HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoofdredacteur woest om ‘Duitse zelfmoord waanzin’ door ‘onze moordenaars te beschermen’

Linkse rechtbank beveelt staat om gedeporteerde Al-Qaeda jihadist terug te halen naar Duitsland – Yesidisch meisje vlucht terug naar Irak omdat Duitse staat haar ISIS verkrachters als ‘vluchtelingen’ beschermt, maar haar niet

 
Yazische vluchtelingen, vogelvrij in Irak en Syrië, en ook in Duitsland. (Afbeelding: WikiMedia Commons (3)).

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk heeft de hoofdredacteur van een van de grootste kranten van Duitsland, Bild Zeitung (zeg maar de Duitse Telegraaf), keihard uitgehaald naar het open grenzen beleid van de regering Merkel. Julian Reichelt verkettert het feit dat duizenden islamisten en andere islamitische extremisten, die er openlijk naar streven Europa te willen islamiseren door zoveel mogelijk mensen te vermoorden en aanslagen te plegen, gewoon in het land mogen blijven, en nog beschermd worden ook – in tegenstelling tot het gewone Duitse volk, dat dagelijks nieuwe slachtoffers van migranten heeft te betreuren.

 

De autoriteiten weten van 767 moslims die direct een gevaar vormen voor de samenleving. ‘Zij zien maar drie mogelijkheden in het aanpakken van ons ‘ongelovigen’,’ begint de hoofdredacteur. ‘Tot slaven maken, dwingen tot bekering tot de islam, of om het leven brengen.’

Omdat deze moslims beseffen dat de eerste twee mogelijkheden niet gaan lukken, ‘smeden ze ononderbroken plannen hoe ze met terreuraanslagen zoveel mogelijk van ons kunnen vermoorden.’ Een aantal van hen is dat reeds gelukt. Anderen faalden, omdat ze tijdig werden gepakt, of ‘door hun eigen domheid’.

‘Ze verachten ons en wensen ons dood’

Daarnaast zijn er nog 465 bekende moslims die extreem radicaal zijn, hoogstwaarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg. Van beide groepen hebben bijna 600 personen geen Duitse pas. Die zouden onmiddellijk het land moeten worden uitgezet, vindt Reichelt.

Dat gebeurt alleen zelden of nooit – integendeel. ‘Wij herbergen, beschermen en betalen’ deze moslims, waarvan het leeuwendeel niet wil werken, ‘maar op onze kosten hun plannen smeden. Zij willen onze rechtsstaat en onze vrijheden wegvagen, en verachten onze grondwet en manier van leven. Ze verachten het bier in de kroeg en de bikini’s op de stranden. Ze wensen ons dood. Ze dromen ervan en werken eraan om bussen en metro’s op te blazen, of ons met biowapens zoals Ricine een pijnlijke dood te bezorgen.’

 ‘Zelfmoordachtige waanzin’

De Bild topman schrijft dat dit niet de schuld is van de rechtbanken, maar van de politici die de immigratiewetten maken. Toch werken de rechtbanken bepaald niet mee met het beschermen van het Duitse volk, wat toch de oorspronkelijke bedoeling is van het hele rechtssysteem. Zo heeft een linkse rechter in Nordrhein Westfalen de autoriteiten van de deelstaat bevolen om de naar Tunesië gedeporteerde Al-Qaeda jihadist Sami Aidoudi onmiddellijk terug te halen naar Duitsland, omdat zijn leven en gezondheid daar gevaar zou lopen. Dit wordt geëist ondanks de verzekering van Tunesië dat hij daar niet gemarteld wordt, en de weigering om hem terug naar Duitsland te sturen, omdat het een veroordeelde misdadiger betreft. (2)

‘Dit beleid is zelfmoordachtige waanzin,’ schrijft een woeste Reichelt. Volgens hem kun je niet eeuwig blijven schermen met ‘de rechtsstaat’, want ‘onze wetten beschermen ons niet voldoende, maar in plaats daarvan wel degenen die ons haten. Deze situatie is ondraaglijk. De regering is hiervoor verantwoordelijk.’ Daarom eist hij dat mensen die openlijk de Duitse grondwet en staat willen afbreken, gelijk worden gedeporteerd, ‘ook als in hun thuislanden drastische straffen dreigen.’

Yesidisch meisje vlucht terug naar Irak omdat Duitse staat haar ISIS verkrachters beschermt

Behalve Sami A. wijst de hoofdredacteur nog op een ander buitengewoon schrijnend gevolg. Een naar Duitsland gevlucht 19 jarig Yesidisch meisje kwam daar de ISIS terroristen tegen die haar in Irak hadden gemarteld en verkracht toen ze 15 was, en tot seksslavin hadden gedwongen. Vervolgens vluchtte het meisje weer terug naar Irak, omdat de Duitse autoriteiten haar weigeren te beschermen (immers: geen moslim), maar in plaats daarvan wel de daders (immers: wel moslim).

‘Dit geval is een bitter symbool ervan dat de staat degenen die ons de keel willen doorsnijden beschermt, ten koste van de veiligheid van ons allen,’ besluit Reichelt. Geen enkele andere samenleving op de wereld ‘haalt zoals Duitsland zijn potentiële moordenaars binnen, en geeft hen ook nog de best mogelijke levens- en werkomstandigheden. Onze grondwet en onze rechtstaat voorzien niet in een zelfmoordmechanisme voor ons land.’

 


Xander

(1) Epoch Times
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, CC A2.0 Generic licentie, bron: Flickr, auteur: DFID, UK Department for International Development (foto: Rachel Unkovic / International Rescue Committee) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

willy op 22-08-2018 14:13

In Duitsland lopen veel Isis strijders vrij rond en vele slachtoffers herkennen hen en toch doet de regering van Merkel niets, gewoon weg schandalig. Islam staat gewoon niet voor vrede ze willen de wereld veroveren dankzij ook deze migrantenpaus die nog meer migranten wil,misschien om zijn kerk terug vol te krijgen wie weet!! Dat er nog aanslagen komen kan zelfs een blinde zien het is gewoon een kwestie van tijd, de islam heeft Europa veroverd zonder één schot te lossen! En dit is de schuld van de politiekers zoals ook in Duitsland! Het zijn hun kinderen die onder de islamdictatuur zullen moeten leven ! Shalom

Tom Hendrix op 22-08-2018 15:08

Volkomen eens met het artikel in BILD. Schuld aan deze ellende, de voornamelijk socialistische en groene partijen, en hun meelopers; de christendemocraten, de liberalen, en uiteraard de groene zwevers. Ik zie niet hoe er een einde aan gemaakt kan worden, tenzij de massa kiezers wakker worden.

Shadow1100 op 22-08-2018 15:12

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." 

Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, 4 jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

JP op 22-08-2018 15:26

Zeer moedig van deze hoodredacteur om zich uit te durven spreken over deze waanzin, op straffe van...? Ooit zullen de schuldigen hieraan zich moeten verantwoorden dat is de enige troostende gedachte. Ik weet echter niet of ik blij moet zijn een Christen te zijn en geen Jood. Omdat ik deze week in een boekje van Abel Herzberg iets opmerkelijks las. Abel legt uit hoe het komt dat veel Joden vele verschrikkingen hebben weten te weerstaan. Dit zou liggen in de overtuiging dat God uiteindelijk de belofte aan de Joden zal inlossen. En zij daarom deze verschrikkingen onontkoombaar moeten zien te doorstaan als Volk. Ik zie mijzelf echter niet als een gewillig slachtoffer dergelijke ellende maar te accepteren als onontkoombaar. Ik heb daar een heel ander idee over!

Roberto Mejias Jaime op 22-08-2018 16:01

Maar dat is overal zo. Hoe slechter een regering haar burgers behandelt, hoe meer haar burgers van die regering houden. Kijk 'ns naar Suriname, Cuba, Santo Domingo, Venezuela, Argentina, Uruguay etcétera etcétera, maar ook andere Europese landen, kijk 'ns naar ons  eigen Nederland. De regering onderdrukt en liegt tegen het volk en kijkt er niet eens naar hen om, vluchtelingen krijgen voorrang op alles, maar ook alles, maar de eerst volgende verkiezing stemt het volk wéér op een en dezelfde regering/kabinet. Het komt neer als een man een vrouw ontvoerd, gevangen houdt, en haar jarenlang verkracht en zelfs kinderen bij haar verwekt. Resultaat???? In plaats van te vluchten, gaat de vrouw van haar verkrachter en sadist houden. Zo ook het ook met ons regering/kabinet. Hoe slechter dit kabinet het volk behandelt, hoe meer het volk van ditkabinet gaat houden. Tja, het volk leert nooit. Vreemde liefde zeg!!!!

Rienus op 22-08-2018 17:27

Ik heb hem hier al eerder geplaatst.

https://youtu.be/hYIC0eZYEtI

Er is een reden waarom alles naar de haaien gaat.

Commentaar leveren vanachter het toetsenbord, ja ik doe het ook, laat de reden voort bestaan en dat is het.

emile op 22-08-2018 18:05

@Rienus Die George Carlin is dat een soort van Amerikaanse David Icke?

Lies op 22-08-2018 18:20

Het trieste verhaal stond ook al in de volkskrant . totale Merkel waanzin. Deze vrouw Merkel ist krank

ohje op 22-08-2018 18:38

Ach ja.

Ik ben voor meer meer meer totdat voor elk huis de islam staat.

Ben alleen bang dat ze dan nog steeds knuffels gaan gooien.

Pieter A Meijer. op 22-08-2018 19:55

Shalom Shadow 1100 22-08-2018   15:12;

Een andere premier zei; terugkomend van een belangrijk over leg:

"peace in our time".

Ene Chamberlane; perhaps?

Spelen/speelden deze lieden mogelijk onder een! hoedje? Ja. denk ik dan!

Goede week.

pluto op 22-08-2018 20:12

Een ieder die iets weet van geschiedenis en met name over de verspreiding en oorlogen van de de islam weet wat ons allen te wachten staat.Onze politici weten dit als geen ander. Dit betekent dat de groei van de islam in Europa voorbedachte rade is! Onze politici streven naar een geweldloze overgave tot de islam. Kritiek is aanzetten tot haat, Is strijders worden naar Europa gehaald, Criminaliteit wordt niet of nauwelijks bestraft.

De waarheid en het gevaar van de Islam wordt ons onthouden. Haat iman's hebben vrij spel, en moskeen worden bevoordeeld.Salafisme neemt in razend tempo alle moskeeen over.!

Onze kinderen betalen de prijs, onze beschaving gaat ten onder, men snapt het pas als het huis van de buurman in brand staat!

 

Bambi op 22-08-2018 20:34

Men mag zeker dat we nog juist met onze neus boven het water zijn.De rest is al verdronken 

Rienus op 22-08-2018 20:43

emile op 22-08-2018 18:05

ik neem je niets kwalijk omdat je te dom bent om in te zien waar het werkelijk om gaat.

Lars030 op 22-08-2018 20:58

Roberto Mejias Jaime op 22-08-2018 16:01

Combintie van decennia aangepraat schuldgevoel en Stockholm-syndroom

Jan met de Pet op 22-08-2018 21:26

Geloof me, zelfs politici kunnen niet zo dom zijn, dat ze niet beseffen dat ze alleen ellende binnenhalen met die cultuurverrijkers. Echte oorlogsvluchtelingen helpen? Prima! Maar dan terug wanneer het veiliger is en de profiteurs die hun eigen land als woestenij achterlaten niet binnenlaten en/of zo snel mogelijk terugtransporteren naar hun land.

Na een paar keer geven de meesten het echt wel op hoor. Laat ze hun eigen land opbouwen, inplaats van andere landen vernietigen.

Mijn kinderen kunnen geen huis meer vinden, want elke huurwoning hier gaat zo'n beetje naar 'gezinnen in nood'.

Een echte vluchteling blijft zo dicht mogelijk bij zijn land, om zo snel mogelijk terug te kunnen gaan.

Wie hier wil wonen moet gewoon onze samenleving accepteren en waarderen en eerst zorgen voor werk en huisvesting, net zoals iedere andere immigrant in de meeste landen moeten (tenzij ze moslim zijn, uiteraard).

Doordenker op 22-08-2018 22:35

De linkse dwazen - die bijten in de hand die hun voedert - dragen de verantwoordelijkheid voor de ondergang van het Westen.

"Those whom the gods wish to destroy, they make mad first." - Prometheus.

Bambi op 22-08-2018 23:10

Let op er gaan nog aanslagen komen.Gedaan is het zeker niet ver van

bert op 23-08-2018 03:24

waar is dan de link die naar het bewuste BILD artikel leidt ? Ik wil graag het bewuste artikel lezen..

Bent u dom of  lui of beiden . Onder het artikel staat de bron die ook weer verwijst met een link naar het artikel in de Bild.  Het lijkt erop dat u aandacht vraagt, in die behoefte van u kan het forum niet voorzien. In het recente verleden vroeg u ook naar de bekende weg, toen u om een bron vroeg. Mod.

Hubert Luns op 23-08-2018 11:23

Wie durft nog te beweren dat er van geen samenzwering sprake is? Het zijn geen samenzweringstheorieën maar praktijken. Als men op een gegeven moment inziet dat de alsmaar erger wordende verschrikkelijkheden demonisch geïnspireerd zijn gaan mensen tot de conclusie komen dat er aan het andere eind van het spectrum onze lieve God is, die ook rechter is maar niet zoals die corrupte aardse rechters. We zitten nu in de Götterdämmerung. In de apotheose zal de Bijbelse God overwinnaar zijn en zullen wij mensen die voor Hem hebben gekozen in een oogwenk van onze neiging ten kwade verlost worden, wat de Joden de "jetzer hara" noemen. Het resultaat daarvan is het voorspelde Vrederijk, wat de Joden kennen als de "olam haba" (komende rijk). Met andere woorden: al die ontregelingen zijn niet alleen een kwestie van een verkeerde mentaliteit maar ook en vooral van een verkeerde imborst.

Agenda 21 op 23-08-2018 12:09

Ook de politici en beambten inclusief rechters die dit alles faciliteren dienen te worden opgepakt en berecht, op de gronden zoals omschreven door Reichelt. En niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland en de gehele EU. Zou het eindelijk gaan gebeuren?

ieznogoedh op 23-08-2018 12:34

De MSM in Duitsland werken er hard aan om de situatie zo te houden als die is.

Vanmorgen vroeg op tv, Frontal 21.

Eerwt een stuk over het gebrek aan transparantie van netbeheerders en de miljarden winsten die ze maken > mensen krijgen negatieve stemming.

Dan een stuk over de, hoe kan het anders, AFD, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de AFD niet voor de zwaksten is maar neo-liberale trekken heeft die het wil verbergen > stemming mensen wordt niet positiver

dan een negatief stuk over Donald Trump en de handelsoorlog, die ook de Duitse MSM altijd weer bezig houdt > stemming mensen wordt nog negatiever.

Op andere dagen zie bv iets over rechts radicalen, voorafgegaan of gevolgd door een uiterst positief stuk over hoe geweldig de Fürchterlingen wel geintegreerd zijn.

Vanmorgen op de radio de melding dat bij de anti-merkel demonstratie in Dresden door een medewerker van het LKA het roepen begon.. Die zou zo maar zijn baan kwijt kunnen zijn binnenkort.

Agenda 21 op 23-08-2018 13:30

Off Topic maar wel opmerkelijk:

Soros zou achter de anti-Trump mediacampagne zitten:

www.wnd.com/2018/08/revealed-secret-plot-driving-anti-trump-media-coverage/

Tom Hendrix op 23-08-2018 16:09

@Hubert Luns: 11.23. uur. Zo bezie ik het ook. Maranatha Here Jezus.

svirmus op 23-08-2018 19:30

Vele mensen zijn tegenwoordig ongeneeslijk links idioot.Je moet toch wel krankzinnig zijn om niet te zien dat al die moslim-mannen geen vluchtelingen zijn, maar een invasieleger.Wat zijn dat voor SM vrouwen die deze mannen verwelkomen met 'welkom vluchtelingen'.Waar zijn de dolle mina's die voor hun rechten opkwamen 40 jaar terug? Allemaal dood of zien ze niet wat er nu met jonge blanke vrouwen gaat gebeuren. Nog even en er zijn onder de sharia helemaal geen vrouwenrechten meer. En onze premier met slappe schoudertjes  kletst er maar een punt aan. Geen ballen, geen standpunt. Pappen en nathouden.

Verschrikkelijk !Vanmiddag op radio 1 het totale onbegrip van de NPO en presentatrice over de maatregelen van Victor Orban mbt. Genderstudie's.Dit soort linksdenkende idioten zijn zó gebrainwashed in hun leven dat ze realiteit en fictie niet uit elkaar kunnen houden en in een droomwereld blijven leven totdat ze ineens tot bezinning zullen komen wanneer ze al roepend dat islam toch een religie van vrede is, vermoord worden door de mensen die ze hier naar toe hebben gehaald.

Mogelijk dat ze het dan nog niet zien.De sneeuwvlokjes die buiten zinnen waren toen Trump gewonnen had, alsof ze de pony niet gekregen hadden op hun verjaardag. Wat een absurde mensen zijn er toch op deze wereld. En als dat allemaal op elkaar stemt, dan krijg je links Amsterdam met die hese troela die nu burgemeester (m/v) is en haar eigen kinderen naar een witte school stuurde ipv. de voor de hand liggende zwarte school. Het geldt allemaal voor anderen, niet voor hunzelf, maar ze verkondigen het wel. Femke die speciaal 12,5 jaar in de 2e kamer bleef zitten om haar levenslange wachtgeld te krijgen.

Nog even een half jaartje volmaken en dan vangen. Wat een hypocritie !!! Ik verafschuw dat soort mensen om hun daden. Maar Amsterdam krijgt wat het gekozen heeft. Als je een clown kiest, krijg je een circus. Links Amsterdam is heerlijk op weg om de stad volledig te slopen. Laat maar komen die schepen met 'vluchtelingen'.  Zwarte gelukszoekers die het hier koud hebben en je straks met machettisch naar het leven staan. Zulke wilden zijn het wel. Ik heb daar een praktijkvoorbeeld van. Laten we bidden voor Trump en Orban, enkele van de weinige mensen in deze wereld die nog helder kunnen denken.

Dick op 24-08-2018 13:14

Angela heeft vast een bunker in Z America.

Guardianofretro op 25-08-2018 15:35

het is te laat....  nederlanders worden van kinds af aan al gehersenspoelt met opvoedkundige troep zoals de teletubbies; en K3

Tinky Winky is de homo met zijn handtasje en Dipsy dat moet de potente afrikaan voorstellen met zn altijd stijve spriet op zijn kop.

Alles wordt er op deze manier doorheen geramt K3 met hun regenboog jurkjes (LGTB)

Inmiddels is nederlands niets meer dan een kolonie geworden voor de moslims en Afrika. Maar de big boys hierachter hebben niks van dit alles.

Die hebben het grote geld en die willen ons vaccineren; ons DNA afpakken en ons chippen.

1 druk op de knop en je bent vertrokken van deze wereld.

Hendrik1730 op 26-08-2018 17:56

Agenda 21 : helemaal akkoord. Wat is Uw plan? Hoe ga je het doen?

Oma op 27-08-2018 15:55

@pluto op 22-08-2018 20:12

"Een ieder die iets weet van geschiedenis en met name over de verspreiding en oorlogen van de de islam weet wat ons allen te wachten staat.Onze politici weten dit als geen ander. Dit betekent dat de groei van de islam in Europa voorbedachte rade is! Onze politici streven naar een geweldloze overgave tot de islam. Kritiek is aanzetten tot haat, Is strijders worden naar Europa gehaald, Criminaliteit wordt niet of nauwelijks bestraft."

Maar daarmee is de kous nog niet af. Het plan is eigenlijk ons uit te spelen tegen de wraak- en veroveringszucht van moslims zodat wij elkaar massaal afmaken en als de chaos haar hoogtepunt bereikt, zal nwo als 'oplossing' op te proppen komen - of denken wij dat de politiek, die nu al over lijken gaat voor het graaien en de macht, zomaar hun machtspositie zou overgeven aan moslims? 

Dat pamperen van moslims heeft tot doel om óns uit te dagen door ons openlijk te discrimineren en moslims te misleiden, in de waan te laten dat zij het westen kunnen onderwerpen, op te jutten door gebruik te maken van de haat van moslims jegens al wat andersgelovig is en onze maatschappij. En uiteraard zullen vele moslims, dom en achterlijk als ze zijn mede door hun inteelt, in die val trappen. 

Behalve als de jonge generatie moslims de gesmaakte vrijheid en vrede waarin ze leven waardevoller vinden dan oorlog, dood en verderf en niet bereid zijn de wapens op te nemen zoals hun extremistische geloofsgenoten om van hun eigen leefomgeving de hel te maken. 

Dit wordt dus een strijd binnen de islam, een krachtmeting tussen extremistische terroristen (die hun leven waardeloos vinden en de dood opzoeken) en islamieten die wél waarde hechten aan hun leven en geen oorlog willen maar vrijheid en een goed leven, samen met ons. (De zelfvernietiging van islam is reeds ingezet door jongeren die zich afkeren van islam met gevaar voor eigen leven, afkeren van terrorisme en bloedige oorlogen en een normaal leven als mens in onze maatschappij willen. En die groep groeit traag maar gestaag...) Moslims roepen toch altijd dat ze vredevol willen samenleven? Wel, dan krijgen ze de kans om te bewijzen dat ze niet liegen maar een sámenleving wensen door mét ons, tegen politieke kuiperijen, te ijveren voor vrede.

Oma op 27-08-2018 16:34

@Dick op 24-08-2018 13:14

"Angela heeft vast een bunker in Z America." Meer bepaald in Paraguay, naast het optrekje van de misdadige bush clan maar ook daar zal ze niet veilig zijn als de hel losbreekt die zíj veroorzaakt heeft, áls ze al weggeraakt...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl