Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitsland betaalt vakanties voor ‘vluchtelingen’ – naar hun thuislanden

Ook in Zwitserland: Platzakke ‘oorlogsvluchtelingen’ vieren thuis vakantie - Gevechten met messen, bijlen en machetes: Straten Italiaanse stad Ferrara overgenomen door Nigeriaanse migrantencriminelen

 
Op naar gratis vakanties thuis, en/of aansluiting bij criminele drugs- en (kinder)prostitutie bendes. (Afbeelding: Getty Images (3)).

 ‘Dit verzin je niet, zo onvoorstelbaar klinkt het,’ schrijft de bekende Amerikaanse econoom Martin Armstrong. Hij heeft het over het feit dat de Duitse overheid heeft toegegeven dat er migranten zijn die gratis op vakantie mogen. Naar hun thuislanden. Waaruit ze zogenaamd wegens oorlog of andere ellende zouden zijn gevlucht, en waar ze ‘nooit meer naar kunnen terugkeren’, zo beweren ze in koor met het Europese establishment. Ondertussen is de vreedzame Italiaanse stad Ferrara overgenomen door Nigeriaanse drugs- en kinderprostitutie migrantencriminelen, die elkaar in de straten met bijlen, messen en machetes bevechten.

 

Armstrong moest naar Duitsland voor zaken, en besloot persoonlijk polshoogte te nemen wat er nu precies klopt van de verhalen dat het land zichzelf overspoelt met migranten uit Afrika en het Midden Oosten. ‘Tot mij totale verbijstering hoorde ik dat de Duitse regering vluchtelingen drie weken lange betaalde vakanties geeft, inclusief heen- en terugvlucht, naar de landen waar ze volgens eigen zeggen uit zijn weggevlucht omdat het er onveilig zou zijn.’

Te krankzinnig voor woorden

Terwijl hulp- en vluchtelingenorganisaties alles uit de kast trekken om te voorkomen dat migranten worden uitgezet naar hun landen van afkomst, omdat hun ‘leven daar gevaar’ zou lopen, mogen ze er wèl vakantie vieren – volledig betaald door de overheid. ‘Zulk krankzinnig overheidsbeleid verzin je niet,’ vervolgt Armstrong. ‘Ik ken iemand die met vluchtelingen werkt, en die bevestigt dat ze in hun thuislanden op vakantie zijn. Ze keren dus wel degelijk terug, maar voor een ‘korte tijd’.’

Dat het geen hoax is bleek uit een artikel van Die Welt am Sonntag. Dat schreef er ook nog bij dat migranten niet verplicht zijn om te zeggen waar ze naar op vakantie gaan, omdat ze worden ‘beschermd’ en recht hebben op ‘privacy’, ondanks het feit dat de reis volledig voor hen betaald wordt. Het gerenommeerde blad leverde tevens zware kritiek op de overheid, waar het met de interne communicatie tussen de diverse afdelingen bijzonder slecht gesteld zou zijn.

Ook in Zwitserland: Platzakke ‘oorlogs’vluchtelingen vieren thuis vakantie

Armstrong wijst erop dat zijn contacten in Zwitserland zeggen dat daar hetzelfde probleem heerst. ‘Tientallen asielzoekers die klaarblijkelijk platzak uit oorlogsgebied waren aangekomen, blijken naar hun thuisland te zijn gevlogen om daar op vakantie te gaan.’ Migranten hoeven vrijwel nergens te bewijzen dat ze daadwerkelijk uit oorlogszones komen, die in heel Noord Afrika nergens (meer) voorkomen. In tegenstelling tot een Afrikaan kan een Syriër tenminste nog wijzen op de jarenlange oorlog in zijn land.

‘Als iemand op kosten van de overheid 21 dagen op vakantie gaat naar de plek waar hij is weggevlucht, dan zegt gezond verstand dat het geen vluchteling is. De incompetentie van de overheid kent simpelweg geen grenzen meer.’ Zowel letterlijk als figuurlijk, zo blijkt in heel West Europa. (1)

Italiaanse steden overspoeld door Nigeriaanse migrantencriminelen

En als ze hier dan eenmaal zijn, gaan sommigen gewoon door met waar ze in hun landen van afkomst mee bezig waren. Neem de ooit vredige Italiaanse stad Ferrara, waar de straten en parken zijn overgenomen door Nigeriaanse migrantencriminelen. Rivaliserende bendes bevechten en vermoorden elkaar met bijlen, messen en machetes. Gewonden en lijken liggen in plassen bloed op de straten. ‘Een nachtmerrie,’ noemt een official van de gemeente het. (2)

Ferrara is slechts een van de Italiaanse steden waar de Nigeriaanse drugs- en (kinder)prostitutie maffia vrij spel heeft gekregen. Ondanks het feit dat ook hier ‘links’ en ‘progressief’ meteen ‘racisme!’ schreeuwen, wordt de roep om keiharde tegenmaatregelen steeds luider. De kans dat die daadwerkelijk worden genomen is met de komst van de populistische Lega /M5S regering, die de immigratie in korte tijd fors heeft weten terug te dringen, een stuk groter geworden.

 


Xander

(1) Armstrong Economics via Zero Hedge
(2) Infowars Europe
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

Lamberto op 05-08-2018 14:32

Een overheid die niet wil luisteren naar haar burgers, is bezig om de geest uit de fles te laten ontsnappen die er voor zal gaan zorgen dat er met grof geweld door de getergde onderdanen orde op zaken wordt gesteld.

De wetten van de straat zullen dan net zoals tijdens de Franse revolutie weer opgeld gaan doen.

Dat net als in het verleden ook de hoofden van de bestuurlijke bovenlaag weer over het plaveisel gaan rollen, zal voor iedereen duidelijk zijn die weet hoe de geschiedenis in elkaar steekt.

 

Hoeveel mensen zouden er in de huidige tijd wel niet in Europa rondzwerven die het gedachtengoed van Anders Breivik hoog in het vaandel voeren?

Gezien de vele uitingen van bloggers op forums die inhoudelijk vol staan met ontevreden teksten over de huidige gang van zaken in de EU, begint het er volgens mij steeds meer op te lijken dat het kantelpunt dicht bij is gekomen dat er in Europa door vrijheidlievende personen met gebruik van veel geweld schoonschip gemaakt zal gaan worden.

Een burgeroorlog is in aantocht.

Al met al geen prettig vooruitzicht.

 

De inhoud van de volgende linken zal velen van u de ogen openen.

Vooral het Manifesto is zo uitgebreid, dat het mij haast onmogelijk lijkt dat dit door één persoon is geschreven.

Trek na het lezen en luisteren van onderstaande linken zelf uw conclusie!

 

https://www.youtube.com/watch?v=VWXNPGMGTs8

 

https://publicintelligence.net/anders-behring-breiviks-complete-manifesto-2083-a-european-declaration-of-independence/

 

https://info.publicintelligence.net/AndersBehringBreivikManifesto.pdf

willy op 05-08-2018 14:48

In één woord schandalig en zelfs misdadig!! shalom

Netwakzocht op 05-08-2018 15:28

 

Misschien te kort door de bocht gedacht, maar kunnen wij als Nederlander geen lid van de Duitse AfD worden, teneinde deze partij met extra leden een hart onder de riem te steken. In Nederland moet ik het doen met Wilders die ik mijn stem wel gun, maar mij veel teveel op de oppervlakte blijft en veelal vanaf de zijlijn nietszeggende onzin “Kwekt”.

Wilders zou qua georganiseerde acties en bijeenkomsten een voorbeeld kunnen nemen aan de Duitse AfD!

Wie het weet mag het zeggen!!

Mj van de Goor op 05-08-2018 15:34

Meer dan waanzin,,,,maar zo zijn er meer waanzinnige beslissingen genomen door mensen in "hogere regione", berouw komt na de zonde............maar de gewone mensen zijn de dupe.

MJ

Ivan Chapka op 05-08-2018 16:06

Kijk in NL alleen maar naar de Somaliërs, die bijna allemaal 1 x per jaar teruggaan naar het "levensgevaarlijke" Somalië, is het niet op vakantie dan wel om hun dochters te laten ontclitoriseren. Walgelijk volk vind ik

Tabris op 05-08-2018 16:29

Het woord "racisme" heeft helemaal geen waarde meer voor mij. Het wordt voor alles en nog wat gebruikt en de ware definitie is verloochend. 

Als het zo doorgaat dan kan je alleen maar trots zijn als iemand je met het woord "racist" probeert te beledigen.

Het woord wordt nu effectief gebruikt om de meerderheid voor de minderheid te laten buigen. Wil er iets veranderen in dit land dan zal die mentaliteit moeten veranderen.

De minderheid is de minderheid en die moeten zich maar aanpassen.

toon op 05-08-2018 16:48

sorry maar wanneer staan die domme EU burgers nou is op en zeker de domste computer klagers in Nederland

Doordenker op 05-08-2018 16:52

Ondertussen waarschuwt de linkse VRT voor 'het gevaar van het opkomend racisme en vreemdelingenhaat bij de Italiaanse bevolking'...

Cale op 05-08-2018 17:26

Dat de nieuwe Italiaanse regering illegalen gaat uitzetten geloof ik niet. Ze krijgen het mes op de keel van die mafia bende in Brussel. Kijk maar eens wat de Griekse premier Tsipras met z´n beloftes voor een betere toekomst voor de Grieken, uiteindelijk heeft gedaan. Niets. Daar is maar 1 verklaring voor. Hij kreeg de keuze, of meewerken met Brussel en een voorspoedig rijk leventje voor hem en zijn familie of een auto ongeluk. Zo simpel is het. Berlusconi moest ook opstappen maar had te veel geld om onder de bus geworpen te worden, dus maar een pedofilie aanklacht die na zijn aftreden ongedaan werd gemaakt. Brussel is Nato is Gladio. We zijn aan gevaarlijke krankzinnigen overgeleverd.

Gerard op 05-08-2018 17:33

@ Tabris op 05-08-2018 16:29.Om te onthouden:

Ras: Groep mensen die ten aanzien van uiterlijke, van de gezonde natuur niet afwijkende, kenmerken zich onderscheidt van andere groepen mensen en die kenmerken op natuurlijk wijze overdraagt aan het nageslacht.

Racisme:Het op grond van ras onterecht onderscheid maken en daarmee bevoorrechten, benadelen, verplichten, uitsluiten of anders benaderen of behandelen van een persoon of groep.

Discriminatie:Het onterecht onderscheid maken en - daarmee bevoorrechten, benadelen, verplichten of uit­sluiten van een persoon of groep.- dienovereenkomstig ( = anders) benaderen of behandelen van een persoon of groep.Rechtskundig gezien:in onderscheid met anderen ongelijke behandeling waarvoor geen rechtvaardigingsgrond aanwezig is.

Dus beste Tabris en anderen, om hierover niet al te uitgebreid in te gaan: 'Domme blondjes' moppen zijn racistisch en kunnen aanleiding zijn om te denken aan racisme als die 'mopjes' door en niet-blanke worden verteld.Als u hieraan twijfelt, vertel dan als blanke  een 'Domme zwartjes' mop en u krijgt vanzelf het antwoord. 'Domme zwartjes'-moppen zijn zeer eenvoudig te vertellen door de woorden 'blondje' of 'blank' in een dergelijke 'mop' te veranderen in 'zwart'.Opmerking: ik zou daaraan zelf nooit willen meedoen, maar soms is het tegen wil en dank nodig iemand de ogen te openen. 

 

Jean op 05-08-2018 17:34

Het is reeds 15 over 12, als we nu niet ingrijpen is Europa een verloren continent en dat door het lafhartig misdadig beleid door die EU misdadigers.

De grenzen moeten potdicht en heel die illegale criminele parasiterende troep komende uit Afrika en het midden oosten moet eruit, enkel de "echte vluchtelingen" +/- 2,5% mogen blijven en zul.en geholpen worden voor zover ze geen binding hebben met die perverse zwijnerij islam.

Dat die EU misdadigers hun straf niet mogen ontlopen is een vaststaand gegeven, minstens 20 jaar opsluiting en inbeslagname van heel hun gestolen vermogen.

Twanneman op 05-08-2018 18:16

@Lamberto, sorry hoor, wat een onzin verhaal, de Nederlander doet niets, niets niets niets, we zijn een achterbaks volk wat klaagt op de pc, verder kunnen en doen we niets. We raken alleen in paniek als het internet eruit ligt, bier of cigaretten op zijn of als ons vliegtuig vertraging heeft, benzine duurder wordt of we niets meer te eten hebben. Zó staat Nederland er voor. Ben ik een idioot? Zou best kunnen maar ik heb in ieder geval altijd gestemd op Jan Maat, Pim, en Geert, tot de laatste keer, ik ben niet geweest, voor de aller eerste keer niet, waarom? Het heeft geen zin, geen enkele zin, dat blijkt uit de uitslag, Nederland wil gewoon lekker verder slapen, Bah wat een waardeloos volk zijn wij geworden.

Jean op 05-08-2018 19:02

Twanneman, volkomen met u eens en voor alle duidelijkheid de Vlamingen slapen mee of zitten te kijken naar sport op TV met een koud pintje.

Met een punt ben ik het niet eens nl. met niet te gaan stemmen. Wij Moeten stemmen en stemmen voor die partijen die ons doel steunen nl. strijden voor onze veiligheid, toekomst en leefbaarheid iets wat met de huidige troep politiekers onbestaande is.

Vorreltie op 05-08-2018 20:38

Twanneman op 08-08-2018 18:16

Je haalt me de woorden uit de mond, Nederlanders zijn inderdaad een achterbaks volk geworden, ze hebben altijd de mond los over moslims,etc.., Maar als het vakantietijd is , gaan we vrolijk naar Turkije, (want daar is het lekker voordelig, en all  in  natuurlijk ). dat ze indirect Erdogan sponsoren, dat wordt even weggewimpeld, tot na de vakantie.  echt te walgelijk voor woorden.

Dit is pas het begin van de ellende, met vluchtelingen etc.., het wordt nog vele malen erger

Ernie van de Wal op 05-08-2018 21:09

citaat: "Ondanks het feit dat ook hier ‘links’ en ‘progressief’ meteen ‘racisme!’ schreeuwen, wordt de roep om keiharde tegenmaatregelen steeds luider."

Was dit in de jaren '20 zo ongeveer niet het recept, dat Adolf Hiter in het zadel heeft geholpen? Hoewel de gevolgen toch niet flauw waren heeft men kennelijk niets van de geschiedenis geleerd.

Wim op 05-08-2018 22:02

https://www.gatestoneinstitute.org/12780/persecution-of-christians-january.

Voeg vb. en hoever het wel degelijk al uit de hand is lopen en voor de Europese verantwoordelijke wel degelijk gaan beseffen, dat zij zelf in de hand wel degelijk in de hand werken en hier wel degelijk vb van kan worden. Hoop dat dergelijke praktijken nooit gebeuren, maar vrees ervoor en ook bij voorgaande opmerkingen wel heb aangeven, voor het gevaar, dat ik ook niet op voorhand wens te beschreven of te verklaren, maar hier wel onvoorstelbare vb kunnen zijn. Hoop dat ik mij vergis, maar decadentie en verkrachtingen en geweld is nog altijd niet minder op geworden, als ik de verschillende nieuwsberichten lees. 

   

Boef op 05-08-2018 22:27

De blogs en publicaties van Martin Armstrong zijn de moeite waard om te lezen. Ga naar https://www.armstrongeconomics.com/ en lees zijn blogs en abonneer ook op zijn nieuwsbrief. De man is een grootheid, ik bewonder hem zeer.

patje op 05-08-2018 23:49

De Paus gelooft niet in de Hel zei die pas in een intervieuw. Ook zei die ooit dat hij vaak twijfelt aan het bestaan van God. Ik mag hem wel , slimme en eerlijke man , de beste Paus allertijden. Wat ik wil zeggen is het volgende , waarom maken we ons zo druk om niets ? Ooit gaan we dood en gaat alles op zwart , niets meer , we houden gewoon op met bestaan. Dus wat er nu allemaal gebeurt in ons leven is sowieso toch niets waard. Dus mensen , kom op en leef gewoon je leven. Het leven is alles ~~~ Het leven is niets ___ patje.

Heeft u een link van dat interview. Mod.

Cefas op 05-08-2018 23:58

Een paar weken geleden waren wij in Ferrara, op vakantie, niks aan de hand, Synagogen bezocht, Een was er beschadigd door een aardbeving, de andere was nog in tact, We werden door een vriendelijke rabbijn ontvangen en rondgeleid. Er waren nog 80 gelovige Joden in Ferrara, eens waren er nog duizenden, maar ja, inquisitie en shoa deden het aantal drastisch slinken. Ferrara is een mooie, rustige stad, maar nu met al die, ik noem het maar, uitheemse illegalen is het met de rust gedaan. Jammer, jammer, jammer.

mientje op 06-08-2018 01:57

Twanneman heeft u Tommy Robinson gezien na 2 maanden cel, 20 kilo lichter, ja dat is Engeland zult u misschien zeggen, maar het gaat over het zelfde, en wat doet u zoal?

mientje op 06-08-2018 02:06

Patjev23.49 een paus die niet in God geloofd?

Zou God nog in ons geloven

En rustig sterven na een gelukkig leven lijkt me echt beter dan afgemaakt doot een of andere gek

maria op 06-08-2018 08:58

Patje op 23.49

Uw ziel zal na uw dood eeuwig blijven bestaan, aan u de keuze hemel of hel

ohje op 06-08-2018 11:20

Best grapig,geen oorlog en toch onderworpen aan de islam.

Over tien jaar als de rekening komt zullen we roepen.

Das haben wir nicht gewust.

Erg vind ik het niet want iedereen krijgt wat hem toe komt.

Ike op 06-08-2018 11:53

Talen leren; Kan iemand uitleggen waarom er in alle landen waaruit 'gevlucht' word, talencursussen worden gegeven van Westerse talen en er ook leraren zijn die privé cursussen geven? Het gaat om 'wereld dominantie' en vooraf uitgezette strategieën. Ik wil het niet, maar als je in Gb of NL een taal van een Afrikaanse minderheid zou willen leren, zal je heel hard moeten zoeken en als je al iets zou vinden, zou je bij een Universiteit terechtkomen waar je een basishoeveelheid van een taal zou kunnen leren. Dat is omdat Westerse landen willen dat de rest van de wereld hun taal leert. Hierbij zijn Engels, Spaans, Portugees, Frans en Duits dominant. Andere landen willen ook wel dat de rest van de wereld hun taal leert en gaat spreken, maar zijn daar minder succesvol in, behalve bij de nakomelingen van emigranten die willen dat hun kinderen ook de taal leren van één van de ouders en denken dat dit zal helpen om een baan te vinden of succevol te worden.

Dit zijn achter de schermen strategieën over werelddominantie. Ik zeg dit omdat deze strategieën als een boomerang terugkomen. Afrikanen en Aziaten die Engels hebben geleerd, komen massaal naar GB, want ze willen niet nog een andere taal leren om een kleine kans te maken om toegelaten te worden. Afrikanen weten dat ze een kans maken toegelaten te worden als ze naar kleine plekken op de Afrikaanse kust kunnen komen waar Spaans word gesproken, omdat de Spaanse regering dat bij verdragen heeft bedongen. Een voorbeeld is Ceuta;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ceuta

Voor Spanjaarden is dit een belangrijke en goedkope toegang tot Afrika en voor Marrokanen en Afrikanen is dit een toegang tot Spanje en de EU. Ze moeten alleen de grens over zien te komen en zoals hier wel vaker is gezegd; 'Er is geen houden aan als een enorme menigte mensen een aanval inzetten op een hek of een mijnenveld of beiden met machinegeweren.' Een zeker moment raken de kogels, de mijnen, het hek en de motivatie van de bewakers op.

Omdat op alle consulaten en ambassades in de wereld een koppeling hebben met een talencentrum waar je bijvoorbeeld Engels, Frans, Duits, Spaans of Portugees kan leren, hoeft men ook niet zo gek op te kijken dat men massaal naar het Westen wil komen. Koppel dit met de afnemende bevolkingsgroei van de welvarende bevolking in de Westerse landen en de afkeer van deflatie bij politici en je komt uit waarom politici en economen graag zien dat er meer mensen naar Europa komen

Daarnaast zijn er nog heel veel redenen waarom mensen allemaal hier naartoe willen komen. Sommigen zien het als landen waar ze meer vrijheid zullen hebben. (Iets dat niet altijd zo uitpakt omdat ze worden gedwongen door hun familie om een ander uit hun familie naar Europa te halen of met iemand te trouwen uit hetzelfde dorp of iemand die uit dezelfde klasse komt uit het moederland of er genoeg geld voor over heeft. Deze huwelijks partner is dan vaak geselecteerd door de familie in het buitenland en draagt dezelfde culturele 'waarden' uit en over als de familie. Deze familie of omgeving kan uiterst conservatief zijn)

Anderen kiezen ervoor om voor een paspoort te gaan vechten. Zo komen ze in het Franse vreemdelingen legioen of tekenen ze ervoor bij het Amerikaanse leger dienst te doen of een baantje te nemen op een buitenlandse basis. Na de uitgebreide selectieprocedure komt in eerste instantie de buitenlander in aanmerking voor een paspoort, maar later kan door het contact de hele familie of omgeving toegang krijgen tot het Westerse land. Dit geld niet alleen voor Frankrijk, Groot Brittanië en de V.S., maar voor alle Westerse landen, want dit word door alle landen gedaan. Ook wij hebben Libanezen in dienst genomen en na hun tijd in het VN leger in Libanon mee naar Nederland genomen en Afghanen in dienst genomen en meegenomen naar Nederland.

De Westerse strategieën over verblijf in het buitenland zijn in het algemeen opgezet om economische belangen te dienen. Voor de Amerikanen is de dominantie van de USD in het economisch verkeer van essentieel belang omdat de waarde daar vanaf hangt. Voor Europa geld nu hetzelfde voor de Euro, maar deze steund ook op Amerikaanse leningen. Beiden worden gedrukt door drukkerijen die opdrachten krijgen van centrale banken. De centrale banken krijgen de opdrachten van de ministers. Deze willen in het algemeen dat geldhoeveelheid langzaam groeit om inflatie zo veel mogelijk te beperken. Maar ze vinden een beetje inflatie niet erg. Deflatie (dat het geld minder waard word) is hetgeen waar de politici een hekel aan hebben. Omdat de kiezers dan op anderen gaan stemmen of gaan staken of rellen gaan schoppen. Als er geen bevolkingsgroei is in de landen, komt er deflatie omdat men minder huizen en minder goederen nodig zal hebben.

Komen weer we uit op de fundamenten van de USD. Dit is sinds Nixon niet meer de hoeveelheid goud, maar voornamelijk de hoeveelheid olie die afgerekend word in USD's. Daarom is men oorlog gaan voeren in de landen die generaal Wesley Clark opnoemde voor de senneetascommissie in de V.S. Libië, Irak, Soedan, Somallië, Irak en zal men oorlog willen gaan voeren met of in Iran en met of in Venezuela omdat men de regimes omver wil werpen die tesamen geen USD's meer wilden accepteren.

Het grootte probleem is nu echter dat Rusland en China ook niet meer de valuta van hun grote tegenstander de VS willen steunen en daarom goud willen en zelf alle edelmetalen behouden en ook alterantieven kunnen maken voor als de straat van Hormoez dichtgaat.

Hierom stuurt de V.S. vliegdekschepen naar de Zuid Chinese Zee vanwege de claims op deze zee door China om de olie en de strategische waarde van de Zee rondom het eiland dat ze veel groter hebben gemaakt. Hierom zint het de V.S. niks dat China zich ook bereid toont om in Syrië te gaan vechten en waarschijnlijk ook in Afghanistan. Dit is in Syrië vanwege de nieuwe zijderoute op het spoor met hoge snelheidstreinen en vrachtreinen en in Afghanistan om de mineralen en om de olie uit Iran die via een pijplijn door Afghanistan zou kunnen lopen naar de provincie Xinjiang. De V.S. is nu officieel kwaad op China dat het de boycot van Iran schend, maar zij zijn diegene die de 'opstandingelingen, rebellen of terroristen' in Syrië hebben gesteund waaronder zich een grote groep Chinese Soenitische moslims bevond, naast de Westerse Soenitische moslims.

Nu is de grote vraag of Trump een accoord kan sluiten met China en Rusland en waarop dit uit zou kunnen komen. De veiligheidsdiensten van alle landen weten wel wat de tegenpartijen doen en weten het wel zo te draaien dat dit hun het beste uit komt. Hoewel zij ook fracties hebben in hun gelederen die hier tegen zijn. De generaals hebben ook hun voorstellen klaarliggen voor gewapende conflicten die tussen de kernmachten allemaal uitdraaien op het MAD principe van de totale vernietiging van Aarde. De generaals worden beinvloed door lobbies van het Militair Industrieel Apparaat (in het Engels; MIC).

Ik kom op deze site regelmatig discusies tegen waarbij het einde van de EU ingeluid word. Deze mensen beseffen niet dat het alternatief nog erger zal worden. Het alternatief zal dan nl. of TTIP, TISA en CETA zijn waarbij de wetten worden opgelegd door de VS en de conflicten tussen consumenten en bedrijven worden opgelost door bemiddelaars verkozen door bedrijven en juristen. Deze verdragen zijn opgesteld door bedrijven en lobbygroepen die de verdragen aan de politici alleen maar ter ondertekening hebben voorgelegd zonder dat de politici de tijd hebben gekregen en kunnen krijgen deze helemaal door te nemen.

Als mensen willen weten wat ze moeten doen tegen de stroom van mensen die naar Europa komt, dan zal ik antwoorden dat ze moeten zorgen dat er een einde gemaakt zal worden aan de dictatuur in onze landen, zonder dat dit een massamoord zal veroorzaken. Als iedereen zou weten waar het hier allemaal omgaat, zouden ze tegen de plannen van lobbiegroepen stemmen en tegen buitenlandse militaire acties.

kim op 06-08-2018 15:36

Stemmen heeft totaal geen enkele nut, 'beste' Ike, zoals U dat schrijft. Mijn moedertje heeft mij al gewaarschuwd in 1974 dat ik (ja ik) een vreselijke oorlog zou meemaken. 

Uw laatste ondoordachte regel, Als iedereen zou weten waar het hier allemaal omgaat, zouden ze tegen de plannen van lobbiegroepen stemmen en tegen buitenlandse militaire acties.

U schrijft dit in het jaar 2018.

Met andere woorden: U/jij hebt veel tekst maar weinig woorden.

En .... geen daden

Lamberto op 06-08-2018 17:11

Twanneman op 05-08-2018 18:16

 Jean op 05-08-2018 19:02

 Vorreltie op 05-08-2018 20:38

Beste bloggers, even wakker worden.

Lees de onderstaande link ter informatie

https://kafka.nl/

Wim op 06-08-2018 18:51

Wim, voor deze occulte zaken is dit forum niet bedoeld. Post verwijderd. Mod.

Wim op 07-08-2018 13:56

Intressant mini Europese top, i.v.m. vluchtingen en Europese grenzen en mensensmokkelaars en opvang de Afri-kaanse vluchtelingen in vermoedelijk west afrikaans landen worden opgevangen. Het akkoord is natuurlijk opnieuw niet volledig en er zijn nog vele vragen? Het is al begin van dratische veranderingen op til en vooral bij Merkel en andere Europese leiders. Het lijkt wel of Xandernieuws ook gelezen hebben, via andere mogelijk bronnen. Heeft natuurlijk niet direct met te maken, wegens het direct zou verboden worden.Het zijn de eigen kiezers in Duitsland en het zo niet verder kan blijven duren en tegelijk politieke partijen, die tegen het soft beleid en totaal geen controle en alles gratis financieel blijven uitdelen. Heeft wel degelijk grote invloed heeft op de extra grote uitgaven in Duitsland. Vanwaar zou dat gratis geld komen. Inderdaad van de beslastingbetalers wel degelijk moet komen en van andere Europese landen niet op deze wijze kunnen blijven doorgaan of volhouden, mij ook en heel logisch gevolg te zijn. 

Nu is het nog de vraag of het ook werkelijk de nieuwe maatregelen ook nog worden uitgevoerd, eerst wil zien, of deze ook effectief uitgevoerd worden. Spanje en andere Europese landen, die aan de middelandse zee liggen ook de grenzen wel degelijk dan ook moeten sluiten. Spanje is dat nog zeker niet van toepassing, als ik de nieuwsberichten lees.

Europa sluit zijn grenzen voor illegale economische ­migranten. Na de Egeïsche Zee moet ook de Middellandse Zee als migratieroute worden afgesloten.

Zie nieuwswebsite. 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/er-is-een-migratieakkoord-in-europa-maar-er-staat-vooral-heel-veel-niet-in~bc010822/

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/07/merkelisten-latein-ende/

Herdenking van het "Geheugen van 1683, toen de islam ooit heeft geprobeerd Europa te veroveren"

Begrijp het maar al te goed, dat dit heel belangrijke herdenking voor Duitsland en Europa. Hopelijk hier ook geweldadigheden van voortkomen niet uitsluit, om welke reden dan ook. Tegelijk komen er nog andere betogingen in Duitsland.

Wim op 07-08-2018 14:04

Gelieve deze website nog aan voorgaande bericht toe te voegen, indien mogelijk, Mod van Xandernieuws.

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/07/afrikanische-spanien-fluechtlinge/

Wim op 07-08-2018 14:14

hier ook (geen) geweldadigheden van voortkomen, vergeten woord te typen. 

Wim op 07-08-2018 14:53

Heb nog Auteur, Sam Van Rooy en is wel van partij, Vlaams belang in België, maar staan wel verschillende realistiche opmerkingen van verschillende bekende namen in vermeld en van verschillende Europese landen en vooral van België vb in vermeld worden, hoe het er in werkelijkheid aan toe gaat. Wel interessant om te lezen, hoe zij hun ervaringen mededelen.

https://doorbraak.be/sharia-jihad-vergelijken-met-dewinter-domheid-decadentie-politieke-strategie/

marnix op 07-08-2018 18:38

Ik heb recent whatsapp video's ontvangen van Spaanse vrienden,aan de grens met Marokko en rellen in Spanje en Italië.

Wie deze filmpjes post loopt risico op aanzetten tot haat, en kan vervolgd worden door de EURO - KGB.

Na het zien van die complicaties, is de situatie héél duidelijk. Geen enkele politiemacht kan dit oproer stoppen.

Een vluchtplan uitwerken, of een schuilplaats bouwen is onze prioriteit. Eens de rellen uitbreken, kan dit zich 100 km/h uitbreiden.

Wim op 07-08-2018 18:48

Brawl bij het stadhuis: Ooggetuige: "Dat was oorlog. Unna heeft zijn onschuld verloren. '

Brawl bij stadhuis in Duitsland : Oogetuige " dit was oorlog" Unna heeft zijn onschuld verloren. Politie minmaliseerd de werkelijke feiten, dat de echte waarheid niet aan licht zou komen en vermoed dat dit ook door Officier en Europa opgelegd wordt van hogerhand van de regering CUD, waarvan Angel Merkel Bondkanselier van is, zeker niet uitsluit.

 

Dit is nu nog maar in klein, maar de spanningen zijn er wel in de maatschappij en het gaat er heel agresief aan toe. Als ik lees met welke materialen de vluchtelingen gebruiken en extra manschappen, om zoveel mogelijk lichamelijke schade toe te kunnen brengen, zegt mijn al heel veel. Economische vluchtelingen zijn nog altijd volop aan de gang in Spanje en volg het op de voet en wanneer de maatregelen worden uitgevoerd, t.o.v. de laatste Europese mini top van 3 weken geleden. (zie voorgaande opmerking met toegevoegde website)

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/07/schlaegerei-rathaus-augenzeuge/

https://www.gatestoneinstitute.org/12807/multiculturalism-spain-july

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl