HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz geweldorgie in Duitsland

Frankfurt (Oder): Grote groep moslimmigranten bestormen ‘Allahu Akbar’ roepend een 90’s party en schreeuwen dat ze iedereen gaan vermoorden, en worden daarna beschermd door de Duitse Vluchtelingenraad, die stelt dat ‘asiel een grondrecht is dat je ook na een misdaad niet kan verliezen’ – Regering bevestigt: 97% migranten illegaal, maar mogen gewoon blijven

 
Afbeelding: Getty Images (14).

Twee weken na de moord in Chemnitz door drie moslimmigranten stierf afgelopen zaterdag een 22 jarige Duitser aan zijn verwondingen nadat hij in Köthen bij een ruzie op een speelplaats tussenbeide was gekomen om een Duits meisje te beschermen, en door Afghanen helemaal in elkaar werd getrapt (1). Gisterenavond werden in Cottbus twee bejaarde broers van 65 en 69 jaar zonder aanleiding het ziekenhuis in geslagen door een groep migranten (2). In Duisburg werd een 17 jarig zwanger meisje door haar Turkse vriend en drie van zijn migrantenvrienden met onder andere een mes aangevallen, maar ze wist te ontsnappen (3). Zomaar wat voorvallen die de islamitische immigratie bij onze Oosterburen inmiddels dagelijks veroorzaakt.

 

Dagelijkse ‘incidenten’

Chemnitz en Köthen zijn volgens de media nog steeds ‘incidenten’ die zo snel mogelijk weer moeten worden vergeten, ook al vinden ze dagelijks plaats. De nabestaanden van de slachtoffers strijden vervolgens vergeefs om gerechtigheid, want de daders zijn immers door de overheid en media beschermde moslimmigranten.

Zo werd bijvoorbeeld een jaar geleden in Wittenberg de 30 jarige Marcus Hempel door een Syrische migrant doodgeslagen. Zijn vader probeert sindsdien vergeefs de dader voor het gerecht te krijgen, maar tegen hem is zelfs nog geen aanklacht ingediend. (4)

In Bad Orb, een dorp tussen Frankfurt am Main en Fulda, viel een groep migranten in een uitgaansgelegenheid diverse vrouwen lastig. Nadat ze door de beveiliging waren verwijderd, gingen ze daar op straat mee door. Een Duitser die voor een vrouw in de bres sprong kreeg een afgebroken bierfles in zijn hals gestoken. Na drie dagen op de IC heeft hij het maar net overleefd (5).

Arabische migranten vallen club binnen, worden niet uitgezet

In het andere Frankfurt (Oder) aan de grens met Polen vielen op 26 augustus zo’n 20 Arabische migranten een club binnen, waar een 90’s party werd gehouden. Ze schreeuwden massaal ‘Allahu Akbar’ en dreigden alle aanwezigen te vermoorden. De gasten in de club werden gemolesteerd en geslagen, en vluchtten vervolgens in paniek weg.

Slechts twee van de 20 daders werden aangehouden. De AfD eist dat de migranten meteen worden uitgezet, maar de Duitse Vluchtelingenraad stelt zich achter hen op met het argument dat ‘asiel een grondrecht is dat iemand ook na een misdrijf niet kan verliezen’. (6)

Dat geldt zeker voor de piepjonge migranten uit Syrië en Afghanistan die tijdens een schoolreisje een 10 jarig klasgenootje verkrachtten. Justitie onderneemt vanwege hun (veronderstelde) leeftijd helemaal niets tegen hen. Het slachtoffer zit inmiddels op een andere school. De daders overigens ook... (10).

Een wat oudere Afghaan gaf afgelopen zondag in Parijs het visitekaartje van zijn religieuze ideologie af door op straat met een 25 tot 30 centimeter lang mes en een ijzeren stang willekeurig voorbijgangers aan te vallen, waaronder twee Britse toeristen. Daarbij raakten zeven mensen gewond, waarvan vier levensgevaarlijk. (13)

‘Culturele verrijking’ anno 2018

In Berlijn vindt iedere week wel ergens een veldslag tussen rivaliserende criminele migrantenbendes plaats. Afgelopen zondag werd daarbij iemand neergestoken, waarna de politie zelfs het ziekenhuis waarin het slachtoffer werd opgenomen moest beschermen, omdat dat ook belaagd werd (7).

In Essen raakte een agente zwaargewond nadat ze bij een controle in een Shisha bar door een jonge ‘Zuidlander’ in elkaar werd geslagen. Ook haar collega raakt gewond. De vader en broer van de dader dreigden vervolgens de hele familie tegen de politie te mobiliseren als hij niet ogenblikkelijk zou worden vrijgelaten. (8)

Een andere Shisha-bar, in Schönebeck, was vorige week het tafereel van een verkrachting van een 20 jarige Duitse vrouw door een 40 jarige Turk. ‘Wie in 2018 als vrouw alleen een schemerig lokaaltje zoals een Shisha bar binnengaat, loop onvermijdelijk het gevolg (cultureel) verrijkt te worden,’ is het cynische commentaar van verslaggever Ernst Fleischmann (11).

Valse berichten over veiligheid

Net als in Nederland zijn er dagelijks tal van anderen ‘incidenten’ waarbij mensen worden aangevallen, neergestoken, overvallen of aangerand/verkracht, maar slagen de autoriteiten en media er met succes in om de afkomst van de dader(s) verborgen te houden.

Ondanks valse berichten in de media dat de Duitsers zich eigenlijk steeds veiliger zouden voelen, is de stemming onder het volk flink aan het omslaan. Een duidelijk signaal is dat bij een openbaar protestconcert tegen ‘rechts’ in Chemnitz –onder het motto ‘Chemnitz is grijs noch bruin- slechts 120 bezoekers kwamen opdagen, voornamelijk vrienden van de bandleden (9).

Bijna alle migranten illegaal in Duitsland

De Duitse regering Merkel heeft na vragen van de AfD toegegeven dat 97,2% van de bijna 900.000 migranten die alleen al in 2015 tot het land werden toegelaten, illegaal zijn. Dat betekent dus dat slechts zo’n 25.000 personen asiel hadden moeten krijgen. De rest had moeten worden uitgezet, maar dat wordt op een handjevol gevallen na met niemand gedaan. Opmerkelijk: tussen 1 januari 2014 en 31 juli 2018 beweerden 539.000 asielzoekers hun paspoort en andere ID-bewijzen te zijn kwijtgeraakt. Dat was echter niet gebeurd met hun smartphones, want die hadden ze bijna allemaal nog wel bij ze. (12)

 

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Journalistenwatch
(3) Journalistenwatch
(4) Journalistenwatch
(5) GNZ via Hartgeld
(6) SKB News
(7) Journalistenwatch
(8) Journalistenwatch
(9) Tag 24
(10) Anonymous
(11) Anonymous
(12) Anonymous
(13) Anonymous
(14) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

kim op 11-09-2018 20:29

Wie zijn toch die 'massa-moord-opdrachtgevers van de Vluchtelingenraad?' op ons Europeanen. Ik ken er niet één maar misschien is het mijn overbuur wel, wie zijn het toch? Begrijpen ze zelf niet dat ze er ook aan gaan? Dit is niet opruiend maar een constatering van een feit. Waarom zouden zij wel gespaard blijven van die inboorlingen, De Vluchtelingenraad heeft geen speciale kleding aan met de opdruk "blijf van mij af want ik heb jullie hier binnengehaald. Ik ben de weldoener."

Walgelijk toch dat iedereen bij Merkel aan de voeten ligt, hoe is het mogelijk. Iedereen is bang voor de Werkelijkheid, en dat is nog beanstigender dan dat ik bang ben voor de Welkomgeheten opvreters, want ik durf niet meer op mijn eigen Volk te vertrouwen. Wij zijn altijd nog met meer maar elke dag gaat er een onsje af.

Reinaert de Vos op 11-09-2018 20:30

Om te huilen

mol op 11-09-2018 21:54

Wordt tijd dat er actie komt deze dieren horen hier niet ze willen onder mom van hun cuture kan het woordt niet een in mijn mond krijgen verkrachten,dood en verderf zaaien.

oppakken en in een woestijn zetten.

Lamberto op 11-09-2018 22:07

Moet u eens kijken welke liederlijkheden deze veelal illegale gelukzoekers voor Chemnitz hebben uitgehaald.

In deze link kunt u zien wat er de laatste maanden in het Duits sprekende deel van de EU is voorgevallen.

Niet iets om blij van te worden.

https://www.unzensuriert.at/Tags/illegale-Einwanderer

Juul op 11-09-2018 22:58

Ik heb ook nog gelezen dat met  eeuwwisseling hier ong. de helft buitenlander is en natuurlijk de andere helft Nederlander.

Willie op 11-09-2018 23:26

Ik woon in Duitsland,  geloof me, dit Land is aan de afgrond. Wat hier alles afspeelt is niet Meer voor te stellen. Zelfs het grensstadje waar ik woon is onherkenbaar veranderd. Als mijn zoon klaar is met zijn Studie en het ouderlijk huis verlaat kom ik terug naar holland

Bundy op 12-09-2018 01:53

Zonder het totale verraad door de eigen regering ( en al hun instanties ) had de moslimterreur noóit kunnen slagen .

mientje op 12-09-2018 02:40

Volgende stap is een prijs op  ons hoofd, bijvoorbeeld duizend euro per hoofd

Judaspenningen, u weet waarschijnlijk wel hoe het met Judas afliep

lechaiem op 12-09-2018 07:14

Willie ga naar Hongaria. Veel beter. Geen immigranten.

Tom Hendrix op 12-09-2018 07:33

De islam is een probleem, maar het grotere probleem, is de politiek, van Madam Merkel met haar CDU. Willens en wetens zijn nu mensen tegen elkaar opgezet. En dat is nu precies wat duivelse machten op de achtergrond willen: "orde uit chaos". Zo is Adolf Hitler in 1933 ook aan de macht gekomen.  Ik ben van mening, dat Merkel als lakei dient van duistere machten, net als Rutte in Nederland, en Macron in Frankrijk. 

Eduard op 12-09-2018 08:10

Ik was 2 weken geleden in Coblenz. Ik loop een willekeurige MCdo. binnen. Ik zei tegen mijn vrouw, moet je kijken... van de 21 mensen hier zijn er 3 geen vluchteling. Toen ik na het eten de straat op ging leek het wel of ik in Syrië liep! Ik ken Coblenz uit mijn duim! Maar zo heb ik het nog nooit gezien. Het was gewoon eng!

Johan de derd op 12-09-2018 09:09

En het wordt nog veel erger in Europa, wat te danken is aan de linkse partijen de antifa de media en de "beroemdheden" en de EU in brussel met die bezopen junckert. Conclusie vele doden uiteindelijk.

"ot op 12-09-2018 09:09

@Willie

hier in Nederland is het niet veel beter.  De barbaren komen ook naar hier. Ze krijgen zelfs nog een verblijfsvergunning als je maar na veel jaren illegaal en crimineel bent geweest. Hoe crimineler des te beter.

Leden van de ISIS koppensnellers gaan ze ophalen uit het buitenland om hier zogenaamd te redicaliseren, wat overigens veel kost en nooit zal lukken

j van der valk op 12-09-2018 10:29

Obama, een zeer gevaarlijke man…..

Evenmin mag er enige twijfel bestaan over de socialistische visie van Obama voor Amerika. Dit is belangrijk omdat zijn ideologie verklaart waarom hij het verzet leidt: socialisten geloven in de marxistische theorie dat het kapitalisme niet naast het socialisme kan bestaan, en daarom zijn ze verplicht om het vrije-ondernemingsstelsel en alle culturele tradities die daarmee gepaard gaan, te vernietigen.

https://www.dineshdsouza.com/news/did-trump-save-america-from-socialism/

Ik kijk al uit naar zijn film "Death of a Nation". 

Hier een andere film van Dinesh D'Souza, staat in de top 10 beste documentaires.

The Secret History Of The Democratic Party" (reclames weg klikken !)

http://streamcloud.eu/hnmlwlrb2fpi/Hillarys_America_The_Secret_History_Of_The_Democratic_Party_eng.mov.html

========================================================

Xander, dit is een goed artikel.nu vindt niet iedereen het !..

En u promoot gelijk zijn nieuwe film, Death of a Nation......

Kfir op 12-09-2018 10:42

Zal niet juist hierdoor de roep om een sterke charismatische figuur meer en meer gaan toenemen....!? Iemand die eindelijk eens orde op zaken stelt en onrecht zal bestraffen.....!? Je merkt dat de mensheid zucht onder het onrecht in de wereld! Het zogenaamde “democratische Europa”, is inmiddels verworden tot een  veelkoppig monster! Een weerzinwekkend gedrocht wat zijn onderdanen veracht en overleverd aan moordlustige barbaren!......... Ja, die sterke figuur staat in de startblokken en zal zijn kans grijpen op zijn tijd! Hij zal zich eerst moeten openbaren! Dit zal echter niet de gehoopte verlosser blijken te zijn!! 

willy op 12-09-2018 11:39

Wat in Duitsland een gebeuren is zal overal waar de moslimmigranten zijn gebeuren, in Zeebrugge in Belgie heeft men op één nacht ongeveer honderd transmigranten opgepakt dat zijn mensen die kost wat kost in UK willen geraken, een dag later moet men hen terug vrijlaten dat is toch belachelijk, zet hen op een vliegtuig naar Afrika ze zullen het dan wel beu worden ! europa is overspoeld met moslimmigranten en het einde is nog niet in zicht zolang men ze gewoon binnenlaat !! Shalom

ohje op 12-09-2018 12:21

Merkel is erg succesvol met het ophitzen van mensen tegen elkaar iets dat a.h. ook goed kon en met succes.

Lamberto op 12-09-2018 13:24

Er worden in heel Europa net als in het verleden door de politiek weer argumenten gebruikt, die ondubbelzinnig aantonen dat de samenleving zoals wij die kennen aan het eind van haar Latijn is gekomen.

De volgende vraag kunnen we ons daarom rustig stellen.

Staan we in Europa weer aan het begin van een grote oorlog.

 

Het begint er steeds meer op te lijken dat vooral de Angelsaksische politici gezochte argumenten gebruiken om te verbergen dat hun beleid van de afgelopen decennia heeft gefaald.

Het zijn ware ervaringsdeskundigen om deze onkunde voor de bevolking te verdoezelen.

Deze tactiek kunnen we zien door de gezochte argumenten die worden gebruikt om de Russische federatie te beschuldigen voor de vergiftiging van Sergej en Joelia Skripal.

Als de Angelsaksen echt vast lopen wordt zoals ze al vaker deden het militaire speeltje uit de kast gehaald.

Voormalige KGB spion legt uit dat het onmogelijk is dat de misdadigers die de aanslag met zenuwgas uitvoerden spionnen van Poetin waren.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Cilfk7v5hKk

The roast of Theresa May: Zakharova exposes pathetic UK intelligence tries to frame Russia.

https://www.youtube.com/watch?v=zRNPVOAdQqk

Lies op 12-09-2018 14:02

Wanneer houd de Duiste bevolking nu een opruimin onder zo wel onder de politiek als onder de cultuurverijkers 

Tabris op 12-09-2018 16:38

Volgens de laatste verkiezingsresultaten in Europa ziet nog maar een vijfde van de bevolking het islamitisch gevaar aankomen. De rest is nog te stom en achterlijk. En zolang dat het geval is zal er niets veranderen.

j van der valk op 12-09-2018 22:13

Tom Hendrix, Als de media zijn werk doet, hebben die gasten als Merkel, Juncker en Rutte geen kans. In de jaren 30 was de media ook schuldig....

svirmus op 13-09-2018 06:15

Ziekte's een incubatietijd hebben voordat het organisme echt ziek wordt. Met een land wat ziek gemaakt is door de 'profeten van de welkomscultuur' gaat het niet anders. https://ejbron.wordpress.com/2018/07/23/neue-zurcher-zeitung-doet-aanval-op-duitse-profeten-van-de-welkomstcultuur/

En denk maar niet dat de verantwoordelijk politici ter verantwoording worden geroepen. Er is een verschoningsrecht en, zoals men zegt "met de kennis van nu had ik het toen anders gedaan". Met andere woorden 'Ich habe es nicht gewusst". De maximale straf voor een falend politicus is nog steeds aftreden, wachtgeld krijgen en ergens in het bedrijfsleven ondergebracht worden (of burgemeester van Amsterdam worden).

marnix op 13-09-2018 09:13

https://www.thesun.co.uk/news/7231034/two-us-f-22-raptor-fighter-jets-intercept-russian-bombers-off-alaska-coast/

Lamberto heeft gelijk, dit is geen spelletje meer. 

Bedankt voor de confirmatie Eduard over Koblenz. Ik stond ook perplex hoe het centrum is ingenomen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl