HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Italië en Hongarije richten anti-immigratie as op en eisen dat EU alle grenzen sluit


Hongarije heeft aangetoond dat je met een simpel en naar verhouding goedkoop hek met prikkeldraad vrijwel alle illegale immigratie kunt stoppen. (afbeelding: Getty Images (2)).

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en de Hongaarse premier Viktor Orbán hebben gezamenlijk verklaard een ‘anti-immigratie as’ op te richten, die zich vierkant opstelt tegen het pro-immigratie/islamisering beleid van de EU. Salvini zei dat het de hoogste tijd is om ‘het lot van het Europese continent te veranderen’, en Orban stelde dat er een nieuwe Europese Commissie moet komen die de open grenzen opgeeft en de Europese burgers weer gaat beschermen.

 

Op 28 augustus beloofden Orbán en Salvini tevens om te gaan samenwerken met Oostenrijk en de Visegrad groep, waar behalve Hongarije ook Polen, Tsjechië en Slowakije toe behoren – landen die nog goed weten hoe het is om tientallen jaren lang te zuchten onder het juk van een totalitair regime, en dat pertinent niet opnieuw willen meemaken.

‘Recht op leven en veiligheid wordt door Europese elite geweigerd’

De Oost Europese landen en Italië gaan zich daarom gezamenlijk verzetten tegen de pro-immigratie landen van West Europa, die worden geleid door Frankrijk en Duitsland. Orbán en Salvini stellen een strategie op om in maart 2019 de PES, de machtige socialisten in het Europese Parlement die juist nog veel meer immigratie en islam willen, te verslaan.

‘De komende maanden werken we toe naar een ander Europa, een andere Europese Commissie, en ander Europees beleid, dat het recht op leven, werk, gezondheid en veiligheid centraal stelt – wat de Europese elite en (George) Soros, vertegenwoordigd door (Emanuel) Macron, weigeren te doen,’ aldus Salvini.

Hij verketterde de ‘apathie’ van links, dat doet ‘alsof het de autoriteit heeft te bepalen wie het recht heeft om zijn mond open te doen, en wie niet. En dan vragen ze zich nog af waarom niemand meer op hen stemt... Dit is de eerste van een lange series ontmoetingen om het lot te veranderen, niet alleen van Italië en Hongarije, maar van het hele Europese continent.’

‘Er moet een nieuwe Europese Commissie komen die grenzen gaat beschermen’

‘Er moeten veel dingen veranderen,’ vulde Orban met het oog op de Europese parlementsverkiezingen in 2019 aan. ‘Op dit moment zijn er twee groepen in Europa. De één wordt geleid door Macron, die de massa immigratie steunt. De ander wordt geleid door landen die hun grenzen willen beschermen. Daar horen Hongarije en Italië bij... We hebben een nieuwe Europese Commissie nodig die zich richt op het beschermen van Europa’s grenzen, en die niet langer landen straft die hun grenzen beschermen, zoals Hongarije.’

‘Hongarije heeft aangetoond dat we op het land migranten kunnen stoppen. Salvini heeft laten zien dat ze migranten op zee kunnen stoppen. Wij danken hem voor het beschermen van de Europese grenzen. Migranten moeten worden teruggestuurd naar hun landen. Brussel zegt dat wij dat niet kunnen doen, maar ze zeiden ook dat het onmogelijk was op migranten op het land te stoppen. Toch is dat ons gelukt.’

‘Weldoener Macron hield zelf al 48.000 migranten tegen’

Macrons reactie was dat het klopt dat hij hun grootste tegenstander is, en dat de oppositie tussen de twee groepen, de nationalisten (/ populisten) en ‘progressieven’, steeds heftiger wordt. ‘Maar ik zal niets toegeven aan nationalisten die haat zaaien,’ voegde hij er op de typerende (s)linkse wijze aan toe. Waarop Salvini er hem er fijntjes op wees dat het Frankrijk van ‘weldoener Macron’ al meer dan 48.000 migranten aan de grens met Italië heeft tegengehouden, inclusief vrouwen en kinderen.

‘Is dit het uitnodigende en ondersteunende Europa waar Macron en de weldoeners het over hebben? In plaats van anderen lesjes te willen leren, zou ik de hypocriete Franse president willen uitnodigen zijn grenzen weer te openen voor de duizenden vluchtelingen die hij beloofde toe te laten. Want Italië is niet langer het vluchtelingenkamp van Europa. Het feestje voor de (mensen)smokkelaars en weldoeners is voorbij!’

Salvini wil Europese anti-immigratie krachten bundelen

Salvini had al in juli de oprichting van een pan-Europees netwerk van gelijkgestemde partijen gesuggereerd. ‘Om de Italiaanse verkiezingen te winnen moesten we Italië verenigen. Nu moeten we ook Europa verenigen. Ik denk aan een ‘Liga van Liga’s van Europa’, waarin alle vrije en soevereine bewegingen die hun mensen en grenzen willen beschermen worden samengebracht.

Coalitiegenoot M5S wil de immigratie eveneens stoppen, maar in tegenstelling tot Lega de migranten wel over de rest van Europa verdelen. Als andere EU-staten dat weigeren, moeten de EU-fondsen voor hen worden stopgezet, vindt M5S.

Ook Tsjechië wil alle migratie stoppen

Eind augustus verklaarde ook de Tsjechisch premier Andrej Babis bij zijn bezoek aan Rome dat zijn land blijft weigeren migranten op te nemen, ook uit Italië. ‘We hebben niets tegen Italië, waar we sympathie voor hebben. Het is een cruciale strategie, in mijn ogen het belangrijkste signaal en een boodschap aan migranten en smokkelaars dat het geen zin heeft om naar Europa te varen.’

Dat Spanje nu zijn grenzen heeft geopend voor migranten die door Italië en Malta worden geweigerd, is volgens Babis ‘een verkeerd signaal. We moeten de migratiestoom stoppen... We moeten beschermen wat onze voorouders in meer dan 1000 jaar hebben opgebouwd. Dat is geen slogan, maar een feit.’

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 02-09-2018 14:53

Hongarij doet wat het moet doen en neemt er ook de verantwoordelijkheid voor op en dat italie hieraan gaat meewerken is hoopvol, de pro immigratie moet gestopt worden willen we overleven en niet in een toren van Babel cultuur terechtkomen. Het verzet moet zeker opgedreven worden , vandaag was Wilders in Antwerpen als genodigde van het Vlaams Belang en hoewel de Antwerpse politie massaal aanwezig was hebben de meeste Antwerpenaren Wilders goed ontvangen er was zelfs geen tegenbetoging van extreem links ! de grenzen moeten gesloten blijven,en er moeten geen migranten worden opgevangen, dan zullen ook de mensensmokkelaars het beu worden als ze geen geld meer verdienen aan de moderne slavenhandel . Nu moet Spanje nog volgen!! Shalom

Doordenker op 02-09-2018 15:00

Net zoals tijdens W0II. De eerste drie jaren niets dan slecht nieuws en dan begon de grote ommekeer zowel in Europa als in de Pacific...

P.Sisterons op 02-09-2018 15:01

Nou zeg, het werd eens tijd dat er iets gedaan wordt aan het stoppen van die azieligzoekers die de bevolkingen op hoge kosten jagen en veel ellende door criminaliteit bezorgen. De bedrijven die goudgeld verdienen aan oorlog moeten zich eens achter de oren gaan krabben en een beetje realiteit onder ogen gaan zien. De Europeanen moeten zich gaan verdedigen tegen de toevloed van agressieve middeleeuwers die zich nimmer zullen aanpassen.

Tycho op 02-09-2018 16:02

Amsterdam ziet er al aardig uitgewoond uit.

Tom Hendrix op 02-09-2018 16:26

Eens met het artikel.

P. Puk op 02-09-2018 18:01

En dan te bedenken dat 90% van de "vluchtelingen" gewoon economische gelukzoekers zijn! En het zijn allemaal jonge mannen van 15 tot 25 jaar! Hoe blind kan men zijn.

GT op 02-09-2018 18:08

Europese elite zullen allen gearresteerd worden en berecht, wat nu gebeurd is genocide of dachten de heren van niet

kim op 02-09-2018 19:21

@P.Sisterons.., er is een slogan: begin bij jezelf.

Lechaiem op 02-09-2018 19:33

Er word nog niets gedaan.Tot nu toe alleen maar woorden. Ondertussen stromen de geluk zoekers bij spanje binnen. Zie Infowars publicaties. De gevestigde orde zit er nog steeds. Laat je niet mislijden. Dit schrijf ik voor west Europa. Daar zit het addergebroed EU-kraten  

Gijsbrecht op 02-09-2018 20:08

Alles verloopt volgens plan hoor.. als de mensen de (geplande) "onkunde" spuugzat zijn.. nemen ze "heel" snel een goede alternatieve "oplossing" - zonder zich van enig kwaad bewust te zijn - klakkeloos aan.. "Ordo ab chaos" .. 

Jean op 02-09-2018 20:12

De kanker wordt gezaaid in Brussel, wij moeten er nu voor zorgen dat de kanker niet kan uitzaaien en de zaaiers oppalken en opsluiten.

Europa zonder die EU bende en zonder islamieten wordt een leefbaar en veilg Europa.

P.Sisterons op 03-09-2018 15:50

@kim  Jawohl,  dat heb ik al gedaan. Ik heb er persoonlijk voor gezorgd dat we de schaapjes op het droge hebben en laat me geen oor aannaaien door  Rutte.

Perry op 03-09-2018 16:54

Misschien dat het tij nu eindelijk eens gaat keren, wordt tijd zou ik zeggen. Maar ik moet het eerst zien voordat ik het geloof.

Rom op 03-09-2018 23:46

De Islam zal zorgen voor chaos en revolutie en dat is precies wat de linkse machts elite voor heeft!!

Rom op 03-09-2018 23:52

Jean:Het beeld van het beeld,waren van leem en ijzer.Ieder Europees land heeft zijn eigen cultuur en laat zich niet regeeren door een soort van uit een punt geregeerde partij bestuur.Brussel!

Davy Pelssers op 06-09-2018 10:15

https://www.youtube.com/watch?v=l7Mf88dnXd0

migranten die zeggen waar het op staat.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl