Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hongaarse premier Viktor Orban wil Europa op deze vijf pijlers wederopbouwen

Nieuwe linkse Spaanse regering zet sluizen juist wijd open voor migranten, belooft hen gratis gezondheidszorg – Libische premier waarschuwt Europa dat er zich veel terroristen en criminelen onder de migranten bevinden – Turkse toppoliticus: ‘Wij zullen effectief zijn, Europa zal moslim worden’

 
Afbeelding: Getty Images (4).

Het door links-liberaal immigratie-islamisering beleid in afbraak zijnde Europa moet worden beschermd en opnieuw worden opgebouwd, zo stelde de Hongaarse premier Viktor Orban (foto) in een toespraak voor studenten. Dat moet in zijn ogen op vijf pijlers, vijf ‘leerstellingen’, gebeuren. De eerste is dat ieder Europees land het recht heeft zijn traditionele, op het christendom gebaseerde cultuur te beschermen, en de multiculti ideologie te verwerpen.

 

Punt twee is dat ieder land ook het recht heeft om het traditionele gezin als basis van de samenleving te verdedigen, en dat ieder kind het recht heeft op een moeder en een vader.

Het derde ‘dogma’ is dat ieder land zijn eigen nationale strategische economische sectoren en markten mag beschermen.

Vierde pijler is het recht van ieder land om zijn grenzen naar eigen inzicht te beschermen, en immigratie te stoppen en te verwerpen. Geen enkel land mag worden gedwongen om grote aantallen moslimmigranten op te nemen, en daardoor de eigen cultuur en samenleving te laten islamiseren.

Orbans vijfde stelling is dat ieder land bij belangrijke besluiten het recht heeft op het één land – één stem principe, en dat de EU geen enkele lidstaat dit recht mag ontzeggen of ontnemen, zoals de Brusselse totalitairen met Polen en Hongarije dreigen te doen omdat die landen weigeren zich te laten islamiseren.

Orban betrok zijn punten vooral op Centraal Europa, maar het moge duidelijk zijn dat zijn plan ook de redding van West Europa zou betekenen. De Hongaarse premier laat duidelijk zien dat er zonder globalisme nog een toekomst is voor Europa, dat moet worden geherstructureerd naar een alliantie van vrije, onafhankelijke staten, gebaseerd op vrijwillige afspraken en samenwerking. De huidige EU-Superstaat (deels gerealiseerd, deels in wording), moet tot op de grond toe worden afgebroken.

Gevestigde orde politiek en media West Europa beheerst door extreemlinks

De gevestigde orde noemt deze niet meer dan logische standpunten, die nog maar een jaar of 30, 40 in vrijwel ieder verkiezingsprogramma waren terug te vinden, inmiddels ‘rechts extremistisch’. En dat komt omdat zowel de grote massamedia als de gevestigde politieke partijen, zelfs liberale, beleid voeren en nastreven dat eenzelfde periode geleden enkel in pamfletten van extreemlinkse partijen en groeperingen was terug te vinden. (1)

Linkse regering Spanje zet sluizen open voor invasie

In Spanje zien we dan wat er gebeurt als er een linkse (sociaaldemocratische) regering komt. Die zette de sluizen wijd open voor moslimmigranten uit Afrika, wat onmiddellijk een sterk aanzuigende werking had. Zo bestormden op 26 juli zo’n 800 migranten met geweld de grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Ceuta. De Guardia Civil –een soort militaire politie- werd daarbij geslagen met stokken en bekogeld met stenen en emmers vol kalk en uitwerpselen. De migranten zetten ook spuitbussen als vlammenwerpers tegen de agenten in.

Twee weken daarvoor had Spanje het reddingsmensensmokkelschip Aquarius met 629 Afrikaanse migranten, dat door Italië was geweigerd, toegelaten. Na aankomst werden Spaanse studenten uit hun woningen gezet om plaats te maken voor de nieuwkomers, die onmiddellijk in allerlei winkels en restaurants werden gezien, en daar betaalden met biljetten van 100 euro. De door het Rode Kruis aan hen gegeven kleding werd allemaal in afvalcontainers teruggevonden.

‘Het is onze plicht om een humanitaire catastrofe te voorkomen en deze mensen een veilige haven te bieden,’ had de kersverse socialistische premier Pedro Sánchez nog maar kort daarvoor gezegd. Zijn kabinet heeft migranten gratis gezondheidszorg beloofd, en gaat vanaf nu iedere asielaanvraag individueel beoordelen.

Gevolg: talloze bootjes bomvol migranten landen alsof het een invasie betreft (filmpje AD) ongehinderd op de Zuid Spaanse stranden –daarbij nog steeds geholpen door de als vluchtelingenhulporganisaties vermomde illegale mensensmokkelaars, die daar dik aan verdienen-, waardoor het land Italië inmiddels heeft ingehaald als grootste poort voor migranten naar Europa. Italië liet het eerste halfjaar nog maar 18.130 migranten toe, tegen bijna 100.000 in de zelfde periode in 2017. In Spanje steeg dat aantal juist van 6513 naar een kleine 21.000.

Nauwelijks echte vluchtelingen

Van echte vluchtelingen is nauwelijks sprake. Zelfs de virulent pro-immigratie, pro-islam zijnde Europese Commissie constateerde vorig jaar in een rapport dat zo’n 70% van de migranten niet eens afkomstig is uit een land waar conflicten zijn, of dat zelfs maar onderdrukkende regimes heeft. Cijfers van de VN waren nog onthutsender; daaruit bleek dat slechts zo’n 2% à 3% van de nieuwkomers in Europa een vluchteling is, en de rest enkel uit economische migranten bestaat.

Libische premier: Veel terroristen en criminelen onder migranten

Hoewel, ‘enkel’? De Libische premier Fayez al-Sarraj waarschuwde in juli nogmaals dat er vele honderdduizenden illegale migranten in zijn land zijn, die allemaal naar Europa willen. Volgens hem bevinden zitten daar grote aantallen terroristen en criminelen bij. Dat is volgens hem de reden dat hij geen EU-opvangkampen in zijn land wil. ‘De EU moet juist gaan praten met de landen waar die mensen vandaan komen, en hèn onder druk zetten.’

Geen vluchtelingencrisis, maar demografische jihad

Uzay Bulut schreef in maart voor het Gatestone Institute dat er van een ‘vluchtelingencrisis’ dan ook geen enkele sprake is. Dat is naar zijn overtuiging slechts een valse term voor wat er echt gaande is: een ‘demografische jihad’, waarmee het pact tussen links en islam de oorspronkelijke bevolking van Europa wil vervangen door moslims. ‘

Turkse toppoliticus: Europa zal moslim worden

‘De moslimbevolking zal die van de christenen in Europa inhalen,’ bevestigde het Turkse AKP parlementslid Alparslan Kavaklioglu, hoofd van het Turkse veiligheid- en inlichtingencomité. ‘In Brussel is Mohammed al de meest populaire naam. Europa zal moslim worden. Wij zullen daar, als Allah het wil, effectief zijn, daar ben ik zeker van.’ (3)

 

Xander

(1) Kormany.hu via The Burning Platform via Zero Hedge
(2) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(3) CNNTurk
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

willy op 03-08-2018 14:14

Zeer goed van Orban, maar hoe gaat hij dat binnen te EU organiseren, ze willen juist migratie, en het gezin wordt in het Westen kapot gemaakt in plaats van gestimuleerd !!! protectionisme zoals Trump doet dat wil te EU ook al niet! En nu begint te invasie vanuit Spanje te komen die ondanks dat Spanje één van de ergste warmterecords aan het krijgen is, Spanje lijkt wel een oven te gaan worden waar alles gaat verbranden, en nog blijft men blind , goed artikel!! Shalom

Gerard op 03-08-2018 14:34

El Tawheed-moskee te Amsterdam: https://www.telegraaf.nl/video/2387089/el-tawheed-moskee-waant-zich-eigen-koninkrijk

ikke op 03-08-2018 15:21

Wie zijn hier nu de rassisten?????

Comsol op 03-08-2018 15:28

Toch ontstaat er een zeer vruchtbare grond voor gezond rechts denken en zal op den duur de ziek linkse ideologie flinke klappen moeten krijgen!

Patatje Oorlog op 03-08-2018 15:45

Goed verhaal op Youtube over Merkel die het zwakke punt van haar illustere voorganger aanpakt door islam te omarmen.

https://www.youtube.com/watch?v=Itab8Cc4tg8

Kijk trouwens tevens naar Islamicize Me (36 vlogs)  op hetzelfde kanaal waarin 3 mannen in 30 dagen alles leren en proberen over islam. Hilarisch!

Jean op 03-08-2018 16:01

Zolang er in Europa burgers rondlopen die hun stem/mandaat aan rode e.o. groene ratten geven zolang zal Europa lijden onder terreur en parasitisme.

De enige positieve daad is stemmen voor PVV VB, FN, AfD, FPÖ en die EU stal landverraders droog te leggen, we sluiten dan alle buitengrenzen van die  5 landen en starten met de afvoer van alle illegalen, criminelen en parasieten van vreemde origine, het resultaat zal worden "+/- 2,5%" vluchtelingen aanwezig.

Overige landen kunnen dan aansluiten aan de voorwaarden van die 5 landen w.w.z. verbod op islam en verbod op opname van nutteloze ciminle glddadige vreemdelingen.

Doordenker op 03-08-2018 16:17

President Trump heeft gelijk: 'De linkse Fake News  media zijn de vijanden van het volk'

The Fake News media (failing @nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) is not my enemy, it is the enemy of the American People! — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 17, 2017

Bij ons gaat het dus om NPO, VRT, VTM, DS en consoorten.

CNN sucks!  https://www.dailywire.com/news/33903/watch-reporter-gets-angry-over-cnn-sucks-chant-ryan-saavedra?

Ook deze beelden werden - volgens de kunst van de linkse journalistieke deinformatie - deskundig geknipt door de VRT zodat het belangrijkste wat de Witte Huis woordvoerdster zei, namelijk 'dat gewone mensen ook recht hebben op free speech' niet te zien was.

Gelukkig hebben we thans Internet om te zien hoe de linkse mainstream media voortdurend video, audio en teksten knippen (editen-censureren) om de bevolking te manipuleren.

ron op 03-08-2018 18:30

Bij ons in B gaan die vluchtelingen in verlof naar het land van afkomst en keren dan terug om doodleuk hun oude leven op te pikken.Aboujaja heeft zeker 5 verhaaltjes (georchestreerd door advocaten)van vervolging moeten verzinnen om uiteindelijk een definitieve verblijfsvergunning te krijgen.

Vervolgens is hij al ontelbare keren opgevoerd als onheilstoker (lees verdediger van de islamitische  vluchtelingen en islam) in de krant en openbare omroepen waar hij de autochtone bezoekers vierkant uitlacht.

Tegenwoordig zien we ook meer allochtone dan autochtone gezichten op TV tijdens het nieuws het liefst met sjaaltjes en Lange gewaden. Kwestie dat wij ons aanpassen aan het leven uit de 15de eeuw.

kim op 03-08-2018 20:53

Als wij, de echte europeanen niets doen en blijven zitten dan is het snel gebeurd met ons oude verleden en beschaving. Het mooiste continent op aarde met zoveel talen, het wil er bij mij niet in dat we dit toelaten met z'n allen. Het wordt één grote apenkooi hier en iedereen weet wat dat betekent.

Sharkey op 03-08-2018 22:52

Ieder weldenkend mens is tegen islamisering van Europa. Het kan verschillende redenen hebben dat islamisering gewoon doorgaat.

A. De overgrote meerderheid van de Europeanen zijn niet weldenkend ofwel  gestoord, horende doof of ziende blind.

B. Europa is geworden tot een dictatuur waar de leugen regeerd.

Persoonlijk denk ik dat het laatste: B, de juiste stelling is en dat het echt tijd wordt dat er iets gebeurt. Maaarr wat nu? De enorme aantallen hypotheekslaven die hun kostbare bezit alleen maar meer waard zien worden (mede door de instroom van de vluchtelingen wat woningnood veroorzaakt)  hebben te tijd niet en durven niet te protesteren voor de toekomst van hun kinderen en staan oogluikend toe dat hun dochters na verloop van tijd met een hoofddoek over straat moeten en slaaf van de islaam te worden.

Pier op 03-08-2018 23:06

Deze Alparslan Kavakglioglu heeft misschien gelijk in die zin dat niet- of zwakke christenen op een gegeven moment door de terreur van de aanhangers van de islam zullen buigen voor alla. En dat dan Europa 'islamitisch' zal zijn. Tenslotte is dat in de geschiedenis, in andere delen van de wereld, al eerder gebeurd. De islam verovert de wereld door terreur, door list en bedrog, door angst te zaaien, in navolging van mohammed, gedreven door haat.

Is dat dan het einde van het verhaal? Gelukkig niet. Terreur wint het niet. Haat ook niet. Moordenaars zullen nooit het gelijk aan hun kant krijgen. Leugen zal nooit waarheid worden.

Jack Terrible op 03-08-2018 23:51

Moslims weigeren een bepaald medicijn omdat er varkensvlees in is verwerkt. Op het journaal zei die verslaggever dat het medicijn niet haram is en dus geweigerd wordt.

mientje op 04-08-2018 01:19

Pier 23.06 Leugen zal nooit waarheid worden

Mooi gezegd, bedankt

Bundy op 04-08-2018 03:00

Helaas zal de mosliminvasie wél slagen omdat het volk niet op kan  tegen een satanisch terreursysteem .      De voorspellingen over de eindtijd in het Oude en Nieuwe Testament  zijn duidelijk .        De huidige hittegolf komt voort uit een gebrek aan zonnevlekken van onze zon wat op aarde het effect heeft van het wegdrukken van  de  zeer hoge straalstroom   naar het Oosten .    

Ramshoorn op 04-08-2018 09:05

Beste Xander. Als de Nieuwe linkse Spaanse regering nu de sluizen wijd open zet voor [moslim] migranten, [waaronder criminelen en terroristen] en hen gratis gezondheidszorg belooft dan handelt ze voor honderd procent in de geest van de Argentijnse Paus Bergoglio in Rome en Euro Bobo's in Brussel en Straatsburg die dat al jaren roepen.

Het is maar dat u het weet! 

Gelukkig zijn er nu in Europa een aantal Staten goed wakker geschrokken en aan de noodrem trekken! Ben benieuwd of Nederland met Mark Rutte en Stef Blok VVD en Sigrid Kaag D66 dat ook zullen doen.

Hoe invloedrijk/betekenisvol is onze rood-wit-blauwe vlag nog in de Tweede Kamer?

Zesde couplet van het Wilhelmus:

Mijn schild ende betrouwen zijt Gij, o God mijn Heer, op U zo wil ik bouwen. Verlaat mij nimmermeer. Dat ik doch vroom mag blijven, uw dienaar 't aller stond, de tirannie verdrijven die mij mijn hart doorwondt.

De waarheid alleen is machtig!!!

maria op 04-08-2018 09:30

Jean 16.04

Heeft het wel zin om op Wilders te stemmen, tot nu toe heeft hij niets bereikt, hij wordt buitengesloten

ohje op 04-08-2018 10:31

Turkse toppoliticus: Europa zal moslim worden.

tia wat wil je meer.

Jean op 04-08-2018 11:00

ron op 03-08-2018 18:30

1.000% met u eens, al jaren lang voer ik strijd tegen alles wat met die zwijnerij verband heeft, reden: de veiligheid voor onze kinderen, kleinkinderen, vrouwen kortom onze westerse seculiere gemeenschap.

Willen wij nog enige toekomst dan moeten wij de 2 vijanden van Europa verwijderen nl. de EU misdaadorganisatie en de islamieten.

Wim op 04-08-2018 11:10

Geef vb, van hoe het in werkelijkheid in Duitsland aan toe gaat en zelfs raad wordt gegeven om te stelen en dergelijke, meer voordelen bieden. Heb het vroeger al verklaart, decadentie alom en zelfs eigen stomzinnig beleid wordt met gelachen en volop van geprofiteerd. Mooi vb. van het nieuwsbericht en hoe het in werkelijkheid aan toe gaat. Heb het al vermeld, hiervoor dat het zijn tol zal eisen op verschillende vlakken in de maatschappij en dan pas zal beseffen, als het kwaad geschied en verloedering kompleet is, dankzij het zalig beleid dat van Europese beleidsmakers zo gelukkig maakten om de vluchtelingen constant met open armen bewust te willen ontvangen en alles gratis te geven en het beste uit zichzelf te geven als weldoeners. De verantwoordelijke zijn dan al weg uit de politiek, vooral Angel Merkel en de Europese voorzitter van Europese commisie, Jean Claude Junckers, die zich verder kan bedrinken en feesten. Wegens hij op pensioen zal gaan en van zijn rijkelijk hoge maandelijks inkomen het toneel verder kan aanschouwen, hoe het verder naar de afgrond mede heeft gebracht voor Europa en steeds dichter bij komt, maar hij veilig op opstand blijft aanschouwen, hoe het verder afloopt en zich niet verder druk over zal maken. Hierdoor zal hij nog meer alcohol drinken, dan ooit te voren en stomdronken achter te blijven en hem worst zal wezen. Wegens hij zich niets meer kan herhinneren, omdat hij steeds verder stomdronken achterblijft en het besef totaal zal blijven verdrinken en verder feest zal blijven vieren, als de anderen vrienden totaal geen reden meer hebben om feest te blijven vieren en Junckers totaal verlaten achterblijft en nog altijd feest wil blijven vieren.

 https://www.journalistenwatch.com/2018/08/04/bild-wer-terror/

Jean op 04-08-2018 16:18

Beste Maria, laten we ze de mogelijkheid geven te bewijzen dat ze zich willen inzetten voor onze veiligheid, als ze de kans daarvoor niet krijgen zullen de misdadigers die momenteel ons leven verpesten verder schade kunnen toebrengen door nog meer barbaren binnen te halen.

Als je geen examens kunt afleggen wordt het moeilijk een diploma te halen.

Perry op 04-08-2018 17:13

Ik denk dat ik maar ga emigreren naar Hongarije. Die Orban is tenminste iemand die voor z'n eigen volk, cultuur en land op komt, als je dat hier doet wordt je gelijk in die extreem rechtse hoek geplaatst. En als ik die Turk weer hoor praten dat Europa islamitisch zal worden, stijgt mijn woede tot het kookpunt, maar ik heb nog steeds de hoop dat hier in Europa de mensen nog op tijd wakker zullen worden en dat er een ruk naar rechts zal plaats vinden en dat we die linkse bagger eens goed gaan aan pakken, want het kan toch niet zo zijn dat diegene die hiervoor verantwoordlijk zijn daar ongestraft mee weg komen. En daarna moet natuurlijk schoonschip worden gemaakt en dat betekent dat die moslims met hun achterlijke middeleeuwse ideologie er uit geknikkerd worden. Dan kunnen ze lekker in die zandbak tot die ze  Allah noemen gaan bidden. Trouwens, bahhh wat heb ik een hekel aan alles wat met de islam te maken heeft.

Gorghel op 04-08-2018 18:18

Maar daan moet Orban aanvaarden dat Alle landen op de wereld dit recht hebben, niet alleen Hongarije. Alle oorspronkelijke culturen hebben het recht zich te kunnen handhaven en niet overspoeld en weggevaagd te worden. Orban ziet op dit moment immigratie als de grote boosdoener. Maar wat wil hij doen tegen andere boosdoeners zoals MNC's, commercie dus en de wetenschap die vooruit wil en godsdienst ziet als een belemmering daarin?

Wim op 04-08-2018 19:42

Door gezinshereniging en hogere geboortecijfers gaan de immigratie wel degelijk ook verder stijgen en politici tegendeel willen beweren, wegens zij heel kortzichtig beoordelen, zonder verder te kijken is mij wel bekend.  Afrikaanse immigratie is nog niet gestopt en hoe gaat dit aflopen en mogelijk nog maar begin zou kunnen zijn, niet uitsluit.(zie vorig bericht hierover.) Zo als ik voorgaand bericht heb vermeld heb in 2020  wel eens totaal met nog ander financiële zaken geconfronteerd kunnen worden, waar weinige echt zicht op hebben en totaal uit onverwachte hoek kan komen. De gevolgen voor de immigratie verder wel eens ernstig kan ondermijnen en confronteren en onverwacht de burgers financieel ook wel degelijk slachtoffer kunnen worden, door de financiële ernstige gevolgen van inflatie stijging in Amerika zeker niet uitsluit. Indien de deskundige voorspelling ook zouden uitkomen en ook niet aan twijfel en wel in spiraal terecht kunnen komen en mij nog voorzichtig uitdruk. Wens mij niet verder over te verklaren en dit niet alleen voor Europa gevolgen zal hebben of Amerika. Zie voorlopige cijfers en berekeningen van de verder immigratie groei hoger zijn, dan op eerste zicht beoordeelt wordt, door de politici.

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/04/von-entspannung-deutschland/

Ken op 04-08-2018 22:24

Perry op 04-08-2018 17:13

Prachtig verwoord, jij schrijft neer wat ikzelf en de grote meerderheid van de bevolking denkt. Helaas zijn we allen te zwak om iets te durven doen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl