HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oostenrijkse minister BiZa wil voorstanders invoering islamitische Sharia criminaliseren

Vicekanselier: Islamisering moet worden gestopt, anders is het gedaan met ons Europeanen – Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan - Duitsland opnieuw geschokt: Somalische migrant steekt arts in bijzijn van diens 10 jarige dochter dood

 
(Afbeelding: Getty Images (5)).

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl heeft een voorstel op tafel gelegd om moslims en anderen die er openlijk voor pleiten om de democratische grondwet van Oostenrijk ondergeschikt te maken aan, of te vervangen door de discriminerende, onderdrukkende islamistische Sharia wetten, te criminaliseren, zodat ze kunnen worden vervolgd. Kickl, lid van de Oostenrijkse vrijheidspartij FPÖ, geeft hierbij het voorbeeld dat ieder Europees land dat zijn vrijheid, democratie en toekomst nog enigszins serieus neemt, zou moeten doen.

 

Oostenrijk kampt net als het grootste deel van West en Noord Europa met snel toenemende radicalisering van moslims, en een hieraan verbonden groeiende criminaliteit en onveiligheid. ‘Degenen die de Sharia boven de Oostenrijkse wetten willen stellen en ons in een theocratie willen dwingen in plaats van onze democratie, horen in een rechtbank thuis,’ vindt Kickl.

‘Islamisering moet stoppen, anders is het gedaan met ons’

Begin vorig jaar voerde FPÖ leider en huidige vicekanselier Heinz Christian Strache campagne met de belofte dat hij het islamisme in Oostenrijk wil uitbannen, omdat dit ‘tegen vrouwen is gericht, antiliberaal, en overeenkomt met een fascistisch wereldbeeld. Laten we het islamisering beleid beëindigen... anders zullen wij Oostenrijkers, wij Europeanen, aan een abrupt einde komen.’

De Oostenrijkse wetten bevatten al mogelijkheden om personen die de grondwet en democratische orde bedreigen aan te pakken, maar volgens de regering gaan die wetten nog niet ver genoeg om de snelle verspreiding van de extremistische islam, die vooral dankzij door de EU geëiste massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten tot stand komt, een halt toe te roepen.

Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan

De nieuwe regering moet net als in de rest van Europa ook opboksen tegen de door links ondermijnde gerechtelijke macht. Zo heeft een rechtbank een besluit van de regering om diverse (Turkse) moskeeën te sluiten, omdat die haatzaaiende islamistische leringen verkondigen, inclusief het aankleden van moslimkinderen als soldaten, ongedaan gemaakt. (1)

In 2017 besloot Oostenrijk al tot een verbod op het dragen van een boerka of een niqab, net als de hijab symbolen van vrouwenonderdrukking in de islam. Daarnaast werd ook het uitdelen van de Koran door de moslimgroep ‘De Ware Religie’ verboden. Die islamitische beweging is inmiddels ook in Duitsland verbannen vanwege het zaaien van haat tegen Europeanen en alle andere niet-moslims (2).

Somalische migrant steekt arts in bijzijn van 10 jarige dochter dood

Na een hele serie schokkende verkrachtingen en moorden op meisjes en vrouwen door migranten is Duitsland opnieuw in rep en roer nadat een 26 jarige Somalische migrant in Offenburg een arts in het bijzijn van diens 10 jarige dochter doodstak. De Afrikaan was in 2015 in het kader van Angela Merkels ‘Wir Schaffen Das’ islamiserings - omvolkingsprogramma naar Duitsland gehaald.

De vrijheidspartij AfD was de enige die het ‘falende immigratiebeleid’ de schuld gaf, en wederom pleitte voor het sluiten van de grenzen. De gevestigde politieke partijen en politici, waaronder de burgemeester van Offenburg –volgens officiële cijfers een broeinest van criminaliteit geworden-, waarschuwden de Duitsers juist dat ze niet moeten toegeven aan het ‘anti-immigratie sentiment’.

Vorig jaar viel een in Offenburg op de trein gestapte zwartrijdende Gambiaanse migrant een passagier met een keukenmes en afgebroken fles aan, die daardoor op diverse plaatsen gewond raakte. De migrant was agressief geworden tegen de conducteur nadat die om zijn plaatsbewijs had gevraagd.

Zoveelste terreuraanslag migrant in Londen weer gebagatelliseerd

Afgelopen dinsdag reed de 29 jarige Soedanese migrant Salih Khater, in het bezit van een Britse pas, 15 fietsers en voetgangers omver bij het Westminster paleis in Londen. Daarbij vielen als door een wonder slechts drie gewonden. De autoriteiten behandelen de aanval als een terreuraanslag. De Britse en Europese media deden zoals we gewend zijn alle moeite om te verbergen dat het om een Soedanese migrantenterrorist ging, en lieten het voornamelijk bij een ‘Britse burger’. (4)

In de Nederlandse media lezen we inmiddels dagelijks over gewelddadige ruzies, steek-, vecht- en schietpartijen, brandstichtingen, en soms ook ‘onverklaarbare ongelukken’ waarbij fietsers of voetgangers worden aangereden. Het is inmiddels een publiek geheim dat als er niets geschreven wordt over de daders, deze in 9 van de 10 gevallen vermoedelijk buitenlander of migrant zijn, of een migrantenachtergrond hebben.

 

Xander

(1) Breitbart London
(2) Breitbart London
(3) Breitbart London
(4) Breitbart London
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

Tom Hendrix op 19-08-2018 14:21

Geheel eens met het artikel. En de Oostenrijkse regering heeft volkomen gelijk. Geen tolerantie voor intolereranten, dat is mijn mening.

Mj van de Goor op 19-08-2018 15:11

Europa moet standpunt innemen  en er naar handelen, misschien is t al te laat, maar beter laat dan nooit! Het is erg voor de echte vluchtelingen, die gun ik n beter leven,  maar t gespuis wat er tussen in geslopen is .......moet verwijderd worden , hoe dan ook.

ron op 19-08-2018 15:16

Bij ons in Belgie rijden alle migranten gratis met medeweten van de regering.

Op de vraag'Waarom kopen wij nog een ticket?'Werd schouder ophalend gezegd:'Op bevel van hogerhand mogen we niet reageren op transmigranten en dienen ongemoeid te laten'.

Dus gratis openbaar vervoer voor migranten en anders gekleurden, boetes en vervolging voor de blanken.

Met telefoon, huur, electriciteit en gas is het niet veel beter gesteld.

Jean op 19-08-2018 15:17

Europa zal alleen overleven als wij Vlamingen, Nederlanders enz. kunnen stemmen op mensen in Europa die zich inzetten voor de veiligheid van Europa en de Europeanen.

Dhr.Herbert Kickl krijgt dan voor 100% mijn stem en steun maar de lafaards in dat EU gedrocht zullen alles ondernemen om dat te voorkomen want dat betekend het einde voor hun parasieten leventje.

Europa zal pas overleven als die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij totaal verboden en verbannen wordt incl. zijn aanhangers en incl. de lafaards onder eigen volk die weigeren in te grijpen tegen het barbaars geweld.

Mol op 19-08-2018 16:34

Direct hier invoeren ze passen zich maar aan anders oprotten

Maurits op 19-08-2018 16:34

En zo komt de onvermijdelijke burgeroorlog steeds dichterbij.

JP op 19-08-2018 16:37

ach wat erg he "De verenigde Europese Unie raakt steeds meer verdeeld' hoe zou dat toch komen? Wie...?

Eelke Piers op 19-08-2018 16:41

Alle motorbendes die verboden worden zijn onschuldige kwajongens vergeleken met elke moslim. Je vraagt je af waarom de Islam niet totaal verboden is want het is een staatgevaarlijke ideologie die oproept tot moord en omverwerping van de Nederlandse staat en beide zaken zijn in de Nederlandse grondwet verboden

Lies op 19-08-2018 16:49

Goed arikel Xander. nu maar hopen ( ijdele hoop ?) dat ze hier in het westen eindelijk eens  wakker worden

Pieter A Meijer. op 19-08-2018 17:23

Dag Tom;

Toch, hoe graag ik ook wil; kan ik het niet! met dit artikel eens zijn. Er zijn te veel rand voorwaarden.

Wanneer dit of dat......!

Islam is Islam en IS Onderdrukking! van iedereen! Behalve dan van de onder drukkers.

Maar de wereld is aan het eind van het 6de millennium aan gekomen. 6de dag. Nog 7 jaar te gaan. Dan de aanvang van het 1000-jarig Rijk van JaH Shuah ha Massiach. Hij zal de heidenen met een ijzeren staf regeren!

Shavuah Tov. Goede week.

Perry op 19-08-2018 17:33

Tja zijn we ook weer allemaal zelf schuld, we hebben het over ons afgeroepen om steeds weer op diezelfde politieke bagger te stemmen en dan krijg je wat je verdient, dit wat er nu aan het gebeuren is. Moslims met hun achterlijke middeleeuwse ideologie deugen niet en dat hebben ze trouwens nog nooit gedaan. Gooi die tolerantie en dat slappe hap beleid over boord zodat het tijd wordt dat we dat volk  aanpakken en ze er allemaal uit knikkeren uit ons ooo zo geliefde Europa, want als wij dat niet doen zullen zij dat in de toekomst met ons doen. Europa is van ons en niet van dat  islamitisch volk.

Doordenker op 19-08-2018 17:42

Ik persoonlijk zou wel de sharia wetten toepassen op de criminele moslims zelf. Onze humane wetten zijn gebaseerd op de volksaard van ons eigen zachtaardig volk, maar met deze humane wetten kun je criminele migranten uit achterlijke derde wereld landen niet onder controle houden. Ze hebben harde wetten, zoals de sharia, nodig die aansluiten bij hun eigen wrede volksaard.

Tom Hendrix op 19-08-2018 17:57

@Pieter A Meijer: 17.23. uur. Dank voor uw reactie, Pieter.

@Jean: 15.17. uur. Dat heeft U prima verwoord, Jean. Zo is het!

maria op 19-08-2018 18:21

Pieter A. Meijer op 17.23

Inderdaad gezien de toestand in de wereld zal de laatste jaarweek snel aanvangen, eindelijk

Janus op 19-08-2018 19:13

De voeten van leem en ijzer worden steeds meer zichtbaarder in het 'laatste Roomse rijk'. U allen weet wat u moet doen; en doen is beter dan er over praten:  G e e s t e l i j k e    w a p e n r u s t i n g


Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Gerard op 19-08-2018 22:12

Lees, erger en huiver T.T. pag. 131 vandaag: "Zwaardere straf voor grenswacht Israël.

Het Israëlische hooggerechtshof heeft de straf verdubbeld voor een grenswacht die in 2014 een ongewapende Palestijnse jongen van 17 had doodgeschoten.Het hof achtte de aanvankelijke straf van negen maanden niet in overeenstemming met de zwaarte van de actie. De ex-grenswacht Ben Dery schoot met scherp in plaats van met rubberkogels, hoewel hij dat eerst ontkend had.De groep bij wie de jongen hoorde was toen gestopt met het gooien van stenen naar Israëliers. Dery moet de familie van de jongen een schadevergoeding betalen.Hij bekende op de aanklacht dood door schuld."

Josef op 20-08-2018 06:05

Al deze narigheid is met voorbedachterade in werking gezet door duivelse waanzinnigen.

De Bilderberggroep en haar rol in de nieuwe wereldordehttps://bijbeloptiek.weebly.com/de-bilderberggroep-en-haar-rol-in-de-nieuwe-wereldorde.html

Hubert Luns op 20-08-2018 12:27

Nederland had t.a.v. Indonesië als kolonie het standpunt dat de vrijheid van godsdienst ook in Indonesië gold voor de Islamieten, maar dat daaronder niet de politieke doelstellingen vallen die de Islam koesterd. Er is nog voor de Eerste Wereldoorlog het bloedbad geweest in Atjeh. De boodschap is toen goed overgekomen, waarmee ik niet wil zeggen dat we ons niet mogen schamen voor wat in Atjeh is gebeurd.

willy op 20-08-2018 12:28

Ik geloof niet dat men te islamisering nog kan stoppen, de polarisatie zal in de samenleving toenemen ! Shalom

Hubo op 20-08-2018 13:28

Het afhakken van handen en uitvoeren van lijfstraffen tot aan de dood toe en het aanzetten daartoe of het propageren van dergelijke praktijken is op geen enkele manier toelaatbaar.

Dat geldt natuurlijk ook voor standrechtelijke executies en de stiekeme moorden door scherpschutters aan de grens van Israel.

Fran op 20-08-2018 13:41

Verschrikkelijk wat er allemaal gebeurd . Verkrachtingen , moorden , folteringen , satanisme , pedofiele misdaden , ontvoeringen , religueze misleidingen en manipulatie ,  slachtingen  , verkeerde propaganda  enz...

 en laat ons eerlijk zijn : dat gebeurd niet alleen bij de schaira wetten onder de radicale islam .

Dat een land gekant is tegen de radicale islam is evenwel zeer goed , mits ze het recht ook laten zegevieren voor elke misdaad die gepleegt word ,

door christenen , joden , boedisten , jezuieten , enz...

kortom alle misdaadpraktijken door eender wie : man - vrouw - kind  , zwart - wit- rood - geel  , hooggeplaats -

laag geplaats , alleen of met veel .

En daar waar de slachtoffers gehoord worden ! :

recht verkrijgen en de daders onmiddelijk aangepakt worden navenand hun misdaad , hoe klein of groot ook .

Men weet dat het rechtsysteem nooit goed gefunctioneerd heeft , het rechtsysteem staat in verbinding met het dienen van de machtpositie  van mannen die hun zakken vullen met geld , verkregen door oneerlijke praktijken .

Wat ook meespeelt is de terrotiriumdrang van mannen en vrouwen in de hoge geplaatste kringen .

Mannen en vrouwen die hoge titels verwerven , die ze niet behaald konden hebben als er geen geld mee gemoeid is .

De veldwachter , dorpsdokter , pastoor , schooljuf  enz... van weleer met een hart voor diegene onder hun hoede , heeft plaatsgemaakt

voor systeemgebonden individuwen die hun ogen sluiten voor onrecht als hun job of positie in gedrang komt .

Evenwel waren er vroeger ook onrechtvaardige meelopers , gebrainwaste mensen die dachten dat ze streden voor de goede strijd .

Alhoewel er dan toch bloed aan hun handen kleefden . Moordenaars van vlees en geest .

Desnietemin zal  op deze aardbol steeds slachtoffers en geweld blijven bestaan .

Iets wat zeer verschrikkelijk is , maar men moet ook niet vergeten dat er altijd mensen zijn die hun hart op de juiste

plaatst hebben en liever slachtoffer zijn dan dader . Ook zullen er steeds mensen zijn die medelijden blijven hebben

voor een ander hart dat lijd .Zonder daarom geweldadig op te komen voor de lijdende persoon of personen .

Wat zou het mooi zijn als het kwade uit ons midden zou verdwijnen , de kwade infiltratie in menige instituten die te maken hebben met opvoedinge waarde inbegrepen .

Doch dat zal niet zijn.

Evenzeer dat de liefde ook nooit zal verdwijnen .

Ook al doet het kwade nog zo zijn best .

Zonder uit te spreken Wie hier : allemaal een einde gaat aan maken  ( hoort op geloofsforum ) zou ik willen zeggen .

Geef de moed niet op en laat je hart niet verharden , waak over je hart !

Want daar is je schat !

En laat je vreugde in Hem  niet afnemen .

Oma op 20-08-2018 14:11

Ja, Gerard israëlische grenswachten moeten zich laten stenigen door palestijns crapuul en mogen zich niet verdedigen. Dery moet nu nog gaan betalen omdat de palestijnse terrorist niet raak gooide en Dery nog leeft. Het gevolg en de zelfverdediging wordt bestraft ipv de óórzaak en de criminele daad: stenigen...tenslotte zou de palestijn nog leven als hij niet met stenen had gegooid, eigen schuld, dikke bult dus!!

Datzelfde fenomeen zie je ook bij ons waar van daders slachtoffers worden gemaakt en wie het waagt zich te verdedigen, wordt (als slachtoffer!) bestraft..uiteraard enkel als de daders moslim/migranten zijn. Wij hebben reeds het recht verloren op zelfverdediging en moeten ons laten vermoorden, aanvallen en verkrachten zonder enig verzet dankzij de dhimmi politiek of we worden bestraft omdat we de aanslagen op ons leven overleefden.

Pieternella op 20-08-2018 14:49

@Pieter A. Meijer op 19-08-2018 17:23

Ik lees al langere tijd mee, maar dit is de eerste keer dat ik een reactie plaats.

Ook ik denk dat de laatste jaarweek snel zal aanvangen.

Ik weet niet of ik God's tekenen hiermee juist interpreteer, maar ik denk dat de aardbevingen op Lombok waarschuwingen zijn.

Tussen de eerste en de tweede aardbeving zat 1 week. Tussen de tweede en de volgende aardbeving zaten 2 weken. En steeds op een zondag.

Wat als er over 3 weken nog een aardbeving zou volgen? Dan zitten we qua datum op 9-9-2018 Lombok is onderdeel van de Ring of Fire. 

Het precieze moment van opname weet de Vader alleen, maar als we de tekenen volgen, mogen we het wel aan zien komen, toch?

@Mod: ik weet dat geloofsonderwerpen op het geloofsforum geplaatst moeten worden, maar omdat dit een reactie is op iets wat op deze pagina staat, heb ik dit ook hier gedaan.

 

Welkom Pieternella. Dit hoort inderdaad op het Geloofsforum. U kunt op het forum verwijzen naar de poster en deze uitnodigen om op het Geloofsforum uw reactie te lezen en daar verder door te praten. Mod.

Tom Hendrix op 20-08-2018 15:28

@Oma: 14.11. uur. Inderdaad Oma. En dit allemaal als gevolg van de duivelse samenwerking van het internationale socialisme, met de vrijmetselaars, bilderberg, de communistische eu, en meelopers van zogenaamde democratische partijen bekend als: christendemocraten en liberalen. O ja, vergeet ook niet de Groene zwevers, en hun partijen.

Rom op 24-08-2018 03:29

Mauritz 19 08 .Jij hebt het brgrepen,waar de linkse partijen op uit zijn!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl