HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Iraakse messenmoordenaar Chemnitz dook onder in Nederland en vroeg hier asiel aan’

Asiel Afghaanse terrorist die op Amsterdam CS twee Amerikaanse toeristen neerstak was al meerdere keren afgewezen, maar werd nooit door Duitsland uitgezet

 
Chemnitz: Bloemen voor het zoveelste slachtoffer van een moslimmigrant (Afbeelding: Getty Images (3)).

Voordat de Iraakse migrant Yousif Ibrahim Abdullah in Chemnitz de Duitser Daniel Hillig met 25 messteken kon vermoorden, was hij volgens Bild am Sonntag wekenlang in Nederland ondergedoken. Zijn asielaanvraag was namelijk al meerdere keren afgewezen, maar de autoriteiten maken bepaald geen haast met het uitzetten van uitgeprocedeerde migranten – met opnieuw een dode Duitser als gevolg.

 

Abdullah vroeg in 2015 asiel aan in Duitsland, maar het immigratiebureau (BAMF) kwam erachter dat hij dat al eerder in Bulgarije had gedaan. Zijn aanvraag werd met het oog op het Dublin akkoord afgewezen. Dat gold ook voor zijn hoger beroep bij de rechtbank in Chemnitz in 2016. Die bepaalde dat hij moest worden uitgezet.

Daar had de Irakees geen zin in, waarna hij naar Nederland vluchtte, om ook hier een asielaanvraag te doen. In december 2016 keerde hij naar Duitsland terug voor een hoorzitting met de BAMF. In maart en opnieuw in november 2017 kwam het bureau erachter dat zijn papieren waren vervalst, en wees zijn aanvraag in augustus van dit jaar daarom opnieuw af. Desondanks liep hij eind vorige maand nog vrij rond in Chemnitz.

Dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel met het op eigen houtje openzetten van de grenzen massa’s criminelen en terroristen Europa binnenhaalde, bleek gisteren andermaal toen een in Duitsland toegelaten Afghaanse migrant op Amsterdam CS twee Amerikaanse toeristen neerstak. Die raakten daarbij zwaargewond. De Afghaan werd door de politie neergeschoten, en ligt eveneens in het ziekenhuis. Inmiddels wordt zowaar een ‘terroristisch motief’ niet uitgesloten.  (2)

Afgelopen donderdag riep de Afghaanse Taliban op tot aanslagen op Nederlandse soldaten vanwege de Mohammed-cartoonwedstrijd die PVV-leider Geert Wilders had georganiseerd. Omdat onschuldige mensen hierdoor getroffen zouden kunnen worden, blies Wilders de wedstrijd af: ‘Mijn punt is toch weer duidelijk gemaakt: de islam is een gewelddadige en intolerante religie.’ Aldus Geert Wilders.


Xander

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 01-09-2018 15:23

De migratie zal de EU definitief veranderen en de misdaden door migranten gepleegd is mede de schuld van de overheid, zet hen op een vliegtuig huiswaards dan was een mensenleven gespaard gebleven!! Shalom !

kim op 01-09-2018 15:44

Waarom laten wij ons bewust afslachten hier in Europa. Trouwens het woord Europa krijg ik al bijna mijn strot niet meer uit. Ik ben Nederlander!

Het is overduidelijk dat Merkel ons op commando laat vermoorden. Oeps word ik nu opgepakt en het land uitgezet. En mijn enige paspoort afgepakt of ga ik de bajes in, door mijn vrijheid van meningsuiting. Uitzetten kunnen ze mij niet want ik ben hier uit de klei getrokken. 

lies op 01-09-2018 16:07

Kim op 01-09-2018

pas wat je zegt, Nederland is het land van onbegrensde mogelijkheden .

Patatje Oorlog op 01-09-2018 17:07

De eerste erkende terroristsche daad in Nederland sinds WOII. Of zou ook dit weer een "verwarde" man zijn? Met een lage bloedsuikerspiegel.

DGT op 01-09-2018 17:37

Moeten wij eens doen. https://ejbron.wordpress.com/2018/08/30/burgeroorlog-moslims-plannen-in-chemnitz-een-tegenaanval-met-10-000-migranten/

AEO op 01-09-2018 17:53

Dit keer waren het tweee Amerikaanse toeristen die werden neergestoken. Vorige keer waren het toeristen uit Israël die op het stationsplein werden aangereden door een "verwarde" man. Watt wordt het de volgende keer? Mmisschien een aanslag op eeen groot warenhuis op zaterdag?

Ik geloof niet dat dit iets te maken had met de voorgenomen cartoon wedstrijd van Wilders. Dit soort terreurdaden zijn inmiddels dagelijkse kost in Duitsland, maar ook in Zweden is het hek al geruime tijd van de dam. Wat wij via het nieuws vernemen zijn de zaken die men niet in de doofpot kon stoppen omdat er teveel omstanders bij waaren.

Ik vind dat Wilders niet zo moet provoceren met een cartoon wedstrijd. Hij heeft hem nu wel afgelast, maar het is nutteloos om de moslims zo te provoceren omdat het averechts werkt. Net zoals de kopvoddentax die hij een tijdje terug heeft voorgesteld. De islam moet bestreden worden, daar heeft hij zeker gelijk in, maar dan moet dat wel op een meer volwassen maanier. Ik ben bang dat hij zo de kiezers van zich vervreemd. En dat is jammer omdat er geen andere partijen in Nederland zijn die het belang van ons volk voorop stellen en het van kwaad tot erger zal worden.

Janszn op 01-09-2018 17:54

Net als Merkel zal ook Rutte verantwoording moeten afleggen.

Het zal binnenkort heet onder die voeten worden.

Sharkey op 01-09-2018 18:15

AEO op 01-09-2018 17:53

Als ik het volgende citaat in uw commentaar goed heb gelezen heeft u kennelijk iets gemist.

(En dat is jammer omdat er geen andere partijen in Nederland zijn die het belang van ons volk voorop stellen en het van kwaad tot erger zal worden)

Mag ik u er dan misschien op attent maken dat het FVD misschien ook voor u iets betekenen kan?

DGT op 01-09-2018 18:54

Ik lees en hoort net dat de terroristische dader een verblijfsvergunning heeft in Duitsland, maar ja, het is het journaal.

kim op 01-09-2018 19:01

@lies, wij begrijpen onze taal.

Pieter A Meijer. op 01-09-2018 20:33

AEO op 01-09-2018   17:53;

Om een muslim op tilt te krijgen is geen enkele "vonk" nodig.

Een enkele opmerking over de oprichter is al voldoende om de luisteraar op te doen springen in gillende razerij.

Wanneer de muslima haar haren en hoofd in een grote doek heeft gewonden; mag zij over straat. 

Veelal in een uiterst strakke spijkerbroek.

Dat is wat ik in mijn wooplaats ervaar.

Goede week.

AEO op 01-09-2018 23:12

Inderdaad Sharkey, we hebben ook nog het FDP nog, maar het blijft helaas nog steeds rommelen in de marge. Ik ben bang dat men hier niet wakker zal worden, er is veel meer voor nodig. Zolang er nog steeds gestemd wordt op leugenaars en dieven, sorry, ik kan het niet anders verwoorden, zal het hier ook steeds erger worden. We worden geregeerd door volksverraders! Zie het cadeau aan de multinationals in de afschaffing van de dividentbelasting, terwijl het lage BTW tarief van 6% omhoog gaat naar 9%. Dus de gewone man wordt bestolen om de grote bedrijven een jaarlijks geschenk van 1,9 miljard te geven. De ouderen moeten steeds langer doorwerken. En dan hebben we nog Merkel, de ergste verraadster op dit moment, en dan nog de leugenachtige media!  

En Pieter A Meijer, ik weet dat moslims geen enkele vonk nodig hebben, maar laten we er wel op een volwassen manier mee omgaan. Ik vind zo'n cartoonwedstrijd eerlijk gezegd nogal kleuterachtig. Op deze manier zal Wilders geen extra stemmers kunnen binnenhalen, en dat is dan toch echt een gemiste kans. En zoals de situatie nu is, met nog steeds open grenzen, is het dweilen met de kraan open. Daar moet allereerst iets aan gedaan worden. In Italië begint men nu eindelijk bij zinnen te komen, maar hier, in Frankrijk, Duitsland en Zweden is ervzelfs nog geen begin van een ommekeer te zien. Jammer!

Eli020 op 02-09-2018 11:14

Het zijn inderdaad weer de moslims die het slachtoffer zijn.....De dag nadat Amsterdam getroffen wordt door een aanslag zullen linkse gutmenschen rozen uitdelen aan willekeurige moslims en zullen er pro refugee leuzen worden geroepen door veelal vrouwen met overgewicht en blauwe haren. Het is de wereld op zijn kop. Cartoonwedstrijd of niet, de enige echte aanleiding is de jihad.

Guardianofretro op 04-09-2018 20:46

IK woon in het Noorden schijnt het laatste bolwerk te zijn van de westerse beschaving in Nederland.  Ik hoop op een afscheiding Laat all fkn Groenlinkse en VVD globalisten voor de rest maar samen leven met dat tuig

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl