HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Iraanse generaal plaatst foto van exploderend Witte Huis, mag van Instagram blijven staan

Vrijheid om het Westen te haten, maar niet om voor die haat te waarschuwen - Is deze linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingscentra’ (= concentratiekampen) voor conservatieven? 
Afbeelding: Instagram account Qassem Soleimani (2)).

Dat de internet censuur in het Westen alleen conservatieve, rechtse en onafhankelijke websites treft blijkt andermaal nu Instagram, dat eerder Alex Jones en Tommy Robinson blokkeerde, een foto van de bekende Iraanse generaal Qassem Soleimani waarop hij zelf is te zien met op de achtergrond een exploderend Witte Huis, gewoon laat staan. Zo mogen moslims op bijvoorbeeld YouTube nog steeds onbeperkt pleiten voor het invoeren van de discriminerende en onderdrukkende Sharia, instructies plaatsen hoe vrouwen en meisjes moeten worden geslagen, en oproepen om de gewelddadige terroristische jihad tegen het Westen te voeren. Wederom wordt duidelijk dat de progressieve/linkse globalisten een anti-maatschappelijk pact hebben gesloten met de islam, met de bedoeling onze complete samenleving te ondermijnen en omver te werpen.


Qassem Soleimani, generaal van de Iraanse Revolutionaire Garde, werd al in 2011 door het Amerikaanse ministerie van Financiën op de officiële terroristenlijst geplaatst. Desondanks werd zijn ruim twee jaar oude (en inderdaad als van hem geverifieerde) Instagram account niet geblokkeerd. Sterker nog: Soleimani, die met de regelmaat van de klok openlijk dreigt met de vernietiging van Israël, kon zonder problemen een gefotoshopte afbeelding plaatsen van hemzelf, met op de achtergrond het exploderende en in brand staande Witte Huis.

Sinds MEMRI, de organisatie die al jaren de islamitische media monitort, een analyse van Soleimani’s account publiceerde, groeide zijn aantal volgers van 69.100 naar ruim 70.000.

Iran ‘klaar om de VS te vermorzelen’

In zowel Farsi als Engels is sinds 28 juli te lezen dat Soleimani ‘’klaar is voor de jihad. We zullen de VS onder onze voeten vermorzelen.’ Eerder die week had Soleimani gedreigd om Amerikaanse doelen in het Midden Oosten aan te vallen als er inderdaad sancties komen tegen de Iraanse olie export. Daarop twitterde Trump dat hij ‘nooit en te nimmer opnieuw Amerika moet bedreigen, of u zult daar gevolgen van ondervinden die in de geschiedenis nog maar weinigen hebben geleden.’

Soleimani was niet onder de indruk, en verklaarde tijdens een toespraak dat ‘wij een martelarennatie zijn. Wij zijn vlakbij jullie, op plekken waar jullie geen enkele weet van hebben... Jullie kunnen de oorlog dan wel beginnen, maar wij zullen degenen zijn die hem zullen beëindigen.’

In andere berichten van de generaal zijn regelmatig de slogans ‘Allahu Akbar’ en ‘Dood aan Amerika’ te lezen en te horen. Tevens plaatste hij een foto van een ontmoeting tussen opperleider Ali Khamenei en Hassan Nasrallah, de leider van de islamitische, door Iran aangestuurde zwaar bewapende terreurbeweging in Libanon.

Vrijheid om het Westen te haten, maar niet om voor die haat te waarschuwen

MEMRI wijst erop dat de inhoud van Soleimani’s account de voorwaarden van Instagram schendt. Zo staat er duidelijk dat het platform niet mag worden gebruikt ‘om het terrorisme, georganiseerde criminaliteit en haatgroepen te steunen of aan te moedigen.’ Je zou zeggen dat het plaatsen van een foto van een exploderend Witte Huis die regels duidelijk overtreedt.

Zo niet, wat dan wel? Want conservatieve activisten zoals Alex ‘Infowars’ Jones en Tommy Robinson kregen voor veel minder heftige uitspraken een blokkade aan hun broek.

Oproepen en wensen om Donald Trump te vermoorden, Europa te islamiseren en te onderwerpen aan de Sharia, of Israël te vernietigen en de Joden uit te roeien vallen volgens het establishment klaarblijkelijk onder de ‘vrijheid van meningsuiting’, terwijl conservatieve websites en activisten die hier tegen waarschuwen, steevast  ‘extreemrechtse haatzaaiers’ worden genoemd, en steeds vaker van sociale media worden afgegooid.

Is dit nog maar het begin?

Een veel duidelijker voorbeeld van de Bijbelse profetie dat in de eindtijd ‘wat licht is, duister zal worden genoemd, en wat duister is, licht’, is er op dit moment nauwelijks denkbaar. Al vrezen wij dat dit allemaal nog maar het begin is, niet alleen van nog veel strengere internet censuur, maar op den duur ook van de terugkeer van ‘heropvoedingscentra’ (= concentratiekampen), waarin iedereen die het openlijk niet eens is met de koers van de linkse globalisten in Amerika en Europa als ‘terrorist’ zal worden opgesloten.

 

Xander

(1) MEMRI via Zero Hedge
(2) Instagram (eigen werk Soleimani; geen eigendomsrechten ; privacybeleid:Alle informatie of inhoud die je vrijwillig op de Service publiceert, waaronder je Gebruikersinhoud, wordt openbaar voor het algemene publiek, overeenkomstig de toepasselijke privacyinstellingen die je hebt ingesteld....Zodra je je Gebruikersinhoud hebt gedeeld of openbaar hebt gemaakt, kan deze door anderen opnieuw worden gedeeld.)


Zie ook o.a.:

12-08: 'Internet censuur signaal van aanstaande false flag aanslag groter dan 9/11'
08-08: Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemen
07-08: Westerse internet censuur wordt actief: Eerste grote onafhankelijke media geblokkeerd

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 


Reacties

Gerard op 18-08-2018 14:58

@ Moderator ‘wat licht is, duister zal worden genoemd en wat duister is, licht’,...' Waar staat die tekst? Of op welke (afgeleide) tekst doelt u? Groet van Gerard.

Gerard op 18-08-2018 15:30

@ Moderator. Jes. 5:20 ??

willy op 18-08-2018 15:43

Ze willen ook Israel vernietigen, maar ik heb vandaag gelezen in te krant dat Poetin en president Trump hebben afgesproken dat Iran zijn koffers moet pakken in Syrie , ik ben is benieuwd of dit gaat gebeuren omdat Poetin een dubbele agenda heeft! iran is een zeer gevaarlijk land, wel is het zo dat de jongere generatie te geestelijken kotsbeu zijn en wekelijks op straat komen! Het is zeker geen vrij land om te leven en werken! Op dit ogenblik worden ze door te VS economisch genekt, maar de EU werkt nog steeds samen met dit regime in Iran ook zi hebben een dubbele agenda! En zo het artikel laat uitschijnen lijken Bijbelse profeties langzaam maar zeker duidelijk te worden, maar hoe zit het dan met te vernietiging van Damascus ? Ook dit staat bij te grote profeet Jesaja?  Dus we moeten steeds voorzichtig zijn , goed artikel ! Shalom

Cefas op 18-08-2018 15:58

Linkse hypocrisie optima forma en daarmee speelt links tegerlijkertijd de islam in de kaart. Wat een onbenullen of is het opzet, want dan is het ronduit boosaardig. Beide hebben op korte termijn hetzelfde effect: Destabilistatie van Europa en de rest van de wereld en uiteindelijk uitmondend in wereldwijde chaos.

Tom Hendrix op 18-08-2018 16:10

Eens met het gehele artikel. @ Cefas: 15.58. uur. Sluit me aan bij uw reactie, Cefas.

Eelke Piers op 18-08-2018 16:15

Is internet zo afhankelijk van YouTube of Istagram? Zou het een probleem zijn om zelf een site te openen zoals Youtube? Daar kan dan alle kritiek op de islam geplaatst worden.

Janus op 18-08-2018 16:46

@Cefas op 18-08-2018 15:58

Ik respecteer jouw mening, maar als het op feiten aankomt zou ik het anders formuleren.

Ik heb onderstaand 2 links geplaatst, waarin duidelijk wordt gemaakt 'wie' de media controleer: 

https://www.youtube.com/watch?v=H9VnySW0F7g  Deze wordt uitgelegd dat de Jezuieten de media controleren

En met deze link zie je een overzicht wat de Jezuieten nog meer controleren behalve de media:

https://www.youtube.com/results?search_query=eric+jon+phelps+who+controls+the+media

Het is een andere kijk op de dingen die we (be) leven.

Bundy op 18-08-2018 17:37

De linkse globalisten bepalen öok in Nederland wat nieuws is .   Aan de gruwelijke "zelf"moord van W. Dille werd erg weinig aandacht besteed , ook deden de instanties z.g.a niets .   Hier het gruwelijke relaas , waarschuwing om het niet voor het slapen gaan te lezen .      http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13217:de-moord-op-willie-dille&catid=9:binnenland&Itemid=22 

Gisteren was er wel onafgebroken in het m.s.m-nieuws dat er een Nederlander met terroristische wraakmotieven aangaande deze gebeurtenis was gearresteerd en naar een Ebi is overgebracht .   Dáar bevinden zich de andersdenkenden , want gedaan had de man niets . BAH .

Dion op 18-08-2018 17:46

@Eelke Piers     als je een paar miljoen  in je achterzak heb ,, kan ik wel wat maken hoor.....

Cefas op 18-08-2018 19:59

@Janus 18-8-2018

Bedankt voor je aanvulling. Inderdaad, De Jezuieten hebben een zeer bedenkelijke geschiedenis (inquisitie) en heeft binnen de RK een zeer grote, en wederom, een zeer bedenkelijke invloed ook buiten de RK. Zij vervullen zeker een negatieve rol (net als al die andere geheime genootschappen) in de eindtijd-profetieen. Zie ook: de Jezuieten agenda (Wim Jongman)

Rienus op 18-08-2018 21:27

https://youtu.be/ZOnmBZHsnAM

De vergelijking dringt zich op.

AEO op 18-08-2018 23:51

@willy,

Er is wat aan het borrelen en gisten in het Midden- Oosten. Veel informatie en updates in het Engels kan je vinden bij Amir Tsarfati, die via Youtube regelmatig de toestand in het Midden-Oosten bespreekt. Er is van hem ook een app, getiteld Behold Israel. Zo kom je veel aan de weet, wat juist bij onze nieuws media wordt genegeerd of verdraaid.

Zo zegt Amir Tsarfati, dat Israël nu in de stilte voor de storm leeft, en dat de volgende oorlog een roofoorlog zal zijn, omdat Israël momenteel een periode van ongekende welvaart beleeft. De Psalm 83 oorlogen zijn verleden tijd, dat zijn de oorlogen waarin de Arabieren geprobeerd hebben om Israël te vernietigen en de Joden uit te roeien. Deze profetie van Psalm 83 is vervuld tijdens de oorlogen van 1948/1949, 1967 en 1973.

De komende grote oorlog staat beschreven in Ezechiël 38 en 39. Er vormt zich een coalitie waar Iran, Turkije en Rusland deel van zullen gaan uitmaken. Het gaat om de rijkdommen van Israël, zoals de enorme hoeveelheden aardgas en ook aardolie. Het wordt de oorlog van Gog en Magog, die beschreven staat in Ezechiël. Ze zullen Israël met een onvoorstelbare overmacht aanvallen, maar dan zal God gaan ingrijpen en zal deze coalitie hun ondergang tegemoet gaan! Volg de toespraken maar van Amin Tsarfati. Zeer interessant!

Arno op 19-08-2018 00:25

Mod, kunt u het plaatje ook goed zetten, dit lijkt niet.

willy op 19-08-2018 11:26

@AEO : Bedankt voor te tip !! Shalom

Econoom op 19-08-2018 12:28

Nu hebben de jezuïeten het weer gedaan aldus een aantal reacties.  Wat is het verband tussen de jezuïeten en de linkse globalisten. Hier worden weer aardig wat verhalen uit de duim gezogen. Overigens de inquisitie is geen uitvinding van de jezuïeten maar van de dominicanen. De jezuïetenorde werd pas een paar eeuwen later opgericht.

Daniel op 19-08-2018 14:08

AEO op 18-08-2018 23:51

Israel heeft niets te bieden maar moet jaarlijks met miljarden Amerikaans belastinggeld worden ondersteund.

Janus op 19-08-2018 17:17

@Econoom op 19-08-2018 12:28

Liegen is één van de vijf zondes die je moet vermijden; de vader van de leugen is.....,en daarom!

Ik heb stellig het idee dat liberalen meer van cijfertjes houden dan van YHWH; komt zomaar ineens bij me op. Maar rekenen is niet hetzelfde als rekening houden met.

Bundy op 19-08-2018 17:38

@Daniel op 19-08-2018 14:08

AEO doelt op het Leviatan olie- en gas-veld dat voor de kust van Israël ligt .  Het is nu de grootste in zijn soort , maar nog niet ontgonnen .    Voor zover ik weet is i.v.m. de "Palestijnen " die ook een deel willen , hier nog geen begin mee gemaakt .

Econoom op 20-08-2018 13:45

Janus, cijfers geven de werkelijkheid weer. YHWH bestaat niet.

Ge Kessel op 21-08-2018 07:52

lijkt erop dat war er in de de mainstream media komt te staan in de USA en EU wordt bepaald door China en Saudi Arabie...

AEO op 21-08-2018 10:47

@Daniel,

Zoals Bundy je al heeft uitgelegd, de grote gasvondsten voor de kust van Israël, plus de gevonden olie. Maar Israël heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van de ontwikkelingen op medisch gebied? Als ik een zeer ernstige ziekte zou krijgen, zou ik het liefst in een ziekenhuis willen worden opgenomen in Israël, want dan is mijn overlevingskans een stuk hoger dan hier. Wat dacht je van de technologie die Israël heeft? Geen enkel land bracht zoveel innovatie voort als Israël. Wat dacht je van de landbouwtechnieken van Israël? Men heeft diverse cactussen veredeld, en wel, om in de droogste gebieden ter wereld te kunnen groeien en dan ook nog eetbare vruchten voort te brengen, iets wat een tijdje terug in een ducumentaire op de Duitse tv te zien was. Israël is op dit moment welvarender dan ooit tevoren, de economie laat groeicijfers zien die de onze doet verbleken.

Guardianofretro op 22-08-2018 00:25

Iran gevaarlijk???

Welnee

Hoeveel landen heeft de VS aangevallen sinds zijn bestaan en hoeveel landen heeft Itran aangevallen??

VS een paar honderd en Iran nul komma nul Wie is hier de agressor

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl