HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

Extreemlinkse staatsterreur: Politie valt woning van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette binnen – Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten’ – Oud agent Tim Kellner waarschuwt: ‘Mevrouw Merkel, dit is nog maar het begin’

 
De video’s van oud agent Tim Kellner worden door honderdduizenden Duitsers bekeken: ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader en leugenaar.’ (Afbeelding: eigen werk Michael Mannheimer / Tim Kellner).

Een fulltime medewerker van het gerecht in de Duitse stad Chemnitz is onmiddellijk geschorst nadat hij het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars van de Duitser afgelopen weekend online heeft gezet, met daarbij zijn persoonlijke uitleg dat hij niet langer kan meedoen met het verbergen van de waarheid over de migrantencriminaliteit. Op het arrestatiebevel staat de naam van Yousif Ibrahim Abdullah, een Irakees die een ‘gedulde’ asielzoeker is. De andere voortvluchtige is een Syriër. Een politicus in Hamburg die het arrestatiebevel op zijn Facebook plaatste, kreeg onverwacht te maken met een politie inval. Kortom: Opnieuw bewijs dat Duitsland onder Angela Merkel een extreemlinkse totalitaire dictatuur geworden, waar van de staat afwijkende meningen niet meer worden geduld. ‘DDR 2.0’ is anno 2018 een hard en niet langer te ontkennen feit.

 

Het arrestatiebevel werd in Duitsland zo snel mogelijk van het internet gehaald, maar Anonymous heeft het nog steeds op de site staan (3). Behalve Yousif Abdullah staat ook de naam van zijn handlanger Alaa Sheikhi genoemd. Beiden worden gezocht in verband met het doodsteken van de Duitser Daniel Hillig, afgelopen weekend in Chemnitz. Dat veroorzaakte twee dagen lang een groot volksprotest, waar op maandag minstens 10.000 mensen aan deelnamen, en wat verstoord werd door gewelddadige provocaties van leden van de extreemlinkse terreurgroep Antifa.

Hillig werd door de Iraakse migrant met 25 messteken vermoord omdat hij opkwam voor twee jonge vrouwen, die door een groep Arabische migranten werden achtervolgd, last gevallen, en volgens sommige getuigen ook aangerand. Twee andere Duitsers die eveneens in de bres sprongen, werden eveneens neergestoken, en raakten daarbij levensgevaarlijk gewond. Over hun lot is niets bekend; volgens sommige sites is één van hen al na enkele uren in het ziekenhuis overleden, maar volgens andere bronnen zou hij nog in leven zijn.

‘Media mag feiten niet langer manipuleren en verdraaien’

Voor Daniel Zabel, fulltime ambtenaar bij het gerecht in Chemnitz, was dit zoveelste ‘incident’ met migranten de spreekwoordelijke druppel. Hij publiceerde het arrestatiebevel waaruit blijkt dat de gezochte daders inderdaad twee migranten uit Irak en Syrië zijn, en niet uit Afrika, zoals eerder werd gemeld. In zijn begeleidende commentaar schreef Zabel dat hij heel goed besefte dat dit hem zijn baan kon kosten, wat inmiddels ook gebeurd is.

‘Ik wil dat het publiek te weten komt wat er gebeurd is,’ aldus Zabel. ‘Ik wil dat de media niet meer het alleenrecht hebben om de daadwerkelijke gebeurtenissen in twijfel te trekken, te manipuleren, of naar believen te verdraaien. Ik wil dat het complete publiek alle bekende harde feiten kent.’

‘Meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land’

‘Ik sta als fulltime medewerker bij Justitie dagelijks in het middelpunt van een gebeuren, dat tot voor enkele jaren in dit land en met deze intensiteit niet eerder voorgekomen is. Toch zie ik dagelijks dat de meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land, of dat ze de waarheid niet willen aanvaarden. Met het oog op de doodslag of moord in Chemnitz wil ik echter niet meer deel uitmaken van deze zwijgende massa, maar ervoor zorgen, dat de waarheid, en uitsluitend de waarheid, aan het daglicht komt.’

‘Daar sta ik voor, en dat is de reden waarom ik mij hier openlijk uit. Ik ben mij bewust van de consequenties. Ik geef toe dat ik erg bang ben dat de rechtsstaat niet meer functioneert, en dat ik ondanks dit publieke getuigenis wordt gearresteerd. Dat risico moet ik helaas op de koop toe nemen. Ik vertrouw erop dat ik een eerlijke en rechtstatelijke behandeling krijg, ook als de waarheid, die ik openbaar heb gemaakt, veel mensen in Duitsland niet zint.’

Politie valt woning agent-politicus binnen na publiceren arrestatiebevel

Inmiddels heeft niet alleen Zabel, maar ook agent-politicus Jam Timke, oprichter van de kiesvereniging ‘Woedende Burgers’, ondervonden dat Duitsland onder het regime van Angela Merkel veranderd is in een linkstotalitaire ‘DDR 2.0’ dictatuur. Nadat hij het arrestatiebevel op zijn Facebook pagina had gezet, viel de politie plotseling zijn woning binnen met een huiszoekingsbevel. Bovendien kan Timke een boete krijgen of tot een jaar lang worden opgesloten.

Oud agent verkettert Angela Merkel als ‘hoogverrader en leugenaar’

Oud agent Tim Kellner is een andere Duitser die werkzaam was bij de autoriteiten, en al langer niet meer wil meedoen met het liegen en bedriegen. ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader, een leugenaar en een rechtenbreker,’ stelt hij in één van zijn massaal bekeken video’s. ‘Door uw politiek, door uw onwettige breuk met de Duitse wetten, het illegaal openen van de grenzen, zijn al deze daders überhaupt eerst naar Duitsland gekomen.’

Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 verkrachtingen, 56 door migranten’

Op de website Politikstube wordt erop gewezen dat het jaarlijkse stadsfeest in Chemnitz in 2017 ook al voortijdig beëindigd moest worden ‘vanwege massaal seksueel geweld een aanvallen door migranten. Chemnitz heeft een enorm geweldsprobleem met migranten. In dit jaar zijn er al meer dan 60 verkrachtingen in het openbaar gepleegd, waarvan 56 door migranten. Er zijn wekelijks steekpartijen, en er wordt jacht gemaakt op homoseksuelen... Het centrale busstation (midden in de stad) is een no-go zone geworden. De stad probeert de situatie met camera’s onder controle te krijgen.’ (4)

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times
(3) Anonymous
(4) Michael Mannheimer

Zie ook o.a.:

28-08: Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’
27-08: Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Inhoudelijke geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

ohje op 31-08-2018 18:48

Heeft nog iemand wat knuffeltjes voor de islam liefde.

patje op 31-08-2018 18:58

We leven in hele enge tijden. Waar gaat dit heen ? Een geslaagde multiculti samenleving , of een burgeroorlog binnen nu en pak em beet 15 a 25 jaar ??? 90% van alle politici zijn enge , verraderlijke en zeer slechte mensen. Het word steeds enger en enger , en het gaat steeds sneller en sneller. Vergelijk de jaren 80 nu eens met nu . verschrikkelijk gewoon. Enge rotwereld leven we toch in.

Doordenker op 31-08-2018 19:01

Hoe meer informatie de politieke overheid en haar slippendragers in de mainstream media achterhouden, censureren of verdraaien, hoe dictatorialer het politiek regime is.

Mensen, die er niet bijlopen als gebrainwashte hersendode zombies, zien duidelijk dat Duitsland (en tal van andere EU landen) nog wel beweren een democratie te zijn (what's in a name?) maar de facto eigenlijk quasi dictatoriale linkse regimes geworden zijn.

Quote: “The illusion of freedom will continue as long as it's profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.” - Frank Zappa.

 

jawel op 31-08-2018 19:06

Ik wil graag die 2 helden Daniel Zabel  en Tim Kelner  collectief weer aan een inkomen willen helpen zodat ze hun acties tegen de rechtsstaat kunnen voortzetten . Ik kan maar moeilijk geloven in wat voor een door en door verrotte wereld wij zitten . Wat een verraders zijn die mensen waar je het niet van zou moeten verwachten , o.a justitie en de politiek . Ik hoop dat ze in Chemnits nu echt doorzetten en daarmee heel Duitsland wakker schudden en de huidige regering tot afzetten dwingen , wat ze met het tuig , wat heet kansparels , doen laat ik aan ieders verbeelding , ik zou ervan genieten , ben heel sociaal maar tot op een zekere hoogte .  Gezien de rechtstaat niet werkt zoals hij hoort te werken ben ik bang dat ze forse straffen gaan opleggen aan de 2 die hun land willen redden van de ondergang . Het tuig gaat vrijuit waarschijnlijk . Dat niemand ( familie of mannen) van de verkrachte vrouwen actie heeft ondernomen wat de voorpagina s zou halen verbaast mij ook een beetje , of het wordt verborgen gehouden door de door de elitie opgekochte media. Chemnits , de heksenjacht op agresieve migranten is begonnen en dat is jullie recht .

PJ op 31-08-2018 19:42

Daniel Zabel en Jam Timke pleegden als ambtenaren een zware inbreuk tegen het beroepsgeheim en tegen de geldende privacywetten. Volkomen terecht dat ze met de politie geconfronteerd worden, en zich voor de rechtbank zullen moeten verantwoorden. Behalve de -hopelijk zware- straffen die hen te wachten staan zullen ze ook oneervol ontslagen moeten worden.

Doordenker op 31-08-2018 20:27

@PJ.

Ik begrijp wat je bedoelt. In een democratie past het niet dat de burgers geïnformeerd worden. Immers hoe minder de burgers weten, hoe beter dat is voor de staatsveiligheid en onze politieke 'meesters'. Alleen wat onze 'meesters' in al hun wijsheid beslissen wat we als onderhorige burgers mogen weten, is aanvaardbaar.

Zomaar aan mede-burgers de naam en afkomst laten weten van een moordenaar die één van hun vermoord heeft, is dan ook totaal onaanvaardbaar, onwettelijk, ondemocratisch, niet politiek correct, racistisch, islamofoob, nazistisch en onethisch...  (Sarcasme)

jawel op 31-08-2018 20:29

Pj  19.45 uur.  De zwaarste inbreuk plegen diegene wat europa door middel van o.a de massaimigratie  aan het kapot maken zijn . Ik hoor jou miets zeggen over de  toedracht van dit alles , dit schijnt voor jou helemaal niet belangrijk te zijn heb ik het idee , anders zou je waarschijnlijk aan de andere kant staan en een andere mening hebben . Deze mensen hebben het lef gehad om hun mening te geven hoe het er echt voorstaat . Dus beroepsgeheim en privatiewetten daar moet je voor bij google en facebook voor zijn , die houden zich er netjes aan .

Kruisridder op 31-08-2018 20:55

Waar denkt dat we hier heen gaan? In het geniep worden wij ook overal buiten gehouden. Tussen Groningen en de Duitse grens gisteren massaal ME-busjes aanwezig bij de stations richting Duitse grens. Gebeurt er iets wat wij niet mogen weten?

Mark S. op 31-08-2018 22:47

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2504760/steekpartij-amsterdam-cs-mogelijk-terreurdaad-dader-is-19-jarige-afghaan

Deze dader heeft een Duitse verblijfsvergunning!!! Natuurlijk is dit een terreurdaad. Twee slachtoffers zijn zwaargewond!!!

Ik zeg: optiefen met die nep asielzoekers. Allemaal terug naar eigen land. Wegwezen hierzo. Oprotten.

Janszn op 31-08-2018 22:47

Een overheid heeft een grote plicht: bescherming van de burgers. De burgers betalen daar heel veel voor.

Een overheid die deze plicht aan de laars lapt, kan de consequenties daarvan zien aankomen: burgerlijke ongehoorzaamheid, recht in eigen hand nemen, burgeroorlog.

Een overheid die geen voelsprieten heeft in het echte, volkse leven, geen onderbuikgevoel heeft bij het dagelijks gebeuren, zo'n overheid is gedoemd om aangeklaagd te worden.

Een volk gaat lang mee in de gemene spelletjes door de boven haar gestelden. De breuk zal onplezierig zijn.

Tom Hendrix op 01-09-2018 08:19

Mensen, deze madam Merkel, en haar "meelopers", doen het volk verraden, op bevel der demonische NWO. Juist de twee smerige plannen, te weten; "De Resolutie van Straatsburg", en het naziplan, "Coudenhoven-Kalergi", is het bewijs, dat we door eigen politici verraden zijn en worden, en wel 24/7. En of deze politiekers zich nou liberalen, of christendemocraten noemen, ze helpen de rode socialistische internationale bende, om ons te knechten en te verslaven. En verkiezingen, deze zullen ze zelfs vervalsen, als dat in hun kraam van pas komt. Zo zie ik het, helaas moet ik er wel bij zetten.

 

U valt frequent in herhaling, 1x is genoeg. Mod.

willy op 01-09-2018 12:02

Schandalig dat deze man is geschorst omdat hij de waarheid naar buiten bracht!! We leven in een tijd dat de toren van Babel terug wordt geboren!! Shalom

Bert op 01-09-2018 12:41

In de telegraaf staat ver meld dat de onlusten een aktie is van" rechts radicaal bolwerk"

Oma op 01-09-2018 13:23

PJ op 31-08-2018 19:42

"Daniel Zabel en Jam Timke pleegden als ambtenaren een zware inbreuk tegen het beroepsgeheim en tegen de geldende privacywetten. Volkomen terecht dat ze met de politie geconfronteerd worden, en zich voor de rechtbank zullen moeten verantwoorden. Behalve de -hopelijk zware- straffen die hen te wachten staan zullen ze ook oneervol ontslagen moeten worden."

Het kwaad kan enkel gedijen als de rechtgeaarde, goede mensen zwijgen..nog erger zijn de naïeve idioten die de klokkenluiders uitspuwen en het kwaad, tegen henzelf gericht notabene, blijven verdedigen. Als ambtenaren, betaald door de bevolking, zijn ze verplícht aan de burgers om de ware toedracht, het hoogverraad van politici met merkel voorop, kenbaar te maken. 

Níemand kan het vermoorden van eigen bevolking met medeplichtigheid van de pamperende politiek en justitie, door het minimaliseren en desinformatie over terreurdaden, het beschermen van de daartoe binnengehaalde islam daders, misleiden van de bevolking en censuur op de berichtgeving door leugenmedia met zijn geweten in overeenstemming brengen, geen énkel rechtgeaard mens.

Iets om over na te denken, PJ voor je jezelf de das omdoet door onze wetten te misbruiken om de boodschappers te kruisigen en de oorzaken van het kwaad te blijven negeren en zelfs te verdedigen.

Jean op 01-09-2018 13:50

merkel IS de ondergang van Europa, junker IS de ondergang van Europa, verhofstad IS de ondergang van Europa.

IS is......., duidelijk?

Tom Hendrix op 01-09-2018 16:02

@Moderator: 08.19. uur. U heeft gelijk. Zal me inhouden.

Pieter op 02-09-2018 05:10

Verkiezingen komen niet in Duitsland. Die zijn vorig jaar geweest, die peilingen hebben totaal niets te zeggen.

Tycho op 03-09-2018 11:55

Ik heb hier (Amsterdam) ook al gesproken met politieagenten die er de brui aangeven aan onze kuisverrotte politiek en net zo verotte justitie. Ik zie in Amsterdam politieagenten lopen die er uitzien of ze isis dienen en anderen die een enorm zwarte pieten complex op hun schouders meedragen. Vreeswekkend om te bedenken dat zij langzamerhand een meerderheid vormen in het politiekorps en de rechtbanken; met de complimenten van Rutte en consorten. Vrijheid gaat altijd ten koste van anderen: de echte Hollanders in dit geval.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl