HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Marc Dutroux wil vrijkomen, internationaal pedo netwerk nog steeds onaangetast

 
Huilende kinderen bij een protest tegen de vervroegde vrijlating van Michelle Martin, de vrouw van kindermoordenaar Marc Dutroux, in 2012. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De vermoedelijk meest gehate Belg aller tijden, kindermoordenaar Marc Dutroux, kwam afgelopen week in het nieuws omdat hij de nabestaanden van zijn slachtoffers een brief heeft geschreven waarin hij hen heeft gevraagd of ze bereid zijn een gesprek met hem aan te gaan over zijn eventuele vervroegde vrijlating. Dutroux werd in 2004 tot levenslang veroordeeld, zonder kans om eerder vrij te komen. Het internationale pedo netwerk, met rijke en machtige personen die volgens getuigen en in leven gebleven slachtoffers tijdens seksfeesten kinderen misbruiken, martelen en vermoorden, lijkt na al die jaren nog steeds onaangetast, omdat tal van pogingen dit aan te pakken door hogerhand werden gestopt. Minstens 27 personen die te dicht bij de waarheid kwamen, leven inmiddels niet meer.

 

De media staan regelmatig bol van misbruikschandalen in de Katholieke Kerk en andere religieuze groepen zoals recent de Jehova’s Getuigen, maar laten iedere link met de heersende elite in politiek en media/amusementswereld altijd links liggen. Zo kwamen het afgelopen jaar bekende artiesten en acteurs zoals Justin Bieber, Katy Perry en Brad Pitt met de beschuldiging dat Hollywood één groot pedofielennest is waarbij ook tal van politici zijn betrokken. Desondanks werd dit nieuws genegeerd door de reguliere media.

Dat geldt al helemaal voor de ‘WikiLeaks’ onthullingen over het ook op deze site uitgebreid besproken ‘pizzagate’, het kindermisbruikschandaal rond de Clintons en andere hooggeplaatste Democraten, waar de media met geen woord over repten.

Minister en aanklager: ‘We werden steeds weer gestopt’

Behalve de nabestaanden van vier 8 tot 19 jarige meisjes die Dutroux in 1995 en 1996 vermoordde, krijgen ook Sabine Dardenne en Laetitia Delhez, die de verkrachtingen en martelingen overleefden, de brief. In 1996 betoonde Dutroux tijdens zijn proces geen enkele spijt, maar na 22 jaar gevangenisstraf lijkt hij daar inmiddels anders over te denken.

Het grote internationale pedo netwerk dat Dutroux volgens hem moest beschermen, is echter nooit blootgelegd. Twee jaar geleden verklaarden de voormalige Belgische minister van Justitie Marc Verwilghen en oud aanklager Michel Bourlet dat ze dit wel voortdurend hadden geprobeerd. ‘Maar ik werd steeds weer gestopt,’ zei Verwilghen. ‘Omdat de zaak nooit verder onderzocht werd, is de vraag (of Dutroux inderdaad tot zo’n netwerk behoorde) tot op heden onbeantwoord.’

Bourlet verklaarde tegen het Duitse Welt dat de zaak Dutroux het vertrouwen van de Belgen in de staat enorm beschadigd heeft, mede omdat de politie in de periode vóór de arrestatie van Dutroux tal van aanwijzingen had genegeerd, niet alleen naar de kindermoordenaar, maar ook naar het internationale pedo netwerk. ‘Ik begrijp niet waarom het onderzoek dat ik heb geëist, niet werd uitgevoerd... Er moet hard worden gewerkt om bewijzen te vinden, maar als er niet eens naar gezocht wordt, weet niemand iets.’

Dutroux was slechts stroman van machtige kindermisbruikers

Van meet af aan waren er sterke aanwijzingen dat Dutroux slechts een stroman was van internationaal opererende, invloedrijke en machtige kindermisbruikers, waar hij het ‘vuile werk’ voor opknapte, zoals het vermoorden van meisjes waar deze misbruikers ‘klaar’ mee waren. Naast Dutroux werden alleen zakenman Jean-Michel Nihoul, Michel Lelièvre en Dutroux’ echtgenote Michelle Martin aangeklaagd.

In 2004 verklaarde Dutroux dat twee onbekende mannen hem hadden geholpen bij de ontvoering van An en Eefje in 1995. Die mannen bleken later politiefunctionarissen of andere ordehandhavers te zijn. Eerder zouden zij de 8 jarige meisjes Julie en Melissa bij hem thuis hebben ondergebracht. Zij zouden samen met Nihoul, Lelièvre, zijn vrouw Michelle en handlanger Bernard Weinstein in zijn woonkamer hebben gezeten. Michelle zou hem daarna hebben verteld dat de meisjes ontvoerd waren, en dat zij ze een poosje in huis moesten houden.

Slachtoffer geweigerd als getuige, aanklager spreekt van ‘sabotage’

Regina Louf meldde zich al snel als anonieme getuige bij de politie. Zij vertelde over gruwelijke gebeurtenissen die ze als kind had moeten meemaken. Ze zou door ‘rijke en machtige mannen, die bij hun seksfeesten jonge meisjes verkrachten, folteren en soms doden,’ zijn misbruikt. Onderzoekers, medici en psychologen kwamen tot de slotsom dat er voldoende aanwijzingen waren om Louf serieus te nemen, en nader onderzoek te doen naar de internationale kinderpornoring waar ook zij het slachtoffer van was geweest. Nihoul en Dutroux zouden behalve daders ook de leveranciers van de meisjes voor deze misbruikfeestjes zijn geweest.

Hoewel artsen en andere experts bevestigden dat Louf als kind talloze malen misbruikt moest zijn, oordeelde de Belgische justitie dat zij ‘onbetrouwbaar en grotendeels ongeloofwaardig’ was. Daarom werd ze niet als getuige tegen Nihoul toegelaten.

‘Het doet mij ontzettend pijn dat de mannen die achter deze misdaden zitten weer worden beschermd, ‘ zei Jean Lambreck, vader van een slachtoffer, in 1996. ‘Klaarblijkelijk hebben zij invloedrijke personen door chantage in de hand.’ De meeste Belgen denken dat hij gelijk heeft, en dat ze door de autoriteiten jarenlang worden voorgelogen. Oud aanklager Bourlet sprak zelfs van ‘sabotage’, omdat hij talrijke sporen naar de onbekende misbruikers had gevonden, die door de onderzoeksrechters werden genegeerd.

Niets gedaan met duizenden gevonden haren van slachtoffers en daders

In de beruchte kelder van Dutroux –die ondanks eerdere veroordelingen wegens ontvoering en misbruik toch nog jarenlang zijn gang had kunnen gaan- werden duizenden haren van nog onbekende vermoorde meisjes en vermoedelijk ook hun moordenaars gevonden. Daar werd echter niets mee gedaan.

Ook het feit dat uitkeringstrekker Dutroux vijf huizen bezat, een garage en een opslaghal had gehuurd, en meerdere bankrekeningen bezat waar regelmatig grote sommen geld op werden gestort, was schijnbaar niet voldoende. Nog altijd is niet bekend van wie dat geld afkomstig was.

Minimaal 27 getuigen omgekomen

Bovendien kwamen minimaal 27 getuigen in de zaak Dutroux op mysterieuze wijze om het leven, waaronder officier van Justitie Hubert Massa, die zich in zijn kantoor zou hebben doodgeschoten. Een andere politieman die aan het onderzoek deelnam, deed hetzelfde. ‘Toevallig’ geloofden beide mannen wèl in het bestaan van het internationale pedo netwerk.

In Dutroux’ dossier staan dan ook talloze aanwijzingen, sporen en verbindingen met deze kindermoordenaars die niet werden of worden onderzocht. Dutroux bevestigde in 2004 dat hij niet alleen gehandeld heeft. ‘Ja, er bestaat een netwerk van zware misdadigers. Ik had contact met bepaalde mensen.’

Justitie weigert onderzoek te doen naar netwerk

Jaren later stuurde Dutroux aan de vader van Eefje een brief waarin hij schreef ‘op het altaar van de belangen van crimineel onaantastbare personen’ te zijn geofferd. Deze machtige personen zouden perfect zijn georganiseerd en in staat zijn om zelfs ‘de koninklijke instituten’ te beïnvloeden. Ook in het geval van Eefje zou Justitie er daarom alles aan hebben gedaan om deze mensen te beschermen, en ‘de waarheid slechts bij één enkele dader’ te zoeken. (1)

Nog steeds is niet bekend wie de leden van dit grote kindermisbruik netwerk zijn. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien de zaak Dutroux heeft aangetoond dat deze personen voldoende macht hebben om het complete Justitie apparaat te controleren en te manipuleren. Dat dit ongetwijfeld echt niet ‘alleen in België’ had kunnen gebeuren, behoeft gezien tal van andere (vermeende of bevestigde) misbruikschandalen –denk aan de zaak Joris Demmink in eigen land- geen uitleg.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

15-08: (/ Zoveelste misbruikschandaal katholieke priesters VS)

22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
27-05:Britse linksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes
06-05: Seks met 10 jarig meisje volgens rechter geen verkrachting als je migrant bent
29-04: Boek van priester-theoloog: ‘Helft van alle katholieke geestelijken is homo’ (/ over o.a. pedo-priesters)
25-03: (/ Alle aandacht voor hysterische #metoo heksenjacht, maar pedofiele moslim verkrachtingsbendes Groot Brittannië kunnen nog steeds hun gang gaan)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
10-02: Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring (/ Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer misbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’)
20-01: Paus beschuldigt slachtoffers misbruik door katholieke voorganger van laster

2017: 
07-10: Slachtoffer over topconferentie misbruik: ‘Vaticaan zou eerste doelwit moeten zijn’

04-08: Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt: Entertainment industrie gecontroleerd door ergste pedofielen
21-05: Moslim Verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
31-08: Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland (/ Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford)
18-01: Politie wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn

2014:
12-09: 90% van 1,5 miljoen straatkinderen in Pakistan verkracht (/ Sommige immigranten uit Pakistan nemen wandaden met zich mee naar het Westen)
realiteit’)
30-08: Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad

2012:
24-05: Hoofd exorcist beschuldigt Vaticaan van ontvoering van meisjes voor seksfeesten 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 
Reacties

willy op 25-08-2018 15:29

Ik denk niet dat deze man nog ooit zal vrijkomen, hij is in Belgie volksvijand nr 1, en er zijn geen politiekers te vinden voor zijn vrijlating en ook geen rechters, want dan zou er in Brussel geen ballonnekesstoet meer zijn als vroeger maar geweld vrees ik dan. Het is al erg genoeg dat zijn vrouw kon vrijkomen door de schuld van een klooster in Wallonie en de Roomse kerk, waar de meeste pedofielen zitten, daarom dus. En de waarheid over het pedofielennetwerk is nooit niet blootgelegd, juist zoals de bende van Nijvel die veel moorden hebben gedaan en nooit zal opgelost worden, eigenlijk is Belgie een zer corrupt land om in te leven! Wettelijk gezien kan hij vrijkomen, maar gezien zijn misdaden is het weinig waarschijnlijk!! Shalom

Tom Hendrix op 25-08-2018 15:46

Overal zit deze elie, maar vooral in de eussr en de usa. Deze ploerten, worden onder meer beschermd door politici van socialistische en andere progressieve huize, de vrijmetselaars, de komintern, illuminati, de plutocraat soros, en de lakeien van de nwo. Ook de zogenaamde liberale, en christelijke partijen en hun leidsmensen zijn ermee verbonden. De hele politiek is een groot dreknest, in mijn optiek.

Agenda 21 op 25-08-2018 16:00

Het merkwaardig steeds maar stokkende onderzoek in de zaak Nickky Verstappen roept ook vragen op?

Dick Offringa op 25-08-2018 16:23

Waarom kijkt men verbaasd?

De mensenmoordenaar en de leugenaar van den beginne heeft nog steeds macht op deze wereld.

Alleen als men dit wezen weg redeneert komt men er niet toe dit allemaal te geloven.

Maar er is een verborgen, leugenachtige en absurd sexuele wereld door de machtigen der aarde.

Zoekt en ge zult het vinden.

Tom Hendrix op 25-08-2018 16:54

@Dick Offringa: 16.23. uur. Klopt wat U zegt. Het is satan zelf, de overste van deze wereld.

Dion op 25-08-2018 17:20

deze mensen zullen ooit verandwoording moeten afleggen aan de Hemelse rechter ,, en daar is voor hen geen ontkomen aan

FinalCountDown op 25-08-2018 17:36

Dat zo'n misdadiger nog in de 'belangstelling' komt is onvoorstelbaar. Hij werd indertijd opgesloten zonder mogelijkheid tot vervroegde vrijlating, dus daarmee is de kous af.  Dat de Belgische Justitie (of was het Circus...?) hier nog aandacht aan besteed is schandalig.  Laat hem zitten waar hij zit en stop met het verleden op te rakelen, zeker voor de betrokkenen moet dit een hel zijn. 

Agenda 21 op 25-08-2018 17:41

Chantage-netwerken.

Ongetwijfeld met vele vetakkingen in politiek en bedrijfsleven.

Dit soort dingen verklaart het onverklaarbare in de politiek?

Pier op 25-08-2018 18:16

Trump is, in samenwerking met zijn team, in het geheim bezig deze satanisten (want dat zijn het) te ontmaskeren en uiteindelijk te laten berechten. Hij schijnt volgens sommige  bronnen in een oorlog op leven en dood te zijn verwikkeld met de 'Deep State'. 

Deze 'Deep State' zal er alles aan doen hem ten val te brengen door middel van laster, Fals flag operaties, etc., gesteund door de MSM. 

Q-anon laat via het internet op geregelde tijden middels cryptische boodschappen weten hoe deze strijd verloopt. 

Het lijkt bijna surrealistisch, ook dit artikel van Xander, maar het is de diep duistere realiteit van deze wereld.

Wat ik hier schrijf heb ik gelezen op bepaalde Amerikaanse sites. Als het waar is wat daar over Trump wordt gezegd -en dat hoop ik- dan is deze Trump een zeer bijzonder iemand. Dan zullen er in de zeer nabije toekomst zeer duistere zaken aan het licht komen en hoog geplaatste figuren worden ontmaskerd als misdadigers. Nogmaals: ik hoop het.

En als het zo is, dan is de toekomst niet alleen maar duister, maar dan gloort er hoop.

Bundy op 25-08-2018 18:20

@Dick Offringa op 25-08-2018 16:23

Helemaal met u eens !  U zegt dat de mensenmoordenaar van den beginne nog steeds macht heeft , maar dit zie ik anders .            Hij heeft op dit moment in de geschiedenis meer macht dan ooit tevoren .           Ik begrijp niet waarom de grote opname maar uitblijft .       Er is op deze wereld niet meer normaal te leven .

Bambi op 25-08-2018 18:52

Wat is dat politiek?Mmmm

Lamberto op 25-08-2018 19:00

Marc Dutroux en de dode getuigen.

 

De inhoud van onderstaande video zal u de nodige informatie over dit onderwerp verschaffen.

https://www.youtube.com/watch?v=sAYOBX7B1Hk

JP op 25-08-2018 19:25

Eenieder die strafvermindering ook maar overweegt, doet afbreuk aan de ernst van de gepleegde delicten. "Wie het doet, moet het maar weten ook". Voor de kinderen kende hij ook geen genade, dus...

Rienus op 25-08-2018 19:31

Levenslang is bij deze persoon dus ook zo bedoeld dat hij zal sterven in de gevangenis.

prima hij verdient niet beter, duidelijk moet zijn dat een ieder die ijvert voor iets anders niet deugt.

JP op 25-08-2018 20:07

@Pier idd, wat er nu al over naar buiten komt is zo vreselijk schokkend, ik wil het niet eens allemaal weten. Het is satanisme en horror in de meest gruwelijke vorm. Handel en misbruik van kinderen wereldwijd en als gevraagd wordt over hoeveel ze het hebben hoor je: "Kooien vol", er zijn foto's van te zien op internet, kinderen die als beesten gevangen zitten. Zelfs hooggeplaatsten en bekende mensen die zich hieraan schuldig hebben gemaakt de gevangenissen zijn te klein en er zijn te weinig rechtbaken om de schuldigen te veroordelen en op te sluiten. Het meeste bewijs hiervoor is allemaal terug te vinden.

Pieter A Meijer. op 25-08-2018 20:18

Shalom Bundy;

Nog een kleine tijd. Dan vangt de 7de dag aan. En het Koninkrijk van JaH Shuah ha Massiach.

En Hij zal de heidenen hoeden met een uzeren staf.

Kijk naar het jaartal op de Loeach van de Joodse gemeente. Tel daar 215 jaren bij.........

Goede week. (Shavuah Tov). 

 

Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

j van der valk op 25-08-2018 20:52

Lucifer, Occulte Feesten en Offers met .....

Big money: Revelations of an insider Part 1 

irma schiffers en Ronald Bernard. 

https://youtu.be/39YQbv6vEFA

Hubert Luns op 26-08-2018 09:45

Wat in dit artikel staat is juist. Het is ook zo dat bij voorkeur mensen een promotie krijgen die chantabel zijn en manipuleerbaar, en zo houdt het systeem zichzelf in stand. Het werkt niet feilloos want Trump is de luis in de pels. Trump is geen koorknaap, toegegeven, maar een kickbokser. Laten we wel wezen, de politiek is een soort kickboks-wedstrijd en we moeten dus geen onrealistische eisen stellen aan Trump.

Dick Offringa begrijpt niet waarom de opname uitblijft. Het antwoord is simpel: zolang door ons getuigenis zielen kunnen worden gered is er geen opname. Dat moet ons brandend verlangen zijn. En dat getuigenis is van node tot vlak voordat Christus wederkomt. We spreken in termen van weken, en zover is het blijkbaar nog niet. Daarom bidden we "Maranatha, Here Jezus kom!"

Erik op 26-08-2018 10:51

Check volgende vid: https://m.youtube.com/watch?v=VtLZHu1cnnI

Gaat over het seksueel misbruik, en het vermoorden van kinderen door de elite.

Jean op 26-08-2018 10:56

Reeds jaren smeek ik om één bepaalde wet nl: "Misdaden Tegen Personen Mogen Nooit Verjaren".

maria op 26-08-2018 11:42

Bundy op 18.20

Ja het duurt inderdaad wel lang, maar ik verwacht de opname toch dit jaar

Kikoe op 26-08-2018 12:19

Dat de grootste lafaart zelf al eens zou beginnen met de

namen vrij te geven. 

Tom Hendrix op 26-08-2018 14:50

@Hubert Luns 09.45. uur. Met U eens.

kim op 26-08-2018 15:23

Ik zeg maar zo, ik zeg maar nix.

Bird op 09-09-2018 10:37

Er woont iemand boven ons hoofd die vergeet niets.

Van alle mensen op aarde van Adam en Eva tot NU weet Onze God alles,ook wat er gezegt en gedaan is van iedereen,en Hij neemt straks het loon mee voor iedereen die geleefd heeft en nog leven.

Het komt voor de meeste mensen niet goed,en zeker niet voor de 1 procent bevolking.

Bekeer je tot Jezus,dat geld voor iedereen,voor elk persoon op aarde.

Groetjes Bird.

 

Allen: verder praten op het Geloofsforum.Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl