Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zeebrugge overspoeld door criminele migranten, burgers willen recht in eigen hand nemen

‘Smerige stink Belg!’ in Antwerpen: Groep migranten bekogelt gehandicapte bejaarde vrouw met stenen – Na verkrachting 13 jarig meisje door Syrische migrant: Linkse regering Zweden deelt cartoons uit aan migranten hoe ze blonde vrouwen moeten benaderen voor seks

 
De vele illegale migranten in Zeebrugge veroorzaken enorme overlast. (Afbeelding: Getty Images (4).

De Belgische havenstad Zeebrugge wordt overspoeld door criminele migranten. De overlast is dermate uit de hand gelopen –onlangs arresteerde de politie 63 migranten in slechts 2 dagen tijd- dat de burgers op het punt staan burgerwachten te vormen, en het recht in eigen hand te nemen. ‘Gevaarlijk, niet doen,’ is natuurlijk de reactie van de politiek en politie. Maar de Belgen lijken in sommige steden de grens te hebben bereikt dat het gevaarlijker is geworden om niets te doen, en toe te zien hoe hun straten worden veroverd en onveilig gemaakt.

 

Na talloze inbraken en berovingen op straat zijn de inwoners van Zeebrugge het zat. Lokale media berichten dat ‘de mensen het recht in eigen hand nemen’ en burgerwachten gaan vormen.

‘Niet doen,’ is de reactie van burgemeester Renaat Landuyt. ‘Het verminderen of vermijden van het ongemak heeft onze voortdurende aandacht. De politie doet alles wat mogelijk is, en blijft controleren. Helaas blijft de situatie bestaan, maar ik kan de inwoners verzekeren dat wij alert blijven.’

Een andere doorn in het oog is dat de vele illegale migranten gewoon op straat slapen, of daar zonnebaden, zoals in het Sint-Donaaspark en rond de lokale kerk. Maar ook hier hebben de Zeebruggenaren het advies gekregen om vooral niets te doen, niet de confrontatie op te zoeken, en de ‘autoriteiten hun werk te laten doen’. Wat net als in de rest van Europa feitelijk enkel neerkomt op het dagelijks binnenlaten van nog meer migranten, en de grote problemen die zij veroorzaken vervolgens door de media te laten bagatelliseren of negeren. (1)

Antwerpen: Migranten bekogelen gehandicapte bejaarde met stenen

Zo lezen we in de reguliere media niets over dagelijkse ‘incidenten’ zoals in Antwerpen, waar een gehandicapte bejaarde vrouw door een groep migranten met grote stenen werd bekogeld. Ze maakten volgens het slachtoffer obscene gebaren, schreeuwden ‘smerige stink Belg!’ tegen haar, en dreigden dat ze de rest van hun broers en familie zouden halen. De politie werd onmiddellijk ingeschakeld, maar de vogels waren reeds gevlogen.

Antwerpen is net als Brussel in razendsnel tempo aan het islamiseren. Zo’n 75% van alle nieuwgeboren baby’s in Antwerpen wordt in een migrantengezin geboren. Onlangs moest de burgemeester een samenscholingsverbod instellen nadat er flinke rellen waren geweest tussen Turkse en Koerdische migranten (de Koerden zijn in Turkije en Syrië het slachtoffer van een Turkse uitroeiingsoorlog).

Zweden: 13 jarig meisje verkracht door migrant, linkse regering deelt cartoons uit

In het Zweedse plaatsje Örkelljunga werd een jonge Syrische migrant gearresteerd die volgens diverse getuigen een 13 jarig meisje had verkracht, wat door het binnenhalen van enorme aantallen moslimmigranten de laatste jaren niets bijzonders meer is in het statistische ‘verkrachtingsland nummer 1’ van Europa.

‘Vroeger waren we één van de beste landen om in te leven,’ reageerde William Hahne, vice voorzitter van de pas opgerichte Alternatieven Voor Zweden partij. ‘We stonden bekend als een veilige en welvarende samenleving, maar nu zijn we berucht voor verkrachtingen en het exporteren van terreur. In het buitenland zijn we een vreselijk voorbeeld geworden, maar terwijl immigratie onze samenleving verwoest, blijven de politici en media blijven ons de mond snoeren.’ (2)

De wat oudere anti-immigratiepartij Zweden Democraten is in de peilingen ondertussen in een nek-aan-nek race verwikkeld met de sociaaldemocraten, die bij de komende verkiezingen in september voor het eerst in decennia niet meer de grootsten zouden kunnen worden. (2)

De reactie van de door hen geleide linkse regering? Cartoons uitdelen aan migranten, met daarop tenenkrommend politiek correcte plaatjes van ‘multi culti’ stellen die zouden moeten uitbeelden wat voor migranten de juiste manier is om onder andere blonde Zweedse vrouwen te benaderen voor seks. (3)

Het lijkt daarom wachten totdat bij de eerste Zweden de ver weggestopte Vikingen mentaliteit weer naar boven komt, en ze hun in geweld, chaos en straks ook armoede wegzinkende land gaan heroveren op het pact tussen links en islam.


Xander

(1) Infowars Europe
(2) Infowars Europe
(3) Infowars Europe
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

willy op 25-07-2018 14:13

Dat is al een tijdje bezig met deze migranten, het is een kat en muis spel geworden, deze migranten willen kost wat kost in te UK geraken door zelfs onschuldige mensen te vermoordenof door zelfmoordactie zoals onder en vrachtwagen kruipen! Het zou me in het geheel niet verbazen dat migranten branden hebben aangestoken in Zweden en in Griekenland! Maar dat mogen te media niet melden natuurlijk!! De demografie is in de EU danig aan het veranderen, maar niet in ons voordeel, te arme wordt armer te rijke rijker deze ongelijkheid en migratie was ook te ondergang van het oude Rome ! Shalom

Tom Hendrix op 25-07-2018 14:13

Geheel eens met het artikel. En de gehele politieke kongsi; van socialisten, sociaaldemocraten, chistendemocraten, linksliberalen, liberalen en groenen, in heel Europa, zijn hiervoor verantwoordelijk. Evenzo de domme mensen die op deze partijen maar blijven stemmen. Ik zie het somber in, ten aanzien van deze hele volksverhuizing en islamisering. Helaas, zeg ik hier wel bij.

Poppenkast op 25-07-2018 14:14
 
Maken Centrale Banken geld/valuta waardeloos?
Gisteren las ik een artikel van een bekende V.S. analist welke in het verleden, meerdere forse correcties geanalyseerd/voorspeld had.
Hij stelt, dat de opgaande 4 jarige cyclus nagenoeg zijn top bereikt heeft. (is algemeen bekend)
De komende correcties zullen niet in een forse koersval plaatsvinden, maar in opeenvolgende kleine glijbaan correcties, welke uiteindelijk hetzelfde effect hebben.
Waarschijnlijk baseert hij zijn filosofie op steun aankopen door Centrale banken, op de obligatie en indirect de aandelenmarkt, om zo een crash te vermijden.
Dat zou tot gevolg hebben, dat wereldwijd de koopkracht van valuta-s daalt. dus meer inflatie echter zonder de rente, ter bescherming, noemenswaardig te verhogen, om zo faillissementen te voorkomen. (voorbeeld Turkije)
Inflatie zie je nu in de woning en huurprijzen, energie,zorg, oldtimers, kunst en zelfs de aandelen en obligatie markten.
Daar hebben de politiek en Centrale Banken geen boodschap aan, immers een goedkope munt bevorderd export en jaagt de koopwoede naar “”sachwerte””van de rijkere bevolking aan.(goudkoorts?)
Inmiddels is steeds meer sprake van valuta (schulden) chaos, zie Turkije, Argentinië,Zuid Afrika,verschillende Zuid Amerikaanse staten enz.
Zoals bekend, door de vele V.S. $. leningen aan opkomende landen met een zwakke valuta, waaruit een via wanbetaling, een uitleen-banken crisis kan ontstaan, welke opgevangen wordt door Centrale banken. (om runs te voorkomen)
Voorts is sprake van een steeds verder escalerend handelsoorlog, welke kan uitmonden in een oorlog. (afsluiten door Iran van de Straat van Hormuz)(sterke globale verhoging defensie lasten)
Niet veronachtzaamd mag worden dat vele oogsten mislukt zijn, waardoor prijsstijgingen van eerste levens behoeften voor de hand liggen.
Landen welke deze hogere voedselprijzen niet kunnen betalen/geen leningen krijgen, dienen rekening te houden, zoals in het verleden, met volks opstanden en nog grotere vreemdelingen exodus/chaos.
Deze agressieve, meest moslim, gelukzoekers gaan zich meer en meer een plaats in de E.U. verwerven via getto vorming in steden en kunnen alleen hun levensstandaard verhogen via criminaliteit, aangezien de high tech maatschappij deskundigheid eist, welke zij niet hebben.
Dan is er nog geen oplossing voor Brexit en vooral de Italiaanse schulden, welke vrolijk verder opgehoopt worden.
Het opkopen, via leningen, van aandelen is een surrogaat oplossing, welk een negatief drukpers bij verschijnsel is.
Ik zie een rode lijn lopen, welke tot het waardeloos maken van het geld leidt, waarbij vooral de kapitaalmarkt rente tijdelijk, fors gaat stijgen, als compensatie.
Op een gegeven moment wordt het waardeloze geld verplicht ingewisseld voor een “”nieuwe””munt en de vraag is hoe de dan aanwezige schulden gewaardeerd worden. (zie Duitsland 1923)
N.m.m. komen de voorspellingen van de bekende helderziende Alois Irlmaier uit. (gestorven in 1958)
Zijn episodes/tijdvakken welke hij voorspelde waren: 1)Wirtschafts wunder, 2)geloofsverval, 3) moreel verval (drugs-criminaliteit-aanslagen),4) er komen veel vreemdelingen naar de Europese landen.5) het geld heeft geen waarde meer!
Ik hou met het laatste rekening, omdat de Centrale banken, bij een financieel-economische crisis, met de rug tegen de muur staan en niet meer kunnen stimuleren via rente verlagingen.
(Ik hoop dat dit artikel niet gecensureerd wordt, het is uit eigen impressie.)
Jean op 25-07-2018 14:44

Hopelijk wordt dat heel snel in heel Vlaanderen toegepast en stemmen de Vlamingen enkel nog op Het Vlaams Belang, wat Nederland betreft, ook hetzelfde toepassen en enkel stemmen op de PVV. 

Dat in heel Europa toepassen zal Europa snel terug leefbaar en veilig maken.

Europa is seculier en moet seculier blijven.

Patatje Oorlog op 25-07-2018 15:46

Europese beleidsmakers hebben blijkbaar gezien dat de auochtone bevolking zich niet meer voorplant, veel te weinig kinderen om de huidige bevolking in stand te houden en de banen te vullen. Daarom importeren ze in grote getalen volken die bekend staan om hun voortplantingslust en promoten ze seks met autochtonen. Dat de eerste generatie geimporteerden voor 95% de rest van hun leven in de uitkering zullen zitten nemen ze op de koop toe. Het doel is namelijk de kinderen en kleinkinderen die ze of meebrengen of alhier produceren. Iedere nieuweling boven de 12 is sowieso maatschappelijk afgeschreven, alleen jongeren kunnen nog worden gekneed en opgeleid, denkt men. Dat ze een diametraaltegenovergestelde cultuur hier willen vestigen en de bestaande westerse cultuur zullen overvleugelen, zal de beleidsmakers worst wezen. Hadden we maar meer kinderen moeten maken... Der Untergang des Abenlandes ist unterwegs.

Mj van de Goor op 25-07-2018 15:59

Aal weken schrijf ik comentaren over de toestand met de moslims in Engeland en in diverse landen,  maar t lijkt wel erger te worden ipv beter. Gewone mensen spreken er schande van, maar de diverse regeringen en mensen die soms n verschil kunnen maken zwijgen, of laat soms enkel n fluistering horen. Politie correct heeft n naar bij verschijnsel, je word er ziek van. Ik heb er geen woorden meer voor om mijn onbehagen te uitten! 

johan op 25-07-2018 16:01

Wat een stel gestoorden bij elkaar hier zeg. Jullie leven allemaal in je eigen wereld en kunnen niet wachten tot de wereld vergaat zodat je verlost bent van je mislukte leven. Je bent zelf verantwoordelijk voor de situatie waarin je zit. Richt je op het positieve in het leven en doe ook eens wat voor een ander in plaats van klagen over hoe slecht alles is. 

Johan, uw naam is al in gebruik. U kunt posten onder een andere nicknaam. Mod.

HE op 25-07-2018 16:38

Let op! Dit gaat ook in Nederland gebeuren. Zweden is al gevallen, Duitsland gaat ook al aardig die kant op, Hetzelfde geldt voor Belgie.

Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat we dit ook hier in NL gaan merken.

Twanneman op 25-07-2018 16:51

@Jean; Helaas, er blijven massa's mensen die geboren lijken te zijn met gigantische ondoordringbare oogkleppen, die zitten met hun kop 10 meter in het zand...

Bundy op 25-07-2018 17:08

@Patatje Oorlog op 25-07-2018 15:46

Je hebt het helaas bij het verkeerde eind ;  Door de robottisering , automatisering én het wegvallen van banen voor laaggeschoolden is er in het overbevolkte Europa geen hond meer nodig .

De werkelijke reden is de duivelse Coudenhove-Kalergi doctrine , ten uitvoer gebracht door de E.U .    De ondergang is allang een feit ;

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

Tom Hendrix op 25-07-2018 17:55

@Johan: 16.01. uur. U bent er goed in, om op "de man", te spelen. Moet U niet bij de "rode JOOP", zijn, toevallig?

ohje op 25-07-2018 18:00

Elke maand een stukje verder.

Klaas Dijkstra op 25-07-2018 18:36

@Johan, Sinds wanneer is "Johan" een naam die voorkomt in de islamitische cultuur? Leg eens uit Mohamed?

van buiten op 25-07-2018 18:59

Xander vergeet Nederland ook niet bij ons in west-braband is het aan de lopende de band dat deze personen in de vrachtwagens zijn verstopt Woensdrecht, Huibergen. Bergen op zoom, Roosendaal,Breda, Gemeente Moerdijk, dagelijks in de krant te lezen, maar zijn deze gebeurtenissen zijn niet in de grote dagbladen te lezen. 

Twanneman op 25-07-2018 19:03

@johan, jij bent precies degene die ik bedoel...

jeruzalem 777 op 25-07-2018 19:23

De islam is niet meer te stoppen.

we zullen voor onszelf moeten vechten.

de overheid doet het niet. Duistere machten spelen in Europa en ons land.

Dit komt er nu van als we de God van Israel loslaten. En Zijn volk niet meer zegenen.

God trekt zich terug uit Europa en dan krijgen we smart op smart.

Reinaert de Vos op 25-07-2018 19:31

Het gaat er niet om wie op welke partij stemt, maar wie de stemmen telt. je kan op je vingers natellen dat de stemmen gemanipuleerd worden bij het leven. En mocht er toch een partij in het vizier komen die het opneemt voor de burgers de PVV bijvoorbeeld die de tweede partij van Nederland is wordt deze gewoon afgeserveerd door de machthebbers wat creatief gesleutel en hopla een regeerakkoord. De meeste mensen hebben geen oogkleppen op maar worden gewoon uitgelachen en geminacht danwel niet serieus genomen. Dat kan ook niet want dan komt het Coudenhoven Kalergiplan serieus in gevaar en dat moet kosten wat het kost tot elke prijs uitgevoerd worden. Accepteer het nu maar gewoon mensen we moeten gewoon verdwijnen liefst zonder slag of stoot. en wat Johan zegt 25-07-16:01 richt je op het positieve dat gaat Reinaert zeker doen. Ik ga in de bananenhandel fair trade dat wel! Grote kans dat dat ik in de toekomst een enorme omzet ga halen. Dan doe ik wat voor een ander en de handel sluit ook mooi aan bij de Bananenrepubliek waar wij wonen Shalom!

Reinaert.

Rienus op 25-07-2018 19:41

johan op 25-07-2018 16:01

De wereld is kennelijk een nieuwe gefrustreerde burger rijker.

sjoppio op 25-07-2018 21:06

ben je zeker dat het over Zeebrugge gaat, want als ik me niet vergis is deze foto Brugge, niet Zeebrugge?

Ken op 25-07-2018 21:47

Het gaat van kwaad naar erger in Europa. Helaas lopen al te veel mensen met oogkleppen op. In het dagelijkse leven ben ik buschauffeur bij de VVM en passeer ook dagelijks in Diest aan het domein Halve Maan. Gegarandeerd elke zomer problemen met moslims. Het grote probleem is dat men in Europa politiek correct wil zijn en daarom brainwasht men de bevolking ook. Wat me wel blij maakt is dat ik bijna al de mensen die ik op de bus krijg het ook daadwerkelijk beu zijn dat men de vreemdelingen hier binnenhaalt en alles gunt en toelaat.

De realiteit is echter dat men niet op het VB durft stemmen uit schrik voor veranderingen en uitgemaakt te worden voor racist. De realiteit is als het VB stemmen genoeg haalt men de partij niet kan negeren. Ook het feit mocht deze partij eindelijk mee kunnen regeren, dan gaat het enorm veel geld kosten om Belgie proper te maken maar daar betaal ik graag meer belastingen voor. Ikzelf heb me al langere tijd aangesloten als lid voor het VB en blijf dit dan ook doen omdat dit de enige partij is die opkomt voor de autochtone bevolking.

Wanneer gaan de burgers wakker schieten en realiseren dat de politiekers bezig zijn met een genocide tegen de autochtone bevolking.

Moeten wij alles over onze kop laten gaan? Moeten wij onze bezittingen waar wij dagelijks voor zwoegen laten afnemen voor die luilakken die uit de zandbak komen?

Oorlogsvluchtelingen moet men helpen, maar geen permanente verblijfsvergunning geven. Zodra de boel ginder opgekuist is kunnen ze terug vertrekken om hun land terug op te bouwen, dat is wat er in Europa ook gebeurd is.

Ze zijn te lui om zelf te werken. Mochten wij nu naar bv Syrie trekken, 10tallen jaren werken en het land opbouwen met een bloeiende economie, dan zullen ze staan springen om terug te komen om opnieuw voor problemen te zorgen en te profiteren.

Ik moet wel toegeven dat indien het Westen zich niet had gemoeid in het Midden Oosten dat we nu niet met de gebakken peren zouden zitten. Een groot deel van de bevolking in het Midden Oosten en de migranten die naar hier komen hebben inmiddels een enorme woede in zich omdat het Westen hun rijkdommen komen plunderen wat ik dan ook volledig versta.

Wij hebben ginder niets te zoeken en zouden beter in eigen boezem kijken.

Mensen, wordt wakker en stem op de juiste partij. Helaas denk ik dat alle verkiezingen die hier gehouden worden ook danig gemanipuleerd worden om de vetbetaalde postjes aan dezelfde mensen te laten.

Hoe kan het in godsnaam zijn dat een politieker 30 jaar lang aan de macht blijft?

Ik vertrouw op de Heer en volg het pad dat Hij voor mij uitstippeld en laat ons hopen dat het tij keert.

Johan op 25-07-2018 23:20

Kennelijk heeft iemand mijn nickname gebruikt, maar ik wil bekend maken dat ik niet de Johan ben die heeft gepost om 16.01.  Ik heb vandaag geen enkele posting gedaan.. dit is de eerste. Kunt u dat even nakijken moderator?

U heeft gelijk zie reactie bij Johan op 16.01 uur. Mvg. Mod.

Hubert Luns op 26-07-2018 06:42

Redactie: gelieve andere foto plaatsen, want de foto bovenaan is niet Zeebrugge maar de markt in Brugge.

Beste Hubert,
Er zijn vanwege de strenge regels v.w.b de auteursrechten en schadeclaims weinig mogelijkheden om actuele plaatjes bij een artikel te plaatsen en moeten we het doen met plaatjes die vrij zijn van auteursrechten, zie ook de mededeling bij elk plaatje. ( Getty Images vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)  Als u een plaatje van Zeebrugge vindt waar geen auteursrechten op is, dan graag dit even mailen naar modxnieuws@gmail.com

Tom Hendrix op 26-07-2018 07:17

@Jeruzalem 777: 19.23. uur, op 25/7. Ook dat is absoluut waar.

Doordenker op 26-07-2018 07:30

@sjoppio. De foto is inderdaad van Brugge en niet van Zeebrugge, maar het dorp 'Zee-Brugge' behoort bij de stad Brugge. Triestig om te zien hoe de linkse multicul 'verrijking' ook dit dorpje en de strandwijk aan het verloederen is.

Lee op 26-07-2018 07:47

johan op 25-07-2018 16:01

Als u de zorgen die men hier heeft, geduid door feiten en voorbeelden, niet serieus kunt nemen bent u ook niet serieus te nemen. Natuurlijk moet iedereen het beste uit zijn leven halen, maar wat als dat belemmerd wordt door onze eigen regering? Om even on topic te blijven, wat moeten wij (en Belgie) in vredesnaam met al die potverteerders? Juist ja, Niets!

Mzzl op 26-07-2018 22:14

We lijden massaal aan het "gekookte kikker syndroom"* 

Er is maar een klein percentage van de bevolking die het gevaar van de omvolking ziet naderen. De rest maakt zich druk over flutprogramma's op TV en het ontbreken van een product bij de supermarkt.

*Stop een kikker in een pan met heet water en hij springt er uit. Maar zet je een pan met koud water en de kikker op het vuur, dan blijft de kikker zitten en door de langzame verandering van temperatuur wordt de kikker langzaam gekookt en sterft.

Pieter op 26-07-2018 23:38

Ragnar Björn en Ivar stand up from the dead and take your lands back!

Cefas op 27-07-2018 00:32

Dweilen met de kraan wagenwijd open, dat is het enige wat de overheid doet. Niks dus en de andere kant opkijken. Het is vijf over twaalf.

PJ op 27-07-2018 07:36

Infowars = leugens. Als gevolg van het "Sandy Hook" schandaal zal Infowars binnenkort overal geblokkeerd worden.

Henk op 27-07-2018 19:55

Mzzl op 26-07-2018 22:14 Over het gekookte-kikker-syndroom: jarenlang heeft men gedacht dat dit werkelijk bestaat, dat als kikkers zich in een bak met water bevinden en dat water heel langzaam wordt verhit, dat ze dan blijven zitten, omdat ze de geleidelijke verandering niet merken, waarop ze uiteindelijk verbranden en dus doodgaan. Recente biologie-waarnemingen hebben echter aangetoond dat dit niet klopt. Zie https://en.wikipedia.org/wiki/Boiling_frog

quirine op 27-07-2018 22:51

Laat ik me eerst even voorstellen, mijn naam is Quirine, een beetje ouderwets maar ik ben ook niet meer zo jong. Ik lees regelmatig de artikelen op Xander nieuws en ik vind dat het tijd wordt ook eens te reageren.

Rotterdam heeft inmiddels 52 % inwoners met "een andere etnische achtergrond". Aan de hoeveelheden troep die uit ramen, over balkons en galerijen wordt gemikt en aan de lappen doe voor gordijnen moeten doorgaan zie je meteen in welke "kanswijk" je rijdt (lopen is geen optie meer, er zijn wijken waar zelfs de politie nauwelijks durft te komen). Rotterdam zuid telt de meeste "kanswijken" maar als je langs Crooswijk, aan de goede kant van de Maas rijdt, kom je ook vrijwel geen Nederlander meer tegen. De spreiding deugt van geen kant. Over werkgelegenheid buiten de randstad hoeft men zich niet druk te maken, een groot aantal migranten zal immers altijd afhankelijk blijven van een uitkering van de Sociale Dienst, alleen zal niet iedere gemeente daar blij mee zijn. De kabinetten van de afgelopen decennia worden hartelijk bedankt voor hun ruimhartigheid en gulheid, dat mijn pensioen een beetje minder wordt doet er niet toe, dat onze normen en waarden met voeten worden getreden evenmin. die zijn immers verwerpelijk. ik vraag me af hoe lang het nog duurt eer mijn kleindochter gedwongen wordt gehoofddoekt rond te lopen. 

Rene op 28-07-2018 11:40

Helaas ik baall van deze eenzijdige berichtgeving. Zijn er dan geen goede Turken of Marokkanen is iedere Surinamer zwart. Ik ben ooit. op deze site terechtgekomen door de goede en snelle berichtgeving van fukushima die kernramp van een paar jaar terug. Veel sneller dan turkenburg bij de NOS werd hier Het nieuws verteld. Ja er is veel mis op deze wereld maar weet dat wij tegen elkaar op worden gezet door de Elite. Het is een smerig spel Ik hoop voor iedereen dat je goed naar je eigen ziel luistert. Weeg voor jezelf af wat de waarheid is en luister niet naar je onderbuik of naar je hoofd gebruik hiervoor je hartchakra. De chakra die alles verbindt ik groet jullie allen en hoop op wijsheid. Mocht je hierop reageren Bedenk dan waar je iets voelt is het je buik reagere niet. Is het je hoofd reageer Niet. Voel jij je hart warm worden reageer en ik Ik zal het lezen.

Doordenker op 28-07-2018 14:52
“Veel vrouwen durven straat niet meer op”
 
 
Kortom, the brave new ‘multicultural’ world...
Deze ‘verrijking’ werd U gebracht door linkse politici, journalisten en ngo’s.
En met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht, is de Leuvense CD&V – grote medeverantwoordelijke voor de nefaste open grenzen politiek - nu haar politieke kar aan het keren...  Hoe hypocriet kan je zijn?
mzzl op 28-07-2018 15:09

@Henk op 27-07-2018 19:55

Bedankt voor de link! Ondanks dat de metafoor met de kikkers dus niet klopt, vindt er binnen Europa weldegelijk een geleidelijke verandering plaats richting een eindsituatie die nu als ongewenst zou worden bestempeld.

Wel bijzonder dat we als Europeanen buiten onze landsgrenzen eeuwenlang veroverd en met ons geloof bekeerd hebben; we dit nu zelf gaan ondervinden. 

Gorghel op 28-07-2018 22:50
"Wel bijzonder dat we als Europeanen buiten onze landsgrenzen eeuwenlang veroverd en met ons geloof bekeerd hebben; we dit nu zelf gaan ondervinden". Velen vergeten al te makkelijk deze Wetten van Karma. Wat men zaait, zal men oogsten. Ook de moslims en een ieder die gif heeft gezaaid, zullen dit straks aan den lijve ondervinden.
Doordenker op 29-07-2018 08:43

@ Gorghei. Als we dit weten, dan is het wel vreemd dat we dit nu met ons zelf laten gebeuren.

Als men de eindrekening maakt heeft het blanke ras uiteindelijk veel meer goede dan slechte dingen gedaan. De medicijnen van de 'white men' alleen al hebben meer mensen uit andere rassen gered en een beter leven bezorgd dan dat we ooit zouden mishandeld of gedood hebben.

Wat voor positieve dingen hebben de derde wereld landen, die ooit door ons gekoloniseerd en uit de middeleeuwen gehaald werden, ondertussen al bijgedragen aan de wereld?  Geen, integendeel zelfs!

Hoog tijd dus om fier te zijn op al die positieve zaken die ons eigen blanke ras al voor de wereld gedaan heeft en waarvoor we dikwijls stank voor dank krijgen!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl