Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Deep State verraders Obama, Hillary, Comey en Mueller worden binnenkort gearresteerd’

‘Trump gaat tijdelijke staat-van-beleg uitroepen om Deep State te kunnen ontmantelen’ - Democraten schakelen twee ‘Never Trump’ activisten in die met misbruik beschuldigingen benoeming Kavanaugh tot hooggerechtshof proberen te stoppen

 

Belanden Obama, Comey en Mueller vanwege hoogverraad binnenkort achter de tralies? (Afbeelding: Getty Images (6)).

Een van Amerika’s grootste alternatieve nieuwssites, Natural News, schrijft op basis van officiële documenten dat president Trump de arrestatie van een aantal topleden van de ‘Deep State’ schaduwregering voorbereidt. Onder hen zouden zich oud president Barack Obama, James Comey en Robert Mueller bevinden, en mogelijk ook Hillary Clinton. Zij staan onder verdenking van hoogverraad vanwege hun illegale acties om een zittende, democratisch gekozen president en zijn regering te ondermijnen, en zullen daarom na hun arrestatie voor een militair tribunaal moeten verschijnen.

 

De benoeming van Brett Kavanaugh is cruciaal voor het verkrijgen van instemming van het Hooggerechtshof, reden waarom de Democraten er alles aan doen om hem terzijde te schuiven, inclusief het op het laatste moment inschakelen van vrouwen, beide bewezen ‘Never Trump’ activisten, die de conservatieve rechter beschuldigen van seksueel misbruik en wangedrag dat tientallen jaren geleden zou hebben plaatsgevonden. (3)(4)(5)

‘Pentagon achter Trump’

Volgens Natural News voorman Mike Adams staat ook het Pentagon achter Trump, die op 20 december 2017 de nationale noodtoestand uitriep om de Deep State te kunnen aanpakken. ‘Trump heeft besloten om de anti-Amerikaanse Deep State, die al jaren bezig is dit land en onze nationale soevereiniteit te verwoesten, totaal te vernietigen,’ schrijft Adams. ‘Dit zal zijn nalatenschap worden. Mogelijk stelt hij zich in 2020 niet eens beschikbaar voor herverkiezing, omdat zijn hele plan is om deze verraders te arresteren en de ‘rule of law’ in Amerika te herstellen.’

Tijdelijke staat-van-beleg

Om dit te realiseren zal Trump tijdelijk de staat-van-beleg moeten uitroepen. ‘En hij zal de steun van het volk nodig hebben om in het hele land de orde en beschaving te bewaren zodra de arrestaties plaatsvinden. Wel moeten we massaal geweld en chaos door links verwachten, precies volgens (Saul Alinsky’s boek) ‘Regels voor Radicalen’, een blauwdruk voor communistische opstanden en staatsgrepen.’

Executive orders die Trump kan gebruiken om Deep State aan te vallen

Adams haalt enkele officiële documenten aan om zijn boude beweringen te bewijzen. Op 20 december 2017 vaardigde Trump executive order 13838 uit, bedoeld om de bezittingen van personen die betrokken zijn bij ernstige mensenrechtenschendingen of corruptie te kunnen bevriezen, en deze personen tot ‘bedreigingen voor de nationale veiligheid’ te verklaren. In dit document worden de misdaden van Hillary Clinton, Barack Obama, James Comey en Robert Mueller specifiek omschreven, zoals het Uranium One schandaal rond de Clintons, en Obama’s multi-miljarden witwasschandaal waarmee Iran in staat werd gesteld om door te gaan met de ontwikkeling van kernwapens.

Op 6 juli 2012 kwam president Obama met executive order 13618, waarmee hij zichzelf absolute controle over de Amerikaanse media gaf, inclusief de grote social media en nieuwszenders. Trump kan dezelfde uitvoerende verordening gebruiken om ook de grotendeels door de Deep State gecontroleerde massamedia aan te pakken.

Executive Order 13825 volgde op 1 maart 2018. Daarmee kreeg de regering het recht om ‘deep state’ verraad en samenzwering tegen de VS te vervolgen, en de daders voor een militair tribunaal te slepen. Zo kan de corrupte gerechtelijke macht, die net als in West Europa van binnenuit is geïnfiltreerd en overgenomen door extreemlinkse krachten, worden overgeslagen. (Recente voorbeeld van deze corruptie in eigen land is de ongewoon lichte straf voor een Afghaanse migrant die een licht verstandelijk beperkt 18 jarig meisje had verkracht, omdat de rechter zijn uitzetting wilde voorkomen (2)).

‘Comey en Brennan communisten, Obama radicale moslim’

Mike Adams wijst er nog eens op dat James Comey in het verleden openlijk een communistische activist was, en John Brennan dat feitelijk altijd is gebleven. ‘En Barack Obama was een radicale moslim die Amerika verafschuwde, en er iedere dag op diverse schandelijke manieren aan werkte om ons land te ondermijnen, inclusief het clandestien aan Iran verstrekken van Amerikaanse militaire encryptie technologie.’

‘Obama gaf persoonlijk toestemming voor het illegale ‘spygate’ schandaal, het bespioneren van Trumps campagne officials. Ook liet hij China de persoonlijke dossiers van 21 miljoen Amerikaanse militairen hacken, waarmee hij feitelijk de hele database van het Pentagon aan communistisch China overhandigde.’

Jarenlange samenzwering voor globalistische wereldregering

‘Hillary Clinton, Barack Obama, John Brennan, Andrew McCabe, Loretta Lynch, Peter Strzok en een lange lijst andere verraders zweren al jarenlang samen om Amerika van binnenuit te vernietigen en te vervangen door een communistisch regime dat wordt bestuurd door autoritaire globalisten. Tech giganten zoals Apple, Google en Facebook werken allemaal mee aan dit plan. Daarom werken alle drie nauw samen met China om een techno-tiranniek systeem over de wereld uit te rollen waarmee iedere wereldburger een machteloze en gehoorzame slaaf van een globalistische ‘Eén Wereld Regering’ moet worden gemaakt.’

Om deze dictatoriale staatsgreep te stoppen heeft Trump een begin gemaakt met het vrijgegeven van ‘Deep State’ documenten waaruit dit massale verraad van de gevestigde orde blijkt. De FBI en Justitie proberen dit nu met alle macht te voorkomen, omdat veel medewerkers anders worden blootgesteld en vervolgens kunnen worden gearresteerd.

Overname social media

Trump zou ook van plan zijn om Google, Facebook, CNN, de Washington Post en de New York Times op basis van Obama’s executive order 13618 over te nemen, omdat ze door het verspreiden van verraderlijke propaganda en leugens en gecoördineerde verkiezingsfraude actief met de Democraten hebben meegewerkt aan een politieke coup tegen de democratisch gekozen president en regering van de VS.

Verraders zullen proberen te vluchten

Zodra dit gebeurt zal de militaire politie in het hele land duizenden Deep State verraders arresteren. Hieronder bevinden zich honderden medewerkers van de FBI en diverse ministeries, als ook corrupte federale rechters. Adams: ‘Veel verraders zullen natuurlijk proberen het land uit te vluchten (wij vermoeden naar het dan nog steeds door de linkse globalisten gecontroleerde Europa, waar ze ongetwijfeld met open armen ontvangen zullen worden), maar ze zullen moeten worden opgespoord en net als voormalige Nazi oorlogsmisdadigers voor het gerecht worden gebracht.’

‘Trump stelt zich vrijwillig niet herkiesbaar’

Om het Amerikaanse volk ervan te verzekeren dat de staat-van-beleg slechts tijdelijk is en er geen permanente militaire dictatuur komt, zou Trump na dit alles van plan zijn om zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen, zodat het volk een nieuwe president kan kiezen. Tot die tijd wordt de FBI compleet ontmanteld en vanaf de grond opnieuw opgebouwd.

Wie wint?

Of het lukt het de Deep State om Trump voortijdig uit te schakelen, mogelijk door een aanslag op zijn leven, of door het veroorzaken van een megacrisis in de VS, een false flag aanslag met massavernietigingswapens, of misschien wel een grote (wereld)oorlog? De strijd achter de schermen stevent hoe dan ook op een climax af.

 

Xander

(1) Natural News via Infowars
(2) Telegraaf
(3) Infowars
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.  

Reacties

Positivo op 24-09-2018 15:23

Dat zou het beste nieuws zijn wat ik in jaren gehoord heb, go Trump.

speiker op 24-09-2018 15:26

Dit is heel spannend maar laat het maar gebeuren die berenput moet open, het stinkt al jaren maar maak die etterbult maar open en goed schoon maken zodat er weer vers bloed kan vloeien, mogen YEHOVAH hem helpen dit te doen.

Luc op 24-09-2018 15:27

Aangezien dit plan overal verschijnt op het www , zie ik het dus nimmer gebeuren.

willy op 24-09-2018 15:32

Ik heb er persoonlijk nog niets van gehoord en dit zou wel zeer radicaal zijn. Er zijn inderdaad vanuit Democratische hoek  zaken die president Trump op zulke wijze tegenwerken dat regeren op een normale manier onmogelijk is, maar in de regering van Trump zit zelf een voorname mol die steeds informatie lekt naar de CNN. Zo zouden de Democratisch partij als ze de regionale verkiezingen winnen in november van plan zijn om een afzettingsprocedure op te starten tegen de president en of die er komt is zelfs met een meerderheid klein te noemen.Ik weet niet of president Trump een staat-van -beleg kan afkondigen want deze wet geldt alleen maar in uitzonderlijke gevallen bvb als het leven van de president in gevaar is en of de VS door een vreemde invader zou worden aangevallen in dat geval woont de president zelfs tijdelijk niet meer in het Witte Huis! Het staat de president vrij of hij zich nog verkiesbaar stelt, ik denk persoonlijk dat er eerder een coup tegen de president wordt gepland , ook de rechter voor het Hooggerechtshof die door Trump is voorgedragen geraakt maar niet benoemd door de Democraten ! shalom

stormloop op 24-09-2018 15:38

Nog niet, even wachten nog. Eerst komen de kleine visjes.

Peter op 24-09-2018 15:39

Perfect,al die linkse bolwerken en machten die maling hebben aan de burger ,en iedere vorm van tegengeluid negeren de laan uit sturen .Pechtold doet wat hij wil neemt een Penthouse aan ,vliegt prive voor een gesprek naar de oekrainen ,belazerd  de boel met grond in Leiden ,en iedereen doet of hij gek is , als je kijkt in wat voor paleizen ze allemaal wonen ,en wat een inkomen ze hebben , de media in d'r zak ,heel Nederland vol laat lopen met "asielzoekers"het klopt voor geen meter . Brussel is eenzelfde bedriegersbende ,elke vorm van kritiek ben je Nazi,populist of rechts extremist ,schoften zijn het ,die ze van mij mogen opsluiten .

Dago op 24-09-2018 15:46

Ben hier niet gerust over. Wat let de krijgsmacht om de macht te grijpen? Heb net een oud boe gekocht. Over de laatste president, komt uit 1900. Ben benieuwd. Hoop het beste, verwacht het minst beste.

Cefas op 24-09-2018 16:04

De links/islamitische entiteit is een gevaar voor de wereldvrede. Het is een en al leugen en bedrog en strijd staat in hun vaandel. Hun doel heiligt hun middelen maar het zal uitlopen op een hel op deze aarde.

Hubo op 24-09-2018 16:33

Dit wordt me toch een beetje te gek.Ik vind het voorlopig meer amusant dan serieus.

Ahava op 24-09-2018 16:44

G'd zegene Trump. Hopelijk krijgt hij de volksverraders op de knieën. Gek eigenlijk, dat ik in mijn (best grote) familie de enige Trump-fan ben. Buitenbeentje.

Hoeder op 24-09-2018 16:46

Dit zou te mooi om waar te zijn. Alhoewel ook sites ed als dotcomradio, want to know, verkondigen hetzelfde.

Hopelijk gaan er in NL ook koppen vallen. We hebben bij de APB weer kunnen zien wat de democratie in NL waard is. Baudet zei het danwel niet zo tactisch, maar had wel gelijk. Er wordt 1 groot toneelstuk gespeeld. En dat moet veranderen.

Pier op 24-09-2018 16:54

Trump wint. Niet doordat hij zo intelligent of geweldig is, maar doordat hij de man is die deze klus moet klaren. Het is uit met de satanisten die proberen de wereld onder de macht van satan te brengen. Dit klinkt dramatisch, maar het is de waarheid. Net als dit artikel van xander bijna onwerkelijk aandoet, maar toch waar is. Oorlog is het. Op meesterlijke wijze door Trump en zijn team, in het geheim, achter de schermen uitgevochten. Trump en de zijnen winnen dit. Dit gaat de hele wereld ten goede beïnvloeden. De overgang wordt hectisch, maar uiteindelijk wordt het beter. Bijzondere tijden.

Eduard op 24-09-2018 16:55

Nou.. ik moet het allemaal nog maar zien..

Bundy op 24-09-2018 17:09

Het is te mooi om waar te zijn dat de links-satanistische verraders die het "oude "Amerika van binnen uit willen vernietigen een halt wordt toegeroepen . 

De wereld kent geen rechtvaardigheid .   Ik vrees dat wanneer dit artikel waar is , er een Kennedy - achtig eind zal volgen .  Ook de andere in de laatste alinea genoemde gebeurtenissen kunnen zo maar gebeuren .    Weer een enorm goed artikel van deze nieuwssite !

https://www.youtube.com/watch?v=sGOl2GlUhXg 

Kayfas op 24-09-2018 17:49

De ‘val‘ van de (deel) States... Wie weet, bij Trump is alles mogelijk, dat heeft ie nu toch echt wel bewezen! ;)-

Tom Hendrix op 24-09-2018 17:59

@Pier: 16.54. uur. Ik sluit me gaarna aan bij uw reactie. 

Frank op 24-09-2018 18:01

Hulde voor deze bijdrage !! 

Wie alleen maar de NRC leest, zal na kennisneming van dit artikel op zijn voorhoofd wijzen. Maar wie de ontwikkelingen in de VS - via alternatieve media - echt volgt, weet dat dit artikel wel eens heel reëel kan zijn. 

Sinds afgelopen herfst is de Amerikaanse justitie doende met het opstellen van aanklachten die vervolgens verzegeld worden. Per maand komen er 5000 zogenaamde "sealed indictments" bij. Er lagen er eind november al ruim 50.000. Normaal liggen er in de hele VS zo'n 1000 sealed indictments. 

Een grote golf arrestaties valt dus te verwachten. Er zijn heel veel berichten dat Gitmo (Quantanamo Bay) opnieuw is ingericht. Trump is - samen met Q - bezig de Deep State bij de enkels af te zagen. 

Q heeft gezegd: "Watch the suicides". 

Het zijn waanzinnig spannende dagen. Het grootste gevaar komt van de corrupte Mainstream Media. Slaagt Trump, dan zal de geest van zijn werk naar Europa hopelijk overwaaien. Wij worden hier geregeerd door dezelfde Deep State. 

maria op 24-09-2018 18:13

er is een illiminatie kaart waarop staat afgebeeld een man met de tekst " enough is enough "

Enk op 24-09-2018 18:18

https://qanonposts.com/

Eerst de benoeming van Kavanaugh, dan een gsm-bericht van Trump om akties aan te kondigen.

>>3093270 (lb) Was moving the date back onPOTUS FEMA "Presidential Alert" significant?

Sep 19 2018 20:32:42Q!!mG7VJxZNCI3094453

>>3093917 Due to K confirmation push. Hand in hand. [RR] stand down due to K conf. Q
De vlucht van de corrupte zal voornamelijk richting Australië en Nieuw Zeeland zijn en een gedeelte zal vluchten naar Engeland. Canada is te dichtbij... Feitelijk worstelt de USA zich los van Engeland.
Doordenker op 24-09-2018 18:57

Ik kreeg eerder deze maand van één van mijn nichtjes een verjaardagskaartje dat ingesproken was door een Trump imitator die zei 'We gonna make your birthdays great again!"

Het moet voor al wat links is dan ook bijzonder pijnlijk zijn dat - na decennia van linkse indoctrinatie - president Trump nu blijkbaar zelfs een rage aan het worden is onder de jongeren...

Guardianofretro op 24-09-2018 19:19

Het is Adamms die het brengt; maar hij gaat ook in datzelfde filmpje helemaal mee in de paranoia jegens Iran. Dus moet ik het met een korrel zout nemen.

Voorlopig werkt Trump met zijn vrienden in Tel Aviv nog volop mee om de derde wereldoorlog te veroorzaken geheel naar wens van de zgn Deep State

Harriet Jonker op 24-09-2018 20:14

Ook zal blijken dat Groot Brittannie en Australie hebben meegewerkt aan de coupe tegen Trump!

Ahava op 24-09-2018 20:22

@Guardianofreto: Jeruzalem zul je bedoelen, maar ook de rest van je gedachtenkronkel is krom.

Janus op 24-09-2018 20:38
lechaiem op 24-09-2018 20:43

Guardianofretro op 24-09-2018 19:19

Links svp. Anders zit je maar wat te swetsen.

Janus op 24-09-2018 20:49

Dit, https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/pawns_inthegame/pawns_contents.htm#contents is het boek waaruit mijn vorige reactie vandaan komt.

De site zelf is een schat aan informatie voor degene die meer wil weten!

FinalCountDown op 24-09-2018 21:00

Trump heeft zonet z'n doodsvonnis ondertekend... Denkt hij nu echt dat die misdadigers dat zomaar gaan laten gebeuren?

Zondertoekomst op 24-09-2018 21:54

Het lijkt me eerder dat Trump en zijn kliek degene zijn die de macht zijn aan het grijpen.

KG op 24-09-2018 22:44

Deze informatie komt rechtsstreeks van Qanon en zeker niet uit officiele documenten.  Infowars etc ontkennen Qanon maar gebruiken dus wel de informatie die Qanon geeft?  Wisten jullie dat Alex Jones, Jerome Corsi en Jack Posobiec officieel zijn gediskwalificeerd door Qanon als leugenaars en zakkenvullers ten dienste van een buitenlandse inlichtingendienst als controlled opposition? 

Bird op 24-09-2018 22:45

Hang them high Mr President Trump.

amy grace op 24-09-2018 23:51

dankuwel voor uw positief bericht   ik volg de  qanon sinds het begin  doe zelf ook veel onderzoek

heb nog nooit zoveel geleerd over geschiedenis  trump en gesara en militaire intelligentie werken samen   ik heb een video voor u   het toont de begrafenis dienst van McCain 

het is dramatisch -  deadman walking area - er gebeurd meer dan de wereld denkt  

alle corruptie en wreedheid gedaan aan de mensheid komt aan het licht via de mails van clinton foundation

mijn hoop is groot voor de wereld    love en light 

https://youtu.be/mA7dyctBxFI

vlokje op 24-09-2018 23:59

Dat word weer een "nacht van lange messen" tegenstander uitschakelen en alle neuzen deze zelfde kant op

Bedenk wel :

Het new world orde plan kan alleen bestaan en uitgevoerd worden als het de zegen en de volle medewerking van  het volk heeft 

Cees op 25-09-2018 00:47

Hierbij eerst een dringend advies: beveilig Brett Kavanaugh !!

Het zou een weldaad aan het Amerikaanse volk zijn wanneer die booswichten worden uitgeschakeld.

En een paar mazzelaars onder hen mogen van mij 'for life behind bars' gaan.

Maar .... ik zie het niet gebeuren. Er zullen heftige dingen gaan gebeuren als tegenreactie. Obama wordt naar mijn inschatting de antichrist (eind maart/begin april 2020). Dus hoe dat dan zal gaan, daar ben ik benieuwd naar.

Dat Trump, nadat ie z'n doelstellingen mogelijk heeft verwezenlijkt, geen 2e termijn ambieert is heel verstandig van 'm.

Eddepet op 25-09-2018 01:30

Misschien een goed idee om de volgende video ( 14 min.) te bekijken.

Zeer duidelijke video over wat er het laatste jaar en op dit moment achter de schermen plaatsvind

Q - The plan to save the world

https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ&t=11s

Alle info over Het Fenomeen - pedo arrestaties - afgetreden CEO s sealed endightments en veel meer.

https://qmap.pub/

En een nederlands forum waar alle update video`s geplaatst worden;

https://www.fatsforum.nl/forums/topic/qanon/page/354/

Door de vele bevestigingen het laatste jaaris er geen andere mogelijkheid meer dat

Q naast Trump zit of in direct contact staat.

https://www.qproofs.com/

Mark my words: Hier wordt geschiedenis geschreven,

Hubo op 25-09-2018 06:03

Overigens zou het niet voor het eerst zijn dat vanuit het Pentagon en de protagonisten van de 'niewe kapitlistische wereldorde' een preventieve putsch wordt uitgevoerd.We hebben dat gezien in Indonesië en Griekenland in de jaren '60,in Chili,Arrgentinië en Zuid Amerika  in het algemeen in het kader van project Camelot vanaf de jaren 70 tot ver in de jaren 80 toe.

Vandaag werden we er nog eens aan herinnerd dat de kolonel die verantwoordelijk was voor de moord op nederlandse journalisten in El Salvador nu in de VS woont.

En niet voor niets opende het verzet in 2001 d strijd met aanvallen op het symbool van de nieuwe kapitalistische wereldorde,het handelscentrum in de Twintowers in New York en de militaire macht daarachter,het Pentagon.

Ik kan me eigenlijk moeilijk voorstellen dat het leger nu eensgezind achter een putsch van Trump zou staan.Dit zou echt op een burgeroorlog uit kunnen lopen en als Trump zo de macht zou grijpen,zou ik hem eerder als antichrist gaan zien.Het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat dit zo gaat gebeuren.En nog onwaarschijnlijker dat hij dan zijn plannen zomaar in 2 jaar verwezenlijkt zal hebben,tenzij het de bedoeling is Amerika ten val te brengen en de wereld in chaos te storten.

Daar zal het overigens waarschijnlijk hoe dan ook wel op uitdraaien.

gust op 25-09-2018 07:18

laten we bidden dat mr trump en de zijnen in leven mogen blijven    i love this man !!

JP op 25-09-2018 08:33

Zo'n 3 jaar geleden had ik de hoop op een betere Wereld al bijna opgegeven. De kentering die Trump & Co nu al voor elkaar hebben gekregen, had ik niet durven dromen. Dit is werkelijk 'Historisch' mee te mogen maken. McCain was een van de grote veraders die zijn lot heeft moeten ondergaan. Er wordt 'schoon schip' gemaakt op Wereldschaal. Zie S.A. Noord Korea, Syrie, aanpak van kindermisbruik, corrupte politici en CEO's die onslag nemen enz. Ons lot als Europeanen hangt ook hiervan af. Ik vervloekte het Amerika onder Clinton, Bush en Obama, maar ik heb er nu weer vertrouwen in. Ook al zijn er tegenslagen, "Alles werkt mede ten goede".   

Oma op 25-09-2018 12:48

"om de bezittingen van personen die betrokken zijn bij ernstige mensenrechtenschendingen of corruptie te kunnen bevriezen, en deze personen tot ‘bedreigingen voor de nationale veiligheid’ te verklaren"....is ook broodnodig om europa te zuiveren van al de hoogverraders die ons verkopen. En de bush-clan? Laat trump die de dans ontspringen? Enige terughoudendheid en gezond wantrouwen is toch op zn plaats of trump niet net het plan van deep state over wereldheerschappij uitvoert dan wel saboteert....de tijd zal het leren..

Leo op 25-09-2018 17:08

Als dit waar is dan breekt de ellende uit in de VS en heb je een mondiale (financiele) crisis en misschien wel oorlog. Daar zitten we niet op te wachten. Het betekend een instabiele VS met alle gevolgen van dien. Ik denk dus niet dat dit gaat gebeuren, lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Maar goed je weet het nooit in deze gekke wereld. 

AngelB op 25-09-2018 19:28

@Leo, Ik hoop en bidt juist wel dat het waar is! Eerst de bezem erdoor, dan weer opbouwen. Het zal inderdaad heel wat veroorzaken in de wereld, maar de plannen die de "Deep State" met de mensheid heeft is vele malen erger. Aan de andere kant lezen we in de Bijbel dat het verschrikkelijk zal worden in de laatste dagen, dus Zijn Wederkomst lijkt echt naderbij te komen!

Jan op 26-09-2018 18:41

Eerst zien en dan geloven.. We worden al jaren blij gemaakt met een dode mus. Dat tuig had allang achter slot en grendel moeten zitten. Liefts het slot dicht gelast !!! 

lowie op 27-09-2018 07:47

Zal spijtig genoeg nooit gebeuren.

Max28 op 27-09-2018 12:54

De gevangenis in met ze en voor altijd opsluiten. En laat Trump schoon schip maken in Europa. Weg met al die D'66 rechters en die linkse media. Landverraders zijn het, die we heel snel kwijt moeten. De PVV en FvD zijn de enigen die voor ons opkomen en Poetin hier als nieuwe sterke man willen hebben. Samen met Orban zal hij heel Europa moeten bevrijden van het fascistische Brussel en de democratie hier herstellen. Maar eerst nog, alle grenzen dicht, de gulden terug terug, uit de EU en daarna aparte handelsverdragen sluiten met de VS. 

Barbara op 29-09-2018 22:51

@Pier...Ik geef je commentaar in deze graag een paar sterren .

Lies op 02-10-2018 13:02

Hij vergeet toch Soros en zijn aanhang niet op te sluiten?

Pieter op 03-10-2018 02:50

Nog steeds obama niet opgepakt dus het valt wel mee...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl