Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Dalai Lama in Zweden: ‘Europa is van de Europeanen, vluchtelingen moeten naar huis’

Tibetaanse leider weet uit eigen ervaring hoe het is als je eigen volk en cultuur wordt uitgewist als daar grote aantallen migranten aan worden opgedrongen

 
De Dalai Lama lijkt er in Europa vergeefs op aan te dringen om na te blijven denken, en de vele vluchtelingen daarom slechts tijdelijk op te nemen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Een politiek incorrecte boodschap van een van de decennialang gekoesterde vredesduiven van het Europese establishment, de Dalai Lama, heeft in Zweden het nodige opzien gebaard. De Tibetaanse spirituele leider vertelde zijn toehoorders namelijk dat ‘Europa van de Europeanen’ is, en dat de vluchtelingen/migranten weer terug zouden moeten keren om hun thuislanden op te bouwen.

 

De Dalai Lama zei dat zijn standpunten gebaseerd zijn op medeleven. Vluchtelingen moeten naar zijn mening weliswaar geholpen en onderwezen worden, ‘maar uiteindelijk zouden ze hun eigen landen moeten ontwikkelen. Ik vind dat Europa van de Europeanen is.’

Zweedse verkiezingen: Anti-immigratiepartij wint fors

Enkele dagen voor zijn toespraak was de Zweedse anti-immigratiepartij Zweden Democraten als grote winnaar van de verkiezingen uit de bus gekomen, en met ruim 17% van de stemmen de derde partij van het land geworden.

Tijdens die campagne hadden diverse officials gewaarschuwd voor de snelle opkomst van parallelle ‘schaduw’samenleving in Zweden, bestaande uit moslims die weigeren te assimileren en zich niet willen aanpassen aan de autochtone wetten en gebruiken.

Al tijdens de campagne namen de traditioneel pro-immigratie en pro-islam zijnde sociaaldemocraten plotseling hardere standpunten ten aanzien van de honderdduizenden moslimmigranten in het land aan. Toch zakte de partij naar een record diepte van 28% van de stemmen

Dalai Lama in 2016 tegen Duitsers: ‘Dit moet geen Arabisch land worden’

In 2016 had de Dalai Lama op bezoek in Duitsland vergelijkbare woorden gebruikt. ‘Duitsland is Duitsland. Duitsland kan geen Arabisch land worden. Vanuit een moreel standpunt gezien denk ik dat de vluchtelingen enkel tijdelijk zouden moeten worden toegelaten.’

De boeddhistische leider staat daarmee recht tegenover de katholieke leider paus Franciscus, voor wie er niet genoeg moslimmigranten naar Europa kunnen worden gehaald, en die alle zorgen van de oorspronkelijke Europeanen over hun veiligheid en toekomst afdoet als racisme.

Cultuur in Tibet deels uitgewist door opgelegde immigratie

De Dalai Lama weet uit eigen ervaring hoe het is als een ander volk, de Chinezen, de identiteit van zijn eigen volk en cultuur probeert te marginaliseren en deels zelfs uit te wissen door enorme aantallen migranten naar een gebied, in dit geval het al sinds 1950 bezette –maar volgens China juist bevrijde- Tibet, te verplaatsen. In 1989 werd de laatste opstand van de Tibetanen nog keihard neergeslagen door de Chinezen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Koddebeier op 14-09-2018 14:15

één van de weinige (geestelijke) leiders met een gezond verstand !!!!

Politici neem een voorbeeld aan deze man !

Tom Hendrix op 14-09-2018 14:30

De Dalai Lama, heeft wat deze kwestie betreft, volkomen gelijk.

willy op 14-09-2018 15:09

nu kan men het is horen van iemand anders n gelijk heeft hij ! Shalom

Positivo op 14-09-2018 15:13

Slimme man die Daila Lama.

Tabris op 14-09-2018 15:49

Zo denk ik er ook over. Tijdelijk opvangen, verplicht een vak leren en dan terug naar huis om het land waar ze vandaan kwamen weer op te bouwen.

Dit is de meest humane oplossing waar iedereen bij wint.

Informed op 14-09-2018 17:06

En dan nog de zweedse media die beweerd dat deze man (Dalai lama) een racist is,laat me niet lachen😂top artikel xander👍

Pier op 14-09-2018 17:41

Ik ben niet zo enthousiast over die Dalai Lama. Ik raad de Zweden dan ook aan om samen met alle moslimveroveraars ook de Dalai Lama eruit te gooien. Plus alle bijbehorende zooi zoals moskeeën en boeddhabeelden. Kortom alles wat valse godsdienst vertegenwoordigt. Misschien dat de Zweden dan nog een kans maken op een normale toekomst. Anders niet. Tibet is niet alleen door de Chinese bezetting een zooitje namelijk, maar vooral door de boze geesten daar die bij hun godsdienst horen. Net als in alle moslimlanden trouwens. 

Maar dat geloven de socialistische bestuurders in Zweden natuurlijk niet. 

5318537 op 14-09-2018 18:10

Graag wil U allen op de hoogte brengen van de site ,,Cultuur onder vuur,,want daar ,,vecht,,men voor onze Nederlandse cultuur en onderneemt legaal actie.

https://cultuurondervuur.nu/

Sharkey op 14-09-2018 20:14

De Daila Lama begrijpt het probleem volkomen. De Nederlandese politici zoals de pechtold kliek en de pinokkio partij met rutte aan het hoofd weten dat ook wel maar vertellen de burger iets anders evenals merkel, macron en alle andere landverraders in europa. Het is van de linkse kliek geen naieviteit maar ronduit kwade opzet om zoveel als mogelijk van de primitieve afrikaanse bevoking binnen te halen onder de noemer politiek of oorlogsvuchtelingen. Een van de weinigen die weerstand durft te bieden aan de islamisering van europa is de Hongaarse staatsman Victor Orban omdat men in Hongarije heel goed weet waar moslims toe in staat zijn. Nagenoeg alle mensen die ik over dit probleem spreek zijn het met me eens en de NPO slaven en nepnieuwslezers noemen mijn denkwijze ronduit extreem rechts wat ik een grove belediging vind. Misschien zal ik als realist om die reden nog eens aangifte doen van laster of smaad. Voor degenen die geinteresseerd zijn hier nog een toespraak van Nigel Farage.          https://www.ninefornews.nl/nigel-farage-sloopt-eurocraten-orban/

lies op 14-09-2018 20:34

Eindelijk eens wijze woorden van deze man 

Rienus op 14-09-2018 20:45

Pier op 14-09-2018 17:41

Zweden maakt geen schijn van kans en loopt een jaartje of drie voor op de rest van Europa. Geniet nu nog fijn van uw vrijheid en relatieve rust en vrede.

Anoniem op 14-09-2018 20:54

Positivo, daar hoef je niet zo slim voor te zijn

Cale op 14-09-2018 20:56

Toch ben ik bang dat NL een groter probleem heeft dan Zweden. Voor zover ik weet heeft Zweden geen moslim partij in haar parlement. Nederland wel. Denk eens na. Die ongecontroleerde gebieden daar kun je terug veroveren, desnoods met het leger, want illegaal. Een gekozen politieke partij als Denk krijg je nooit meer weg.

Mark S. op 14-09-2018 23:12

Veel van de hier toegelaten vluchtelingen gaan gewoon op vakantie naar hun eigen land. Een klein deel hiervan loopt tegen de lamp en tegen een heel klein deel daarvan wordt de asielstatus ingetrokken. maar de meesten zijn gewoon nepvluchtelingen die lekker op vakantie gaan in het land dat ze zgn. hebben moeten ontvluchten. Rotvluchtelingen. Neppers.

Fijn dat de Dalai Lama over hen de waarheid zegt. Ze moeten z.s.m. terug naar eigen land. Ze horen hier niet en maken ons land kapot.

mientje op 15-09-2018 01:29

In twee zinnen zoveel wijsheid, daar kunnen onze politici nog veel van leren

magicmate op 15-09-2018 08:30

Hij heeft gelijk de Dalai Lama. Verder is het triest te zien dat dmv list,  leugens en bedreigingen verblijfstatussen kunnen worden afgedwongen. Nog triester is het te moeten constateren dat de meeste  Nederlanders ook nog medelijden hebben met deze mensen. Geen greintje gezond verstand te bespeuren.

Tom Hendrix op 15-09-2018 08:45

@sharkey: 20.14. uur, op 14/9. Dat zie ik ook zo.

Gorghel op 15-09-2018 11:57
De Dalai Lama zou ook moeten weten dat het Westen en de Russen die mensen opstoken om onderling te vechten. Zo kunnen ze hun wapens verkopen. Geen enkele reageerder hier stelt de wapenfabrikanten verantwoordelijk voor de stroom illegalen, terwijl juist deze geweldsverkopers in die landen alles kapot laten maken en beheersbare conflicten die zonder moderne wapens beheersbaar zouden zijn, onbeheersbaar maken met hun moderne wapens. Als je geen asielzoekers wil, ageer dan tegen de wapenfabrikanten. Zweden is een grote wapenfabrikant en exporteur van wapens. Maaar ipv dat deze wapens hen beschermen, doen ze het omgekeerde. Geweld en geweldsartikelen lonen uiteindelijk niet, blijkt eens te meer. Jammer dat de (geweldloze) Dalai Lama daar geen aandacht op heeft gevestigd.
T.D. op 15-09-2018 12:32

De Dalai Lama heeft gelijk. Helaas werd en wordt er toch niet naar hem geluisterd. Laat de overheid maar eerst die salafisten het land uitzodemieteren.

Jean op 15-09-2018 14:17

Er zijn gelukkig nog mensen "met een positie" die de waarheid durven zeggen.

Ik wacht op iemand in Nederland en/of Vlaanderen die dezelfde woorden hardop uitspreekt buiten de PVV resp. VB. 

Tom Hendrix op 15-09-2018 15:40

@Gorghel: 11.57. uur. En wie denkt U dat de wapenfabrikanten steunen? Ik denk de plutocraat Soros, de Bilderbergbende, de NWO. 

Ray op 16-09-2018 00:11

Nederland is te links en te liefdadig het volk is tam geworden, en alles word maar getolereerd het is tijd dat het volk eens een keer opstaat en in Den Haag een dik protest houd.

Vandaag in het nieuws vluchtelingen gaan op vakantie naar eigen land vluchtelingen krijgen huizen ingericht op kosten vd staat.

En Nederlanders maar belasting op dokken meer en meer , de politiek moet hun grenzen kennen en ja deze man heeft zeker gelijk. 

Dalai lama. 

Ik zeg word eens een keer wakker NL en het hoeft niet recht maar zeker niet links sta op voor je belangen en die van je nazaten. 

Fran op 16-09-2018 08:30

De dalai lama heeft zeker gelijk ? maar is zeer wijs !

 Alleen deze man word vereerd en heilig bestempeld voor zijn woorden , maar een ander word eventueel gehoond enz... omwille van het opkomen van

vele vluchtelingen die daadwerkelijk vluchtelingen zijn .

WaT brengt het op ,  steeds afgeven op de politiek . Verandert er iets ? Misschien bitterheid  in je hart .

 Wat met de christelijke liefde voor familieleden , daklozen , verschoppelingen , armen enz...    en dat in je eigen omgeving en land . Waar is ons hart in deze .

Oma op 16-09-2018 14:44

@Gorghel op 15-09-2018 11:57

Jij vergeet dat 'die mensen' reeds 1400 jaar onderling vechten voor de opvolging van de pedo-profeet - daar hebben deze wraakzuchtige barbaren helemaal geen wapens, Russen of het westen bij nodig gehád - en daarvan maken wapenfabrikanten/politici nu gebruik van om de boel op te jutten met het doel hordes 'arme oorlogsvluchtelingen' naar europa te jagen om onze welvaart, opgebouwd na WOII door te wérken ipv oorlog te voeren, onder het mom van moreel verplichte menselijkheid te ontnemen aan europeanen en uit te delen aan vermeende oorlogsvluchtelingen uit mo en afrika, niet toevallig állen moslims, volgens de resolutie van Straatsburg, de recente eu-resolutie 1743 en sharia regels.

Die voorgeschiedenis kent de Dalai Lama ook, net als het doel van deze mosliminvasie: omvolking en genocide op autochtone europeanen voor onderwerping aan islam (met nwo als 'oplossing'!) 

Daarom moet 'Europa van de Europeanen’ blijven en daarvoor zouden de vluchtelingen/migranten weer terug moeten keren om hun thuislanden op te bouwen....óf eindelijk eens beginnen met een beschaving op te bouwen in eigen landen, zowel arabische als afrikaanse, net zoals europa dat gedaan heeft: door hard te wérken ipv te komen teren op onze sociale systemen die bij hen onbestaande zijn door de corruptie en kwaadaardigheid van hebzuchtige potentaten die hun bevolkingen laten creperen ondanks de decennialange miljardensteun vanuit het westen!

Deze vreedzame, boeddhistische leider heeft het algemeen welzijn van allen voor ogen, in tegenstelling tot de valse, zelfverloochenende paus die de onderwerping van eigen gelovigen en heel katholiek europa aan de islam propagandeert!

Het verwondert menigeen dat de leugenachtige poco media de uitspraken van de Dalai Lama publiceert ipv te verzwijgen zoals ze altijd doen wanneer immigratie problemen bij naam genoemd worden en als politiek incorrect worden bestempeld.

Niemand waagt het de Dalai Lama een racist of opruier te noemen zoals dat wel gebeurt met autochtone europeanen die voor zichzelf opkomen....eindelijk toch iemand met gezag, gerespecteerd door de hele wereld voor zijn geweldloosheid en wijsheid, die opkomt voor ons récht op eigenheid, ons récht op zelfbehoud, ons récht op verdediging tegen islam overheersing door geokestreerde immigratie van ónze politiek.

Een ware blaam voor de paus en onze politici dat een boeddhist moet opkomen voor de rechten van het katholieke/christelijke europa en 'Europa voor de Europeanen'!!

Piotr op 16-09-2018 15:22

Paus Franciscus is zich mogelijk niet bewust van wat die islamiet(jes)en aan willen richten tegen de Joden, zo is hij zich daarom ook niet bewust van wat deze islamiet(jes)en willen veroorzaken in Europa.

Ooit ben ik door mijn ouders Katholiek gedoopt, maar ik zit er over te denken om Christen te worden, ik heb nooit verwacht dat het hoofd van de Katholieke kerk zijn/haar mensen uitlevert aan een achterlijke cultuur van wat islam heet.

Wat is dat (het islamisme) een verachtelijk en achterlijk geloof, zelfs de meest vreedzame Boedisten (Budha bless you) ageren tegen dat geloof en jagen ze liever weg dan dat er niets gebeurd door de overheid (en gelijk hebben ze).

Europa had gewoon moeten blijven zoals het was, gewoon landen met grenzen, en niet proberen alles één te maken ... dat zal overigens niet lukken ... omdat er veel te veel tegenstellingen zijn en eigenbelang van de heersende elites, dus ... inderdaad ... hulde aan Orban van Hongarije en hulde aan de leiding van Oostenrijk en natuurlijk aan alle andere regeringsleiders die die mafkezen/islamieten buiten de deur willen houden.

En inderdaad de Tibetanen zijn onder de voet gelopen door de Chinezen en Hongarije is het meest bevrijde land ter wereld want in de geschiedenis is dat land al erg vaak bezet geweest onder de noemer van bevrijding, terwijl het steeds weer een bezetting bleek te zijn, dus ik kan me goed voorstellen dat de Hongaren hun land hermetisch afsluiten, ze willen niet nog eens onderworpen worden aan een buitenlandse mogendheid of mogendheden, en nu wil Europa hun gaan onderwerpen (laten die (zogenaamde) leiders in Brussel eerst de geschiedenis maar eens nalezen hoe de Hongaren al eeuwen lang bezet zijn geweest).

Misschien word ze dan duidelijk waarom de Hongaren zo reageren op de EU.

kim op 16-09-2018 15:26

Fran@ knijpt u maar in uw handjes, of vouwen. Op deze site hebben we nog de mogelijkheid om onze gevoelens/gedachten te ventileren. U doet het ook, en wat fijn dat wij ons nog mogen roeren in de eerste beginselen van een aankomend catastrofe wat ons te wachten staat van een onmenselijk leed wat gecreëerd, gepland, en een doelbewust plan is om onze schitterende prachtige mensen, Joden, Christenen en hardwerkende mensen die nog geen vlieg kunnen doodslaan, zo kapot te maken dat het einde bijna nabij is. 

Wilt u zonder strijd en met neergeslagen ogen dit ondergaan zonder te smeken om te blijven leven? of bent u suïcidaal. Dan verdwijn zonder morren.

De 'christelijke liefde voor familieleden, daklozen, verschoppelingen, armen enz.' ....  heel mooi gezegd. Doch nogmaals doch, het betreft hier de grootste achterlijkste hersenloze kannibalen die u hier wilt omarmen, dit heeft niets meer met barmhartigheid te maken, want als u christelijke liefde verward met het binnenhalen van deze killers die niets en niemand ontzien, en Jezus dus voor niets door Judas .... dan bent u of ook hersenloos of een islamiet of een politicus.

Mijn liefdadigheid gaat uit naar mijn eigen volk, meer kan ik niet, als iemand noodlijdend is en klopt bij mij op de deur, geef ik die persoon onderdak, eten en drinken en een warm hart.

Oma op 16-09-2018 16:49

@Cale op 14-09-2018 20:56

Het vólk moet eisen dat de politiek de grondwet respecteert: scheiding tussen kerk en staat! Politieke partijen dat eigenlijk religieuze partijen zijn en waarvan zelfs de náám het religieuze karakter bevestigt, (in Be: islam partij!!) zijn een flagrante schending van de grondwet en dienen ontbonden en verboden te worden in een democratie waarbij de grondwet religieuze bemoeienissen in burgerlijk bestuur verbiedt!

Zowel 'denk' als élke andere islam partij geven openlijk te kennen als doel te hebben de islamitische sharia te willen invoeren, de rechtstaat te ondermijnen, democratie te willen vernietigen en overname/onderwerping van de politiek en bevolking te beogen. 

Zelfs reeds geïnfiltreerde islam politici bekennen dat de eed die ze zweren aan het volk en de wetten van het land op hen als moslims niet van toepassing is, zij plegen dus openlijk meineed bij de eedaflegging voor het opnemen van hun politieke mandaat en....géén haan die daarnaar kraait, ook geen protest vanwege de autochtone politici die daarmee onze sluipende onderwerping, hun politieke zelfmoord en mogelijk zelfs hun doodvonnis tekenen....begrijpe wie kan...

Tom Hendrix op 16-09-2018 18:31

@kim: 15.26. uur. En zo denk ik er ook over. De wrede islam, heeft in 1400 jaren tijd, 275 miljoen mensen het leven gekost. En deze bende halen de linksen der eussr, gewoon binnen!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl