HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Lid Maltezer Orde schrijft in boek ‘De Dictator Paus’ over revolutie in Vaticaan

Jezuïet Franciscus presenteert zich als schaap, maar gedraagt zich als wolf, heeft zelf revolutie ontketend ‘die zich tegen het evangelie keert’ – Zoveelste misbruikschandaal katholieke priesters in VS

 
Paus Franciscus wordt wereldwijd door steeds meer katholieken, van gewone gelovigen tot hooggeplaatste geestelijken, als een valse of zelfs anti-paus gezien. (Afbeelding: Getty Images(7)).

Wereldwijd hebben veel katholieken al jaren het gevoel dat er wat mis is met de huidige paus Franciscus. Zijn het wellicht zijn vaak extreemlinkse standpunten? Zijn openlijke steun voor dictatoriale superstaten zoals de EU? Ligt hij inderdaad in één bed met de islam, door Europa te willen islamiseren met het binnenhalen van zoveel mogelijk moslimmigranten? Een Vaticaan insider, lid van de Maltezer Orde, heeft nu een explosief boek over Franciscus geschreven: ‘De Dictator Paus’. Volgens Macantonio Colonna heeft Franciscus een ware revolutie in de Katholieke Kerk ontketend, een die niet alleen het ambt van de paus, maar het complete christendom bedreigt en beschadigt.

 

De omslag van het nieuwe boek is veelzeggend: gitzwart, met enkel de achterkant van het witte hoofddeksel van de paus zichtbaar. Het laat duidelijk zien hoe Colonna, lid van de Maltezer Orde met de beste contacten in het Vaticaan, tegen de huidige paus aankijkt. Herstel: voormalig lid, want na het publiceren van het boek werd hij onmiddellijk geschorst.

Revolutie Franciscus keert zich tegen het evangelie

In ‘De Dictator Paus’ geeft Corlonna een zowel biografisch, inhoudelijk als theologisch beeld van de leider van het Vaticaan. Zijn motief om het boek te schrijven? Hij is bang dat er ‘op dit moment een revolutie in de Kerk plaatsvindt.’ Deze revolutie is geheel en al door Franciscus zelf ontketend, en is volgens hem gericht tegen alle eeuwenlange Katholieke sacramenten en zelfs tegen het evangelie, waardoor niet alleen de integriteit van het pauselijke ambt op het spel staat, maar die van het complete christendom.

‘Schaap’ voor buitenwereld, maar ‘wolf’ in zijn acties

De schrijver onderbouwt zijn stellingen met informatie van tal van personen, zowel binnen als buiten het Vaticaan. Hij laat zien waarom de paus veel meer als een radicaal linkse politieke wereldleider opereert, dan als het hoofd van een (belangrijke tak van) een religie. Hoe amicaal Franciscus zich ook naar de buitenwereld presenteert – binnen het Vaticaan gedraagt hij zich als een heuse dictator, een ‘wolf’, die met alle mogelijke middelen zijn tegenstanders –zonder uitzondering traditionele, conservatieve katholieken- monddood maakt.

Corlonna voorspelt dat de corruptie rond Franciscus, waar hij zichzelf aan schuldig maakt, mogelijk al dit jaar wel eens tegen hem kan keren (1).

Zoveelste misbruikschandaal

Gisteren schreven de media over het zoveelste katholieke misbruikschandaal. In de Amerikaanse staat Pennsylvania blijken in de afgelopen 70 jaar meer dan 300 katholieke priesters zeker 1000 minderjarige kinderen te hebben misbruikt.

Ook hier bleek het Vaticaan al jaren van op de hoogte, maar is alle moeite gedaan om het schandaal in de doofpot te stoppen. Bovendien gaat het hier enkel nog om de bekende gevallen; het vermoeden bestaat dat het werkelijke aantal daders en slachtoffers nog vele malen hoger is. (2)

Tijdens zijn bezoek aan Chili beschuldigde Franciscus de misbruikslachtoffers van de katholieke voorganger Fernando Karadima zelfs van ‘laster’, omdat zij verklaarden dat bisschop Juan Barros dit niet alleen verborgen hield, maar er persoonlijk toeschouwer bij was (5).

Impliciete steun voor genocide op blanken in Zuid Afrika

In Zuid Afrika heeft de paus zich impliciet achter de genocide op de blanke boerenbevolking geschaard door zijn bisschoppen het bevel te geven het in beslag nemen van de gronden en bezittingen van de blanken door de zwarte regering te steunen (3), een stap die in buurland Zimbabwe leidde tot de instorting van de economie, hyperinflatie, massale armoede, hongersnood, en nog meer geweld.

Bisschop: Paus heeft kerk in China verraden

Dat Franciscus –die vanwege zijn streven naar een socialistische, neomarxistische wereldregering ook wel als de religieuze leider van de ‘Nieuwe Wereld Orde’ wordt gezien- wel iets heeft met totalitaire dictaturen, blijkt ook uit het feit dat hij in China akkoord is gegaan met door de communistische partij benoemde bisschoppen. De aartsbisschop van Hong Kon, Zen Ze-kiun, noemde dit niets minder dan ‘verraad van de (ondergrondse) kerk in China’. (4)

 ‘Moslim terrorisme bestaat niet, islam wil vrede’

Ongeveer een jaar geleden beweerde de paus dat ‘moslim terrorisme niet bestaat’, en dat ‘alle religies vrede promoten’. Ook zou ‘niemand crimineel, drugshandelaar of gewelddadig zijn. Nee, er zijn enkel arme mensen zonder gelijke kansen.’ (6)

In 2015 vergeleek Franciscus de gruweldaden van de islamitische terreurgroep ISIS letterlijk met de opdracht van Jezus aan zijn discipelen om het evangelie over de wereld te verspreiden.

Valse ‘anti’ paus?

Een groep katholieke lekenleiders vroeg president Trump vorig jaar om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist George Soros verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse Jezuïet Franciscus, die nu als een soort anti-paus opereert.

‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links,’ schreven de katholieken in hun brief aan Trump.

 


Xander

(1) PI-News
(2) Epoch Times
(3) OE1.at
(4) Buchanan|
(5) Infowars
(6) Breitbart

(7) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

02-08: (/ Paus Franciscus noemt migranten ‘soldaten van hoop’)
31-03: Pasen 2018: Paus Franciscus zegt niet meer in de hel te geloven
20-01: Paus beschuldigt slachtoffers misbruik door katholieke voorganger van laster

2017:

07-10: Slachtoffer over topconferentie misbruik: ‘Vaticaan zou eerste doelwit moeten zijn’

29-08: Paus eist zelfde rechten illegalen als Europeanen;
09-08: Angela Merkel en paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet (Franciscus: Er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)

15-07: Vaticaan verkettert blanke evangelische christenen als onwetende eindtijd fanatici
10-07: Paus Franciscus: ‘Gevaarlijke alliantie’ VS en Rusland bedreiging voor immigratie (/ Vaticaanse leider hamert op oprichting federaal Europa)
29-04: Boek van priester-theoloog: ‘Helft van alle katholieke geestelijken is homo’ (/ over o.a. pedo-priesters)

22-04: Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten (/ Franciscus vindt dat alle migranten recht hebben op Europese welvaart en voorzieningen)
05-03: Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe
19-02: Angela Merkel en Paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet (/ Franciscus: er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)
03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden


2015:

28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah

07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering

11-01: Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde

11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen


2012:

24-05: Hoofd exorcist beschuldigt Vaticaan van ontvoering van meisjes voor seksfeesten
27-02: Priester: enorm ondergrond homo netwerk in Katholieke Kerk (/ Homobisschoppen en –kardinalen beschermen elkaar en promoveren hoofdzakelijk gelijkgeaarden)

28-01: Duizenden Europeanen willen doop ongedaan maken om schandalen Katholieke Kerk 

2010:
10-12: Bewijs dat paus Benedictus loog over kindermisbruik priester
11-03: Pauselijke exorcist: De duivel is in het Vaticaan 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

Rienus op 15-08-2018 15:25
vlokje op 15-08-2018 15:50

Met zo'n dictator-paus kun je er op wachten dat hij protestantse, vrijgemaakte en evangelische gemeenten gaat inlijven,  misschien zijn we dat al, maar we hebben geen idee

dg op 15-08-2018 16:12

Rienus, ofdat erbij de protestanten dat niet gebeurd. Ik weet uit betrouwbare bron dat het daar erger is dan bij de katholieken. Dus wie de schoen pas... en eerst je eigen balk verwijderen, denk ik zo. 

vlokje op 15-08-2018 16:22

Ps de pausen hebben trouwens altijd al door de eeuwen heen de protestanten als afvallige katolieken gezien, en ook afvallige katolieken vallen volgens de kerk leiding onder zijn gezag,vonden en  vinden de pausen zelf

jan op 15-08-2018 16:24

Een zwarte paus zou de laatste pas paus zijn zoals ik gehoord heb. Het hoofd van de jezuiten wordt wel de zwarte paus genoemd. Deze paus was hoofd van de jezuiten en is dus de zwarte paus. Verbaast me dus niet wat er gebeurd. Ik denk dat we een paar heel spannende maanden tegemoet gaan, waarin de strijd van het donker tegen het licht wordt uitgespeeld en uiteraatd gewonnen door het licht met hulp van het universum.

bert op 15-08-2018 16:29

er werd in 2013 verteld dat Benedictus ernstig verzwakt was en wel snel zou overlijden, daarom moest er een nieuwe paus komen, Franciscus..maar anno 2018 leeft Benedictus nog altijd, verkeert zelfs in redelijke gezondheid. Ik vond het toen al een merkwaardig verhaal, want een vervanging van een paus die nog leeft was nog nooit voorgekomen. In de jaren erna was ik redelijk gerustgesteld toen ik de nieuwe paus in actie zag en hoe hij een sobere leefstijl aanhing en dat ook zelf demonstreerde..de laatste jaren ben ik echter weer opnieuw ongerust door de enigszins merkwaardige uitspraken van deze man. als rooms-katholiek blijf ik hem met opgetrokken wenkbrauwen volgen, er kloppen gewoonweg een aantal zaken niet.

Jean op 15-08-2018 17:27

Ik heb nooit enig vertrouwen gehad in die man/vrouw/gender.

Tom Hendrix op 15-08-2018 17:29

@vlokje: 15.50. uur. Dat zou wel helemaal te gek zijn.

Bob Fleumer op 15-08-2018 18:01

Een ieder die zijn zieleheil in de handen legt van een ander dan zichzelf verloogent zijn eigen ziel.

Bambi op 15-08-2018 18:17

Awel,dat hij dan naar de moskee gaat amen en uit.

Bambi op 15-08-2018 18:36

En dan nog iets.die dat Europa binnen komen die moeten zich aanpassen en niet anders om.En waarom al die moskee in Europa. Als wij naar een ander land gaan, moeten wij ons ook aan passen verdo.rie.il heb zoveel landen gezien en heb mij altijd aangepast. Dus de rest heeft dat ook te doen en niet anders om.Wij zitten hier verdom..in hun greep.Wij zijn al verloren voor we het kunnen denken.En is allemaal al naar de vaantjes en veel te ver gekomen voor die rotte Europa Ver trekken moeten we hier het gaat onze dood hier kosten.Groeten aan iedereen.

Cefas op 15-08-2018 18:45

Niet de anti-christ maar wel de valse profeet? Of voorloper van de New-Age religie?

Rosalie op 15-08-2018 19:37

Deze paus, ik no hem liever Bergoglio want hij is onrechtmatig verkozen. Paus Benedictus is de echte paus die inderdaad moest aftreden onder druk van de elite. Gezondheidsredenen waren gelogen. Wie herinnert zich nog de bliksemflits boven het Vaticaan toen Benedictus zijn aftreden bekend maakte? Teken uit de hemel . Op de site " Restkerk " kun je veel info hierover vinden. Deze Bergoglio doet zich nederig voor maar er schuilt een dictator achter. Hij is een wolf in schaapskleren. Hij wil een wereldgodsdienst,maar dat houdt in dat Christus dan enkel gezien wordt als een van de grote meesters en niet als de zoon van God. Hij wordt ook wel de valse profeet genoemd die samen gaat werken met de antichrist. Vertrouw hem nooit ! Er zijn meer voorspellingen dat hij de laatste paus is.

patje op 15-08-2018 19:38

Wat een poeha om helemaal niets. Wat maken zoveel mensen zich altijd maar druk? Deze Paus heeft inderdaad zijn gebreken zoals elk ander mens, maar Franciscus is de beste Paus allertijden. Hij is openminded, hij is goed voor Atheisten en Homo's en Lesbienne's etc etc etc. Hij twijfelt ook vaak aan het bestaan van God (vind ik super eerlijk en goed van hem trouwens), en hij heeft ook verkondigd dat er geen Hel is. Beter dan al die andere ''Pausen'' die ons altijd maar bang hebben gemaakt met de Hel etc etc. 1 minpuntje aan deze Paus is inderdaad dat hij te lief is voor de Islam. Vrede zij met Ons.

Jean op 15-08-2018 20:19

Bob Fleumer, 100% met u eens.

Rienus op 15-08-2018 22:49

dg op 15-08-2018 16:12

U mist geloof ik het punt wat ik wil maken. Geeft niet hoor.

JP op 15-08-2018 23:02

Het Roomse instituut zou opgedoekt moeten worden met dergelijke ongure leiders aan het roer die het niet verdienen zich Christen te mogen noemen. Echte Christenen zouden dergelijke leiders niet moeten willen en hebben dergelijke minkukels niet nodig. Wie is er trouwens ooit op het onchristelijke idee gekomen dat er behoefte zou zijn aan 'een plaatsvervanger' van Christus op aarde? En deze onverlaat waar werkelijk niets Christelijks van uitstraalt durft zich zo te noemen? "een goede boom herken je toch....?" Weg met al die claims en stempeltjes die op de Bijbel gezet zijn, die horen daar niet op.

dolphin op 16-08-2018 00:30

Misschien wordt het tijd om die kinderneucqers letterlijk genderneutraal te maken , is heel populair toch ? of trekken we dan een te grote beerput open ......... want het is echt nooit binnen de muren van (watdanookmaarvoor)kerken gebleven , het zit overal  , maar atheisten vinden het zo leuk om naar kerken te wijzen en daarom hoor je er daar wat meer over , en zo blijven ze zelf ook wat uit de spotlights.

kunnen we daarna meteen overschakelen op gedwongen donoren en die hele misselijkmakende handel rondom donors die ook in europa de kassa's goed vult (onlangs nog weer in roemenie)

en zo kan je tegenwoordig rustig stellen dat wanneer men schreeuwt over het ene , achter de schermen de volgende stap al lang weer gaande is , vervolgens gaat men massaal zn woede koelen door te janken en te huilen op t net en opgelost is de persoonlijke onvrede weer .........en weer over tot de orde van de dag , maar alles blijft gewoon doorgaan......

vlokje op 16-08-2018 06:46

Ik vraag mij af, hoe ver de oecumenisch samen werking is, 

En of dit de erkening is van de niet-katholieken ,dat de paus plaatsvervanger is van christus, of is de oecumenisch samen werking een stap naar inlijving van de geloofgemeenschappen?

Wie geeft mij antwoord hier op?

Fran op 16-08-2018 08:07

Tja dictatorschap vind je overal . Mensen worden geschort ,  verbannen , vermoord , als men de waarheid onthult of voor rechtvaardige

doeleinden strijd ..

Denk maar bv.  aan Gandhi .

Wat de bisschoppen en pausdom betreft is niet meer en niet minder dan een autoriteit en territoriumdrang .

Het vaticaan bankwezen .

Waar vooral kinderen de dube van zijn en  de zwakke , alleenstaande .

Een facade .

De huidige paus is in ieder geval niet mijn geestelijke vader , evenzo de pauzen uit het verleden :

er hangt teveel bloed en onrecht  onder het gezag van de roomse kerk .

De instituten onder het pauselijk bewind , paters , nonnen die moesten zorgen voor armen ,  weeskinderen ,

ongehuwde jonge zwangere meisjes , uithuisgeplaatste kinderen enz.  hebben mij laten zien waartoe deze personen in staat zijn .

De middeleeuwse gruwel .

Niet veel fraais !

De pauselijke roomse kerk :wat is dat eigelijk ? : pracht en praal van buiten en onrecht achter de schermen .

Denk maar aan het straatarme geboren jongentje Allessantro Moreschi , die als kind gecastreerd werd en op 25 jarige leeftijd in de Sixtijnse kapel een sopraansolo zong voor de paus .

Nu dat is evenwel jaren geleden , maar hedendaags is het kindermisbruik aan het licht gekomen .Van zovele bischoppen , kardinalen en mindere in rang .

Hoelang gaan mensen blind blijven ? Hoelang gaan ze de pausen blijven aanspreken als hun papa ?

 

Gelukkig kan ik geen harten en nieren doorgronden : dat doet de Heer Jezus-Christus wel ! Hij ziet het hart aan .En Zijn Genade

moet ons genoeg zijn .

Gelukkig beslist :

Onze Vader die in de hemel is .  wie heilig zijn en wie in Zijn heilige stad : Jeruzalem binnen mogen.

 

Niet de paus !

AEO op 16-08-2018 09:15

@patje,

Waarom vind je dat deze paus wel goed is? Omdat hij goed is voor atheïsten en homo's? En omdat hij zegt dat er geen hel is? Deze paus typeer ik liever als een verderfengel! Hij spreekt de Bijbel gewoon tegen, oftewel, hij gaat lijnrecht tegen God in! Een paus hoort zich aan de Bijbel te houden. Daarin staat waarom Sodom en Gomorra zijn verwoest, iets wat we tegenwoordig kunnen zien op de plaatsen aan de Dode Zee, waar deze steden lagen. Wie daar gaat rondsnuffelen, kan nog altijd de contouren van de gebouwen zien, die alleen nog herkenbaar zijn aan de rechthoekige puinhopen ervan. Ook vindt men er nog steeds zwavelbolletjes, want God heeft het vuur en zwavel doen regenen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat er bij de verwoesting van deze steden temperaturen zijn geweest van omstreeks 6000° Celcius. De puinhopen zijn volledig verast, alles wat je er aanraakt vervalt tot stof, hetgeen betekent dat deze steden volledig verast zijn! Ook dient er te worden opgemerkt, dat dit de enige plek op aarde is, waar zwavel wordt gevonden met een zuiverheid van 99,6%, terwijl zwavel van vulkanische oorsprong een zuiverheid van slechts 40% heeft. Deze paus vertelt dus in feite leugens, want ook in de Bijbel wordt op meerdere plaatsen duidelijk gesproken over de hel. Terwijl deze paus zegt dat er geen hel zo zijn? Waar haalt hij deze onzin vandaan? Ik zelf heb overigens niets met de Rooms Katholieke Kerk, er zijn vele dwalingen, zoals het vereren van Maria en allerlei heiligen. Een kerk die zich niet aan de 10 Geboden houdt, heeft voor mij weinig waarde.

Rick op 16-08-2018 12:16

JP, helemaal met U eens !

speiker op 16-08-2018 17:55

Patje jij bent echt van het pad af, jongen wat een onzin schrijf jij zeg,

deze man is een leugenaar hij is een waren anti Christ arme mensen die nog in deze man geloven en denken als hij de zegen over ze uit spreekt dat nog helpt ook, Ik ben blij te mogen geloven in De waren God van Abraham,Izaak en Jacob en Zijn Zoon YEASHUA de paus is geen plaats vervanger voor YESHUA dat is een verzonnen verhaal van de katholieke kerk.

Tom Hendrix op 16-08-2018 18:12

@speiker: 17.55. uur. Geheel met U eens. Deze paus, is een medewerker van de duivelse NWO.

Jean op 17-08-2018 11:52

Kijk maar weer naar Amerika waar een bende pedofielen zich uitgeleeft hebben op een duizendtal "onschuldige" kinderen.

Waarom komt er niet een wet waarin "geweld tegen personen" met minimaal 20 jaar opsluiting wordt opgelost en dat "zonder verjarings ontsnappingsroute".

Het laagste van het laagste zijn smeerlappen die kinderen misbruiken.

Oma op 04-09-2018 02:03

@jan op 15-08-2018 16:24

Inderdaad. Alle tekenen wijzen erop dat dit ook de laatste paus zál zijn want vele van zijn schaapjes hebben hem en zijn bende pedofielen reeds de rug toegekeerd...door de mand zijn ze gevallen, hun hang naar geld, macht en kinderverkrachting doet hen de das om...de vele ontdopingen en leegloop van de kerken bevestigen dit...in NL worden van kerken zelfs al moskeëen gemaakt.

Bejaarde mensen van de vorige generatie zijn woedend over wat ze zich allemaal hebben laten wijsmaken door deze leugenaars, farizeeërs, het ontnemen van elke levensvreugde door het bepalen van hun hele leven, tot in de slaapkamer toe door afgunstige geldwolven die er een sadistisch genoegen in schiepen om hun macht te misbruiken, om regels op te leggen aan de gelovigen waaraan zijzelf zich vrijwillig onderwierpen maar uit afgunst en nijd ook de hele katholieke gemeenschap toe dwongen door donderpreken over hel en verdoemenis, die niks te maken hebben met godsdienst.

De échte bijbel wordt angstvallig verborgen gehouden in de krochten van het vaticaan want deze kennis zou een schokgolf teweeg brengen over de ware, Goddelijke Aard en Macht van de Mens waardoor de kerk compleet nutteloos en overbodig zou worden en dat zou de macht breken van dat verfoeilijke, bedrieglijke instituut. De mens heeft geen kerk nodig en al zeker geen bemoeizieke, politieke paus, enkel het geloof in zichZelf en luisteren naar die Goddelijke, innerlijke stem die wij allen kunnen horen.

De katholieke kerk rot van binnenuit naar zelfvernietiging en maar goed ook want een paus die een politieke agenda volgt tegen zijn eigen, gelovige gemeenschap én de hele mensheid, ís helemaal geen paus maar een verrader en oorlogsmisdadiger. De kerk is het kwaad en vergíf voor de mensheid, net als elke andere religie.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl