Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Democraten hopen met 4 ongeloofwaardige getuigen benoeming conservatieve rechter te stoppen


De ‘Deep State’ elite en de Democraten zetten alles op alles om de benoeming van de conservatieve Kavanaugh van tafel te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (10)).

In de Verenigde Staten is een complete soap gaande rond de aanstelling van rechter Brett Kavanaugh tot het Hooggerechtshof. De Democraten en alles wat links en progressief is proberen ten koste van alles te voorkomen dat het Congres instemt met de benoeming van Trumps conservatieve kandidaat, die in het Hof voor een cruciale rechtse meerderheid kan zorgen in omstreden maatschappelijke kwesties zoals immigratie en abortus. Inmiddels hebben vier vrouwen zich gemeld met beschuldigingen van seksueel misbruik door Kavanaugh in het verre verleden. Echt geloofwaardig zijn deze vrouwen echter niet – integendeel.

 

De eerste aanklager, Christine Blasey Ford, beweerde dat onder andere Kavanaugh haar in 1982, toen hij 17 was en zij 15, op een studentenfeestje had verkracht. Waar en wanneer dat precies gebeurde en wie er allemaal getuige van waren geweest, weet ze echter niet meer, want daarvoor was ze op dat moment te ver van de wereld. Drie anderen die destijds op dat feestje waren zeggen zich wel te herinneren dat Kavanaugh er ook was, maar tevens dat ze zich niets herinneringen van het incident.

Enkele jaren geleden had Ford haar verhaal al eens gedaan bij een therapeut, maar had daar nooit de naam van Kavanaugh bij genoemd. Tegen de therapeut had ze het over vier jongens gehad, terwijl ze het nu over twee daders heeft, Kavanaugh en een vriend van hem. Die ontkennen ten stelligste.

De New York Times berichtte dat uit Kavanaughs maandkalender uit 1982, waar zaken zoals basketbalwedstrijden, bioscoopbezoekjes, trainingen en enkele feestjes op staan, blijkt dat hij het grootste deel van die zomer met zijn ouders ver weg was en aan het strand lag. (8)

Twee mannen: Wij betastten haar op het feestje, niet Kavanaugh

Ford heeft inmiddels een leugendetector test afgelegd. Vreemd genoeg weigeren haar advocaten de testresultaten openbaar te maken omdat dit volgens hen ‘niet belangrijk is’, wat er op wijst dat haar verhaal op zijn minst twijfelachtig is. (6)

Tevens zijn twee mannen naar voren gekomen die tegen leden van het parlementaire Justitiële Comité hebben verklaard dat zij haar op het feestje hebben betast, en niet Brett Kavanaugh. Deze mannen zeggen tevens dat Ford daar destijds geen enkel bezwaar tegen leek te hebben. Ford houdt echter vol dat hij het was. (2)

Ford heeft enkele malen de Democraten financieel gesteund. Van onder andere haar social media accounts bleek dat ze een felle ‘anti-Trumper’ is.

Deborah Ramirez: Meisjes werden onder invloed gebracht en verkracht

De tweede vrouw die beweert dat Kavanaugh haar 35 jaar geleden op een studentenfeestje onzedelijk benaderd heeft is ‘Never Trump’ activist Deborah Ramirez. Volgens haar advocaat, Michael Avenatti, maakte Kavanaugh deel uit van een groep jongens die stelselmatig meisjes onder invloed (van alcohol en/of drugs) brachten, om vervolgens seks met hen te hebben. ‘

‘Belachelijk,’ reageerde Kavanaugh. ‘Dit lijkt wel uit de Twilight Zone afkomstig. Zoiets heb ik nog nooit van mijn leven gedaan’. Ramirez’ beschuldigingen klonken zo ongeloofwaardig, dat NBC (virulent anti-Trump), de New York Times en de Washington Post het aanvankelijk niet eens wilden publiceren (8).

Op het bekende online berichtenplatform 4chan, waar al eerder onthullingen op te lezen waren, werd afgelopen dinsdag uitgelegd waarom haar advocaat Avenatti zijn Twitter account plotseling privé heeft gemaakt. Op het platform werd correspondentie tussen Avenatti en twee andere mensen met ‘burner’ (prepaid-wegwerp) telefoons geplaatst, waaruit zou blijken dat hem opzettelijk bewijs en nieuwe beschuldigingen tegen Kavanaugh werd aangeboden, in ruil voor geld en een exclusief interview met CNN, waar Avanatti akkoord mee zou zijn gegaan. De advocaat ontkent dat dit ooit gebeurd is. (9)

Ex-vriend beschuldiger nummer 3: ‘Ze liegt, bedreigde mijn gezin met geweld’

Beschuldiger nummer drie, Julie Swetnick, beweert dat Kavanaugh en een groep vrienden zo’n 35 jaar geleden een soort ‘date rape’ bende hadden, die op zeker 10 highschool feestjes meisjes hebben aangerand of verkracht. Politico bericht dat haar voormalige vriend Richard Vinnecy, een 63 jarige geregistreerde Democraat, in het verleden een gerechtelijk omgangsverbod tegen haar vroeg, omdat ze zijn gezin bedreigde met geweld, inclusief zijn baby. Vinnecy, die vier jaar lang een relatie met haar had, zegt tevens bewijs te hebben dat ze liegt over Kavanaugh. (1)(3)

Bovendien blijkt Swetnick 10 jaar geleden hetzelfde advocatenkantoor als van Christine Ford te hebben ingehuurd om een aanklacht wegens seksuele intimidatie in te dienen tegen haar voormalige werkgever, verzekeraar New York Life Insurance. Beide vrouwen hadden dezelfde advocaat, Debra Katz. Swetnicks zaak eindigde toen in een schikking.

Vrouw nummer 4 anoniem

De laatste vrouw die Kavanaugh beschuldigd van aanranding –iemand die schrijft dat zijn of haar dochter destijds zag dat Kavanaugh in een auto of in een bar een meisje molesteerde- is compleet anoniem en bevat verder geen details over datum of plaats, dus valt op dit moment onmogelijk te zeggen of er iets van waarheid in schuilt. (5)

Dat geldt feitelijk ook voor de eerste drie vrouwen. Behalve hun beschuldigingen is er geen enkele getuige en geen enkel hard bewijs. Critici wijzen erop dat het wel heel erg ‘toevallig’ is dat de vrouwen uitgerekend nu, vlak voor de mid-term verkiezingen, naar voren worden geschoven. De ‘Deep State’ elite en de Democraten hopen vermoedelijk dat alleen al een aantal onbewezen beschuldigingen genoeg zullen zijn om voldoende twijfel te zaaien over Kavanaugh, zodat zijn nominatie van tafel wordt gehaald, en Trump een grote politieke nederlaag lijdt.

Er is ondertussen weer een andere wilde beschuldiging opgedoken over een veronderstelde verkrachting door Kavanaugh op een boot in 1985 in Rhode Island. De persoon die dit beweert twitterde onlangs: ‘Beste Pentagon, red alsjeblieft mijn land van de parasieten die het Witte Huis bezetten. Of wachten jullie tot de Russen landen, zoals in Red Dawn (een speelfilm). Help alsjeblieft!’ (7)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Daily Caller News Foundation via Infowars
(4) Washington Times via Infowars
(5) Breitbart
(6) Kimberley Strassel (/Twitter) (columnist Wall Street Journal)
(7) Breitbart
(8) Zero Hedge
(9) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Jean op 27-09-2018 15:39

Voor alle duidelijkheid: Ik ben voor 1.000% tegen verkrachtingen en verkrachters kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden maar..... ik heb enorm veel problemen met vrouwen die 30 a 40 jaar later afkomen met beschuldigingen. Eerst carriëre maken en dan de media opzoeken is voor mij niet netjes.

Dat in de USA alles gebruikt wordt om Dhr D Trump te beschadigen is overduidelijk, toen die zwarte de boel lag te belazeren en te besodemieteren hebben we ze niet gehoord....?????

Politiekers zijn de meest uitgebraakte wezens op aarde, corruptie, zelfbediening, profitariaat en manipulatie zijn hun handelsmerk, iemand met kennis én fatsoen gaat nooit in de politiek want daar valt niets te doen. 

Tom Hendrix op 27-09-2018 16:11

De demonische "deep State", aanhangers, beginnen wild om zich heen te slaan. Dat is een van de kenmerken, van marxisten, socialisten en communisten. Bij gebrek aan valide argumenten, liegen ze als de beste, en gaan zelfs over tot geweld, als ze hun zin niet krijgen. Ze zijn tot alles in staat, deze lakeien van het kwaad.

Peter op 27-09-2018 16:27

35 jaar geleden en nu komen met een aanklacht , hoe verzinnen ze het .

Cale op 27-09-2018 17:47

Politiek bedrijven was altijd een zeer dubieuze bezigheid. Maar vandaag de dag worden er toch nieuwe hoogtes bereikt. Treurig.

Kfir op 27-09-2018 18:08

Hij zal best wel eens wat hebben uitgevreten........! Niets is ons mensen vreemd. “Wie zonder zonden is werpe de eerste steen”, wat dat betreft! Maar wat een hypocriet links rood leugenachtig complot! Men verdraagd het gewoonweg niet wat Trump doet! Ik heb zijn toespraak van afgelopen week (VN) teruggeluisterd. Maar wat een heldere duidelijke “niet mis te verstane” toespraak!! Dat is wat ik wil horen! Dat is wat de wereld nodig heeft! Eindelijk eens een leider die zijn verkiezingsbelofte daadwerkelijk nakomt!! Wonderlijk hé.........!

ohje op 27-09-2018 18:24

Meetoo

pluto op 27-09-2018 18:50

Er is geen enkele aanklacht van destijds, m.a.w geen enkel juridisch bewijs, men kan dus blijkbaar van alles en nog wat beweren, en dan dient men dit als een serieuze aanklacht, misdrijf te behandelen? Dit is willekeur, kan niet in een rechtstaat.

Dick op 27-09-2018 18:56

Na 6 dagen van 666 jaren sinds Abran Abraham werd, de Hee toegevoegd kreeg, is de mensheid aan de volgende termijn toe, een van 777 jaren, de Hee zit in deze tijd, niet de aan de mens verbonden 6 tripple.

 

Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

svirmus op 27-09-2018 19:01

Kavanaugh schreef zelf aan de voorzitter van het Senaat dat wanneer dit soort ongefundeerde en frauduleuze beschuldigingen het benoemen van uiterst capabele personen voor belangrijke functies kan dwarsbomen, de bodem onder de rechtsstaat wordt weggeslagen. En laat dat nu juist precies zijn wat de democraten willen. Ook in Europa hebben sociaal-democraten nog steeds niet door dat de NSDAP in Duitsland destijds is gekaapt door de Nazi's en met propaganda al schreeuwend is omgevormd tot de ergste moordmachine uit onze geschiedenis. Dat komt omdat (sociaal)democraten gevoelig zijn voor populistische propaganda en ongevoelig voor steekhoudende argumenten. Maar ja, als men geen geschiedenis heeft geleerd, ben je gedoemd om dezelfde fouten te maken. En ook al hebben ze wel geschiedenis gehad, dan is het nu natuurlijk 'heel anders'.  Jaja, hou jezelf maar lekker voor de gek. Er zijn een aantal steenrijke mensen op heel belangrijke positie's in de wereld die zich kriek lachen om het ongelofelijk infantiele gedrag van de linkse politiek. Wat zijn ze makkelijk te manipuleren. (off topic maar wel actueel:) Nu moeten we ook nog van het gas af !! check hier waarom dat volslagen idioot is https://cultuurondervuur.nu/zeven-redenen-aardgas/

AngelB op 27-09-2018 19:28

Hysterisch proberen de democraten de benoeming van Kavanaugh tegen te houden. Eigenlijk zouden de beschuldigers aangeklaagd moeten worden voor laster. Je ziet wel alleen al aan de timing dat er iets niet klopt. Bovendien zijn er geen getuigen, geen bewijzen, geen goede herinneringen. Alleen dat ene weet men zeker..... Ja, ja

Cefas op 27-09-2018 19:48

Wat allemaal doorzichtig, wat allemaal toevallig, wat allemaal schijnheilig, wat zijn die zelfbenoemde linkse moraalridders hypocriet bezig en wat zijn de democraten diep gezonken, vooral op moreel gebied.

speiker op 27-09-2018 21:32

heel vreemd dat ook de leugendetector niet gelezen kan worden of mag worden, deze vrouwen vangen hier door het linkse zooitje zoveel geld voor dat wil jij niet weten, maar al is de leugen nog zooooooooooo snel de waardheid achter haald het wel, deze man verdient zoveel steun en gebed.

Mark S. op 27-09-2018 23:52

Ik heb net live het hele getuigenis van Kavanaugh gezien op tv en vind hem zeer geloofwaardig. Hij pleit onschuldig te zijn. Ik geloof hem.

Terecht werd er opgemerkt door een van de senatoren dat K. niet zijn onschuld moet bewijzen maar dat de aanklagers de schuld wettig moeten bewijzen. Ik geloof dat K. door valse aanklachten wordt veroordeeld, zijn reputatie kapot wordt gemaakt en dat hij in het onderzoeksproces werd tegengewerkt. 

Zijn pleidooi staat als een huis met een hele schare aan vrouwen die hem steunen. Deze man is onschuldig! Moge de waarheid door God overwinnen.

Eddepet op 28-09-2018 00:32

De Democrayen weten dat als hij benoemt wordt, de militaire tribunalen waarheid zullen worden

Senator L.Graham questions B. Kavanaugh Militairy law vs Criminal law 2.06 min

https://www.youtube.com/watch?v=3_gmOsnjrZw

Doordenker op 28-09-2018 07:43

Christine Ford 'dacht' dat hij haar ging aanranden. Christine Ford 'dacht' dat hij haar ging vermoorden.  Christine Ford 'dacht' dit en Christine Ford 'dacht' dat. Christine Ford is blijkbaar iemand die haar freudiaanse 'gedachten' voor werkelijkheid neemt.

Gabriel op 28-09-2018 09:28

Mocht dit verhaal van Xander de volle waarheid bevatten dan zal Kavanaugh waarschijnlijk gewoon die functie krijgen.

willy op 28-09-2018 09:54

Dat is natuurlijk hun doel, maar of het gaat lukken is andere koek ?? Shalom

Hubert Luns op 28-09-2018 10:07

Het is toch een algemeen gekend Bijbels en Westers wetsprincipe dat alleen met twee of drie getuigen een zaak vast staat? Zonder getuigen (ook een corpus delictum is een getuige) is een getuigenis van nul en generlei waarde, zelfs als de getuige de waarheid spreekt, want in een 'zaak' gaat het om "waarheidsbevinding". Waarheidsbevinding is het voornaamste doel van een rechtsprocedure. Het is het aan het licht brengen van de waarheid omtrent een gepleegd feit of beschuldiging, enerzijds in verband met de bewijslast, anderzijds ten behoeve van een objectieve evaluatie.

Rienus op 28-09-2018 10:24

Of ik de rechter geloof of niet, dit gaat verder. De krachten die in Amerika echt de touwtjes in handen hebben generen zich niet meer en gaan hun eigen gang. Feitelijk richten ze daarmee een land ten gronde om de simpele reden dat de bevolking steeds meer twijfelt. Ergens zal dit groeiende wantrouwen als een ongewenst proces uitbreken. Misschien wel te beginnen doordat er de laatste jaren enorm veel geld bij verzonnen is. De werkelijke waarde hiervan berust alleen nog op vertrouwen. Als ik verder probeer het Amerika van nu in te schatten dan is de kloof tussen the haves and have not nog nooit zo groot geweest. Ook dat is een ongewenst bij effect waardoor het goed kan gaan gisten. 

Jet op 28-09-2018 12:57

Wat heb ik een hekel aan (dit soort) vrouwen op dit moment. Ik schaam me gewoon! Maar hoe zijn er überhaupt de weg kwijt als doe Stormey Daniels hier al uitgebreid een podium krijgt in een talk show. Dat willen mensen blijkbaar zien en horen (veel kijkers verzekert als je net begint als presentator)

speiker op 28-09-2018 21:38

Yes hij mag gekozen worden Thank YHVH.

fcal op 03-10-2018 02:29

Tja, die Kavanaugh lijkt me ondertussen een echte serie-verkrachter te zijn. Zo maar en blijkbaar voor eigen genot. Dit is ontoelaatbaar. De maatschappij wordt hierdoor verkracht en wordt uiteindelijk het slachtoffer van dergelijke lusten. Korte metten dienen hierbij gemaakt. Hij is schuldig en moet opgesloten worden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl