HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Anarchie: Hoofd Britse politie waarschuwt dat diefstal en vernieling niet meer worden bestraft

Recht totaal omgedraaid: Afkomst daders bespreken op internet is ‘haatzaaien’ en wordt wèl keihard aangepakt, maar de daders zelf niet - Volgend jaar wordt 40% voor terrorisme veroordeelde misdadigers weer vrijgelaten

 
Mensen die denken dat dit helpt negeren dat Londen en Groot Brittannië worden overspoeld door (migranten)criminaliteit en wetteloosheid, en de politie de strijd begint op te geven. (Afbeelding: Getty Images (4)).

Vooral dankzij massa immigratie en forse bezuinigingen zinkt Groot Brittannië langzaam maar zeker weg in een poel van criminaliteit en anarchie. Het hoofd van de Britse politiefederatie, John Apter, waarschuwt in een interview dat zaken zoals winkeldiefstal, overtredingen met de auto en vernieling in de nieuwe richtlijnen voortaan onder misdrijven vallen die niet langer worden onderzocht en bestraft als de schade lager is dan (omgerekend) € 55-. Onlangs werd bekend gemaakt dat ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië onbestraft blijft. De moslimburgemeester van London geeft wèl enorm veel geld uit aan het bestrijden van ‘haatzaaien’ tegen migranten op het internet.

 

‘We komen in een fase terecht waarin sommige misdaden niet zullen worden onderzocht, waar dat twee tot vijf jaar geleden wel gebeurde... We kunnen niet alles doen. Er zullen situaties zijn waarmee we simpelweg niets kunnen doen,’ aldus Apter. ‘Je kunt de kaasschaaf er maar een aantal keer overheen halen... Het publiek lijdt er nu al onder, en dat zal meer en meer worden.’

Misdrijven waarbij de schade lager is dan 50 pond, ca. 55 euro, worden daarom voortaan niet meer onderzocht en bestraft. Kortom: winkeldieven, foutparkeerders en vandalen hebben voortaan vrij spel in Groot Brittannië. En hoewel in de meeste grote steden bijna alle vormen van criminaliteit de afgelopen jaren met soms tientallen procenten tegelijk zijn geëxplodeerd, wordt er toch steeds meer bezuinigd op de politie.

Meer dan 900 agente ingezet tegen ‘haatzaaien’

Met uitzondering van de afdeling ‘haatzaaien’ op het internet. De Londense moslimburgemeester Sadiq Khan zette meer dan 900 agenten aan het werk om het internet af te speuren naar ‘haatzaai’ berichten over migranten, die voor het leeuwendeel verantwoordelijk zijn voor de forse stijging van de criminaliteit, het terrorisme en de onveiligheid op straat. Britse burgers die daar kritiek op hebben of voor waarschuwen, worden nu als de grootst mogelijke misdadigers aangepakt .

40% terroristen volgend jaar vrijgelaten

Het wordt nog erger, want volgend jaar wordt 40% van alle voor terrorisme veroordeelde misdadigers vrijgelaten. Dat betekent dat meer dan 80 terroristen, in de meeste gevallen onverbeterlijke recidivisten, worden losgelaten op het Britse volk.

Grenzen gaan nog veel verder open

De meeste politici, ook in Groot Brittannië, lijken niet alleen onverschillig over het lot van hun autochtone onderdanen, maar vinden ook nog eens dat die niet moeten zeuren en klagen (want dat is ‘racisme’), en zich erin zullen moeten schikken dat de grenzen nog veel verder worden geopend om miljoenen nieuwe migranten uit Afrika en het Midden Oosten binnen te halen.

Amsterdam ‘wetteloze jungle’, maar GL wil boten vol migranten toelaten

Zo wil GroenLinks in Amsterdam, sinds de laatste verkiezingen de grootste partij daar, met de eerste GL burgemeester Femke Halsema aan het hoofd, het liefst boten vol migranten tot de stad toelaten, ook als de regering daar tegen is (3). En dat terwijl de Amsterdamse ombudsman in juli nog waarschuwde dat de hoofdstad na het invallen van de duisternis een ‘wetteloze jungle’ is geworden, waar de politie machteloos tegen is (2).

Kortom: het recht in Groot Brittannië en West Europa wordt totaal omgedraaid, en daar is de oorspronkelijke bevolking zwaar de dupe van. En dan nog vindt de gevestigde orde het onbegrijpelijk dat rechtse, populistische en nationalistische partijen bijna overal aan een forse opmars bezig zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Russia Today / NU
(3) Telegraaf
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

30-07: Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit
27-05: Britse linksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

ohje op 20-08-2018 15:28

Als scholen met 80% islam bezet is er misschien een belletje gaat rinkeln.

Of niet natuurlijk hahaha

Tom Hendrix op 20-08-2018 15:32

Dit verwondert mij allang niet meer. Bewust wordt deze rotzooi gemaakt. Alles om het grote plan er achter mogelijk te maken, namelijk de New World Order. Daarom wordt ons de islam, en de massa-immigratie "door de strot", geduwd. Ik vertrouw op Christus Koning!

Bundy op 20-08-2018 15:36

Al in de jaren '80 gebeurde er in Nederland precies het zelfde , ook al begon het kleinschalig .   Wie op de wrong place wrong time woonde , zoals b.v. de Schilderbuurt in Den-Haag stemde vanzelfsprekend op de zwaar gedemoniseerde Drs. Hans Janmaat .                              Niemand begreep waarom al die criminelen zich in Nederland mochten vestigen , van de Coudenhove-Kalergi doctrine had nog nooit iemand gehoord .    Nederland ( en heel Europa ) zal net zo eindigen als Groot Brittannië .

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Uit deze chaos zal opzettelijk een nieuwe Wereldorde ontstaan die de wereld zal overdragen aan de antiChrist ( denk maar dat ik gek ben , boeit mij niet ) .    Helaas wordt het iedere dag een beetje erger .   Dit is de eindtijd en behalve van Jezus hebben wij van geen mens iets te verwachten .

jozef op 20-08-2018 15:51

ik snap niet dat er in nederland geen opstand is tegen de islamfobi.Een burgemeester als in londen Dat  een moslim is.is er dan niemand die hier iets tegen doet,hebben de mensen oogkleppen op.Stuur het leger eropaf om de boel te stoppen.Lijkt mij sterk dat die tegen hun eigen volk in gaan.

 

Beste Jozef, uw naam is al in gebruik door een naamgenoot. Gelieve een andere nicknaam te nemen. Mod.

jozef op 20-08-2018 15:53

Femke halsema eerst uit de kamer gekoeieneert nu burgemeester.kan haar eiegen broek nog niet eens vastdoen

 

Beste Jozef, uw naam is al in gebruik door een naamgenoot. Gelieve een andere nicknaam te nemen. Mod.

Roberto Mejias Jaime op 20-08-2018 16:01

Al deze politieke/regerings symtonen laten duidelijk, maar ook heel duidelijk zien dat een enorme Europese opstand stellig, met alle zekerheid op komst is, het zal niet te overzien zijn, het is onafwendbaar. Ik vrees zelfs dat Nederland als eerste aan de beurt is. De vraag is dus niet òf, maar de vraag is: wannéér zal het gebeuren. God sta ons allemaal bij............................................

Patatje Oorlog op 20-08-2018 16:08

Alles met als doel de bevolking te laten vragen: "Dan maar sharia politie, beter dan helemaal geen politie". Zo ook met het aantal leraren: "Dan maar islamitisch onderwijs dan helemaal geen onderwijs meer". Zodat de politici later de handen in onschuld kunnen wassen: jullie hebben er toch zelf om gevraagd....

Eelke Piers op 20-08-2018 17:33

Er zijn dus mensen die de waarheid zeggen en dat dan haatzaaien wordt genoemd

Qvic op 20-08-2018 17:58

De linkse mens is de onwetende mens, die gaan alle problemen uit de weg en/of bemoeien zich nergens mee en zien daarom nergens een gevaar in. Zij denken enkel in een actie, maar weten en zien absoluut niet wat de reactie ervan zal zijn van hun beleid. Als het dan toch fout zou lopen, dan denken zij dat het door de kritische medeburgers komt. Dat die islam migranten en negers uit Afrika zich hier gediscrimineerd worden. Maar het onbegrip van deze linkse mensen die al dat gespuis hier heen halen en deze alle vrijheden geven om ons land in een slagveld te laten veranderen. Daar kweken de linkse mens zo,n haat tegen hun eigen landgenoten die er heel anders over denken. Dat gebeurt er nu, als je de linkse onwetende mens bent en denkt dat iedereen gelijk is aan elkaar. Door dit politieke correctheid gaat het hun zelf nu opbreken samen met hun eigen land, die zij gratis weggeven en de desbetreffende raddraaiers nog eens financieel daarmee blijven ondersteunen. De dommigheid druipt er van af en nog beseffen zij het niet dat dit van kwaad tot erger wordt.

JP op 20-08-2018 18:09

@ ohje Misschien de schoolbel? maar die zul jij vast niet bedoelen hahaha

JP op 20-08-2018 18:18

De Paus laat toch niet alles over z'n kant gaan, hij heeft zijn handlangers via een brief stevig de les gelezen. Is hij boos om hetgeen de priesters hebben gedaan? Of is hij boos omdat dit naar buiten is gekomen? Eh hoe was de uitspaak ook alweer? Alles bedekken met de mantel der liefde? of alles onder het tapijt vegen?

Tom Hendrix op 20-08-2018 18:27

@Bundy: 15.36. uur. Precies wat U zegt.

@eelke Piers: 17.33. uur. Door toedoen van de socialistische pers en media, en de 5e colonne der socialisten die inmiddels overal zitten, en in alle politieke partijen sleutelposten bemensen.

Jean op 20-08-2018 19:46

De EU misdadiger importeren de barbaren en de autochtoonse bevolking kijkt naar voetbal of tennis drinken hun glas doen hun plas en vinden dat alles oke is tot hun dochters verkracht worden dan is de wereld te klein.

Conclusie: Beter voorkomen dan achteraf kosten maken om te genezen dus stemmen op PVV, VB, FN, FPÖ, AfD enz. zodat Europa terug in handen komt van de Europese burgers zodat terug veiligheid  en leefbaarheid komt want dat is momenteel onbestaande met de aanwezigheid van die massa gewelddadige barbaren.

Mensen mengen met verschillende culturen mengen heeft nooit gelukt en zal ook nooit lukken en islam moet verboden en verbannen worden in Europa want islam is een bedreiging voor onze seculiere samenleving.

Lucie op 20-08-2018 20:10

@Bundy

Ik sta helemaal achter uw reactie,u bent echt niet gek,integendeel.

Een hartelijke groet van mij.

DzVzTkM op 20-08-2018 20:27

oog om oog tand om tand blijft toch wel gratis?

patje op 20-08-2018 21:04

Soms zijn mijn berichten hier wat ''beneden peil'' , maar ik hoop dat deze wel word gepost. Ik ben eerlijk nu.... God zal niets doen tegen dit alles wat er in de Wereld gebeurt , want mijn mening is dat God niet bestaat. Ik ben een aanhanger van het Geloof van Spinoza , ik ben een Pantheist. Er zal best ''iets'' zijn wat alles heeft gecreeerd ooit maar dit ''iets'' houdt zich totaal niet bezig met de Mensheid , laat staan dat dit ''iets'' ooit zal gaan ingrijpen. Wat er nu gebeurt in de Wereld is gewoon de schuld van de allerrijksten , de Politiek , door Religie en doordat 85% van alle mensen wereldwijd in moreel opzicht niet deugt , (stemgedrag etc etc). De enige manier om dit wat er in Groot Brittannie en elders in Europa gebeurt te stoppen is door het massaal oprichten van Autochtone en de Goede Medelanders Milities , zoals je nu ziet gebeuren in Belgie (vandaag gelezen). Ik roep zeer zeker niet op tot geweld , maar door het slappe handelen van de Politiek etc blijft er vandaag of morgen geen andere optie meer over om Europa Europa te laten zijn zoals het hoort.Nogmaals , ik roep Niet op tot geweld , ik vind alleen maar dat we in hele rare enge tijden leven nu in 2018. Peace

Cale op 20-08-2018 23:28

@Jozef. Burgemeesters van Rotterdam en Apeldoorn zijn moslims. De voorzitter van de 2e Kamer is een Marokkaanse. ¨Denk¨ en andere moslim partijen zijn politiek zeer actief. Het grote gevaar openbaart zich sluipende, stap voor stap, en is dat moslims zich nu zelfstandig politiek aan het  organiseren zijn. Ze hebben de PvdA niet meer nodig. En maken daarmee (mis) gebruik van het democratisch systeem wat Nederland eens een democratie van wereldfaam heeft gemaakt maar wat zij verafschuwen. Kortom, verotting van binnen uit. En omdat ze zich binnen het democratisch bestel organiseren zijn ze zo goed als onaantastbaar geworden. Dit is het grote gevaar. En de links groene goed mens ziet dit nog steeds niet. Adios Nederland.

KG op 21-08-2018 00:41

De groot Londenaren hebben hem zelf verkozen als hun burgemeester dus is ook een kwestie van: verkies een clown, verwacht een circus.

Bundy op 21-08-2018 00:59

@Tom Hendrix  en speciaal  @ Lucie op 20-08-2018 20:10

Hartelijk dank voor uw reacties !

Oma op 21-08-2018 07:39

@Cale: precies en dat noemen moslims de "stille jihad". Zonder gevechten heel europa onderwerpen vanuit de politiek. Intussen kweken ze er maar op los om de meerderheid te halen, geniepig en sluipend zoals islam is....maar op een gegeven ogenblik zal dat gaan botsen met de plannetjes voor nwo denk ik dan...overigens moeten wij waakzaam zijn dat onze grondwet, meer bepaald de gelijkheid en scheiding kerk en staat, intact blijft want daar richten geïnfiltreerde moslims politici reeds hun pijlen op. Het is onaanvaardbaar dat daaraan getornd wordt: religieuze bemoeienis op burgerlijk bestuur, dát is het grootste gevaar en de weg naar insluiping van sharia regeltjes om ons te onderwerpen.....moslims eisen gelijkheid door voorkeuren waarbij wij gediscrimineerd worden en onze gelijkheid óngelijkheid wordt door het dragen van de religieuze hoofddoek (kerk) in de maatschappij (staat). Elke voorkeur of uitzondering houdt discriminatie in van anderen: moslima's onderscheiden zich van de rest van de maatschappij, de definitie van discriminatie is 'zich onderscheiden van...', en daarmee discrimineren zij al de ongesluierde vrouwen, de méérderheid, in de maatschappij. Zij dragen zo de gewaande superioriteit van islam uit en provoceren, zij gebruiken onze wetten en vrijheden tegen ons en dat is ontoelaatbaar. Een maatschappij waarin de hoofddoek gedragen wordt en moskeeën staan, is 'veroverd' gebied volgens moslims. Zover is het in europa al....

AEO op 21-08-2018 10:01

@patje,

Je zegt dat je een Pantheïst bent, en dat er best wel "iets" zal zijn, maar in het bestaan van God geloof je niet. Als er alleen maar "iets" zou zijn dat zich dan ook nog niet met de mensheid zou bezighouden, en dan natuurlijk ook niet zou ingrijpen, dan zou je een punt hebben. Maar zo simpel is het dus niet. Natuurlijk kan men het bestaan van God niet bewijzen met z.g. wetenschappelijke waarnemingen, maar evenmin kan men zo bewijzen dat Hij niet bestaat. Je zou dan kunnen zeggen, gelijk spel, oftewel 0-0. Maar ik ben er toch zeker van dat God bestaat. Er zijn genoeg aanwijzingen dat God niet allen maar besat, maar dat hij ook ingrijpt. Daar zijn in de Bijbel genoeg gebeurtenissen te vinden, die ook daadwerkelijk zijn aangetoond. Dat kan deels te vinden zijn in archeologische opgravingen. Talloze gebeurtenisen die in de Bijbel beschreven staan, werden later bevestigd door wat er bij opgravingen gevonden werd, maar dat is, hoewel fysiek tastbaar en zichtbaar eigenlijk nog niet eens het belangrijkste. E zijn vele zaken die gewoon niet ontkend kunnen worden. En dan heb ik het over de vele profetieën in de Bijbel, die vervuld zijn, oftewel voorspellingen die uitgekomen zijn. We hebben het dus niet over mythen of sprookjes, maar keiharde feiten. Er staan vele profetieën in de Bjbel, waarvan sommige nog meten uitkomen. Echter, een groot aantal is al uitgekomen, waarvan meerdere in een ver verleden. Ik weet niet of je een Bijbel in huis hebt, en of je wel eens in dit boek hebt gelezen. Maar in de Bijbel staan er veel profetieën die over het herstel van Israël gaan in onze tegenwoordige tijd. Al heel erg lang geleden heeft God het volk van Israël gewaarschuwd, dat men uit door vijanden overheerst zou worden als men van God afweek. Dit zou uiteindelijk er zelfs toe gaan leiden, dat men uit het land verbannen zou worden. Dat is tijdens de Romeinse overheersing vele eeuwen later inderdaad gebeurd. Maar uiteindelijk zou God hun lot keren, en hen weer doen terugkeren naar hun land. In 1948 is dat letterlijk gebeurd, en God heeft zelfs de datum van het herstel van Israël als onafhankelijke Staat op een heel subtiele wijze in de Bijbel geopenbaard, duizenden jaren geleden. Wat ik je nu ga vertellen kan je zelf controleren! Naar onze jaartelling is de Staat Israël uitgeroepen, geproclameerd dus, op 14 mei 1948. Maar de Joden gebruiken de Hebreeuwse jaartelling, en toen de Staat Israël werd uitgeroepen in 1948, was dat het jaar 5708 in de Hebreeuwse jaartelling. De Bijbel bestaat uit tientallen boeken, van Genesis t/m Openbaring. Als we nu vanaf Genesis 1:1 t/m Deuteronomium 30:5 gaan, dan staat in dat vers, dat God de Israëlieten zal terugbrengen naar het land dat hun vaderen bezeten hadden, oftewel, Hij zou hen weer laten terugkeren naar hun land. Als we van elk hoofdstuk de verzen bij elkaar gaan optellen van Genesis 1:1 t/m Deugeronomium 30:5, dan komen we precies op het getal 5708!!! Dit is nog niet zolang geleden ontdekt, dus we kunnen niet gaan beweren, dat de Joden deze datum bewust hebben gekozen om dit te laten uitkomen. Op andere plaatsen in de Bijbel wordt ook nog expliciet voorzegd, dat God hen zal herstellen in hun land, en dat niemand meer zal kunnen verdrijven uit hun land. En inderdaad, ondanks alle vernietigingsoorlogen tegen Israël, beschreven in Psalm 83, is het de Arabieren nooit gelukt om Israël in zee te drijven, zoals ze hebben geprobeerd in 1948, 1967 en 1973. Natuurlijk, het uitkomen van een profetie zou nog op toeval kunnen berusten. Maar tientallen profetieën zijn letterlijk en zeer nauwkeurig uitgekomen. De bewijzen in de Bijbel zijn zo duidelijk, dat men de feiten onmogelijk kan ontkennen en alleen maar als toeval kan afdoen. We zien dan ook, dat God wel degelijk ingrijpt, maar meestal zien we dat niet als we er geen oog voor (willen) hebben. Ik laat het hier even bij, maar moge het duidelijk zijn, dat hoewel het bestaan van God niet met technische instrumenten bewezen kan worden, en ook niet ontkend kan worden, we het bestaan van God wel kunnen aantonen aan de hand van zijn handelen in de geschiedenis, en zeker ook nu. De belangrijkste graadmeter is dus Israël, dat ondanks enorme bedreigingen van een grote vijandelijke overmacht, toch steeds weer als overwinnaar uit de strijd is gekomen. Mocht je geen Bijbel hebben, koop er dan een, want in de kringloop zijn ze voor een gering bedrag verkrijgbaar.  

Oma op 21-08-2018 10:16

@KG: de groot Londenaren zijn immers al in de minderheid, deze burgemeester werd reeds verkozen door de moslims en de linkse nestbevuilers...op élke hoek vd straten van Londen staan reeds religieuze gekken die openlijk voorbijgangers ronselen voor de jihad en daar wordt niks aan gedaan...intussen proberen nog duizenden illegalen vanuit europa in UK te geraken.

Koddebeier op 21-08-2018 10:48

Het begint er op te lijken dat de polite de grootste crimminele organisatie wordt van Groot Brittannie

kim op 21-08-2018 11:22

Wie zijn eigenlijk de 'daders' wie allemaal !!!, om de wereld kapot te maken, Soros toch niet alleen ?  waar hebben we het over, wie heeft toegelaten dat de buitengrenzen van Europa wagendwijd open moest worden gegooid,

Jullie toch allemaal beste mensen, jullie zijn de 'daders' want niemand die protesteert of demonstreert (helpt niet) en zit weer lekker achter de buis met een hapje en drankje en kijken vergenoegzaam wat ze voorgeschoteld krijgen: misleiding, onzin en hersenspoeling, niets is wat het lijkt maar jullie mensen zijn dom. En van domme mensen kun je niet eten, waarom is een christen dom en een mo slim.

Smijt de tv weg en ga aan de slag. 

En wat doet u daar zoal tegen ? Mod.

Bundy op 21-08-2018 15:34

@kim op 21-08-2018 11:22

Ik heb meerdere malen bij democratisch aangevraagde  demonstraties op het Malieveld gestaan ( ben keurig d.m.v.  gezichtsherkenning  door de Staat vastgelegd .

Vóor die tijd was ik betrokken bij een verzetsblad , wij maakten gebruik van ons recht op vrije meningsuiting , vrijheid van drukpers én vrijheid van vergadering .     In de redactieruimte werd ingebroken en het ledenbestand meegenomen , dat is ook democratie .

Nog immer wordt ik af en toe achterna gereden .  Na decennia hebben ze er nog steeds geen genoeg van en blijkbaar hebben criminelen niét de urgentie .   Dus "  jullie allemaal is niet terecht "  .

 

Kim heeft nog niet gemeld wat zij al voor acties heeft ondernomen. Mod.

Jean op 21-08-2018 17:08

Ik heb nog eens naar die foto gekeken en mijn conclusie is nog steeds dezelfde nl. 3 levensgevaarlijke misdadigers op een rij.

Tom Hendrix op 21-08-2018 17:13

@koddebeier: 10.48. uur. Precies. En in Nederland gaat het dezelfde kant op!

Josef op 22-08-2018 07:29

@AEO op 21-08-2018 10:01

Mooi verwoord,  AEO.

Alleen velen zoals op de site van ej.bron steken er de draak mee wat velen heeft doen besluiten die site te verlaten.

Roberto Mejias Jaime op 22-08-2018 14:36

Maar dat is logisch, niets nieuws, weten we al. Dat hebben ze van Nederland geleerd, dat je veel geld kunt besparen als het merendeel van alle crimi's onder de vloermat wordt geveegd. ze hebben ook geleerd dat door bezuinigen op misdaad-onderzoek miljoenen extra in de staatskas komen. Ze hebben geleerd dat openlijk drugsverkoop en het aantal oprijzen van coffee shops veel geld in het laatje opbrengt, dat één op de tien liquidaties misschien wordt opgehelderd. Ze hebben óók geleerd (van Nederland0) dat mensenlevens niets waard is in Nederland. Het is een issue dat in Nederland dronkaards stomdronken achter het stuur onschuldige burgers doodrijden en de dader met een opgeheven wijsvinger en een "voorwaardelijke" straf er van afkomt, rijbewijs voor enkele maanden wordt afgenomen, en uitkering gewoon doorgaat. Ze hebben ook geleerd dat overvallers die hun slachtoffers halfdood achterlaten meestal vrij komen doordat er geen voldoende bewijzen zijn, de verkeerde (meestal) hebben opgepakt, en/of het openbare ministerie één of meerdere fouten heeft gemaakt in het dossier. Zij zien dat Nederland een crimi-paradijs is geworden. So........................Nederland is een voorbeeld voor hen. What's up Doc????

kim op 23-08-2018 13:39

Beste Bundy@  mijn excuses voor de woorden "jullie allemaal". had ik niet mogen zeggen maar ik weet wel dat iedereen hier in Nederland in slaap wordt gehouden.

Ik heb alleen maar achterdocht, er is geen buur of achterbuur of ... die ik vertrouw. En dat is mijn eigen volk. Waar ze ook maar vandaan komen. Het wordt gekweekt in onze hersenen door voedsel wat geen voedsel is, waarom is iedereen dik en mijn grootouders waren dat niet, en werden heel gezond ontzettend oud, waarom zijn jullie verslaafd aan suikers en zouten en verpakte vleeswaren. Ik koop alleen nog etenswaren op de markt, echt waar, groenten, fruit en vis, dat is alleen al een actie en koop bijna niets bij een super, kijk nu kunnen jullie mij weer aanvallan maar ik kan het hebben, want : nu komt het:

vanavond door onze schitterende geweldige heldhaftige burgerbeschermers onze overheid, gesommeerd om mij te melden ergens, ik heb Neen gezegd

en weet u waarom? ik heb niets gedaan. daarom.

Oma op 23-08-2018 20:04

@kim op 23-08-2018: zowel in NL als in BE worden elke dag steeds meer mensen wakker. Het in slaap houden is reeds enige tijd voorgoed verleden tijd. Dat is duidelijk waar te nemen op fora en reacties in kranten en tijdschriften alsook op sociale media, dat was enkele jaren wel heel anders.

Het moet een zwaar leven zijn met alleen maar achterdocht, dat vergiftigt op de eerste plaats je eigen leven...en wat versta je onder 'mijn eigen volk'? Cultuurgewijs? Volgens je godsdienst? Of wat? Een afrikaan uit afrika of een arabier uit het midden oosten beschouw ik allerminst als 'mijn eigen volk' want wij hebben niet veel gemeenschappelijk behalve dat we tot dezelfde soort behoren: de mensheid en dan nog....sommige gestoorde gedachtenkronkels zijn onmenselijk en achterhaalde 'tradities' behoren eerder tot het niveau van de holbewoners en het stenen tijdperk dan de 21ste eeuw.

Beweren dat iedereen dik is, is een veralgemening die nergens op slaat, gezien de vele factoren die meespelen bij overgewicht, sommige medisch, sommige genetisch, sommige vraatzucht of emotionele problemen etc...ik weeg overigens nog maar 42 kg...

Waarom de zout- en suikerverslaving? Uitgekiend door de politiek en belangenverstrengeling met bedrijven voor....wínst voor de bedrijven en controle voor de politiek. Daarom.

In een tijd waar mensen nog nooit zoveel bezig waren met gezonde voeding als vandaag, is het kortzichtig om de vinger te wijzen naar de consument die winkelt in een supermarkt omdat er in de nabijheid geen markten meer zijn..ikzelf ga echt geen 2x per week 50km rijden om op een markt mijn dagelijkse boodschappen te doen maar dat wil niet zeggen dat ik voorverpakte vleeswaren koop..?? Er zijn ook nog lokale handelaars die ook verse, gezonde producten aanbieden...

Wie een discussie met weerwoord aanvoelt als persoonlijke aanvallen, kan misschien beter haar/zijn ongenoegen ventileren op een blog waar reacties kunnen worden geblokkeerd ipv op een openbaar forum waar eenieder zijn/haar (afwijkende) mening kwijt kan in een discussie?

Aan de oproep om je te melden en je weigering, kan ik geen touw vastknopen. Als ik word opgeroepen dan zou ik mij gaan verdedigen met argumenten, zeker als ik recht in mijn schoenen sta.

Oma op 24-08-2018 09:28

@AEO op 21-08-2018 10:01

Ik vind het maar een beetje naïef om handelingen, gesteld door de méns nog steeds toe te schrijven aan God. God grijpt niet in, God heeft nooit ingegrepen want de méns is Zijn werktuig waardoor God werkt? En de mens maakt keuzes door zijn Godgegeven, Vrije Wil.

God is overal, 'alomtegenwoordig'...inderdaad: zonder levensenergie kán niks leven...álles wat leeft is dus in principe Goddelijk want het omhulsel, het lichaam, bevat levensenergie, zonder deze energie is leven onmogelijk en zelfs een grassprietje kan dan niet groeien...

Ah, energie kun je niet zien? Kun je elektriciteit zien? Neen en toch: als je de knop omdraait, gaat de lamp branden....maar je ziet de energie níet...het kan wél gemeten worden, net als onze hartslag, onze bloeddruk etc....

Als je de bijbel naar voren schuift als bewijs van het bestaan van God, wie was Nostradamus dan? Ook hij heeft voorspellingen gedaan die nauwkeurig waren/zijn en uitgekomen zijn en dan zijn de kwatrijnen nog niet eens helemaal ontcijferd of begrepen....vanwaar kwamen dan zijn voorspellingen? Vanwaar kwamen de voorspellingen in de bijbel? Misschien uit dezelfde bron naar Zijn Werktuig, de mens? Elk mens?

De bijbel staat mogelijk bol van metaforen ipv werkelijke 'wonderen' die natuurwetten lijken te tarten en wat met de ontcijfering door de bijbelcode waar totnogtoe geen enkele supercomputer krachtig genoeg voor is en waar met duizenden aan gewerkt wordt over heel de wereld? Ieder ontcijfert een klein stukje......De moord op Itzak Rabin werd zo ontdekt, hij werd gewaarschuwd maar sloeg de waarschuwing in de wind en werd vermoord ondanks dat tot in detail zelfs de identiteit van de moordenaar werd beschreven, de plaats, het tijdstip...volgens die bijbelcode is de bijbel in code en staat de hele levensloop van geboorte tot dood van ieder mens opgetekend, de akasha kronieken?

Waarom bevindt de originele bijbel, in de Hebreeuwse taal, zich in de bibliotheek van het vaticaan, verborgen voor de wereld? Waarom werd de bijbel door de eeuwen heen door de kerk 'aangepast', veranderd met onzinnige regeltjes?  Misschien om de gelovige schaapjes te misleiden? Te manipuleren voor macht, controle en rijkdom van het kerkelijke instituut?

Om te vermijden dat de mensheid het Goddelijke Licht in zichzelf ontdekt ipv zijn/haar Macht/Kracht buiten zichzelf te leggen, weggeven, in de handen van een God met grijze baard ergens tussen de wolken, met een paus en pastoors als 'herders', vertegenwoordigers van God om te gehoorzamen aan hun verzonnen verplichtingen met hel en duivel en een kerkelijke ban als gevolg bij ongehoorzaamheid om de schaapjes in het gareel te houden?  Mensen angst aanjagen voor onbestaande verdoemenis voor wereldse machtscontrole?

Vele oudere mensen die het juk van de kerk aan den lijve hebben ondervonden zijn woedend over het keurslijf waarin ze gedwongen werden door de kerk die elk aspect van hun leven bepaalde tot in de slaapkamer toe. 

Gezegdes bevatten waarheid, zo ook: 'hou jij ze arm, dan hou ik ze dom' - de politiek hield/houdt het volk arm en de kerk hield het volk dom.....tot (de nu, in sneltrein, groeiende) bewustwording en dat is de reden van de leegloop in de kerk en de huidige kritiek op het politieke (wan)beleid, die beiden nog steeds gericht zijn op het arm en dom houden van de bevolking in plaats van het algemeen welzijn van ieder mens.

Je hebt gelijk dat het Joodse volk een cruciale rol speelt in de wereldgeschiedenis....naar verluidt zou de Gouden Eeuw voor de hele wereld aanbreken als het conflict van israël in het midden oosten, de oorlog die reeds 60 jaar woedt, opgelost wordt. Maar daar ziet het vooralsnog niet naar uit doordat islam/palestijnen/moslims de Joden hun bestaansrecht blijven ontzeggen en een volgende holocaust als doel hebben.

Deze discussie hoort eigenlijk in het geloofsforum thuis dus meer post ik hier dan ook niet over.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl