Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Betrapt: Duits TV-team zet zogenaamde ‘jacht op buitenlanders’ in scene

Desondanks ontslaat kanselier Merkel hoofd veiligheidsdienst omdat hij openlijk twijfelde aan ‘extreemrechts geweld’ – Ook Nederlandse media manipuleren uw mening met hetzelfde misleidende taalgebruik

 
Afbeelding: privé opname via Jouwatch.(4)

Voorbijgangers hebben met hun smartphones opnames gemaakt van een Duits TV-team dat de ook in onze media veel bekritiseerde ‘jacht op buitenlanders’ door ‘extreemrechtse aanhangers’ compleet in scene heeft gezet (foto), enkel om de anti-immigratiepartij AfD zwart te maken. Desondanks gaat de Duitse bondskanselier Angela Merkel het hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst ontslaan omdat hij openlijk twijfelde aan de valse berichtgeving over ‘extreemrechts geweld’.

 

Het TV-team bouwde op straat in het noordoosten van Berlijn een complete promotiestand van de AfD na, zette daar een paar skinheads bij, en filmde vervolgens hoe die zogenaamd op een donkere man jaagden. Tal van voorbijgangers maakten hier met hun smartphones opnames van.

AfD woordvoerder Georg Pazderski verklaarde gerechtelijke stappen te willen ondernemen tegen de daders, en sprak zijn grote weerzin uit over het in scene zetten van een dergelijk misdrijf. ‘De poging om met fakevideo’s politiek te bedrijven is ondemocratisch en moet worden voorkomen!’ (1)(2)

Zo manipuleren de massamedia uw mening

De net als in Nederland door extreemlinks ondermijnde en gecontroleerde Duitse massamedia namen het ‘nieuws’ van zogenaamde ‘extreemrechtse heksenjachten’ maar wat graag over. Daarbij werd op de inmiddels beruchte manipulerende wijze de bevolking voorgelogen door protesterende burgers ‘extreemrechtse geweldplegers’ te noemen, en de juist gewelddadige extreemlinkse activisten van onder andere de ‘Antifa’ terreurbeweging gewoon ‘demonstrerende mensen’. Veel Nederlandse media maken zich hier eveneens schuldig aan.

Ook een in Chemnitz opgenomen video werd door de media als beelden van een ‘heksenjacht op buitenlanders’ gepresenteerd, maar het enige wat er was te zien was een aantal mensen die over een parkeerplaats rennen. De Duitse journaals beweerden vervolgens dat ‘heel Duitsland geschokt’ was, taalgebruik wat enkel was bedoeld om de echte schok, namelijk de brutale moord op twee Duitsers door migranten, te verbloemen en weg te drukken. (4)

Merkel ontslaat hoofd veiligheidsdienst vanwege twijfel aan politiek-correcte ‘waarheid’

Officials die openlijk twijfelen aan de door Berlijn opgelegde politiek correcte versie van de ‘waarheid’ moeten het veld ruimen. Dat lot treft nu ook het hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maassen, die zich al vaker kritisch uitliet over het immigratiebeleid van de regering, en diverse keren bevestigde dat de berichten over een steeds veiliger wordend Duitsland regelrechte leugens zijn.

Maassen twijfelde onlangs openlijk aan de beelden van ‘extreemrechtse heksenjachten’ op buitenlanders. Onder grote politieke druk moest hij later ‘toegeven’ dat het toch klopte, maar Merkel bleek al besloten te hebben dat hij toch het veld moet ruimen.

Wat ook meespeelde was dat hij statistieken waaruit bleek dat moslims inderdaad een veel groter risico voor de veiligheid van Duitsland vormen dan officieel wordt toegegeven aan de AfD had doorgespeeld. Dat had hij vermoedelijk gedaan omdat die statistieken –eveneens net als in Nederland- doorgaans worden veranderd door het buitensporige aandeel van migranten in de criminaliteit fors te verlagen, om zo de autochtone bevolking een vals gevoel van veiligheid te geven. (2)Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Standaard.be
(3) PI News
(4) Jouwatch

Zie ook o.a.:

11-09: Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz geweldorgie in Duitsland
06-09: Bestseller ‘Vijandige Overname’: Oud SPD senator en Bundesbank topman wil leger inzetten tegen islamistische migranten
01-09: ‘Iraakse messenmoordenaar Chemnitz dook onder in Nederland en vroeg hier asiel aan’
31-08: Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar (/ Extreemlinkse staatsterreur: Politie valt woning binnen van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette – Chemnitz: Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten)
28-08: Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’ (/ Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde)
27-08: Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod. 

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.         

Reacties

Ike op 17-09-2018 15:00

https://www.zerohedge.com/news/2018-09-16/watch-100s-illegal-migrants-crossing-balkan-mountain-passes

Kinderen worden niet uitgezet en krijgen een EU paspoort en kunnen later hun ouders legaal naar de EU over laten komen en kunnen ook anderen uit hun dorp trouwen als EU bewoner. Zo komt het dat je verschillende talen op straat hoort als je in een binnenstad loopt in Nederland en amper Nederlands. Zo komt het ook dat we meer huizen kunnen blijven bouwen en het inwoneraantal van Nederland blijft groeien en de economie blijft groeien. Koopkracht steigt alleen als immigranten voor steeds minder aan het werk worden gezet of bij oogsten in dorpen en nabijgelegen steden als slaven op kamers wonen met meerderen op 1 kamer tegen hoge prijzen.

Wie profiteert hiervan? Als we die profiteurs uitzetten, verdwijnt ook de wens dat de EU deze immigranten naar binnen willen halen.

Cefas op 17-09-2018 15:03

De linkse leugenpers bevestigt steeds weer hun gelijk, namelijk: leugen en bedrog is hun waarheid die haaks staat op de werkelijkheid. De werkelijkheid past niet in hun sprookjeswereld.

Jean op 17-09-2018 15:52

Alhoewel die linkse groene/rode rotzooi de madia manipuleert en gebruikt zal het ze nooit lukken mij te manipuleren omdzt ik weet dat de enige weg tot redding de rechtse weg is.

Dat is net zoals in het verkeer, ga links rijden en je haalt de 100 m niet want hier rijden we rechts, dat is veilig.

Ik koop geen kranten, weekbladen en ik kijk niet naar linkse zenders want ik kan de rotzooi niet voor ogen zien. Uiteraard hebben de EU misdadigers het moeilijk met internet want daar lezen de burgers "de waarheid" en de waarheid mag nooit verteld worden want de waarheid is schadelijk voor de postjes en voor die totaal nutteloze waardeloze misdadige instelling volgepropt met uitgerangeerde leeglopers een zootje wat nergens aan de bak komt gezien hun onbetrouwbaarheid en dus verzamelen in dat onbetrouwbaar EU gedrocht.

Laten we dat in mei 2019 definitief eruit stemmen , ze de sleutels afnemen en ze opsluiten voor minimum 20 jaar als straf voor hun aangerichte schade.

Europa is een prachtig continent maar wij moeten het zuiveren van schadelijke parasieten  die momenteel aanwezig zijn.

Tom Hendrix op 17-09-2018 15:57

Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert. Goed artikel Xander.

Lysamarie op 17-09-2018 16:35

Het viel me op, dat nagenoeg alle commentaren van de politici gericht waren om de migranten te verdedigen, terwijl de slachtoffers, w.o. 1 met dodelijke afloop practisch geen aandacht kregen.  De beeldmanipulaties door de pers gebeurde ook bij de berichtgeving over de demonstranten die een vreedzame tocht hielden met de foto van talrijke personen die door de migranten vermoord werden. Ondanks de dagelijkse steekpartijen, verkrachtingen en andere misdrijven die de straten van de grote steden beheersen, is (volgens Merkel) Duitsland één van de veiligste landen in Europa als niet in de wereld. Kennelijk naar mate de gepleegde misdrijven zich opstapelen wordt het land in haar ogen steeds veiliger.

Doordenker op 17-09-2018 16:58

In Vlaanderen worden de 'belastingsplichtigen' gedwongen om zo'n 1 miljard per jaar te betalen voor de subsidiëring van de mainstream media. In ruil voor al dat geld krijgen ze zeker geen objectief en betrouwbaar nieuws maar wel  'frauduleuze' manipulatie van het nieuws.

De mainstream media zijn al lang geen bewakers meer van de democratie. Ze liggen immers mee in bed met de andere 3 machten, ze worden tenslotte goed betaald voor hun 'diensten'...

Lysamarie op 17-09-2018 17:06

 

Ja Jean, laten wij in mei de sleutel van ze afpakken, voordat zij de sleutel van onze grensposten naar zich toe-eigenen. Zij hebben in 3 jaar tijd helemaal niets anders gedaan dan migranten uitnodigen en nu plotseling vlak voor de verkiezingen willen zij 10.000 Frontex mensen inzetten om de grenzen te verdedigen. Hiermee willen zij niets anders doen dan de sleutel van de poorten van souvereine landen zoals Italie en Hongarije afpakken. En dan woordt het pas het HEK van de DAM.

Ook nu blijkt dat zij het Europesche volk beschouwen als idioten en denken ons zoet te kunnen houden met die achterlijke toezeggingen. Wat is het aantal van 10.000 voor de grenzen van heel Europa? In de afgelopen paar jaar waren die beperkt aantal Frontex mensen die Brussel heeft ingezet alleen maar bezig om de migratie te bevoorderen.

Patatje Oorlog op 17-09-2018 17:13

Merkel en Erdogan: twee handen op één buik, dictators die allebei hun tegenstanders de laan uit sturen?

Bundy op 17-09-2018 17:45

Het Nederlandse nieuws wordt minimaal 30 jaar in scéne gezet , de enige heksenjacht die daadwerkelijk plaats vind is die op de blanke man .

tom op 17-09-2018 17:56

Laten we dit zeggen de leugen regeert heden in volle glorie maar voor hoe lang nog? De ogen van menig Europiaan gaan bij steeds meer mensen open en het volk pikt straks niet langer meer het satanische Eu regime dat er feitelijk op uit is een heimelijk langzaam slopende genocide op de Europese volkeren te plegen, een methode sedert 1925 beschreven in het racistisch schrijfsel van Kalergi , het boek “praktischer idealismus” is zonder twijfel de grote drijfveer van de hedendaagse verborgen agenda.

Tycho op 17-09-2018 18:24

Een naam is een voorteken. 'n Merkel is een dwarslegger, iedere schipper weet dat. 

ohje op 17-09-2018 18:31

Duitsland alweer verantwoordelijk voor alle ellende.

Grote muur eromheen en dan plat bomben.

De Vreemdeling op 17-09-2018 20:22

Duitsland alweer verantwoordelijk voor alle ellende.

Grote muur eromheen 

Kijk Xander dit is nu met twee maten meten .

Het bovenstaande mag welworden gezegd  en als ik een keer in een stukje...

Indien u dat constateert, maak daar melding van op het forum zodat het beheer daarnaar kan kijken. Het kan zijn het beheer iets over het hoofd heeft gezien.

Kunt u datum tijd en topic geven ? Mod.

Cale op 17-09-2018 21:05

Merkel ontslaat geheimedienst baas die gewoon z´n werk doet. Dit keer werd dat als een protest tegen de Keizerin gezien en moeten er koppen vallen. Merkel is levensgevaarlijk. Voor heel Europa.

Eelke Piers op 17-09-2018 22:19

.........Hans-Georg Maassen kwam deze maand in opspraak nadat hij de echtheid van een video over extreemrechts geweld in de Oost-Duitse stad Chemnitz in eerste instantie in twijfel trok, om daarna te moeten toegeven dat de beelden toch authentiek zijn. Eind vorige week werd ook nog eens bekend dat Maassen cijfermateriaal over het aantal moslims dat een risico voor de veiligheid betekent, had doorgespeeld aan de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland, nog voor die informatie openbaar was gemaakt...........

Tot zover de Standaard.   Een belgische krant

Mark S. op 17-09-2018 23:54

De Duitsers herhalen de fout met het ophemelen van de dictator met behulp van de media. Leni Riefenstahl was er in de Nazitijd ook al erg goed in de Nazipropaganda prachtig in beeld te brengen tussen 1933 en 1945.

Door dingen weg te laten en andere dingen in scene te zetten belazer je het volk en de democratie. Dit zijn pure dictator praktijken van  Merkel.

Merkel is Duitslands grootste fout sinds Hitler.

jan op 18-09-2018 02:49

jullie begrijpen nog steeds niet hoe politiek werktal voordat de vluchtelingen kwamen zei victor orbanin hongarije ( daar woon ik ) dat hij immigratie niet als een oplossing zag dat zegt die niet zomaar daar i sin brussel over gesproken dus de vluchteling is een immigrant ,brussel durfde dit niet in europa bespreekbaar te maken en organiseerde een vluchtelingen stroom naar europa wat echt niet veel moeite koste en victor orban bouwde zij nhek om hongarije want hij had in brussel al lang duidelijk gemaakt dat hij ze niet wilde in hongarije en neemt al de poppenkast die rond dit probleem speelt echt niet serieus

want de waarheid dat europa dit georganiseerd heeft kan die natuurlijk niet zeggen en daarmee is europa voor hongarije chanteerbaar de top in brussel lacht zit rot want jullie doen precies wat ze willen waardoor niemand achter de echte waarhei dkomt zelf vermoed ik dat nederland zich hier al 15 jaar op voorbereid toen men de bevolking bang begon te maken en nederland werd volgehangen met camera s terwijl de crimanaliteit nog steeds hetzelfde percentage van de bevolking was jullie denken nog te goed over politici want het zijn echte boeven.

Gerardus op 19-09-2018 10:31

Het verhaal over dhr. Maassen is niet helemaal volledig...hij is inderdaad ontslagen als hoofd binnenlandse veiligheidsdienst. Maar hij heeft een bevordering gekregen en is nu staatssecretaris en verdient daarmee 2500 euro meer dan voorheen. Zo slecht heeft hij het dus niet getroffen, toch? https://www.sueddeutsche.de/politik/kuenftiger-staatssekretaer-fuer-maassen-erfuellt-sich-ein-karrieretraum-1.4135788

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl