Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wetenschappers treffen inadembare antibiotica resistente genen van superbacteriën in alle grote steden aan

Simpele infecties worden levensgevaarlijk - Ieder jaar raken alleen al in de VS 2 miljoen mensen besmet – Immigratie = epidemieën - WHO waarschuwt voor einde antibiotica tijdperk: In 2050 jaarlijks 10 miljoen doden door AR bacteriën

 
Een wetenschapper toont een petrischaaltje met de dodelijke resistente MRSA ‘ziekenhuis’ bacterie, waarvan de inadembare genen al in zes wereldsteden zijn aangetroffen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Van Parijs tot San Francisco, van Peking tot Johannesburg en Melbourne, overal hebben wetenschappers antibiotica resistente genen van superbacteriën aangetroffen die zich door de lucht verspreiden, en dus door iedereen kunnen worden ingeademd. Ook het platteland blijkt niet langer veilig. Door het globalisme, het vele gereis, open grenzen en massa migratie kunnen deze dodelijke genen zich namelijk razendsnel over de hele wereld verspreiden. Medicijnen zijn voorlopig niet voorhanden.

 

Een wetenschappelijk team van de universiteit van Beijing onderzocht de lucht in 19 grote wereldsteden. Conclusie: in iedere stad bevinden zich inmiddels AR genen die zich door de lucht verspreiden. Mensen kunnen al besmet raken door het inademen van roetdeeltjes en uitlaatgassen.

Het blijkt dat bestaande AR bacteriën hun resistente genen op deze wijze kunnen doorgeven aan andere bacteriën. Vooral penicilline en hiervan afgeleide medicijnen zijn getroffen. Hierdoor dreigen ook veel voorkomende aandoeningen zoals urineweg infecties, geslachtsziekten (zoals bijvoorbeeld chlamydia) en longontsteking onbehandelbaar te worden.

Grootste boosdoener van het ontstaan van AR bacteriën is het jarenlange overmatig of verkeerd voorschrijven van antibiotica door artsen –iets waar men in Nederland overigens al lange tijd veel voorzichtiger mee is-, gekoppeld aan het feit dat veel mensen hun kuur niet afmaken.

Ieder jaar miljoenen besmettingen, ook op platteland

In San Francisco werden het hoogste aantal inadembare AR genen gevonden, en in Beijing de meeste soorten. De lucht in alle andere onderzochte wereldsteden, waaronder Parijs, Zürich, Warschau, Hong Kong, Brisbane en Melbourne, is eveneens besmet. In zes steden zijn zelfs genen aangetroffen die resistent zijn tegen de allerlaatste nog werkende behandeling tegen de MRSA super bacterie, die vooral in ziekenhuizen wordt opgelopen.

Ieder jaar raken alleen al in de VS zo’n 2 miljoen mensen besmet met een AR bacterie, mogelijk dus ook door deze gewoon in te ademen. De American Chemical Society trof AR genen niet alleen in de grote steden, maar ook op boerderijen en in (nationale) parken aan. Zelfs afgelegen gebieden waar geen antibiotica worden gebruikt zijn niet veilig, want de inadembare genen kunnen eenvoudig van elders worden meegenomen.

Immigratie = epidemieën

Vooral de bevolking van Europa loopt groot gevaar nu er jaarlijks enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten worden binnengehaald. Hierdoor is al in zeven landen multiresistente TBC geconstateerd.

Diverse topartsen hebben gewaarschuwd voor een volksgezondheid ramp en het uitbreken van epidemieën, omdat volgens hen zo’n 10% van de migranten met TBC is besmet, en velen van hen een waslijst aan andere gevaarlijke besmettelijke ziektes met zich meenemen. Des te onbegrijpelijker is het dat bijna niet één migrant wordt gescreend, omdat dit ‘racistisch’ zou zijn.

ARB Apocalyps: in 2050 jaarlijks 10 miljoen doden

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) waarschuwde al vaker voor het einde van het antibiotica tijdperk. De schatting is dat in 2050 jaarlijks zo’n 10 miljoen mensen zullen overlijden aan infecties, waarvan de meeste tot nu toe goed behandelbaar waren. Nu al overlijden jaarlijks zo’n 700.000 mensen aan bacteriën die resistent zijn geworden tegen medicijnen tegen onder andere TBC, HIV en malaria. Ook keizersneden, het laten plaatsen van een nieuwe heup, en kankerbehandelingen worden steeds riskanter.

Dame Sally Davies, hoofd Medische Zaken op het Britse ministerie van Gezondheid, zei twee jaar geleden dat het gevaar van AR bacteriën net zo groot is als de dreiging van terrorisme. Gezien de nieuwste cijfers kan rustig worden gesteld dat de terreurdreiging in het niet valt vergeleken bij de ‘AR bacterie Apocalyps’ die de wereld te wachten staat.

Op winst beluste farmaceutische industrie heeft niets nieuws ontwikkeld

Nieuwe medicijnen zijn voorlopig nog niet in zicht. Dat is mede te danken aan de gigantische winsten die de farmaceutische producenten al decennia behalen met bestaande antibiotica. Men zag hierdoor geen noodzaak om nieuwe medicijnen te ontwikkelen, omdat dit veel geld kost en succes niet gegarandeerd is. Dit puur op snelle winst gerichte beleid dreigt nu als een boemerang tegen hen terug te keren.

 

Xander

(1) Daily Mail
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:


05-04: ‘Nachtmerrie’: Al kwart van onderzochte bacteriën hebben antibiotica resistentie ontwikkeld (‘Ze bevinden zich feitelijk reeds in uw achtertuin’ – Immigranten nemen besmettelijke ziekten met zich mee)
23-01: Migrantencrisis: In zeven Europese landen multiresistente TBC geconstateerd

2017:
14-07: Kerk neemt illegale asielzoeker op: Mogelijk meer dan 50 kinderen besmet met TBC (/Chirurg: Duizenden migranten dragen resistente TBC met zich mee en vormen groot gevaar voor volksgezondheid)

2015:
30-12: Ziekenhuis waarschuwt: 10% migranten heeft TBC, besmettingsgevaar is groot (/ Alleen al medicijnkosten voor 10.000 patiënten bedragen € 2 miljard)
06-11: ‘Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’
19-10: Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa
09-10: Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden
02-05: (/ Grote zorgen om uitbraak multiresistente TBC: In de komende 35 jaar 75 miljoen doden verwacht)

2014:
31-10: Spaanse regering bevestigt dat ISIS ebola als wapen tegen Westen wil gebruiken

02-09: IS wil miljoenen Europeanen vermoorden door verspreiden van de pest  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 


Reacties

willy op 04-08-2018 14:24

Mensen reizen overal heen tot in verre oorden en brengen op hun huid of kleren alerlei ziektes met zich mee dat volgens mij vooral in de steden een groot probleem zal zijn! dat we door het autoverkeer langzaam maar zeker vroeger sterven is reeds bewezen , wie in de stad woont zal rapper te pijp aan maarten geven ook dat is bewezen! en immigratie zorgt ook weer voor nieuwe ziektes of ziektes die hier al niet meer voorkwamen! dus er zullen in de toekomst nog vele mensen sterven aan deze besmettingen! Shalom

Nobody op 04-08-2018 14:55

Op dit artikel wil ik even in haken met een persoonlijk voorbeeld. ik ben een man van 55 jaar, al mijn hele leven ben ik astma patient wat later is over gegaan in COPD. Meer dan tien jaar geleden merkte ik dat mijn lichaam niet meer reageerde op antibiotica zoals prednison e.d. Door dat ik een chronische ontsteking aan mijn luchtwegen heb werd ik steeds benauwder, zo erg dat ik niet eens meer kon slapen door benauwdheid. Naar een heel scala aan verkeerde diagnoses ben ik zelf gaan experimenteren met zelfgemaakte wietolie, Met THC. Thc valt de ontsteking aan doordat het een natuurlijk antibioticum is. Omdat ik het high zijn als niet prettig ervaarde nam ik ieder uur een druppel in. Nu bijna een jaar later slaap ik weer vijf a zes per nacht! Terwijl de artsen mij al hadden opgegeven, en ik eigenlijk 24 uur per dag aan de zuurstof moest hangen. het voordeel van mijn ziekte was door dat ik vijf a zes dagen in de week niet sliep ik mijn dagen en nachten vulde met lezen. o.a Xandernieuws, dus door mijn ziekte ben ik ontwaakt en bij Jezus en GOD terecht gekomen. Dus zonder die ziekte had ik mijn geloof nooit gevonden. Zelf olie maken kun je op youtube vinden en door te googlen. 

Maya op 04-08-2018 15:41

Fantastisch minder mensen meer controle. Nu maar gauw de wildernis in.

lies op 04-08-2018 15:58

We lijken wel vlees vee geworden, dat ook nergens tegen kan

bert op 04-08-2018 16:19

@nobody: prednison is een bijnierschorshormoon en heeft in de verste verte niets met antibiotica te maken. Ditzelfde geld ook voor thc, dit is geen antibiotica. om even terug te komen op de laatste alinea van het artikel, dat er geen nieuwe anitibiotica is of aankomt. Dat is onzin. Er word in een veelvoud van landen op dit moment gewerkt aan nieuwe ab. Er is recentelijk, en dat is groot in het nieuws geweest een hele nieuwe groep ab ontdekt, te weten de malacidines, enfin, lees het artikel maar: https://www.scientias.nl/gloednieuwe-antibiotica-ontdekt-zelfs-korte-metten-maken-multiresistente-bacterien/

Lars030 op 04-08-2018 16:23

Graag wil ik als medicus een ieder wijzen op onderstaande documentaire over 'bacteriofagen'. Dit zijn -voor ons geheel ongevaarlijke- virussen die heel specifiek (net als een antistof) één bepaald soort (sub)type bacterie aanvalt en vernietigt; alle andere bacterien worden hierdoor niet kapot gemaakt als bijwerking i.t.t. bij het gebruik van smal- en vooral breedspectrum antibiotica. 

Helaas is de in mijn ogen corrupte Big Pharma financieel meer gebaat bij zo ziek mogelijke mensen (die immers veel dure medicijnen slikken, gedurende langere tijd) dan bij zieke mensen die na 1 of enkele antibiticum pilletjes weer snel helemaal genezen zijn. Dit is oveigens ook de reden dat de farmaceutische industrie geen interesse heeft in bacteriofagen. In m.n. Oost-Europa is het behandelen van -ook ernstige- bacteriele infecties met behulp van bacteriofagen al lange tijd heel gewoon en bijzonder effectief.

Aanrader: https://zorgnu.avrotros.nl/uitzending/21-03-2017/bacteriofagen-een-alternatief-voor-antibiotica/

Henk op 04-08-2018 16:34

Lars030 op 04-08-2018 16:23 Klopt volkomen wat je schrijft. De farmaceutische industrie (= maffia die er slechts op uit is zoveel mogelijk geld te verdienen aan de gewone consument) verschuilt zich achter het feit dat de werking van deze bacteriofagen 'niet wetenschappelijk' zou zijn. Eerst zou daar goed en gedegen onderzoek naar gedaan moeten worden, zeggen ze. Tja, dat duurt dan weer 10 tot 15 jaar. Met de beste advocaten tot hun beschikking kunnen ze dit lang rekken, tot ze weer iets nieuws hebben verzonnen. Geldwolven zijn het, misbruik makend van hun monopoliepositie.

Wim op 04-08-2018 16:35

Natuur vreek zich en helemaal niet verwonderd ben en zelfs tot pademie zeker dichter bij komt, met zware ernsige miljoenen doden wel degelik op de loer liggen en gevaarlijker dan terrorisme ook de waarheid is. Terrorisme is daar-door nu niet minder om. Bijkomende gevaarlijke situatie wel degelijk in Europa ook steeds verder in de hand wordt gewerkt en mij ook volkomen van bewust.

Voeg tegelijk interessante website toe, i.v.m. met mogelijke oplossingen van de recistente bacterie nog verder onderzocht worden en de tijd dringt wel degelijk. 

https://www.scientias.nl/gloednieuwe-antibiotica-ontdekt-zelfs-korte-metten-maken-multiresistente-bacterien/

Wolven in schapenvacht of zogenaamde moslim vluchtelingen dienen door het verantwoordelijke beleid in Europa wel degelijk volop gesteunt te worden en financieel geholpen te worden, wegens er nog altijd geen onderscheid gemaakt mag worden onder de moslim vluchtelingen en al jaren lang nog altijd niets ondernomen wordt, is mij wel bekend. Plus de bijkomende miljoenen Afrikaanse vluchtelingen mekaar op de hoogte brengen, via Iphone of computer en op deze wijze alle informatie wordt doorgegeven, hoe men hier gratis kan overleven in west Europa. Dit wordt dan nog op deze wijze extra aangemoedig en hierdoor dit nog maar en begin is van de Miljoenen Afrikanen zogenaamde vluchtelingen constant naar Europa komen als magneet verder zal blijven aantrekken.

Xtremistische moslims en terroristen zijn blijvende slapende sellen, die zich vermeningvuldigen in kwadraad, tot zij de overmacht hebben, om dan pas toe te slagen en dit ook de echte bedoelingen zijn en de beschrijvingen hier wel achterwegen wens te laten. Momenteel zoveel mogelijk ondergronds en geheim willen houden, om verder terrein te veroveren is ook de beste tactiek en moskeëen bij te bouwen, om hun zoveel mogelijk ondergronds haat te zaaien en zoveel mogelijk bij vluchtelingen en alochtone zielen te winnen hiervoor, is mij ook al langer bekend.

Europese verantwoordelijke leiders willen totaal op alle vluchtelingen geen onderscheid mag gemaakt worden en moeten geholpen worden, ook uitdrukkelijk gelezen heb en ook Angel Merkel zelf verklaart nieuwsberichten en vele ander nieuwsberichten hierover gelezen heb. Hoe het absurd in werkelijkheid aan toe gaat en de vluchtelingen op alle vlakken beschermd moeten worden, zelfs als zij schuldig zijn aan wandaden, is mij ook bekend en hiervoor ook al website vroeger toegevoegd heb.

Hoe gekker dient het nog te worden, maar dat zal zich uiteindelijk toch vreken op de eigen bevolking. Vanaf het financieel niet meer te overbruggen is, of zelf op de sociale voorzieningen gaan moeten inleveren. Deze zijn nu al 10 jaar aan de gang en nog altijd voor de lager inkomens en vooral de gepensioeneerde het meeste op hun inkomen hebben moeten inleveren. Volgend jaar dienen de gepensioeneerde nogmaals extra opnieuw inleveren, als ik mij nog goed kan herinneren. Het eindeloos inleveringen voor de lager inkomens is nog altijd niet op zijn einde gekom-en, ook niet in 2018 en ook vermeld heb in voorgaande verklaringen en op even op terug kom.

Hopelijk de economische groei het zou kunnen compenseren, maar volgens belangrijke economische berichten die ik ontvang, verwacht men door grote deskundige van de Fed zelf tot 2020 financieel iets staat staat te gebeuren en ook begrijp waarom. Heb hier ook al in vroeger eigen berichten vermeld, vanaf de Amerikaanse inflatie verder op loopt het steeds gevaarlijker zal worden. Ga er bewust zelf niet verder over uitweiden, wegens ik geen onrust wil zaaien en ieder zelf moet analysren, indien nodig acht.

Ike op 04-08-2018 16:35

@Lars030 op 04-08-2018 16:23

Geheel mee eens. Maar ook niet elke medicus denk er net zo over als U of jij. Zonder ziektes geen Big Pharma en weinig ziekenhuizen en weinig werkende medici met patiënten. Chronische ziektes bestaan ook door de inactieviteit bij het zoeken naar simpele oplossingen. (zeggende met 1 chronische ziekte en 1 opgeloste ongeneesbaar virus)

Cefas op 04-08-2018 16:45

We naderen het moment van de Zegels, Bazuinen en Schalen volgens Openbaring van Johannes.

Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Doordenker op 04-08-2018 16:45

Het grote taboe is de overbevolking. Hoe meer mensen op mekaar gepakt zitten, hoe gemakkelijker allerlei ziektes zich kunnen verspreiden. Volgens linkse (dwaal)lichten zit het hier bij ons nog niet vol genoeg en moeten er hier nog miljoenen vluchtelingen (met alle bijbehorende ziektes) bij komen.

Volgens vele open grenzen fanaten zouden ze in derde wereld landen het 'recht' om zich ongebreideld voort te planten en zouden wij de 'plicht' hebben om ze hier allemaal op te vangen en te onderhouden.

We geven kinderen van 11 jaar geen stemrecht, we laten hun ook niet met de wagen rijden en laten hun ook geen kinderen maken. Nochtans is het dat wat er gebeurt in Afrika. De gemiddelde zwarte volwassene daar heeft het IQ van een 11-jarig (westers) kind.

Net zoals in het geval van Antartica en naar analogie met de 'prime directive' (geen contact met primitieve beschavingen) in de tv-serie Star Trek, zou (een groot deel van) Afrika gedurende lange tijd best geisoleerd worden en onder VN mandaat geplaatst worden.

Perry op 04-08-2018 16:51

In 2050 jaarlijks 10 miljoen doden wordt er beweerd, dat valt nog reuze mee als je dat vergelijkt met de bevolkings toename in de wereld die er ieder jaar plaats vindt, die is namelijk veel hoger. Pas nog een documentaire gezien die ging over de farmaceutische industie in India, als dat daar nog effe zo door gaat dan hoef je in de toekomst niet meer naar de doktor voor een antibioticakuur maar kun je het zo op lepelen uit de rivier, dan denk ik persoonlijk dat er in de toekomst ieder jaar veel meer doden zullen vallen dan die 10 miljoen. Is misschien ook helemaal niet zo slecht want er wonen nu al veel te veel mensen op deze aarde, dus iedere reductie is welkom. 

Ike op 04-08-2018 17:01

@Lars030 op 04-08-2018 16:23

https://www.jdrf.nl/van-huidcel-tot-stamcel-tot-betacel/

Dit was een nieuwsbericht uit 2014 met een oplossing voor veel ziektes, waaronder diabetes, kanker, AIDS etc. etc.

@Nobody op 04-08-2018 14:55

Misschien was bovenstaand artikel ook wel de oplossing voor Uw/jouw probleem, omdat het een correct afweer kan maken van getransplanteerde goede cellen die zich niet tot het ongezonde (kanker) blijven vermenigvuldigen.

Overigens geef ik U/jou ook nog een ander alternatief waar ik in ander opzicht net zo tegen ben als U/jij; Bij elektronisch roken word een vloeistof ingebracht in de elektronische sigaret en kan een goede elektronische sigaret net zo weinig gebruikt worden als nodig is met de zuivere stof. Toen iemand mij in het buitenland voorstelde om elektronische sigaretten te gaan introduceren in Nederland was ik hier fel tegen, omdat ik gelijk het gevaar zag dat men heel gemakkelijk tussen heel veel bagage of vracht één 2 liter fles met pure THC kon gaan smokkelen.

Aan sigaretten worden een hele hoop verslavende stoffen toegevoegd. Blowende mensen die softdrugs roken, roken daarom ook vaak met verslavende stoffen die verslavender zijn dan pure THC. Maar dat zeggende, besef ik ook dat een elektronische sigaret met THC en een appeltjes is ook een extreem gevaar voor de volksgezondheid, omdat niemand zal beseffen dat de persoon in kwestie THC rookt en de persoon in kwestie zich ook een overdosis THC kan toedienen, net zoals dit kan met wat word beschouwd als harddrugs. Vloeibare 100% THC is een harddrug, net zoals morfine wel werd voorgeschreven als laatste pijnbestrijdend middel bij kankerpatiënten.

Nobody op 04-08-2018 17:06

@bert https://www.apotheek.nl/producten/prednison

https://www.ge-bu.nl/artikel/kortere-prednisonkuur-bij-acute-copdexacerbatie

https://www.mediwietsite.nl/waarom-wietolie-helpt-copd-wetenschap-werking/

https://www.mediwietsite.nl/cannabinoiden-cannabis-antibioticum-toekomst/

Bundy op 04-08-2018 17:19

Het artikel is nogal stellig over hoe de  A.R bacteriën ontstaan zijn .   Ik wil er op wijzen hoeveel mensen er opzettelijk besmet zijn met bacteriën die zich in vaccins bevonden .     Waarom staan er  C.I.A laboratoria over de hele wereld ( tot de kleinste uithoeken ? ).        De Illuminatie willen nog steeds de werldbevolking reduceren tot 500.000  nuttige personen .

Future op 04-08-2018 17:27

Nobody, artsen en apotheken zijn niet geïnteresseerd in thc olie. Dat brengt de farmaceutische industrie in gevaar wat dat levert geen geld op. Maar het is een fantastisch product wat je zelf kunt maken en niet veel kost. Twee planten in je tuin en je hebt voor een heel jaar olie. Lees de reviews maar eens bij Stichting Mediwiet! Net als de Cbd olie waar de heren medici ect. (bijna) niet van willen weten. Geld, geld! Maar dat is wel de wortel van Alle kwaad.

Bundy op 04-08-2018 17:38

@Nobody op 04-08-2018 14:55

Ik ben enorm blij voor je , want hoeveel mensen komen er nog tot geloof ?

Nu is er uit iets slechts , iets goeds voortgekomen !

Netwakzocht op 04-08-2018 17:45

Beste bert op 04-08-2018 16:19

Beseft u wel dat we met "Big Pharma" te doen hebben. De grootste criminele organisatie op deze wereld!!

Alles wat die beweren, beloven en produceren, komt als mooi gif-verhaal uit hun strotje en gif-product uit hun handen!!

Het enigste wat bij deze psycho's van belang is "Poen".......

Jean op 04-08-2018 18:02

Onze westerse seculiere samenleving is kapot gemaakt door westerse volksverraders en diezelfde westerse volksverraders worden voor hun misdaden decadent betaald en ze zingen in koor "wij de lusten en zij de burgers de lasten" en dat plaatje moeten we keren.

Nobody op 04-08-2018 18:19

@Bundy, Dank U! 

Het beste wat mij ooit is over komen! Het waren tien slopende jaren, maar het was het waard.

 

Oprechte felicitaties Nobody. Mvg. Mod.

Gorghel op 04-08-2018 18:26
E.e.a. komt ook m.i. doordat mensen teveel junkfood eten en vlees, vis en eieren eten. Indien deze laatste niet genoeg verhit wordt, gaan de schadelijke bacterie en virussen - indien ze die bevatten - niet dood en worden levend in uw lichaam. Zo heb ik het begrepen althans.
Future op 04-08-2018 18:37

Een groene boer gebruikte geen antibiotica meer voor zijn kippen. Maar knoflookextract! Knoflook is een natuurlijke antibiotica. En goed voer en het resultaat was: mooie gezonde kippen. We moeten toch zonodig groen zijn! 

bert op 04-08-2018 19:05

Ik zeg niet dat prednisolon en thc niet werken, daar laat ik mij helemaal niet over uit. Ik schreef dat prednisolon en thc geen ab zijn. That's all...

https://www.apotheek.nl/medicijnen/prednison?product=prednison#belangrijk-om-te-weten-over-prednison.  Wordt gebruikt bij aandoeningen waarbij ernstige ontstekingen een rol spelen zoals reumatische aandoeningen, ontstekingen van de darmen, huid, luchtwegen en ogen. Mod.

en ja natuurlijk is er "bigpharma", ook dat ontken ik niet. Maar dat is een geheel ander verhaal/onderwerp. het hele artikel is, en daar schreef ik over, een beetje paniekzaaierij. Er zijn op dit moment al heel goede nieuwe ontdekkingen gedaan op het gebied van nieuwe ab. En die gaan er ook beslist komen, dus we gaan echt niet ten onder aan allerlei besmettelijke ziekten. Ik ga de bbq aanslingeren en een flesje bier drinken, ik word een beetje moe van dat complotdenkerij-gedoe. Ik heb veel liever dat Xander schrijft over het islam-gevaar, want dat is reeel en aanwezig...yellowstoontjes en dit artikel hierboven...proost en tot gauw! groetjes bert

Heeft u links  naar al die nieuwe  goede ontdekkingen op het gebied van nieuwe antibiotica ? Mod.

ron op 04-08-2018 21:01

veel goedkoper doeltreffender en zonder bijwerkingen fagen. De rest is pharmaceutisch gezwets.

Nobody op 04-08-2018 22:39

@Mod Dank U! 

Zou u er wat over willen vertellen hoe dat gekomen is?  Het mag op dit forum. Mvg. Mod.

reageerbuis op 05-08-2018 08:54

Dat mensen besmet kunnen raken met bacteriën door het inademen van roetdeeltjes en uitlaatgassen is grote onzin. Deze komen uit een verbrandingsmotor op een hoge temperatuur, waarbij bacteriën niet kunnen overleven.

vlokje op 05-08-2018 09:38

Nobody op 04-08-2018 14:55

 Ik herken je verhaal, ik heb/had fibromyalgie, ontstekingen aan de aanhechtingen van de spieren aan de botten, en ik heb een gluten intolerantie,  weinig eetlust en ik weeg  nu 58kg-1.82m man

(gluten is een bron van ontstekingen in het gehele lichaam , ook in de hersenen , wat weer een spygose veroorzaken kan)

Door het roken van marihuana heb ik weinig last meer van ontstekingen en meer eetlust, (zonder gebruik 51kg),en trouwens, zonder ook maar lichtjes stoned te worden 

Afgelopen maandag heeft mijn huisarts slijmbeurs ontsteking in mijn rechter schouder vast gesteld.

Normaal zit ik hierdoor maanden met een arm die ik niet gebruiken kan, maar zins vrijdag pijn vrij en volgens mij is de ontstekingsbron weg

Dit is geen aan-beveling verhaal, maar een persoonlijke be-levings verhaal

Tycho op 05-08-2018 11:49

Als je de deur open laat staan komt er vuile lucht binnen.

Bacteriofaagmaster op 05-08-2018 13:59

Bacteriofagen therapy is de uitkomst. Deze werkt ook tegen MRSA. Zelf ga ik volgend jaar naar Georgië als student om deze techniek te leren. Bacteriofagen kunnen wat mij betreft voor veel meer dingen gebruikt worden:

Waterzuiveren, Plantenziekten bestrijden, veehouderijen en gevogelte( hier krijgen kuiken als ze geboren worden antibiotica aangezien ze zeer vatbaar zijn voor E.coli bacterie. E.coli bestrijden in mest, aangezien E.coli slecht is voor ons drinkwater, vooral het mest rijden in hele droge perioden zoals nu. 

En ga zo maar door. Er zit veel toekomst in de bacteriofaag. 

Nobody op 05-08-2018 15:20

@Vlokje Heel veel sterkte er mee, misschien ook eens de de olie uit proberen?!

Mvg.

maria op 05-08-2018 15:33

nobody 14.55

Dit is eens 'n postieve boodschap op deze site, na alle negative verhalen hier, die wij toch niet op kunnen lossen 

Doordenker op 05-08-2018 16:45
IS media roepen op tot Biologische aanvallen in het Westen
 
Ww Will Make You Fear The Air That You Breath
 
Guardianofretro op 07-08-2018 17:33

Deze bacillen zijn een welkome hulp in het realiseren van de duurzaamheids doelstelliingen verwooord in Agenda 21 en de Georgia Guidestones. Dat weten we toch allemaal hopelijjk?

Oma op 17-08-2018 16:20

Ik heb eens een reportage gezien over fagen in een belgisch ziekenhuis waardoor een Nederlandse patiënt geholpen werd. De vrouwelijke arts had specifieke fagen voor deze patiënt laten bereiden in wit rusland waar deze geneeswijze reeds 100 jaar en met succes toegepast wordt.Helaas vind je geen verdere informatie hierover? Zelfs de reportage vind ik niet terug...als iemand meer info heeft over behandelingen met fagen, dan hoor ik het graag?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl