Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse politicus zegt tegen bekende Britse journalist dat er burgeroorlog in Europa komt

‘AfD gaat Duitsland en Europa niet redden, omdat geen enkele andere partij met hen wil samenwerken’ – ‘Zaken zullen in Europa eerst nog veel slechter worden, voordat het beter gaat’

 
Gewone burgers die protesteren tegen de massa immigratie, islamisering en het vele migrantengeweld worden door de media steevast ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ activisten genoemd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Een Duitse politicus heeft tegen de bekende conservatieve Britse journalist James Delingpole gezegd dat er burgeroorlog komt in Europa. Zijn opmerkingen waren strikt off-the-record en dus moet hij anoniem blijven, anders wachten hem onmiddellijk ontslag en strenge sancties door de regering in Berlijn. ‘Maar hij herhaalt wat heel veel andere mensen in privé gesprekken zeiden toen ik daar de laatste paar weken was om in het kader van Angela Merkels open uitnodiging aan wellicht zo’n 3 miljoen immigranten –de meesten van hen strijdbare mannen uit moslimlanden- de atmosfeer te proeven, mensen te bekijken, en de stemming van het publiek te peilen,’ aldus Delingpole.

 

Drie miljoen is veel hoger dan de officiële 1,5 miljoen, dat volgens tal van bronnen opzettelijk veel lager wordt gehouden dan het werkelijke aantal moslimmigranten dat naar Duitsland werd gehaald. Ettelijke honderdduizenden illegale moslims zijn de afgelopen jaren compleet van de radar verdwenen. Het is zo goed als zeker dat zij zich hebben aangesloten bij de vele criminele bendes die de Duitse steden almaar onveiliger maken, en vermoedelijk ook bij terroristische groepen.

Grootste probleem in steden zoals Frankfurt, waar Delingpole verbleef, is dat moslims er weigeren te integreren, zich vijandig opstellen tegenover de autochtone bevolking, en hun eigen discriminerende en onderdrukkende islamitische wetten erdoor proberen te drukken. Veel jonge migranten hangen al rokend rond in winkelcentra, parken, op pleinen en in Shisha lounges en kebab bars, waar er snel steeds meer van komen. ‘De instinctief beleefde Duitsers doen alsof ze het niet zien....  ze steken hun kop liever in het zand en doen alsof er niets aan de hand is.’

‘AfD gaat ons niet redden’

De opkomst van de door de manipulatieve media ‘extreemrechts’ genoemde AfD blijft vooralsnog hangen op zo’n 16%, alhoewel de anti-immigratiepartij volgens recente peilingen in de voormalige DDR bondsstaten met 25% inmiddels de grootste zou worden, net een half procent boven het CDU/CSU van Angela Merkel. De andere partijen hebben echter een antidemocratisch ‘cordon sanitaire’ tegen de AfD gesloten, net als in Nederland is gebeurd met de PVV en in Zweden met de Zweden Democraten.

‘Dus mocht u hopen dat de AfD Duitsland (en Europa) gaat redden van de gevolgen van Merkels zelf toegebrachte ramp – niet doen. De zaken zullen nog veel erger worden voordat het weer beter gaat. Vandaar de burgeroorlog die door deze Duitse politicus werd genoemd. En laat me benadrukken dat hij daar niet enthousiast van werd... Het was meer een gelaten zucht over het onvermijdelijke.’

Waarom doet Duitsland dit zichzelf en Europa aan?

Waarom Duitsland dit zichzelf en Europa aandoet, behalve het bekende en ‘uitgewoonde’ argument van collectief schuldgevoel over de Holocaust?

Sommige economen zeggen dat er gezien de lage geboortecijfers ‘vers bloed’ van buiten nodig is om de verouderende bevolking te vervangen, maar dit soort kulargumenten zijn door onder meer Douglas Murray in zijn recente boek ‘The Strange Death of Europe’ compleet ontkracht. Zo blijken 9 van de 10 moslimmigranten in West Europa jarenlang, een vaak permanent, aan het uitkeringsinfuus te hangen, omdat ze niet willen en/of niet kunnen werken.

Links wil blanken doen verdwijnen en ‘multiculti’ ras creëren

Dan is er nog het aan een religieuze ideologie grenzende absurde wereldbeeld van links, met kopstukken zoals ‘Nieuwe Wereld Orde’ miljardair-globalist George Soros, die serieus van mening zijn dat het importeren van miljoenen mensen uit een totaal andere en op de meeste vlakken vijandige cultuur Europa ten goede zal komen, en een einde zal maken aan het overigens amper nog bestaande ‘privilege’ van de door hen zo gehate autochtone blanke bevolking. Grenzen en nationale identiteiten worden door deze linkse cultuurnihilisten verafschuwd. Ze hopen dan ook op een vermenging van de nieuwkomers met de bestaande volken, zodat er een soort ‘multiculti’ ras in een multiculti EU-‘superstaat’ ontstaat.

Delingpole wijst erop dat het denken en streven van deze extreemlinkse globalistische elite is overgenomen door alle Westerse regeringen, op zowel hoog als lager niveau, en tevens door de meeste maatschappelijke instellingen, bedrijven, rechtbanken, et cetera. ‘Ze slikken allemaal het idee dat massa immigratie en de vorming van parallelle samenlevingen van niet geïntegreerde moslims onvermijdelijk is, en daarom niet te hard moet worden tegengegaan.’

Er is weliswaar een tegenbeweging op gang gekomen  -kijk naar Donald Trump, het Brexit, Matteo Salvini in Italië en Viktor Orban in Hongarije-, maar vooralsnog zijn het de globalisten die in de rest van Europa de koers bepalen. En die koers lijdt ons uiteindelijk naar een burgeroorlog.

Huidige elite in politiek en media staan aan kant islam, tegen het volk

Dat de islam ons wil veroveren en onderwerpen is al jaren geen geheim meer, en wordt niet alleen door ISIS en andere islamitische terreurgroepen, maar ook openlijk door ‘bevriende’ dictators zoals de Turkse president Erdogan nagestreefd. Delingpole waarschuwt dat de huidige heersende politieke (en media) elite niet noodzakelijk aan de kant van het volk staan. Integendeel, alles en iedereen die openlijk kritiek heeft op de massa immigratie en islamisering wordt meteen in ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ hoek geplaatst en verketterd.

Kijk bijvoorbeeld hoe de autoriteiten en media reageerden op de moorden op twee Duitsers door migranten in Chemnitz. Niet de moord werd veroordeeld, maar de boze reactie van de bevolking hierop. TV-teams zetten zelfs complete ‘jachten op buitenlanders’ in scene. Duitse nieuwszenders en kranten weigeren te berichten over de exploderende migrantencriminaliteit, en bestoken de bevolking met officieel Berlijns nepnieuws over een zogenaamd ‘steeds veiliger wordend’ Duitsland.

‘In plaats van hun koers aanpassen en deze zaken aanpakken, keren de elites zich tegen de boodschappers. Ze drukken mensen die openlijk de verkrachtingsbendes, de moorden, de zuuraanvallen en het antisociale gedrag aan de kaak stellen de kop in en bestraffen hèn, en niet de daders.’

Geen happy ending voor Europa

Delingpole schrijft dat het establishment de waarschuwingen over een komende burgeroorlog in Europa wel weer belachelijk zal maken als een ‘paranoïde rechtse complottheorie’. Ze proberen daarmee iedere oppositie tegen het immigratie/islamisering beleid monddood te maken, zodat de verandering van Europa in Eurabia/Eurafrika al binnen enkele jaren onomkeerbaar is, en onze (klein)kinderen een zeer onzekere en vooral onveilige en armere toekomst tegemoet gaan.

De journalist besluit: ‘Nu er zo’n enorme en groeiende kloof is tussen hoe onze heersende globalistische elites over islam en immigratie denken, en wat de gewone man van islam en immigratie vindt, hoe kan er dan ooit nog een ‘happy ending’ mogelijk zijn?’

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.  

Reacties

Tom Hendrix op 18-09-2018 16:36

Eens met het artikel. De Openbaring van Johannes, is zeer relevant.

Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Nieuw Begin op 18-09-2018 17:13

Het klimaat in ons mooie Nederland is echt niet beter! Heb zo te doen met de vader van de in 2016 licht verstandelijk gehandicapte verkrachte Defia. En de rechtbank gaat dan lichter straffen want het betreft een Afghaanse asielzoeker en als die meer dan twee jaar de bak indraait ( wat nb. de eigen regels van die rechtbank in verkrachtingszaken!) verliest deze smeerlap zijn verblijfsvergunning!

Ook ik ben witheet en met mij het overgrote deel van weldenkend Nederland beste meneer!

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2568892/verkrachter-moest-en-zou-verblijfsvergunning-behouden

Klaas op 18-09-2018 18:02

Er komt geen burgeroorlog in Europa. Daarvoor hebben de Europeanen het financieel nog goed. Dit zou anders zijn bij grote werkloosheid en armoede zoals in de jaren 30z ga er maar van uit dat het geen toeval is dat de evonomie goed draait en de tielating van de vele immigranten. Daar is door de think tanks and social engineers goed over gespind.Pas als de Europeanen niets meer te verliezen hebben, doen ze wat. Tot die tijd is het borrelpraat. Europeanen zijn net zo berekenend als de politici die hen besturen.

Johannes op 18-09-2018 18:17

Telegraaf artikel over Defia ook gelezen wat een schande. Rechtsverkrachting ten top!!!

ohje op 18-09-2018 18:34

Mee eens.

Het erge is dat mensen blijven wegkijken en niets willen horen of zien.

Deze tijd zal een zwarte geschiedenis na laten en mensen zullen zeggen.

Das haben wir nicht gewust pruts

Eelke Piers op 18-09-2018 20:25

Dat multiucultie-ras kom er ook niet. Moslims/arabieren zijn daarvoor een veel te gesloten ras en ook in de USA blijkt dat  blank en zwart nog even blank en zwart is als 400 jaar geleden.

Dan is het nog zo dat het blanke ras vrijwel zeker bestaat uit afstammelingen van de nazaten van de 10 verloren stammen van Israël en de Chazaren. Ook op hen rust de zegen van de Almachtige

Lysamarie op 18-09-2018 20:44

Het is algemeen bekend, dat welk misdaad een migrant ook begaat, behoudt hij zijn verblijfsvergunning Het blijkt uit ernstige verkrachtingszaken in Zweden, maar ook poging tot doodslag in Hongarije en de moordenaars in Duitsland die (na het uizitten van hun milde straf) ook niet worden uitgewezen. Er zijn hoordes Soros NGO-s, rechtsbijstand en advocaten in heel West Europa die alla mazen van de wetten uitbuiten om de misdigers vrij te pleiten, waar de Europeesche Rechtbank met plezier bekroont. Wat betreft de burgeroorlog die volgens de schrijver er aan zit te komen kan ik alleen zeggen, dat naar mate het langer op zich laat wachten des te moeilijker wordt om het ook nog te winnen. Heel weinig in Europa geboren inwoners beseffen dat er inmiddels al een jong goedgetreend en oersterke moslimleger in Europa aanwezig is die het vechten met de paplepel hebben ingekregen. Wij hebben totaal geen wapens, laat staan ervaring om tegen ze op te treden, dus hoe willen wij de oorlog winnen? En ze blijven maar komen en komen nog steeds 90% jonge maannen. De linksliberalen die het Brusselse Parlament beheersen begroeten iedere illegale goudzoeker, ongeacht waarvandaan en met welk achtergrond de grens passeert, of ze één van de redders zijn van Europa. Zij denken kennelijk dat als er een burgeroorlog komt zij en hun kinderen gespaard zullen blijven. 

Nielske op 18-09-2018 20:49

@Klaas : het gaat een stuk sneller als er een crisis uitbreekt. Deze crisis wordt overigens nu openlijk ook door de linkse media verkondigd. Men is het volk aan het voorbereiden. Blijf wakker! Er komt verandering aan.

gust op 18-09-2018 20:52

kom Here Jezus kom .    de rest heeft geen zin meer    tis over  het kwade heerst nu maar niet voor immer .shalom

Pieter A Meijer. op 18-09-2018 21:17

Shalom Eelke  20:25;

De Chazaren zijn de oorspronkele onderdanen van koning Bulan. Die wilde een staatsgodsdienst in zijn rijk. Zo rond de 9de-10de eeuw.

Hij koos het "jodendom". De volgers zijn allerlei lieden, die niets met Israël van doen hebben.

In Opb. staan zij vermeldt als: "zij zeggen dat zij joden zijn, maar zijn een "synagoge des Satans"!

Dus Niet het huis van samenkomst (beith Kenesset)!

Shavuah Tov.

 

Pieter A. Meijer: inmiddels is het u toch wel bekend, dat inhoudelijke geloofszaken naar het Geloofsforum worden verwezen. Praat daar verder met Eelke. Mod.

JP op 18-09-2018 22:16

@Nieuw Begin Dat, is het nu het echte "klimaatprobleem"

Bundy op 19-09-2018 02:41

Dan wordt er alweer gevraagd waarom "we " dit "onszelf "aandoen ;  leest u deze geheime E.U agenda -link dan ! 

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

Guardianofretro op 19-09-2018 13:31

Het is waar wat deze man zegt.

Het is echter iets wat ik al dacht in de 70 er jaren, toen iedereen in Nederland het gevaar nog lang niet aan zag komen. Want vanaf die tijd zijn ze er al mee bezig. Het binnenhalen van massas zogenaamde gastarbeiders... het zijn nooit gastarbeiders geweest. gasten vertrekken namelijk op den duur. het was een valse benaming. Net zoals het begrip "asielzoekers" en "vluchtelingen".

Wat te doen. het moet inderdaad heel erntig worden hier. Nog erger dan in Zweden waar verkrachtingen door migranten dagelijkse kost zijn. Zover zijn we nog lang niet. Nederlanders zijn ook namelijk de allerdomste burgers van de EU. We blijven vertrouwen op een partij en partijen die liegen dat ze barsten en puere leugenaars voortbrengt zoals Rutte. We blijven kalm en rustig als blijkt dat deze Rutte jihadisten in Syrie financiert We blijven kalm als hij ons financieel langzaam zteeds meer begint uit te kleden; een omgekeerde striptease. Den Haag en de EU zijn een wurgslang. het gaat stukje bij beetje stap voor stap. hetzelfde als met onze vrijheden en privacy. Want ze weten dat dit de tactiek is. Net als met de gestage verhoging van de pensioenleeftijd en het uitkleden van het Zorgpakket tegen een steeds hogere maandpremie.

 

Mensen we worden bewust gegenocideert. Ik heb er geen andere woorden voor.

Wat we kunnen doen zonder in de cel te belanden of de belastingdienst: Let nu goed op.

Weiger allen nog aan de farce van het stemmen mee te doen.

Weiger om zelf; je zoon of dochter een baan te zoeken bij een dienst die de elite in feite in stand houdt.

Zoals de belastingdienst en het leger en de politie. Het hele systeem steunt op de politie en het leger. Gewoon ermee kappen!! Laat ze zelf in het groen en blauw lopen die volksverraders.

willy op 19-09-2018 13:40

In feite is die er al de migranten worden steeds brutaler en gebruiken dikwijls geweld zelfs tegen politie ze deinzen voor niets meer terug omdat ze niets meer te verliezen hebben!  Dus we staan zeker aan de vooravond van meer rellen, en weet één ding Daesh is nog niet dood ze komen terug met hun aanslagen!!  Shalom

Bundy op 19-09-2018 14:51

@Guardianofretro op 19-09-2018 13:31

Je hebt volkomen gelijk , had iedereen dit maar door .   Zelf heb ik lang geleden een baan bij de politie geweigerd , hetgeen zo besef ik nu wél is opgeschreven .         Verder heb ik twee jongeren uitgelegd  waar ze zich voor melden wanneer ze tot het Nederlandse leger waren toegetreden , ze hebben het niet gedaan .       Wél heb ik gezegd dat wanneer je je militaire ei kwijt wilt  iedere jongere het recht heeft om niet aan het front toch eén jaar in het Israëlische leger te dienen .  ( voornamelijk als schoonmaker van materieel ).      

Tevens kon ik mij met geen mogelijkheid meer herinneren waar ik de laatste maal gestemd had , totdat ik weer wist dat ik de poppenkastkaart ( was altijd PVV ) had verscheurd . 

Tegenstander op 19-09-2018 14:57

Beste Guardianofretro op 19-09-2018 13:31

Uw tekst spreekt mij bijzonder aan. Duidelijk geformuleerd en zet aan tot nadenken!

Mag ik uw tekst gebruiken op andere websites welke ik regelmatig bezoek?

Graag verneem ik uw reactie.

Mvg,

Jean op 19-09-2018 16:01

Dat die burgeroorlog er komt moet niet aan getwijfeld worden, die burgeroorlog zal helaas veel slachtoffers brengen maar het eindresultaat zal zijn: geen moslims/islamieten en geen EU dictators meer op Europees grondgebied en dat resultaat is schitterend daar wil ik mijn leven voor geven.

Perry op 19-09-2018 16:39

Als we nou eens minder liggen te klagen over van alles en nog wat en bij de volgende verkiezingen massaal op de PVV of FvD stemmen kan dat probleem heel snel aangepakt worden en ook opgelost worden. Maar helaas zullen weer velen op die gevestigde poltieke bagger stemmen met alle gevolgen van dien om daarna weer lekker kunnen liggen te klagen. Dat achterlijk volk hier in Nederland/Europa roept het over zichzelf af en dan krijg je wat je verdient, dat wat ons in de toekomst te wachten staat.

Klaas op 20-09-2018 08:11

Men/je zou eens moeten weten hoeveel kinderen van de massa,  niet de kinderen van de elite bedoel ik,bij de politie, in het leger, overheid willen werken en graag opdrachten willen uitvoeren. Het is juist die bewust onnozel willen zijn grauwe massa/sheeple die de status quo in Nederland in stand houdt. Zonder die grauwe massa is het over en uit voor de ' elite' die ik niet nader specificeer vanwege het feit dat de vrijheid van meningsuiting in Nederland rechtens niet bestaat als het de ' elite' niet uitkomt. Ach Nederland, een land bekend om zijn witwasbeleid/trusts/bv's enz voor bedrijven/personen uit de gehele wereld, drugsland, mensenhandel, kinderporno, stoker in het binnenlands beleid van buitenlandse mogendheden enz enz waar de economie op draait middels financiele malversaties/misdaden door de ' elite' die niet aangepakt mogen worden. Daar zorgen de ' elite' en de kinderen van de grauwe massa wel voor. Nederland wat een land wat zei Nijhoff ook al weer, ' in Nederland wil ik niet wonen' en wie zong dat lied ' waar is hier de nooduitgang'.

Kees op 20-09-2018 11:23

Perry op 19/9.   Er is inderdaad geen hoop meer voor het Hollandse volk ,of het moet binnen uitelijk 2 jaarvveranderen . Maar hou je adem maar niet in .

In het algemeen zijn de Hollanders  van de  leeuwen  van vroeger naar de schapen  mentaliteit gegaan nu . De zakken .

Dimi op 20-09-2018 12:40

Een burgeroorlog komt. Daar ben ik al jaren zeker van. Dit is het scenario.

De Kristalnacht is u wellicht bekend. Het wordt is gelijkaardigs, waar moslims over heel Europa op één nacht zoveel mogelijk niet-gelovigen gaan ombrengen. Ze zijn met 50 miljoen in Europa. Het aantal doden zal niet te tellen zijn. Bovendien bereiden ze zich voor. Zoals iemand zegt: ze hebben vaak militaire training achter de rug.

Een paar voorbeelden: Europol rolt een jihadi wapensdepot op in Spanjehttps://www.thesun.co.uk/news/3092362/shocking-police-pictures-reveal-10000-weapon-arsenal-intended-for-the-hands-of-terrorists-including-howitzers-machine-guns-and-grenades/

Duitland: SWAT vindt een grote hoeveelheid wapens nabij een moskee in Nordrhein-Westfalen.https://www.express.co.uk/news/world/684623/Islamist-extremists-hide-huge-stockpile-of-weapons-near-German-mosque

En dat terwijl onze regeringen de bevolking zo goed als heeft ontwapend.

Erik op 20-09-2018 13:19

Het is een miverstand om te denken dat de Nederlandse leeuw van origine  hollands is. De leeuw is van de joodse stam Juda die de leeuw als enbleem had. Dat weet de gemiddelde Hollander niet. 

Tom Hendrix op 20-09-2018 15:01

@Dimi: 12.40. uur. En het zou mij niet verbazen, als er in vele moskeeën, schiettuig klaar ligt.

marnix op 23-09-2018 11:13

Klopt als een bus, gefiinanceerd en georganisserd door de elite, die de politiek en media financiëel bestuurd.

Het zal zeer snel en strategisch perfect gaan, vluchten zal geen optie zijn. Het ergste van héél deze evolutie, wie de burgers en zijn kinderen wil waarschuwen wordt als 'gevaarlijk' beschouwd.

De eerste concentratie kampen (Dachau) was reeds jaren gebouwd voor de Wereld Oorlog begon. Burgers kregen informatie dat het fabrieken waren die gebouwd werden. Voor de oorlog er kwam stond alles klaar. De SS met Himmler had dit vooraf gebouwd, het is precies of de rollen nu worden omgedraaid. Een kapitalistiche wraak op het ooit zo sterke EU-Duitsland.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl