HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is

Advocaat van Michael Cohen, ex-advocaat van Trump, erkent dat hij bron is van CNN nepnieuws over voorkennis president over ontmoeting in Trump Tower, en biedt excuses aan

 
(Afbeelding: Getty Images (3)).

Een buitenlandse zaken specialist van het Pentagon, Adam Lovinger, blijkt vorig jaar op non-actief met inhouding van loon te zijn geplaatst toen hij op documenten stuitte waaruit bleek dat het Rusland-onderzoek van speciale onderzoeker Robert Mueller één groot verzinsel is. De persoon die het Pentagon gebruikte voor het schrijven van valse analyses, emeritus professor Stefan Halper, had daar $ 1 miljoen voor ontvangen. Bovendien is Halper een goede vriend van Hillary Clinton. Toen Lovinger zijn ontdekkingen bij zijn meerderen bracht, werd hij tot zijn eigen verbazing niet geprezen, maar geschorst.

 

Van Halper wordt aangenomen dat hij samenwerkte met de CIA en deel uitmaakte van het ‘Crossfire Hurricane’ onderzoek naar Trumps campagne in 2016. Tevens hielp hij de FBI bij het inmiddels beruchte Rusland-onderzoek, en zou hij nauwe banden met Russische bronnen die direct in contact staan met president Vladimir Putin.

‘Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel’

Lovinger was hier overigens niet van op de hoogte toen hij zijn superieuren op de hoogte bracht van de verdachte contracten die met Halper waren gesloten, deze ‘overtredingen van de wet en een enorme verspilling van publieke fondsen,’ zoals zijn advocaat Sean Bigley het omschreef. Maar in plaats van hem te prijzen voor zijn ‘klokkenluider’ ontdekkingen, werd hij op voor onbepaalde tijd non-actief gesteld, zijn salaris bevroren, en werd zijn zowel zijn ‘security clearance’ als dienst voor de Nationale Veiligheid Raad ingetrokken. Hierdoor moeten hij, zijn vrouw en drie kinderen nu van hulp van familie zien rond te komen.

Volgens Bigley werd Lovinger aangevallen en zwartgemaakt omdat Halper ‘een naaste vertrouweling van Hillary Clinton’ is. ‘Meneer Lovinger heeft onbewust een schijnwerper op het geheime wapen van de Deep State gericht, Stefan Halper, en gedreigd om de waarheid van de Trump-Rusland samenzwering te onthullen, namelijk dat dit alles een compleet verzinsel is’ (lett. een ‘set-up’, een opzettelijke valstrik, e.d.).

‘Het is Halper die de echte connectie met Rusland heeft’

De FBI zette Clinton-vriend Halper onder meer in 2016 in om Carter Page, die gedurende korte tijd vrijwilliger was bij Trumps campagneteam, te bespioneren. Page, met wie Halper tijdens een seminar contact legde, werd ervan beschuldigd dat hij de betrekkingen tussen Amerikaanse en Russische officials wilde verbeteren.  

Op dat seminar was ook oud MI6-hoofd sir Richard Dearlove aanwezig, waar Halper banden mee had. Dearlove kende op zijn beurt voormalig MI6 spion Christopher Steele, die verantwoordelijk was voor het in opdracht van de Democratische partij opstellen van een groot deel van het nepdossier over Rusland, terwijl hij in die tijd via zijn firma Orbis Business Intelligence als onderaannemer werkte voor de –inmiddels tot ongewenst persoon verklaarde- Russische miljardair en aluminium magnaat Oleg Deripaska (4).

Ditzelfde nepdossier was tevens de basis voor het bevelschrift om Carter Page te bespioneren, en van Halpers –inmiddels totaal ontkrachte- beweringen over ‘onacceptabele Russische invloed’ op de Amerikaanse verkiezingen.

En dat terwijl de Financial Times berichtte dat Halper zijn seminar had kunnen bekostigen dankzij de financiële steun van een andere Russische miljardair, Andrey Cheglakov, die nauwe banden heeft met president Putin. Uitgerekend Halpers partner tijdens dit seminar, collega Cambridge professor Neil Kent, was juist een voorstander van betere relaties met Rusland, en bevestigde in een interview met Russia Today in 2014 dat Rusland door de Westerse media en politiek opzettelijk wordt ‘gedemoniseerd’.

Een (oud) inlichtingenofficial concludeert dan ook dat ‘het allemaal een rookgordijn is... De FBI gebruikt Halper om meer info over Trumps medewerkers te krijgen, maar het is Halper die de echte connectie met Rusland heeft.’

Trumps NS adviseur Flynn al na 27 dagen weg, beschuldigingen blijken vals

Halper en MI6- hoofd Dearlove hadden in 2014 nog een ander bekend persoon uitgenodigd om naar Cambridge te komen: luitenant-generaal Michael Flynn, die toen al op gespannen voet stond met president Obama en de CIA, omdat er volgens hem helemaal niets klopte van Obama’s bewering dat Al-Qaeda en andere extremistische moslimgroepen waren verslagen. Enkele maanden later werd hij om die reden gedwongen ontslag te nemen als directeur van de DIA.

‘Flynn werd door Obama weggewerkt, en werd daarna een doorn in het oog van Obama en de Clintons, omdat hij zich aansloot bij de Trump campagne,’ aldus de voormalige hooggeplaatste insider bij de inlichtingendiensten. ‘Het onderzoek naar Trump begon niet met Page..., maar met Flynn, die reeds op de ‘target list’ van de CIA en Clinton stond. Diezelfde mensen wilden hem pertinent niet in het Witte Huis hebben, net zoals ze pertinent niet wilden dat Trump zou winnen.’

Flynn trad al na 27 dagen af als Trumps Nationale Veiligheid Adviseur vanwege een gesprek met de voormalige Russische ambassadeur Sergey Kislyak. Oud FBI directeur James Comey zei dat de agenten die Flynn ondervroegen niet dachten dat hij loog, maar uiteindelijk pleitte Flynn op één punt ‘schuldig’ te zijn geweest aan liegen tegen speciale aanklager Robert Mueller. Dat was echter pas nadat hij zijn huis had moeten verkopen om de $ 1 miljoen aan advocaatkosten te kunnen betalen, en nadat zijn gezin volgens ingewijden zou zijn bedreigd door het Mueller team.

In 2016 beweerde Halper dat hij in 2014 tijdens het diner in Cambridge ‘verdachte contacten’ had gezien tussen Flynn en de Russische academicus Svetlana Lokhova. Daar had hij geen enkel bewijs voor, maar toch werd het naar de media gelekt, die het –zoals we inmiddels gewend zijn- grif en zonder ook maar één echte check overnamen. Immers: er kon weer eens slecht worden geschreven over Trump of een van zijn mensen, ook al was ook hier niets van waar. Lokhova verklaarde vorig jaar tegen de BBC dat ze eerst dacht dat het een slechte grap was toen ze het in de media had gelezen.

Een groot aantal bronnen met directe kennis omtrent de beschuldigingen van Halper aan het adres van Flynn hebben allemaal verklaard dat deze ‘absoluut vals’ zijn, en dat Flynn en Lokhova tijdens het diner slechts even met elkaar hadden gebabbeld. De korte emailwisseling na het diner ging enkel over een historische ansichtkaart die Lokhova bij zich had, en waar Flynn graag een kopie van wilde hebben.

‘Maar het maakte niets uit dat het niet waar was,’ aldus de inlichtingenofficial. ‘Dankzij Halpers (ongegronde) beschuldigingen en de constante lekken naar de media met leugens en valse verhalen was het al bekend geworden.’ (1)

Advocaat van voormalige advocaat Trump erkent foutieve bron te zijn van CNN nepnieuws

Ook een ander speerpunt van de gevestigde orde tegen Trump blijkt niets anders dan een hoax te zijn (voor zover dat door eerdere onthullingen al niet duidelijk was). Op 26 juli beweerde CNN dat Trumps voormalige advocaat Michael Cohen zou hebben gezegd dat de president wist van de beruchte ‘Trump Tower’ ontmoeting in 2016 (met een Russische advocaat die, zoals eerder bleek, heimelijk door team Clinton was betaald en ingezet).

Lanny Davis, advocaat van Cohen, was de bron van deze onthulling. Vorige week, toen de extreem eenzijdig anti-Trump berichtende Westerse media nog smulden van het zoveelste (nep)schandaal, krabbelde hij op TV echter terug, en verklaarde hij dat hij niet kon bevestigen dat de bron die hij voor zijn bewering had gebruikt, de waarheid had gesproken. ‘Sorry, ik heb een fout gemaakt,’ zei Davis.

De New York Post en de Washington Post publiceerden vervolgens zijn excuses, maar natuurlijk niet CNN, één van de belangrijkste bronnen van ook de Nederlandse ‘kwaliteits’media. Sterker nog, anti-Trump ‘anchorman’ Brian Stelter twitterde dat hij bleef vasthouden aan het –nota bene door de bron zelf ontkrachte!- verhaal.

Ook in Nederland vond niet één nieuwsbrenger het van belang om dit te melden. Immers, dat zou hun geloofwaardigheid, niet alleen ten aanzien van de hier zeer breed uitgemeten valse ‘Trump-Rusland samenzwering’ –terwijl nu wederom bewezen is dat het juist Trumps tegenstanders zijn, mede op intiatief van oud president Obama en Hillary Clinton, die met Russische miljardairs en andere officials hebben samengespannen-, maar ook op tal van andere terreinen, opnieuw een grote klap krijgen.

Omdat ‘objectiviteit’ en ’waarheid’ principes zijn die de Nederlandse media al veel langer geleden totaal overboord hebben gezet, zullen zij er vermoedelijk geen seconde mee zitten dat zij het Nederlandse publiek wederom hebben misleid en voorgelogen.Xander

(1) SaraCarter.com via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
18-07: Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika
16-07: Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan
15-07: Hoorzitting: Hillary Clinton zond tienduizenden vertrouwelijke emails naar ‘buitenlandse entiteit’
04-07: Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

willy op 30-08-2018 16:25

Verzinsel of niet, het kwaad is geschiedt , of je het nu wil of niet. Men wil deze president weg gewoon om het feit dat hij gelovig is en voor Israel is dat kan men niet meer verdragen!! Alhoewel ik er ook moet aan toevoegen dat Trump hoogmoedig is en zich meer nederig moet gedragen, ook dat is een feit Shalom

Doordenker op 30-08-2018 16:58

Er is dringend een grote RESET nodig van de (onverkozen) mainstream media, die als halve goden bepalen wat nieuws is en wat niet, die bepalen wat de burger wag weten en wat niet, die op een bedriegelijke wijze feiten manipuleren en verdraaien zoals dat best past in hun linkse politieke agenda, die menen te kunnen bepalen wat politiek correct is en wat niet, die denken op alles en iedereen kritiek te kunnen geven maar die wel vinden dat zij zelf, als halve goden, boven iedere vorm van kritiek en controle verheven zijn.

Het laatste taboo?  Kritiek en controle op de mainstream media...

Tom Hendrix op 30-08-2018 18:02

Geheel eens met het artikel.

JP op 30-08-2018 19:30

@Doordenker de (onverkozen) mainstream media werkt voor- en wordt betaald door de                                       eveneens (onverkozen)"Deep State". Beiden worden door de ander in het zadel gehouden. Maar beiden worden fel bestreden door "Trump & Co".

kim op 30-08-2018 20:08

Mijn mening is: Trump for President. Mijn mening is: Trump stay President; because we need you.

Ik hou en geloof in je Trump, ga door.

Maatwerk op 30-08-2018 20:36

IIk heb ook vertrouwen in president Trump, hij probeert in ieder geval voor zijn volk te zorgen. En hij is daar volgens mij al heel goed mee bezig. 

grote henk op 30-08-2018 22:11

Ik volg zelf ook het een en ander op Fox en als ik de leugens wil horen zet ik CNN op zodat ik ze tegen elkaar kan afwegen.  Het is gewoon heel simpel ze zijn zowel op CNN als ook hier in Nederland in hun eigen leugens verstikt geraakt. Ze kunnen het niet toegegeven omdat ze dan geen reden meer van bestaan hebben. Een dilemma. Dit kan nog wel eens een aardige strijd worden. maar ik geloof dat de waarheid altijd boven komt en dat onze zieke omroepen alsmede die in de USA er failliet aan gaan.

hfk op 30-08-2018 22:21

Geert Wilders,myn diep innig respect voor jouw.je doet dit alles in jouw overtuiging,dat we als Nederlands bevolking in heel zwaar weer zitten,J krygt steeds meer mensen achter  Je staan.Er is geen land dat meer doet voor ons mede mens.Kyk al naar de vele akties ,waar iedere keer zoveel geld wordt binnen wordt gehaald.Er wordt al vele jaren misbruik van ons gemaakt.Jy komt echt voor ons op. Geert wilders jY en je vrouw Dank jullie voor het beschermen van ons Vaderland..

hfk op 30-08-2018 22:34

Via,hoorde ik dat de wyk paddepoel in stad Groningen al aardig begint te lyken op Afrika .Ze nemen de hele wyk over.Ons volk wordt weg gedrukt.Wil je straks verhuizen ,kan niet meer .de huur subs gaat verdwynen ,daarom worden de huren naar beneden af gesteld.Steeds verder worden we mond dood gemaakt. Triest triest.

Cefas op 30-08-2018 23:27

Vroeger had je de onderwereld (boeven) en de bovenwereld (braven). Helaas zijn de boeven naar boven gekropen en hebben zich genesteld in de bovenwereld en bevinden zich in nu de politiek of hebben andere vette baantjes gekregen na hun politieke carriere en maken gemene zaak met de multi-nationals. En die brave Jan met de Pet maar betalen aan die geldslurpende overheid met de EU-overheid als koploper. (de goeden niet te na gesproken, die zijn er nog wel maar die zijn ver in de minderheid) De onderwereld is totaal verweven met de bovenwereld, ook in de politiek en ook bij de grote jongens van de multi-nationals.

Tom Hendrix op 31-08-2018 08:00

@Cefas: 23.27. uur, op 30/8. Zo is het, precies de waarheid wat U zegt.

Celtic2b op 31-08-2018 11:47

De commentaren en gebeurtenissen doen mij denken aan deze grap.

Een leverancier van premium bieren  zegt tegen een klant : Geloof me kwaliteit komt altijd boven drijven .

Waarop die klant zegt : Het schuim ook !

speiker op 31-08-2018 14:10

Breaking news hillary haar emails zijn opgepakt door china, kijk https://youtu.be/qizRgpgiQje, geweldig dit, haar gedeleted emails zijn gevonden Yes.

Trump heeft echt steun nodig en zeker gebed.

 

Speiker: uw link werkt niet.  Video is niet beschikbaar ? Mod.

Hubo op 31-08-2018 14:41

Het is natuurlijk al 20 jaar hommeles aan de amerikaanse politiek en dat ligt echt niet alleen aan de demokraten en linkse radicalen.In feite hebben Clinton en Obama orde op zaken gesteld op de puinhopen die hun republikeinse voorgangers achtergelaten hadden.Beiden waren daarna vleugellam door republikeinse tegenwerking en Clinton en Obama waren beiden weinig onderlegd op buitenlands terrein waardoor ze hun medewerking verleenden aan de onzalige inmengingen in het voormalig Joego Slavië en Libië en vooral Syrië.Vooral dat laatste valt Obama in hoge mate te verwijten en daarom zou hij eigenlijk zijn Nobelprijs terug moeten geven.Met de inzet van drones in Irak en vooral Afghanistan heb ik minder moeite.Dat zijn trouwens oorlogen die al begonnen zijn door de oude en de jonge Bush.Dat is nou eenmaal business as usual in the USA.Een president die daarin niet meegaat,kan waarschijnlijk rekenen op grote problemen en zou misschien zelfs vermoord kunnen worden.

Het ergste is dat de amerikanen verder geen alternatief bieden voor de wereld zoals die is.Waarschijnlijk ook Sanders niet.Leefde er nog maar wat van dat verlangen naar een nieuwe wereldorde uit de jaren 70.Een rechtvaardiger intenationale orde,maar dat is nooit zo'n amerikaans item geweest.Ik dacht wel eens bij mezelf : "Als het Trump wordt,loopt het misschien uit op zo'n chaos,dat de wereld de koppen bij elkaar moet steken om de boel eens van voren af aan op te bouwen."

Tot nu toe pakt Trump het betrekkelijk behoedzaam en slim aan.Erg veel doet hij niet.Vooral retoriek om zijn achterban te behagen en zijn herverkiezing veilig te stellen.ij heeft met zijn belastingverlaging de economie nog wat verder op kunnen krikken op de flow van het herstel onder Obama.Hier was men daar erg kritisch over,maar op zich valt dat niet te ontkennen,al werd dat wijselijk al ingezet onder Bush jr toen die ervan schrok dat banken zomaar onderuit konden gaan.

Making America great again is iets anders.Het is de vraag of dat nog mogelijk is.Het is ook de vraag hoelang het stimulerend effect van de belastingverlaging doorwerkt.Hier wordt nu geopperd samen de economische confrontatie met China aan te gaan.Ik hoop dat de chinezen er goed op voorbereid zijn.Ze hadden gewaarschuwd kunnen zijn.Het kan tot een overeenkomst leiden,maar het zou ook kunnen dat ze uiteindelijk geen duimbreed toegeven.Ik heb zelf sterk de indruk,dat Amerika eerst helemaal ten onder moet gaan,voordat er echt weer hoop kan ontstaan.Het waarschijnlijkste is ,dat ze de rest van de wereld in hun val meeslepen.

Het lijkt nu allemaal weer één groot succesverhaal in het westen,maar in feite is het allemaal net aan.Arbeidsonzekerheid is toegenomen en inkomensposities en uitkeringen verzwakt.Turkije,Argentinië ,India,Indonesie en Zuid Afrika zouden in de hoek zitten waar nu de klappen vallen.Van Brazilië heb ik even weinig gehoord.Intussen wordt een klimaat van spanning gecreëerd met Rusland,dat geen enkele grond heeft.Nou ja,in CSI Miami en andere series en films krijg ik wel eens het beeld dat de russische mafia  de VS al bijna helemaal veroverd heeft.

Op zich geen ongebruikelijk patroon.Van tijd tot tijd komt er een nieuwe generatie bovendrijven.Zo dacht ik daar 30,40 jaar geleden al over.En vooral de VS en ook Engeland hebben een goede voedingsbodem.In Nederland is het allemaal wat meer georganiseerd en was de welvaart op een wat breder hoog niveau,maar langzaam maar zeker zakken we verder weg in het moeras van de economische wereld en onderwereld.Het zal moeilijk zijn dat tegen te houden en het tij te keren.

Al dat gedoe rond russische beïnvloeding stelt niet veel voor.Dat soort dingen zijn van allen tijde en een open vrije samenleving zou daar voldoende tegen bestand moeten zijn.Trump zijn campagnevoerders hebben slim gemikt op de vervallen amerikaanse industriestaten en daar heeft hij de overwinning gegrepen.Een heikel punt blijft wel de vraag naar de russische zakencontacten van Trump.In feite valt dat buiten de onderzoeksopdracht van Mueller,maar als ze willen proberen hem beentje te lichten,denk ik dat ze daar het meeste succes kunnen hebben.

Voorlopig lijkt het vooral een kwestie van hem onder druk zetten om hem in het gareel te houden.En om de spanning met Rusland erin te houden.En vooral daarin lijken ze tot nu toe heel goed te slagen.Het zou beter zijn om naar ontspanning met Rusland te streven om zo hoog van de toren te blazen over de Oekraïne,de Krim,MH17,onbewezen moorden in het buitenland,mensenrechten en onze "superieure" demokratie en vrijheid van meningsuiting.Gewoon verstandig politiek realisme,maar de praktijk is dat het westen steeds een stapje verder gaat met het inlijven van oost europa en het op de spits drijven van spanningen.

speiker op 31-08-2018 15:14

https://www.youtube.com/watch?v=qizRgpgiQJE hoop dat jullie hier het kunnen vinden, het staat onder breaking news en Fox news heeft het openbaar gemaakt Laura is the news lezer

 

Dank Speiker. Mvg. Mod.

speiker op 31-08-2018 15:16

of dit

? Mod.

Rene van Zalk op 31-08-2018 16:12

@Mod 14:10 /@Speiker

Als ik zoek op "email Hillary China" op de site van youtube krijg ik 4 relevante filmpjes te zien m.b.t. dit onderwerp.

Met China erin vermeld ? Mod.

ruudzelf op 31-08-2018 19:02

https://qlobal-change.blogspot.com/

Agenda 21 op 31-08-2018 22:13

@ spelker 31-08-2018 15:14

De link is juist maar het filmpje kan niet worden afgespeeld!? Het lijkt geblokkeerd door YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=qizRgpgiQJE&nbsp       werkt goed van Speiker. Mod.

bart op 03-09-2018 00:11

Hierbij doe ik een link toekomen van Kim Clement , welke in 2007, lang voordat iemand of zelfs Trump wist dat hij voor pre4sident van amerika zou gaan, had God Kim Clement de profetie gegeven dat Trump twee termijnen zou uitzitten en ook alle middelen zou gebruiken om de swamp Achter de Tralies te brengen  m.a.w. Hillary, Obama en alle bekende spelers zullen worden vervolgd plus duizenden anderen wegens fraude en pedofilie.

Hier de linK: https://www.youtube.com/watch?v=pp7OBPYwLWs

Kim Clement is helaas in 2016 overleden.

Een andere bekende profeet in amerika is Mark Taylor .

Guardianofretro op 04-09-2018 20:43

@Willy

Ook Clintons; Bush etc zijn pro Israel. Daar zal mix aan veranderen. Trump is overweldigd door de Deep State; de meeste amerikan zijn gehersenspoelde zombies net als hier in Nederland. Geen redden meer aan.

Regering Trump heeft net zojuist stelling genomen voor het laatste koppensnellers bolwerk in Syria en Assad gewaarschuwd in feite om het gebied met rust te laten.

Assad zal dat niet doen. Wereldoor;og ligt op de loer, maar wij gaan gewoon lekker verder met de NPO/NOS shit

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl