Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Westerse internet censuur wordt actief: Eerst grote onafhankelijke media in VS geblokkeerd

Vrijheid van meningsuiting definitief verdwenen in Amerika, EU zal volgen

 
(Afbeelding: Infowars kopman Alex Jones).

Het zat er al lang aan te komen, en nu is het zover. In de Verenigde Staten is het door progressief en links beheerste massamedia complex begonnen met het blokkeren van onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia. De grootste Amerikaanse site op dit gebied, Infowars, dat van meet af aan op de hand van president Trump was, wordt inmiddels compleet geblokkeerd door YouTube en Facebook, iets waar vooral CNN, de officiële nepnieuws- en propaganda zender van de Democraten en globalisten, al lang op aandrong (2). Het is wachten op het moment totdat ook in de EU wordt begonnen met het blokkeren van sites en blogs zoals deze, omdat die niet de juiste politiek correcte mening en visie verspreiden.

 

Facebook, Apple, Spotify en Pinterest hebben zich bij YouTube aangesloten. Met name Infowars krijgt de schuld van het ‘beïnvloeden’ van de Amerikanen om op Donald Trump te stemmen. Dientengevolge wordt Infowars ook in Nederland steevast een ‘nepnieuws’ kanaal genoemd.

‘Gecoördineerde criminele zwendel’

‘Deze gecoördineerde censuur is duidelijk bewijs van een georganiseerde criminele zwendel die wordt uitgevoerd door de tech giganten,’ reageert Mike Adams van een andere grote onafhankelijke website, Natural News. Volgens Adams is wat er nu gebeurt strikt verboden. ‘Voor het internet zijn duistere tijden aangebroken. De radicaal linkse tech giganten, die worden bestuurd door gestoorde geesteszieke communisten, gaan bepalen of uw inhoud ‘haatspraak’ is. En wat is haatspraak? Alles wat wordt gezegd door een conservatief (/ ‘rechtse’, ‘populist’).’

De enige hoop in de VS is dat de elite niet meer de controle heeft over het Witte Huis. Wel is het gevecht van het establishment om Donald Trump daar hoe dan ook weg te krijgen met het censureren van Infowars –en straks ongetwijfeld ook andere onafhankelijke media- een nieuwe fase ingegaan.

Inmiddels worden ook advertenties van conservatieve en Republikeinse (oud) politici geblokkeerd (3)(7), heeft Instagram de account van de een paar dagen geleden vrijgelaten Britse conservatieve anti-islam journalist-activist Tommy Robbinson gewist (5), en roept de Democratische senator Chris Murphy op tot nog meer censuur, omdat Infowars volgens hem ’slechts het topje van de ijsberg is’ (2).

Einde vrijheid van meningsuiting, signalen van totalitaire linksdictatuur

Feitelijk laat de linkse gevestigde orde hiermee zien hoe wanhopig ze zijn, en uit wat voor hout ze werkelijk zijn gesneden: niet in staat of bereid om met andere meningen om te gaan, niet in staat of bereid om andere visies te accepteren, dus totalitair, fascistisch en onderdrukkend – precies zoals dat in bijvoorbeeld in het voormalige Oostblok het geval was. Wederom blijkt dat George Orwells ‘1984’ realiteit is geworden.

Veel mensen spreken zowel hun steun als grote zorgen uit, en zien Infowars als de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’ (6) van almaar strenger wordende censuur van uiteindelijk alle conservatieve, rechtse en ‘populistisch’ genoemde kanalen en websites in het Westen. (4) ‘Vrijheid van meningsuiting’ is hierdoor gereduceerd tot de ‘vrijheid’ om enkel nog pro-EU, pro-open grenzen, pro-immigratie, pro-islam, anti-Trump, anti-rechts en anti- Rusland te zijn.

Analist Joel Pollak waarschuwt dat Breitbart wel eens het volgende doelwit van het media/tech complex kan zijn (8). In Amerika en Europa hebben we decennia lang het recht om het openlijk niet met elkaar eens te mogen zijn hoog in het vaandel gehouden. Het is een teken aan de wand dat progressief-links, nu het qua argumenten al lange tijd niet meer kan winnen, zich nu vergrijpt tot de klassieke censuurterreur die zo kenmerkend is voor totalitaire dictaturen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Infowars
(8) Breitbart 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

Elegast op 07-08-2018 16:10

Beste xander, goed dat je dit ook oppakt. Ik heb een reactie op fenixx.org gegeven, ze waren eerder met dit nieuws en die ractie wil ik hier ook graag plaatsen omdat ik me afvraag of veel door mij gewaarderde reageerders op het forum ook zo'n gevoel hebben. Op geen Stijl hebben ze het nieuws ook maar daar is begrip onder reaguurders. Kan hun mening niet delen want dit is heel erg en heel groot. Een democratie moet gekken kunnen dulden (als het al een gek is) maar dit is terreur van Staatswegen. 

toen ik rond 2000 mijn eerste internet aansluiting kreeg heb ik me altijd verbaasd hoe Google zo snel zoekresultaten kon genereren. Ik heb het vermoeden dat Google in elk land al infrastructuur had aangelegd voor Google zogenaamd werd uitgevonden. Hier heeft een smerig plan van enorm grootkapitaal achter gezeten. Uiteindelijk stoppen we onze eigen nek in de strop die allang klaar stond door op advertenties te klikken of aandelen van dit soort bedrijven te kopen. Ze hebben hun geld allang terug verdiend. Vrij internet was maar even een worst. Binnenkort is het echt voorbij en is iedereen slaaf. En we hebben het zelf gedaan. 

Kat is het land al uit omdat hij anders gearresteerd wordt en er zullen steeds meer sites aanklachten krijgen wegens hate speech. Vroeg of laat deze site ook (ik bedoelde fenixx maar voor Xander geldt het zelfde) al hoop ik dat het nooit zover komt. 

Dat zelfde geldt ook voor grote bedrijven die opeens allemaal een Facebook pagina, Twitterde en naar you tube gingen. In alle reclame uitingen op tv was het opeens volg ons op Facebook enz. Opeens was het er en het volk ging massaal naar deze sites. Zou daar geen plan achter hebben gezeten. Nu hebben ze het volk in hun macht. In nog geen 20jaar tijd. Tel nog eens 20 jaar verder en waar staan we dan.

Doordenker op 07-08-2018 16:24

In de linkse communistische USSR werden destijds ook mensen met een dissidente (afwijkende) mening monddood gemaakt en na een schijnproces geestesziek verklaard en opgesloten in een gevangenis of in een psychiatrische instelling.

Het heeft echter allemaal niet mogen baten voor de USSR want uiteindelijk geloofde niemand nog de opgemukte leugens die de communistische staatsmedia verkondigden en donderde het systeem gebaseerd op leugens en gebrek aan realiteitszin in mekaar.

De ironie van het lot wil dat het totaal verlinkste en verloederde Westen (EU, VS en VK) nu zelf dreigt te worden wat de communistische USSR destijds was.

Dit bewijst nogmaals dat wie zijn geschiedenis niet kent gedoemd is om die te herhalen. Het zal met het linkse socialistische Westen dan ook op net dezelfde rampzalige manier eindigen als met de USSR en de andere communistische oostblok landen destijds.

UIteindelijk verdient het grootste deel van de Westerse bevolking ook niet beter want ondanks het feit dat ze weten dat de censuur van Fakebook, Apple, YouTube, Spotify en Pinterest een regelrecht gevaar vormt voor de democratie, blijven ze, alsof er geen vuiltje in de lucht is, gewoon verder gebruik maken van de 'diensten' van deze gangsterbedrijven in plaats van ze te boycotten.

Deze 'het kan met niet schelen mentaliteit' zal de rotverwende Westerse bevolkingen nog heel zuur gaan opbreken de dag dat ze - te laat - beseffen dat ze in slaap gewiegd werden en in de val van linkse totalitaire dictaturen terecht gekomen zijn waaruit ze - in het beste geval - alleen nog maar met veel bloed, zweet en tranen zullen kunnen ontsnappen.

Kruisridder op 07-08-2018 16:47

Maar ook deze dictaturen sterven uit. Zo zijn de communisten uit het Sovjet-tijdperk ook ingestort. Ook de islam zal vroeg of laat ten onder gaan aan hun eigen terreur.

Klaas op 07-08-2018 17:29

Ik ben geen fan van Alex Jones omdat hij ook niet vies was en is van het ook verspreiden van onjuist en/of onvolledige. propaganda. Echter het gaat veels te ver om hem te blokkeren, censureren. Iedereen behoort het recht te hebben om zijn onwelgevallige mening te uiten. Wat heb je anders aan ' vrijheid van meningsuiting'? 

Abel op 07-08-2018 17:37

Voor deze mogelijkheid heb ik al lang geleden een VPN, de TOR browser en orbot geïnstalleerd. (voordat het niet meer kan...) Dan zijn er wellicht nog mogelijkheden via de DNS van het TOR netwerk of die van het darkweb om aan je info te kunnen blikvbl komen.

PJ op 07-08-2018 17:38

Ach, politici en journalisten kunnen gewoon hun eigen "obsolescence" (verouderd, in onbruik geraakt) niet aanvaarden. Vrij vertaald uit het boek "Program or be programmed" van Douglas Rushkoff.

Ze zullen nog lang tegenspartelen, maar "juornalist" is net zo'n hobby als "kunstenaar" geworden. Dat geldt ook voor politici. Hun verzet is even nutteloos en tevergeefs als het kapotslaan van de eerste weefgetouwen door de ambachtelijke wevers. Toch worden er ook vandaag nog handgeknoopte tapijten gekocht door de superrijken.

Leer dus maar allemaal programmeren, of je hoort er gewoon niet meer bij.

PJ op 07-08-2018 18:30

Verlaat Youtube, er zijn alternatieven. Hier dhr. Alex Jones zelf aan het woord: https://invidio.us/watch?v=h0yhtgdZYDI Gebruik vrije software, verlaat Facebook (naar Diaspora.org bijvoorbeeld)

Staat te koop. Mod.

verlaat al die grote tech giganten die u niet tot "sheeple", maar nog erger tot een slaaf willen maken. Meestal ben ik het grotendeels oneens met dhr. Jones, maar nu heeft hij gelijk. Aan mijn vorige post nog een citaat van Douglas Rushkoff toegevoegd: "Either you are the programmer, or you are a program!"

rescue op 07-08-2018 20:15

Wat hieruit blijkt is dat Trump ook tot de elite behoort, want anders zou hij zijn macht kunnen gebruiken om de vrijheid van meningsuiting veilig te stellen. Ik vertrouw hem steeds minder. Hillary loopt ook nog gewoon vrij rond en ook het leger waar hij zoveel waardering voor heeft laat alle liberale smerigheid onbeantwoord.  Het hele zaakje stinkt.

Hans op 07-08-2018 23:25

Waarom worden nu juist de private bedrijven (Facebook en YouTube) er uit gepikt om allerlei vergelijkingen met dictatoriale regimes en George orwell te maken? Het is noet een overheid die Infowars verbiedt; de genoemde sites zijn bedrijven dus ik vind censuur een verkeerde term. Deze website heeft toch ook huisregels?

Alex Jones maakt zich stelselmatig schildig aan het verspreiden van nepnieuws en past geen enkel basisprincipe van de journalistiek toe. Hij roept maar wat; stelt zich op als de grootste 'troll' van het hele internet en is dan verbaasd als er iemand kwaad wordt. En daarnaast die constante nadruk op de 'gevestigde media' als vijand, sowieso alles wat je niet zint als 'gevestigde orde' labelen, een hardnekkige anti-intellectuele instelling, en overal bedreigingen en complotten zien, dat zijn naar mijn idee de werkelijke anti-democratische, autoritaire kenmerken.

Hier wordt daar overigens vrolijk aan mee gedaan. Er wordt gesproken over een criminele (?) zwendel (?). Is daar ook een onderbouwing bij? Welke weten overtreden Facebool en YouTube dan?

En CNN is zogenaamd nep-nieuws. Onderbouwing? Welke aantoonbaar onware verhalen heeft CNN dan verspreid?

Johannes op 07-08-2018 23:47

Ik zou mijn energie maar voor noodzakelijkere zaken gebruiken dan je druk te maken over Alex Jones. Of de linkse idealogische richting die een dictatuur aan het oprichten is.

Cefas op 08-08-2018 00:03

Democratie loopt ten einde en wordt vervangen door een links-fascitische dictatuur en zal uitmonden in een anti-semitische en anti-christelijke terroristische dictatuur, onder leiding van de Antichrist. 

AEO op 08-08-2018 00:45

Zo is er ook een website geweest in Nederland, die zichzelf heeft opgeheven vanwege de toenemende neiging tot censuur. Dit was de website boinnk.nl

Bundy op 08-08-2018 03:12

Geheel off topic wil ik mededelen dat er toch op internet staat onder welke vreselijke omstandigheden Tommy Robinson  de gevangenis heeft  overleefd .          https://www.ninefornews.nl/islam-bekritiseert-aangevallen-robinson/   

Hubert Luns op 08-08-2018 07:29

Vervolgens zullen de Christenen kop van jut zijn, want zij verzetten zich tegen de goddeloze wetten die de overheden ons willen opdringen. De Christenen zijn de luis in de pels van de heersers van deze tijd en dat vinden ze uitermate hinderlijk.

Tom Hendrix op 08-08-2018 08:01

Eens met het artikel. Het verbaast mij i.i.g. niet. De overste van deze wereld -de duivel- maakt handig gebruik van de "nuttige idioten", van socialistische, en groene huize, evenals van de anarchisten en de plutocraat soros.

Ook organen als de eu, en bilderberg spelen hierin een rol. 

grote henk op 08-08-2018 08:53

ben benieuiwd wat Trump eraan gaat doen want anders zou hij wel eens de volgende kunnen zijn of minstens zijn aanhangers. ook in NL zijn ze al bezig. kijk maar bv naar leon de winter en vele anderen die nu al gecencureerd worden. twitter berichten van leon komen amper door.  moslim twitters en sites zoals van denk laten ze wel door komen. ze hebben dus duidelijk een andere agenda 

Doordenker op 08-08-2018 09:52

@Hans.

Begin zelf eens eerst met uw eigen beweringen over Alex Jones aantoonbaar te onderbouwen. Om slechts één onwaar verhaal aan te halen dat CNN verspreid heeft: Irak dat weapons of mass destruction zou gehad hebben.

In vergelijking met dit alleen al stelt wat U beweert dat Alex Jones verkeerd zou doen helemaal niets voor.

En dan spreken we nog niet van de regelrechte pro Clinton anti Trump partijdigheid - en dus inmenging in de recente Amerikaanse verkiezingen - door mainstream media zoals CNN . In vergelijking hiermee stelt de - door de Democraten en CNN duidelijk met de haren bijgetrokken - vermeende inmenging in de Amerikaanse verkiezingen door de Russen ook helemaal niets voor.

Er moet dringend een nieuwe regelgeving komen om de macht en politieke partijdigheid van grote bedrijven zoals Facebook aan banden te leggen en wettelijk te reguleren.

Het kan niet langer zijn dat slechts een handvol bedrijven 'de facto' het grootste gedeelte van de wereldwijde verspreiding van informatie zijn gaan controleren en censureren ten voordele van hun eigen (verborgen) politieke en commerciële agenda.

Eli020 op 08-08-2018 10:06

Wat gaat er volgen? Gebanned worden omdat je je negatief uitlaat over een film of game? Gebanned worden omdat je bijbelteksten verspreid? Een arrestatieteam voor je deur omdat je een meme plaatst? We schijnen allemaal een mening te mogen hebben totdat die mening afwijkt van de MSM, dan is het opeens fakenieuws.

JP op 08-08-2018 10:56

Een toontje lager zingen ok, maar volledig de mond snoeren? Je hoeft het niet met anderen eens te zijn, maar iedereen moet zijn, haar, het zegje kunnen doen. Ondanks ik Hans 23:25 gelijk moet geven in de nogal brallerige ongenuanceerde uitspraken van Alex Jones. Ik ben gestopt met het luisteren naar zijn irritante geschreeuw maar vind wel dat hij vrijuit moet kunnen spreken. 

j van der valk op 08-08-2018 11:00

De 1% heeft oorlogen in de hand, maar niet het gewone Volk.....

Bekijk de video`s nu kan het nog......

Exposes the illuminati. 1967 Record 

https://youtu.be/DfEn9Dz1_j0

Lucifer, Occulte Feesten en Offers met .....

Big money: Revelations of an insider Part 1 

irma schiffers en Ronald Bernard. 

https://youtu.be/39YQbv6vEFA

j van der valk op 08-08-2018 12:39

Hans speciaal voor jou....

1967 Record Exposes the illuminati. 

https://youtu.be/DfEn9Dz1_j0

Deze speech van JFK niet vergeten....

JFK - The Speech That Killed Him - About Secret Societies.

https://youtu.be/u928MLkKcrM

willy op 08-08-2018 13:57

Is er wel een onafhankelijke media? Ik bewijfel het, velen zijn ideologisch ergens verbonden, daarom is nieuwgaring nooit echt objektief !! Shalom

Robert.v.K op 08-08-2018 15:21

Hans op 07-08-2018 23:25

Tijd om wakker te worden. Als je nu nog niet in de gaten heb dat CNN (rtl4, sbs6, etc. etc. net zo goed) compleet verkocht is aan globalisten en letterlijk de vijand van het volk is. Dan zal je het nooit snappen. Hoe slim je ook denkt te zijn. Ben ook geen AJ fan, maar hij maakt z'n eigen niet zo stelselmatig schuldig aan Fake-nieuws zoals vooral CNN dat doet. Ook al is hij msshn gecontroleerde oppositie? En je vraag elke keer om onderbouwing, maar je kan dit ook zelf onderzoeken i.p.v. lui onderbouwing, onderbouwing roepen. Maar vooral om CNN onderbouwing vragen!?!?! WoW!! Zie je het licht pas sinds gisteren ofzo?? kom op zeg.. Je stem zeker ook nog op rutte.. Ziende blind en horend doof zoals zo velen. Hier een paar voorzetjes

https://www.youtube.com/watch?v=Bxg6Xs3jQek

https://www.youtube.com/watch?v=FA-CSHeYknY

https://www.youtube.com/watch?v=UisVfGdyqPE

https://www.youtube.com/watch?v=uFplalXskmg

https://www.youtube.com/watch?v=YthNriaz5RY

https://www.youtube.com/watch?v=J194CABmVlQ

https://www.youtube.com/watch?v=o1GQehNcZZw

And I can go on and on and on. Tenzij je last heb cognitieve dissonantie, dan snap ik het helemaal. 

Tom Hendrix op 08-08-2018 15:24

j. van der Valk: 11.00. uur en 12.39. uur. Geheel met U eens. We weten dat de overste van deze wereld- de satan zelf - is. En lugubere organisaties als de illuminati en de vrijmetselaars, zijn zijn handlangers.

Berend op 08-08-2018 15:48

Hoog tijd dat deze schreeuwlelijk de mond is gesnoerd.

Juul op 08-08-2018 22:46

CNN heeft (of had) minder kijkers dan Alex Jones. Maar niet alle media keert hun de rug toe. Onze media is net China (met totaal censuur , maar dat is bij een deel van ons is dat niet bekend, dus eigenlijk nog meer ... en deel wil het ook niet weten, maar ander deel wel, maar is te druk met andere dingen, of heeft geen internet (mijn bejaarde moeder , maar toch zo wijs) of komt er niet toe en deel die het wel weet. Altijd hoop houden.  Het belangrijkste voor de mens is een waar Christelijk leven leiden.

speiker op 08-08-2018 23:28

Berend!!!     jij weet niet wat je zegt, deze man al is hij in jou oren een schreeuwleijk hij zegt wel de waarheid en daar is het linkse zooitje bang van en jij misschien ook,   deze mensen mogen nooit de mond gesnoerd worden deze mensen zijn goud waard in deze tijd die er vooruit te durven komen om de waarheid aan de kaak te stellen.

Doordenker op 09-08-2018 09:13

“We have handed over the public square to private companies. These companies can now decide who gets to participate in political debate. This is where most people debate and share ideas and now we have no right to the public discussion.” (Journalist Tim Pool)

Vrije vertaling:

"We hebben het openbare plein (agora - waar vroeger vergaderingen werden gehouden) overgedragen aan grote privébedrijven. Deze bedrijven kunnen nu beslissen wie wel of niet mag deelnemen aan het politieke debat. Hier debatteren en delen de meeste mensen ideeën en nu hebben we geen recht meer op deelname aan de publieke discussie. "(Journalist Tim Pool)

Spyfromthesky op 09-08-2018 18:44

Censuur dus? Hebben we dit ook hier niet zien aankomen? Er wordt momenteel juist veel apps gedownload van Alex Jones.

Het lijjkt er op dat we bijna 20 jaar van het "vrije" internet hebben mogen genieten. Men heeft onderschat dat de alternatieve media zich ongemwerkt elkaar versterkend (on) bewust zich had versterkt. Krijgen we nu 10 jaar van censuur waarmee dus begonnen is en meer zal toenemen?

Spyfromthesky

vlokje op 10-08-2018 12:47

Alex jones is een fan van trump, dan gaan bij mij de haren recht overeind staan.

Volgens mij ben je dan je al je objectiviteit verloren als waarheid reporter,

ook op trump zou hij  kritisch moeten zijn, maar hij is lyrisch over trump, dat maakt hem verdacht als  kat vanger voor de elite (ratten vanger van hamelen)

door de twijfelaars van het staatsbedrog te informeren, met een beetje waarheid en meer beetjes leugens, veroorzaakt hij

 verzuiling. Dat jij en ik over dit censuur boos worden is juist de bedoeling en zou uiteindelijk op een burgeroorlog kunnen uitlopen

In dat oog punt predikt alex jones geen vrede maar haatspraak, wat hem verdacht maakt als kat vanger voor de elite, want haat een leugen is het handelsmerk van deze elite

Doordenker op 10-08-2018 15:32

@Vlokje.

Ik denk dat de hoofdredacteuren van de mainstream media zich in de handen moeten wrijven telkens ze een reactie lezen als die van jou. Het is voor hen immers een bevestiging dat hun brainwash door middel van voortdurende aanvallen op en demonisering van president Trump werkt.

President Trump is de Amerikaanse economie terug beginnen te groeien. President Trump zoekt vrede met Rusland en Noord-Korea. En wellicht net daarom proberen de 'duivelse' mainstream media hem zwart te maken met aanvallen op zijn privé leven. Uiteindelijk zijn dat echter allemaal gewoon peanuts, die er met de haren bijgesleurd worden. De spreekwoordelijke stok(ken) om de hond te slaan. De fake mainstream media zijn inderdaad de vijanden van het volk.

vlokje op 10-08-2018 18:35

Doordenker op 10-08-2018 15:32

Heb u dan nog niet in de gaten dat de trump-media-tegenstanders strijd een strijd in eigen gelederen is

ziet u dat niet dat: deze demonisatie  je ook gehad had als clinton president was geworden, met de foute dingen die zij heeft gedaan, er moet gewoon een president onderuit gehaald worden, het maakte niet uit wie, trump of clinton, men had een makkelijk slachtoffer in clinton verwacht, nu heeft trump de opdracht om het te verzieken

Trump komt uit het zelfde kamp als zijn tegenstanders, in dit kamp geldt: de sterkste beste leugenaar met de meeste aanhangers heeft het recht over de rest van de wereld, met alle tools: wat God verboden heeft. darwins principe

dus ,recht van de sterkste, hij of ik, kilt or be kilt, dat is hun motto

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl