HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Internet censuur signaal van aanstaande false flag aanslag groter dan 9/11’

Alex Jones heeft volkomen gelijk gekregen: er IS een ‘Info war’ gaande, van het linkse globalistische establishment tegen alles wat conservatief, rechts en populistisch is

 
Duizenden experts hebben Alex Jones, die als eerste riep dat 9/11 een false flag aanslag was, inmiddels direct of indirect gelijk gegeven. De ‘Deep State’ wil daarom juist hem op voorhand de mond snoeren. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Een van de grootste Amerikaanse onafhankelijke alternatieve nieuwssites, Natural News, waarschuwt dat het gecoördineerde censureren en blokkeren van Infowars een signaal is van een aanstaande nieuwe false flag aanslag, die wel eens groter zou kunnen zijn dan 9/11. Hiermee zou de ‘Deep State’ achter onder meer de Clintons een uiterste poging willen doen de mid-term verkiezingen te manipuleren, zodat de globalisten hun macht kunnen behouden en president Trump uit het Witte Huis kunnen verdrijven.

 

Voorman van Natural News, Mike Adams, schrijft dat ‘iedereen die gelooft dat het plotseling monddood maken van Alex Jones door meer dan 10 online diensten en platforms geen gecoördineerd complot is, lijdt aan waanideeën... Deze acties zijn duidelijk door de Deep State aangestuurd om een prominente, andersdenkende stem te elimineren, als voorbereiding op een historische false flag aanslag die waarschijnlijk groter zal zijn dan 9/11, en die de toekomst van ons land zal veranderen.’

‘Extreemlinkse totalitaire tirannie’

Extreemlinks (zoals de Antifa terreurgroep) pleegt met steun van de Deep State en de CIA steeds meer geweld in de VS, en de internet / tech giganten voeren hun censuur tegen alle onafhankelijke stemmen en bronnen in snel tempo op, zodat straks niemand het zelfs maar waagt te twijfelen aan de officiële verklaringen, die enkel door de goedgekeurde nepnieuws/propagandakanalen –de grote reguliere media- mogen worden verspreid.

‘We leven onder een onvoorstelbaar afschuwelijk Orwelliaans totalitair regime,’ vervolgt Adams. ‘Google, Apple, YouTube, Facebook, Twitter en andere tech giganten maken zich schuldig aan de ergst denkbare criminele kwaadaardige gangsterprakijken, sabotage en tirannie. Dit is niet toevallig. Ze hebben allemaal het bevel gehad de onafhankelijke media te censureren, als voorbereiding op wat er komen gaat.’

Alex Jones aangepakt, twijfelde als eerste aan 9/11

Juist Jones wordt nu als eerste aangepakt, omdat hij de eerste was die onmiddellijk de officiële 9/11 verklaringen in twijfel trok, en zei dat het om false flag aanslagen ging. In de loop der jaren hebben duizenden onafhankelijke experts direct of indirect zijn gelijk bewezen. Alleen ongeïnformeerde, naïeve mensen die nog steeds denken dat de reguliere media onbevooroordeeld zijn en de waarheid brengen, geloven nog dat de Twin Towers en het Pentagon enkel door een klein groepje moslimterroristen werden aangevallen, en dat zij daarbij geen enkele hulp van buitenaf hebben gehad.

Jones werd ook jarenlang bespot omdat hij bleef waarschuwen voor de komst van ‘totale controle’ censuur, een ‘complot’ dat nu keiharde realiteit geworden is. Desondanks wordt hij ook door de slaafs aan de leiband van de Amerikaanse media lopende Nederlandse nieuwsverstrekkers steevast een ‘complotdenker’ genoemd, wat op zich al absurd en hypocriet is, omdat diezelfde media blindelings een volkomen onbewezen ‘Russisch complot’ blijven verspreiden, en speciale aanklager Robert Mueller een commissie leidt die dat zogenaamde ‘complot’ onderzoekt.

‘Alex werd meer dan wie ook verketterd als paranoïde complotdenker, maar het hele land is hem nu een excuus schuldig. En waarom is het een misdaad om een theorie te hebben die niet overeenkomt met die van de mainstream media? Op heel Facebook en YouTube kun je video’s vinden van radicale islamitische terroristen die jihad en terreur promoten, maar zij worden niet geblokkeerd, en Jones wel, terwijl hij enkel andere meningen verkondigt. Maar Alex heeft het vaker bij het rechte eind dan alles wat CNN naar buiten brengt.’

Met de censuuraanval op Infowars is bewezen dat Jones zijn site terecht die naam gaf: er IS een ‘info oorlog’ gaande, en die wordt gevoerd door het globalistische establishment, met de bedoeling alle rechtse, conservatieve en ‘populistische’ stemmen weg te vagen.

‘Alsof je stroom of water wordt afgesloten omdat je de verkeerde mening hebt’

Dat dreigt nu ook op infrastructureel niveau te gaan gebeuren. Dat houdt in dat sites zoals Infowars en Natural News straks mogelijk helemaal niet meer worden doorgegeven. Adams: ‘Alsof je energieleverancier tegen je zegt: wij vinden dat je je elektriciteit verkeerd gebruikt, en daarom gaan we je stroom afsluiten... Of stel dat het waterbedrijf bij je aan de deur komt en zegt: wij hebben gehoord dat u president Trump op Twitter volgt, en daarom gaan wij uw water afsluiten.’

Adams denkt dat een mogelijke false flag een massale schietpartij bij CNN of een andere groot mediabedrijf zou kunnen zijn. Qua aantal doden lijkt zo’n slachtpartij echter niet groter en schokkender te kunnen zijn dan 9/11 (met in totaal zo’n 3000 doden). De massamedia zullen eensgezind conservatieve Trump-aanhangers als de schuldigen aanwijzen, met de bedoeling de stemming onder het Amerikaanse volk ten gunste van de Democraten te doen omslaan, zodat die de mid term verkiezingen zullen winnen.

De Natural News kopman roept president Trump en het ministerie van Justitie dringend op om in te grijpen, en ‘de leiders van die bedrijven te arresteren. Ik overdrijf niet, want ze voeren een complot uit, ze plegen een coup, en ze maken zich schuldig aan economische sabotage.’

 

Xander

(1) Natural News via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

08-08: Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemen
07-08: Westerse internet censuur wordt actief: Eerste grote onafhankelijke media geblokkeerd

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

willy op 12-08-2018 14:53

Laat ons hopen dat aanslagen van deze orde dat we daar van gespaard blijven! Dat er nog komen daar kunnen we op rekenen, maar het zal weer totaal onverwacht zijn! Ook vrije meningsuiting is al een paar jaar in gevaar! Shalom

Jean op 12-08-2018 15:28

Vraagje, Waarom worden mensen die de waarheid spreken en rotzooi blootleggen steeds bestempeld als Globalisten?

Mensen  besef goed dat links groen en rood gelijk staan voor gruwelijke dood.

Tom Hendrix op 12-08-2018 18:05

@ Jean: 15.28. uur. Geheel met U eens, Jean.

Friekie op 12-08-2018 18:24

Christians and Conservatives Being Banned All Over the Place......

https://www.youtube.com/watch?v=IuR4Z2zdXUA&t=341s

enk op 12-08-2018 19:40
Jean op 12-08-2018 15:28

Vraagje, Waarom worden mensen die de waarheid spreken en rotzooi blootleggen steeds bestempeld als Globalisten?

Waarom bestempelen globalisten mensen die de waarheid spreken en rotzooi bloot leggen steeds als complot gekkies?

Alex Jones = Bill Hicks = Stratfor = Deep state

Met andere woorden; Alex Jones en infowar zijn een test van de Deep State om te kijken hoe ver ze kunnen gaan met het monddood maken van Alternatieve geluiden. Zij nemen twee of drie stappen vooruit en als er gemor van het volk komt doen ze 1 stap terug om het volk te paaien. 

Cefas op 12-08-2018 23:11

Censuur van de alternatieve media is een opmaat naar een extreen linkse dictatuur. De msm-media zijn niks anders dan verlengstukken en propaganda-machines van de linkse nationale en globalistische overheden met de EU-overheid, als pilot-project, voorop. Duistere censuur-wolken dienen zich aan de horizon van Europa en helpen de nationale democratieen (en soevereine landen) om zeep.

Doordenker op 12-08-2018 23:49

En 'het volk'? Wel het door de linkse mainstream media gehersenspoelde volk laat zich vangen zoals konijnen in het bos die voor de lichtbuis (tv) zitten. Het door de mainstream media gehersenspoelde volk zijn de échte hersendode zombies, die over straat 'waggelen' en ondertussen hun kop vol hebben met 'belangrijke zaken zoals voetbal, Kim Kardistan, wie 'het' doet met wie, de mode van het seizoen, enz.

Bundy op 13-08-2018 01:48

Hierbij de gruwelijke werkelijkheid aangaande het uitschakelen van mensen die de "elite " in de weg zitten .    Praktijken uit  Stalin-Rusland  , inclusief een "falend " politie en Justitieel systeem .             Het is eigenlijk te erg om te lezen maar zo laat is het al , en natuurlijk heel veel stilte van de kant van de media  of laster van andere media .        Hoop dat iedereen deze link aan zo veel mogelijk mensen door wil sturen ;   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13217:de-moord-op-willie-dille&catid=9:binnenland&Itemid=22 

Wim op 13-08-2018 02:04

Belangrijk website hier aan toe, met belangrijk video, waarin verklaart hoe de geheimen machten in Amerika te werk gaan. Hij weet waar hij over spreek en komt zelf ook uit die onvoorstelbare wereld. Hij heeft en totale andere manier van verduidelijken. Hij weet hoe de CIA en FBI en onderwereld en geheimen machten werken en hoe het in werkelijkheid aan toe gaat. Wel interessant, om iemand met kennis van zaken op zijn eigen intellectuele manier uitlegt. Het wordt uitgezonden op youtube en is ondertussen na paar dagen al geblokkeerd. Hier wordt tegelijk ook bewijs, dat vrije meningsuiting steeds verder wordt gekortwiekt, om hun praktijken op alle manieren niet openbaar kan gemaakt worden en Google hier duidelijk aan meewerkt.

Google is vroeger ook niet op de vingers getikt of via rechtbank, maar via achtterdeur van President, Obama vrucht-bare geheime bespreking gehad, via lobbyist van Google kontakt gehad met de President, Obama. Dit betreft onderhands te kunnen regelen en voor de bewezen dienst van de President, ook wel vergoeding heeft ontvangen. Dit zal wel de echte reden geweest te zijn, om het onderhands te regelen in het geheim en dit ook in belangrijk economisch nieuwsbericht toen ook gelezen heb.

file:///G:/Documenten/Ondergronds/CIA%20Whistleblower%20Speaks%20Out%20About%20Climate%20Engineering,%20Vaccination%20Dangers,%20and%20911%20-%20YouTube.html

Interessante website. http://www.wijwordenwakker.org/nl/p1907

Voor wereldcontrole via controlenummers. http://www.wijwordenwakker.org/nl/controle/nieuwe-wereld-orde

mientje op 13-08-2018 02:49

Enk,  geloof je het zelf wat je hier zegt?

Doordenker de mode van het seizien : de burka en hoofddoek, hidjaab, en burkini , high fashion,  trouwens de hele media zijn doorspekt van multiculti

De meeste mensen zijn niet blind hoor

Klaas op 13-08-2018 08:51

Als er een aanslag komt, is die altijd in het voordeel van de zittende macht in dit geval dus Trump! Deze heeft dan alle bevoegheden en kan verkiezingen enz uitstellen, mensenrechten ontzeggen enz verder meen ik dat Alex Jones controlled opposition is,  agent provocateur, werkt samen met de deep state.

Leo op 13-08-2018 09:07

Alex Jones komt vaak over als een ongeleid projectiel. Zijn hele presentatie over hoe hij het nieuws brengt wekt niet echt vertrouwen en maakt het ''alternatieve'' nieuws wat hij brengt niet echt geloofwaardig. Deels heeft hij die (criminele) cencuur over zichzelf afgeroepen. Echter is cencuur nooit goed te praten. Er wordt in het artikel van Xander terecht gewezen op de rotzooi die bv div moslim groeperingen het internet op slingeren.

Daar wordt idd niets aan gedaan. Gelukkig is er nog genoeg alternatieve media en dat moet vooral zo blijven. Iedereen in een vrije democratie en rechtstaat moet in staat zijn zijn of haar mening te verkondigen.  Mocht het zo zijn dat die mening kwetsend polariserend, of anders onrecht doet aan derden, dan is er juist de rechterlijke macht die daarover zal en kan oordelen. Bij de cencuur van Alex Jones  is er geen rechter aan te pas gekomen. De rechtstaat komt dan ook op deze manier onder druk te staan. Dit is zeer onwenselijk en ik maak mij hier grote zorgen om. Nu blijkt dat de macht van de grote bedrijven groter is dan de macht en gezag van de rechtstaat. Een duidelijk hellend vlak. Wie is de volgende?

KG op 13-08-2018 12:42

In de VS hebben ze  #Qanon als tegenhanger van de new speach en dat fenomeen wint ook in Europa steeds meer terrein. De grootste angst van de farizeers van de liberale kerk  is dat de zwijgende onderdrukte meerderheid zich gaat verenigen. 

Rom op 13-08-2018 12:43

Ik eet niet alles en geloof ook niet alles:Bron onbetrouwbaar!

kim op 13-08-2018 20:36

Zo lang je tastbaar bent voor een ieder en voor jezelf in dit prachtige aardse leven, dan ben je er.

Wat hier na komt is een geloof en ik geloof.

@Tom kun je mij pareren

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl