HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EP neemt twee catastrofale besluiten: Aanval op Hongaarse democratie en invoering uploadfilter

Brexit kampioen Nigel Farage: ‘Tenminste één Europese leider die voor zijn principes, land en volk opkomt’ - Computerwetenschappers en internet pioniers: Delen van foto’s, video’s en muziek door gewone internetter wordt straks onmogelijk gemaakt’ –Europese Commissie komt eind deze maand met voorstel om alle kritiek op EU beleid, zoals immigratie en islamisering, als ‘haatspraak’ van het internet te halen

 
Pools protest tegen EU censuur artikel 13, dat de facto een einde kan maken aan door Brussel niet gewenste kritische stemmen op het internet. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Het Europese Parlement heeft deze week twee catastrofale totalitaire besluiten genomen. Het eerste behelst een rechtstreekse aanval op de Hongaarse democratie, gebaseerd op een extreem tendentieus en zelfs leugenachtig rapport van GroenLinks parlementariër Judith Sargentini. Het tweede besluit is de invoering van een internet uploadfilter-linktax waarmee censuur van door Brussel niet gewenste kritische stemmen mogelijk wordt gemaakt.

 

Hongarije wordt gestraft omdat het zich niet wil laten islamiseren

De democratische gekozen regering van Hongarije maakt al jaren duidelijk de eigen cultuur en waarden van het land te willen bewaren, en heeft daarom geweigerd mee te doen met de door Brussel geëiste open grenzen en islamisering door massa immigratie uit de moslimwereld.

Ook heeft Hongarije de nauw met Brussel samenwerkende extreemlinkse anti-maatschappelijke NGO’s zoals die van de in Hongarije geboren globalist George Soros het land uitgewerkt. Het Europese Parlement heeft gisteren ‘wraak’ genomen op Hongarije door een artikel-7 procedure in werking te stellen, een politieke ‘atoombom’ die de Hongaren hun stem in Europa officieel kan ontnemen. De lont van het uiteindelijk uit elkaar spatten van de zich almaar dictatorialer gedragende EU lijkt hiermee aangestoken, ook al moeten de regeringsleiders nog unaniem met deze draconische maatregel instemmen, en is de kans daarop niet groot.

448 parlementariërs stemden voor het voorstel van GroenLinks afgevaardigde Judith Sargentini. In haar rapport had ze –geheel voorspelbaar, gezien de radicale ideologie van haar partij- het Hongaarse anti-immigratiebeleid met de grond gelijk gemaakt. Ook beweerde ze dat de Hongaarse overheid de vrije pers en academische onafhankelijkheid in gevaar heeft gebracht.

‘Tenminste één Europese leider die voor zijn principes, land en volk opkomt’

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft juist het tegendeel gedaan, namelijk door linkse EU- en immigratiegezinde rechters en organisaties hun buitensporige macht en invloed te ontnemen, en onafhankelijke rechters aan te stellen die niet langer de Europese, maar Hongaarse wetten bovenaan zetten. Dat dit zeer tegen de zin van ‘superstaat’ Brussel is, dat juist stap voor de stap bezig is de nationale democratie en soevereiniteit van alle lidstaten te vernietigen, behoeft geen uitleg.

Voormalige UKIP leider Nigel Farage, die jarenlang met succes campagne voerde voor het Brexit, verketterde deze frontale aanval op de Hongaarse democratie, en verklaarde dat ‘er Goddank tenminste één Europese leider is die ondanks bereid is voor zijn principes, zijn cultuur, zijn land en zijn volk op te staan tegen deze extreme tirannie.’

Premier Orban zelf sprak van een ‘belediging van de eer van het Hongaarse volk’, een ‘slag in het gezicht’ en een poging tot ‘chantage’ om Hongarije te doen buigen voor de EU immigratie eisen. (1)

Nog een catastrofe: invoering uploadfilter en linktax

Het tweede catastrofale besluit van het Europese Parlement is de invoering van een uploadfilter en potentiële linktax. Internetplatforms worden nu verplicht om al het geüploade materieel te controleren op eventuele copyright schendingen. Dat zullen kleinere concurrerende platforms niet trekken waardoor deze dreigen te verdwijnen. Hierdoor krijgen slechts enkele zeer grote giganten een nog groter monopolie, dat door de Brusselse machthebbers zeer eenvoudig te manipuleren valt.

Een andere Nederlandse parlementariër kwam ook hier in beeld, maar -in schril contrast met de linksgroene Sargentini- positief. ‘Dit is een desastreus resultaat voor de bescherming van onze fundamentele rechten, voor gewone internetgebruikers, en voor Europa’ verklaarde D66’er Marietje Schaake. ‘We hebben een stap terug gezet, in plaats van het creëren van een echte copyright hervorming voor de 21e eeuw.’

De wereldwijd vermaarde computerwetenschapper  Tim Berners en internet pionier Vint Cerf stelden in een verklaring dat de EU-maatregelen rampzalig zijn voor de doorsnee gebruiker van het internet, omdat het delen van zaken zoals foto’s, muziek en video’s straks zo goed als onmogelijk wordt gemaakt.

Europese Commissie gaat linksextreme censuur verplicht stellen

De ervaring leert dat de EU dit mechanisme gaat misbruiken voor extreme censuur, waardoor alle conservatieve, rechtse en de zo gehate populistische stemmen van het internet zullen worden geweerd. Eind deze maand komt er een wetsvoorstel van de Europese Commissie waarmee de huidige vrijwillige gedragsregels verplicht worden gemaakt. Daarna zal er snel een einde worden gemaakt aan onafhankelijke websites waar kritisch wordt geschreven over zaken zoals de EU, de islam en de massa immigratie. (2)

Dat zal de volgende reuzenstap zijn in de in vorming van een totalitaire Europese linksdictatuur, waarin –helaas met behulp en instemming van ook de Nederland- er geen enkele vrijheid van meningsuiting meer is, met uitzondering van de politiek correcte. De EU is hiermee definitief geen vrije democratie meer, voor zover daar überhaupt nog wat van over was.

Hoe lang deze Europese kopie van de Sovjet Unie overeind zal blijven voordat deze door het steeds harder onderdrukte volk omver wordt gehaald valt niet te zeggen, maar dat het geen tientallen jaren zal zijn lijkt gezien de snelle opkomst van vrijheidspartijen in heel Europa wel duidelijk.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Planet Free Will via Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Jean op 13-09-2018 14:32

Stemmen voor groen en rood is stemmen voor een pijnlijke dood. 

Kfir op 13-09-2018 14:49

Een zeer belangrijk en alarmerend stuk met een hoog “vijf voor twaalf”, waarschuwend gehalte! Is het een idee om Victor Orban massaal onze sympathie en steun kenbaar te maken......!? Kan zoiets georganiseerd worden......? Deze staatsman komt tenminste op voor zijn volk en vaderland! Als ik hem was dan zou ik dreigen een pakt met Rusland te sluiten inclusief legerbasis etc!! Dat zal op de langere termijn verreweg het beste blijken te zijn. Nooit je volk en vaderland overgeven aan die moslimbarbaren!! 

speiker op 13-09-2018 15:24

Kfir, helemaal met je eens , wij moeten die man steunen want dit is zo gemeen van het linkse zooitje, zal ??????????? wel weer achte zitten.

Eelke Piers op 13-09-2018 15:34

Ik hoop dat Hongarije met de overige Visegradlanden besluiten om uit de EU te stappen

Tom Hendrix op 13-09-2018 15:43

Europese linksdictatuur, en dat is in een paar woorden, precies waaraan wij kapot gaan in Nederland, en de rest van de Europese landen. En ik sta vierkant achter Hongarije en Dhr. Orban.

Tom Hendrix op 13-09-2018 16:01

@Kfir: 14.49. uur. Sympathiek voorstel.

Hans van der Zwan op 13-09-2018 16:04

Diversiteit is het toverwoord tegenwoordig.

Maar een afwijkende mening van de linkse mores is té divers.........

Ken op 13-09-2018 17:02

Wat een dubbele agenda wordt hier uitgespeeld....hoe kan je je eigen land, waar je geboren en getogen bent, zo in het ongeluk laten storten. Hongarije is een voorbeeld hoe het zou moeten zijn in Europa.

Ik geloof al langer als vandaag niet meer in Europa... Dat zulke miskleunen politiekers hier hun zin kunnen doen gaat er bij mij echt niet in.

Cale op 13-09-2018 17:20

Die domme vrouw op de foto realiseerd zich vast niet dat Shakespeare een woordkeus van 40.000 (!) verschillende woorden handteerde. Moeilijk te geloven dat er een andere, niet bekende ¨artist¨ bestond die dit kon evenaren..

Cale op 13-09-2018 17:27

De arrogante manier waarop in het EP alle democratie wordt weggestemd duidt op een totale minachting voor de burger. Brussel is dermate arrogant geworden dat ze het niet eens meer onder stoelen  of banken steken. Heeft Brussel gewonnen en hebben wij, behave oost Europa, verloren? Het lijkt er wel op. De jeugd heeft in ieder geval geen idee wat er zich werkelijk afspeelt. Want gehersenspoeld op school.

Rick op 13-09-2018 18:08

Zit ik een heel verhaal te typen alles weer weg. Nou ja maakt ook niet uit want alles gaat nu in een stroomversnelling. Wie ogen heeft, wie oren heeft, etc 

Willem op 13-09-2018 18:10

Ja Hans, diversiteit is het toverwoord, maar dat betekend idd niet een andere mening dan links , want dan ben je een nazi of een racist. Wat we hebben geleerd van het '' hoofddoekjes bij de politie debat'' is dat diversiteit tegenwoordig betekend, meer islam. Zo is Europa, met Zweden, Noren, Denen, Duitsers, Nederlanders, Engelsen, Ieren, Belgen, Fransen, Oostenrijkers, Zwitsers, Spanjaarden, Italianen, Hongaren, Polen en de andere oosteuropese landen bij lange na niet divers genoeg. Om Europa echt divers te maken moet het islamitisch worden. Pas als op democratische en demografische wijze de islam de overhand krijgt en dan de democratie op democratische manier verwerpt en de sharia invoert, dan pas hebben we een echte diverse samenleving in Europa en dat heet dan Eurabia.

Tom Hendrix op 13-09-2018 18:49

@Cale: 17.27. uur. Klopt wat U zegt, ten aanzien van de jeugd. Ze worden geheel door marxistische leraren en leraressen begeleid. 

Qvic op 13-09-2018 18:54

Dat betuttelende politieke correctheid is niets anders is dan wijfenpolitiek. Onze gehele samenleving met Nederland voorop is totaal verwijft. Het hanteert constant een vrouwen logica en wil overal een vinger in de pap hebben bij iedereen in het land. Daar vrouwen in het algemeen alles en iedereen wil veranderen om in haar droombeeld te willen passen. Door nu al decenia's lang via scholing deze dogma te stimuleren is menig man min of meer verwijft geraakt. Dit wordt ook wel links politiek georiënteerd genoemd. Linkse mensen zijn de volgers in de sociale mediums, die kwaken iedereen na en zoeken zelf nagenoeg niets zelf op of denken zelf niet na. Normale logica is tegenwoordig ver te zoeken en op lange termijn denken is ook al een bijna een vreemd fenomeen geworden bij de politiek c.q. bij het gros van de bevolking.

Sharkey op 13-09-2018 19:01

In Hongarije is men nog niet vergeten wat een moslimoverheersing betekend zoals dit het geval was in de tijd van het ottomaanse rijk. De turken (moslims toch?) hebben ten tijde van het ottomaanse rijk en in de daaraan verbonden Hongaase bezetting vele en werkelijk vele Hongaarse burgers vermoord zoals bijvoorbeeld alle atochtone burgers van Mohács. De Hongaren hebben veel bezettingen en onderdrukkingen meegemaakt en ze zijn terecht niet bereid zich te laten onderdrukken door Europa en vervolgens de primitieve noordafrikanen verplicht binnen te halen en zich weer door nietsontziende moslims weer te laten afslachten.

Jean op 13-09-2018 20:12

Waar ik al jaren om smeek doe ik bij deze nogmaals, "stem die EU misdaadorganisatie weg want ze brengt en veroorzaakt enkel schade en ellende".

Dion op 13-09-2018 20:50

nou je kan erop wachten dat men erg snel wegen erom heen gaat vinden,,,   hosten buiten de EU , tot TOR en VPN verbinding om de identiteit te verhullen. 

Henk van Rossum op 13-09-2018 21:40

Xander kan in uiterste noodgeval zijn artikelen verspreiden via Blokchain. Een nieuwe niet censureerbare technologie. De EU overheden gaan deze strijd sowieso verliezen.

Rienus op 13-09-2018 22:05

https://tpo.nl/2018/09/13/guy-verhofstadt-eist-via-desinformatiekanaal-cnn-dat-amerika-ingrijpt-in-hongarije/

Die daar in Brussel zijn of knettergek of straalbezopen, in ieder geval functioneren de hersencelletjes verre van normaal.

Saskia op 13-09-2018 22:37
Cale (13-09-2018 17:20): "Die domme vrouw op de foto realiseerd", met een d ja? De pot verwijt de ketel...
Hubert Luns op 14-09-2018 08:41

Mijn persoonlijke ervaring is dat dat zogenaamde uploadfilter reeds geruime tijd werkzaam is in de Nederlandse internetruimte. Ik heb er dan ook een gewoonte van gemaakt om te vragen aan de geadresseerde mij te laten weten of mijn email is aangekomen en als ik niks hoor vind ik wel een omweg om toch het bestand door te sturen. Het vervelende doet zich voor dat bij het weerhouden van een bericht door de provider geen bericht wordt gestuurd aan de afzender dat zulks gebeurd is. Het wordt daarom ook moeilijk om officieel protest aan te tekenen.

Nog iets, die filters werken via kernwoorden en verzameling van kernwoorden, maar kijken niet naar de echte betekenis. Dus een pro-Islamitisch stuk geschreven door iemand die op een 'zwarte lijst' staat (misschien staat u daar wel op) wordt ook weerhouden. Er is ook een 'witte lijst' van mensen die ongeacht wat ze uitkramen ongefilterd blijft. Judith Sargentini staat ongetwijfeld op die witte lijst.

ieznogoedh op 14-09-2018 09:39

@ Saskia

Er zijn wel meer fouten te vinden in de diverse reacties.

Wellicht te wijten aan snel en/of geëmotioneerd reageren.

Valt me wel een beetje tegen dat je niets opmerkte over het 'handteerde' van Cale. :-)

Maar goed, of die domme vrouw het zich nu realiseert of realiseerd, ze is wel mooi. In mijn optiek natuurlijk.

Waarmee ik niets wil zeggen over haar accessoires (armbanden etc. bedoel ik - je moet tegenwoordig zo voorzichtig zijn met wat je zegt/schrijft).

KC op 14-09-2018 11:02

@Rienus:wel mooi om het nuancerende geluid van Gabor bij het journal te horen, filmpje in tweet die ook in het tpo-artikel staat..de interviewster deed nog zo haar best, maar had waarschijnlijk zijn tegengeluid niet verwacht.. 

Oma op 14-09-2018 11:36

Eu beweert nog steeds dat eu-lidstaten soeverein zijn. Dat betekent dat eu-landen zelfbeschikkingsrecht hebben, dat zij zelf wetten mogen maken voor hun eigen land, los van de richtlijnen van europa, ja?

Eu beweert zelf een adviesorgaan te zijn dat geen wetten kan verplichten maar enkel richtlijnen kan geven, die elke soevereine lid-staat vrijstaat om te volgen of niet....

Eu werd níet verkozen door de europese bevolking en is dus illegaal en heeft geen énkele bevoegdheid als overheid om ook maar iets te verplichten aan eu-lidstaten. 

Geniepig hebben ze zichzelf onaantastbaar verklaard door ESM in te voeren, ongekend bij de europese bevolking en zónder toestemming of inspraak van de europese bevolking. Zo hebben zij dictatoriaal alle macht naar zich toegetrokken en zelfs het recht op juridisch verweer vernietigt doordat geen enkele rechtbank bevoegd kan zijn om deze bende eu-dictatoren ter verantwoording te kunnen roepen.

Straatarme landen zoals het oostblok werd toegang verleend tot eu om enerzijds de welvarende eu-landen te kunnen bestelen, hun bevolking te verarmen onder het mom van europese solidariteit en anderzijds deze arme landen te kunnen chanteren door eu-subsidies te onthouden of terug te vorderen/zware sancties/boetes op te kunnen leggen als ze niet gehoorzamen aan dictator eu, zoals Hongarije nu.

Niemand is verwonderd dat een rapport, door landverraders zoals sargentini van groenlinks uit Nederland, het haalt in EP om wraak te nemen tegen Orbán, die zich verzet tegen islamisering door de mosliminvasie van zijn land uit zelfbehoud.

Het is een pertinente leugen en fraude dat dit rapport werd goedgekeurd met 2/3de meerderheid, immers: de onthoudingen werden níet meegeteld dus is er geen sprake van een meerderheid. Bovendien schendt eu zelf hiermee hun interne voorwaarden van stemming!! 

Deze poging om Orbán te dwingen zijn land over te geven aan islamisering en de dictatuur van eu, zal het niet halen bij de regeringsleiders want zij beseffen intussen dat het gevaarlijk spel is, gezien het toenemend protest van de europese autochtone bevolking in zowat élke europese lidstaat over de georkestreerde mosliminvasie en kwalijke gevolgen voor europese autochtonen.

Wat internet betreft: de arrogantie om te wanen dat zij internet aan banden kunnen leggen tart elke verbeelding, alsof het wereldwijde web onder controle kan gebracht worden, zelfs onder het mom van copyright voor censuur - ook daar zijn mogelijkheden te over om te omzeilen, net zoals dat clubje eu-criminelen zelf ook doen.

"Eind deze maand komt er een wetsvoorstel van de Europese Commissie waarmee de huidige vrijwillige gedragsregels verplicht worden gemaakt. Daarna zal er snel een einde worden gemaakt aan onafhankelijke websites waar kritisch wordt geschreven over zaken zoals de EU, de islam en de massa immigratie."

EP kán niks verplichten als orgaanadvies, énkel richtlijnen voorstellen...internetplatforms zijn dus níet verplicht om deze richtlijnen te volgen want illegale eu heeft níet de bevoegheid. (Dat EP verkozen wordt door het eigen, besloten clubje eu-graaiers betekent geenszins legitimiteit of democratie)

Internetplatforms kunnen zich verzetten tegen deze poging tot censuur door de legitimiteit van EP en eu te betwisten. Dan komt ook aan het licht dat eu zichzelf onaantastbaar verklaard heeft en weigert zich te onderwerpen aan het democratisch- en mensenrecht tot verweer voor een bevoegde rechtbank.

Zolang eu én ep niet verkozen werden door de europese burgers, handelt EP illegaal en heeft ze geen énkele bevoegdheid of macht om richtlijnen voor te stellen als verplichte wétten, hiermee bekent eu openlijk onrechtmatig en dictatoriaal te handelen, tegen hun eigen 'democratische' waarden.

Peter op 14-09-2018 12:55

Groen Links ,laht ,maar dat zal ze vergaan ,Polen laat Hongarije nooit vallen , dat stelletje wat er een goedkeuring aan heeft gegeven ,staan ook op de nominatie ,en de populisten winnen overal aan terrein .

Doordenker op 14-09-2018 13:23

@Saskia & Cale.

Die vrouw op de foto is helemaal niet dom.

Wat ze wil zeggen is dat het huidige auteursrecht ieder vrij creatief gebruik van een auteursrechtelijk (over)beschermd werk door anderen tot 75 jaar (!) na de dood van de auteur verbiedt.

En nu komen er, als gevolg van politiek lobbywerk van 'nooit genoeg' auteursverenigingen, nog wat regels bij ten nadele van de gebruikers. Een enkele andere beroepsector heeft via de politiek zulke ongelijke buitensporige voorrechten kunnen afdwingen.

Tom Hendrix op 14-09-2018 14:28

@Oma: 11.36. uur. Prima van U, verwoord.

Guardianofretro op 14-09-2018 16:53

het is te laat....

Het pro-Brussel Bilderberg groep heeft Nederland zodanig met honderduizenden zielen van over de hele wereld zitten te "verrijken" dat de indentiteit blijvend naar de mallemoer is.

Wees dan blij dat sommigen nog weten wat echte vrijheid is en hoe het is om in een vrij land te leven. Dat was wel even leuk zo vlak na 1945. Toen de Zorgstaat werd opgebouwd en

ouderen nog liefdevol werden verzorgt.

Cefas op 14-09-2018 23:27

Dit is gewoon een EU-oorlogsverklaring aan een soeverein/democratisch land. Is de EU nou helemaal gek geworden, dit is arrogantie ten top en dan nog wat, het Europees parlement blinkt uit in een ongelooflijk gebrek aan historische kennis over Hongarije. Hongarije ging in het verleden gebukt onder diverse dictaturen en nu dient zich een nieuwe rood, gifgroene EU-dictatuur aan. Hongarije heeft eindelijk zijn vrijheid terug en dat willen ze zo houden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl