HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump waarschuwt Google tegen censuur, is bang voor nog meer haat en geweld door links

Grote groep van bijna 100 evangelische leiders in Witte Huis voor steun aan Trump – Wordt Amerika na ‘mid term’ verkiezingen 6 november onregeerbaar?

 
Trump buigt zijn hoofd als voorganger Paula White voorgaat in gebed (Afbeelding: Getty Images (4)).

Nu het de ‘Deep State’ rond het Democratische/Neocon establishment in de VS nog steeds niet gelukt is om Trump af te zetten, lijkt de globalistische elite van plan te zijn om door middel van extreemlinkse terreurgroepen zoals Antifa massaal geweld in het land te ontketenen, zo vrezen ook president Trump en een grote groep van vele tientallen bekende evangelische kerkleiders. Tevens gaf Trump Google, Facebook en Twitter opnieuw een ernstige waarschuwing vanwege hun massale censuurpraktijken tegen conservatieve en rechtse stemmen op het internet, waarmee zij proberen de ‘mid term’ verkiezingen in het voordeel van de Democraten te beïnvloeden.

 

Maandagavond kwamen bijna 100 christelijke (kerk)leiders, voorgangers en evangelisten –waaronder Franklin Graham, James Dobson en Greg Laurie- opnieuw bij president Trump in het Witte Huis om de zorgwekkende ontwikkelingen in de VS te bespreken. Zo hebben linkse activisten al vele tientallen gewelddadige aanvallen op burgers gepleegd die bijvoorbeeld enkel een pro-Trump sticker op hun auto hadden geplakt, of een Trump-petje droegen. De meeste mainstream media negeren dit niet alleen, maar sporen impliciet –en soms zelfs expliciet- aan tot geweld tegen rechts.

‘Onvoorstelbare haat en woede van links’

Trump had het diner speciaal georganiseerd ‘ter ere van het evangelische leiderschap’. Er werd samen gebeden, en gediscussieerd over de toestand van het land. Trump uitte tegen de aanwezigen zijn grote zorgen over de enorme, steeds grover wordende haat van links tegen andersdenkenden, met name conservatieven.

‘Die haat en woede is onvoorstelbaar,’ zei hij. ‘Dat komt deels vanwege wat ik voor jullie en voor mijn gezin heb gedaan, en tegen hen... De verkiezingen op 6 november zijn daarom een referendum, niet alleen over mij, maar ook over jullie geloof. Het is een referendum over de vrijheid van meningsuiting en het Eerste Amendement.’

De media, zowel op TV als het internet, hebben het zwartmaken en belasteren van Trump met propaganda, ongegronde insinuaties en regelrecht nepnieuws dan ook verder opgevoerd, in de hoop dat de Republikeinen hun meerderheid kwijtraken. ‘Dan zullen ze alles omverwerpen wat we gedaan hebben, en dat zal snel en gewelddadig gebeuren. Er zal geweld zijn. Als je kijkt naar Antifa en andere groepen zie je dat dit gewelddadige mensen zijn.’

Onafhankelijke analisten denken dat dit geweld er toch wel komt, ook als de Republikeinen winnen. Daar ziet het vooralsnog nog niet naar uit, want enkele pro-Trump kandidaten hebben de voorverkiezingen in onder andere Arizona en Idaho reeds verloren.

‘Twee ellendige jaren als we in november verliezen’

Trump vroeg de evangelische leiders dan ook om het uitspreken van hun steun voor hem, zodat hun kerkleden en volgelingen op de Republikeinen gaan stemmen. ‘Als ze dat niet doen gaan we twee ellendige jaren tegemoet, en zal het eerlijk gezegd een zeer moeilijke tijd worden. Jullie zijn één verkiezing verwijderd van het verliezen van alles wat jullie hebben. Kleine dingen zoals ‘Merry Christmas’, dat kun je dan niet meer zeggen.’

Het in de ban doen van het christelijke kerstfeest is bepaald geen hoax en gebeurt ook al jaren in Nederland. Zo hebben diverse supermarkten het woord ‘kerstmis’ vervangen door het algemene woord ‘feestdagen’.

Wordt Amerika onregeerbaar?

De polarisering van links versus rechts begint in Amerika zorgwekkende vormen aan te nemen. De jarenlange haat, leugens, propaganda  en het geweld van de linkse gevestigde orde zal op zeker moment een heftige tegenreactie van rechtse groepen, die zich tot nu toe bijna overal kalm opstellen, uitlokken, zeker als het links lukt om Trump alsnog af te zetten, of bij de volgende verkiezingen weer een linkse Democraat in het Witte Huis te krijgen.

De Democraten stelden onlangs een document op waarin ze aankondigen om na hun eventuele overwinning in november het presidentschap van Trump politiek volledig te blokkeren.

‘Amerika dreigt ongeacht wie er in november wint onregeerbaar te worden,’ denkt The American Dream blogger Michael Snyder. ‘Het is heel waarschijnlijk dat we hier duidelijk bewijs van zullen zien zodra chaos in onze straten regeert.’ (1)

Google waarschuwt linkse tech giganten tegen censuur

Om de berichtgeving in de media weer wat neutraler en eerlijker te krijgen heeft president Trump een commissie ingesteld die de huidige censuurmaatregelen door de tech giganten gaat onderzoeken. Die weigeren daar vooralsnog aan mee te werken. Zo heeft de CEO van Google een officiële dagvaarding genegeerd. (2)

Trump waarschuwde tech giganten zoals Google, Facebook en Twitter dan ook dat ze ‘voorzichtig moeten zijn, want jullie begeven je op zeer, zeer glad ijs.’ (3) De directeur van de Nationale Economische Raad, Larry Kudlow, verklaarde dat er serieus gekeken wordt naar het reguleren van Google en YouTube, zodat die niet langer 95% linkse propaganda bovenaan zetten (wat uit recente onderzoeken is gebleken), maar ook weer ruimte geven aan rechts.

Voor YouTube is inmiddels een alternatief opgericht, UGETube, waarop conservatieve en rechtse stemmen weer gebruik kunnen maken van hun vrijheid van meningsuiting zonder bang te moeten zijn dat Google/YouTube hun video’s en berichten weer snel offline halen.

 


Xander

(1) The American Dream via Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Dat op 29-08-2018 14:45

Het is altijd al een vuil spel geweest en dat zal het altijd blijven waar is de wereld mee bezig warom kan de mens niet  vredig naast elkaar leven zonder haat of oorlog wat een wereld

Cefas op 29-08-2018 14:46

Vanmorgen werd in het Nos-journaal de term: conservatief gerelateerd aan extremisme, m.a.w de term: conservatief (en dus ook conservatisme) werd (heel geniepig en subtiel) gecriminaliseerd. Uiterst tendentieus van de NPO, de extreem-linkse Nederlandse Propaganda Omroep van de staat. RTL-nieuws legde die relatie niet.

Tom Hendrix op 29-08-2018 15:16

Geheel eens met dit artikel. De internationale socialisten, de anarchistische heidense stoottroepen- betaald door de lakei van satan- Soros- en de smerige bilderbergbende, de eussr, de nwo en de illuminati, stellen alles in het werk, om de vrije burger tot slaaf te maken, te vernederen en zelfs te vermoorden. Laten we bidden, dat Christus wederkomst spoedig moge zijn, de rotzooi zal alleen nog maar groter worden, in deze wereld.

Johan van Vught op 29-08-2018 16:36

Pray for Trump and Pence!

En ook voor de zwijgende meerderheid die uit angst om voor van alles en nog wat uitgemaakt te worden zich stil houdt! Ten diepste gaat het om een strijd tegen christenen. Ongelooflijk dat in onze protestants evangelische kerken nog niet openlijk steun gegeven wordt aan Trump en Israel

Tom Hendrix op 29-08-2018 16:43

@Cefas: 14.46. uur. Zo kennen we de socialistische staatsomroep wel weer, beste Cefas.

Doordenker op 29-08-2018 17:17

Met de verkiezing van president Trump is de VS op het laatste nippertje aan een wellicht onomkeerbare linkse dictatuur ontsnapt.

In de EU en in bijna alle West-Europese landen heeft links ondertussen zowat alle sleutelposities in de politiek, mainstream media en onderwijs in handen gekregen en dissidente meningen worden gewoon monddood gemaakt en zelfs strafbaar gesteld.

Het is niet omdat een dictatuur zich een democratie noemt, dat het daarom in werkelijkheid geen dictatuur zou zijn.

Het gezegde "what's in a name" is er niet zonder reden gekomen.

Pieternella op 29-08-2018 17:38

Het is 1 grote bak ellende op deze wereld. Oh, wat mis ik mijn onbevangen kijk op alles. Ik kan het bijna niet bevatten dat er mensen zijn die voor geld, macht, status bereid zijn zoveel ellende te veroorzaken. Geld, macht, status: het is allemaal lucht. Als je dood gaat heb je niks meer. Daarom snap ik het niet. 

Cale op 29-08-2018 19:31

Socialistische revoluties hebben chaos, ellende en miljoenen doden gebracht in China, Rusland, Duitsland (nationaal socialisme) en vele andere landen. De linksen, socialisten (anti) fascisten of hoe je ze ook wilt noemen, zijn overal in grote aantallen nog steeds aanwezig. Erger, de meeste overheden zijn bezaaid met socialisten. Het is een niet uit te roeien kwaad wat slechts uit is op macht. Iedere keer worden ze verslagen, meestal door eigen falen maar het lijkt een niet uit te roeien onkruid. Waarom? Omdat de media en de politiek de mensen hersenspoelt met de gedachte dat socialisme goed is. Ondertussen heeft socialisme overal dood en verderf gezaaid. Het een ordinair machts spel. Linksen en socialisten gaan niets uit de weg om aan de macht te blijven. Kijk maar om je heen. Het gebeurt overal.

pluto op 29-08-2018 20:17

In nederland is het niet anders, het zijn de linkse partijen die altijd tegen het christelijk geloof afzetten, diezelfde linkse partijen omarmen de islam. Het zijn dezelfde inkse partijen die zwijgen over vrouwenbesijdenis, zwijgen over het antisemitisme, zwijgen over homohaat, zwijgen over uithuwelijken, zwijgen over verkrachtingen in de islam cultuur, zwijgen over kindermishandeling binnen de moskeen en moslim gezinnen.

Het openbaar benoemen van deze feiten is aanzetten tot haat. Commentaren worden in de grote media, als telegraaf en trouw, volkskrant niet geplaatst. Censuur in nederland viert hoogtij dagen.

Gerard op 29-08-2018 21:27

@ Pieternella op 29-08-2018 17:38. Als je naar het Geloofsforum gaat en je daar vóór Zaterdag meldt met dezelfde vraag, probeer ik daarop beknopt te antwoorden want ik meen dit te begrijpen, omdat ik met dezelfde vragen zat. Groet van Gerard.

Gerard op 29-08-2018 22:06

En terwijl in Nederland steden en steden vol islamieten huizen en uitkeringen met alle voorrechten krijgen, moet deze twee kinderen weg: https://nos.nl/artikel/2248066-advocaat-lili-en-howick-ik-kan-niets-meer-voor-ze-doen.html

mientje op 30-08-2018 03:17

@gerard 22.06  ja deze kinderen zijn christenen , dan staan ze ineens wel voor de zaak, die moslimknuffelaars

Walgelijie geloofsverraders zijn het , ook bij de  npo , niemand vraagt naar het geloof van deze kinderen

Jaantje op 30-08-2018 13:16

Gerard: Die 2 kinderen zijn geen wezen hun ouders en familie staat op hun te wachten in land van herkomst.

Als je de kinderen hier wilt houden dan zullen de ouders/familie ook weer hierheen moeten komen.

Dat is gezinshereniging en daar heeft iedereen recht op die hier status of staatsburgerschap verwerven.

Er zijn zoveel mensen hierheen gekomen die bijna allemaal gezin en familie daar hebben en die willen ook hier naartoe,ze gaan niet terug en dat terwijl het grootste deel van Syrië veilig is.

Ze zijn hard nodig om hun land weer op te bouwen.

Kees op 30-08-2018 13:24

Gerard 29.8 . 

Daaraan kan je zien hoe ziek de kamerleden, regering is. De huigelaars . Maar ja Holland heeft er voor gestemt . Het bedje is gespreid, men moet er nu in slapen.

Hubert Luns op 30-08-2018 13:36

De Deep State heeft nog een andere pijl op de boog na de verkiezingen van 6 november. Er is een reeds lang voorbereide onttroning van de dollar in de maak als 'reserve currency' van de wereld. Met die voorbereidingen zijn ze tientallen jaren bezig geweest. Dat zal een val van de dollar veroorzaken en een wereldwijde beurscrash, waar de zwakke en kleinere ondernemingen in de US niet van zullen kunnen herstellen. Het scenario is georchestreerd voor begin januari. En wie krijgt de zwarte piet toegespeeld? Natuurlijk Trump, en opnieuw volkomen onterecht.

kim op 30-08-2018 14:29

@Gerard. Het is allemaal show dat deze twee kinderen weg moeten, terwijl hier bewust ongelimiteerd 'beesten' naar binnen worden gehaald. En ... en nooit meer vandaan mogen. De npo-kijkers de linksen dus, geloven alles wat ze voorgeschoteld krijgen. Kijk, denken ze, wat is Nederland goed bezig met het uitzetten, maar waarom twee kindertjes? Daarom, om in te spelen op hun gemoedstoestand, van die domme achterlijke belastingbetalende idioten die mede verantwoordelijk zijn voor het kapot slaan van onze cultuur. Volksverlakkers zijn het en misschien zijn ze zo zo dom, dat ze het zelf niet weten. No merci van mijn kant. Het is allemaal fake, niets is wat het lijkt. 

Deze twee kindertjes zijn de welkome speelbal van die satans, die dit allemaal uitspelen op de grootste idiootse sufferds in ons land die er maar bestaan.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl