HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Dubieuze feitencheck media blanke boeren Zuid Afrika: Bron is antisemitische racistische communist

Hoezo ‘nep’nieuws? BBC al vijf jaar geleden: 'Als blanke boer heb je twee keer zoveel kans te worden vermoord dan een politieagent, en die hebben hier al een zeer gevaarlijk leven. Ook zijn de moorden op boeren ontzettend wreed' – Voedselproductie op reeds aan zwarten ‘herverdeeld’ land zo groot als Nederland ingestort

 
De leider van de extreemlinkse racistische ‘black power’ politieke partij EFF, Julius Malema (afbeelding: Getty Images (5)).

Gisteren probeerden de grote internetmedia met een ‘feitencheck’ de tweet van de Amerikaanse president Donald Trump over de blanke boeren in Zuid Afrika wier land wordt afgepakt door de zwarte regering, en die al geruime tijd het doelwit zijn van moorddadige slachtpartijen, te ontkrachten. Als we kijken naar de bronnen van de reguliere media wordt duidelijk wie er het èchte nepnieuws verspreiden.  Een zo’n –door sommige media rechtstreeks geciteerde- bron is namelijk het Zuid Afrikaanse parlementslid Julius Malema, voormalig ANC-jeugdleider, die onmiddellijk verklaarde dat ‘er geen blanke genocide is, maar wel een zwarte genocide in de VS.’ Tijdens zijn persconferentie beweerde hij ook dat de ‘Joden in Pretoria’ een rechtse groepering trainen ‘om ons te vermoorden’.

 

Malema werd al eens gearresteerd omdat hij tijdens zijn campagne regelmatig het racistische haatliedje ‘Kill the Boer’, of de variant ‘Shoot the Boer’, zong. In maart zweepte hij zijn toehoorders nog op om ‘de keel van het blankendom door te snijden’.

De leider van de communistische EFF (Economic Freedom Fighters) partij is een grote pleitbezorger van het regeringsbeleid om grote stukken land van de blanke boeren zonder compensatie in beslag te nemen. Zoals we dinsdag nog schreven leidden vergelijkbare confiscaties in Zimbabwe –ooit de ‘broodmand’ van Afrika genoemd- tot de instorting van de economie, armoede, hyperinflatie, hongersnood en massaal geweld.

Misleidend officieel nieuws

Extreemlinkse nieuwssites zoals NU en NOS geven zoals gebruikelijk weer een misleidende voorstelling van zaken door te beweren dat het aantal vermoorde blanke boeren in 20 jaar is gehalveerd. Genegeerd wordt het feit dat zij zich hierbij baseren op door de politie geregistreerde aanvallen en moorden. Zoals diverse experts hebben bevestigd wordt op vergelijkbare bedrieglijke wijze de migrantencriminaliteit in West Europa statistisch laag gehouden.

Zelfs volgens feitenchecker AfricaCheck.org, dat zich o.a. baseert op cijfers van het AfriForum en de Transvaal Agricultural Union, is het aantal aanvallen sinds 2011 juist weer fors aan het stijgen, en is het aantal moorden toegenomen van 48 in 2011 naar 74 vorig jaar. De organisatie zegt er echter nadrukkelijk bij dat het echte cijfer onmogelijk is vast te stellen, niet alleen omdat het in theorie ook om zwarte werknemers op blanke boerderijen zou kunnen gaan – een mogelijkheid, wat door de NOS valselijk als feit wordt gepresenteerd-, maar ook omdat veel aanvallen en moorden vermoedelijk niet of anders worden geregistreerd.

Van de recente emigratie naar Rusland van de eerste 50 blanke boerengezinnen, juist om deze redenen, is eveneens niets terug te vinden in de Nederlandse ‘kwaliteits’media.

AfricaCheck betrouwbaar?

Het vijf fulltime werknemers tellende AfricaCheck vindt dat de term ‘blanke genocide’ niet wordt ondersteund door feiten (4). Bedacht dient te worden dat AfricaCheck zichzelf weliswaar ‘onafhankelijk’ noemt, maar opgezet is door de non-profit tak van het internationale persbureau AFP, één van de grote mediaspelers in het verspreiden van globalistische propaganda en nepnieuws, waar ook de Nederlandse media zich op baseren.

Nog verdachter is het feit dat AfricaCheck wordt ondersteund door onder meer Google en de Open Society stichtingen van de beruchte extreemlinkse globalist en EU-partner George Soros. Tevens wordt verwezen naar het International Press Institute, maar dat lijkt een niet langer functionerende organisatie te zijn, aangezien het laatste bericht dateert van 25 april 2012.

SAIRR geeft Trump op een punt gelijk

Het South African Institute of Race Relations (SAIRR) heeft president Trump inmiddels op één punt gelijk gegeven door erop te wijzen dat het ‘doelbewust zonder compensatie in beslag nemen van blanke landerijen een dominant thema’ in het Zuid Afrikaanse beleid is geworden. ‘En er is geen garantie dat het bij land zal blijven;... het is waarschijnlijk onvermijdelijk dat het zich zal uitbreiden tot andere takken van de economie.’ Op de moorden op blanke boerengezinnen gaf de organisatie echter geen commentaar. (3)

Genocide Watch waarschuwde in 2013 al voor massamoord op blanken

Al in 2013 waarschuwde de internationale mensenrechtenorganisatie Genocide Watch voor het uitmoorden van de blanke bevolking in Zuid Afrika. Oprichter dr. Gregory Stanton, die befaamd werd vanwege zijn strijd tegen de Apartheid en de genocide in Rwanda, stelde vijf jaar geleden dat die ‘Apartheid’ in Zuid Afrika aan het omdraaien is.

'Er is krachtig indirect bewijs dat de overheid de campagne steunt waarin blanke boeren en hun gezinnen worden weggejaagd en het slachtoffer zijn van gruweldaden,' schreef Stanton in zijn officiële rapport. 'Er is zelfs direct bewijs dat de Zuid Afrikaanse regering aanzet tot genocide.'

De toenmalige president Jacob Zuma schaamde zich er namelijk niet voor regelmatig racistische liedjes te zingen over het vermoorden van blanken. Eerder dit jaar moest Zuma aftreden vanwege corruptieschandalen, en werd hij vervangen door de nog radicalere racist Cyril Ramaphosa.

Twee jaar later stelde Genocide Watch dat er nog niet letterlijk gesproken kan worden van een genocide. In 2016 bevond Zuid Afrika zich in ‘fase 6’ (van de in totaal 10), waarin er sprake is van ‘polarisatie’, waarbij ‘extremisten’ het op de levens van politieke en maatschappelijke tegenstanders hebben voorzien.

BBC: Blanke boeren lopen grote kans te worden vermoord

Ook de BBC besteedde er in 2011 speciale aandacht aan: 'Vrijwel iedere week worden er blanke boeren vermoord. Als blanke boer heb je twee keer zoveel kans vermoord te worden dan een politieagent, en die hebben hier al een zeer gevaarlijk leven. Ook zijn de moorden op boeren ontzettend wreed.' Veel blanke kinderen en zelfs baby's worden gruwelijk gemarteld voordat ze worden vermoord. Zo worden zuigelingen verkracht en in kokend water gegooid, worden hele gezinnen letterlijk opengesneden en worden slachtoffers aan auto's gebonden en mijlenver meegesleurd.

Maar omdat het door zwarte partijen gedomineerde parlement als ook het ANC van (wijlen) de nog altijd bewierookte heilige Nelson Mandela, alle beschuldigingen over het beleid en het geweld tegen blanken ontkent, concluderen de Westerse media automatisch dat het om ‘nepnieuws’ van ‘racistische’ en/of ‘extreemrechtse’ sites moet gaan.

Voedselproductie op ‘herverdeeld’ land ingestort

Overigens was een groot deel van de landbouwgronden 5 jaar terug al ‘herverdeeld’ en aan zwarte boeren gegeven. Het gevolg was dat de voedselproductie op deze gronden instortte, en een gebied zo groot als Nederland feitelijk compleet verloren ging, zo erkende destijds ook minister van Landhervorming Gugile Nkwinti. ‘Geen enkel land kan zich dit veroorloven,’ gaf hij toe.

Van de circa 50 miljoen inwoners van Zuid Afrika is amper 9% blank. Sinds het einde -herstel: de omkering- van de Apartheid zijn al vele honderdduizenden blanken geëmigreerd. Duizenden blanke boeren overwegen serieus het voorbeeld van de eerste 50 naar Rusland emigrerende gezinnen te volgen, wat de voedselproductie in het land nog verder zal ondermijnen.

'Het Marxisme breekt de twee pijlers van onze samenleving -het gezin en religie- af,' gaf Henri LeRiche, een Afrikaner activist en webmaster, in 2013 als commentaar. 'Over de hele wereld zien we de gevolgen van deze Marxistische strategie. Het uiteindelijke doel is de ondergang van de Westerse cultuur.’ En daar lijken de door links geleide reguliere media in het Westen met hun eenzijdige en tendentieuze berichtgeving gewillig aan mee te willen werken. (2)

 

Xander

(1) Infowars via Information Liberation
(2) World Net Daily
(3) Breitbart
(4) AfricaCheck
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

21-08: Eerste landerijen blanken afgepakt, Zuid Afrika richting chaos en hongersnood
28-07: Racistische genocide Zuid Afrika: Eerste 50 blanke gezinnen vluchten naar Rusland
01-05: Genocide op komst in Zuid Afrika: Wekelijks tal van overvallen en moorden op blanken

2017:
04-05: ‘Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien’

2014:
27-09: Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide

2013:

07-12: (/ Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide)
22-11: Zwarte leider bekritiseer Oprah Winfreys 'verwoestende en racistische boodschap'
17-11: Oprah Winfrey: racisten zijn blank en moeten allemaal sterven
16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 


Reacties

Sharkey op 24-08-2018 19:42

Het is te wensen dat de vervolgde blanke boeren zo snelmogelijk een goed heenkomen zullen vinden, Australie en Rusland hebben wel plaats voor goede boeren heb ik begrepen. Laat dan het land in Zuidelijk Afrika maar over aan de primitieve zwarte inboorlingen want die weten het toch allemaal zelf zo goed? Wat mij betreft mogen ze het dan ook echt zelf uitzoeken en kom dan ook niet om voedselhulp vragen als blijkt dat ze er niks van snappen. Zaaigoed hoef je ze niet te geven want men snapt niet dat dit in de grond moet en vreten dit onmiddelijk op. Nu Trump zijn aandacht erop heeft geverstigd is er geen enkele nieuwslezer die er positief over zijn terechte bezorgdheid is. Altijd het zelfde liedje, al wat Trump zegt en doet deugt niet.

andre op 24-08-2018 20:00

De boeren uit zuid afrika zijn geen domme jongens, hebben vele decennia ervaring en houden van hun beroep. De boeren die de eerste stap hebben genomen om te vertrekken doen dit uit uit onvrede en willen dat doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Wat zegt Rusland? kom maar jongens jullie zijn van harte welkom.............op de Krim!

https://www.rt.com/business/435085-south-african-boers-refuge-russia/

Nadat ons top talent Hans van Baalen te Maidan de boel aan het ophitsen was had royal dutch Shell bodem onderzoek gedaan rondom de Krim. Na de democratische stemming op de Krim werd deze aan Rusland toegevoegd en had het kremlin ook bodemonderzoek gedaan rondom de Krim. Shell deed dit om de gasvoorraad leeg te zuigen en het kremlin om een brug te bouwen. Nu komt er ook nog eens toptalent aan boeren bij op de Krim. Malema moet rotzooi schoppen tussen de BRICS partners.

Lamberto op 24-08-2018 20:19

Bij het lezen van dit artikel slaat mij de schrik om het hart.

Want als niet alleen de voedselproductie maar ook de rest van de productie activiteiten in Zuid Afrika net als in Zimbabwe in elkaar stort, zal de stroom zwarte gelukzoekers die de EU tracht te bereiken onvoorstelbare proporties aannemen.

Nu heb ik als geboren blanke Nederlander altijd geloofd dat in vroeger tijden de bevolking van haar politiek leiders de toezegging heeft gekregen dat als zij hun wapens inleverden, deze politiek leiders voor de beveiliging van de onderdanen ging zorgen.

Anno 2018 blijkt deze toezegging niet alleen in Nederland, maar in de hele EU een grote leugen te zijn geweest.

Misschien moeten we als EU burgers maar eens gaan overwegen om ons recht op zelfverdediging met wapens tegen de onverlaten die ons blanken naar het leven staan, van de politiek die haar plichten op grove wijze verzaakt terug te vorderen.

Want in plaats van de onderdanen te beveiligen, kunnen we dagelijks lezen dat overal in de EU onschuldige burgers door de nieuwe binnen gedrongen veelal getinte burgers aan het mes worden gereten, verkracht, bestolen, mishandeld en veracht.

Veel van deze mensen die tot ons komen schijnen niet te beseffen dat het onderdak dat hen door ons wordt geboden; “Geen recht is, maar een gunst”!

 

In Zuid Afrika proberen niet alleen veel blanke boeren dit corrupte land te ontvluchten en elders een nieuw bestaan op te bouwen, maar er is daar ook een grote groep blanken die overweegt en bereid zijn, om net als hun voorouders de wapens op te nemen tegen de zwarte belagers die er op uit zijn hen naar de eeuwige jachtvelden te zenden.

 

Op de meeste weblogs wordt er over dit onderwerp niet gesproken of om de hete brij heen gepraat.

Ik hoop dan ook dat dit hier niet het geval is, en dat de link van de video blijft staan waarin wordt getoond wat het betekent om in het huidige Zuid Afrika als blank boeren echtpaar te moeten leven en overleven.

https://www.youtube.com/watch?v=0dMliQ9F-Ck

Video is in het Duits.

Eelke Piers op 24-08-2018 20:44

Zo is ongeveer heel Afrika. Te lui om te werken en als ze teveel honger krijgen eten ze elkaar op

Cefas op 24-08-2018 21:57

Wat zijn het toch een stelletje klojoos. Waar zit hun verstand? Zij verpesten het voor zichzelf en voor anderen en brengen zo n mooi land tot armoede, verval en nog veel meer ellende.

Gerard op 24-08-2018 22:14

Terwijl deze ( zie https://nos.nl/artikel/2206390-man-met-palestijnse-vlag-slaat-ruiten-koosjer-restaurant-in-amsterdam-in.html) en vele van zijn  soortgenoten in ons land mogen blijven,  van onze belastingcenten, worden dezen uitgezet: https://www.ad.nl/utrecht/culemborgse-familie-andropov-uitgezet-naar-oekraeniuml-ne~ac63d4b1/  en zie ook  https://nos.nl/teletekst#115 

"

De tieners Howick (13) en Lili (12) moeten Nederland verlaten.Als ze dat niet doen,mogen ze worden uitgezet.De Raad van State zegt dat de kinderen in hun geboorteland geen gevaar lopen. "Ze worden door niemand bedreigd",stelt de raad."De Armeense autoriteiten trekken zich het lot van de kinderen juist aan."De twee kwamen in 2008 met hun moeder naar Nederland en proberen sindsdien asiel te krijgen. Vorig jaar werd bepaald dat het gezin mocht worden uitgezet.De moeder vertrok * toen ook naar Armenië.De kinderen begonnen een nieuwe procedure die ze hier mochten afwachten.* Leugen: zij vertrok niet, maar werd uitgezet!! Zie hier weer dat de NOS de spreekbuis de Den Haag is. Niet gezegd dat ze in dit geval daartoe opdracht zouden hebben gegeven, maar het is in diezelfde geest.Immers: wiens brood men eet...

Cefas op 24-08-2018 23:41

@Gerard, Armeniers zijn Christenen. Als deze 2 tieners moslim waren geweest, waren ze niet uitgezet. Duidelijk meten met 2 maten, maar dat is inmiddels duidelijk met onze D66 rechtbanken.

Lamberto op 25-08-2018 06:40

@Gerard

 

Het is allemaal heel simpel op te lossen als de wetten worden gehandhaafd en de zieligheidindustrie aan banden wordt gelegd.

 

Alleen mensen in ons land toelaten die in hun land van herkomst aantoonbaar voor hun politieke activiteiten worden vervolgd.

Ook oorlogsvluchtelingen horen hier toe.

Niet voor eeuwig een verblijfsvergunning verstrekken, maar dit iedere vijf jaar na grondig onderzoek door de overheid naar de situatie ter plaatse verlengen of stopzetten.

 

Alle illegalen die onder valse voorwendselen trachten door misbruik makende van de sociale advocatuur hun verblijf in ons land tot het oneindigste te rekken, vriendelijk verzoeken om binnen één maand hun biezen te pakken en het land te verlaten.

De rekening voor alle kosten van hun illegale verblijf zal hen bij vertrek worden overhandigd.

Bij oninbaarheid zal deze rekening aan die lieden worden geven die hen hebben geholpen.

In het land waar ze naar vertrekken zullen er zeker ook incassobureaus zijn, die de vordering welke het Nederlandse volk op deze profiteurs heeft zal incasseren.

 

Iedereen welke hier geen gehoor aan geeft opsporen, en net zolang achter de tralies zetten tot ze begrijpen dat het gratis eten op kosten van de hardwerkende Nederlanders tot het verleden is gaan behoren.

Landen die weigeren hun terugkerende landgenoten toe te laten geen ontwikkelingsgelden meer geven en alle betrekkingen stop zetten.

 

Jammer dat we in ons land geen heropvoeding internaten hebben voor lieden die ondanks dat het meestal verboden is wat ze doen, alles in het werk stellen om deze illegale klaplopers aan een verblijfsvergunning te helpen.

http://www.stichtinglos.nl/content/strafbaarstelling-illegaal-verblijf

Tom Hendrix op 25-08-2018 08:16

@Lamberto: 20.19. uur, op 24/8. Geheel met U eens.

Gorghel op 25-08-2018 11:19
Hoe komen de blanke boeren aan hun landbouwgrond? Hebben ze het gekocht van de Zuid Afrikanen? Nee, bezet en gestolen en via eenzijdig opgelegde wetten gelegaliseerd. De Wet van de Karma zegt dat wat je steelt, nooit eeuwig zal duren. Ik zie die Wet nu in werking treden, hoe pijnlijk het ook is voor de betrokkenen en hoe onrechtvaardig het ook lijkt.
Jean op 25-08-2018 14:28

Urbanus zong er jaren geleden al over en die mening wordt elke dag erger en erger:

De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen rondom mij Helemaal om zeep en het laatste oordeel kan niet ver meer zijn

kim op 25-08-2018 14:35

Als een moeder vertrekt zonder haar kinderen dan is dat geen moeder 

Dat is een profiteur over de rug van iedereen 

Als kinderen hun bloedeigen moeder terug laten gaan zijn geen kinderen 

Dat zijn profiteurs

Ik ben zo moe van de idioterie, maar ik ben geen profiteur 

Tom Hendrix op 25-08-2018 15:48

@Gorghel: 11.19. uur. Dat ben ik niet met U eens. Deze blanke boeren, stammen af, van de Nederlandse zeevaarders uit de 16e en 17e eeuw, die op Kaap de Goede Hoop, een steunpunt hadden.

Ernie van de Wal op 26-08-2018 00:31

De hongersnood in Zimbabwe bleef ook bij onze deugmenschen redelijk onderbelict. In ZA zal dat nog sterker zijn. Want het wordt erg lastig om uit te leggen dat de afschaffing van de blanken tot die economische val heeft geleid. Om dat spagaat te ontwijken, zal links nederland in alle talen zwijgen over de ellende in ZA, die onvermijdelijk komen gaat.

Hendrik1730 op 26-08-2018 16:48

Het is simpel. Low IQ correleert sterk met gewelddadigheid en totaal falen om wat dan ook te beheren.Het Gemiddeld IQ van een zwarte Afrikaan is 70. Dat wil zeggen : mentaal minder doordacht, vergeleken met een "witte". Democratie echter geeft ieders stem hetzelfde gewicht. Resultaat : domheid ( En gewelddadigheid ) van de meerderheid regeert.Jullie hoeven niet naar Zuid Afrika te kijken - kijk maar wat er in W Europa Nu aan het gebeuren is. Ik woon in Zuid Afrika, Ik weet wat en waar, en Ik ben voorbereid. Jullie? Sitting ducks, in het beste geval.I rest my case.

Tabris op 26-08-2018 17:49

@Gorghel op 25-08-2018 11:19

Onderricht jezelf eerst eens in de Zuid Afrikaanse geschiedenis voordat je zulke onzin uitkraamt.

Tom Hendrix op 26-08-2018 18:58

@Hendrik1730: 16.48. uur. Helemaal mee eens.

Baldadige op 29-08-2018 12:25

@Gorghel: al zou wat jij zegt waar zijn. Wat is dat dan voor onzin dat deze onschuldige, hardwerkende mensen vermoord mogen worden om iets wat andere mensen die zij niet eens kennen eeuwen geleden hebben gedaan. wat een grote onzin zeg! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl