HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde – Verzwegen door media en politiek: Linkse burgemeester Chemnitz reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood – Peilingen: AfD al in drie deelstaten de tweede partij

 
Afbeelding: Eigen werk Michael Mannheimer.net (4).

De zoveelste moordaanslag van migranten op drie Duitsers, en de daarop volgende valse berichtgeving door de massamedia, was de druppel die de emmer in Chemnitz deed overlopen.  Gisteren demonstreerden minstens 10.000 inwoners –10  x zoveel  als  een dag eerder- tegen de massa immigratie en daardoor snel toenemende onveiligheid op straat. Dit doet sterk terugdenken aan 1989, toen de beelden van demonstrerende burgers in Karl-Marx-Stadt –de toenmalige communistische naam van Chemnitz- en andere Oost Duitse steden de hele wereld overgingen. Is dit het begin van een nieuwe Duitse volksopstand tegen het ‘DDR 2.0’ regime in Berlijn?

 

Antifa probeert vergeefs geweld uit te lokken

Na een 3 uur langende demonstratieve optocht sloten de circa 10.000 Duitsers af met het massaal zingen van het volkslied, en de gezamenlijke kreet: ‘Wir kommen wieder!’ oftewel ‘wij komen terug!’.

Zo’n 1000 leden van de extreemlinkse terreurbeweging Antifa probeerden met geweld, zoals het gooien van flessen en stenen, rellen uit te lokken, wetende dat de mainstream media volledig op hun hand zijn, en de ontstane chaos automatisch aan de demonstrerende burgers –valselijk ‘extreemrechts’ genoemd- zouden toeschrijven.

Migranten: 17 x vaker moordaanslagen, 12 x vaker seksmisdrijven

Maar de demonstranten lieten zich niet provoceren of wegjagen. De woede over het immigratie/islamiseringsbeleid van de afgelopen jaren zit te diep. Volgens de jongste officiële criminaliteitscijfers begaan ‘vluchtelingen’ inmiddels iedere dag wel ergens in Duitsland een moordaanslag. Dat is 17 x zo vaak als het Duitse gemiddelde. Ook wat seksuele misdrijven betreft zijn migranten zwaar oververtegenwoordigd, en maken ze zich daar 12 x vaker schuldig aan.

En nogmaals: het betreft hier enkele de geregistreerde aanslagen en aanrandingen/ verkrachtingen, wat volgens diverse bronnen bij de politie slechts een fractie is van het werkelijke aantal migrantenmisdaden.

Burgemeester reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood

De woede van de inwoners richtte zich ook tegen SPD-burgemeester Barbara Ludwig, die zich niet schaamde voor het rondbazuinen van de leugen dat het Stadsfeest in het weekend voortijdig werd afgebroken vanwege de ‘dreiging van rechts’. De organisatoren besloten echter uit medeleven met de drie door Noord Afrikanen neergestoken Duitsers –waarvan er één, maar volgens andere berichten toch twee, zijn overleden- te stoppen met het feest.

De linkse burgemeester stond er toch al niet goed op bij de burgers, omdat ze in een voetgangerszone een rolstoelrijder had doodgereden, een schandaal dat door de media en politiek werd doodgezwegen. Ze kwam daar destijds met een zeer lichte straf –een boete die overeenkwam met slechts 90 dagen ‘zitten’- vanaf.

 ‘Wir sind das volk!’ Opstand tegen gevestigde orde

29 jaar geleden klonk in Chemnitz massaal ‘Wir sind das Volk!’ tegen het communistische regime, en nu opnieuw tegen het regime Merkel, ondanks het feit dat de politie probeerde om de demonstranten uit elkaar te drijven. Dat lukte echter niet, waarna volgens Journalistenwatch ‘een indrukwekkende stoet zich in beweging zette. De mensen gaven een signaal af dat ze genoeg hebben van immigranten, moordenaars en hun politici, die de vluchtelingen permanent beschermen, en in plaats daarvan de eigen bevolking met moralistische verwijten aanpakken.’

De inwoners van Chemnitz demonstreerden vreedzaam tegen de geëxplodeerde migrantencriminaliteit. Het geweld was zoals gewoonlijk uitsluitend afkomstig van de extreemlinkse tegen’demonstranten’. De media verspreidden vervolgens de leugen dat de ‘extreemrechtse’ burgers een ‘heksenjacht op buitenlanders’ waren begonnen (1), en negeerden compleet de aanleiding, namelijk de door migranten neergestoken Duitsers (2).

‘Wir kommen wieder!’ Herhaling van 1989 in de maak?

Het massale ‘Wir kommen wieder!’ kan gezien de gebeurtenissen in 1989 maar beter serieus worden genomen door de Duitse autoriteiten. Of juist niet, zodat de burgerdemonstraties nog massaler zullen worden, en zich ook naar andere steden zullen verspreiden. 29  jaar geleden leidde dat tot het afzetten-en  enkele jaren later ook arresteren- van partijleider en staatshoofd Erich Honecker. Veel Duitsers hopen dat dit uiteindelijk ook het lot van bondskanselier Angela Merkel zal zijn.

De tekenen zijn hoopgevend, want de enige partij die de Duitse samenleving wil beschermen door het weer gaan bewaken van de grenzen en het stoppen van de massa immigratie-islamisering, de AfD, staat in de peilingen in de deelstaten Sachsen, Thüringen en Sachsen-Anhalt op 21% tot 25% van de stemmen, waarmee de partij de op één na grootste zou worden. In Sachsen zou de partij van Angela Merkel, het CDU, met 9% terugzakken naar 30%. Haar coalitiegenoot SPD zou in deze staten niet meer dan 10% tot 14% van de kiezers achter zich krijgen.

‘Of Chemnitz het startschot voor deze ontwikkeling is, zullen we zeer spoedig zien. Denk terug aan de dagen voor de ondergang van de DDR. Slechts enkele dagen voor de val van de Muur verkondigde Honecker dat deze ‘nog 1000 jaar zal blijven staan’. Het duurde echter slechts een paar weken voordat een kleine protesttocht in Leipzig uitgroeide tot een volksbeweging in de DDR, waaraan miljoenen demonstranten meededen, en die de heersende klasse als het ware in één nacht wegvaagde,’ geeft de bekende conservatieve blogger Michael Mannheimer als commentaar.

‘Maar die klasse heeft zich in de DDR 2.0 (het huidige Duitsland) opnieuw en versterkt georganiseerd, en is feitelijk weer aan de macht. Deze keer gaat het erom de fouten van 1989 te vermijden, en deze klasse compleet op te ruimen.’ (4)


Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch
(3) MMNews
(4) Michael Mannheimer

Zie ook o.a.:

27-08: Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 28-08-2018 15:21

Gaan de Duitsers een revolutie ontketenen? De Duitsers die met hun Nazi verleden aan de basis liggen van de EU?  Ik denk eerder dat vele Duitsers wakker aan het worden zijn, er lopen daar meer migranten rond dan Duitsers en deze migranten zijn nog arrogant ook en steken mensen neer! Enn Merkel die slaapt verder totdat een burgeroorlog losbreekt,of is hij reeds bezig! Shalom

Tom Hendrix op 28-08-2018 15:52

@Willy: 15.21. uur. Eens met uw reactie.

visserman op 28-08-2018 16:20

prima stuk Xander ,laten we hopen dat dit het startschot is ,en dat er een voorbeeld genomen wordt aan Australie dit zijn geen asiel maar gelukszoekers zonder enig respect voor de bevolking hier bij de beesten af!

Ivan Chapka op 28-08-2018 16:45

De linkse Westerse elite is jarenlang in staat geweest om de Duitsers een schuldgevoel aan te praten en te bezorgen, zodat alles wat deze westerse surrogaat communistische elite hen opdroeg klakkeloos door het Duitse volk werd opgevolgd. Gelukkig worden ze nu wakker en zien ze,  door wat voor soort landverraders ze bestuurd worden, want alle politici hebben hun masker afgeworpen en voeren Straatsburg uit, m.a.w. de Islamitische onderwerpings overeenkomst. Ben eigenlijk benieuwd hoeveel geld op geheime bankrekeningen is gestort door diezelfde Arabieren t.g.v. die verraderlijke politici, want ik wil en kan maar niet geloven dat je welbewust je vaderland naar de gallemiezen helpt zonder hiervan wijzer te worden. Wat voor verschillen zijn er nog tussen politieke partijen, ze vormen bij elkaar 1 kartel,  en die zogenaamde links/groene oppositie keurt alles zonder meer goed, kijk maar hier in eigen land en de rest van de EU. Onze vroegere democratie is sinds Straatsburg bij het grof vuil gezet m.a.w. men luistert totaal niet meer naar "das Volk". 

Ze voeren een tot op heden perfect theater op met behulp van de linkse stoottroepen AnTiFa, ter meerdere glorie van het door hen gestichte "Vierde Rijk"hetgeen in de toekomst een Islamitisch Vierde Rijk zal blijken te zijn (na de eliminatie van de linksen),  gefinancierd door Arabieren en de grootste democratie vernaggelaar Soros (gesteund en geholpen door o.a. Mabel van Oranje-Wisse Smit). En meer dan de helft van de bevolking trapt er iedere dag weer in.  En via NPO , MSM, maar ook de reclame bureau's (zie nieuwe reclame Plus supermarkten),  worden deze dombo Nederlanders 24/7 gehersenspoeld en belazerd en ze zijn zo dom dat ze hetzelf niet eens door hebben. De neus van onze nationale Pinokkio wordt met de dag langer. Hij en zijn EU bazen, lachen zich rot om deze onbenullen.

Marc Steiner op 28-08-2018 16:54

De media en de westerse regimes hakken steeds maar in op extreem rechts en nooit op extreem links. Blijkbaar bestaat extreem links niet eens want men noemt hen altijd antifascitische betogers of progressieven. Het zijn nu net deze waanzinnige fundamentalisten die er niet voor terugdeinzen om grootschalig vandalisme aan te richten en winkels te plunderen. De doorsnee Europeaan blijft hierbij ijzig onverschillig. Zolang hij of zij maar drank heeft, een smartphone en naar festivals kan lopen. Ooit zal hij of zij nog wel wakker geschud worden maar dan is het al te laat.

Johan op 28-08-2018 17:12

En zo brnegtt de Nederlandse media het,

https://www.gelderlander.nl/video/golf-van-geweld-in-chemnitz~vp48155

Doordenker op 28-08-2018 17:36
De hypocriete linkse politici en mainstream media huilen als wolven in koor over wat ze durven noemen de ‘hatelijke reactie’ van gewone burgers op deze moordpartij.
 
De mainstream media zijn meer verontwaardigd over de ‘hatelijke reactie’ van duizenden burgers op deze straatmoorden dan over deze hatelijke straatmoorden zelf.
 
De mainstream media doen het bijna overkomen alsof het migranten waren die op een hatelijke manier vermoord werden in plaats van omgekeerd. Gelukkig beginnen steeds meer mensen de leugenachtige Orwelliaanse draai, die de ‘spin doctors’ van de linkse msm aan het nieuws geven, door te krijgen.
 
De leugenachtige mainstream media en linkse politici, zoals Merkel, liggen samen in bed.
De fake mainstream media zijn Zonder Enige Twijfel de vijanden van het volk.
 
In hun redacties zitten wellicht meer 'professionele' leugenaars en bedriegers bij mekaar dan in alle gevangenissen samen.
Tom Hendrix op 28-08-2018 18:03

@Ivan Chapka: 16.45. uur. Zo zit het inderdaad in elkaar Ivan. Ik ben het roerend met U eens.

Bundy op 28-08-2018 18:29

Heb zojuist het NOS Nederland 1 televisie journaal gezien dat toch aandacht gaf aan de situatie in Chemnitz .

Deze lieden hadden alles omgedraaid ; rechtse betogers ( wellicht Nazi's ) hadden een demonstratie georganiseerd om te rellen en linkse mensen uit te dagen .

Hemeltergend .

Doordenker op 28-08-2018 18:43

@Marc SteinerStel je eens voor dat het omgekeerde zou gebeurd zijn en dat enkele Duitsers een paar migranten zouden gedood hebben. Het hele linkse kot zou wellicht te klein zijn.En hoe anders zou de reactie van de hypocriete linkse politici en mainstream media wel niet zijn mochten daarop enkele duizenden protesterende (en vernielende) migranten door de straten trekken?Zou Merkel het dan ook nog hebben over ‘geen plaats voor haat in onze straten’ of zou ze het dan eerder hebben over geen plaats voor moorden in onze straten...?En de kans is groot dat in dit geval deze schijnheilige merkel aan de nabestaanden van de vermoorde slachtoffers zelfs persoonlijk haar deelneming en steun zou gaan betuigen.  Maar dat in dan natuurlijk geen discriminatie...

ohje op 28-08-2018 18:43

En merkel heeft het eindelijk voor elkaar.

Alles loopt zoals het regiem het wenst.

Pieter A Meijer. op 28-08-2018 19:32

De geschiedenis leert, dat de mensheid niets van de geschiedenis leert.

En dat is nog steeds zo!

En toch is de mensheid aan het eind van de "zesde dag" aan gekomen.

Volgens de Loeach van de Israëlitische Gemeente is het:

5779 sinds de Schepping.

Echter; de priesters die uit Ba-Bel kwamen (na de ballingschap); hebben van de 430 jaren in Egypte; de helft weg gelaten. Dus: 5779+215=5994.

Shalom en Shavuah Tov.

Cale op 28-08-2018 19:38

Chemnitz, vlam in de pan? Laten we het hopen en dat dit vuur zich gaat spreiden. Wellicht onze laatste kans. Het is al over twaalven..

Gerard op 28-08-2018 20:46

Het hoge woord is er eindelijk uit!! Wij (en dat zijn natuurlijk de blanke Nederlanders) zijn allen verborgen racisten! Zie https://nos.nl/uitzending/35784-nos-journaal.html op 06.04 min. waar 'onze' minister Van Engelshoven dit op verborgen wijze ("... discriminatie ... vooroordelen ...") zegt.

HE op 28-08-2018 20:54

Het is slechts een kwestie van tijd voordat de vlam in de pan slaat.

Hier nog een filmpje om je te ergeren aan het politieke wanbeleid van Merkel.

'We feel like foreigners': Mother in Germany on son's daycare where '2 out of 25 speak German'

https://www.rt.com/news/437015-german-kindergarten-video-integration/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

Dat dat mens merkel nog geen kogel in der kop geschoten heeft gekregen verbaast me zeer.

Enk op 28-08-2018 21:06

Pegida was door de diensten in het leven geroepen om het volk in toom te houden, zoals ze ook de PVV in het leven hebben geroepen. Met weinig effect blijkbaar... het volk verzameld zich, de oude structuren zullen afgebroken worden.

Poppenkast op 28-08-2018 21:09

Toch gaat de import van zwarte moslims uit Afrika nu via Spanje gewoon door. De linkse Spaanse regering zorgt weer voor toekomstige onrust. Het is onbegrijpelijk dat ondanks de hoge Spaanse werkeloosheid en schulden, hordes analfabetische gelukzoekers binnen gehaald worden. Dit zal uiteindelijk, onherroepelijk tot revoluties in de E.U. landen leiden.

Enk op 28-08-2018 21:12

Mooi om te zien dat de oude tactieken geen effect meer hebben... "Het boeit me niet of mensen me racist noemen, of dat ze me uit maken voor antisemiet. Ik weet dat ik geen racist ben, dat ik geen antisemiet ben. Ik ben trots op mijn volk, op mijn land. Als jullie daarom dat label op mij plakken, dat boeit me niks."

ik hoor een leeuw brullen.

lies op 28-08-2018 21:20

Ik hoop van harte, dat het Duitse volk hun laDN eens flink uitmesten , en op grondige wijzen de boel schoonmaken dan wel opruimen 

Cefas op 28-08-2018 22:28

Linksen zijn nuttige idioten door de import nieuw islamitisch barbarendom. Europa financiert zijn eigen ondergang. (van onze belastingcenten)

Lacsap op 28-08-2018 22:42

De economie moet blijven groeien. Eerst zijn alle vrouwen aan het werk 'gezet' (slaven) met als resultaat dat er minder geboortes plaatsvonden omdat het inkomen / een baan hebben belangrijker is geworden. Om dit te compenseren moeten nu massaal buitenlanders toegelaten worden waarvan men in ieder geval de kinderen ervan als die later volwassen zijn aan het werk kunnen zetten. Dit is dan de maximale haalbare ingreep die men kan toepassen. Uiteindelijk zal dit ook niet meer voldoen en omdat er geen verdere oplossingen zullen zijn zal de economie alsnog in elkaar storten ofwel de banken etc.

kim op 28-08-2018 22:54

en Enk@ ik ben ook een brullende Leeuw

KG op 28-08-2018 23:41

Zaten de Geuzen ermee dat ze armoedzaaiers of schooiers genoemd werden? Dat zeggen de politiekers en de gelijkgeschakelde pers ook van de andersdenkenden die nog enigzins van hun land houden: laag opgeleid, uitkeringstrekkers, tokkies etc. In feite zijn wij de nieuwe Geuzen. 

Cefas op 28-08-2018 23:49

MSM=Kartelpers.

mol op 29-08-2018 00:04

Zou mooi zijn als een vredige demonstratie van 100.000 mensen op het malieveld zou georganiseerd worden.

Ivan Chapka op 29-08-2018 00:55

@mol, zelfs dat kan niet meer, want zodra men een demonstratie houdt,  worden de stoottroepen van Antifa aangeschreven, gebeld, die dan weer van Soros hun dagloon betaald krijgen om rotzooi te trappen tijdens deze demonstratie en dan kan de gelijkgeschakelde media kartel pers (Lügenpresse)  weer berichten over extreemrechtse relschoppers. De enige hulp die wij kunnen verwachten zal uit het Oosten komen, want helaas is de meerderheid van onze bevolking net als in WO II teveel gehersenspoeld. Wij worden verraden door ons eigen volk die er niet voor terugdeinzen landverradertje te spelen.

Bundy op 29-08-2018 01:04

@ mol op 29-08-2018 00:04

Ik ga nooit meer dus sta je er met 99 i.p.v. 100 man , met een repressieve politiemacht die als gieren hun kans afwachten om je te arresteren ( voor schuin oversteken of zo ) .  Veel succes .

Tom Hendrix op 29-08-2018 07:26

@mol: 00.04. uur. Gelooft U dat dat zal gaan lukken, mol?  Neen, de massa is door de socialistische omroepen ( en dat zijn ze allemaal geworden), geheel gehersenspoeld. Deze massa gelooft alle leugens en sprookjes die deze ze vertellen. We zijn een land vol suffe schapen geworden, eilaas. En de massa wil zelf niet eens meer nadenken.

Doordenker op 29-08-2018 08:23

Het 'Geller Report' vat het kort en bondig samen:

Germany: Thousands protest after Muslim migrants murder German man, Merkel condemns …… protests

https://gellerreport.com/2018/08/germnay-protests-migration.html/

Jean op 29-08-2018 10:19

De kanker wordt gezaaid door die misdaad EU bende en misdadigster merkel, macron e.a.

De grenzen nu sluiten, illegalen nu van het grondgebied verwijderen en starten met het terugsturen van de overige groep geimporteerde barbaren die geweld plegen en/of geen bijdragen leveren.

Echte vluchtelingen worden opgevangen in gesloten centra.

Nu stemrecht voor vreemdelingen schrappen dan zijn we in een klap van die troep "stem" verlost, vreemdelingen hebben zich met niets te bemoeien en zeker niet met intern beleid.

vlokje op 29-08-2018 11:27

ohje op 28-08-2018 18:43

 Mee eens , de verborgen agenda van die lui heeft de kracht  van de massa nodig  om hun verborgen doelen te verwezelijken.

Na een tijdje afknijpen , nu weer een beetje toegeven en misschien willen de massa/ duitsers en in het vervolg daar van alle europianen nu wel verplicht vaccineren en chippen, 

reg op 29-08-2018 12:10

wens de mensen van Chemnitz veel uithoudingsvermogen. 

ieznogoedh op 29-08-2018 12:20

In het Duitse nieuws werd verteld dat de rechts-extremen begonnen met het gooien van flessen en dat daarop de linkse demonstranten terug gooiden.

Overigens, op de diverse Duitse TV-stations veel talkshows (Duitsers zijn daar gek op) aandacht voor het rechtse geweld en vreemdelingenhaat en -discriminatie.

Echter, geen aandacht voor de afgeslachtte Duitser. Kennelijk is hij niet belangrijk maar alleen de mislimische 'slachtoffers'.

Tom Hendrix op 29-08-2018 15:47

@ieznogoedh: 12.20. uur. Het Duitse nieuws is al net zo socialistisch als het Nederlandse nieuws van de NPO. Het is "lood om oud ijzer".

Bundy op 29-08-2018 16:36

Ik blijf erbij dat dit regime haar eigen vijanden creëert  .   Het bericht is te belachelijk voor woorden , nu maar hopen dat er niemand met een fictief verhaal voor u opbelt .  

http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/man-vast-om-voorbereiden-terreur-tegen-moslims/ar-BBMBfSi?ocid=mailsignout 

Agenda 21 op 29-08-2018 19:08

De galgen stonden vroeger op het Malieveld.

Jean op 30-08-2018 10:12

Als die samenkomst tot resultaat zou leiden waaronder:

1- verdrijving van merkel.

2- verdrijving van die EU bende.

3- verdrijving van alle illegalen.

4- verdrijving van alle allochtonen met strafblad en/of geen inkomen.

5- grenzen sluiten.

Dan steun ik die actie voor 1000%

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl