HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten

Inwoners Chemnitz lijken recht in eigen had te willen nemen omdat staat en politie weigeren hen te beschermen

 
(Afbeelding: Screenshot YouTube (3)).

In de Duitse stad Chemnitz verzamelden gisterenmiddag zo’n 1000 tot 1500 woedende mensen zich in een protestmars tegen het vele migrantengeweld in de stad. Aanleiding was een dubbele moord ’s ochtends op twee Duitsers door een groep Noord-Afrikaanse migranten. De door links gecontroleerde media berichtten natuurlijk over een ‘extreemrechtse demonstratie’ van ‘hooligans’, maar het ging hier hoofdzakelijk om een grote groep gewone boze burgers, inclusief ouderen en tieners (1), die de snel toenemende onveiligheid in hun samenleving door massa immigratie niet meer pikken. Desondanks vuurde de politie traangasgranaten op hen af.

 

In de nacht van zaterdag op zondag keerden twee jonge vrouwen van het Stadsfeest terug naar huis. Ze werden achtervolgd en lastig gevallen door een groep Noord-Afrikaanse migranten, en riepen vervolgens om hulp. Een Cubaanse Duitser en twee van oorsprong uit Rusland afkomstige Duitsers schoten hen te hulp, waarop de groep migranten hen aanvielen, en de Cubaanse Duitser met 25 messteken vermoordden. Een van de andere Duitsers raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij na enkele uren overleed. Over het lot van zijn vriend is niets bekend.

Burgerdemonstratie met traangas uiteengeslagen

Tijdens het Stadsfeest weigerde de politie extra mankracht in te zetten om de burgers te beschermen. Ze kwamen echter wel met 100 man opdraven toen er ’s middags een spontane volksdemonstratie van 1000 tot 1500 man ontstond (800 volgens de reguliere media). Daar traden de agenten onmiddellijk agressief tegen op, en gebruikten zelfs traangasgranaten, volgens sommige berichten omdat de burgers migranten zouden hebben aangevallen. Het Stadsfeest werd hierom voortijdig afgebroken. Pas achteraf werd beweerd dat dit vanwege de dubbele moord zou zijn, maar volgens getuigen klopt dit niet. (2)

Overheid veroordeelt ‘heksenjacht’

Zowel de sociaaldemocratische SPD burgemeester als de regering Merkel veroordeelden ‘ten scherpste’ het feit dat burgers in Chemnitz ‘het recht in eigen hand willen nemen door een heksenjacht op migranten... Zelfjustitie heeft geen plaats in onze rechtstaat.’ Commentatoren vragen zich af wat burgers dan wel moeten doen, omdat de Duitse justitie die rechtstaat voor de eigen autochtone inwoners al jaren niet meer in stand houdt, en zelfs meehelpt aan de afbraak daarvan.

Komen Oost Duitsers opnieuw als eersten in opstand?

Sommigen wijzen op het einde van de jaren ’80, toen er steeds grotere demonstraties van boze DDR-burgers werden gehouden, wat uiteindelijk leidde tot de val van het communistische regime, de Muur en het IJzeren Gordijn. Het zouden nu opnieuw de Oost Duitsers kunnen worden die als eersten massaal in opstand komen tegen het totalitair opererende regering van Angela Merkel, zo hopen ze. (3)

 

Xander

(1) Epoch Times / YouTube 1 / YouTube 2
(2) Journalistenwatch
(3) Hartgeld
(4) Afbeelding: (privé) screenshot YouTube (vrij te gebruiken volgens rechten voorwaarden 7.2 en 8.0) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

DGT op 27-08-2018 14:46

En weer is er niets te zien op het journaal.

jottum op 27-08-2018 15:43

'Einfach die Schnautze zu und arbeiten'. Verdiensten zijn goed voor de staat maar de hieruit betaalde de staatslieden komen niet op plekken waar mensen die werken heengaan en vandaan komen. Die zoeken het maar uit als vervreemden in eigen land en plaats, als ze maar hun mond houden en doorwerken en het idyllische beeld naar buiten toe maar niet verstoren: slecht voor de export. Heb ik niet van mijzelf, maar sprak een aantal duitsers tijdens hun vakantie aan zee.

Doordenker op 27-08-2018 16:05

@DGT.  In de USSR en de andere communistische Oostblok landen was er zelfs tot vlak voor de val van deze linkse regimes ook niets negatief te zien, te horen of te lezen via de reguliere media, waardoor die uiteindelijk iedere geloofwaardigheid verloren.

En zoals ze zeggen: 'de rest is geschiedenis'...

Hopelijk steekt de Oost-Duitse bevolking het vuur aan het lont en verschijnen de verantwoordelijke linkse collaborateurs in de politiek en media voor een volkstribunaal. Beroepsjournalisten = beroepsleugenaars.

Gerard op 27-08-2018 16:07
 • "Zelfjustitie heeft geen plaats in onze rechtstaat." anders beschreven: "Eigen recht heeft geen plaats in onze rechtstaat." Dit houdt dus in dat een burger géén recht op eigen recht heeft, bijvoorbeeld om eigen of eens anders lijf, leden of goed te beschermen. Dit is één (!) van de vele (!!) bewijzen dat een staat die dit hanteert, zoals de Nedelandse staat, n i e t een rechtstaat is omdat die het grondrecht van ieder mens: bescherming van eigen leven, lijf en goed, niet erkent te beginnen bij het vogelvrij verklaarde ongeboren leven. Voorts: de omschrijving vn een Rechtstaat is: 'Staat­kun­dige éénheid, waarbinnen het gezag van de Overheid gebonden is aan rechts­re­gels en waarin ieder afzonder­lijk persoon alsmede alle daarin aanwezige gemeen­schappen er op kunnen vertrouwen dat die rechts­re­gels van kracht zijn en door de Overheid worden toegepast en nageleefd.' Ieder die ook maar een beetje het nieuws volgt, weet dat de ambtenaren die 'de overheid' vormen, waaronder in eerste plaats de voortdurende liegende regeerders (zie Ps. 62:10b), door en door corrupt en naar recht volkomen verrot zijn. Ieder dient dan ook te weten dat het een leugen is dat Nederland een rechtstaat is en dat het ook een leugen is dat Nederland een 'democratie'is. Ofwel dt het een dubbele leugen is: Nederland is een democratische rechtstaat.

Oma op 27-08-2018 16:09

Deze burgers moeten goed nadenken, het is net de bedoeling om autochtonen uit te spelen tegen vluchtelingen om een oorlog uit te lokken. Daarvoor dient de uitdaging van de politiek door gepamper van moslims en de openlijke uitdaging door discriminatie en verarming van de Duitse burgers. Uiteraard worden dan de burgers uitgespuwd en gestraft om het recht in eigen handen te nemen - ondanks dat zij daartoe gedwongen worden door de misdadige laksheid en het schuldig verzuim dat hun overheid pleegt: onwil om haar eigen bevolking te beschermen en de openbare veiligheid van de bevolking te garanderen: een kérntaak van elke overheid! 

Burgers dienen de aanstokers en verantwoordelijken voor deze rampzalige toestanden aan te pakken en massaal het parlement en overheidsgebouwen te bezetten, politici zijn de schuldigen voor deze georkestreerde uitlokking van geweld dat kán leiden tot een burgeroorlog! Na traangas granaten zal er geschoten worden met scherp op de bevolking maar níet door eigen politie, daarvoor heeft de criminele eu al wel gezorgd met een 'europese, verenigde, militaire macht'!

Gerard op 27-08-2018 16:12

@ DGT op 27-08-2018 14:46. Inderdaad, zoals verwacht overigens. Maar de NOS is in Nederland de Staatsomroep, immers door de Staat betaald. De NOS is in Nederland de spreekbuis van de inks-liberale politiek-correcte gifslang, hoofdafdeling Brussel, nevenafdeling Den Haag onder leugenaar Rutte, die een Baphometh (afb. van satan) op zijn werkkamer heeft \ had hangen.

Oma op 27-08-2018 16:27

Er werden een irakees en syriër opgepakt uit die groep vluchtelingen die deze moorden met messen pleegden? Zo vermelden de duitse media in de bronnen toch, Xander? Dus geen afrikaanse maar arabische vluchtelingen..? Terroristen wellicht, eerdere daesh/is oorlogsmisdadigers die welig tieren en gepamperd worden door merkel? Ze worden zelfs herkend door hun slachtoffers in de straten van Duitsland, dat Yezidische meisje? Hoe duidelijk moet het nog worden dat de invasie moslim vluchtelingen dient als kannonnevoer tegen de europese bevolking, om ons ongestraft te vermoorden met medeplichtigheid van de politiek die deze burgeroorlog orkestreert?

Janszn op 27-08-2018 16:41

De overheid is de instantie die als enige geweld mag gebruiken. De bevolking betaalt belasting opdat die overheid in de gelegenheid is die plicht jegens haar burgers te vervullen.

Immigranten worden gedoogd en eveneens beschermd. Nemen immigranten wapens op, dan houden zij zich niet aan de gestelde normen en dient de overheid op te treden om de belasting betalende burgers te beschermen.

Een overheid die haar plichten verzaakt is geen overheid . De burger dient dan zelf haar plicht uit te voeren en haar medeburgers te beschermen en zichzelf.

jawel op 27-08-2018 16:57

Wat een vies tuig zijn die migranten , de stap naar burgeroorlog is een stapje dichterbij  , hopelijk worden dan ook diegene aangepakt die dit mogelijk hebben gemaakt want dat zijn hoogverraders en niet anders , zij mogen hun zin niet krijgen want dan zijn we allemaal verloren dus Nu moet worden ingegrepen en niet als dat tuig in de meerderheid is .

Cale op 27-08-2018 17:02

Linkse politici en media die hun hele leven lang atheist zijn geweest, het Christendom belachelijk maakten zijn nu, plotseling, devoot Islam liefhebbers. Wie begrijpt het nog? Wat ik wel begrijp is wat ik zie. En dat is een toenemende scheur in de west Europese samenleving. Mensen die hun gewone leven, hun eigen land weer terug willen en mensen die dat niet willen. Zo kreeg Hitler zijn kans. In een verscheurde samenleving. We gaan nog veel meer ellende tegemoet.

jawel op 27-08-2018 17:02

Nog even dit , het recht in eigen handen nemen volgens merkel ? Wat doen de migranten dan , maar dat mag van de gevestigde orde , ongelovelijk wat een verraders van eigen volk .

Tom Hendrix op 27-08-2018 17:12

Met geen dank, aan de crypto-communiste Merkel. Deze hypocriete madam, met haar even hypocriete partij de CDU en de meelopers van CSU en de marxisten van de SPD, maken samen met de communisten der eussr, heel Europa kapot. En dat doen ze met opzet, ze voeren de agenda uit, van: " de Resolutie van Straatsburg", en het nazistische: " Coudenhoven-Kalergi-plan". Het is om te janken. En het is ongelooflijk dat deze partijen nog steeds stemmen krijgen. Wat een rotwereld is het toch aan het worden.

Rienus op 27-08-2018 17:36

Helpt allemaal niets dat getyp op het klavier. Zolang het daarbij blijft gaat dit allemaal gewoon door. 

Cale op 27-08-2018 17:43

@Oma, een kennis die in Duitsland woont vertelt dat er dagelijks aanvallen met messen plaatsvinden. Nu geloof ik best dat de meeste illegalen van het niveau Neanderthaler zijn. Maar toch... Wellicht worden de aanvallers beloond? Je zou het gaan denken. Blijkbaar moet en zal er chaos komen, anders zou de overheid het probleem toch wel bij de daders leggen ipv bij de slachtoffers? Zo dom kan de overheid toch niet zijn? Er is opzet in het spel. Kan niet anders.

Tom Hendrix op 27-08-2018 17:50

@Gerard: 16.12. uur. Dat zie ik ook zo, Gerard.

Tom Hendrix op 27-08-2018 17:51

@Oma: 16.09. uur. Helaas, is ook dat waar wat U schrijft, Oma. 

ohje op 27-08-2018 18:08

Merkel haat duitsland enorm.

Wat dan ook het is al over twaalf.gaat nog leuk worden.

Cefas op 27-08-2018 18:43

Wat de (EU) overheid zaait zal ze ook oogsten. Wie wind zaait zal storm oogsten. Op dat punt zijn we nu beland. De overheid moet zijn hand in eigen boezem steken, want daar ligt het werkelijke probleem. Open grenzen en maar gedogen en gedogen en gedogen. Chamberlain deed precies hetzelfde vlak voor de Tweede Wereldoorlog. Binnen een jaar was het zover. Derde wereldoorlog staat voor de deur en is in feite al begonnen. Het begint in het klein en eindigt in een catastrofe die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Laat de Messias spoedig komen, hetzij met de opname, hetzij met Zijn (weder) komst.

Gerard op 27-08-2018 20:02

@ Tom Hendrix 17.50 u. Onze overeenkomst in meningen en standpunten komt meer voor 😉

Klaas op 27-08-2018 22:28

De Duitsers moeten niet klagen want ze blijven maar stemmen op merkel. Hoe vaak hebben ze al op haar gestemd? Tja een ezel stoot zijn been.. Hoe gaat dat spreekwoord ook alweer?

de Duitsers hebben nog steeds niet begrepen dat het de intentie is van een groep die ik niet zal noemen om de echte Duitsers en Duitsland kapot te maken.

Juul op 27-08-2018 22:43

Ik weet uit andere bron dat er ook een Rus in dezelfde plaats was dood gestoken. NIet onderzocht, ik weet het pas kort. Een aantal Russen komen/ kwamen de Duitsers verdedigen, ten minste voor zo ver ik weet. Ik ga nu bed waarts.

Patatje Oorlog op 27-08-2018 23:43

Nog eventjes en de Oost Duitsers scanderen "Wir wollen die Mauer zurück, wir wollen die Mauer zurück". Ditmaal niet om de bevolking binnen te houden maar om vreemden buiten te houden....

ieznogoedh op 28-08-2018 01:20

Eén dode en twee gewonden. Vastgenomen daders een Syrier en een Irakees. Dit volgens de laatste berichten in Duitse Tagesschau.

Op WDR Radio sprak men over een demonstratie van Rechts-Extremisten en een tegendemonstratie van gutmenschen (zo zeiden ze dat niet natuurlijk)

en men moest er wel rekening mee houden dat de AfD in de Landestag zit en dat die ervoor gezorgd hebben dat vreemdelingenhaat salonfähig geworden is.

Bundy op 28-08-2018 02:18

Ook in Nederland vormt de politie de autochtonen onderdrukkende macht .  De voormalige Oost-Duitsers ( en Oost-blokkers ) weten nog het beste hoe zij door de politie werden onderdrukt en centraal geregeerd werden vanuit Moskou .   Nu zijn de idealen veranderd maar ze worden weer onderdrukt door een regime dat deze maal centraal bestuurd wordt uit Brussel .

mientje op 28-08-2018 03:14

@DGT  er was wel iets over op hrt late nos journaal

Cale 17.02  

Cale 17.02   ze aanbidden blijkbaar liever een steen, een zwarte steen in de kabaa in  mekka

Liever hebben ze deze koude steen dan het warm kloppend hart van Jezus, onze Heiland

mientje op 28-08-2018 03:40

Er waren . ook nog twee mensen zwaar verwond, daar zei de nos niets over, en mensen die kwaad zijn zijn meteen extreem rechts genoemd dus de nos verteld  wat ze het beste uitkomt, dus niet de waarheid. Het was tijdens een feest, werd ook niet vermeld , en ook niet dat de dode 25 keer is ges.token met een mes.

Wie hier niet kwaad van wordt, die zouden ze beter eens onderzoeken

realist op 28-08-2018 08:06

Op het NOS-radionieuws alleen de melding dat "rechtsextremisten" slaags waren geraakt in Chemnitz.

Uiteraard niets over de aanleiding van de gebeurtenissen.

Tom Hendrix op 28-08-2018 08:23

@Gerard: 20.02. uur, op 27/8. Klopt Gerard.

Hubert Luns op 28-08-2018 10:22

Hoe in 1989 de DDR het Juk afwierpNadat men in de DDR had gezien hoe men zich in Polen en Hongarije uit de Communistische overheersing had bevrijd, steeg het verlangen naar een loskomen uit de greep der tyrannie. De beweging was onhoudbaar geworden. Enorme menigten verzamelden zich in de Oostduitse stad Leipzig om tegen hun communistische regering te protesteren. De jaarlijkse nationale feestdag was op 8 oktober. (…) De dag daarop, op maandag, waren er gebed en optochten bij de St. Nicolaaskerk te Leipzig. Op deze dag waren er niet minder dan vijftigduizend mensen verzameld, alsof ze uit de grond van de verontreinigde Oostduitse aarde waren opgeschoten.

Honecker had het zien aankomen. Hij had in Leipzig een grote politiemacht van de geheime dienst verzameld, gewone politie en ook soldaten, en hij had ze met scherpe munitie uitgerust en geïnstrueerd alle middelen te gebruiken teneinde de demonstratie te breken. Een tweede ‘Tiananmenplein’ dreigde. [De juni-1989-slachting op het Tiananmenplein in Peking kostte duizenden burgers het leven.] Maar de opdracht om het vuur te openen kwam niet. (…) Desondanks liet Honecker zich niet van zijn eis afbrengen om tegen de mensen dodelijk geweld te gebruiken. Tijdens een kritieke vergadering van het Oostduitse Politburo op 10 oktober werd Honecker door slechts twee leden in zijn plan gesteund.

Zelfs de harde levenslange communisten argumenteerden tegen een ‘Chinese oplossing’. (…) Honecker wond zich vergeefs op. Drie dagen later gaf hij een vage onkarakteristieke verklaring uit waarin hij economische hervormingen aankondigde, meer consumptiegoederen toezegde en meer vrijheid van reizen. (…) Op de maandag-demonstratie te Leipzig van 16 oktober verdrievoudigde het aantal in vergelijking met die van de maandag daarvoor tot 150.000 mensen. De volgende dag kwam het Politburo weer bijeen. (…) De meeste leden wisten dat het spel uit was.

Er zou vanuit de Soviet Unie geen nieuwe hulp komen… Het Oostduitse leger, dat nog nooit een geweer in boosheid had afgevuurd en geen echt land verdedigde en dat ook nooit had gedaan, kon in geval van crisis niet worden vertrouwd. Indien de menigten in Leipzig in een week waren verdrievoudigd, hoeveel zouden er dan de volgende maandag zijn? Willi Stoph, de 75 jaar oude premier, bond de kat de bel aan. Hij vertelde Honecker dat hij moest aftreden, wat hij de volgende dag ook deed waarbij hij gezondheidsredenen opgaf. (…)

Indien Erich Honecker het communisme in de DDR niet kon handhaven, kon niemand het. De partij, die zo lang en nog zo recent onaantastbaar leek, zakte als een zandkasteel in elkaar. Op 30 oktober marcheerden drieduizend na het maandaggebed in Leipzig; op 4 november marcheerden in Oost Berlijn een half miljoen mensen in naam der vrijheid en eisten ze de effectieve inperking van de regeringsmacht. Op 7 november trad de hele Oostduitse regering af en werd Honecker uit het Politburo gestoten. (Bron: The Rise and Fall of the Communist Revolution by Warren H. Carroll)

Agenda 21 op 28-08-2018 10:40

Klaas op 27-08-2018 22:28

Er is ook de mogelijkheid dat de verkiezingsuitslagen worden vervalst.

En niet alleen in Duitsland.

Doordenker op 28-08-2018 12:21

Dit nieuws heeft ondertussen ook - in aangepaste en verdraaide versie - de linkse mainstream media bereikt.

In de leugenmedia heeft met het op Orwelliaanse wijze vooral over de 'heksenjacht' op vluchtelingen en immigranten en dat de straten veilig zouden moeten zijn voor hen, terwijl net onder hen de daders van de moorden zich bevinden en niet omgekeerd.

Dat de straten in de eerste plaats ook veilig zouden moeten zijn voor de autochtone Duitsers zelf, daar spreken de criminele mainstream media natuurlijk weer niet over. 

Tom Hendrix op 28-08-2018 15:49

@Doordenker: 12.21. uur. Zo kennen we de socialisten, sociaaldemocraten en groenen weer. De marxistische haan zal kraaien, aangevoerd door de communistische eussr.

Tom Hendrix op 28-08-2018 16:23

@Agenda 21: 10.40. uur. Klopt, wat U zegt. De communist Lenin, schijnt het volgende daarover te hebben gezegd: " Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt/tellen". Einde citaat.

HE op 28-08-2018 18:27

@DGT

Dat viel me dus ook op dat dit niet door de politiek-correcte linkse meda is overgenomen.

Dit gebeurt bewust want deze media zijn het verlangstuk van de Nederlandse politiek.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl