Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Jodenhaat moslimmigranten reden voor Zweden om hen juist wel asiel te verlenen

Rechten gewelddadige moslimmisdadigers net als in Duitsland en Nederland belangrijker dan veiligheid van autochtone inwoners:  Zweedse autoriteiten lieten vorig jaar 75% van tot gevangenisstraf en deportatie veroordeelde migranten weer vrij, 9 van de 10 misdadigers worden sowieso nooit uitgezet

 
De synagoge van Göteborg was vorig jaar het doelwit van een groep van ca. 10 tot 15 migranten. (Afbeelding: WikiMedia Commons (2)).

Links laat vooral in Zweden hoe langer hoe meer zijn ware kleuren zien. De uitgewoonde nepmaskers van humaniteit, diversiteit en multiculti vallen af nu Jodenhaat er inmiddels een geldige reden is om moslimmigranten juist asiel te verlenen. Ja, u leest het goed, want een afgewezen illegale asielzoeker, tevens een veroordeelde misdadiger, werd het toegestaan om in Zweden te blijven omdat hij een gewelddadige haatmisdaad tegen Zweedse Joden had begaan. Joden beginnen dus wederom vogelvrij te worden verklaard in progressief-socialistisch Europa, net zoals dat onder de Duitse nationaal-socialisten zo’n 80 jaar geleden het geval was.

 

Het Zweedse hof van beroep draaide de uitzetting van de 22 jarige Palestijnse Feras uit Gaza terug. Samen met twee andere moslimmigranten was hij veroordeeld voor brandstichting bij de synagoge van Göteborg in december 2017. Op dat moment had hij van het migratiebureau al het land moeten zijn uitgezet, maar hij was simpelweg niet vertrokken omdat de Zweedse autoriteiten bepaald geen haast maken met deportaties.

Feras gebruikte die vrijheid om met een grote groep van 10 tot 15 moslims de synagoge aan te vallen, waar op dat moment in een bijgebouw Joden bijeen waren voor een feest. De moslims gooiden allerlei brandende voorwerpen over het hek, onder andere op geparkeerde auto’s. Het vuur kon snel worden geblust, en de schade was niet groot.  

Antisemitische haatmisdaad geconstateerd, maar gewoon mogen blijven

Zowel een lagere als hogere rechter oordeelden dat het om een antisemitische haatmisdaad ging. De lagere rechtbank had Feras daarom veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, gevolgd door deportatie. Ook het hof van beroep constateerde dat Feras ‘grove onwettelijke bedreigingen had geuit met de intentie om leden van de Joodse gemeenschap kwaad te doen. De daad kan ook worden gezien als een serieuze politieke misdaad gericht tegen andere Joden.’

Desondanks besloot dat hogere hof om de deportatie van Feras te schrappen, zogenaamd omdat zijn mensenrechten in ‘Palestina’ dan in gevaar zouden komen omdat de Israëlische autoriteiten dan mogelijk actie tegen deze veroordeelde en reeds afgewezen illegaleJodenhatendemisdadiger en zouden kunnen ondernemen.

Het schandalige oordeel van deze progressieve Zweedse rechters schept een gevaarlijk precedent dat angstvallig veel op de gebeurtenissen onder een eerder socialistisch regime doet terugdenken, namelijk dat van Nazi Duitsland zo’n 80 jaar geleden. De rechten van de Joden in Zweden zijn namelijk nu officieel ondergeschikt gemaakt aan de rechten van degenen die hen haten en willen vermoorden.

Ook in Zweden hebben migrantenmisdadigers meer rechten dan autochtone bevolking

Overigens doen ook de rechten van de autochtone burgers er nauwelijks meer toe in Zweden. Uit statistieken bleek dat vorig jaar 75% van de migranten die waren veroordeeld tot gevangenisstraf en deportatie gewoon weer werden vrijgelaten. Tussen 2000 en 2014 werd maar 20% van de veroordeelde migrantenverkrachters, en slechts 17% van de migranten kinderverkrachters, uitgezet. In de jaren daarna werd het nog veel erger: inmiddels worden 9 van de 10 veroordeelde migrantenmisdadigers niet gedeporteerd, ongeacht de aard en zwaarte van hun misdaden.

Dit geldt zelfs voor terroristen. Een Syriër die in 2015 als ‘vluchteling’ naar Zweden kwam en rivaliserende Shi’itische moslims met molotov cocktails had aangevallen, werd vrijgesproken en niet gedeporteerd, omdat zijn leven dan gevaar zou lopen.

Ook in eigen land hebben moslimmigranten speciale rechten die boven die van het Nederlandse volk uitstijgen. Zo hadden we onlangs een ‘progressieve’ rechter die besloot een Afghaanse migrant die een 18 jarig licht verstandelijk beperkt meisje had verkracht een veel lagere straf dan gebruikelijk te geven, omdat anders zijn verblijfsvergunning in gevaar zou komen. Met andere woorden: deze moslimmisdadiger kreeg van de rechterlijke macht in Nederland feitelijk een directe aanmoediging om na zijn vrijlating nog meer meisjes te verkrachten.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, Bilden är fotograferad av Harri Blomberg, CC-SA licentie 3.0

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 29-09-2018 14:57

zweden is echt geen schoonvoorbeeld van hoe men migratie moet aanpakken! we zien hier ook het beleid van een linkse regering die zijn autochtone bevolking aan het veranderen is en die zijn identiteit aan het verliezen is ! En dat de Jodenhaat er toe neemt moet niemand verbazen radicale moslims zijn door de vluchtelingenstroom overal binnen geraakt en ze gaan niet meer weg! Hoe het gaat uitdraaien is de vraag, misschien loert een burgeroorlog om te hoek ! Shalom

kim op 29-09-2018 16:16

Nou lieve mensen, hier kom ik. Ik moet verschijnen voor de rechtbank omdat ik verbaal aanwezig was en ben en blijf. Het interesseert mij niet meer. Ze gaan me waarschijnlijk opsluiten omdat ik, per ongeluk uit blanke ouders geboren blond meisje ben en heel per ongeluk, eigenlijk uit angst een grote bek heb opgezet tegen een ambtenaar. Bij deze, mijn messen zijn geslepen want ik kan het niet meer verdragen dat ik mijn kinderen niet veilig over straat kan laten gaan want er is geen veiligheid meer. Alleen bij mij is er veiligheid. Ik ben niet bang, voor niemand, wel voor degenen die mijn kinderen aanraken want dan word ik een leeuwin, wat er met mij gebeurt is mij om het even maar blijf van mijn bloedjes af, want anders gaat er bloed vloeien bij degenen die dit aanrichten, en Zweden : zwaai zwaai wat een waardeloos volk zijn jullie, zonder enig scrupules en vechtlust en volgevreten bekken en ............ waar zijn de Vikkingen, of hebben ze nooit bestaan? Neen, jullie zijn al een weggevaagd volk. Zwakkelingen en waarom, moet ik nu ook vechten van Noord Oost Zuid West. Ik ben er.

Als je je kind of vrouw bewust laat verkrachten door een bewust binnengesleepte beest  dan ben je nog erger en zijn de Zweden het niet waard om nog een knackebröd naar binnen te werken want dan ga je gegarandeerd stikken. Met andere woorden, mannen uit Zweden, jullie verkrachten jezelf.

Robert Weesie op 29-09-2018 17:04

Goed zo Kim. Je laat je niet afslachten als een mak lammetje.

willy op 29-09-2018 17:17

@kim : altijd opkomen voor jou mening en kinderen, zwijgen is voor lafaards !! Shalom

Cale op 29-09-2018 17:37

Weet je, als je al deze goede Xander artikelen uitprint en op een stapel legt, hoe hoog zal die stapel nu zijn? En bedenk daarbij dat de besproken problemen vele malen erger zijn geworden, op alle fronten.  Dat de aantallen migranten alsmaar groeien. Dat er in west Europa minstens een allah akhbar aanval per dag gebeurd. Dan blijven er twee keuzes over; of langzaam maar zeker je leven een hel laten worden want je weet dat er geen oplossing bestaat. Of, indien je de mogelijkheid hebt, vertrekken. Je verdere leven laten verzieken door een stelletje galbakken die zelf nooit zullen vertrekken en nooit hun gedrag zullen aanpassen, geholpen door de politiek die hier niets aan wil doen? Willen we dat? Voor mij is (was) de keuze erg simpel. Zelfs het weer is beter hier. Maar mijn hart bloedt want elke dag realizeer ik me dat het afgelopen is met mijn geboorte land, mijn mooie Holland. Triest.

gust op 29-09-2018 18:17

flink je meening gezecht kim kgeef je volkomen gelijk    hier in den belziek hebben de mannen ook geen kloten meer wel nog een groot smoel   14 oktober gemeente en provincie verkiezing uiteraard zonder inhoud behalve het vb maarja dan ben je een nazi   ok danzij het maarzo 

Cale op 29-09-2018 20:36

En nog even dit: Rutte zegt, we hebben strenge regels maar moeten ons aan de rechsstaat houden. Wat een foute en laffe redenering is dit. Om de rechtsstaat te beschermen moeten we juist keihard optreden tegen degenen die hem willen opblazen. De lieden die deze misdaad tegen de Nederlandse burger en samenleving willen begaan hebben geen rechten. Rutte is niet dom en weet dit. Maar waarom zegt hij dit niet? Bedenkelijk. En wederom - triest.

Ken op 29-09-2018 20:43

@Cale Cale op 29-09-2018 17:37

Waar woon je dan momenteel? Ik ben ook aan het overwegen mijn boeltje hier te verkopen want het gaat gewoon van kwaad naar erger en we staan er met zen allen op te kijken hoe we naar de slachtbank worden geleid.

Het is zoals men hier zegt, we zijn een laf volk geworden, terwijl we fier zouden moeten zijn op ONS land.

Ik hoop dat op vele plaatsen het VB piekt maar ik vrees ervoor omdat er een te grote macht is die de zogenoemde verkiezingen kan manipuleren.

Het is toch niet normaal dat bepaalde politici 30 jaar aan de macht kunnen blijven? Sorry, dan scheelt er iets.

Laat ons allen nu toch eens rechtstaan en de juiste keuzes maken in het stemhokje.

Zet je angst opzij om een tijdje met minder te moeten leven, als we hierdoor alles terug in de goede richting kunnen krijgen, waarom dan niet?

AEO op 29-09-2018 21:33

Cale, naar welk land ben je dan verhuisd, als je zegt dat het weer er beter is? Toch niet naar Zuid Europa? Want daar is de situatie bepaald niet best te noemen. Nou ja, misschien zou Madeira een goede keuze zijn. Mooi klimaat en geen moskee te zien.

Kees op 30-09-2018 01:50

A E O 29/ 9 .  Ga Naar Australia, New Zealand  .-

Bundy op 30-09-2018 02:05

@kim op 29-09-2018 16:16

Ik ken de details van je zaak niet en wil die ook niet weten .   Ik hoop dat je bij de politie geén verklaring hebt afgelegd , deze schrijven doorgaans toch op wat ze zelf willen en niet wat jij gezegd hebt    .  De meeste mensen trekken deze verklaring tijdens een rechtszaak in maar daar trekt een rechter zich niets van aan .             Wanneer je voor een politie-rechter moet verschijnen ben je al veroordeeld voór je binnenkomt , deze zijn het verlengstuk van de politie .           De rechterlijke macht in NL is extreem fel op mensen die iets zeggen over allochtonen of daar een vergelijking mee maken die op hun eigen situatie slaat , dan teken je je eigen ondergang .   Je kunt nu nog bedenken ( bij de politierechter krijg je ook geen advocaat ) wat je het beste niét kunt zeggen én wat wel .

Wanneer deze D666 bende vermoedens krijgt over een eventuele rechtse Mevrouw dan wordt je extra zwaar gestraft , zij zijn immers de gedachtenpolitie van dit land .   Troost is dat ook zij eens voor de enige rechtvaardige Rechter zullen staan .

Ik wens je heel veel sterkte   en pas op dat ze niet gaan insinueren , dus zaken in gaan vullen die die jij volgens anderen gezegd of gedaan zou hebben .    Dan moet je nadrukkelijk  laten weten dat je daar niet van gediend bent .

Lida op 30-09-2018 07:36

https://www.stopdebankiers.com/lezers-inzending-ik-zou-zeggen-lees-en-gruwel/

Sharkey op 30-09-2018 09:02

De toestand in Nederland is mij ook teveel geworden en ben vertrokken. We woonden in een wijk van huurhuizen met ja u raad het al, grote aantallen buitenlanders van afrikaanse afkomst. Ze zwalkten maar wat over straat en liepen zich te vervelen. Mijn vrouw en ik werkten beiden en waren de enigen in het woonerf die werkten en werden nog getreiterd ook. Ik weet dat het laf is maar twee jaar voor mijn pensioengerechtigde leeftijd ben ik vertrokken naar een land waar ik tot twee keer toe iemand met een hoofddoekje heb gezien (toeristen) en verder geen. Hier heb ik ruimte en rust. Het werk wat ik nu doe is niet meer dan onderhoud aan tuin en woning. Ik heb echt geen heimwee naar het overvolle en langzaam maar zeker grondig verpestte Nederland. Voor mijn vertrek sprak ik mensen die dezelfde stap zouden willen maken maar dit niet konden om uiteenlopende redenen en ik denk dat je er goed aan doet te vertrekken voor het te laat is. Laat Pinoccio rutte en zijn maatje pechthold maar lekker achter.

Kruisridder op 30-09-2018 11:18

Je moet Altijd opkomen voor jezelf en de gelijkgezindten in de samenleving. Ook voor je Eigen Mening. Daar ben Ik al voor Gevonnist . 80 uur voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar omdat ik vond dat de daders van de aanslagen in Parijs samen met hun familie voor het vuurpeloton gesleept moesten worden.....Maar mijn mening in het openbaar is Niet veranderd. Onlangs had ik Weer een aangifte van een boze bekende PvdA-politica Kamerlid, een moslima waarbij ik grote kritiek had op het dragen van een hoofddoekje bij de politie. De Officier van Justitie ging er gelukkig niet in mee en seponeerde de zaak. Er zijn binnen de Justitiele macht gelukkig tóch nog OvJ's te vinden die een hart hebben en niet politiek-correct zijn....

Cale op 30-09-2018 12:32

@Ken & AEO, Ik woon al bijna 30 jaar zonder problemen en ergernis in Spanje maar met de nu nieuwe, ongekozen, socialistische regering in Madrid gaat het fout. Die hebben de grenzen open gezet. 91% van de Marokkaanse bevolking heeft aangegeven naar Europa te willen vertrekken. Maak je borst maar nat. Ik heb de tent al verkocht en huur nu (want je bent te laat zodra het echt misgaat, dat geldt ook voor NL) ben vrij om te gaan waar ik wil maar wacht nog even af. Zuid Amerika lijkt me goed, daar zijn nog een paar stabiele landen te vinden. Moet je wel Spaans spreken. Van wat ik lees op internet voorzie ik een financiële crash binnen nu en 2 jaar. Veel erger dan in 2008. Daar zullen velen het slachtoffer van worden, met als gevolg sociale onrust aangewakkerd  door de scheve verhoudingen tussen autochtonen en allochtonen. De perfecte storm zeg maar. Ik bid dat ik ongelijk heb maar ik ben bang van niet.. 

willy op 30-09-2018 15:56

@Cale: Als ik het goed begrijp een nieuwe exodus wacht ons vanuit Marokko of er al geen genoeg zijn ??? Shalom

kim op 30-09-2018 21:44

@Bundy, 02:05, dank je wel voor je advies en voor de sterkte die je mij toewenst, die ik ter harte neem. Ik zal aan je denken als ik moet voorkomen.

Wat een ongelooflijke diepe trieste wereld is dit geworden, maar ik ben een vechter en sluit mijn mond niet. Nogmaals bedankt voor je advies. Ik zal later uitsluitsel geven als het nog mogelijk wordt gemaakt om vrijheid van meningsuiting te geven. Zelf heb ik nog nooit iemand aangeraakt, gekwetst, of wat dan maar ook. Het is waar, wat je zegt, wij Nederlanders mogen helemaal niets meer zeggen.

Wij moeten maar werken en alles betalen voor een achterlijk cultuur binnen geloosde rot mensen waar ik niets mee te maken heb, we zijn intussen de 'gekke Henkie' (uitdrukking) geworden. En Den Haag maar in z'n handjes knijpen. Terwijl ze niet eens in de gaten hebben dat zij zelf de afgrond ingaan. Maar dat is weer een ander verhaal, het vreemde van ons volk is dat we het lijdzaam toezien en toelaten. Het is te gek voor woorden. Ik heb één paspoort en mag géén asiel aanvragen in wat voor land dan maar ook omdat ik nooit als een asielzoeker wordt aangemerkt, weet iedereen waarom? omdat ik mijn leven lang belasting heb betaald, en uit een veilig land kom. Daarom. Maar ....... Nederland is Geen veilig land meer, en toch worden we tot op het bot -- Over de hele wereld is er geen land die zo meewarend toekijkt hoe wij als de Geuzen ten onder gaan, maar ik ga niet zonder strijd ten onder, zo ben ik niet geboren en zo ga ik niet sterven.

En voor @Kruisridder 11:18, wat fijn dat je de goede OvJ hebt gekregen, want het is een aflopende zaak hier in NL en ook voor de rest van Europa. Blij voor je.

Wat een minachting voor ons volk om ons zo te verlakken en maar geld innen en ons te bewerken tot ... . Dat is waarschijnlijk ook de bedoeling want als je alle verdragen, resoluties, wetten enzovoorts er op na leest, dan is er maar één conclusie, ze willen ons (hardwerkende belastingbetalende prachtige westerse mensen) weg hebben, en zo dom zijn ze, want dan vagen ze zichzelf ook weg, de vreselijke elitaire schuldigen. Want zonder ons zijn ze niets.

Maar wetten zijn gemaakt om veranderd te worden!!!

Bundy op 01-10-2018 02:39

@kim op 30-09-2018 21:44

Ik wens je nogmaals sterkte en ik denk er aan hoe voor de gewone Nederlander de eens vanzelfsprekende hulp van een advocaat ook nog is geminimaliseerd .    Ook ik heb er vaak aan gedacht dat ik voor asiel in aanmerking kom , maar wanneer je uit Nederland komt is dit vanwege ons "veilige "land niet mogelijk .

Ik hoop echt dat je hier nog kunt vertellen hoe je behandeld bent en zal voor je bidden .

Hubert Luns op 01-10-2018 12:20

Een déjà vu. Want tijdens de Franse Revolutie zijn de meeste doden gevallen onder de gewone bevolking. Robespierre en Rousseau waren van mening dat er te veel mensen in Frankrijk waren en dat voor een goed bestuur de aantallen aanzienlijk dienden te worden gereduceerd. Voor de linksen zijn mensen als vee. Een boer slaapt toch ook niet slecht als er vee naar de slachtbank gaat? Ja, u leest het goed, wij zijn als vee in de ogen van die progressieven.

Oma op 02-10-2018 12:41

Jodenhaat en antisemitisme wordt wereldwijd streng veroordeeld en werd bestraft.

Omdat antisemitisme inherent is aan islam echter, wordt het toegestaan en jodenhaters worden zelfs beschermd door politiek en justitie...duidelijk het vervolg van hitler's holocaust door merkel en de eu-bende misdadigers.

Hiermee zetten moslims zich als nazi's te kijk, echter, ik heb nog geen enkele j(h)ournalist die vergelijking weten te maken????

Wel worden nationalisten in europa, die opkomen voor zelfbehoud van cultuur en eigenheid in het verdomhoekje van racist, extreem-rechts geduwd en beschuldigd van nazisme om ons het zwijgen op te leggen en islam vrij te kunnen verspreiden.

Ingevoerde palestijnen gedragen zich in europa zoals in Gaza: stenen en brandende voorwerpen gooien naar synagoges en Joden..in zweden, frankrijk, belgië...en vast nog andere landen maar dat gaat de doofpot in.

De (eu)politiek heeft dus het conflict en hamas terroristen naar hier gehaald, net als de afghaanse oorlog en alle conflicten van de hele wereld want deze ondankbare, wrede onderontwikkelden zetten gewoon hun onderlinge twisten en oorlogen verder in onze europese straten waardoor wij en de echte oorlogsvluchtelingen in geen enkel europees land nog veilig zijn want de politiek heeft opzettelijk ook de terroristen mee geïmporteerd.

Onze (publieke) reacties dienen te veranderen om de politiek te dwingen van richting te veranderen voor er echte oorlog uitbreekt. Hoe? Door ze met hun eigen wapens te verslaan.

Een voorbeeld: de boerkini

Door op te komen voor de gelijkheid van de moslima om een badpak te dragen, niet ons verzetten tegen onze discriminatie door voorkeuren van islam, maar het benadrukken van grondwettelijke gelijkheid, dat betekent dat moslima's ook badpakken zouden mogen dragen, net als elke vrije vrouw.

Iedereen weet dat boerkini, hoofddoeken ed pure provocatie zijn, de uiting van hun (gewaande) superioriteit, minachting en discriminatie van de ongelovigen dus laten we dat omdraaien: moslims willen gelijkheid? 

Wel, ze kunnen het krijgen: wij eisen gelijkheid voor de moslima om zich te kleden zoals iedereen en niet zoals hun 'geloof' voorschrijft.

In een europese democratie primeert nog altijd de grondwet, gelijkheid, scheiding tussen kerk/staat en de burgerlijke wet boven religieuze regeltjes wat betreft de maatschappelijke orde en regelgeving....waterdicht dus en geen slappe smoesjes over 'godsdienstvrijheid' of belijden van hun vermeende 'geloof' dat grondwettelijk ondergeschikt is aan maatschappelijke orde.

Zo ook met de vluchtelingen: opkomen voor het recht van oorlogsvluchtelingen op een veilige haven om de politiek te dwingen terroristen, aanranders, verkrachters en moordenaars die als vermeende vluchtelingen werden binnengehaald om onze maatschappijen te ontwrichten, harder aan te pakken en te repatriëren voor het welzijn van die 'arme bootvluchtelingen' waarvoor de politiek toch zo mededogend is en opkomt? Want wat de politiek nalaat voor eigen bevolking, (bescherming en veiligheid garanderen) zullen ze dan wel moeten doen voor de vluchtelingen die zij beweren een veilig en beter leven te willen bieden?  Verslaan met eigen wapens.

Dus, Cale: "Dan blijven er twee keuzes over; of langzaam maar zeker je leven een hel laten worden want je weet dat er geen oplossing bestaat. Of, indien je de mogelijkheid hebt, vertrekken"

We hebben ook nog de keuze om gericht verzet te plegen. Ik weiger te vluchten uit mijn eigen land en zal elke gelegenheid te baat nemen om de politiek te dwingen van richting te veranderen door hen met eigen wapens te verslaan en indien nodig, de wapens op te nemen om een veilige toekomst voor onze klein/kinderen te verzekeren. Niet de domme moslims maar de sluwe politiek en justitie moeten bestreden worden en dat kan met hun eigen wapens en wetten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl