Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Hier leest u in de media vrijwel niets over: ‘Schuldenniveau eurozone tot potentieel verwoestende hoogte gestegen’ – Turkse dictator Erdogan over lira crisis: ‘Jullie hebben dollars, maar wij hebben Allah’

 
Afbeelding: Getty Images (4).

Lord Jacob Rothschild, van de roemruchte –of moeten we zeggen gehate?- bankiersfamilie, waarschuwt dat het wereldwijde economische en geopolitieke systeem dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgebouwd in gevaar is. Daar waar de wereldmachten in 2008 nog samenwerkten om in de financiële crisis aan te pakken, verloopt die samenwerking 10 jaar later veel moeizamer. Rothschild ziet de handelsoorlog tussen de VS en China, en de crisis in de eurozone –die overal in de wereld als een crisis wordt gezien, behalve in de EU- als de meest acute problemen die de stabiliteit van de economische orde bedreigen.

 

In 2014 noemde Lord Rothschild de ‘geopolitieke situatie het gevaarlijkst sinds de Tweede Wereldoorlog’, en een jaar later waarschuwde hij tegen de gevolgen van ‘wat ongetwijfeld het grootste experiment in monetair beleid in de wereldgeschiedenis is’. Een jaar geleden uitte hij zijn grote zorgen over de naar onvoorstelbare hoogte gestegen aandelenkoersen, terwijl de economische groei bijna overal afgezwakt of nihil is.

Later zei Rothschild dat deze periode van monetair beleid (‘quantitative easing’ = het uit het niets creëren van honderden miljarden dollars en euro’s) op zijn einde loopt, mede omdat de geopolitieke spanningen op de wereld blijven oplopen, en steeds moeilijker op te lossen zijn. En ‘natuurlijk’ noemde de NWO-sleutelfiguur ook het zich verspreidende ‘populisme’ een van de oorzaken – wat niets anders is dan dat volken in opstand beginnen te komen tegen deze elite, en tegen hun open grenzen, welvaart- en cultuurafbraak, en superstaten met geforceerde ‘diversiteit’ en islamisering.

‘Schuldenniveau eurozone verwoestend hoog’

Die spanningen worden voor een aanzienlijk deel veroorzaakt door de EU en eurozone, waar ‘het schuldenniveau tot potentieel verwoestende hoogten’ is gestegen. Denk echter maar niet dat u daar ook maar één serieuze waarschuwing in de reguliere Nederlandse en Europese media over leest. Iedereen, ook journalisten en zelfs politici, lijken te geloven dat je onbeperkt geld kan blijven ‘bijdrukken’, wat ook nog eens vrijwel uitsluitend ten goede komt van een klein eliteclubje.

Het commentaar op Rothschilds jongste waarschuwing is niet mals, want ‘als een van de mensen die overvloedig geprofiteerd heeft van de ‘wereldorde na de oorlog’ waarschuwt dat die orde op zijn laatste benen loopt, wordt het wellicht tijd om je zorgen te maken’, aldus Tyler Durden (Zero Hedge). En inderdaad, de Rothschilds hebben hun risicovolle posities fors afgebouwd, een teken dat ze verwachten dat de markten over hun top heen zijn.

De wereldwijd snelle groei van het ‘populisme’ laat zien dat veel mensen vinden dat er niet snel genoeg een einde kan komen aan de ‘Nieuwe Wereld Orde’ van de Rothschilds, Rockefellers, Bushes, Clintons, Obama’s, het Amerikaanse MIC (militair industriële complex), de EU en het Vaticaan.

Turkije steekt wereld aan

Signalen van een wankelende NWO en nieuwe financiële crisis zijn er genoeg, zoals de scherpe daling van de Turkse lira (35% in een jaar, nog sneller dan de val van de Argentijnse peso), die ondanks ‘geruststellingen’ van dictator Recep Tayyip Erdogan dat ‘zij dan dollars mogen hebben, maar wij Allah’, inmiddels wereldwijde consequenties begint te hebben. Financiële markten zijn bang dat Europa, dat grote belangen in Turkije heeft, wordt aangestoken. ‘Het lijkt op een complete crash (van de lira), dus ze moeten nu iets doen. De lira zal blijven dalen als ze de rente niet vandaag laten stijgen,’ verklaarde een analist. (2)(3)

En anders kan Erdogan altijd nog één van zijn al zo vaak aangekondigde imperialistische islamitische oorlogen beginnen tegen Griekenland, Cyprus, Israël en/of Egypte, of een begin maken met het herstel van het Ottomaanse Rijk door een militaire aanval op de Balkan. Ook in dit opzicht lijkt zijn opkomst, retoriek en totalitaire machtsgreep als twee druppels water op die van een andere dictator in de jaren ’30 van de vorige eeuw. We weten allemaal hoe dat is afgelopen, en dat dreigt nu opnieuw te gebeuren.

 

Xander

 

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

JP op 10-08-2018 17:19

Oooh, wat erg zeg....hahaha

Jean op 10-08-2018 17:29

Als de wolf de passie preekt "boer let op uw ganzen".

Rienus op 10-08-2018 17:39

Persoonlijk zie ik de hebberigheid van types als die de Rothshield voorop, eerder als het grote probleem en de eigenlijke motor van alle ellende. Maar dat zal natuurlijk helemaal niemand boeien.

Eelke Piers op 10-08-2018 17:46

Zo heeft Nederland een totale schuld van 1,8 biljoen euro. Een getal dat niets meer zegt maar je kunt hier wel 1,8 miljoen mensen een miljoen van geven oftewel iedereen in Nederland 100.000 euro

Bundy op 10-08-2018 17:59

 Volledig eens met dit Xanderartikel .  De lezers hier weten dit wellicht al , wat zal de schok bij de slapenden onvoorstelbaar groot zijn wanneer de nepmunt  Euro daadwerkelijk met een koersval te maken krijgt  .    In Nederland is nauwelijks nog eén huis te koop , wat zal er gebeuren wanneer de rente gaat stijgen én de eigenaren die de hypotheken voldoen werkloos raken ? etc .

Enk op 10-08-2018 18:23

Leeft J. Rothschild nog? Zijn laatste quote is van augustus 2017. Na de crash op zijn landgoed is er niks meer van hem vernomen.

168 Biljoen dollar... geen enkel mens heeft zoveel geld nodig. En dit is nog niet eens alles wat hij heeft/had. 

jottum op 10-08-2018 18:27

Zullen wel weer eindeloze colonnes particuliere bestelwagens rijden naar het zuid-oosten met van alles en nog wat aan onbetaalbare produkten. Kortom geld vloeit weg uit de economie, en brussel maakt nog wat leningen over om slapende zielige investeerders te redden.

Maar met of zonder uw welnemen neem ik vanavond nog een lekkere goed gevulde italiaanse pizza. :-)

bert op 10-08-2018 18:40

turkije heeft een amerikaanse dominee, eerst in de gevangenis en nu in huisarrest..trump eist dat deze meneer wordt vrijgelaten. daar was ook al een akkoord over, amerika liet een belangrijke turk vrij en erdogan zou in ruil die dominee vrijlaten. amerika hield zich aan de afspraak, en erdogan dus niet. en daar gaat deze fittie dus over. omdat erdogan zich niet aan de afspraken hield heeft amerika handelembargo's afgekondigd en deze zojuist nog extra zwaar gemaakt. erdogan staat nu onder hevige druk. hij zal die dominee nu snel moeten laten lopen, doet hij dit niet dan zijn zijn dagen geteld en dat weet hij ook. hij heeft nog 1 andere optie en dat is een oorlog beginnen. doet hij dat, dan zijn zijn dagen ook geteld..dus als ie slim is dan laat hij die dominee de komende week vertrekken. zal ook waarschijnlijk wel gebeuren en dan is deze crisis ook al weer snel voorbij. dat is het hele verhaal in een notedop. meer is het niet. prettig weekend.

ron op 10-08-2018 18:50

Als het zo doorgaat heeft Allah geen geld omù wapens te kopen in Amerika.

Iedereen die het een beetje bekijkt weet dat Amerika de oorlog verklaarde aan Hitler toen deze zijn schulden tegenover deze niet konden vereffenen.

Dus Erdogan kan roepen wat hij wil zijn geld is er niet. Het probleem is er als de Turkse Hitler een partnerschap aangaat met een grootmacht.

Dat hij zoetebroodjes bakt met Rusland is geen geheim en dit ondanks zijn navo lidmaatschap.

Tom Hendrix op 10-08-2018 18:50

Sta volledig achter de inhoud van dit artikel. Ik weet voor mezelf, dat de mensheid en de politiek, niets meer zullen kunnen oplossen. Het zal veel erger nog gaan worden. Ik stel mijn vertrouwen op de God van Abraham, Isaác en Jacob, en zijn Zoon Jezus.

Dan op 10-08-2018 18:51

Tyler Durden in uw artikel is filmkarakter en is de pseudoniem voor een aantal schrijvers op Zero Hedge.

Sharkey op 10-08-2018 19:16

De dalende Turkse valuta, dit jaar 35% bij een rente van om en nabij 16% per jaar is voer voor de speculant. Men kan Turkse lira lenen om ze vervolgens direct te verkopen tegen een stabiele valuta de Dollar of Euro b.v. Daarna lekker nog een jaar of langer wachten tot het nog verder is ingestort en vervolgens tegen een veel lager bedrag in Dollars of Euro's de lira's terug kopen en de lening af betalen. Volkomen legaal en lekker winstgevend. Dit truukje zou niet werken bij een naar omstandigheden aangepaste rente maar Erdosnor wil de rente niet vehogen bij deze hyper inflatie.

kim op 10-08-2018 19:52

Weg met de geldpersen, terug naar het ruilsysteem, jij mijn eieren van de kip,  ik de wol van je schaap.

of zo iets

BroBer op 10-08-2018 20:14

@ Jottum 18.27 : U kunt nu toch echt beter overwegen om, hoe onbeduidend klein het bedrag ook mag lijken, wat goud te kopen ipv een pizza :-).

God weet wanneer precies, maar het lijkt erop alsof we toch echt allemaal het instorten van de wereldvalutamarkt, met de dollar en daarna de euro voorop, gaan meemaken...

Vooraf gegaan door een alles verslindende hyperinflatie zoals men nog nooit gezien heeft.

Kijk om u heen beste mensen : Zimbabwe, Agentinie, Venezuela, Turkije en nog vele andere landen die de afgelopen jaren hierin zijn voorgegaan of op de rand staan van ongelimiteerde valutavermenigvuldiging, zullen in het niet vallen bij wat de centrale banken in USA, EU en China als laatste strohalm zullen aangrijpen om hun immense luchtballonen te redden.

Maar boven alles : wijk geen haarbreed verder van wat ons is gegeven in Christus Jezus ! Blijft dichtbij het Evangelie en laat niet los wat je hebt... Die rijkdom is door niemand af te pakken of in waarde te laten dalen !

Allen een gezegend weekend toegewenst en overdenk bovenstaande goed... er is niet veel tijd over om te handelen.

Shadow1100 op 10-08-2018 20:58

Mayer Amschel Bauer, die op 23 februari 1744 werd geboren in Frankfurt, veranderde zijn naam in 'Rood Schild', oftewel Rot Schild, wat hij ontleende aan een embleem met een rood schild op het huis van een van zijn voorouders, een zuivere marketingstrategie, want het klinkt veel edeler dan Bauer, dus gewoon 'Boer' en blijkbaar wilde hij zijn familie vrijwaren van vervolging door anti-semieten die in het toenmalige Duitsland de overhand namen.

Kempen op 10-08-2018 21:47

Brober.  Ben je brasil niet vergeten 

RuRu op 10-08-2018 22:53

Met dollar kan men eten kopen.Met Allah en het sprookjesboek kun je je honger niet stillen.Tip.Erdo kan zijn collega dictator in Venezuelanog altijd om raad vragen.

Petra op 10-08-2018 22:54

Perfect artikel hr. Xander!

ohje op 10-08-2018 22:59

Tja en onze inteligente wereldleiders staan erbij en deden een plasje.

Cefas op 10-08-2018 23:55

Er komt een tijd dat de handelaar met zijn waar blijft zitten en niemand zijn waar meer kan kopen. Geld is op en geld is niets meer waard. Ruilhandel is dan de optie.

Bundy op 11-08-2018 01:55

Overigens is Tyler Durden wel een pseudoniem .  https://nl.wikipedia.org/wiki/Tyler_Durden

Tom Hendrix op 11-08-2018 07:13

@BroBer: 20.14. uur, op 10/8. Hierop zeg ik: Amen. U heeft gelijk.

vlokje op 11-08-2018 12:33

Hij heeft het veroorzaakt,  dus hij kan het weten

Ps valt deze kennis niet onder  handelen met voorkennis ;-)

Cédric op 11-08-2018 15:22

Draghi's QE heeft niets gedaan voor de economie. In plaats daarvan is zijn beleid inmiddels desastreus voor de Europese obligatiemarkt die hij met zijn krankzinnige beleid compleet heeft verwoest. Met zijn QE beleid heeft hij de zuidelijke landen aan het infuus gelegd en gehouden, waardoor de schulden van die landen  alleen maar verder zijn opgelopen. Die schuldencrises gaat binnen afzienbare tijd ontploffen. De rente explodeert zodra de markt die Staatsschulden moet gaan financieren, wetende dat er tegenover die schulden geen economische groei staat. Tegen die tijd is Draghi inmiddels gevlogen, immers hij heeft al aangegeven de rente (kunstmatig) laag te houden tot midden 2019. Toevallig loopt dan ook zijn mandaat af en zijn de puinhopen die hij achterlaat voor zijn opvolger. Het betekent vrijwel zeker het einde van de euro en de muntunie zoals we die vandaag kennen. 

Bundy op 11-08-2018 16:43

Cédric op 11-08-2018 15:22 

Wanneer je stelling klopt wordt de digitale Wereldmunt  en hiermee de R.F.I.D  chip ongeveer midden 2019 ingevoerd .   Omdat je tijdens het gebruik van die chip een handeling moét verrichten waarmee je de nieuwe wereldleider aanbidt , zal ook de anti-Christ zich op dat moment bekend moeten maken  .

BroBer op 11-08-2018 17:37

@ Cedric 15.22 - Ik denk dat er eerst nog enkele zaken aan vooraf gaan, die met name de bevolking zal gaan raken : de pensioenfondsen zullen "verplicht" worden om de staatsobligaties en hypotheekschulden te gaan opkopen, zodra de centrale banken niet langer in staat zijn om de bubbels met QE of QT te manipuleren.

Zie wat er al in Italie is gebeurd vorige week is gebeurd, de tussenfase die ook nog met komen, waar enkele commerciele banken nu zelf moeten inspringen om schulden op te kopen omdat het anders te öbvious" is dat men geen uitweg meer ziet en ook in de USA waar pensioenfondsen in wezen nog maar een dekking hebben van minder dan 30% om aan hun verplichtingen te voldoen.

De wereld in valuta / reserve currency is volledig bankroet....

Heft je ogen op naar Hem die is, die was en die Komen Zal !

Maranatha. Amen

ottoman op 11-08-2018 20:26

nee er is geen deal met n uitwissel van die dominee en n turk in amerika.

en dit heeft ook nooit plaatsgevonden, ze moeten nog n deal maken

erdogan zegt wel geef onze paus wij geven die van jullie. ( pastoor )

hij bedoeld gulen uitlevering voor brunson dit zegt hij ook letterlijk.

hij zegt ook amerika wil zoiezo iran en turkije boycotten alleen voor turkije is n verhaal als met deze brunson wel n goed punt.

Ernie op 11-08-2018 23:04

Ik denk dat Lord Jacob Rothschild weet, dat het geld systeem op instorten staat en dat gaat meestal gepaard met oorlogen of revoluties. Dat zou ook betekenen dat er dan een nieuw geld systeem komt en dat zal nooit zo zijn als het systeem dat het nu is en dat bedacht is door de Rothschild en nog een handje vol mensen, dat weet Lord Jacob Rothschild als geen ander, hij weet dat ook, dat zijn laatste dagen zijn geteld en ook voor de BIS bank!!! Ik denk ook dat er heel veel mensen die al decennia's in het geld zwemmen, gelyncht gaan worden doordat ze iedereen hebben uitbuiten, zodat ze zelf als goden konden leven op aarde.

Ook in de Romijnse tijd, is Rome gevallen, door het graaien, verreiken en corruptie, dat zal nu echt niet anders gaan. Ik weet wel dat er een hele hoop elite gedood zullen worden net zo als al die corupte regeringen die in werkelijkheid stro mannen zijn voor de banken, multinationals enz. 

Jeanexpo op 12-08-2018 07:56

Socialisme is slecht.

Tom Hendrix op 12-08-2018 18:07

@BroBer: 17.37. uur, op 11/8. Eens met uw reactie.

jottum op 13-08-2018 21:43

BroBer op 10-08-2018 20:14

Ach, 247 biljoen dollar aan schulden op de wereld (december 2018).

Als de brij ontploft, kan men beter beschikken over degelijke duurzame gebruiksvoorwerpen voor het dagelijks leven en kennis van en ervaring in voedselproduktie en teelt van gewassen plus de geestelijke kracht om het gemis van veel te doorstaan en overwinnen. Ook handig bij een veranderend klimaat en weersgevolgen.

In het slechtste geval gaat alles en iedereen failliet en begint men weer bij de aanvang: het grote systeem is weinig anders dan bij privé faillissementen.

   

Guardianofretro op 15-08-2018 17:34

Meervoudig trillionair Rothshield spreekt...

Alles wat deze man nu zegt is evenwel precies de uitvoering van het globale duivelse plan wat deze man voor ogen heeft samen met zijn kliek Allerrijksten der Aarde en opstoker van alle conflicten en oorlogen.

Alles loop volgens het plan van deze grootste maffia clan

Bird op 17-08-2018 02:12

Ja Jacob Roodschild z’n fam heeft 500+ triljard,hij kan in een klap het probleem oplossen dat doet hij niet omdat het probleem waar we nu in zitten door zijn fam juist is veroorzaakt door de eeuwen heen,en dat hebben ze niet van zichzelf maar van een hogeremacht.

Ze lopen al eeuwen met de gedachten rond dat zij van hun baas na een door hem bepaalde tijd op rozen zitten dus zij blijven eeuwig leven denken ze op aarde,maar dat wordt niet de aarde Jacob ben ik bang voor.

Groetjes Bird.

Oma op 17-08-2018 16:01

Deze misdadiger tegen de mensheid,het rotte schild, geeft een heads up voor wat staat te gebeuren: het veroorzaken van de volgende financiële crisis en oorlogen om de gigantische beerput die hijzelf met de elite gegraven hebben en waardoor zowat alle landen verzuipen in schulden, weg te kunnen vegen. Daarvoor dienen immers oorlogen. @Ernie: boontje komt om zn loontje en inderdaad, vele en politieke graaiers zullen hun straf niet ontlopen, daar zal de volkswoede wel voor zorgen. In landen zoals Mexico en Brazilië worden politici reeds gelyncht.

Dutchpatriot op 22-08-2018 17:59

Haha, 1293123 Biljartrilliousgezillamiljartos. Wat betekend geld nog als je de aantallen niet eens meer kunt uitspreken?

Geld is een illusie en alleen de waarde die wij (gebruikers van het geld) eraan geven. Zolang er nog mensen naar de koopjes markten gaan en 3 euro of wel 6,60 HFL voor een brood wensen te betalen waar maar 50ct aan meel in zit dan denk ik dat geld nog genoeg waarde heeft en den Menschen het nog te goed hebben. Het moet dus blijkbaar nog veeeel slechter gaan voor het ooit nog beter kan gaan.

En voor iedereens informatie, in de Grondwet staat dat de Overheid welke geen overheid is (want overheden bestaan niet! Het zijn allemaal bedrijven!) verantwoordelijk is voor de creatie van geld.

 

Dus mochten we morgen ineens met z'n allen beslissen dat het zo niet langer kan dan is het als het moet morgen allemaal voorbij. Maar zoals al gezegd is iedereen nog in zijn nopjes zolang de 3 euro nog op tafel komt voor een brood. En bij de tijd dat het te laat is dan hebben we inderdaad een nieuwe WW... WW4 wel te verstaan... Want de koude oorlog was eigenlijk de 3de wereld oorlog. En nog eens een FYI, WW4 is al begonnen, kijk eens in de lucht, test eens je drinkwater, en met het aankomende fun fun 5G netwerk worden we straks allemaal lekker gebakken van binnenuit. Dus een WW4 wordt heel stil en lekker warm.

Dus wen alvast maar aan de zin Heil wie dan ook...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl