Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Europese Commissie wil populisme bestrijden met opheffen nationale financiële soevereiniteit

Britse kranten noemen EU-leiders ‘smerige ratten’ – EU-commissaris van Justitie pleit voor ‘slimme regulering van media’ = censuur van alle kritiek op Brussel

 
Deze rascommunist kan niet wachten totdat de eurozone is omgevormd tot een Sovjet-achtige dictatuur. (Afbeelding: Getty Images (4)).

De commissaris van Economische Zaken van het Europese Politburo, de Fransman Pierre Moscovici (foto) –die zijn carrière begon bij de Franse Revolutionaire Communisten- heeft gezegd dat het populisme in Europa voor eens en voor altijd moet worden bestreden door de invoering van een gemeenschappelijke minister van Financiën voor de eurozone. Dat houdt in dat Nederland straks jaarlijks nog meer miljarden kwijt zal zijn voor het overeind houden van landen die op veel te grote voet leven, en inmiddels betere sociale voorzieningen hebben dan wij. In dit kader voorspellen de recente woorden van premier Mark Rutte dat hij inmiddels een groot voorstander van de EU is weinig goeds voor ons land.

 

Moscovici noemt het populisme, zoals dit de macht heeft gekregen in Italië, Hongarije en Polen, een ‘grote bedreiging voor onze liberale democratieën, voor het recht, en voor de Europese waarden.’ En dat komt dan uit de mond van een aartscommunist die lid is van een ongekozen, anti-democratische commissie, die werkelijk alle officiële Europese verdragen en afspraken aan zijn laars heeft gelapt om de EU stapsgewijs om te vormen tot een federale, op Sovjet-achtige wijze gecontroleerde superstaat.

Eurozone minister van Financiën reuzenstap naar federaal Europa

Critici waarschuwen al jaren dat met een Eurozone minister van Financiën, waar de Commissie en Moscovici met steun van de Franse president Macron vurig voor pleiten, de kogel door de kerk zal zijn, omdat een gezamenlijke financiële huishouding de belangrijkste pijler is voor het oprichten van dat federale Europa, dat door werkelijk ieder volk in de EU in meerderheid wordt afgewezen. Maar als er één ding is dat de Europese Commissie niet verweten kan worden is dat in Brussel serieus geluisterd wordt naar de zorgen en wensen van de gewone man.

Moscovici verklaarde daarom dat de crisis in Europa niet langer een economische is, maar ‘een crisis van ongelijkheid. Het is een politieke crisis... We moeten meer (Europa) leveren. Daar gaat Europa om. Het is niet technisch, maar zeer politiek.’ De communist richtte zich vooral tot Italië, dat volgens hem een ‘geloofwaardige begroting’ moet presenteren. Eerder noemde hij de leiders van populistische vrijheidspartijen in Europa ‘kleine Mussolini’s’, en sprak hij van een ‘klimaat dat erg veel op de jaren ’30 lijkt’.

Commissaris Justitie wil ‘media slim reguleren’ om kritiek tegen te gaan

Collega commissaris voor Justitie en Gendergelijkheid Vera Jourová uitte zich in vergelijkbare bewoordingen over de ‘slechte variant van nationalisme’ die volgens haar door de Britse media wordt verspreidt naar aanleiding van de zeer moeizame Brexit onderhandelingen. Het is Jourová een doorn in het oog dat de EU-leiders op de voorpagina’s van de Britse kranten letterlijk ‘smerige ratten’ worden genoemd  (3).

Dus u raadt het al: Jourová wil daarom dat de Europese media ‘op een slimme manier’ worden ‘gereguleerd’ = gecensureerd, zodat er straks geen enkele kritiek op Brussel meer zal worden geduld, en de massamedia enkel nog goedgekeurde staatspropaganda verspreiden (voor zover dat al niet voor het grootste deel het geval is). (3)

Macron zeer impopulair, maar wil superstaat nog dit jaar onomkeerbaar maken

Ook de Franse president Macron is een fervent voorstander van een EU-superstaat met eigen parlement en eigen supranationale ministers. Ondanks het feit dat zijn populariteit in eigen land tot een nieuw dieptepunt is gedaald – slechts 29% van de Fransen staat nog achter zijn beleid (2)-, hoopt hij de leiders van de eurozone nog dit jaar zover te krijgen om onomkeerbare besluiten te maken die zullen leiden tot een centraal geregeerde EU-superstaat, waarin de lidstaten nauwelijks meer iets te zeggen hebben over hun eigen financiën.

Populistische regeringen zoals in Italië zullen het opgeven van macht en nationale soevereiniteit aan Brussel dan niet meer kunnen terugdraaien, zo hoopt men in Brussel en Parijs, en klaarblijkelijk inmiddels ook in Den Haag, gezien premier Ruttes recente woorden dat hij inmiddels een groot voorstander van de EU is (= erop aast om na zijn huidige termijn als premier van Nederland een topfunctie in die superstaat te krijgen).

Brussel gaat met totalitaire stappen zelfde kant op als Sovjet dictatuur

Het begint er daarom steeds meer op te lijken dat de heersende politieke elite –wars van ook maar enig historisch besef- in Europa op zeker moment grote volksopstanden en mogelijk zelfs (burger)oorlogen op ons continent gaat veroorzaken. Zeker in Oost Europa weet men namelijk nog heel goed hoe het is om decennia lang onderdrukt te worden door een totalitaire ‘socialistische’ dictatuur. Die pijnlijke herinneringen worden met supranationale ministers, parlementen en regeringen in Brussel weer springlevend gemaakt.

Hongarije en Polen zijn reeds met sancties gestraft door de EU, omdat hun regeringen er nog wel voor hun eigen volken zijn, en maatregelen hebben genomen om hun mensen, grenzen en samenlevingen ook in de toekomst te beschermen voor het Brusselse afbraakbeleid, waarin massa immigratie en islamisering cruciaal zijn om de nationale identiteit van de autochtone Europese volken te bestrijden en uiteindelijk totaal te vernietigen.


Xander

(1) Breitbart London
(2) Zero Hedge
(3) Breitbart London
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 28-09-2018 15:34

De EU vind populisme een gevaar ze willen dat vaderslandliefde verdwijnt ze willen dat we opgaan in globalisatie zodat grenzen verdwijnen en volkeren verdwijnen dat is hun doel en weerstand zullen ze breken desnoods met het opschorten van financiele steun zodat landen gedwongen worden hun soevereiniteit op te geven. frankrijk en Belgie spannen daarin de kroon en dit terwijl in Nederland door een goed optreden van de veiligheidsdiensten weer een aanslag van jihadisten vermeden is ! Dus islam gaan ze niet bestrijden wel populisme, rechtse organisaties , want deze vormen een gevaar voor hun globaliseerde wereld, hoe hypocriet kan men zijn??? Shalom

Gerard op 28-09-2018 16:01

En toch... het overgrote deel van de Nederlandse bevolking is nog heerlijk slapende.

Maatwerk op 28-09-2018 16:36

Ik hoorde laatst ook al in het nieuws dat vanwege de Europese verkiezingen , de eu samen met Google nep nieuws willen tegengaan over Europa. Laat me raden, alles wat ze in Brussel niet goed uit komt is nep nieuws...

andre op 28-09-2018 16:45

Pierre Moscovici is niet goed bij zn hoofd en haalt dingen door elkaar die hem (de EU) weer eens goed uitkomen voor eigen gewin.

Rule of law hoort bij een rechtsstaat, de scheiding der machten volgens de trias politica. Maar de EU is een machtsstaat die geen scheiding der machten kent en daar zit het hele probleem waarmee ze het niet meer gaan redden. Een kwestie van tijd en niets minder!

Benny op 28-09-2018 16:48

Ja Gerard [28-09-2018  16.01

Snurk-snurg-zaag-zag en maar doorslapen Wie zei dat vlak voor WO 2?Ge gerust maar slapen Fascist Colijn!!

Peter op 28-09-2018 17:21

Tot er een revolutie uitbreekt ,en dan zitten die prakizeerders gelijk in het vliegtuig ,het zijn er maar een paar die de dienst uitmaken,en al die schapen lopen er achteraan .

Enk op 28-09-2018 17:37

@Gerard op 28-09-2018 16:01

Leg de mensen het verschil tussen de EU en Europa uit en het volk zal Europa omarmen en afstand nemen van de EU.

Doordenker op 28-09-2018 17:38

@Gerard. Ongetwijfeld een gevolg van de slaappillen die via de linkse media verdeeld worden. Als ze uitgewerkt zijn, zal het echter wel een heel pijnlijk ontwaken worden in de nieuwe realiteit die gefabrikeerd werd terwijl de bevolking heerlijk sliep.

Tegenstander op 28-09-2018 18:50

 

Beste Peter op 28-09-2018 17:21

Ik adviseer u voordat u het woord "Revolutie" gebruikt, behalve Nederlandse websites te bezoeken, ook is een blik te werpen op de op waarheid beruste Duitse sites zoals zijnde:

https://www.youtube.com/results?search_query=tim+kellner (ex politieagent)

https://michael-mannheimer.net/

https://philosophia-perennis.com/

Hoeveel Zwitserse en Oostenrijkse sites, welke eveneens dicht op het echte vuur zitten hebben uw interesse?

Nederland slaapt en zal pas wakker worden als de bom reeds ontploft is en dan helpt er geen Moedertjelief meer aan, om ook maar iets te ondernemen!

Maar wat er in Duitsland gaande is beseffen m.i., vanwege pure desinteresse en luiheid, maar heel weinig mensen in Nederland......

Men heeft het hier nog veel te goed en zit liever onderuitgezakt naar het Leugen-Journaal of de Rijdende Rechter te kijken of naar zo'n stel dwazen als Geer & Goor die niets nuttigs toevoegen en alles afdoen al "Geinig" joh, "Wat" een lol.......

Die mentaliteit heb ik al zeker 4 jaar niet meer en ben intussen heel veel wijzer geworden. Deze gratis wijsheid beschouw ik als een groot voordeel op de rest van mijn Medelanders.

De meeste Medelanders zullen t.z.t. het hardste moord en brand schreeuwen als de dief in de nacht genadeloos en lafhartig zal toeslaan!

Maar als dit moment zich voordoet, zal ik Toch mijn hulp bieden, waar mogelijk!

gust op 28-09-2018 18:53

vertel de mensen massaal leugens en houd ze dom   er wordt snel geleefd met massaas luxe artikelen die mn niet nodig heeft  lees brood en spelen  dan is de meute tevreden totdat...

svirmus op 28-09-2018 18:54

De Fransen hebben zelf gekozen voor dit slachtoffer (Emmanuel Macron) van een pedofiele vrouw (Brigitte Trogneux) die hem naar verluid verkracht heeft toen hij 15 was. (Als het andersom was geweest..... ). Die man kan niet anders dan een heel verwrongen wereldbeeld hebben. Maar zoals gezegd, de Fransen hadden kunnen kiezen voor vrijheid onder Marie LePen, maar ze wilden slavernij. Nou, die krijgen ze dan, ook die 29% die hem nu nog steunt.

Guardianofretro op 28-09-2018 19:05

De bevolking slaapt al sinds de eerste wereldoorlog; wat de eerste grote stap was naar de huidige EU superstaat. Denken jullie nu echt dat de machtsgreep van de EU fascisten iets is van de laatste jaren?

Lees/ luister dan eens goed naar de lezing van deze Arts; die zich inzet tegen het Pharma-kartel,  Hier legt hij uit hoe bepaalde krachten uit de VS en voornamelijk de bankensector daar hebben aangestuurd op 2 europese bloedbaden. Maar veel meer dan dat! Het is nederlands ondertitelt. Eeen aanrader voor iedereen die de diepe wortels van het EU fascisme willen leren kennen. Beide wereloorlogen waren opgezet om te komen tot de EU superstaat. Ook ons koningshuis doet mee aan de samenzwering.

https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg&t=2341s

En dan hier voor de mensen die zich zitten te vergapen aan de snel opeenvolgende fascistische maatregelen en Orweliaanse toestanden; hier het fenomeen Dr Richard Day. Hij gaf een lezing in 1969 en deze moest achter gesloten deuren blijven. Toch was er eentje met een fotografisch geheugen; die alles heeft opgeschreven toen ie thuis kwam. Het is de agenda en de doelstellingen die nu worden uitgevoerd. De hele LGTB kwestie; de zelfmoordpil van D66; het duurder maken van de gezondheidszorg zodat het voor normale mensen onbereikbaar wordt etc etc.

Lees het en weet wat ons nog meer te wachten staat.

https://drrichardday.wordpress.com/

Is het tij te keren....ik denk het eerlijk gezegd niet...Nederlanders zijn te dom. Dat de russen ons) van het fascisme gaan bevrijden is mijn enige hoop.

informer op 28-09-2018 19:14

Xander ik heb een vraag,ooit gehoord over lee wanta?zoek eens op youtube aub.

Pieter A Meijer. op 28-09-2018 19:32

Shalom;

Hetgeen "Brussel"wil; is het herstel van situatie die voor de "torenbouw van Ba Bel" bestond.

Dus alles en allen van Een  taal.

Shabbath Shalom.

Bird op 28-09-2018 19:37

Lekker eerlijk allemaal.

Jean op 28-09-2018 19:48

Wie de EU leert kennen gaat heel snel diezelfde EU haten.

Gerard op 28-09-2018 23:43

laatste nieuws: Asielzoeker steekt drie  mensen neer. Politie verzoekt mensen 'niet na te denken' omdat het ' niets met terrorisme' en dus niets met de islam te maken heeft. (Het is n.l. een toneelstuk dat zich op straat afspeelt) .

Mark S. op 29-09-2018 00:37

Het zou fijn zijn als er weer eens ouderwets koppen zouden rollen....

van buiten op 29-09-2018 05:32

Tsja Frankrijk is de duurste h..... in het bordeel.

grote henk op 29-09-2018 10:08

Ik ben het helemaal eens met dit artikel echter we moeten ook de hand in eigen boezem steken want wij in het decadente westen hebben met zijn allen er voor gezorgd dat we vele miljoenen tot in de afgrond verwende kinderen hebben gekweekt die niet meer in het gelid te krijgen zijn.   Ook logische en begrijpelijk want je wil allemaal  het beste voor je kinderen en dit is ook gelijk de val waar de mens sinds duizenden jaren in blijft trappen. We leren blijkbaar niet van onze fouten. komt bij dat de meesten van hun ook nog te maken hebben met traumatische gebeurtenissen zoals het scheiden van hun ouders. Al met al zijn er maar weinigen onder ons die de weelde en de vrijheid waar we (nog) mee te maken hebben aan kunnen om zich goed te ontwikkelen.

 

Alsof de duivel bezit heeft genomen van de meeste van onze kinderen lopen ze recht op een afgrond af en hoe meer je probeert ze tegen te houden hoe harder ze lopen.

Het is inderdaad niet te stoppen en we moeten het onder ogen gaan zien dat die catastrofe er gewoon gaat komen. het enigste is dat we net als de Engelandvaarders in de 2e wereld oorlog ons vast kunnen voorbereiden en als het zo ver is zullen wij de kar moeten gaan trekken. Echte leiders komen  pas boven drijven als er echte problemen zijn. ik en een aantal gelijkgestemden zijn er klaar voor.

 

 

We kunnen er heel moeilijk over doen  en allerlei complot theorieën erbij gaan halen maar als je naar je hart luistert voel je het gewoon op je af komen en daar hoef je niet eens de (linkse) tv voor aan te zetten of de in merendeel linkse kranten voor te lezen. Maar het kan net zo goed wel eens de laatste catastrofe gaan worden.  

vlokje op 29-09-2018 13:11

.......en ratten vang je met pinda kaas , zure druiven lusten ze niet ;-)

kim op 29-09-2018 15:15

Kort samengevat: er is geen EU er bestaat geen EU en het wordt geen EU. Alles wordt ons door onze strot gedouwd. Voor de mensen die reageren, goed lezen, die zeggen dat we 'ook' de hand in eigen boezem moeten steken is een fratsel. Het 'decadente westen' ?? dat ben ik niet, ik woon op een heel klein stukje aarde en velen met mij, wij zijn beschaafd en als iedereen dit niet wilt zien, dan is er geen weg meer terug. Mijn voorouders, waar ik uit voortgebracht ben en zelf prachtige Nederlandse kinderen heb, heb ik zo westers opgevoed en normen en waarden meegegeven, dat ik niet kan verdragen dat het weer kapot wordt gemaakt door nazipersonen en evita's en noem maar op, oh ja de ruttes met een achterbakse  grijns.

Wie krijgt zijn door onze keihard werkende Nederlanderse westerse beschaving betaalde erfenis? Je kunt het niet mee het graf innemen of toch wel, maar dan heb je er niets meer aan. Grootste sukkels in Den Haag en nogmaals, wie mij decadent noemt maar wel de armen op deze aarde voedt is zelf decadent. Want waarom moet ik zorgen voor de mislukkelingen en de ergste diep trieste tweepoters die levend worden gehouden door ons. Het kan niet waar zijn, dat ik moet bloeden voor de miljardairs die de aarde bevuilen van ons geld en een gedrocht willen creareren wat nooit en te nimmer kan bestaan. 

Ik ben niet decadent, maar de rijken der aarde die ons bewust zo zeer bewust om mijn volk kapot te maken.

Eigenlijk bedenk ik nu, wat een vies volkje zijn we geworden. We slachten elkaar af. Daar gaat het op lijken en dat is de bedoeling.  sluit maar niet je oogjes. Want dan kijkt u weg. Ik kijk niet weg, want ik ben er.

Dicksy op 30-09-2018 13:28

Het is de bedoeling van de Fransen om alle schulden van de Europese lidstaten in één pot te gooien en dan gelijk te verdelen onder alle lidstaten. Zo zijn alle lidstaten even rijk of zoals je wil allen even arm en betaald ieder land dezelfde schuld af verdeeld onder zijn inwoners. Landen met een enorm begrotingsoverwicht zullen de zwaartse lasten in de schoot geworpen krijgen. Hier alleen is het Frankrijk om te doen en zijn zij de grote overwinnaars.

Oma op 02-10-2018 16:48

Reeds jaren zien we dit aankomen: een financiële eurozone minister is enkel een stap naar de uitvoering van nwo want de soevereiniteit van eu-lidstaten is reeds verleden tijd (bewijs? Hongarije ea worden beboet en gestraft voor hun soevereine beslissingen!) Bovendien kan eu dan legaal met hun geniepige ESM naar buiten komen, daarin hebben ze zichzelf reeds onaantastbaar gemaakt en kunnen ze nu ook al ongehinderd alle staatskassen leegplunderen. Enkel massaal protest en verzet van alle europeanen, ondraaglijke druk vanuit de bevolking op hun politici in elk eu-land, kan dit nog keren...en die druk is er, aangestoken door Hongarije/visegradlanden en nu ook Oostenrijk, Italië en de weerzin tegen dit clubje misdadigers groeit met de dag en zal zich onvermijdelijk over heel europa verspreiden...

amehoela op 08-10-2018 09:44

 @Oma,

*Enkel massaal protest en verzet van alle europeanen, ondraaglijke druk vanuit de bevolking op hun politici in elk eu-land, kan dit nog keren..*

Hier heeft het EU-monster zich al op voorbereid, nl met Eurogendfor

Oma op 08-10-2018 15:11

@amehoela: inderdaad, zonder enige inspraak en we weten allemaal waarom eigen politiediensten en zelfs militairen onze 'bescherming' niet mogen uitvoeren: die weigeren namelijk op eigen volk te schieten en te moorden bij volksprotesten. Dit zootje eurogendfor zijn dus eigenlijk legale moordcommando's 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl