies een psychische stoornis en hebben niets geleerd van de geschiedenis.

Normaliter worden wetenschappelijke zaken eerst getest op muizen. Linksgekkies proberen het meteen uit op mensen.

Laten we hopen dat de Democrats weer terecht op hun lazer krijgen met de mid-term verkiezingen in de USA.

lies op 05-09-2018 20:41

Gelukkig hebben we spiegelnieuws van Xander nog . 

Bomans op 05-09-2018 21:12

Doordenker en Rescue ,

Als er in het boek staat dat het fictie is kan men niet procderen! Maar sommige Amerikanen weten niet wat fictie betekent?

kim op 06-09-2018 08:48

Het begint er op te lijken dat circa 80% van de tweepoters hier op aarde bezig zijn met zelfmoord.

Trump is het beste (na JFK) wat ons is overkomen. 

lodewijk12 op 06-09-2018 13:38

komt er vandaag ook een artikel over Israel die wapens aan terroristen in syrie gaf, of gaan we meer klagen over Iran?

Econoom op 06-09-2018 14:03

@speiker , Trump is niet door God gekozen maar door de Amerikaanse Democratisch kiezers

Econoom op 06-09-2018 14:54

Moderator dat moet uiteraard zijn republikeinse kiezers.

Doordenker op 06-09-2018 18:18

Het is voor iedereen met een beetje verstand duidelijk dat de linkse mainstream media en president Trump in een strijd op leven en dood verwikkeld zijn. Al hetgeen de mainstream media berichten over president Trump mag dan ook als totaal onbetrouwbaar en zeer partijdig beschouwd worden.

Het voornaamste doel van de linkse mediastream media is Niet de bevolking objectief en betrouwbaar te informeren, maar wel wel om de bevolking voor hun eigen politieke kar te spannen door ze te desinformeren, te manipuleren en te brainwashen. 

De berichtgeving over feiten zelf zouden zijn heilig (objectief, betrouwbaar, onpartijdig) moeten zijn en op basis van deze objectieve informatie zou iedereen dan het recht hebben om zich een gefundeerde opinie te vormen over de feiten en deze opinie vervolgens ook openbaar te maken

Voor de leugenachtige 'spin doctors' van mainstream media zijn echter de feiten niet meer heilig maar wel hun linkse opinie over de feiten.

De mainstream media manipuleren, verzinnen, knippen, minimaliseren, maximaliseren en verdraaien de feiten zodat ze het best kunnen gebruikt (misbruikt) worden ter bevestiging en ondersteuning van hun 'heilige' opinie en hun linkse agenda.

speiker op 06-09-2018 18:33

Econoom: inderdaad door de replubiekeinse kiezers ,zeker niet door de democraten want die haten hem, God kan mensen gebruiken om de man te kiezen die Hij wilt op dat moment, God en mensen werken samen als je je laat leiden door Hem.

Hubo op 07-09-2018 02:33

Het geschetste beeld komt wel zon beetje overeen met wat ik ervan denk.Dat zegt verder natuurlijk weinig.Ik heb zo'n galerijtje o MSN eens nagelopen om te kijken met wat voor IQ hij daar stond en dat was toch wel behoorlijk hoog.Dat zegt natuurlijk ook niet veel.Als hij zo intelligent iszou hij toch oook wel moetenaanvoelen ,dat hij op een doodlopende weg zit.Of gaat het hem alleen maar m zijn eigen ambites?We zullen wel zien.

Peter op 07-09-2018 11:18

Media doet er alles aan om Trump slecht neer te zetten ,een hoer inhuren ,hoe vertrouwelijk kan die zijn ,die doen alles voor geld ,maar voor de NPO geen bezwaar om die in eens serieus te nemen . Het geld wat ze aan die hoer geven is van u belastinggeld ,het kan weer ,40 miljoen extra deye week ,om Trump te bashen .Deze man is gekozen door het amerikaanse volk ,dat dat volk wat ons heeft bevrijd vroeger ,anders hadden we allemaal Duits gesproken ,en geleefd zoals de N,koreanen .

kim op 07-09-2018 16:15

@Peter, wijze woorden, het volk stemt, wat je zegt dat het amerikaanse volk heeft gekozen.

Ik ook , maar nu komt het, wij zijn de debielen maar uiteindelijk zijn de rijken de slachtoffers, niemand ontkomt aan zijn ... Niemand.

Stemmen heeft geen enkele nut, we zijn terug naar af.

ennuh nog ff, ben je iemand van de fiod, of iets dergelijks, want dat zijn de  peoples die jullie vergiftigen en van mijn kant geen genade. Het is zo, ik heb mijn taak volbracht, prachtige kinderen op de wereld gezet en begeleid en studeren, na de atheneum en geloof me maar, het is niets voor niets.

Ik leef niet voor niets

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl