Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Frans fregat bij Syrië probeerde oorlog uit te lokken, maar Putin trapte niet in NAVO val’

‘Ergste nachtmerrie voor Israël’: Rusland sluit luchtruim boven West Syrië - Trump: Grootste fout van VS ooit werd begaan door George Bush met invasies in Midden Oosten

 
Door snel meer geavanceerde Russische S-300 raketten in Syrië op te stellen worden nieuwe Israëlische luchtaanvallen letterlijke zelfmoordmissies. (Afbeelding: Getty Images (6)).

Deze maand precies 5 jaar geleden wist de Russische president Vladimir Putin door briljant politiek en diplomatiek optreden een massale Westerse militaire aanval op Syrië, en daarmee een welhaast zekere Derde Wereldoorlog, te voorkomen. Deze week zijn we opnieuw langs datzelfde randje van de afgrond gescheerd. Volgens een analist van The Strategic Culture Foundation wijst alles erop dat het Franse fregat dat afgelopen maandagavond raketten afschoot tijdens een Israëlische aanval, waarbij een Russisch spionagevliegtuig met 15 bemanningsleden neerstortte, probeerde om een Russische militaire vergeldingsaanval uit te lokken, waarna de NAVO zou kunnen beweren dat het na de ‘agressie’ en ‘escalatie’ van het Kremlin geen andere keus heeft dan met geweld tegen Russische doelen te reageren.

 

Rusland moest schuld krijgen van ontketenen WO-3

Putins reactie op het ‘per ongeluk neerschieten’ van het Russische vliegtuig door de Syrische luchtafweer, zoals het Westen beweerde, was erg terughoudend, zeker vergeleken met de felle verklaring van zijn minister van Defensie Sergei Shoigu. Putin gaf ook Israël niet rechtstreeks de schuld van de dood van de 15 Russen, maar hield Jeruzalem wel verantwoordelijk voor de aanval in Syrië, en voor het feit dat Rusland daar veel te laat voor gewaarschuwd was.

Analist Tom Luongo wijst op zijn recente artikel en dat van zijn collega Joachin Flores voor The Strategic Culture Foundation, en schrijft dat ‘het voor mij duidelijk was dat deze aanval bedoeld was als een provocatie om de Derde Wereldoorlog in Syrië te beginnen, en de Russen de schuld te geven voor het zonder reden aanvallen van een NAVO lid, omdat de Syrische luchtdefensie immers verantwoordelijk was voor het neerschieten van het vliegtuig.’

‘Ons een oorlog inliegen is aloude traditie’

‘Ons een oorlog inliegen is een aloude Amerikaanse politieke traditie, of we het nu over Ford Sumter, Pearl Harbor of de Golf van Tonkin hebben.’ Al deze incidenten waren vermijdbaar en opzettelijk gecreëerd door ‘presidenten die ons in een conflict wilden betrekken en tegelijkertijd het slachtoffer  wilden spelen door de ander zover te krijgen om als eerste te schieten.’

De valstrik afgelopen week in Syrië is daar volgens Luongo een heel duidelijk voorbeeld van. Israël gaf Rusland met Amerikaanse instemming opzettelijk veel te weinig tijd (slechts een minuut) om zijn toestel(len) weg te halen voor de geplande aanval, en het Franse fregat opende –eveneens met Amerikaanse instemming- gelijktijdig het vuur in de hoop dat de Russen meteen zouden terugslaan. ‘Dat zou een aanval op een NAVO lidstaat betekenen en een reactie van de NAVO vereisen, zodat precies de benodigde escalatie zou plaatsvinden om de oorlog in Syrië voor onbepaalde tijd voort te zetten en het startschot voor de Derde Wereldoorlog te geven.’

Het onmiddellijk in alle toonaarden ontkennen door Frankrijk was ‘een klassieke ‘beheers de informatie’ techniek die het Westen altijd gebruikt. Controleer het verhaal, zaai twijfel, en stop je tegenstander in een retorische hoek waar hij zich niet met de waarheid uit wurmen.’ Ook recent zijn er voorbeelden te over van deze bedrieglijke misleidingen en verdraaiingen door de Westerse politiek en media: MH-17, Skripal, de Krim, de chemische aanvallen in Syrië, et cetera.

Putin trapte niet in klassieke Westerse val, keert deze juist om

Maar Putin trapte niet in deze klassieke Westerse val, reageerde opnieuw niet als ‘gepland’. Eerst gaf hij toe dat noch Israël, noch Frankrijk de Russische Ilyushin-20 hadden neergeschoten. Flores schrijft dat het Russische vliegtuig namelijk wel degelijk door het Franse fregat werd neergehaald, en Parijs bereid was daar de schuld van te krijgen, terwijl de onmiddellijke Franse ontkenning feitelijk niets anders dan een impliciete erkenning van schuld was.

Putin ging echter mee met de vooraf door het Pentagon bedachte verklaring –waarschijnlijk een leugen- dat het een fout van de Syrische luchtafweer was. Dat was geen zwakke reactie, maar juist een uiterst slimme zet, zo schrijven zowel Luongo als Flores. Rusland en Putin deden iets wat de Westerse verklaring van het gebeuren een paar dagen geleden onmiddellijk als een valstrik ontmaskerde, namelijk door deze verklaring gewoon te accepteren.

Het gevolg is dat Rusland het incident kan gebruiken om de Syrische luchtafweer een flinke upgrade te geven door nog meer geavanceerde S-300 afweerraketten te plaatsen en extra jachtvliegtuigen te sturen. Dat is precies waartoe het Kremlin inmiddels al besloten heeft, zo berichten de defensiespecialisten van het Israëlische DEBKAfile. (4)

‘Ergste nachtmerrie voor Israël’, Rusland sluit luchtruim boven West Syrië

Luongo constateert dat dit ‘Israëls ergste nachtmerrie’ moet zijn, omdat nieuwe luchtaanvallen op Iraanse doelen in Syrië nu levensgevaarlijke zelfmoordmissies worden. De afgelopen twee jaar had de Israëlische premier Netanyahu nog zo goed samengewerkt met Putin om confrontaties tussen beide landen in Syrië te voorkomen. Het incident van afgelopen week heeft daar echter een einde aan gemaakt. Putin voelt zich verraden door Israëls veel te late waarschuwing, en neemt nu maatregelen.

Een andere stap is volgens DEBKA het tijdelijk sluiten van het oostelijke deel van de Middellandse Zee voor alle buitenlandse vliegtuigen en schepen voor een onaangekondigde Russische ‘militaire oefening’ (5). Dat maakt niet alleen nieuwe Israëlische aanvallen in Syrië vanuit het westen onmogelijk, maar is ook gericht tegen de aanvalsgroep van het Amerikaanse vliegdekschip USS Harry S. Truman, dat op weg is naar de Middellandse Zee om tegenwicht te bieden aan de 25 schepen tellende Russische vloot bij Syrië.

NAVO/‘FUKUS’ alliantie zal invasie openlijk moeten uitvoeren

De ‘FUKUS’ alliantie tussen de VS, Groot Brittannië en Frankrijk kan een invasie van Syrië daarom niet meer met een verkapte ‘false flag’ zoals afgelopen week de bedoeling was beginnen. Deze NAVO landen kunnen dat alleen nog bewerkstelligen met een openlijke agressieve militaire aanval, en dat is nu juist iets dat de afgelopen vijf jaar werd vermeden. (1)

Trump: Invasie Midden Oosten grootste fout VS ooit

Tijdens een interview afgelopen dinsdag met The Hill zei president Trump dat de allergrootste fout van Amerika ooit in zijn ogen door zijn voorganger George Bush werd begaan, met de invasie van Irak en de alle daarop volgende biljoenen dollars verslindende conflicten en oorlogen die in het Midden Oosten inmiddels miljoenen mensenlevens hebben gekost. (3)

Laten we hopen dat Trump in staat is tegen het ‘Deep State’ oorlogsestablishment in de CIA, de FBI, zijn eigen partij, de Democraten en rond de Clintons op te staan door de Amerikaanse troepen eindelijk terug te trekken, want anders bedenken de globalisten in Washington, Brussel, Londen en Parijs ongetwijfeld wel weer een andere directe of indirecte false flag –in Syrië, in Oekraïne, of elders- om ons in de oorspronkelijk onder president Hillary Clinton geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland te storten.

 

Xander

(1) Tom Luongo via Zero Hedge
(2) Strategic Culture Foundation
(3) Zero Hedge
(4) DEBKA
(5) DEBKA
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

18-09: ‘Russisch vliegtuig in Syrië neergeschoten tijdens Israëlische aanval’
10-09: Precies volgens het script: VS zegt dat Assad chemische wapens gaat gebruiken en overweegt aanval op Russische troepen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.  

Reacties

willy op 20-09-2018 15:30

In feite moet Israel stoppen met luchtaanvallen op Syrie, bijna wereldoorlog drie in de maak en in die val is Poetin niet getrapt en dit vooral met het economisch akkoord dat men met israel heeft dit heeft de doorslag gegeven ongeacht wie nu dat vliegtuig van de Russen heeft neergehaald ! Ook de Fransen Navobondgenoten juist als turkije moet geen raketten afvuren op Syrie want de Fransen vertegenwoordigen ook de EU en is daar niets verloren ze hebben zelfs de rebellen gesteund tot op vandaag zo ook de VS en turkije, alleen rusland pakt alle terroristen aan radicaal . De ergste nachtmerrie is daardoor vermeden, maar de Russen zullen dat van israel geen tweede maal meer dulden, ook niet van de fransen of Syrie!! Shalom

Johan op 20-09-2018 16:22

Beste Xander,

Dankjewel dat je ons nu al jaren informeert. En dat we dankzij Xandernieuws mogen weten wat er achter de schermen gebeurd. En wat niet de MSWM mag worden doorgegeven. Ik zie met angst en beven tegemoet dat we een keer na het intoetsen van jouw URL een zwart scherm te zien krijgen. Hoop dat je ons nog lang van het echte nieuws mag voorzien.

 

Dank Johan. Mvg. Mod.

Hoeder op 20-09-2018 17:22

We mogen blij zijn met Poetin. Het hele zg vrije Westen, incl. de Nederlandse MSM meelopers en meeste politici, doen niets anders dan de man bashen. Daar trapt hij niet in. Onder Hillary was WOlll  al lang een feit geweest. De Navo is en blijft een enge agressieve club. Ook goed te weten dat Trump en Poetin het uitstekend met elkaar kunnen vinden. Dat geeft hoop op een vreedzame toekomst.

Kees op 20-09-2018 17:24

Beste Xnder, do als Allan Jones . .. send email out naar de lezers als je gestopt wordt met de Web Site ..

Pier op 20-09-2018 17:55

Duivelse plannen worden verijdeld. Dat is niet niks wat hier gebeurt. Wereldwijde kentering? Ik hoop het.

Guardianofretro op 20-09-2018 17:59

Trump kan mooie woorden zeggen.

Maar Trump is niet de baas meer in de VS.

Guardianofretro op 20-09-2018 18:09

Een sublieme en meesterlijke vatting van wat de Media hier proberen te verdoezelen. Proficiat!!

Tom Hendrix op 20-09-2018 18:22

@Johan: 16.22. uur. Daar sluit ik mij van harte bij aan.

Arjaneke op 20-09-2018 18:41

Oorlog tussen de nato en rusland/china/iran is zo waarschijnlijk dat om een kansje kp overleven te hebben, is als eerste nucleair aan te vallen, wanneer strijd onvermijdelijk is , sla als eerste hard toe, de vraag is niet of dit gaat gebeuren, meer de vraag wanneer? Waarschijnlijk leggen rusland en china nu de voedselvoorraden aan om de bevolking te laten overleven, vandaar dat ontwikkeling van landbouw zo, n prioriteit heeft in rusland, ik denk tussen  2020 en 2024 is het afgelopen met ons, .een kernoorlog kent geen winnaars.

AEO op 20-09-2018 18:47

Inmiddels is bekend geworden, dat de Israëlische aanval gericht was op een locatie, waar moderne apparatuur werd vervaardigd om de raketten van de Hezbollah in Libanon te upgraden, zodat ze zeer nauwkeurig de beoogde in Israël kunnen raken. En Israël trekt hier een rode lijn, het staat niet toe dat de Hezbollah over dergelijke nauwkeurige raketten kan gaan beschikken. Op de aangevallen locatie was een Iraanse faciliteit die belast was met de productie van deze precisiewapens. De fabriek was onder het beheer van de Al Quds brigade van Iran.

Positivo op 20-09-2018 19:28

Ik ben niet anti Israël of anti Joods, verre van dat, maar wat Israël in Syria flikt daar klopt niets van.

Hubo op 20-09-2018 20:38

Ik moet het nog eens goed overlezen.Het sluiten van het luchtruim lijkt me een goede stap.Ik snap niet,dat dit dan al niet veel gebeurd is.Dus ik vraag me af of het veel uitmaakt.Het sluiten van het oostelijk middellandse zeegebied lijkt e niet zo eenvoudig juridisch waterdicht te maken in internationale wateren en het vraagt bijna om nieuwe provocaties.

Trump zegt en doet vooral wat bij zijn achterban goed valt.Als hij dit zo zegt,kan je welstellen,dat hij daarin gelijk heeft.Bij het aantreden van Bush jr haalde ik al de woorden aan van Lou Reed:"Men of poor beginnings (Clinton,Obama) often cann't do anything at all,but men of good fortune (Bush,Trump) can bring empires to fall."

Rode Wouw op 20-09-2018 20:43

Het valt nog mee dat in dit artikel niet wordt beweerd dat het Franse fregat het Kremlin heeft beschoten.

Scevean op 20-09-2018 22:04

Vind dat sommige beweringen hier voor zoete koek worden genomen.

Afgaande op feiten.

Syrië schoot met Russisch afweer rakketen een Russische vliegtuig neer.

Israël krijgt  als altijd de schuld.

Rusland kan nu de grip op Syrië vergroten. 

? Zijn het niet Russen zelf die de raketten af schieten. 

? Heeft Rusland niet gewoon een pion opgeofferd, om een heel leger naar Syrië te halen. 

Petra op 20-09-2018 23:04

@Scevean, ? Heeft Rusland niet gewoon een pion opgeofferd, om een heel leger naar Syrië te halen.

Rusland had toch vooraf niet kunnen weten dat hun toestel getroffen zou worden? hoe zou het hier dan om een opoffering kunnen gaan??

vlokje op 20-09-2018 23:13

Even serieus, veel van ons zijn het er over eens dat men hun kwade plannen via stromannen, songs, kunst uittingen,projecct namen onder de mensen brengen

Zou dat ook voor de alliatie verzamel naam het zelfde gelden?

Naar de klank van dat alliantie woord, klinkt de wel bekende minachtig voor de vrede

Arno op 20-09-2018 23:16

De Navo zie ik wel aan voor dit gemene spel maar Israel niet.Wat voor belang heeft (of had) Israel er uberhaupt bij om Rusland er in te luizen?

AEO op 20-09-2018 23:35

? Heeft Rusland niet gewoon een pion opgeofferd, om een heel leger naar Syrië te halen.  Zie hier je antwoord:

Op dit moment is Rusland al bezig met een groot aantal straaljagers naar zowel Syrië als Iran te verplaatsen! Het is misschien opmerkelijk, dat er ook militair materieel naar Iran verplaatst wordt, maar vanuit Iran kan Rusland die extra straaljagers met weinig moeite snel naar Syrië dirigeren!

Johannes op 21-09-2018 00:00

Lees het boek van Fre Morel getiteld: Alle oorlog is misleiding en bedrog. Een oogopener voor allen en zou verplichte kost moeten zijn op alle scholen. De valse vlag operaties van de VS in veel meer plaatsen wordt goed belicht alsook de vuile en smerige achtergronden van de boerenoorlog, de eerste en tweede oorlog, die samen een een 30 jarige oorlog vormen. Te verkrijgen bij De Blauwe Tijger.

Johannes op 21-09-2018 00:08

We mogen ook niet vergeten dat de VS de Soviet Unie van Stalin heeft erkend slecht één jaar nadat Stalin zeven miljoen burgers van de Oekraine had vermoord. De geopolitiek van de Anglo-Amerikaanse politici is zo corrupt als maar zijn kan, omdat buitenlandse zaken is geinfiltreerd door mensen met een eigen agenda, die voor het gewone volk verborgen zeer goed gehouden wordt.

We mogen God dankbaar zijn dat president Putin niet irrationeel en emotioneel gereageerd heeft op het neerschieten van het Russische vliegtuig.  

Cefas op 21-09-2018 00:14

Het wapengekletter in het M.O. bereikt zijn hoogtepunt. Wat een kluwel van problemen. Wie heeft de meeste zelfbeheersing. Vroeg of laat komt de clash en de eerste klap is een daalder waard maar de reactie zal niet mals zijn. Niemand wil de eerste zijn om W.O.3 te beginnen, maar het zal er toch van komen met alleen maar verliezers.

Scevean op 21-09-2018 07:49

Petra.

Wie drukt op het knopje, 

Wie heeft het hele netwerk van afweer aangelegd rondom de Russische basissen in Syrië? 

Zo Rusland niet in staat zijn tot een valse vlag. Of lukt dat alleen het westen.

Tijdens oorlog is alles geoorloofd,  als je de tegenstander maar de schuld kan geven.

Zo maar wat vragen  , de media kan je elke waarheid voorschotelen die het beste uitkomt.

Kijk naar de belangen. 

Rienus op 21-09-2018 09:06

Het belang van websites als deze is groot. De leugens en pulp die zogenaamde onafhankelijke bronnen brengen zijn werkelijk een gevaar voor de mensheid. Nu die dictatortjes in Brussel onder valse voornemens iets willen doen aan nepnieuws houd ik mijn hart vast. Stel dat het naar buiten komen van de deal die deze regering had met terroristen in Syrië in het kader van nepnieuws onder het tapijt was gebleven? Natuurlijk komen op deze website dwalingen voor. Maar even vaak staan er juweeltjes in die ik absoluut niet wil missen. Maar het allerbelangrijkste vind ik de vrijheid van meningsuiting. Daar wordt dus aan getornt en dat is een ronduit gevaarlijke ontwikkeling.

Ober het betreffende topic is het te hopen dat Poetin niet een keer dusdanig uitgedaagd wordt dat hij de havikken in het Kremlin tegenover zich vindt. Dan zijn de rapen pas echt gaar en wordt hij gedwongen militair terug te slaan. De coalitie van aggressors is het MO wordt steeds brutaler, dat belooft niet veel goeds.

Hansepans op 21-09-2018 11:04

Israel schoot de raketten af vanaf civiel vaartuig. Wil je meer weten over de voortgang en de juiste toedracht, kijk en luister dan naar Amir Tsarfati op youtube! Deze Israeli geeft betrouwbare info uit de eerste hand

Gerard op 21-09-2018 11:06

Op Xandernieuws is Rusland zo'n beetje het "heilige roomse rijk" met als keizer Putin, maar dan in andere vorm. Maar óók (!!) voor Rusland en Putin geldt: "Zeg mij wie uw vrienden zijn, en ik zeg wien gij zijt."

Buck op 21-09-2018 13:00

Het lijkt er op dat het artikel op onjuiste informatie is gebaseerd. Amir Tzarvati heeft op zijn site een bericht verwijderd, dat een Frans fregat raketten zou hebben afgevuurd. Door hem wordt dit ten stelligste ontkent, eerder had ook hij dat aangegeven, maar heeft dat gerectificeerd.

Volgens hem heeft Israël vanuit de lucht en vanaf zee de betreffende posities aangevallen. De navo lijkt in deze aanval geen partij te zijn.

AEO op 21-09-2018 21:28

Het doet mij goed dat ik hier niet de enige ben die de updates van Amir Tsarfati volg! We komen zo veel dingen aan de weet die door de andere media genegeerd worden.

Jo op 22-09-2018 14:17

Voormalig generaal Wesley Clark zei al dat de presidenten en alle ministers van Defensie na WOII niets te vertellen hebben over het Amerikaanse Ministerie van Defensie, en geleid wordt door een generale staf die een loopjongen is van het Militaire Industriële Complex !

Ook hoorde hij op het Pentagon dat er in vijf jaar zeven oorlogen zouden worden gevoerd tegen o.a. Libië, Syrië en Iran, dat nog in het verschiet ligt.

Toen hij vroeg waarom, kreeg hij daar geen antwoord op.

Ook noemt hij het Ministerie van Defensie het Ministerie van Oorlog !!!

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/02/22/generaal-wesley-clark-zeven-oorlogen-in-vijf-jaar/

Koolmees op 22-09-2018 15:18

Het is ze nog niet gelukt in Syrie, wat ze in Libie hebben gedaan. Anders waren ze nu al bezig met Iran. Ik ben geen fan van Iran, maar geen enkel land heeft het recht om een ander land aan te vallen. Maar het is niet anders de afgelopen jaren. Ik ben ook blij met de heer Putin, die zich kalm houdt en niet van de wijs laat brengen, anders zag de wereld er nu anders uit. Trump noemen ze een gek, maar ik ben heel blij dat het niet Hillary is geworden. Ze doen daar wel hun best om Trump eruit te knikkeren. Ik hoop dat hij het nog een poosje volhoudt. Ik hou van Israel, maar de de mensen die nu het land regeren, zouden liever aan God moeten vragen wat ze moeten doen. Dit is mensen werk. God houd van zijn volk, maar heeft ook verdriet als hij ziet waar ze mee bezig zijn. De liefde van de here jezus dringt ons, we hebben nog genadetijd om het evangelie door te geven. Dat is onze opdracht in deze gekke wereld. Kom heer Jezus en maak het weer zoals u het bedoeld hebt.

 

Allen: doorpraten op het Geloofsforum als het bijbelse zaken betreft, nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum verder te praten. Mod.

Koolmees op 22-09-2018 15:22

Xander Bedankt, dat we hier vrijuit mogen delen wat ons op het hart ligt en om elkaar te bemoedigen.

Ik wens jou en ieder van xander news, God's rijke zegen toe.

Robie op 23-09-2018 00:27

Lees zojuist dat Russische Su-34 toestellen,2 Israëlische F 16 onderschept hebben boven Libanon en tot vertrek hebben gedwongen ,direct nadat de oefening boven het oostelijke deel van de Middellandse zee over is word het lucht ruim aan de kust van Syrië gesloten,elk die binnen komt word  zonder waarschuwing neergehaald.

Ook mag de Syrische luchtmacht schieten op doelen boven Libanon
Kfir op 23-09-2018 10:53

Gerard(21-09).......die was raak! Spijker op z’n kop!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl